×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Да върнем Община Царево на гражданите й


Да върнем Община Царево на гражданите й
Станислав Добрев е пълен антипод на управлявалия в последния мандат Георги Лапчев. Той разчита на екипност и гарантира, че гласът на местните ще се чува при важните общински решения
07 Октомври 2015, Сряда, 15:02 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Искаме да покажем, че всеки гражданин на нашата община може да участва в управлението, да си дава идеите и те ще бъдат обсъждани

Станислав Добринов Добрев е роден 1982 година. Завършил е средното си образование в ПГСАГ  „Кольо Фичето“, а висшето - в УАСГ. Веднага след дипломирането си се завръща в Царево. Последните три години и половина работи в Общинска администрация. Първоначално като експерт, а след това и като зам.-кмет. Женен с два деца. Той е  кандидат за кмет от коалиция от партии „Народен съюз“. Счита се за един от основните претенденти за кметския стол. Заради начина си на работа и мислене е сравняван с бургаския кмет Димитър Николов. „Младостта не означава, че нямам опит. Смятам, че съм се доказал и като хората са видели в мен, че имам качества да управлявам общината“. Така Станислав Добрев отговаря на критиците си, че е млад, за да поеме управлението на Общината.

-Г-н Добрев, какво Ви накара да се включите отново в политиката? Преди осем месеца изглеждаше, че напускате омерзен.

-Според мен точната дума е демотивиран. Смятам, че едноличния стил на управление и липсата на екипност в работата действат точно демотивиращо. Това беше и причината поради, която с времето голяма част от специалистите в общината напуснаха. Разбираемо е, че не са много хората, които искат да работят в такава среда. Аз също не правя изключение!

С натрупания опит и след множество срещи с наши съграждани вече бях сигурен, че за да вървят нещата в общината, в управлението трябва да влязат хора, които са се доказали не пред определена партия, а пред съгражданите си. Това беше и причината, поради която инициирах създаването на този екип. Идеята за създаването му е наистина моя, но ми се ще отбора бъде на всички нас!

-Кои са вашите идеи, които все пак успяхте да реализирате през изтеклия мандат?

- Разбира се, че се свършиха доста неща. Все пак не мога да кажа на черното - бяло. Участието ми в голяма част от инфраструктурните проекти е безспорно. Няма как и да бъде иначе, след като точно това е професията ми. Част от тях са мои идеи, други - не, но по-важното е, че вече са факт. Говорим за алеите покрай брега, парковете и много други. Да, те са плод на общата ни работа с г-н Лапчев, но съм категоричен, че резултатите биха били по-добри ако стила на работа беше различен. Още веднъж искам да кажа – на нас ни липсваше екипната работа.

-Хората, които са работили с вас казват, че сте пълен антипод на Георги Лапчев – смятате, че Общината трябва да се управлява от силен екип, а не еднолично. Но доколко може да гарантирате, че няма да промените възгледите си, след като станете кмет?

-Мисля че през тези три години и половина, които работих в администрацията съм доказал и може да ми се вярва. На всеки отделен гражданин обърнах внимание. Успях да реша много проблеми. Не съм спирал да работя с хората, които са под мен. Не съм спирал да търся тяхното експертно мнение и това е една от причините жителите на Царево да виждат в мен човек към, който може да се обърнат, за да свърши конкретна задача. Винаги съм успявал с конкретика да отговоря на всеки проблем и да го реша, а не с политическо говорене и оправдания.

-Не беше ли по-логично да търсите подкрепа от голяма партия, за да се чувствате по-сигурен в победата. „Народен съюз“, макар и парламентарно представена, си остава малка партия.

-Въпросът не опира до партиите и големината им. Разликата е в подхода. Искаме да покажем, че залагаме изцяло на гражданската квота и на експерти, които са се доказали в обществото. Това са хора, които имат успешен бизнес, работят и никога не са разчитали на административни  и политически постове, за да се реализират в живота. Поради тази причина мога да кажа, че ние се стремим да използваме политическата партия, за да прокараме нашите идеи и виждания, а не партията да използва нас за постигане на своите тесно- партийни интереси. Ние просто искаме да върнем общината в ръцете на гражданите и.

-Какви са основните приоритети, които са залегнали в програмата ви?

-Хората цял живот слушат и четат програми. Повечето неща написани там се припокриват в плакатите и брошурите на всички кандидати. Да, те са много красиви, но в интерес на истината по-голямата част от тях никога не виждат бял свят. Колко са хората, които помнят какво е пишело там преди 4 години? А колко са управниците излезли след мандата да се отчетат точка по точка на избирателите си? И не е ли крайно време да се гласува за хора, а не за платформи и програми?
За това ние не наблягаме на програми, а на принцип на работа – екипност, това което го няма в момента. Искаме да покажем, че всеки гражданин на нашата община може да участва в управлението, да си дава идеите и те ще бъдат обсъждани. Всяко едно добро предложение ще бъде прието.Повярвайте ми, че няма човек в общината, който да познава проблемите и така както аз! Всички заедно можем да намерим и решенията! 

-Кое е първото, което ще направите, ако спечелите изборите?

-Смятаме да разширим правомощията на отделът по европейски проекти към общинска администрация и той да обслужва не само общината, но и гражданите. Искаме това да е звено-проводник за местните хора, които желаят да се занимават с европейското финансиране и европейски програми. Царево така или иначе е далеч от София и малко хора успяват да прозрат какви възможности дава европейското финансиране. Повечето от местното население се страхува и избягва да работи с фондовете. Това, което ние искаме да направим е един отдел, който да им помогне и да ги насочи по пътя на европейските програми. Не са много хората които знаят, че европейски средства може да усвояват не само от държавата и общините , а и от самите граждани и фирми.

-Давате изцяло нова формула на управление – отворена към обществото. От тази максима ли ще се водите?

-Да, точно така. Никога не съм се пъчил с това, което съм направил и винаги съм искал екипът и хората, които са около мен заедно да се гордеем, че сме постигнали целите и задачите си. Още веднъж казвам, че ще разчитам на силен екип и на гражданите, за да променим заедно Царево към по-добро.

-Очаквате ли удари под кръста?

-Те вече са факт – това е т.нар. „черен пиар“, с който ни калят. Но аз не смятам да влизам в такъв тип битка. Мисля че хората са достатъчно умни, видели са за 4 години какво сме направили, видели са що за човек съм и оттук нататък сами ще преценят.

-Изглежда изплашихте статуквото. Превърнахте се в основен враг – и на опозиция, и на управляващи.

За мен в подобна кампания няма врагове, а опоненти. Самия факт, че те са притеснени само може да ни ласкае. И не е нужно да се мразим за да си казваме мнението. Още повече, че хората очакват от нас идеи и решения, а не панаири. Всеки претендент за кмет на община Царево заслужава уважение.

-Какво бихте казали за финал?

Аз живея тук и мисля да остана. Децата ми, родителите ми, приятелите ми – всички сме тук! Смятам, че администрацията е длъжник на местните хора. Смятам, че заслужаваме повече! Не всеки път става въпрос за управленска мощ. Понякога става въпрос просто за човещина!

В категории: Царево


Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
43
Коментара по темата
43.
истината
16.10.2015 11:14:35
6
1
Истината е следната: Васил Каридков е злобен, завистлив, алчен за влияние , власт и пари… След изборите се надяваше, че имайки „опит“ ще има огромно влияние в община Царево. В момента, в който разбра, че има хора с глави на раменете, които мислят различно от него, стана злобен и завистлив и показа истинското си лице. Цяло Царево го знае и посрещна излизането му от общината с облекчение. Не можейки да стои настрана обаче, той първо натисна Атанас Желязков, влезе му под кожата като добър манипулатор, седна му в буквалния смисъл на стола и започна да коли и беси в Ахтопол… а сега говори против реваншизма. Тръгна от човек на човек от екипа на Лапчев, за да отцепи хора, които да го подкрепят. Успя само със Желязков и Станислав. Станислав е образовани, добре изглеждащо и перспективно момче с амбиции. Лесно падна жертва на манипулациите на Каридков. Отблъсна екипа, който го покани в редиците си и напусна общината. Няма политически опит и затова се хвърли в политиката презглава…. Ще осъзнае след изборите с какъв злобар се е хванал…. И колко е употребен…. Ама ще е късно. А ако продължи да общува с Васко, сам ще разбере за каква злоба, завист и комплексарщина иде реч…
42.
gorski
11.10.2015 21:20:54
4
8
Стислав които напусна герб за да има време за семейството и бизнеса си говоресеше че не искал да е в герб за да върви с високо вдигната глава а сега се опитва да прикрие присъствието на каридков Зад благонадежната си усмивка но не забравайте кой е васил каридков станисвал и каридков в момента плащат по 350 лв на глас явно вече са напраили сметка за бъдещите облаги
41.
Царево завинаги
11.10.2015 16:01:07
3
6
до №38, Aman
Как ще направи нещо срещу циганите, нали в момента се договарят с тях за гласовете им? Добрев разбра, че хората не му вярват. Със стари курви нов бардак не се прави!
40.
Podkrepqm dobrev
11.10.2015 13:06:00
3
6
яма значение кой от останалите кандидати ще спечели кметския пост.Важното е машата на мутрагенското ЕООД -" цигомиго"- Лапчелино да ги няма. Всеки един от тях за разлика от Мона лиза са хора с биография, възпитание и най вече са Човеци.
39.
до 38
10.10.2015 12:42:50
4
8
вдигат града циганите, защото герб и лапчев плащат яко в момента.Нали трябва да спечели пак, за да лапа лапчо. ЗА СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ
38.
Aman
10.10.2015 10:46:14
1
12
Пич, ако кажеш, че ще направиш нещо по въпроса с безобразната циганска гюрултия, ще гласувам за теб. На хората им писна с тази непрестанна циганска наглост всяка вечер да вдигат целия град на главите си с безобразно високата музика. Абе, уж социално слаби, а всяка вечер купони се вихрят. Да си купонясват като искат, ама да спрат с тея децибели, бе! Никой не е длъжен да се съобразява с тях. Направете нещо по въпроса!
37.
Mariko
10.10.2015 10:35:22
4
8
Успех, г-н Добрев! За първи път от години ще дам гласа си за кмет на този град, не защото не бях заинтересована за бъдещето на града ни, а защото досегашните кандидати не заслужаваха да им гласувам своето доверие. Цялото ми семейство ще подкрепи Вашата кандидатура с надеждата да сложите край на статуквото на досегашните управляващи да работят само в интерес на приближените си кръгове, а не в името на всички граждани.
36.
василико
09.10.2015 20:14:06
5
8
успех!!!
35.
Carevo
09.10.2015 19:14:19
7
11
Няма значение кой от останалите кандидати ще спечели кметския пост.Важното е машата на мутрагенското ЕООД -" цигомиго"- Лапчелино да ги няма. Всеки един от тях за разлика от Мона лиза са хора с биография, възпитание и най вече са Човеци.
34.
ЛапачевООД
09.10.2015 18:31:52
7
11
Станислав е кметът.
Лапчев да каже как от центъра за обучение на туристически кадри уволни директори и назначи жената на Бъчваров доктора и направи партиен щаб от център...
Крадец и мошенник от класа е Лапчев и Герб.
33.
KRES
09.10.2015 17:45:47
9
7
Станислав Добрев е един от прототипите на интелектуалеца, отдаден на служба на истината, справедливостта и свободата на мисълта. Далеч от политическия фанатизъм ,идеалът му за общинско управление представлява подкрепа на прогреса и толерантността. Най ценното качество на един мъж е смелостта, а за да излезеш на тези избори в този момент,освен доблест, трябва да имаш и много смелост!!!
32.
b6070
09.10.2015 17:44:58
6
4
Станислав е любимецът на народа . Построи ни градинки и паркинги. Сега ще строи новия ни живот. Обичаме Те Станиславе и теб Каритков. Слава и сполай Ти.
От клира.
31.
Svodnika
08.10.2015 22:20:03
6
11
Аман от политически КУРТИЗАНТКИ !!!!
30.
Jandarmeria primorsko
08.10.2015 16:57:59
9
14
Karidkov zaplatil po 350 lv na glas za da osiguri izvesno spokoistvie na stanislav prez kampaniqta + 2te statii vuv flagman oshte 2800 -3000 lv vsqka dobra investicia qvno vasko (karidkov) veche sie napravim smetkata za budeshtite oblagi ot qlovite obeshtaniq na nevinniq stanislav...
29.
Kalin bekera
08.10.2015 16:51:46
4
14
Стислав които напусна герб за да има време за семейството и бизнеса си говоресеше че не искал да е в герб за да върви с високо вдигната глава а сега се опитва да прикрие присъствието на каридков Зад благонадежната си усмивка но не забравайте кой е васил каридко Mnogo mi haresa komentara na tozi chovek cqlata istina v 1 komentar sami si pravete smetkata
28.
Напреж станиславе
08.10.2015 15:49:18
10
6
Напреж станиславе ти си надеждата на враговете на гербаджиите, колкото повече гласове им отскубнеш толкова по-добре за лапчев.
27.
Armagedon
08.10.2015 14:38:31
6
10
Хахаха, герберастите много са се развихрили с плюнките.Алоо, нали знаете кой е в крайна сметка наплютия, като плюете срещу вятъра. Давай, Станиславе,
покажи им на тези Цигуларовци и Лапчевци, че не може вечно да си разиграват коня както им скимне. Който не им играе по свирката, става неудобен. Аман от крадливи общински съветници. Имайте мярка бе, хора!
П.П. Флагман, наемете си един редактор, че е срамота с такива правописни и пунктуационни грешки да се излагате така.
26.
Daniel
08.10.2015 14:35:01
5
13
Никой, който е бил във властта няма право да лъже хората за нов морал.
Подобни приказки, може да каже някой който идва от експертните среди и за първи път участва в управлението.
Точно Добрев, който беше зам.-кмет от управление, което той самия подлага под съмнение и хвърля намеци в разни посоки, няма право да "дава общината на гражданите".
Аман от подобни лозунги.
25.
stanislav
08.10.2015 13:02:33
7
19
Станислав честния! Той беше с Арнаудов, после беше дясна ръка на Лапчев, сега се оказва, че иска да им отхапе ръцете и да е сам шеф.

Много е почтен, няма що - работеше у тях в гаража на частно, докато беше и в общината.
24.
до 20
08.10.2015 12:37:12
2
11
Ааа, как да нямаме художници? Ти явно не познаваш Вечния.
23.
Vrajdemna
08.10.2015 12:30:10
1
12
stanislav nevinniq grajdadin skromnoto momche koeto iska da se probva da opruvlqva grada no da ne zabravqme che nikoe nevinno skromno momche ne se e probvalo samo eto kude e rolqta na stanislav
22.
Petko stanoev
08.10.2015 10:51:05
5
18
Стислав които напусна герб за да има време за семейството и бизнеса си говоресеше че не искал да е в герб за да върви с високо вдигната глава а сега се опитва да прикрие присъствието на каридков Зад благонадежната си усмивка но не забравайте кой е васил каридков
21.
tygrt
08.10.2015 09:43:50
4
1
Мъдрите дорде се намъдруват...Крайно време е.
20.
aaaa
08.10.2015 09:07:02
10
7
Село Царево- без някакви известни поети, писатели, художници. Място, което принадлежи на материалното-алчността, завистта, свидливостата, на дребните човешки страсти. Не е духовно място и затова ще е винаги в това жалко състояние. Няма да се оправи никога.
19.
кмет
08.10.2015 08:35:05
12
4
всички кандидати ,без изкюлчение са вързани на синджир-диспечери на мафията в БГ,ако станат кметове =Търсят се хора малко лицеприятни послушни неоцапани и след това ако не слушат им спретват оставки ,тъй като и другите са обещавали послушание
18.
Gn pich
07.10.2015 22:18:33
10
6
Много ГОЛЯМ !!!
17.
Lozenec
07.10.2015 22:02:50
6
3
Da vqrno,q kajete bagerite I kamazite za da rabotqt na kogo plashta I kolko?Posle po syshtestvo, kade sme nie v lozenec?Iskame da rabotim.V chastnost yl.Mladost .Vseki boji den naroda si vodi kychetata da serat na nashata ylica,vkl I Veliko ot Diolevo,I toi gorkiq.prevyrnalisme se v nqkakva transportna ylica.Kyde sa krystovishtat za Oazis strah ne e za decataDa se vyrnem na avtogarata,tova avtogara li e ili bunishte?.
16.
Joker за правоохранителите
07.10.2015 14:52:42
12
21
Време е някой да озапти общинските експерти по интеграция, защото под такава те май разбират вербовката на махалите за определено ООД.
15.
Лозенбург
07.10.2015 14:46:16
9
16
Хората помнят и КОЙ адвокатстваше на приятелите си и съпартийци за нарушаването на забраната за строителство на "Мечата дупка" през летните месеци.
14.
Преходящ
07.10.2015 14:40:30
7
8
За доста кратко време предишният коментар събра минуси.Явно някой припознавайки делата си се е почувствал засегнат.
13.
Елена
07.10.2015 14:39:51
8
21
Защо не си завърши сградата? Как ще управляваш община?
Лапчев трябва да върви с наведена глава, защото излъга хората, но и ти не си цвете за мирисане.
Вместо да направите най-доброто за родния си град, вие си играете игрички.
Хората помнят! Имайте малко доблест и достойнство!
12.
ийийфийе
07.10.2015 14:37:21
17
13
станиславе успех, с теб сме. само ти можеш да причупиш статуквото в царево.
11.
до 11 и 12
07.10.2015 14:28:48
20
13
ЗА СТАНИСЛАВ ДОБРЕВ - КМЕТ НА ОБЩИНА ЦАРЕВО
10.
царево
07.10.2015 13:18:33
23
36
ТАЗИ СТАТИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ И ВСЕКИ ДА ЗНАЕ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ОБЩИНА ЦАРЕВО С КМЕТ ГЕОРГИ ЛАПЧЕВ - АНГЕЛ ЦИГУЛАРОВ ООД

Интересно рекламните пана на площада дали са сред утвърдените места за разпространение на предизборни материали?Написаното там като цяло е вярно, но все пак е хубаво да обясните,че голяма част от проектите са започнати през предишния програмен период за европейско финансиране, тоест в предходното управление. Колко процента от отпуснатите пари отиват в незнайна консултантско-лобистка фирма или лица свързани с приятелски кръг на управляващи? Интересни въпроси чийто отговор като избирател бих желал да науча. А също и: 1.Колко струват детските площадки и съпоставка със цените на построени подобни в други общини? 2.Как 300 метра градинка струва повече от километър новоизграден в нищото първокласен път? И как се плаща тротоарно право за маси за кафе, след като в обект строен с европейски пари не може да се извършва търговска дейност мимум 5 години? Ако съответно не се плаща,ае налице кой е отговорен? 3.Коя фирма и за колко пари е извършила ремонт на детската градина и имал ли е участие в в нея в близкото минало общински съветник? 4.Защо няма обявена обществена поръчка за извършваната стрително-ремонтна дейност(от багери и камази) и не се ли цели чрез ежедневното или ежеседмично заплащане за дейността избягване на минималния праг за обявяване на поръчка и по този начин и по строг контрол на потоците от общински пари? 5.Ще извършите ли проверка как общината продава терени в местност "Тарфа" на под пазарната им цена и кои са купувачите(от чий приятелски кръг) и кои от настоящите мандатоносители са взели комисионна за това? 6. Заради интересите и роднинските връзки на кои управленци се стигна до там, че Общината беше осъдена да плати 50 000 лева обезщетение за нерегламентирана помощ на частна фирма(другата съвестно си е заплащала таксата за билбордове и пана)? 7.Колко са чистите приходи от общинските паркинги и ако наистина са скромната сума от 3-4000 лв. заслужават ли си създаването на трнанспортен хаос сред жителите и гостите на града? 8. Защо Общината има два туристически центъра - единият неин на старата автогара, а другия в пощата на когото се плащат около 120 000 лв. е частен и уж рекламирайки я си прави реклама и на лукс имоти? Та госпожи и господа кандидати за местната власт , ако някой от вас не се разпознават в настоящите дела ощетяващи обществото действайте и направете публично достояние отговорите на поставените въпроси. Не сме оптимисти за част от вас, тъй като за 4 години не сме ви чули гласа от трибуната по какъвто и да е въпрос, което не е нормално за хора управлявали съдбините на хиляди хора и претендиращи да го правят отново.
9.
изнудван от лапчев
07.10.2015 13:04:46
22
27
нека, Лапчев и Цигуларов да кажат за 4 години колко комисионни и рушвети са взели. Колко фирми са били притискани от тях, включително и моята фирма и аз съм им дал комисионна.
8.
изнудван от лапчев
07.10.2015 13:04:46
18
21
нека, Лапчев и Цигуларов да кажат за 4 години колко комисионни и рушвети са взели. Колко фирми са били притискани от тях, включително и моята фирма и аз съм им дал комисионна.
7.
царево
07.10.2015 12:56:26
21
22
знаете ли, лапчев какво направи за един мандат
улицата си с тротоари и ново осветление
покрива на къщата си
сложи си слънчеви батерии
изолация и измазване на къщата си
стълби и двор отново на къщата си
на това му се казва успешен мандат
6.
sis
07.10.2015 12:48:01
10
29
Станиславе, с тази статия трябваше да започнеш, не с онази пумия. И ако не беше след теб Васил Каридков, на чиито чисти помисли не вярвам и грам, можеше и да те подкрепя...
5.
Mmmmm
07.10.2015 12:39:44
18
15
Poemete si glatka vazduh Gerb,koraba potava slavno vsichki vi napuskat.
4.
Аз
07.10.2015 12:16:34
21
12
Успех . Разчитаме на теб !
3.
na vashteto vnimanie
07.10.2015 11:45:06
20
13
Davai, nie sme s Teb !!!
2.
Мииили
07.10.2015 11:00:34
21
21
Опитва се да се покаже като умерен, политик, улегнал, но има кофти очички, змииски, подмолни. До вчера зам. от утре кмет, ехааа, вярвайте в "чудесата" на България. И тоз е като онзи, стойте и гледайте
1.
аз
07.10.2015 10:57:24
21
15
страхотно интервю дано хората те оценят успех
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град
Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори