×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ето я Ваня Проданова-Стефанова, която сложи в малкия си джоб политическия елит на Бургаска област (ВИДЕО)


Ето я Ваня Проданова-Стефанова, която сложи в малкия си джоб политическия елит на Бургаска област (ВИДЕО)
Ваня Проданова-Стефанова е готова да управлява не малко кметство, а средноголяма българска община
Тема в развитие
виж още
скрий
08 Октомври 2015, Четвъртък, 18:13 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Ясна поляна не може да има по-достоен кмет, категорични са местните жители
Управленска програма с посочени конкретни мерки, сформиран екип от специалисти и дългосрочна визия за промяна на населеното място.

Това не е работата, която е свършил някой от кандидатите за кметове на една от 13-те общини в Бургаска област, а ... кандидатът за кмет на кметство Ясна поляна.

Младата дама Ваня Проданова-Стефанова разби всички стереотипи и показа, че е готова не да управлява селото със 706 жители, а средноголяма българска община. Само за справка – никой от кандидат-кметовете на Бургас, изключвайки Димитър Николов, до този момент не е представил подобна управленска програма. Има отделни подхвърлени идеи, но само толкова. Идентично е и положението в други големи общини в региона.

За сметка на всички останали Ваня Проданова-Стефанова още от сега е готова с проектите си, знае кога и къде да кандидатства с тях. „Готвя се за този момент от години“, призна дамата снощи пред препълненото читалище „Л.Н.Толстой“ в Ясна поляна и презентира вижданията си за развитието на селото.

Кандидатът за кмет на Ясна поляна е щастливо омъжена, майка на малка дъщеричка


КОЯ Е ВАНЯ ПРОДАНОВА-СТЕФАНОВА?

Тя е един от най-младите кандидат-кметове в региона. Родена е на 5 юни 1985 година. До 15-ата си годишнина живее в Ясна поляна, а след това е приета в Професионалната гимназия по туризъм „Проф.д-р Асен Златаров“-Бургас. Има солидно образование с няколко специалности. Бакалавър е по „Публична администрация“ от БСУ, както и „Хранителни технологии в бита и туризма“ от Техническия университет, а в момента започва магистърската си програма по „Безопасност и качество на храната“ в Тракийския университет. Завършила е и курс по „Икономика и мениджмънт на предприемачеството“. Показва и блестящи организационни способности с организацията на редица благотворителни дейности. Т.е. - има всички шансове да се реализира успешно в частния сектор, но решава не само да се върне в родното си село, но и да се кандидатира за изключително неблагодарната позиция – кмет на кметство. Но както сама споделя, отраснала е с традициите на родния край и магията на Странджа планина и вижда, че нейното село загива, ако няма добро управление. Това е личната й мотивация да се впусне в кметската битка.

Издигната е от местната коалиция „Заедно за Община Приморско“ на екскмета Димитър Димитров

Ваня Проданова-Стефанова е голямо попадение за Ясна поляна. Предвидила е в програмата си доста неща и ние обещаваме, че ще й помогнем, за да ги изпълни“, гарантира Димитър Димитров.

Ваня Проданова-Стефанова е щастливо омъжена. Дава светлия пример в Ясна поляна – майка е на дъщеричка, а младото семейство е сред най-големите гордости на селото.

ПРОГРАМАТА!

Това е проектът за реновирането на училището в Ясна поляна


Ваня Проданова-Стефанова впечатли местните жители, след като показа програмата си за управлението на селото със 706 жители. Сред основните акценти е възстановяването на старото училище, което тя предлага да се превърне в „Кошер на занаята и познанието – Илия Шурелов“. Има изготвен и идеен проект, а финансирането може да се осигури със средства по оперативната програма „Региони в растеж“, подмярка „Енергийна ефективност в периферните райони“, уточни с педантична точност Ваня Проданова-Стефанова. Плановете са там най-възрастните да предават на децата уменията, свързани с традиционните български занаяти, а през ваканциите да се превръща в училище за скаути от цялата страна. Това е нова ниша в туризма, която тя смята да развие. Провела е и предварителни разговори и има принципното уверение, че Ясна поляна може да се превърне в център за ученическия туризъм.

Че Ваня Проданова-Стефанова ще управлява с голям размах – няма съмнение

Обновяването на детската градина в селото ще бъде сред основните приоритети. Ваня Проданова-Стефанова вече има готов проект


Показателен е друг проект – за реновирането на детската градина. Той вече е готов, има изготвени план-сметки, ще се чака само отварянето на оперативните програми, за да се подаде в Общината, а оттам и към финансиращите органи. Сериозни са амбициите и в сектор „Инфраструкутра“. Най-амбициозният проект там е изграждането на пешеходна алея покрай реката, където също има готов проект. По отношение на развитието на туризма, кандидатът за кмет на Ясна поляна, има много интересна визия. На първо място ще се изгради сцена, на която в продължение на три дни ще се провежда Странджански събор. Ще се събират автентични песни, танци от цялата Странджа, което само по себе си ще предизвика сериозен интерес към селото. Сериозни са и планове за развитието на еко и селския туризъм.

Кандидат-кметът на Ясна поляна показа, че е отлично познава проблемите на местното население и с друго нейно предложение – реставрацията на църквата „Успение Богородично“, нещо, за което тя вече е провела разговор със сливенския митрополит Иоаникий. Очаква се съдействие и отпускане на средства от Дирекцията на вероизповеданията.

Програмата й обхваща още проблеми от социалния сектор до бизнеса. Неслучайно, след като я презентира в читалището, получи бурни аплодисменти. „Засегнала е абсолютно всичко. Ще бъде най-достойният кмет!“, категорични бяха местните жители.

ИЗБОРИТЕ!

Ваня Проданова-Стефанова може и да се е подготвила блестящо, но поне на пръв поглед изглежда, че влиза в неравностойна битка. В Ясна поляна има общо шест кандидати. Тя е единствената бяла лястовица. Всички останали са в сивотата - без конкретни предложения, всеки разчита на рода и приятелите си - нищо нетипично за подобен вот.

В Ясна поляна обаче изборите ще бъдат жестоки, защото част от кандидатите са вкарали във вота тежък инструментариум – над 170 дописани в списъците избиратели, което се равнява на 16,9 % от общия брой гласове. Единственият шанс е високата избирателна активност да обезличи броя на новите жители на селото. А такава със сигурност ще има и това стана ясно снощи всеки един, изслушал концепцията на Ваня Проданова-Стефанова бе повече от категоричен - че Ясна поляна няма да има никога по-подготвен кандидат за кмет!


Ваня Проданова-Стефанова е кандидат на коалиция „Заедно за Община Приморско“. Тя е под №5 в интегралната бюлетина

В категории: Приморско


207
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
207
Коментара по темата
207.
Диляна Приморско
26.01.2016 14:10:10
0
6
БРАВО ВАНЯ, НО ТАЗИ МЯРКА, КОЯТО ЦИТИРАШ МОЖЕ САМО МИНИСТЕРСТВОТО НА КУЛТУРАТА И ОБРАЗОВАНИЕТО ДА КАНДИДАТСТВА ЗА УЧИЛИЩЕТО. ИЛИ ТИ ТОЧНО ЗА ТОВА Е ЦИТИРАШ, ЧЕ ОБЩИНАТА НЯМА ДА Е БЕНЕФИЦИЕНТ.

МОЛЯ ЗА ОТГОВОР..
206.
*********
06.01.2016 14:33:55
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
205.
Гласоподавател
30.12.2015 10:28:21
0
6
Тая курва даваше много малко пари затова не гласувахме за нея!... Що си толкова свидлива ма како!
204.
Аууууу
30.12.2015 10:23:52
0
6
Разкайваме се! Друг път няма да купуваме избори!
203.
атакаааа
29.12.2015 22:49:36
6
0
ПРИЗНАХТЕ СИ, ЧЕ СТЕ КУПИЛИ ИЗБОРИТЕ!!!! ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!! ТОВА ТУК ЩЕ СЕ РАЗСЛЕДВА :) ТОВА КОЕТО ЦЕЛЯХМЕ ГО ПОСТИГНАХМЕ, ПАДНАХТЕ САМИ В КАПАНА :)
202.
до богатата Радка
29.12.2015 14:23:16
0
3
като сте толкова богати защо не спечелихте изборите?
201.
Радка Костадинова
22.12.2015 22:02:10
6
1
Много бедни души.......
200.
Радка Костадинова
22.12.2015 22:02:09
5
1
Много бедни души.......
199.
111122
12.12.2015 09:21:17
1
17
Да каже колко услуги е направила, за да й пишат отличен успех. Преди време агитира приятелите си да се запишат в Техническия университет и обещаваме да даде едно рамо на изпитите. Сега тръгнала да си гордее с отличния си успех. Освен че заблуждава хората, най-вече заблуждава себе си.
198.
жтдхнн
12.12.2015 09:01:18
0
16
Ваня претендира, че е много умна, хвали се с дипломи за отличен успех, ама да вземе да изкара и един курс по български език, че да се научи да пише вярно. Срамота!!!
197.
до 189 - приятелка
11.12.2015 16:41:08
0
16
Чак пък да й завиждаме на красотата?!?!?!... Нали първо трябва да я видим тази красота? Виж й погледа само! Като на човек глътнал отрова за мишки малко преди да умре...
196.
Така се прави на избори! Лъжеш наред!
11.12.2015 13:43:54
0
16
Че какво да каже Ваня за хората от село? Ако каже че са лоши няма да я изберат, затова трябва да им прави четки.
195.
Елена Т.
10.12.2015 20:50:32
15
1
Много жалко, сега дори се радвам за Ваня, че не е кмет. Тя разказваше за хората от селото, че са добри но явното е съвсем различно.
194.
до 193
08.12.2015 21:54:07
0
22
Ваня не е от Сливен, но не е и от Ясна поляна. За да се наречеш яснополянец трябва да живееш тук 365 дни в годината и да си плътно до хората и проблемите им, а тя какво прави - идва тук от дъжд на вятър все едно, че е на курорт и си отива, когато й кефне. Не ни трябва такъв фалшив кмет - яснополянец само на думи!
193.
do 191 i 192
08.12.2015 20:56:43
19
0
Shtom glasuvate za BAT JORO mi stava qsno za intelekta Vi, no tova ne e nai jalkoto a tova, che e prokujdate i kazvate DA SI OTIDE V SLIVEN, tq ne e ot tam nali?!!
192.
Яснополянци до 189
08.12.2015 16:18:13
1
22
Гордеем се, че имаме хора като Ваня в селото, ама пак си гласуваме за бат' Жоро. Що не си иде Ваня в Сливен и там да продава евтините си номера?
191.
до 190
08.12.2015 16:09:53
0
21
Ами да се надяваме, че след 4 години ще направи 4-5 процента повече и ще се доближи повече до второто място... че тия 90 гласа... абе малко са бе! Той, Здравко без да има нейния акъл и образование направи повече...
190.
do 186
07.12.2015 14:23:26
19
3
Jiveq izvan BG, no sledqh sybitiqta v selo ako ne mojete da smqtate za Vanq sa glasuvali blizo30% ot mesnite. Blizo 520 glasuvali 194 PRISHALCI i 330 mesni. 6 kandidati tq ima 89+2 ot DOMA=91 glasa samo ot MESTNITE (VAJNO). Tova e rezultat za 1 mesec. RADVAM SE, CHE STE E UCENILI TQ E MNOGO DOBAR I ISTINSKI CHOVEK.
189.
приятелка
07.12.2015 14:12:24
19
1
Аз съм приятелка на Ваня в личния и профил, там тя никога не е качвала голи снимки. Явно и завиждате много защото е красива!!! Гордейте се яснополянци,че имате такива хора от селото.
Но какъвто народа такива и управниците. :) :) :)
188.
До 187
05.12.2015 22:57:56
1
19
Ще успее - да... ако си върне голите снимки във фейсбук. Тогава има шанс да й направят оферта - я за някое евтино секс-списание, я за компаньонка на някой чичко-паричко! Възможности много!
187.
П.П.
05.12.2015 18:53:29
18
1
Ваня е НОМЕР 1. СУПЕР СИ!! Дано има повече такива млади хора. Ти ще успееш много в живота.
186.
Полихронов: "Седя си на топло в джоба и се ке
19.11.2015 19:32:36
2
20
Ако за Ваня бяха гласували местните поне на второ място щеше да бъде и да кажем щеше да има някаква малка разлика, а тя отпадна и от балотажа! Не ми е много ясно как става това "слагане в джоба" след като повечето не гласуват за теб, а тия които уж са "сложени в джоба" се състезават за първото място...
185.
до 184
18.11.2015 23:10:28
17
1
Много точно. Тези като тях как бързо падат, ако знаят какво ги чака.
184.
do 179
18.11.2015 22:58:55
17
1
Tq gi e slojila v djoba oshte kato se kandidatira za kmet. Az sam ot Qsna polqna no jiveq izvan stranata, tova koeto vidqh v denq na izborite beshe ne tragichno a smeshno. VIDQH KAK EDNI HORA SE STRAHUVAHA DA LI SHTE BADAT IZBRANI I ZATOVA SI REGISTRIRAHA VANSHNI, POCHTI KOLKOTO CQLOTO SELO. DA SE PODSIGURQT. A Vanq specheli mesnite. S kogoto i da razgovarqh vsichki kazvaha "Vanq sme" i to se vidq kolko mnogo hora e podkrepiha.
183.
СОУ Никола Вапцаров Приморско
11.11.2015 12:01:17
0
13
писна ми
09.09.2015 21:26:29

То не бяха Прокопова, че Петкова че някаква секретарка от Царево , и сега само тая Ваня Желева липсваше . жените се сменят , една идва друга си отива , само хуя на Налбантов - вечен и неумиращ......../ не знам ама много невероятно ми се вижда ,
182.
до 181
08.11.2015 14:11:28
0
15
Чул ли си го този юридически принцип:
"Всичко, което не е забранено от Закона е позволено."
Докажи, че адресната регистрация на тези хора е незаконна и тогава имай претенции и за грамотност и за всичко останало!
181.
до 174
08.11.2015 12:58:04
13
2
"Това че на вас не са ви приятни, защото не са местни.." - Това са местни избори , в закона за гражданска регистрация пише " Настоящ адрес е адресът, на който лицето живее". Тези хора не само , че не живеят, но те дори не знаеха къде се намира селото.
Не сте много грамотни явно!
180.
до 174
08.11.2015 12:33:24
12
1
"Това че на вас не са ви приятни, защото не са местни.." - Това са местни избори , в закона за гражданска регистрация пише " Настоящ адрес е адресът, на който лицето живее". Тези хора не само , че не живеят, но те дори не знаеха къде се намира селото.
Не сте много грамотни явно!
179.
Малък джоб/голям джоб
02.11.2015 18:15:20
1
17
Смешни са някои други хора, които уж "слагали в малкия си джоб" противниците. Къде са те сега? Даже и до балотаж не стигнаха!
178.
До 175
02.11.2015 14:21:39
12
1
Като чета писанията мога само да кажа 3 неща-> продажници, наглеци и смешници!
177.
*********
02.11.2015 13:12:09
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
176.
Буря в чаша вода!!!
29.10.2015 10:42:43
0
25
Оказа се голям шум за нищо! С тия 89 гласа Ваня може да се състезава с Янко Томов от Приморско, който с голям зор направи 13 гласа, може и с Лиляна Димова или със Здравко да се пребори, ама да се пъха при големите играчи - просто не става!
175.
до 174
29.10.2015 10:22:27
1
24
Кой те е излъгал, че гласоподавателите са фантоми? Това си бяха реални хора с реална регистрация в селото, граждани на република България със същите конституционни права като вас. Това че на вас не са ви приятни, защото не са местни или не са родени в селото си е ваш проблем. Няма такъв закон, който да облагодетелства местните и да принуждава останалите да не гласуват. А тия приказки за честност си ги запази за друг път! Причината да не се гласува за Ваня е друга - избирателите не искат да гласуват за човек, който си публикува интимни снимки в интернет - разголена и по бельо! Верно, че тя започна да ги изтрива, но много късно се сети за това. Така че честността тука няма нищо общо, а по-скоро съмнителния морал!
174.
До 173
28.10.2015 12:28:12
20
2
Докато "наглите и жалки кандидат управляващи от другата партия" не си водеха " гласоподаватели" фантоми, със сигурност щеше да успее. Но, тя игра честно и затова не стана кмет. По- голямото удоволствие не е това до колко ще спечелиш, а това, че е играеш честно, без задкулисни игри... Тя спечели достатъчно гласове, които другите едва ли щяха да спечелят по честен път А така като чета Вашите писания- явно сте същите мишки и продажници!
173.
Каква я мислехме, каква стана...
27.10.2015 23:40:12
2
21
и ква стана тя? не само че не спечели ами и до балотаж не стигна, а иначе преди изборите устите им бяха големи и за малко да си повярват.... то хубу ама хората май не ви повярваха и си гласуваха по съвест
172.
от село
22.10.2015 15:59:35
1
11
Този Германов колко е тъп, Президента като беше в село каза че застава зад всяко една програма на Ваня. И тези неща ще се случат и той е ГАРАНТ. Думата лъжлива на Германов срещу Президента Първанов.
171.
Анализатор на изборите
21.10.2015 21:49:08
0
20
В мръсотиите ГЕРБ са ненадминати, защото са хора прагматици и реалисти! Видяха, че не могат да купят хората с пари и сега измислиха друга мръсотия. И затова ще спечелят, защото не страдат от никакви скрупули. Не че другите са идеалисти и приспани със сладки сънища, но нямат толкова акъл... Той и Гихора е въртян и мошеник, ама тия от ГЕРБ са винаги на крачка пред него, това не го ли разбрахте?!
170.
кметство през крив макарон
21.10.2015 21:32:50
2
19
Полихронов ли е или някой друг, тия 160 човека няма да гласуват за Ваня Проданова! Това не ви ли е ясно?
169.
spravedlivv
21.10.2015 21:17:40
2
3
Gospodin Polihronov e choweka koito gi nameri ot tuk ot tam i gi ragistrira malko se zainterisuwai te i togawa pishete dragi !!!!
168.
Да бе, да!
21.10.2015 18:32:50
3
18
Ще гледа тя кметството, ама през крив макарон! Сега ще я видим с тия нови 160 избиратели на Германов... Така хубаво ще захапе дървото! Къде си тръгнала ма, маце? Я си се връщай пак в Сливен!
167.
гласоподавател
21.10.2015 14:47:13
16
5
И мен ми е гнус да чета коментарите на №165 защото знам ,че са родата и децата на останалите в сянка кандидати ,но още три дни и ще спрете коментарите и то неграмотно написани "започнала да учи за ВИ..ШИСТКА"ХА ХА ХА Успех на това младо и ентусиазирано момиче -Ваня Проданова!!!!!!!!!
166.
до 165
21.10.2015 09:53:36
1
16
Тя играе хубаво кючек! Нека да стане кмет!
165.
до лъжкинята Ваня
20.10.2015 18:13:40
6
17
Гнус ми е да я слушам тая долна лъжкиня излъга че има завършено юридическо образование ,тя май от като се е родила започнала да учи за вишистка . учила ,учила пък не зъвършила. Много добре ти го каза господина от НФСБ за друго ставаш но не и за кмет. Поздравявам го. хахаха лъжкиняяяяяяяяяя
164.
*********
20.10.2015 14:37:13
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
163.
До 19
18.10.2015 15:41:10
1
22
Не трябва да ги съжаляваш, а да им завиждам, защото те за разлика от тебе не се страхуват да кажат истината!
162.
Велико!!!
17.10.2015 13:35:19
4
33
"...Като е постигнала толкова много какво прави тя тука бе? Защо не се ползва от плодовете на големите си "постижения", а е дошла като просяк да моли хората да гласуват за нея?! Явно е много закъсала откъм пари ли, откъм постижения ли, откъм мъжко внимание ли... Пуснала си курвенски снимки в интернет и сега бърза да ги трие... И на това ли да завиждам?! Някои хора тъй си я мислят - ние тука трева пасем!"
161.
Стана тя - до 81????
16.10.2015 20:53:28
2
36
Къде може да се види кога тази женица е била лице на България? Има едно предаване , в което една певачка се хвали че е пяла някъде си, сега пък тази лице на България! Аман от чалгари!
160.
Все пак
16.10.2015 20:29:40
3
35
Какво е постигнала женицата? - има автомивка, две?? Това ли е бизнес и умения??
159.
Макроикономист
16.10.2015 12:59:18
7
40
Проекти... европейски програми... някакви субсидии за развитие на не знам какви си райони... пак проекти... Човек ще помисли, че става въпрос за милионен град! А те проектите и програмите са на брой повече от населението на Ясна поляна!...
Въпрос към Ваня:
Защо лъжеш хората с глупостите си?
Съвет:
Имай милост! Остави хората да си умрат от естествена смърт!
158.
доВаня
15.10.2015 14:33:11
5
37
Ваня, като си толкоз можеща и знаеща и парадираш с твоето више образование ,защо не си публикуваш дипломите във профила си ами лъжеш и мислиш че хората ти вярват.През целия си живот не съм чул толкоз много лъжи, ееее сега се наслушах изречени от това момиче
157.
.
15.10.2015 12:43:02
1
7
освен хора трябва да докараш иЧовеци
156.
Германов
14.10.2015 23:51:53
3
34
Старата система на Гихора - 3000 лв. на новородено - не можа да заработи, защото деца тук се раждат по едно на сезон - мижава работа... Затова аз съм разработил нова революционна система по "Европейската програмата за заселване на Приморско с хора": На всеки новопристигнал давам 1000 лв. Това е схемата по която можем да увеличим популацията на града ни и да станем областен център даже. Ще видите как от цяла България хората изведнъж ще се юрнат към Приморско! Всичко съм премислил, само гласувайте за мене!
155.
до 142
14.10.2015 19:16:42
4
35
Говорих за мъжлето й,че е ремарке и не ми я хвалете,че ми е ясна.С мнг заявки за мнг неща без покритие пълен леш.
154.
Колонизатор
14.10.2015 16:19:56
1
36
Местните да не се притесняват! На тях ще им оставим резервата. Нали такава е практиката? - идват белите заселници и затварят индианците по резерватите! Пък тука има много място - гори, блата... лов, риболов... Няма да умрат от глад!
153.
Свъртяни
14.10.2015 16:11:51
2
35
На времето Гихора ни викаше от майната си и ни даваше жителство, за да може да направи Приморско община. Защо тогава за Гихора да можеше, а сега за Германов да не може?
Само съветвам Германов да подбира новите граждани на Приморско - висшисти, учени и интелигентни, които ще са от полза със знанията си! Ако ще преселва цигани и разни други селяни - мерси, имаме си достатъчно!
152.
Ямболлия
14.10.2015 15:40:24
0
37
Мене Гихора ме регистрира, ама аз пак няма да гласувам за него! Какъв е проблема тогава?
151.
Китен
14.10.2015 13:41:38
31
4
Оставете момичето на мира! Влезте в сайта на Община Приморско и вижте протокола на ново регистрираните /избиратели/ жители ФАНТОМИ!
Малоумници, малоумници! Други ще чертаят нашия живот! Цял живот сте били продажници и такива си оставате. Комплексарите и несигурните хора си регистрират хора и това се видя!!! И тъй като те са на власт, си правят каквото поискат. Това ли искате? Да правят с живота ви каквото си поискат?
Явно това ви харесва!
Поздрави от Китен!
150.
До Подмосковието
14.10.2015 00:17:33
2
33
Заплатата й била малка, затова!
149.
Подмосковието
13.10.2015 23:48:34
1
32
И защо отказа работа в министерството?
148.
Hadia Hair
13.10.2015 23:39:28
34
4
Az sashto poznavam momicheto tq organizira blagotvoritelnost za deca i nashata frupa pqt na meropritieto.
Namesvam se zashtoto smqtam, che ne samo v golemite gradove no i v selata trqbvat mladi i vazpitani hora. Istinata e che e za primer na mladite. A ZA RABOTATA E POPITAITE SAMATA NEQ ZASHTO OTKAZA RABOTA V MINISTERSTVO. Vanq izvinime ako sam napisala poveche ot kolkoto trqbva no tuk prekaliha s nebivalici. Pozdravi ot Moskva do skoro.
147.
До !!
13.10.2015 23:09:03
3
35
Ами аз нямам курвенски снимки нито в нета, нито където и да е другаде, тъй че няма за какво да коментирам мои... подобни снимки.
Колкото до тебе, не те познавам и не искам да те познавам, следователно коментари за тебе не съм правил и нямам намерение да правя. Виждам само, че си неуравновесена личност и като не стане на твоята те хваща бяс и почваш да хулиш околните, че били жалки, просяци, продажници... и пак "жалки". Мога само да те посъветвам да изпиеш една студена вода и да се поразходиш нагоре надолу да ти минат нервите... може и малко гимнастика и повече здравословна храна. Пък Ваня Проданова, с тебе или без тебе, пак ще стане за резил, тъй че и нейното не се губи! Важното е, такива балъци като тебе да се връзват и да стават за смях. Поздравления! Засега добре се справяш!
146.
!!
13.10.2015 22:32:29
33
4
Ще Ви кажа само две неща:
1. НЕ ПОЗНАВАТЕ ВЪОБЩЕ ВАНЯ ПРОДАНОВА!!
2. Не можете да кажете аз стигнала ли съм или не нейните постижения... Не ме познавате за да коментирате...
"Курвенските снимки"- както Вие се изказвате, може да коментирате Вашите!

Жалките сте Вие! Просяцъте сте Вие!
145.
Ебах ти "постиженията"!!!
13.10.2015 22:21:30
4
34
Яд ги е, че хората няма да гласуват за Ваня Проданова и почват да пикаят газ: "Ама вие не сте успели като нея, вие завиждате, нямате нейните постижения, жалки сте!!!..." Умират от яд, че не става на тяхната! И не знам кой ги е излъгал, че Ваня Проданова имала постижения и искат да ни го втълпят и на нас... Като е постигнала толкова много какво прави тя тука бе? Защо не се ползва от плодовете на големите си "постижения", а е дошла като просяк да моли хората да гласуват за нея?! Явно е много закъсала откъм пари ли, откъм постижения ли, откъм мъжко внимание ли... Пуснала си курвенски снимки в интернет и сега бърза да ги трие... И на това ли да завиждам?! Някои хора тъй си я мислят - ние тука трева пасем!
144.
???
13.10.2015 22:16:27
34
7
Въпроса не е дали мечтаеш или не! Това е до личността... Въпроса е принципен и в това, че я оплювате по незнайна причина за това, че иска да постигне нещо в живата и да помогне за развитието на селото..... Защо?
Искате всички, млади, нови хора в управлението, а като се появи такъв, започвате да го мачкате!??? Ами като го оплювате кандидатирайте се Вие другите млади които уж "можете" повече, че да ви видим колко сте "отворени", можещи и силни..!!
Ето за това казвам, че всички Вие сте Партийни слуги на които им се плаща /нищожни суми, само и само да Ви замажат очите и естествено Вие се връзвате../ за да оплювате можещите и качествени хора. Ето защо, всички вие сте продажници и жалки!
143.
до 142
13.10.2015 22:01:33
4
34
Защо трябва да мечтая за "постиженията" на Ваня Проданова? Не знаех че трябва да мечтая за такива глупости, че и да й завиждам даже! Ваня Просанова сама дойде тука на крака да ни се навира в очите без да сме я канили! На всичкото отгоре иска нещо от нас - да сме гласували за нея! На това ли да завиждам и за това ли да мечтая?! Явно тя има някакви проблеми с личността си, не ние! Ами да си ги решава сама, защо търси нас!?
142.
До 139!!!
13.10.2015 21:43:45
29
5
Ти девойко/ младежо.... Как можеш да кажеш за едно дете, че е "ремарке"?? Ако за теб твоете дето /ако имаш такова/, бъде "ремарке" то означава, че ти си някакво същество /не жена, не мъж, не човек, не животно/,.... което нямам думи с което да го опиша...!
Ваня Проданова и в Бургас и в Сливен постигна много,които Вие завистниците не можете и да си мечтаете....
Само плюете по хората защото ви се иска Вие да сте на тяхното място, но сте толкова жалки, че не можете да го постигнете и обиждате хората...
Много сте жалки....!!!
141.
До 140
13.10.2015 19:46:49
5
31
Като е млад и образован човек, защо не излезе сама като независим кандидат? Защо използва Гихора и неговия твърд електорат?... Защото знае, че сама нищо не може да направи. Пък тия приказки за младост и образованост са само за балъците колкото да повярват и да гласуват за нея.
140.
НЕ СИ ПИША ИМЕТО, НЯМА СМИСЪЛ
13.10.2015 18:05:44
31
5
Хора на предните избори си говорихме, че искаме млад и образован човек. Това сега се случва и Вие я оплювате. ЗАЩО?
139.
хахахааха
13.10.2015 16:39:13
5
29
Ванче,Ванче Бургас ти беше малък замина за Сливен кариера да правиш там,че града по-малък и какво и в Сливен нищо само дето с ремарке се върна мъжле си взе,че версията да е по достоверна на село кметица да ставаш.Ти химикалка незнаеш как да държиш(за разлика от др. макар,че и там си зле ама е по-добре) но иначе програма си написала.Браво Брсво....
138.
Alpha Research
13.10.2015 16:36:25
4
22
Зависи Митю мустака какво ще направи през този мандат и ако хората го харесат ще гласуват за него през 2019! Той има реални шансове за кмет!
137.
абонат
13.10.2015 16:20:01
26
5
Тази Ваня даде пример май на всички кандидати. Акъла си е акъл браво, ако можех щях да гласувам за теб.

























Този Георги го познавам идва редовно на мястото в което работя.
Той не говори дори правилно а да не говорим и да мисли. А за реализация ХИЧ. МНОГО ТЪП.
РЕГИСТРИРАЛ ХОРА НОРМАЛНО ТО ДРУГИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ.
НО И ТАЗИ ДРУГАТА ДЕНКА И ТЯ НА ХИТРА СЕ ПРАВИ И ТЯ РЕГИСТРИРАЛА МНОГО ВЪНШНИ. ТАЯ СКЛЕРОЗА ДА СИ ТРАЕ,ЧЕ Е ПАЛЕН УЖАС
136.
Петко
13.10.2015 15:52:46
2
18
Митю мустака трябваше са се кандидатира и той за кмет! С какво тая Ваня е по-добра от него или пък Катя? С нищо!
135.
*********
13.10.2015 14:14:48
0
24
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
134.
ZA GEORGI NEKADARNIKA - BORIL SE MNOGO PATI DA STA
13.10.2015 13:27:02
0
6
TOZI MALOUMNIK BIL NAPRAVIL TEZI NE6TA. AKO BESHE TAKA NQMA6E DA REGISTRIRA 118 4OVEKA OT MEDEN RUDNIK I OKOLIQ HORATA 6TQHA DA GO IZBERAT. A SEGA 6TQL DA PRAVI I TEZI NE6TA. TOQ E IZMAMNIK NEZNAM KAK SPI SPOKOINO. LAJEC I MALOUMEN TIP.

Георги Полихронов Георгиев е кмет на с. Ясна поляна, община Приморско, в мандат 2011-2015 г., избран от ВМРО. Той е председател на ВМРО - Ясна поляна.

На местните избори на 25 октомври Георги Георгиев търси доверието на съселяните си, за да продължи работата по започнатите проекти. Ето отчет за направеното до момента и програмата на кандидата за кмет за следващия мандат:

Какво направих за с. Ясна Поляна през 2011 – 2015 г.

1) Асфалтиране и бетониране на ул. „Ст. Икономов“, ул. „М. Герджиков“ и пътя към Аязмото.

2) Изгради се канализация на ул. „Л. Маджаров“ , ул. „Х. Димитър“, ул. „Г. Кондолов“ , ул. „П. Иванов“ , ул. „Т. Каблешков“, ЦДГ , социален патронаж, читалище и пощенска станция.

3) Стабилизиране с инертни материали на улиците: ул. „П. Иванов“ , ул. „Ст. планина“ , ул. „Резвая“ , ул. „В. Левски“, ул. „Ср. гора“ , ул. „ Х. Димитър“ , ул. „Т. Каблешков“ и ул. „Крайречна“.

4) Отстрани се подпочвената вода на стълбището, намиращо се в централната част на селото.

5) Почисти се р. Дяволска от дървесната растителност и наноси в източната част на селото.

6) Доизгради се моста на р. Дяволска.

7) Отстраниха се нерегламентираните сметища.

8) Гробищният парк бе приведен в достоен вид – стабилизира се околовръстният път с инертни материали, изградиха се алеи.

9) Църковният храм „Успение Богородично“ е с изцяло променен облик.

10)Откри се Клуб на пенсионера, който се ползва за срещи и празненства на хора от всички възрасти.

11)Продължи се традицията за провеждане на националния симпозиум по скулптура в дърво. Десет експоната вече са поставени в гр. Приморско, с което се промени облика на града.

12)С партньорството на частна фирма се изгради заслон за пътниците, чакащи превоз за гр. Приморско.

13)Спечелени бяха два проекта: Първият – за цялостен ремонт на Читалище „Л. Н. Толстой“. Вторият е за цялостен ремонт и обзавеждане на ДВЛФУ.

Моите задачи за мандат 2015-2019 г.

1) Изготвяне на проект за ремонт и реконструкция на сградата на училището с цел обособяване на културен център.

2) Ремонт и оборудване на ЦДГ – подмяна на дограмата.

3) Основен ремонт на Кметството.

4) Изграждане на подпорна стена на р. Дяволска в източната част на селото с цел – предпазване от наводнения.

5) Изграждане на нови тротоарни настилки.

6) Подмяна водопровода на ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Паскал Иванов“ и тяхното асфалтиране.

7) Изграждане подпорна стена на ул. „Михаил Герджиков“.

8) Направа на заслон и изграждане на нови тротоарни алеи в гробищния парк.

9) Съдействие за ежедневно медицинско присъствие и пълноценно обслужване.

10)Бюджетно подпомагане на църковния храм и привличане на нови спонсори.

11)Изграждане на спортна площадка в училищния двор.

12)Разработване на рекламно-информационна кампания, насочваща вниманието към с. Ясна поляна и разработването му като дестинация за културен, ловен кулинарен и екотуризъм.

Ако бъда избран за кмет, ще продължа да работя за Вас и за нашето китно странджанско село, казва кандидатът на ВМРО за кмет на Ясна поляна Георги Георгиев.
133.
ДОманикенката Ваня
12.10.2015 22:26:48
4
30
защо махна снимките от фейсбука си на който позираше по бельо.
132.
До 131
12.10.2015 22:10:55
5
29
Тя досега какво правеше? Не се ли кри като мишка?! Развява си оная работа по големите градове 15 години, видя, че там не може да пробие и хайде на село, щото има избори и тук конкуренцията е по-малка...
131.
Към на ком. 130
12.10.2015 20:59:22
27
4
Разбира се, че детето е по важно за една майка-,спор няма- НО за случая- кога тя си е изоставила детето? Кога тя е изоставила семейството си? Кога е изоставила майка си която живее постоянно там?
Моля ви се не говорете глупости... Не бъдете нечии "партийни слуги" и не оплювайте качествените и можещи хора... Това всички писано за нея /не визирам само Вас г-жо/г-не/ може да го кажат само хора, които не я познават и хора които завиждат, че тя МОЖЕ и се опитва да постигне нещо в живота си , а Вие просто се криете като мишки и не правите нищо...
Засрамете се, не Ви прави ЧЕСТ!!!
130.
избори
12.10.2015 17:54:16
3
25
до 107
-НЕ а съм от селото.Имахме един кмет който изостави селото за по-хубава работа.И той имаше дипломи и беше кадърен в животновъдството.Сега и нея кмет за да си намери нещо по-хубаво ли? А и да питам кое е по-важно за една майка селото или детето.Когато си отговорите на този въпрос моля пишете отново.На България и трябват грамотни българчета, а не изоставени ц-чета
129.
До 127
12.10.2015 14:25:08
0
0
А Вие г-н Петков за Денка ли говорите или...? Не мога да разбера нещо....
128.
Петков
12.10.2015 14:16:50
20
3
Коментарът ми /127/ е адресиран до №118, а № 114 и 125 - браво за истинността в коментарите Ви.
127.
Петков
12.10.2015 13:52:54
20
4
До №114 Едва ли я познаваш колко струва колкото !!!Една жена,която има нужда от лечение където е регистрирана -психодиспансера Да бъдеш кмет не е едно и също да развяваш байряка на площада .Няма нито образование нито възпитание Съжелявам,но това е истината!!Разговарял съм и даже още ми престоят разговори да я успокоявам защото нещо почна да излиза от равновесие!!!!!Ама то кметуването стана нещо като мода ,който му е работа и на който не му е се натиска
126.
ЯСЕН
12.10.2015 01:22:07
1
11
Се тая брат ,кой ще е кмета на селото. Ама ще е купон с госпожата,да я опознаем.Въпреки че ако е толкова голяма работа -какво търси на село където мача е свършил.
125.
до-119
11.10.2015 23:23:57
22
3
Аз съм майка на две деца. Живях в Ясна поляна, но с такива кметове като Полихронов и Германов ни прокудиха да плащаме квартири в Бургас те унищожиха родно ни място. Познавам и Денка тя е ЧУДО, на предните избори като разбра, че не гласувахме за нея и спря да ни говори, много лицемерен човек.
Ваня е познавам тя беше по малка от нас беше добро момиче, сега не знам нищо за нея. За другите не коментирам те не заслужават беседи. Лимонки на Германов- ЛЪЖЕЧ.
ХОРА ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!!!!!!!!!!! НИЕ СМЕ ПРИМЕР ВИЕ СТЕ СЛЕДВАЩИТЕ. ВНИМАВАЙТЕ ЗА КОГО СИ ДАВАТЕ ГЛАСА ТЕЗИ ХОРА ГЛЕДАТ НА ВАС КАТО 1 ГЛАС, А НА ХОРА.
124.
..
11.10.2015 22:21:56
2
0
далянжията щото тои хвана и торуците и паламудите и леферите и чернокопите и сафридите и цаците и скаридите и раците в приморско
123.
Ясна поляна
11.10.2015 22:17:54
2
32
Толкова режисирано изказване!!! Толкова артистичен патос, че чак сладни! Изкуствено нагласена кампания, с манипулативни елементи. Не ме интересува с колко дипломи е, на какво е лице или колко е красива, това момиче е болно от мания за величие! Някой дава ли си сметка колко е нереално това, което говори!!! А приятелките й да си я харесват колкото искат, но да ни я натрапват!
122.
.
11.10.2015 21:47:10
2
1
скаридата
121.
.....
11.10.2015 21:44:46
2
2
АЛОООООО приморско торуци паламуди лефери чернокопи сафриди цаци кой ще избираме за кмет
120.
Въпрос
11.10.2015 21:32:24
22
2
Не познавам г-жа Проданова както и другите кандидати от с. Ясна поляна... От прочетеното до тук виждам как оплювате всички кандидати, като най-младата е г-жа Проданова... от тук си задавам въпроса: Всички говорят /не само в това селце но и на много места/- "Дайте път на младите,да се развиват, да работят, да остават в България"- а в същото време оплювате младите, в случая г-жа Проданова и гледате да я "мачкате".. Защо не я оставите, да видите как ще се справи, за нея ли е "тази работа" или не... Направих си труда и профила й да разгледам, в който не виждам нищо лошо...
Защо не й дадете шанс?????
119.
до ПРОДАНОВА,СТЕФАНОВА
11.10.2015 21:27:35
4
25
Ваня , Ваня , омръзнами от твоите хвалби с твоето купено образование. Спри да лъжеш и манипулираш хората колко много работи ще направиш. Добре са ти написали програмата, но ти не си наясно как ще се изпълнят тези проекти. Детска градина щяла да прави само че,незнам кои ще я посещава като децата със всеки изминал ден намалят. Ами тези кошери в училището какво ще ги правим.Сега аз да те попитам ; ти 20г къде беше ,сетили се че съществува такова село и с какво си била полезна за него с НИЩО живееше си живота въртеше си бизнеса и сега си се сетила че трябва да ставаш кмет.Затова хващай пътя към БУРГАС,ЯМБОЛ,СЛИВЕН КЪДЕТО ТИ ОЧИ ВИДЯТ.
118.
До 114
11.10.2015 21:17:45
6
24
Грешиш! Денка е много интелигентен човек и има богат житейски опит, докато това момиче тепърва има да се учи. Малко са останали такива способни и свестни хора в Ясна поляна и Денка е една от тях. Всички в ГЕРБ се гордеем с нея!
117.
8
11.10.2015 20:29:01
2
4
грешка човеците си отидоха останаха хората които ще гласуват за цялата кохорта кандидат кметове
116.
8
11.10.2015 20:02:17
2
4
освен чайките гларусите кучетата и котките и хората си заминаха от приморско останаха само човеците който ще гласуват за себе си
115.
Моля за отговор.
11.10.2015 20:01:28
9
0
Кои са другите кандидати някой знаели?
Знам само Георги-сегашния, Ваня Проданова и Денка.
114.
ЗА ВСИЧКИ
11.10.2015 19:55:54
23
6
ТОЗИ КОМЕНТАР 113 Е МНОГО ЯК!!!!!!
НЕ ЗНАМ ДАЛИ НА ТАЗИ МОМА СА И КАЗВАЛИ ТАКА НО НА ДЕНКА В ПРИМОРСКО И ГО КАЗВАХМЕ. ВИЖТЕ НЕЙНАТА ДИПЛОМА. МНОГО Е ТЪПИЧКА ГОРКАТА. ЧАК В ГЕРБ НЕ Е ИСКАТ, ТЯ КМЕТ ИСКА ДА СТАВА.
113.
До Съученика:
11.10.2015 19:31:50
1
27
АМА ЗАЩО СТЕ Я НАРИЧАЛИ "ВАНЯ ТЪПОТО"? ПО КАКВО РАЗБРАХТЕ, ЧЕ НЕ Е ОСТРА?

Съученик
08.10.2015 17:21:49
Рейтинг:
32
На тази и викахме Ваня Тъпото! Нищо не знае горката написали са и какво да говори но със сигурност не го разбира!
112.
7
11.10.2015 17:18:15
1
25
тя и пърцулева кандидат за кмет на приморско то кат гледам камерите не виждам ни чайки ни гларуси ни кучета ни хора са останали в туй приморско да не говорим за човеци пък толкоз много къндидати за туи приморско ве айде всички които сте останали в туй село се кандитатираите и всеки да гласува за себе си аи чао и със здраве до изборите и всички да станите кметове на приморско и щте бъдите 1во кметско село извинете ГРАДДско кметство
111.
Алфа рисърч
11.10.2015 16:11:35
3
23
Да беше отишла в Сливен и да се пребори с Лечков! Той само като й види дипломите и ще се откаже от избори и от всичко.
110.
xaxa
11.10.2015 15:14:49
27
5
Няма да падам до твоето ниско селско ниво, но ще ти кажа, че тя и за миг не е оставяла дете си и това, че не я познаваш, може само да е в твой минус!
109.
местен
11.10.2015 15:13:38
3
25
Имаше една даскалица Радостина Иванова. Дойде от Сливен в Ясна поляна колкото да сложи рога на мъжа си и после избяга от него пак в Сливен. Тая Ваня, гледам, и тя от Сливен идва и кой я знае дали няма пак натам да избяга... Забранете им на тия от Сливен да си пращат само при нас боклуците! Писна ни вече!
108.
До г-н/жа Жалко
11.10.2015 15:05:04
2
24
Да не сме ексхибиционисти, че да се показваме като тебе! Форумът е място за обмен на мнения и идеи и ние затова сме тук, а не да ти гледаме кирливата физиономия!
107.
до ком.106
11.10.2015 14:58:51
22
2
Госпожо/ господине- Познавате ли лично Ваня Проданова?
106.
избори
11.10.2015 14:54:07
2
24
Майка да си остави детето, какво остава за селото.....
105.
Жалко
11.10.2015 14:46:58
24
6
Много сте жалки всичките...... Злите коментари са просто завист към човек, който се бори за нещо хубаво, за нещо ново, за развитие....
Всичките тези коментари, може само да ги пишат хора, които завиждат, който не са постигнали нищо в живота, а гледам само да плюят хората които са силни, борещи се за кауза за народа...
Виждаме Ви колко много "милеете" за селцето си, затова нищо не сте постигнали... Защо не излезете да Ви видим Вас, които плюете само, а не се показвате какво можете и какво не, какво ще направите Вие? Не смеете да се покажете, защото Ви мързи да гледате, да не говорим да се помъчите да постигнете нещо в живота си...
Пълни нещастници сте....!
104.
аху-иху
11.10.2015 14:33:37
2
26
Ами да поведе младите хора! Да развява байрака и да води хорото на мегдана!
103.
До човека с миксера (в главата)
11.10.2015 14:26:34
0
26
Туй на 102 е писано от някой, на който животът му е минал по комсомолски събрания - същия плам и ентусиазъм характерен за комсомолските активисти... "Поведи младите хора!"... Къде да ги повежда бе? На бой последен с империализма ли? Я успокой топката малко! В мирно време живеем!
102.
успех Ваня!
11.10.2015 13:56:29
26
11
Мило момиче,не те познавам,но толкова ме развълнува,такъв светъл лъч си за цялата община Приморско,че когато след теб оставаш стотици коментарии то ти си успяла,то ти си вече победител!Ти не само сложи всички в "малкия си джоб",а ги завъртя с миксер в купа,но не забравяй,че се бориш със селския манталитет.Успех младо девойко!Поведи младите хора!
101.
внимавайте с плакатите!
11.10.2015 13:36:17
0
29
Кажете му на 100 да не излиза в тъмното и да не гледа плаката, за да има здрав сън и да няма кошмари.През деня го гледай колкото си искаш, ама през нощта недей!
100.
kiten
11.10.2015 13:29:55
0
27
vidqhte li plakata na panaiota uplashih se be hora
99.
Наблюдател
11.10.2015 12:48:22
2
19
Ха набор 85!?
Нито един градоначалник в света не е на 30 и така и трябва за да се развиваме.
98.
до 90
11.10.2015 12:31:07
2
27
Какви чужди постижения ве, абдал?! Това да изкараш диплома постижение ли му викаш? Той и Азис може да си купи десет дипломи ако рече, ама това не значи, че ще има акъл за пет стотинки... Верно, че акъла й на Ваня може да е за малко повече - шест или седем стотинки ама... още трябва!
97.
!!!!
11.10.2015 12:26:36
28
5
Добре ,че е този форум ,че името на Денка да се чуе и на друго място , а не само по селските сборове
96.
Денка е човекът!
11.10.2015 12:18:31
8
28
Какво значение има дали Денка е от Българи или от Граматиково? И двете села са странджански със запазен български дух! Ясна поляна само ще спечели с хора като нея, затова трябва да я подкрепим!... А това момиче? Да потърси някой друг университет, където още не е следвало и да ходи там, тук работа няма!
95.
истинската Ани Загорова
11.10.2015 12:01:57
4
28
Тази, която се е писала с моето име на 89 не съм аз, друга е. Ако бях аз щях да агитирам за Денка. Успех, Денке! С тебе сме!
94.
здрасти.бг
11.10.2015 11:48:35
3
29
Гледам й снимките на това маце във фейса, има там някакви колажи като за женски списания и не мога да разбера какво е това изражение на лицето й! Женственост ли иска да подчертае?... На мен ми прилича повече на олигофренщина! Или в най-добрия случай - снимка на мома на повикване от тия, дето ги публикуват в сайтовете за запознанства!
93.
маскари
11.10.2015 11:35:36
2
26
Той и Германов е калмук ама тия пък хич не стават
92.
чччдтноа
11.10.2015 11:15:31
1
30
В днешно време образование всеки може да си купи. И пет дипломи да има като няма нищо в главата й. Пък и тя самата агитира приятелите си да записват в Техническия университет и обещава да даде едно рамо на изпитите. Ясно ми е как си взима изпитите.
91.
до Ани Загорова
11.10.2015 11:01:48
0
30
Стилът ти на изразяване е леко простоват и издава селски произход. Вероятно баща ти е бил партиен секретар на местното ТКЗС, а ти си се самообразовала по взаимоучителния метод, най-много да си завършила някой ПУЦ или Рабфаг. Кво ми се праскаш насреща?!
90.
АЗ ПОДКРЕПЯМ ВАНЯ ПРОДАНОВА
11.10.2015 09:56:02
28
6
Я се вземете в ръце и вместо да пишете помии се позаинтересувайте колко време продължава една бакълавърска програма или една магистратура, ако изобщо знаете какво е това,че сте доста смешни като се изказвате неподготвени. Някои Висши учебни заведения позволяват години да се сливат или да се учи паралелно повече от една специалност. Но от къде ли ще знаете като сте с едно средно , а ми обсъждат чужди постижения!
89.
Ани Загорова
11.10.2015 09:07:21
28
4
Слава Богу ,че е анонимна тази дискусия да си изливате глупостта.Сигурно като я видите Ваня мед Ви капе от устите.....Вместо да броите чуждите дипломи вземете да изкарате и Вие по една ,че от прочетеното до тук не личи да сте на много високо интелектуално ниво!!!
88.
sssss
11.10.2015 06:12:25
2
24
Тодор Проданов ,беше партиен секретар в Мичурин ,1980 г.
87.
бивш студент
11.10.2015 01:23:28
1
32
Председател на студентски съвет... На времето му казваха Комсомолски секретар, горе долу пак същото - събрания, преливане от пусто в празно и отчитане на дейност само на хартия. Самият съвет приличаше на нещо като ОФ-организация на квартален принцип или домсъвет на някой блок, който се ръководи от домоуправителя... И къде му е издигането и постижението на подобна длъжност така и не разбрах.
86.
Неразумни юроде!!!
10.10.2015 22:56:52
2
27
до 90:
Срамувай се от себе си, че не знаеш българската азбука!
85.
..
10.10.2015 22:44:16
27
1
Sramuvam se ot takiva Bylgari kato 88. Po typo sravnenie nqma.
84.
Драго Приморско
10.10.2015 22:40:58
1
1
Лице не означава FEIS.
Не си много грамотен. Не те познавам, но си направих труда да прочета SV ти. Пич си.
83.
НАЦИОНАЛЕН ефир...
10.10.2015 22:39:00
2
31
Казала в ефир, че е от Ясна поляна... Това ли е голямото й геройство?!
Прилича ми на случая с Жорж Ганчев. Като отишъл във Франция и Де Гол го попитал "Откъде си?", Жорж Ганчев отговорил "От България" и Де Гол само махнал с ръка и му казал: "Нищо!"
82.
Uspeh Vanush
10.10.2015 22:37:35
32
3
Nie sme neini kolegi ot BSU i se gordeem s teb Vanush :)
81.
Допълнение към к. 82
10.10.2015 22:16:27
30
7
Само да допълня- когато обявиха в НАЦИОНАЛЕН ефир победителката на "Лице за България", лично тя каза, че е от с. Ясна поляна, област Бургас.....
Тя никога не се е срамувала от къде е, напротив- с високо вдигната глава и горда, тя обявява, че от това прекрасно кътче на България..
Това е допълнение към НЕЗАПОЗНАТИТЕ........
80.
Реаслност
10.10.2015 22:03:03
28
11
Хора, Вие нормални ли сте?
Какво въобще Ви интересува какви са майка й и баща й /лека му пръст на човека/??? Защо не гледате личността, качествата, постиженията на един човек??
А вие- отворените, платила им от някоя политическа партия за да плюете хората, какво сте постигнали?
Ваня Проданова, беше Председател на Студентски съвет на престижен Български университет и управляваше над 2000 човека и всеки и се възхищаваше от постиженията /било то преподаващи и обучаващи се!/ - кой от Вас е постигнал такова нещо? Да не говорим за управление от 700-800 души!!!
Коя от Вас е станала "Лице на България", в който не се показва красота, а интелект?
Тя е постигнала много неща в живота, които Вие изпълняващи партийни поръчки, едва ли сте постигнали....
Това което се изписа по нейн адрес, ако си мислите че й правите анти реклама, жестоко се лъжете...
Вие просто сте едни продажници!
Много е грозно и неморално от Ваша страна, да обсъждате живота на хората.....
79.
Приморско до 76
10.10.2015 22:01:04
33
16
Аз съм от Приморско и не познавам да има някой с фамилия Германов тук!!! Германов е от Меден рудник.. Тоест инсталиран отгоре :) Къде е Меден рудник, къде е Приморско? ¿
78.
ясна поляна
10.10.2015 21:06:16
31
6
Към № 70 Жалко ако си от Ясна поляна ,че си неграмотен то си личи от коментара ти. За теб няма ли главни букви в българския правопис? Като четири години ГЕРБ държи кормилото в Община Приморско ,Какво кметът Германов направи за Ясна поляна ?Той лично- какви са неговите заслуги !!-или просто пропиляни години -нищо за хората e - е за личното му облагодетелстване даааааааа това се вижда!!!!
77.
бебо
10.10.2015 19:05:31
29
19
денке спри се.колко направи Германов за тези 4год ? Не се вземай на сериозно.Ти не си коренячка.На Приморци им омръзна мутренска групировка Мм да ги командва Ясна полянци няма да го допуснат .много си елементарна и.
76.
Родена и израстнала в Ясна поляна
10.10.2015 18:26:42
33
10
Простотии, простотии колкото искаш!!!Никой нормален човек няма да се съобрази с тях!Ваня Проданова е от Ясна поляна!!!Родена и израстнала тук! Възпитана от скромни родители и двамата от Ясна поляна и никога не са излизали от тук! Три деца са .Баща и умира и от малка остава сираче!! За трите деца се грижи майката!! Работливи и скромни хора!!! Това,което постига Ваня е благодарение на нейната упоритост! Създаде си семейство и има малка дъщеричка Съпругът и е от Сливен , Ваня не се е отделяла от Ясна поляна и майка и си живее тук !!! Днес тя е най-достойния ,доказал се млад човек от Ясна поляна,който заслужено и с гордост трябва да застане начело!!! Спор няма!! Този Германов и той не се знае от къде е Няма никаква връзка с Ясна поляна и Приморско,Денка готвачката има къща в Приморско ,но не е завършена та и трябват парички Тя казва, че е от Граматиково и Българи та не я разбрахме от къде е !! Толкова измислици и лъжи има в коменатарите, пишат хора изпълняващи партийни поръчки,които даже не знаят къде е Ясна поляна и хора,които от завист,злоба и това ,че Ваня ще им попречи да изплуват!!!Успех Ваня!! Истинските хора от Ясна поляна са с теб!!!!
75.
do komentar 69
10.10.2015 16:43:10
29
5
Az poznavam vaprosnata gospoja Denka. Na poslednite izbori za kmet tq beshe dosta lubezna i dobra no sled kato zagybi pokaza zlobata si i intrigantskiq si harakter. Sega otnovo e mnogo lubezna, no neka vidim sled tezi izbori kakvo shte se sluchi. Ne dai si boje tochno tq da stane kmet. Horata shte q mahnem predi da i izteche mandata. Tova chudo e nai-licemernoto sashtestvo , koeto poznavam!!! Deno ti znaesh koi ti pishe!
74.
семейство от Ясна поляна
10.10.2015 16:36:20
32
7
Съдейки по думите ви разбирам , че не сте изобщо запознати със ситуацията.
Питате за родителите и роднините на Ваня Проданова , което автоматично означава , че нито я познавате лично нито пън сте присъствали на въпросното представяне, тъй като на дали има човек в селото , който да не познава именно семейството на Ваня.
Но щом питате да взема да ви осведомя по въпроса - Ваня Проданова произлиза от един от най-старите и най-заможни родове в Ясна поляна!
Успех Ваня, нашето семейство те подкрепя!
73.
съученичка на Ваня
10.10.2015 15:29:36
30
9
Чета всички тези празни приказки, абсолютно не на място казани и чак не вярвам колко простотия е събрана на едно място!
Но всъщност атаката е най-предсказуемата защита. Нормално е щом човек се почувства застрашен и уязвим да опита да атакува своя опонент, но защо поне не го правите умно. Понякога е доста по-достойно да се замълчи вместо да се наговорят и напишат куп глупости. Един интелигентен човек не би се впечатлил от пошлите и наизустени фрази ,с които си служите.
Но да не забравяме, че по - силно от СТРАХА няма. Той често кара хората да вършат и говорят простотии.
Продължавайте с този начин на мислене и дори след 20 години пак ще сте си на същото ниво.
72.
???
10.10.2015 13:16:06
4
30
Каква общо има тя със Сливен и какво с Ясна поляна? Изяснете най-после кои са родителите й, кореняци ли са или дошли отдругаде! Приморско е пълно с такива, идват само лятото да обират каймака и останалото време бягат по родните си места.
71.
нововонон
10.10.2015 12:27:37
4
36
Амбициите на Ваня Проданова не са толкова да стане кмет, колкото да се покаже. Тя е пълен правеж! На всяка манджа мерудия. Жалко, че голямата част от жителите в Ясна Поляна са възрастни хора и не знаят що за стока е.
70.
яснополянец
10.10.2015 10:49:47
7
34
въпросната ваня нищо не е направила за селото ни .къде беше толкова години.сега за власт всички се трупат .истината е че трябва да подкрепим бъдещето на ясна поляна.трябва да гласуваме за герб за денка за германов и общинските им съветници.за да не седи още четири години селото ни без нищо.
69.
местен
10.10.2015 10:41:28
7
29
Такива свъртяни хвърчила ни са ясни.Ако не стане кмет и си забива към Сливен.Да подкрепим Денка че тя е душата на селото.Милей и живей тука.Денке с теб сме , №-11.
68.
Полски
10.10.2015 08:25:03
5
27
Абе нищо не е направила до момента,нито публикации,политически изяви,или нещо друго .Ама ако са рекли може да я дигнат и на върха.Да видим кой стои зад нея,това ще е интересно.Кой бе....
67.
Мистификация
10.10.2015 01:12:20
3
27
Тази кандидат-кметица е една голяма мистерия! Щом никой не я знае от какво семейство идва, кои са майка й и баща й, значи тя трябва да е някакво извънземно кацнало в Ясна поляна с НЛО. За пръв път виждам човек без минало и история!...
66.
Иван
09.10.2015 21:21:04
31
7
Немога да разбера какъв Ви е проблема с нейните снимки.Аз лично си направих труда да и разгледам профила.И смятам, че няма нищо пошло в снимките и. Това са снимки на една нормална млада жена.Вместо да я критикувате си помислете Вие колко грозно и неморално обсъждате живота на другите.
65.
който и да съм
09.10.2015 20:14:38
4
26
Във Фейсбука пльоснала яки снимки стил Ферхонде .Ако не сега ,то по натам приятела и ще сложи рога -стане ли Ваня кметица .
64.
ох майкооо
09.10.2015 20:01:49
4
34
За кой ма Ваньо ще го правиш тово училище и от къде пари мъри Иванке? Аман от кухи идеи. Направи и университет за да не ходят завършващите по други градове!!! Да си беше научила и текста и урока по ЕВРО ПРОЕКТИ преди да се изтипосаш там.
63.
До Димитър
09.10.2015 18:05:27
3
29
Ти не си човека които трябва да казва кой къде да отива, още повече че не си избирател в това населено място затова запази мнението си за себеси.
62.
reshenie
09.10.2015 17:48:25
0
2
ima li mqsto za sravnenie s segashniq kmet na selo Qsna Polqna !!!!
61.
Интерсно
09.10.2015 17:46:47
1
33
Какво толкова направи че ги сложи всички в малкия джоб.Пресилвате с рекламата на младата госпожа.За политика става реч.Красавици които спасяват света сме виждали по кината.Сега и В.Проданова ще спаси и оправи неоправеното село Ясна Поляна.
60.
до 57
09.10.2015 17:28:22
3
27
Знам, че не са моите майка и баща, ама защо тебе те е страх да кажеш какви са имената на родителите на Ваня Проданова? С какво толкова са прегрешили, че чак ви е срам да ги разкриете!?
59.
До 58
09.10.2015 17:23:52
4
29
Образованите да били седнели на бюрото!...
Мой човек, разгледай й по-подробно снимките във ФБ! Образованият и интелигентен човек има съвсем друго излъчване, нещо което не забелязвам при това момиче! Да не казвам нещо по-обидно, но ми се струва, че всичко при него е поза и поредният въздух под налягане!
58.
Димитър -не се срамувам да изляза с името си.
09.10.2015 16:38:38
30
7
Срамувам се от това, че всички Вие се наричате българи. България е била една велика страна със силен и обединен народ. ПРОДАЖНИЦИ.
Това момиче е пример за млади и стари.
Ако, четеш това В.Проданова, не се познаваме но имам близки в Ясна поляна, които са възхитени от теб. Не обръщай внимание на тези безгръбначни влечуги,на които комплексите са повече от сивото вещество. ПЕВИЧКАТА да си ПЯЕ,горския да си ходи в гората..... а образованите е време да седнат на бюрото.
Успех!
57.
do 54
09.10.2015 16:09:20
28
5
Ясно е едно, не е твоята майка, нито пък баща, щото щеше да си по -умен и да не задаваш глупави въпроси
56.
-----
09.10.2015 16:06:17
29
5
Ето виждате ли колко жалка и безлична е кандидатката на ГЕРБ за кмет на Ясна поляна, та чак името й не се знае. Дафина ли е Денка ли е на кой му пука.
55.
....
09.10.2015 14:38:49
3
9
http://vbox7.com/play:872397b2 ETOOO Q GOLA VIDEOOOO...!!!
54.
относно 51
09.10.2015 13:35:47
3
31
Някой нещо крие за Ваня Проданова, явно има нещо много неприятно около нея! Какво е то все пак, знае ли някой?
53.
до 52
09.10.2015 13:09:16
2
20
Каква Дафина, бре?
52.
Възмутена
09.10.2015 12:48:12
30
5
Възмутена, не по скоро съм погнусена от помията, която се излива върху тази млада жена. Нима искате да повярвам, че кандидатката от ГЕРБ - Дафина е по добра за кмет на селото Ви. Членовете на ГЕРБ са най-долната прослойка, обслужващия персонал на бившите комунисти- алчни, прости, завистливи. Когато в Америка водачът Ви каза, че сте лош материал е имал предвид точно това- некадърници, крадци и малоумници.
51.
do 50
09.10.2015 12:42:04
24
4
Задай същия въпрос и на Германов.
50.
По същество!
09.10.2015 11:42:54
2
29
Кажете коя е на Ваня майка й и кой е баща й, с какво са известни в Ясна поляна. За да са й осигурили тези три висши образования, значи трябва да са доста заможни хора или някакви бизнесмени поне! Да не се окаже, че са били мутри или хора от сивата икономика? Кажете най-накрая кои са те и да спираме по темата!
49.
Десислава Стоянова
09.10.2015 11:11:13
30
6
За пореден път си давам сметка колко завистлив народ сме. Задавам си въпроса защо винаги младите и амбициозни хора, като Ваня Проданова трябва да бъдат обиждани от хора, като Вас, които дори не я познавате, а ако я познавате й завиждате за това, което е постигнала, макар толкова млада.
Успех, Ваня.
48.
Някой ще каже ли коя е Ваня Проданова?
09.10.2015 10:51:08
3
29
Тия предизборни шаблони и захаросани речи сме ги чували и друг път. Това е само параван, зад който не можеш да разбереш какъв човек се крие. Чудя се, защо никой нищо не казва за човека Ваня Проданова - коя е тя и откъде идва! От какво семейство произлиза, има ли родители, няма ли? Кои са братята или сестрите й, кой е мъжът й, какъв е бизнесът й... Имам чувството, че някой крие нещо! Гледам й ФБ-профила и пак нищо не мога да разбера, пълно е със снимки, на които тя е с някакво странно изражение, сякаш иска да внуши, че е жена със съмнително поведение и минало... или най-малкото, по нищо не й личи, че е човек със сериозни намерения в политиката. Е как да си дам гласа за такъв човек?!
47.
Интересно
09.10.2015 10:21:02
1
24
На някой направи ли му впечатление ,че става въпрос за ABC ,а не за АБВ?Хайде с подобни кифлички на други места ,но не и в политика и власт а ?
46.
SIS
09.10.2015 09:18:42
2
33
Ок, добре изглежда и програмата и е добре направена. Не ме интересува кои са и родителите и съпруга. Питам се обаче какъв опит има до момента като професионалист? Ясна поляна е малко село и е добро за начинаещ политик. Но съвсем начинаещ като трудов стаж? И друго - как се е хванала с тези изпечеви крадци????
45.
до Ваня
09.10.2015 08:48:35
29
13
Ваня, не се коси на коментарите, все пак великият вожд на ГЕРБ Б.Борисов си призна, че "материала" му е такъв.
44.
Антония
09.10.2015 07:11:08
34
9
Чета коментарите по-долу и се чудя, как може да има толкова злоба у хората. Не познават Ваня , явно нищо не знаят за нея. Ваня е не само амбициозна, но и способна. Не била работила... Ваня има собствен бизнес, студентка е , с малко дете. Ваня е достойна за възхищение. Сигурна съм, че тя ще е най-достойният кмет , който Ясна поляна е имало. Подкрепете младата дама с вота си в името на вашето по-добро бъдеще
43.
Вълко Червенков
09.10.2015 01:03:16
4
4
И ти ли ще крадеш,няма да стане.Анархията се оправя само с диктатураПартията трябва да е само една в родината.Ама едно хубаво нещо мога да кажа за теб,може да ми скачаш на главата колкото си искаш.
42.
Вълко Червенков
09.10.2015 01:03:16
4
4
И ти ли ще крадеш,няма да стане.Анархията се оправя само с диктатураПартията трябва да е само една в родината.Ама едно хубаво нещо мога да кажа за теб,може да ми скачаш на главата колкото си искаш.
41.
Хаха
09.10.2015 00:29:55
7
18
Кефи ме как на един от кадрите в този клип се прави, че чете.... наистина...
40.
До младежите от ГЕРБ Приморско
08.10.2015 23:48:10
32
7
Само толкова ли можете. Много бързо се изчерпахте.
39.
do 40
08.10.2015 23:31:29
1
4
Ти що не пишеш името си?
38.
do 38
08.10.2015 23:30:00
28
10
Ами млад човек е тепърва ще гради кариера и трудов стаж. Ти как и от къде започна?
37.
до 39
08.10.2015 23:19:57
2
7
г-не, има и пиичатни има и правописни, ама пак те моля със истинските имена
36.
Дияна Андонова
08.10.2015 23:14:19
27
8
До ком.36 Прост народ - слаба държава.Няма какво повече да коментирам. (не ми говори за препинателни знаци, а си виж печатните грешки)
35.
до т.н. Дияна Андонова
08.10.2015 23:03:05
2
33
Г-жо, по скоро г-не, добрее наистина да заставаме с изтинските си имена, е направи го. Преди това е добре и да усвоиш добре граматиката, в частност това, че след препинателни знаци це оставя интервал и ... наистина е добре да се подпишеш с истинското си име. Спокойнио чичо митко няма да ти е пусне, пък и ти имаш много ...
34.
до любопитен
08.10.2015 23:00:59
28
2
Внимавай драги/а любопитството ще те убие някой ден.
33.
до Дияна Андонова
08.10.2015 23:00:17
1
47
Не ме интересува дали родителите й са известни, а кои са. Кореняци ли са от Ясна поляна, какви са по професия и т. н. Кой е мъжът й? И той ли е от Ясна поляна? В статията нищо не пише по този въпрос и затова питам.
32.
do Мечо Кух
08.10.2015 22:58:58
27
3
Може и да има, ама ти нямаш такива инструменти!
31.
Дияна Андонова
08.10.2015 22:53:43
35
10
Чета Ви коментарите и се чудя как може да има толкова злоба и просотия по хората?Който присъства на откриването на кампанията й, да каже имало ли е друго такова представяне на кандидат кмет?Това че Вие на разбирате за какви европейски програми ви говори,не означава че тя незнае или неможе да ги осъществи.Защо трябва родителите ти да са известни с нещо за да осъществиш амбициите си?Някой и бил написал програмата,а някой да я видя да чете и да си припомня текста, НЕ.Подло е да се коментира по този начин щастливо омъжена жена.И защо не застанете с истинските си имена и тогава да коментирате?

Ваня, ти си най-достойната.Покажи им какво можеш!
30.
*********
08.10.2015 22:49:00
2
34
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
фен
08.10.2015 22:47:55
34
7
А тази помия идва от към страната на уж умните ,богатите интелигентните,честните и справедливи подържници на вашия съгражданин гн. Германов Но да са живи и здрави ние сме широко скроени
28.
Нено Сенегалеца
08.10.2015 22:47:28
4
41
Това което чете и обещава мацето може единствено да стане ако тя спи с някой висш гейрбаджия!
27.
Петя
08.10.2015 22:11:21
36
10
Започна се с помията!!! Ванче, познавам те малко, но съм преценила, че си стойностен човек. Желая здраве на теб и семейството ти! Нека всичката тази мръсна помия около политиката и изборите не те промени като човек. Довърши това, с което си се захванала!
26.
Дайте подробности!
08.10.2015 22:03:18
1
31
Кои са родителите на Ваня Проданова? Какви са по професия, кореняци ли са от Ясна поляна и с какво са известни? Знае ли някой?
25.
BIOMET
08.10.2015 21:59:55
3
38
Той знае ама нали от там идват парите и си мълчи момчето €
24.
Бачо Кольо
08.10.2015 21:57:56
6
41
ВаняТъпото и кмет флагман не ме разсмивайте!
23.
Запознат
08.10.2015 21:55:18
6
46
Ако знае съпруга на Ванчето какви рога му слагаше доскоро и с кого и тои няма да гласува за нея!
22.
до Госпожа Проданова
08.10.2015 21:41:15
5
49
Мечтаи си Госпожо Проданова,че ще станеш кмет . Мечтите са хубаво нещо.
21.
Kiten
08.10.2015 21:40:18
47
11
Браво на младата и амбициозна жена! Пожелаваме й успех. С нетърпение очакваме презентацията на Катя Вълчева за визията на Китен под нейно управление.
20.
до коментатор под №14
08.10.2015 21:36:25
40
14
Ако децата ти ще са тъпи като теб съм съгласен и три милиона да останем, но да сме нация от умни, красиви и най- важното културни, уважаващи по- способните от нас.
19.
Стела
08.10.2015 21:31:04
55
16
Чета коментарите и ми е жал за коментиращите по долу- завистливи, тесногръди и мързеливи.
18.
ДО избирателите
08.10.2015 21:30:10
6
58
Добре са и написали програмата на Ванчето но е неусъществима.Влезте в профила и и вижте снимките които е публикувала и ще разберете какво е работила ,моделка , манекенка и още нещо,,,,,, а със сигурност не знае какво е оперативна програма и ще излезе прав номер 7 това е Ваня тъпото.
17.
Стела
08.10.2015 21:28:14
55
13
Успех на изборите Ваня!
16.
Стела
08.10.2015 21:28:14
51
8
Успех на изборите Ваня!
15.
Misho
08.10.2015 21:21:52
4
44
С тоя бенефон драгон на масата и начинът, по който държи писалката ми казват досттъчно. Дано поне да може да пише и чете!
14.
6
08.10.2015 21:15:04
4
55
Училище -добре ,детска градина-тоже.Ама деца откъде бе хубавице ще докараш.И като гледам залата само пенсии.Държавната европолитика не можеш да пребориш.Пък да припомня ко каза оня американец РАН ЪП-,,Много сте 8-милиона 4-ри трябва да станете.Та мераците са хубаво нещо,мечтите също.
13.
Pertinax
08.10.2015 20:49:19
2
46
Няма лошо,момичето е амбициозно,има качества,но и трябват и малко житейски опит!След първия и мандат ще бъде много разочарована от интригите и простотиите на своите съселяни!
12.
Коцето АБВмладежи
08.10.2015 20:40:39
44
15
Успех Ваня от малка си умна ,упорита и преследваш мечтите:))(
11.
СКАУТ
08.10.2015 20:36:57
5
65
Добре де как се довери на дядо Митко?
Вярно, млада е не знае много неща за него ама покрай училище време ли няма да гледа новинни та да разбере що за стока е Гихората, претендира, че е образована ами в Ясна поляна интернет ли няма да седне да проучи що за стока е Гихората. Жалко, срам ме е от такива млади хора, които вярват на един стар вълк, известен в цяла България с изцепките си!
10.
хубаво, ама
08.10.2015 20:34:31
4
63
Това май е новата Серафимова. Честито чичо Митко, блазя ти ....
9.
Питащ
08.10.2015 20:32:56
6
72
Какво ще развива Ваня като няма два дена трудов стаж!
8.
ГАРАНТИРАНО
08.10.2015 20:24:07
4
56
още един сладолед в центъра на Приморско
7.
Съученик
08.10.2015 20:21:49
10
64
На тази и викахме Ваня Тъпото! Нищо не знае горката написали са и какво да говори но със сигурност не го разбира!
6.
иван
08.10.2015 20:18:05
6
67
Госпожо, събрали сте пенсионерите и им говорите за кошери и скаути... Мислите ли, че те знаят какво е скаут и дали тях това ги вълнува?
5.
Николай Георгиев
08.10.2015 20:15:36
11
67
Момичето - умно, хубаво, образовано. Написало програма. както се казва - местна, свястна иизвестна.
Но капка катран разваля каца мед - девойчето било от хората на оня сатрап Димитров.
Както се казва - без коментар....
4.
ГЕРБ
08.10.2015 19:58:33
36
42
Само ГЕРБ! Всички кандидати на Дядо Митко ще претърпят провал! Германов е номер едно!
3.
аз
08.10.2015 19:57:11
10
77
Лошо няма. Амбициозно е момичето. Само че, преди да говори за оперативни програми, нека първо ги попрочете.
2.
Станимир
08.10.2015 19:48:19
48
23
Успех, Ваня! ☺
1.
Viva Barca!
08.10.2015 19:42:46
6
71
Яка пичка
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори