×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Травеститът Магита хвърли бомба: Правила съм секс с мъж от „ВИП брадър”!


Травеститът Магита хвърли бомба: Правила съм секс с мъж от „ВИП брадър”!
Магита има и сайт, който предлага всякакви секс услуги
11 Октомври 2015, Неделя, 22:56 ч.
Източник: ШОУ

Пламен Богданов работеше за мен като жиголо - за дами, господа и семейства
Магита е травестит или ши-мейл, както се наричат предтранссексуалните, на 28 години, от град Ямбол. Истинското й/му име е Магдален Димитров. В по-бурните си години той/тя е работил/а в много еротични заведения, като танцьор/ка в шоу-програми, сервитьорка и барманка. Сега твърди, че се препитава най-вече като фризьорка и така изкарва насъщния си. Също така е администратор на няколко сайта, един от които е за „ескорт”-услуги или секс-обяви за всички категории като трансшимейл, гей, жиголо, компаньонки и т. н. Миналата седмица Магита хвърли бомбата, като написа във Фейсбук-профила си, че е правила секс с един от мъжете от настоящия сезон на „ВИП брадър”, както и че един от участниците в същия сезон фигурира в сайта й за сексуслуги като жиголо за всякакви нужди и за всички полове. Мръсните тайни на „ВИП брадър” Магита разкрива само и единствено пред репортер на „ШОУ”:
- Магита, наскоро изтри един пост в твоя Фейсбук, в който беше написала, цитирам по памет: „Кристиян излъга с кого е спал, Пламен Богданов - също, явно само аз съм спала с участник от „ВИП брадър”... Значи твърдиш, че си „спала”, или по-точно правила секс, с участник от сегашния „ВИП брадър”?
- Да, то това не е хвалба - както знаеш от старо наше интервю, бях ти споменала, че преди години, когато правех шоу-програми, имах бурен живот с доста "известни хора", но никога не бих споделила кои са те.

- Защо не изплюеш камъчето, още повече че вече разбуни духовете, кажи името му, де?!
- Не мога да споделя име, защото това, както казах, не е хвалба, а нещо нормално поне за мен. А поста си от Фейсбук го изтрих поради тази причина - че много хора ме питаха за името, чак ми звъняха и ме каниха в предавания да разбулим името на участника. Разбира се, отказах такава слава на чужд гръб, където е градено с години име.... Беше просто един флирт, това е.... Няма да съм последната или първата, която е спала с известни хора.

Та те нямат нужди ли?!

Имат, и то дори и да е с личност като мен! Много известни поддържат такива връзки с транссексуални, за които не се говори, но вече сме 21-ви век и всичко е нормално.

- Известен журналист ти е предлагал пари, за да разкриеш публично името на мъжа, с когото си била...
- Да, вярно е, сумата беше 1000 лева, но не искам да споменавам имена или името на медията. Аз не приех, разбира се. Както казах, това не е хвалба, с която да се гордея. Постът ми във „Фейсбук” стана доста известен от повечето ни известни имена, заляха ме с лични съобщения, както и звънене по телефона. Явно е доста интересна тема това, макар че мен не ме впечатлява.

- Нека малко да поиграем на рулетка – първото име, което ми хрумна, е Джорджано, ама той май е от „твоята категория” и не ти е достатъчно мъжествен?
- Да се смея ли, да плача ли - „кОпон” Джорджи просто не е в моята категория! А и да е така, да се изразя образно, с „колеги” не спя. Иначе е готин пич и ми харесва неговото държание вътре, но да бъде открит, няма нищо срамно да е „мека китка”...

- Давам ти още четири жокера, за да стесним малко кръга - потвърди дали в едно от имената има съвпадение: Люси Иларионов, Джино, Пламен Богданов и... Иво Танев?
- Ееее, опасна си, хи-хи-хи! Айде, ще издам – да, има го името в списъка ти, оттук нататък всеки да мисли кой е, но аз няма да го издам.

- Преди време имахте някакъв конфликт чрез социалната мрежа с Иво Танев. За мен той е мъжкар и пич – какво делихте с него?
- Какво да ти кажа - имахме лек спор за едно негово изказване спрямо „левия бряг”, за което той после се извини. И - да - мъжкар е, от малка съм го харесвала като водещ и характер и продължавам да го харесвам въпреки спора ни, който вече е в миналото.

- Нали имаш сайт за предлагане на сексуслуги за „ескорт”, в който фигурира и нароченият за любовник на Преслава Пламен Богданов...?
- Донякъде е вярно и сега ще ти отговоря защо е донякъде, защото вече не фигурира. Явно си е изтрил профила преди влизането в Къщата или още преди това може би, но - да - имаше обява за сексуслуги на дами и господа и семейства. В моя сайт има много мъже, които са жигола срещу пари, но който го може, го може.

- Само услугата „ескорт” ли предлагате, смесен ли е сайтът – гей и хетеро?
- В сайта ми има всички категории за трансшимейл, гей, жиголо, компаньонки и т. н. Но сайтът си е само за „ескорт” обяви. Там се пускат обяви с телефони и снимки за дами или транс, а защо не и за мъже „на повикване”... Няма срамна работа, щом не крадат или убиват. Кой как си изкарва хляба, вече не е толкова интересна тема. И да си говорим истината

от такива услуги хората си вадят добри пари

- През теб ли минава мениджмънтът на всеки „ескорт”, или на тях лично се обаждат чрез посочени телефони в профила? Обясни схемата на наемане на такъв род услуги.
- През мен минават обявите за одобрение, а самите потребители си слагат снимки, текст и телефон за връзка с тях. Не че пак не звънят на мен, за да препоръчвам доста хора, защото знаят, че сайтът е мой и се допитват до мен за всички обяви и хора. Разбира се, аз им препоръчвам, което си заслужава.

- И какви услуги е предлагал Пламен от „ВИП брадър” там – само хетеро или и гей услуги?
- Ох, помня го добре, защото е с добър външен вид, но не е моят тип /смее се/. Неговата обява беше в графа "жиголо" и доколкото си спомням, услугите му бяха за дами, господа и семейства за град София. Но профилът му е изтрит от доста време, не мога да твърдя дали е преди влизането в Къщата, но помня, че май месец със сигурност беше актуална обявата му, защото ми звъняха за него да ме питат и казах, че нямам никакви наблюдения там.

- Има ли и други известни имена, които предлагат подобни сексуслуги чрез твоя сайт и също имат лични профили?
- Не, няма други. Доколкото знам,

за известните дами - "компаньонки" има отделен сайт

- А известни имена, които ползват сайта ти, или пазиш клиентите си в тайна, за да не се уплашат и избягат?
- И те имат нужда от нещо чуждоооо /смее се/ - "не може само боб, малко и леща"... Опасна си - пак за имена ме питаш, няма как да ти кажа, няма да е коректно от моя страна.

- Коя е най-перверзната услуга, която предлага твоят сайт, или това е индивидуално и всеки го прави, без публично да е огласено?
- За най-перверзна - няма как да знам кой какво предлага на личен разговор. Най-перверзните, който са обявени публично, е садо-мазо, от което доста хора се възползват и е доста актуално като услуга. Дори са канени компаньонки от сайта в Германия за суми от 5000 евро чист хонорар за услугата само за вечер, като им поемат пътни и допълнителни разноски

- А ако попаднете на някой перверзник и извратеняк, убиец дори, как ще се предпазите от него?!
- „Ескортите” никак не са глупави и знаят какво да правят и с кого. Такива случки, доколкото знам аз, са нямали хора в сайта ми. Сега дори съм създала тайна група, в която всички си комуникират - кой номер само звъни и разпитва, кой обещава да идва, а не идва и т. н. Там всяка една дама си помага с останалите участници от групата. В нея се допускат само „ескорт”-дами и транс.

- Имало ли е такова неприемливо предложение към някого, който фигурира в твоя сайт, че сте отказали, дори и на много висока цена?
- 100 процента е имало такива предложения, но аз няма как да знам за тях, ако някой не ми сподели. Сещам се за един случай - фризьор, който предлага хиляди, за да те... подстриже! Имало е дами, който са приемали, но там говорим за 10 000 дори и за 20 000 лева. Имаше една дама от Варна, която е приела да я подстриже нула номер, но със сигурност знам, че доста от дамите и транссексуалните са го отрязали. На една е предлагал 30 000 лева, но тя е с много красива и дълга коса, за която няма да се прежали, даже тя самата ми го потвърди.

- От всички мъже, с които си спала досега, кой е най-голямата ти гордост или достижение и защо?
- Защо трябва да ми е гордост - мъж като мъж или секс като секс, независимо с кого го правиш, дали е известен или не.

В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
стефан
11.10.2015 20:51:39
0
9
пламен си е курва то си му го пише на челото !!!
2.
слави
11.10.2015 20:45:03
1
12
Пламен Богданов - путката !
1.
ivan bavniq slaveikov
11.10.2015 20:23:28
0
10
malkata rija lapa
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори