×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Kандидатът за кмет Катя Вълчева ще се бори за модерната визия на Китен


Kандидатът за кмет Катя Вълчева ще се бори за модерната визия на Китен
Много държа гласът на хората да бъде чут и зачетен, казва още Вълчева
05 Октомври 2015, Понеделник, 14:47 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Архив

Димитър Димитров като градоначалник на Приморско е дал най-много за Китен, смята кандидатът от коалиция „Заедно за община Приморско”

Кандидатът за кмет на Китен от коалиция „Заедно за община Приморско” Катя Вълчева предлага нова и модерна визия за развитието на града„Искам да имаме една обособена Централна градска част – с озеленяване, с кътове за игра и паркови пространства. Да изградим красиви места за отдих на туристите - това е основният ми приоритет”, каза Вълчева пред Флагман.Бг.

„Много държа гласът на хората да бъде чут и зачетен. Хората ще поставят основните приоритети за развитието на Китен”, добави тя.

„Работила съм под ръководството на инж. Димитър Димитров като кмет на Община Приморско. Това е човекът, който е дал най-много за Китен и мисля, че хората оценяват това. Убедена съм, че ангажиментите, които ще поемем в програмата си, ще бъдат изпълнени на 100%”, каза още Вълчева.

12 години тя бе секретар на Кметство Китен и познава добре проблемите на хората там. През мандата 2011 – 2015 г. Вълчева бе и общински съветник в Приморско. През целия си живот тя е работила в сферата на обществените дейности. Била е член на Училищното настоятелство, в момента е член на Читалищното настоятелство. Катя Вълчева е икономист по образование. Занимава се с туризъм - хотелиерство и ресторантьорство, и е запозната с проблемите на бранша.

Интервю с кандидата за кмет Катя Вълчева очаквайте утре във Флагман.Бг.



Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
47
Коментара по темата
47.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
03.11.2015 17:46:35
0
2
КРАСИМИРА ДОБРЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов не споменава подробности за тази връзка. Казва, че Добрева му се оплаквала от съпруга си - не бил добър в леглото и затова тя била принудена да ходи с него. Това карало Налбантов да се възмущава от нея, как не я било срам да говори против мъжа си и т. н.
----------------------
КАЛИНА ФАНЕВА
- учител по бълг. език и литература
Налбантов е правел секс с нея няколко години преди тя започне работа като учител. След като тя става учителка през 1998 те подновяват връзката си. Правел е с нея секс, макар и не толкова често колкото с Д. Прокопова и Кр. Петкова. Фанева много бойна и дащна в леглото, нямала никакви скрупули и въобще не се притеснявала, че изневерява на мъжа си. Самият Налбантов е бил учуден, че при такъв представителен и външно симпатичен мъж тя ходела с него,който бил много грозен... Двамата (Налбантов и Фанева) се разбирали с погледи и от половин дума. Само като я погледнел и тя разбирала какво се иска от нея. Влизала в дирекцията и нататък секса вървял като по план.
------------------------
МАРА ПЕТРОВА (Приморско) - начална учителка
Връзката на Налбантов с Петрова била много стара. Налбантов е запазил хубави спомени от онова време - тогава Петрова била млада и много по-привлекателна. Сега вече и дума не можело да става за някаква връзка, защото Петрова била претърпиала операция от рак на гърдата.
----------------------
ЦВЕТА ЗАРЕВА - нач. учителка
Първата й връзка с Налбантов е станала по време на ексурзия в София през 1996 или 1997 г. Тогава той й направил някои интимни намеци. Казал й че я харесвал, че желаел да й каже нещо повече насаме и т. н., след което директно й предложил да се срещнат в хотел "Принцес" (бившият новотел "Европа"). Тя останала изненадана и не му отговорила нищо. Той отишъл веднага в хотела и я чакал във фоайето около един час. Накрая, когато решил да си тръгва видял, че Зарева влиза в хотела. Веднага ангажирал стая и двамата се качили в хотела. След секса тя влязла в банята да си вземе душ и излязла наметната с една голяма хавлия. Налбантов я накарал да легне на леглото и се опитал да продължи с любовната игра. Започнал да й разкрива краката, да ги разтваря и се опитал да я целува по половите органи. Но тя категорично отказала, затворила си краката и го отблъснала. Въобще според Налбантов тя била много подтисната и нерешителна. Впоследствие разбрал, че това преживяване за нея е било много стресиращо, защото за пръв път през живота си изневерявала на мъжа си и й е коствало много усилия за да се реши на тази стъпка. Пак според Налбантов тя за пръв път в живота си стигала до оргазъм по време на полов акт.
Другото, което му направило впечатление било, че Зарева имала белези от операция на половите органи (вероятно тук става въпрос за белези от раждане с Цезарево сечение). Случай като този е показателен за това, как чрез Налбантов много хора в Приморско научаваха коя учителка какви особености и белези има по тялото си - тази имала бемки еди къде си по тялото, другата имала белези от операция на гърдата, на друга гърдите й били много големи и висяли надолу и т. н.
Накрая Зарева била останала много доволна от секса с Налбантов, че решила да му направи подарък. Завела го в някакъв скъп магазин и го накарала да си избере някаква дреха. Той си избрал едно яке кафяво на цвят от едната страна кожено ... и т. н. Пред жена си Налбантов развива версията, че якето много му било харесало, но нямал пари да си го купи и затова Зарева му била услужила.
----------------------
ЙОРДАНКА СИВЕВА (Приморско) - начална учителка
Налбантов я свалил просто така като поредната бройка и нямал намерение да задълбочава връзката си с нея. Но в последствие тя започнала да го търси все по често. Веднъж му предложила да му стане официална любовница, но му поставила едно условие - той да не й изневерява. Налбантов не се съгласил и много се възмущавал, казвал че това било нахалство от нейна страна, как не я било срам да го подценява толкова, за толкова ли закъсал го мислела при положение, че той разполагал с толкова много жени.
Съпругът на Сивева подозирал за връзката на жена му с Налбантов и много често й правел проверки в училището, интересувал се за това какви часове има жена му и ако не я намерел отивал да я търси право в дирекцията. Досега не е успял да открие нищо, тъй като Налбантов и Сивева се срещат сравнително рядко.
----------------------
РАЙНА СТОЯНОВА (Приморско) - музика
Имала е връзка с директора два или три пъти. Налбантов не останал доволен от секса с нея - в леглото била като дърво, била много вързана и нямала никакво въображение. Независимо от това тя правила опити да продължи връзката си с него, но той не й обръщал внимание. Веднъж Стоянова го причакала пред дирекцията рано сутринта като правила намеци че иска да влезе и да поговорят насаме, но той не я пуснал и даже бил много възмутен от поведението й. После Налбантов коментирал пред други колеги:"Бе тая не е в ред бе! Дошла рано-рано да я еба. Направо акъл няма." Според него тя била като цапната в главата с мокър парцал и постоянно говорела глупости също като малките деца. Въобще на нея не можело да се разчита и за това Налбантов я отбягвал.
Впоследствие, когато се разчува за връзката им, той много се страхувал да не научи мъжът й, защото бил много ревнив и щял да го бие. По всяка вероятност мъжът й все още не знае нищо.
----------------------
ДОЧКА МИНЧЕВА - биология
Първата й връзка с Налбантов е била преди много години, когато тя е била помощник директор. Понастоящем тя има проблеми с наднорменото си тегло и затова Налбантов се оправдава как някога била по-слаба и по-привлекателна и затова я свалил, иначе сега нямало да й обърне внимание. Когато става въпрос за нея Налбантов обикновено прави коментарии за килограмите й: "За какво да я еба, по-добре да наеба някои слон вместо нея."
Преди известно време те пак подновили връзката си за кратко и е явно, че в случая това е станало по инициатива на Минчева.
Обикновено Налбантов отбягва да говори с подробности за секса с Минчева, защото се срамува от тази връзка.
Пак по това време Налбантов се хвали, че Минчева освен сексуалните услуги му правела много подаръци - предимно алкохолни напитки, бонбони, сладкиши и т. н. Явно е че тя му се е подмазвала или му е благодаряла за някаква услуга.
В случая Минчева му се отблагодарявала, защото Налбантов я бил повишил и я назначил като редовен учител по биология. Преди това тя е била само възпитател в прогимназиалните kласове.
В случая с нейното преназначаване за учител по биология Налбантов постига една от основните си цели. Жена му, Христина Налбантова, дотогава е работела като възпитател с ученици от началния курс и е получавала ниска заплата, защото е нямала квалификация за начален учител. След преназначаването на Д. Минчева, Налбантов назначава на нейното място жена си и по този начин й повишава и заплатата. За да постигне целта си той е трябвало да принуди титулярния учител по биология Недялка Милева да напусне работа, за да назначи на нейното място Дочка Минчева. За целта той в продължение на три години притеснявал Милева и се мъчил да я принуди да се пенсионира, за да освободи мястото. Но Милева не се съгласявала и тогава Налбантов започнал да й отнема част от часовете по биология, като вместо тях й давал часове по труд и техника. В крайна сметка на Милева постепенно й били отнети и всички часове в средния курс. Така тя се принудила да се пенсионира, но е явно, че това е станало почти принудително и то под силното давление на Налбантов.

РАДОСТИНА ИВАНОВА
(от с. Ясна поляна) - изобразително изкуство
Още в първите дни след като е била назначена, Налбантов й направил директно предложение за интимна връзка. Тя много се шокирала и в първият момент не знаела какво да отговори. Започнала да се оправдава, че била семейна и не искала да изневерява на мъжа си. Била разтреперана, подтисната и неадекватна. Според Налбантов тя по-скоро се колебаела дали да се реши на такава връзка или не. Накрая й казал "както искаш" и я освободил. Това се случило на обяд след часовете и тя си тръгнала. Обикновено по това време отивала на автогарата, откъдето пътувала за Ясна поляна. След 1-2 часа Налбантов я заварил да го чака пред дирекцията. Останал много изненадан, защото не я очаквал. Попитал я какво иска и тя му казала: "Размислих". Влезли в дирекцията и като начало я накарал да му прави фелацио.
След този случай Налбантов редовно се хвалел, че още като я видял разбрал, че била голяма минетчийка и не се излъгал. За случаи като този винаги казвал: "Аз курвите ги надушвам от пръв поглед". Впоследствие редовно я викал в дирекцията, най-вече за орален секс.
Веднъж по време на една зимна ваканция учителите били събрани в дневната, където пиели кафе. Налбантов влязъл и извикал Иванова в дирекцията. Там я накарал да му прави фелацио, като накрая се изпразнил върху фанелата й в областта на яката. След това тя се върнала при колегите си и си допила кафето. Никой от учителите не забелязал петната по фанелата й.
През първата учебна година Налбантов подлагал Иванова на най-различни унижения - казвал й, че е голям боклук и проститутка. Според Налбантов тя била принудена да го търпи, защото била зависима от него и се страхувала да не изгуби работата си. Впоследствие станало ясно, че тя го търпяла, защото се надявала Налбантов да й помогне да получи апартамент в блока на специалистите - за целта била ходила и при кмета за да го моли за този апартамент, защото й било много трудно да пътува всеки ден до Ясна поляна. Така или иначе Налбантов не й съдействал за апартамента.
През втората учебна година, връзката на Налбантов с Иванова става много по-очевидна. Имало е случаи, когато в присъствието на други учители в учителската стая, той е започвал да я прегръща и опипва по гърдите. В такива случаи се лигавел и на всеослушание заявявал, че искал собственоръчно да провери дали не носела подплънки в сутиена си. Хвалел я, че имала хубаво тяло, хубав бюст и т. н. Много често колеги са ги заварвали прегърнати в дневната, в учителската стая и на други места в училището.

---------------------
ЕЛКА БОГДАНОВА - чистачка
Директорът бил принуден да крие връзката си с нея, за да не се компрометира, още повече че мъжът на Елка бил циганин. Много пъти Налбантов е трябвало да лъже, че нямал нищо общо с нея - било го гнус от нея само като си представел, че тя е правела секс с циганин. Но за повечето хора връзката им е публична тайна. Всъщност Елка е леко малоумна и има някакъв дефект в говора, поради което много хора я мислят за циганка, защото говори с акцент и трудно комуникира на български.
Обикновено за да правят секс Налбантов я вика при себе си под предлог, че трябвало да почиства дирекцията. Другите чистачки са свикнали с тези техни срещи и имат негласната уговорка дирекцията да се почиства от Елка. След подобни срещи обикновено й се подиграват, че много се била забавила - какво толкова са правили там, защо била зачервена, а дрехите й раздърпани и т. н. Много пъти са били заварвани в дирекцията в интимни пози, прегърнати или в момент когато Налбантов я опипва по тялото. Веднъж, когато вратата на дирекцията е била заключена и двамата вътре интимничели, на вратата се почукало много силно. Елка се изплашила, скочила и побързала да излезе. Тогава Налбантов се скарал на влизащия, защото ги бил прекъснал. Казал, че точно тогава Елка го била опипвала по половите органи и вече се канела да му разкопчава панталона, но колегата ги бил прекъснал.
Мъжът на Елка подозира за връзката й с директора - много хора са му донасяли, че тя е любовница на Налбантов. Затова той често я биел и й забранявал да ходи на работа за дълги периоди от време.
Преди да дойде на работа в училището Елка се е занимавала и с проституция. Споделяла е, че е имала тежко детство и че поради бедност е била продадена на сутеньори, които са я принуждавали да проституира.
Елка е известна и с това , че е клептоманка. Най-редовно я привикват в полицията за кражбите, които стават в града и училището. Била е и следствена заедно с мъжа си за извършена съвместно с него кражба от някакъв турист.
Откакто е на работа в училището много пъти е крадяла различни вещи от дирекцията включително и пари от касата на директора. Всички са свикнали с това и знаят, че ако нещо изчезне, то е неизменно свързано с клептоманията на Елка. Налбантов знае за всичко това, но е принуден да я търпи и прикрива.
--------------------
ДОРА ВЪРБАНОВА
- секретарка /от Царево/
Работи като секретарка от месец септември 1999 г. Преди да дойде на работа в училището е работила в пощата в Царево. Там не можела да се справя с работата си, постоянно не й излизали парите. Според всеобщото мнение била много проста жена, с нисък коефициент на интелигентност. По характер - затворена, необщителна, стеснителна. Запознава се с Налбантов през пролетта на 1999 г. Тогава тя прехвърля сина си от Царево в училището в Приморско и се наложило да влезе в дирекцията при Налбантов. По време на разговора той започнал да й прави комплименти и неприлични предложения, поканил я да дойде някой ден и да се видят отново. Определили си среща след няколко дни. Дора се подготвила старателно за срещата като отишла и на фризьор за да си направи нова прическа. Казала на фризьорката, че има среща с Налбантов и затова трябвало да изглежда красива, същевременно говорила за Налбантов със суперлативи, била възхитена от него и т. н. Фризьорката казала всичко това на Янева /по това време зам. директор и учител по химия/, която също е от Царево и двете много се смели. Янева много се чудела коя ли е тая шматка дето ги говорела тия глупости. Същият ден Янева влизала няколко пъти при Налбантов за да види коя е тая, която си е правила прическата заради него и същевременно казала на Налбантов какво научила от фризьорката. Налбантов останал много поласкан от чутото и започнал да се хвали:"Видя ли какво правят жените заради мен? Преди да ги еба ходят на фризьор и искат да изглеждат красиви. Много е важно аз да ги харесам!"
Същият ден по пътя за Приморско Дора пътувала заедно с Донка Прокопова - учителка по бълг. език и литература. Дора не знаела, че Прокопова е любовница на Налбантов и още на автогарата в Царево започнала да я разпитва за Налбантов и да изказва възхищението си от него. Прокопова веднага усетила, че тая жена е хлътнала по Налбантов и че най-вероятно двамата с него имали уговорена среща за да правят секс. Била много ядосана и още същия ден влязла при Налбантов и му вдигнала скандал за това че той й изневерявал с Дора. Казала му:"Стояне, заради тебе останах да работя в това училище, а ти сега ми правиш такива мръсни номера." Казала му, че й предлагали работа в училището в Царево, но тя отказала, за да бъде по-близо до любовника си в Приморско /т.е. Налбантов/. Защо той не можел да оцени жеста й и т. н. На Налбантов не му оставало друго, освен да мънка и да играе ролята на виновен и гузен.
Налбантов бил толкова възхитен от Дора, че решил да я направи официална любовница. Преди тя да започне работа при него се срещали обикновено в събота и неделя. Работните дни били отредени за секс с Прокопова и Петкова. Тогава Дора идвала в Приморско уж за да се учела да работи с компютър /така казвала на мъжа си/. Ден преди това, в петъците, Налбантов организирал една грандиозна подготовка. Ходел до Бургас и с парите получени за други цели от общината купувал най-различни неща за случая - подаръци, дезодоранти, парфюми, дамски аксесоари, шоколадови бонбони, алкохол и мн. др. - направо искал да шашне любовницата си. От Приморско купувал цветя за вазата в дирекцията. Стаята се почиствала идеално и се ароматизирала с дезодоранти. Преди секса диванът в дирекцията се разпъвал и ставал като спалня. Налбантов бил толкова възхитен от секса с Дора, че постоянно се хвалел - голям кеф било, прилагали най-различни техники и т.н. В началото Дора била много неопитна, но той я бил научил на това и онова. За пръв път с него стигнала до оргазъм - с мъжа си такова нещо не била изпитала. Налбантов я бил лизал и на нея много й харесало, защото мъжът й не й бил правил такива неща. За пръв път била правела свирки или нещо подобно. В момент на екстаз казвала, че е готова да направи за него всичко каквото поискал, хващала му пениса, целувала го и го лижела - все още не го лапала целия, но постепенно щяла да се научи.
Дора не била много красива на външност, вече била 35-40 годишна, майка на 2 деца и годините й личали. След като я направил официална любовница Налбантов много се опасявал да не се излага в очите на хората, защото тя не била красива. Постоянно търсел мнението на околните и искал да се убеди, че и другите я харесват. Но обикновено му казвали истината - че не я харесват или че е грозна. Тогава той вадел последния си коз и изтъквал, че тя имала едно много важно предимство пред другите жени - отдолу била много тясна. Другите жени били с много широки влагалища, били "широки като кофи". Когато ги чукал не усещал нищо. Докато Дора имала много тясна вагина и когато й го вкарвал тя му пристягала члена като с клещи и на него му ставало много хубаво... Вероятно той си е мислел, че хората много му завиждат за тази голяма придобивка и затова се хвалел.
Налбантов е приятел с мъжа на Дора. Той е рибар и Дора често носи на Налбантов наред с многото подаръци и риба от мъжа си. Канят Налбантов в Царево по най-различни поводи. Двете семейства често си ходят на гости. Според Налбантов мъжът на Дора бил много просто момче и не можел да разбере за какво става въпрос. Налбантов повече се страхувал от свекървата на Дора, която била известна и влиятелна личност в Царево и се досещала, че между него и снаха й имало любовна връзка.

Стоян Налбантов:
"Веднъж ебах една рускиня в гората до летния театър на ММЦ. Бях я притиснал върху едно дърво, тя прегъната на два ката, запретнал й бях роклята нагоре, гъза й оголен целия, а аз я бича на задна прашка и съм се хванал за дървото с две ръце за да съм стабилен и да я притискам по силно като й го вкарвам... А тя крещи от удоволствие и не й пука, че може да я чуят в летния театър. Ей на това му викам путка, с кеф да я ебеш... После май хванах трипер, ама карай, струваше си!"

Красимира Петкова - учител по англ. език:
"Веднъж докато чаках на автогарата в Китен автобуса за Приморско и видях един ексхибиционист в гората отсреща, беше се разголил отпред и лъскане бастуна. Разкрещях се да го хванат и той изчезна.
Бях силно разстроена и като отидох в училището разказах на другите учители какво съм видяла. Всички бяха възмутени и се чудеха как е възможно това да се случва тук, в Приморско и Китен, където нямаме извратеняци. Но аз се сетих за директора Налбантов и им казах: "Как да нямаме, нали нашият Стоян е такъв!" И им разказах как веднъж той ми е споделил, че е правил секс с един арабин... Учителките отказаха всякакъв коментар и побързаха да излязат от учителската стая. А аз се чудех, от какво ги е страх тия, бягат сякаш те са виновни за нещо!"

Налбантов:
"На времето покрай секса, който правех с Прокопова я карах и да ми лиже гъза. Чувствах угризения на съвестта, че тя толкова много се раздава за мене и изразих съчувствието си по този повод... Но тя най-нагло ми отговори, че го правела от съжаление към мен и за да ми повдигнела самочувствието, щото ме виждала какъв заспал хуй съм... Направо ме уби с тоз отговор и ме свали на земята, така разбрах, че нищо не струвам!
После споделих това с Красимира Петкова и други колеги и те направо умряха от смях... Между другото Петкова беше много по-опитна в тая насока - лизане на задника ми!"

ДЕНКА МИНЧЕВА
Налбантов говори с удоволствие за нея, защото му е една от най-старите бройки. Двамата изпитват симпатия един към друг, защото са били съученици, израстнали са едва ли не заедно и ги обвързват общи спомени и преживявания. Някъде към края на 90-те години съпругът на Денка претърпява катастрофа и това е причината тя да търси отново Налбантов като мъж, защото мъжът й не можел да се справя със съпружеските си задължения в леглото. Кой знае защо Налбантов се хвали с тоя факт, защото видите ли, той бил търсен мъж и това че Денка го търсела било доказателството. И в тази връзка той се впуска в ненужни подробности, защо Денка искала да спи с него, а не с мъжа си. Защото на съпруга й (някой си Минчо или Минко...) след катастрофата му правели някаква операция на главата, отваряли му черепа и слагали там не знам си какви пластини и пр. и пр., поради което на практика бил половин човек и не ставал като мъж... (ВСИЧКО ТОВА СА ДУМИ НА НАЛБАНТОВ). Това според него била причината Денка да му се натиска (тук говорим за периода 1999-2000, възможно е вече тази информация да не е актуална).
В общи линии това е репертоарът на Налбантов: Половината жени на Приморско ги бил чукал, а останалите не ги бил чукал. Приморци знаят за тези изцепки на Налбантов, но го траят все още. Те едва ли не смятат, че за Налбантов това е нещо нормално - да говори глупости и цинизми. Приемат го за част от странностите в характера му, поради което не трябвало да му се обръща внимание. И така се стига да нещо много абсурдно - Налбантов злослови по адрес на приморци и най-вече на жените в Приморско, а те, противно на всякаква логика, се обединяват в негова защита и продължават да го държат на власт като директор... което си е вече не мазохизъм, а пълен идиотизъм, нещо граничещо със слабоумие и характерно за хора без елементарно лично достойнство.
46.
*********
20.10.2015 14:30:53
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
45.
*********
12.10.2015 12:11:54
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
44.
do 11
11.10.2015 13:08:32
0
1
ehaa dobre kazano i za dvete za vlast umirat tiq hora gotovi i svirki da pravqt bogda vi e na pomosh kitenci Katq e obeshala da prodade mestata na Iliq i familiq Kurtevi na atliman no ako tova stane v Kiten she linchuvat taq lisica
43.
-----
09.10.2015 13:22:53
1
2
до коментатор под №41; №39 и компания:
Какъв език, каква отчайваща злоба и жлъч, в писанията ти долавям сексуална незадоволеност или по точно сексуална немощ.
42.
МОРСКО ЧЕДО
09.10.2015 12:13:23
0
2
Браво номер 40,много добре ги постави на място тез отрепки и каза истината и само истината!АТАНАС ПЕТРОВ Е СЛЕДВАЩИЯТ ДОКАЗАЛ СЕ КМЕТ!С ТЕБ СМЕ НАСКО НЕ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ТЕЗИ ЗЛОБНИ ИЗПАДНАЛИ СЪЩЕСТВА(дори не мога да ги нарека хора) !!!
41.
Бюлетина №11
09.10.2015 00:26:47
0
1
Нали знаете поговорката:Който лети много на високо,пада много ниско :).Явно е ,че не сте си взели поука от 2011г...Когато вашата любима злобна,дебела,лъжлива нереализирала се кметица Катя(Мис Пиги) ЗАГУБИ НА ИЗБОРИТЕ.Тя както и всички Вие гнусни,прости,злобни уруди предварително бяхте подготвили всичко за да отпразнувате победата,но вместо това загубихте,ПАДНАХТЕЕЕ С ГРЪМ И ТРЯСЪК :D и не ви остана друго освен да злобеете и да гледате лошо(то друго и без това не можете смешки)..това сте ми жалки и противни,че няма на къде повече..Атанас Петров се доказа като кмет и умните и съвестни добри граждани ще гласуват за него,а останалите отрепки естествено ще гласуват за недоебаната КОВРА ПАНАЙОТА И пачаврата ГРУХ-ГРУХ МИС ПИГИ КАТЯ..Двете се надпреварват коя да извади по-големия задник..ама иначе самочувствие до небето също както и вие прасета..,но без грам покритие :D .За нищо не ставате..селяни..освен да злобеете,да правите интриги и да обсъждате личния живот на хората,защото вашия е прекалено скучен и вие нямате въобще такъв!Катя колкото и да плюеш господин Атанас Петров ,всички те знаят каква долна мастия си..ДОРИ И ГЕРБ ТЕ ИЗРИТАХА ХА–ХА–ХА и какво да правиш разбира се хвана се за чичо Митко жалка и смешна картинка ..,а ти ПАНАЙОТКО плужек такъв долен злобен устрел си мислиш ,че кметския стол се дава по наследство от тати..Е СТИГА ВЕЧЕ ЕДНИ И СЪЩИ СЕЛСКИ И ЗЛОБНИ МУТРИ СМЕ ГЛЕДАЛИ..стига ви толкова,свърши Ви времето!Панайотко ако ще и 10000 пъти на ден да се разхождаш из Китен пак няма да те огрее!А ти Катя давай покажи си още повече злобата..,друго не ти остава!Герб те изрита ,защото те разбра колко долен и зъл човек си,а сега ние ще те изритаме!Този път сигурно най-вероятно ще се поболееш от злоба,завист и яд(както и твоите последователи)!!! Вземете отслабнете малко..и тогава мислете за кметския стол : )) толкова сте противни..и дебели..,че заради такива като вас хората по света гладуват!Малко от малко помислете за външния си вид!!!
40.
Питане
08.10.2015 23:16:55
0
1
Аз не разбрах с кой ще се бори Катя? Моля знаещите да ми обяснят!
39.
Бюлетина №11
08.10.2015 00:11:07
2
3
Ха-ха-ха злобари прости,неграмотни селски пръчки също както и самата Катя и Панайотка(нормално да ги защитават и издигат,те краставите магарета се намират)!Да не стане само както миналия път прасета :D и преди 4 години бяхте убедени,че тая свиня миризлива ще стане кмет,а какво се случи..Ще се изкефя Петров да стане кмет да Ви видя позеленелите и почервенелите от злоба и яд лица!!!Браво Петров изкара на яве мръсотиите на тая мърша,която през всичките тези години работеше против Китен и така и не се примири с загубата си!ПЕТРОВ С ТЕБ СМЕ,А ОСТАНАЛИТЕ ДУХАЙТЕ ГО МРЪСНИ ИЗРОДИ И ЗЛОБЕЙТЕЕ ,ИСКАМ ДА СЕ ПУКАТЕ ОТ ЗЛОБА КОГАТО КАТА НЕ СТАНЕ КМЕТ КАКТО И КОВРАТА ПАНАЙОТКА!
38.
Тана
06.10.2015 21:54:10
0
1
Тази дето пише неграмотно на латиница е Ургарска. Хи.хи.хи...Катя да ти смени шрифта....не можем да си четем спокойно.
37.
Защо бе, Илия?!
06.10.2015 17:53:56
1
5
Театърът на абсурда в Приморско: Зам. шефът на ОбС свика сесия и не дойде...
Илия Петков насрочил заседанието вчера, защото шефката Миглена Барцулева отсъствала, докато е в кабинета си...
36.
Манда
06.10.2015 16:42:47
0
6
Аз си искам Милю, Наско и Диханчето цял живот да не оправят с едни и същи съм си свикнала и в Царево бяхме с тях и в Приморско все кметчета, зам. кметчета и пр.на общински съвети сега е редно децата им да влизат в политиката нищо да не се дава на другите - местенца, теренчета, магазинчета, заведенийца.
35.
xaxaxax
06.10.2015 16:31:21
1
5
XAXAX nabili shuta na Katq :D pylni gluposti tq nabi shuta na nai-golemite kradci v obshtinata D.G. i M.M. , zashtoto gi vidq kakvi moshennici sa a tq e chist i pochten chovek i vsichki go znaqt . I sega pak zaedno s Dimitrov edno hubavo shte nabiqt shuta na syshtite tezi kradci germanovci mermanovci i mileta...
34.
Човек от община приморско !
06.10.2015 16:27:14
2
6
Не намесвайте чичо Койчо , чисто и просто той е един предприемач , който си е отворил сервиз и от общината избрахме някой коли да се ремонтират там , защото цената при него е по-ниска от сервизите в Приморско !Тук ви гарантирам , че Катя няма нищо общо с това , защото съм човек който се занимава с тези неща в общината . Това което е написано от човека с коментар номер 28 е пълна глупост. Не намесвайте хората без вина просто !
33.
до32
06.10.2015 16:17:54
1
4
Ами тогава защо ще гласуваме за Общински съветници??? Много си зле човече а и си минус за Вълчева.....
32.
Petko
06.10.2015 15:10:00
4
4
Cheta i se chudq kolko li ste typi tiq dvamata kydeto pitate kakvo napravi Katq 4 godini v obshtinskiq syvet ? Kakvo da napravi be dvamata glupaci , kakvi vlasti ima tam a ? Nikakvi ! Drugo si e da si kmet na Kiten 4 god i nishto da ne napravish kato Atanascho.
31.
бебо
06.10.2015 14:49:43
0
6
Защо месите Димова ?Кой краде ?Му...те.на организацияМм ?къде им са проектите?.Гората опоскаха като лешояди бяха 4 години
30.
30
06.10.2015 13:50:28
0
5
До колкото знам кандидатите трябва да се борят за нашето доверие ,глас, а не обратното,сега ние сме силните не го забравяйте,защото след изборите се обръщат нещата...
29.
Стела
06.10.2015 13:19:37
0
5
Чета коментарите под статията и ми става хем смешно, хем тъжно. Много неграмотен електорат, много. Затова са и такива кандидатите - прости, алчни, арогантни до погнуса.
28.
do 16-местен
06.10.2015 13:16:35
3
7
Парите не са идвали в Китен, а в джоба на баща й. Що се отнася до Кафето на Златка , то не е през мандата на А. Петров, а през мандата на А. Михов и секретар К. Вълчева!
27.
urko
06.10.2015 12:50:03
4
3
що не питате панаиота за какво и е да е кмет деца ли има маж ли има че е важно да оправя Китен или ще вземе някои лев от другата крадла Лиляна Димова
26.
do 11
06.10.2015 12:43:29
0
2
спрете да се хвалите знаем много добре родата на Раикя чикурка
25.
kitenec
06.10.2015 12:36:00
0
4
gospoja predi 4 godini ne govoreshe li sashoto za Germanov ama toi razbra kav parcal si i ti bi shuta shoo se otnasq do modernata viziq na Kiten da beshe q napravila nali zatova glasuvahme da si savetnik ama i tam se osra stanah na 50 god ne si tolkova znachima kolkoto si mislish
24.
ходещата змейка
06.10.2015 11:25:51
0
4
Конспирация ще е само.На тази тема ситуацията е забавна.Ами ЦАРСКО ядене е това по време на соца бре другаре, царско !
То голямо имане беше, голям просперитет, никакви опашки за елементарни продукти, никакви купони...никакви ПОКАЗНИ магазини (помните ли и туй чудо на цоциалистическата търговска мисъл?)...
Четете, млади приятели, четете...трудно се промъква през САМОцензурата в "свободните" и "независими" БГ медии това, което ви пиша.Тагадък-тагадък, и най-накрая Змея ги изял.Край
23.
Бюлетина #5
06.10.2015 11:09:00
5
5
Катя Вълчева кмет! За едно честно развитие на Китен ! Без Крадци като А.П. и М.М.
22.
ЛОНДОН
06.10.2015 10:45:22
5
6
КАТЯ,УСПЕХ!
Винаги има и ще има коментари от неуспели хора, глупаци и завистливци,който през живота си не са се научили да си вдигат сами гащите,чули не дочули кой какво е взел и тн.мачкай ги по-хубаво им става!
Честния човек няма от какво да се страхува!
21.
do 16
06.10.2015 10:43:15
4
3
ne govorete ot imeto na cqlo Kiten stiga s tiq predizborni agitacii navsqkade tehnite mutri da gledame kakva moderna viziq za Kiten dosega kade spahte s mihoveca
20.
ochevidec
06.10.2015 10:39:45
2
2
stiga be hora spretre se katq i paniota po golqma smeshka nqma kakv im e zora na tiq dvete
19.
kiten
06.10.2015 10:37:59
1
4
dokoga stazi reklama be gospoja stoi si vkashi za drugo ne stavash
18.
Ivan
06.10.2015 10:25:05
3
3
Noviqt kmet na Kiten-Katq Valcheva!!! Nomer 5 !
17.
nn до 15
06.10.2015 10:23:37
3
5
Това че в Китен има сервиз е добре а че е облужвал общинските автомобили и парите са идвали в Китен пак е добре.....кака ви Лала защо не направи сервиз а кафе??? А тя пък как се е сдобила с това място.....не ли ти е интересува???
16.
Местен
06.10.2015 10:23:13
5
1
Катя,всички китенци знаем каква е истината! Вярвам,че този път ще спечелиш и най-накрая в Китен ще има някакво развитие!
15.
Питане
06.10.2015 09:57:17
3
6
По какъв начин и кога бащата на Катя Вълчева се сдоби с местото на автогарата и направи сервиз?Обслужваше с дългосрочен договор автомобилите на община Приморско. Как самата Катя Вълчева се сдоби с варовия възел на Китен?
14.
новобранец
06.10.2015 09:27:12
2
6
А бе вие защо говорите така безотговорно за Наско.дайте примери какво лошо е направил а за Катя какво добро е направила за Китен,та да се ориентирам правилно за изборите
13.
любопитен
06.10.2015 08:38:38
1
8
Знаете ли защо Петров си направи Щаба срещу Кметството?......Защото му остана много малко време да го гледа!!!
12.
Наско
06.10.2015 08:32:19
4
6
Катя или Панайотка сме ОК само да не е тоя Наско пак да откраде какво остана ...
11.
13ти клас
06.10.2015 08:15:32
6
4
Катя Вълчева остана един от малкото честни политически лица в Китен , дори и конкурентите и знаят това. Такъв човек ни трябва на нас за кмет , а не крадливи адвокатчета без нито едно спечелено дело през кариерата си.
10.
12ти клас
05.10.2015 22:23:41
4
10
С 12ти клас и с дълъг език се стига далече!
9.
Китенец
05.10.2015 22:19:55
2
3
Тук виждам само катини мезета-такива,които пишат чорби за катя вълчева. Какво ли прави Пп ГЕРБ-Приморско без своята икона? Интервюто ще го четете утре- тук е аудиторията на катя.
8.
Китен
05.10.2015 21:04:17
4
8
Браво Кате! Продължавай само така.Вярваме,че този път ще успееш и най-накрая в Китен ще се случи нещо различно от кражби на земи и незаконно взимане на места.
7.
K.K.
05.10.2015 20:58:41
7
8
katq shte e kmet .
6.
:)
05.10.2015 20:47:57
11
10
Давай Кате , този път си ти и няма кой да те спре на изборите , защото всички видяха НИЩОТО от Петров за четирите години и вече е ясно кой ще е следващия кмет на Китен !
5.
limbo
05.10.2015 20:27:32
5
6
Да и пожелае ме успех....и да не забравя че победителя е само един
4.
!!!!!
05.10.2015 19:59:21
3
11
Катя Вълчева е икономист по образование.
В кой университет е придобила образованието?
3.
Китен
05.10.2015 19:42:57
5
13
Ох,тая патка, пак ли?
2.
Бъдете по-конкретни!
05.10.2015 19:41:58
0
6
Съветник в община Приморско, това е ясно... после, в Училищното настоятелство, в Читалищното настоятелство и т. н.... А къде са тези настоятелства? - В Приморско или в Китен?
1.
Георги
05.10.2015 18:16:37
1
12
По-замазана снимка нямаше ли?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори