×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет на Обзор Христо Янев: Имам да свърша още много работа


Кандидатът за кмет на Обзор Христо Янев: Имам да свърша още много работа
Ако жителите на Обзор ми гласуват доверие ще работя върху подобряването на инфраструктурата и развитието на културно-историческия туризъм, каза Христо Янев
07 Октомври 2015, Сряда, 12:11 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА

Хората ми гласуваха доверие, повярваха в мен и в моите идеи, не съм ги подвел нито за миг, категоричен е кандидатът на ПП ГЕРБ за град Обзор

Едва ли Христо Янев има нужда от представяне. И сред съгражданите си, и в общината, и в пределите на България той се превърна в пример за това как може и трябва да работи един градоначалник.. Каквото и да се каже, колкото и да се напише за  Янев, би било недостатъчно. Блясъкът в очите му, неговият ентусиазъм, нестихващата му любов към родния град може само да се види и да се съпреживее. Той заразява с плам, енергия и воля да се справи с всяка трудност, да разреши всеки проблем, да помогне на всеки. Христо Янев дава ясна заявка, че ще бъде кмет на Обзор още един мандат.

-Г-н Янев, защо решихте да се кандидатирате за втори мандат като кмет на Обзор? Не се ли изморихте?

-Определено не. Дори напротив. Работата ми доставя удоволствие. Мисля, че през изминалите четири години доказах, че мога да работя сериозно, че когато човек има ясно предначертани цели и желание да ги постигне, намира начините, открива пътя да ги осъществи.

-Какви бяха вашите цели? Успяхте ли да ги реализирате?

-Когато през 2011г., с подкрепата на ПП ГЕРБ,  се кандидатирах за кмет, имах ясна програма с конкретно заложени в нея параметри какво ще бъде направено в града ни, ако начело на неговото управление застана аз. Хората тогава ми гласуваха доверие, повярваха в мен и в моите идеи, и статуквото в Обзор беше променено.  Мисля, че това беше усетено от всички жители на града. Не само с реконструкцията на улиците, не само с подобряването на визията на града, с чистотата му, със спечелените и реализирани проекти. Обзор стана още по-скъп за обзорци, с повече сигурност, с по-добра екология, по-многобройни и значими културни събития, администрацията заработи с по-голяма ефективност, управлението стана прозрачно. Като резултат от работата ми мисля, че смело и отговорно мога да заявя, че не само постигнах заложените преди 4 години цели, но и ги задминах.

-Ние само можем да адмирираме този факт, защото много често се случва обратното –дават се обещания, а след това се изтъкват причини и се търсят оправдания за неспазването им. Каква е рецептата на успешното управление?

-Много труд ще прозвучи тривиално и изтъркано, но истината е, че в живота няма случайни неща. Упорито работих за развитието на града. Стремях се да бъда честен към гражданите. Посочвах открито проблемите, търсих решения и работих за града си със сърце и душа, с позитивизъм и енергия. Рецептата за правилно управление е съвкупност от много съставки, най-важната от които е любовта ми към родното ми място и желанието ми то да се превръща във все по-привлекателно и процъфтяващо градче. На второ място поставям правилното планиране, добрата организация и разбира се – работата: работа, работа и пак работа.

-Конкретизирайте измеренията на вашата работа. Какво направихте през изминалия мандат?

-Реконструирани бяха редица улици като „Черноморска“, „Кирил и Методий“, „Иван Вазов“, „Трети март“, „Младежка“, „Васил Левски“, „Христо Ботев“. Подновени бяха 8000 кв.м. тротоари, на редица места в града бяха обособени нови паркоместа. Бяха създадени нови зелени площи и паркове. Любимата за поколения обзорци „Първомайска поляна“ стана част от маршрут от реализиран проект за екопътека, с която показваме, че градът ни е не само морска туристическа дестинация, но и би могъл да очарова всеки с планински прелести. Наскоро беше направена и първата копка на новия крайморски парк, разположен на ъгъла на ул. „Черноморска“ и ул.„Васил Левски“, на чийто уникален облик и неповторима атмосфера ще се наслаждаваме още догодина. Бяха направени и първите стъпки в посока развитието на културно-историческия туризъм в града – нещо, което предвид археологическите ценности, лежащи в недрата на Обзор, беше дългоочаквано и задължително да се случи. Приоритетен за мен беше и спортът - с моя помощ и подкрепа бяха създадени няколко нови спортни клуба, реализирахме и проект за изграждане на игрище за футбол, лекоатлетическа писта и тенис корт.

Немаловажни са и усилията ми материално-техническата база и автомобилният парк на БКС Обзор да бъдат подновени. Администрацията да заработи по-ефективно, да се подобри информираността на гражданите и на многобройните туристи, посещаващи Обзор.

Има, разбира се, и редица други проекти, които в момента се изпълняват, такива, които очакват финансиране, други, които са в идейна фаза, като цяло имам да върша още много работа.

-Какви са акцентите в предизборната ви програма?

-Има, както споменах вече, още много за вършене. Ако жителите на Обзор отново ми гласуват доверие, един от основните ми приоритети и през следващите 4 години ще бъде подобряването на инфрастуктурата в града. Ще работя активно в посока развитие на културно-историческия туризъм. Ще бъдат завършени, консервирани и експонирани римските терми и социализирана улицата, водеща към тях от централната част на града – ул. „Иван Райков“.  Следващата ми стъпка в тази насока е крепостта „Козяк“. Имам амбициите още през 2016г. там да започнат също археологически разкопки. Площад „Свобода“ ще придобие нов облик.  Ще се  концентрирам и върху довеждането до край и реализирането на проектите за лодкостоянка и пристанище в Обзор.

-Доста амбициозно. Пожелавам ви успех!

-Благодаря! Ние самите създаваме собственото си настояще и бъдеще. То зависи от всеки един от нас. Аз съм роден в Обзор, тук е преминало моето детство, тук расте детето ми, тук живеят моите родители и приятели. Имам достатъчно стимули да работя за Обзор. Амбициозно – не бих казал, просто мисля, че още имам какво да дам на града.

-Какво искате да кажете на вашите съграждани?

-Постоянно се срещам с хората, мисля, че няма нищо недоизказано, че всичко е ясно. Призовавам всички за сетен път да обединим чувствата си към родния град, нека на 25. Октомври покажем, че можем да бъдем градивни, че можем да дадем своя принос за решаването на проблеми и реализирането на проекти, които да носят позитиви за десетилетия.

Имам ясно предначертана стратегия за развитието на Обзор през следващите 4 години. Всяка стъпка по пътя ми от тук занапред ми е ясна. А по-важното е, че след четири години, като се обърна назад, като погледна пътя, по който ще вървя, ще се насладя на видимите резултати от своята работа. Така, както ги виждам днес  - в отъпканата с правилни стъпки пътека на пътя, който извървях от 2011 до 2015г.



47
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
47
Коментара по темата
47.
Тото
23.10.2015 23:53:07
0
2
До колкото знам селцето е град от 1984 година, а къде беше Кирил Стоянов тогава? А и едно село се прави град с Устав на президента - освен ако Стоянов не е бил президент тогава, но до колкото знам не е!!!
46.
9444
21.10.2015 15:37:08
7
2
Е, добре, че беше Киро Стоянов, за да направи от селцето град! Янев нали бил задминал целите си, ама нейсе, иска още един мандат. Този път новорегистрираните едва ли ще му помогнат!
45.
Към обзорец
21.10.2015 00:07:57
4
10
Той си е известен доста повече от теб "Обзорец " и не само за тази вечер, а и досега и за напред! Да си го знаеш - доказа се и ще се доказва!
44.
Обзорец
20.10.2015 08:07:29
6
3
Айде кметче, довечера ще станеш известен.
43.
????
14.10.2015 23:04:52
5
4
za kmetstvoto znaem na kogo e delo no znaem I kolko struva i koi go Dovarshi
S tezi pari koito Styanov e POHARCHIL moje da se postroyat 3 kmetstva
42.
Роза
14.10.2015 11:41:55
3
7
А парковете, въпросите с водата и тока?Вие може да сте млади и да не помните, но преди токът в Обзор спираше постоянно и благодарение на Стоянов този въпрос се реши. Сигурно ще кажете и че административната сграда на кметството я е направил г-н Янев. Е, аз имам малко по-дълга памет и ще ви кажа, че всички видяхме, че тя е готова и е дело на Стоянов. Искам да подчертая, че нямам нищо против г-н Янев и нищо лошо не казвам за него в коментара си , просто за 14 г нее е център и автогара.Пиша коментара си във връзка коментара на : @ .
41.
@
13.10.2015 16:22:48
5
6
За 14 г само 1 център и 1 автогара! Браво
40.
Жител
13.10.2015 11:37:20
8
10
Човек да се смее ли , да плаче ли...? То колкото човек добро прави, токова лош става за другите-храни куче да те лае, са казали...Вие слепи ли сте ? Какъв беше Обзор преди Стоянов и какъв е след него? Имахме ли център? - не, имахме паркинг! Имахме ли европейска автогара- не , имахме една рухнала постройка,наподобяваща сграда! Имахме ли паркове - не, имахме обрасли местности! Имахме ли алея- не ... И какво стана - имахме едно СЕЛО, което се превърна в градче, но явно селенията от нас не е излязла! И сега се тупате с еко патеката до Първомайската - извинете, но това не е нещо ново, а само дооправено, защото това си го имаше и преди! Или с римската баня,с която 4 години не решихте какво да правите с нея и се превръща в сметище... Това не е нещо новооткрито, то се знае от дедите ни, както и че навсякъде в града има части от римския град- да го разкопаем целия тогава? Не гледайте кой, какво има и какво построил, а какво е направил за града!!! А и е смешно да говорите, че е крал при положение,че хората , които сега са на власт са толкова елементарни, че с коледната украса от центъра, която беше преди 4 годони, сега си украсяват своите къщи! Жалки сте , като говорите без да мислите, но поне си отворете очите за това което имаме!
39.
шефа
12.10.2015 13:48:07
2
9
ОМГ... в това място много злоба бе ей ко прайте бее мишкии ... тапи злобни боклукчета.
38.
грао
11.10.2015 23:10:59
8
8
Без регистрации ще е кмет ама друг път. Но и пак не е сигурно. И не знам кой е дребна душа - който регистрира цигани за служебна победа или , който излиза на честна борба.
37.
Трите хикса
11.10.2015 21:33:48
5
10
Дерзайте малки, мижави мишки. Христо Янев е кметът!!!
36.
Обзорец
11.10.2015 21:12:42
5
3
Ние не се смеем. Никак даже не е смешно. Жалко е, но не можете да го разберете. Малки човечета. Жал ми е за вас.
35.
До "грао и Обзорец"
11.10.2015 20:46:41
5
5
Дребни душици сте вие. Плюйте, не се притеснявайте. Нали знаете - който се смее последен, се смее най-добре. Жалки дребни душици!!!
34.
Обзорец
11.10.2015 20:16:30
5
6
Няма нищо, те тези който защитават кмета не са знаели за регистрираните. Как беше, морал, интелект, правопис. Жалки сте.
33.
грао
10.10.2015 15:29:05
10
7
Официална статистика на грао- 420 регистрирани в Обзор, всички на Христо Янев. Това е най- голямата бройка регистрации от всички населени места в община Несебър.
32.
Обзорска
09.10.2015 22:08:39
7
13
Искам да попитам агитката на Кирето, кой по-точно проект е наследил и изпълнил Христо? Този, за който Стоянов е броял 6 цифрена сума на варненските му приятелчета ли за онзи несъществуващ мостик, с който сега се пъне, че ще довършили? Или за 7 цифрената сума дето преведе за транспортни услуги на фирмата на майка си? Що не го попитате сега него, верно ли е? Защото за тоя транспорт ви водеше на екскурзийки, нали жалки душички. Даваше Ви общински парички за услуги, дето сега кметството само си върши. Значи тогава като ви ошушка и си построи хотелчето, по-добре Ви беше нали? Вие това заслужавате, трябва да Ви мачка вас човек,иначе не става. Трябва тормоз, за да си знаете мястото. И не да ми говорите, че Христо крал, говорете колко пари ви е спестил, безделници обзорски. Лошото е, че не заслужавате такива кметове. Вас трябва да ви гонят до дупка и да ви търсят скритите парички в сивата икономика. да не говорим колко от вас се спотайват с т.нар. хотелиерски бизнес.Загубеняци сте вие, нищо повече!Жалко, че Янев спаси Кирчо от зверовете, жалко!Трябваше да го разпнете на центъра и да го питате тогава в коя част на света ще ви закара на екскурзийка?
31.
До "!"
09.10.2015 18:32:39
7
9
Не стига, че не можеш да пишеш правилно, но се оказва също, че не можеш и да броиш. Хахахаха. Доста смела цифра за броя на регистрираните в Обзор. Заявяваш претенции, че добре си запознат/а с регистрациите. Колко ли от тях са твои? Неблагодарници!!!
30.
До "И пакОбзор"
09.10.2015 17:26:06
10
6
Най-напред виж своя правопис. Имаш 8 грешки за 7 реда. 400 регистрирани в Обзор. Честито на новия стар кмет. И вие ще ми говорите за морал, за правопис и за интелект. Смешници.
29.
И пак Обзор
09.10.2015 10:27:23
5
13
Г-н/Г-жа !, не знам как хора с никакъв интелект се осмеляват да пишат в интернет пространството, предвид това, че нямат почти никаква грамотност с правописа. Ставаш смешен/на. Кажете директно какво визирате под измамите, които си действа г-н Янев. За да говорите така, това означава, че имате точно и ясно обяснение. Аргументирайте се моля. Той много добре знае къде му е мястото и след 25-ти октомври ще си застане на мястото - на кметското място. Сигурен съм, че и Вие сте от хората, на които Христо Янев е помагал и това, че плюете човека, който вие подавал ръка, не говори добре за Вас. Колко неблагодарни хора има в Обзор! Засрамете се! Поправете се!!!
28.
!
09.10.2015 09:45:43
14
7
Не мога да разбера само как хора с никакъв интелект стоят на такива важни постове и се мислят че са достойни за това...Лесно е да управляваш като друг ти диктува и да се тупаш в гърдите , че си направил нещо , което не си .... А и какви са тези жалби...бил в правото си, ако е бил щеше да се уважи, а той стан само смешен и жалък , показа каква мишка е и колко го е страх... И ИМА ЗА КАКВО ДА ГО Е СТРАХ, защото действа с измами и рова че той си служи с тях, не означава че другите са като него и го правят. Жалко , мн жалко че човека не си знае къде му е мястото! А ако не знае те хорато са му казали къде е - ДА СИ ВЗИМА ГЕГАТА!!!
27.
№ 2 - правилния избор
08.10.2015 12:41:08
6
14
Г-н Обзорец, кажете един проект, който е наследил Ицо от Киро!
26.
местен
08.10.2015 10:08:09
14
8
Да излезем и да покажем на Христо , че регистрираните хора няма да му помогнат. Бих гласувал за него но с тази параноя и регистрации той се уля.
25.
Stan
08.10.2015 08:18:38
5
18
Tezi hora ne sa dobre sas sigurnost.
Polovinata sa negramotni.
Davai Ico bori se I napravi edna ludnica Za tezi Idioti
24.
Обзорец
08.10.2015 08:05:52
15
6
Обърках, има един проект по МИРГ за екопътека. Там се разделиха бая пари.
23.
шефа
08.10.2015 08:00:46
7
14
абе овце тапи аз нали ви казах да не плямпате много ще се обръщате с уважение към кмета Христо Янев защото той ще бъдее мишки такиваа умирисаниии
22.
Обзорец
08.10.2015 07:41:22
14
10
Обзор си е същия. Кажете ми един собствен проект на този кмет. Всичко е наследено от Киро. Не се заблуждавайте.
21.
От обзор
08.10.2015 06:37:59
7
14
когато злобата и завистта командват ежедневието Ви т.нар. " Обзорци", спирате да виждате доброто около Вас и заживявате в свой измислен свят на клюки и интриги! Огледайте се / по-далеч от носа си/ и вижте Обзор - преди и сега!!??
20.
За Обзор - само No 2
07.10.2015 23:14:32
4
16
Жалкото е, че всичката тази помия се излива върху Ицо не само от хора, на които е помагал, но и от хора, на които все още помага. ЛИЦЕМЕРИ!!!
19.
No 2 - правилният избор
07.10.2015 22:35:16
6
17
Стига с тази завист бе хора. Големи приказки, голямо плюене. И това е от хора, на които Ицо е помагал. Не ви ли е срам? Жалки сте!
18.
36
07.10.2015 22:13:10
13
6
Ицо, ако си МЪЖ си махни регистрираните хора и се бори честно!!!
17.
И пак Обзор
07.10.2015 21:56:58
7
16
Обзорец,страхът замъглява здравия разум. Искате или не -Христо Янев ще е!!!
16.
Обзорец
07.10.2015 21:49:46
15
7
4 години крадохте и живяхте като царе и не ви пукаше за нищо и никой. Насирайте се сега от страх. Няма да управлявате повече. Нито ти в Обзор нито никито в Несебър.
15.
И пак Обзор
07.10.2015 21:42:18
6
14
Обзорр, простотията не ходи по гората, ходи по хората и като ти гледам писанията разбирам, че си се заразил. Разберете го най-накрая - Христо Янев е кмет на Обзор в следващите четири години. ЯСНО ЛИ Е! КАЗАХ!!!
14.
Обзорр
07.10.2015 21:13:33
15
5
По-скоро той злослови срещу опонента си. Нищо лично, но мноу ма дразни ,че само плюИ и ча са взима за големата работа!!!!!!!!!!!!!А и не виждам да е направил нещо гОлемо или случайо АЖДЕБЪ да е умен , интИлИгИентен , ай стига ведъж се подлъгахме и вече Край! Само глупаците повтарят грешките си, а ние не сме!ЯСнО ЛИ Е, КАЗАХ!
13.
Obzor
07.10.2015 20:53:35
4
15
Много е страшно когато злобата и завистта надделеят над разума
12.
Oбзорец
07.10.2015 20:17:32
16
7
Христо Янев е една кукла на конци управлявана и използвана от кмета НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ. От страх да не загуби изборите е готов да изпълни всяко желание на кукловода си докъде би стигнал в навеждането............
11.
Малинка
07.10.2015 19:01:47
7
22
Христо Янев е един Успешен кмет и пример за много други кметове в страната. През този си мандат той показа как трябва да работи един градоначалник. Показа, че има желание и волята да работи за благото на град Обзор. Прави го и ще продължава да го прави, независимо от това, какво злословят опонентите му. Един истински кмет трябва да не забравя, че и той е като всички останали граждани на Обзор. Христо Янев не го забравя и винаги се съобразява с желанията на жителите на града. Пожелавам му успех, макар че съм сигурна, че победата е негова още на 25-ти октомври.
10.
Magdalena
07.10.2015 17:36:39
8
19
И аз съм за Христо Янев, защото аз като майка виждам какво прави той за децата и града ни като цяло.
9.
Mitko83
07.10.2015 17:29:35
8
19
Абе не ви ли е срам бе? Тряа да си кьорав да не видиш, че Обзор е един от най-хубавите и най-чистите градове в България. Какво като е пуснал жалба като си е в правото. Той така или иначе ще спечели изборите от първия път. Важното е, че е честен към гражданите.
8.
Хицо
07.10.2015 16:08:58
15
11
Исе, Ице, ако така управляваш града, както четеш закона, жална им майка на Обзорци
7.
Няма значение
07.10.2015 13:59:41
11
16
Завиждайте злобни долниии некадърни копелетааа хахахаха Ицо ще ее ...... точка по въпросаааа хиихихих
6.
Обзор
07.10.2015 12:26:39
17
13
Имам още много да крада
5.
kolev
07.10.2015 12:17:14
16
11
Ице нали знаеш че "Големите"-Курви не обичат още по малко мъжките:))така че бъди сигурен че дори и да гласуват всички от маалата за теб и станеш кмет-мандат няма да изкараш...!!!
4.
карнобатман
07.10.2015 12:12:14
14
7
Бай Мангал знае две и двеста бай мангал е първи на мангофеста...:))no comment
3.
Ahmak
07.10.2015 12:01:15
2
2
Флагман , Къде ви е статията за БЕЖАНЦИТЕ НАТИКАНИ В БАГАЖНИКА НА ОПЕЛ ОМЕГА И МИКРОБУС ФОРД ТРАНЗИТ НА 09.07.2015 в 11 вечерта ПРЕД БОЛНИЦАТА ?!?!?!? ЗАЩО ПОКРИВАТЕ ?!?!?!?!
2.
Oбзор
07.10.2015 11:40:05
15
6
с гегата си по добре
1.
познат
07.10.2015 11:38:35
18
10
Добре Ицо но защо толкова настоятелно драпаш за служебна победа. С тези жалби и тези регистрации , които имаш само отблъскваш хората от теб.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори