×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Диляна Гинева, финансов консултант на "Топаз Мел": Защо 16 години бизнесменът Гроздев не плаща над 350 хиляди лева на държавата? Кой позволява на човека, вмирисал Карнобат на фекалии, да се гаври с БЗНС?


Диляна Гинева, финансов консултант на "Топаз Мел": Защо 16 години бизнесменът Гроздев не плаща над 350 хиляди лева на държавата? Кой позволява на човека, вмирисал Карнобат на фекалии, да се гаври с БЗНС?
Срещу Гроздев вече е образувано наказателно производство с граждански иск от 300 000 лв. за клевета и разпространяване на неверни обстоятелства, казва Диляна Гинева
Ключови думи: минчо гроздев, карнобат
05 Октомври 2015, Понеделник, 16:32 ч.



- Г-жо Гинева, казахте, че Минчо Гроздев е спечелил милиони от евтините земи, които арендува? Така ли се става милионер в Карнобат?

- Вие знаете ли, че човекът, който е тръгнал на нас да ни говори за морал, по документи е разведен? И защо 16 години не плаща на държавата над 350 000 лв. глоби и начети? А уж бившата му жена, която му е съдружник, продължава да живее под един покрив с него в една от най-големите и луксозна къщи на пъпа на Карнобат? И това е публично известен факт. Питате ме така ли се забогатява? Ами питайте него колко пъти сменя собствеността на фирмите си? Хората в Карнобат се питат защо първо ги прехвърли на роднините си като после пак влиза в управата им и имат ли какво да крият Гроздев и бившата му (поне на хартия) жена?

- Подобни деяния морално допустими ли са за човек, който има амбиции да влиза в политиката?

- Вижте му семейната листа и сами си отговорете.

- Семейна листа?

- Ами да, в листата на подкрепяния от него Народен съюз на първо място е довереният му служител Димитров, на второ място - довереният му юрист Иван Радев, дъщеря му Живка Гроздева е на четвърто място, а по-назад е личният му шофьор. Сигурно ако на книга не беше разведен и съпругата му щеше да намери място в листата на Народен съюз. През изтеклия мандат този торопреработвател имаше двама довереника в Общинския съвет. Това са гореспоменатите съветници Димитров и Радев. Като му гледам новата листа, по всичко личи, че сега е решил да разшири влиянието си в местния парламент. Вижте, всичко това щеше да е смешно, но заради корпоративните си интереси градинарят Гроздев се е погаврил с една от най-старите и уважавани български партии БЗНС. И не само това - той безсрамно плюе на земеделската идея, дала на България лидери като Александър Стамболийски, Никола Петков, Цанко Церковски.... Дотам ли се докарахме? Човекът, вмирисал Карнобат на фекалии, да петни името на такива велики българи и да омаловажава делата им. - Какво влияние в общината могат да имат гласовете на двама-трима съветника?

- Не преувеличавате ли ролята и амбициите на Гроздев?

- Вижте, двама съветника той вкара само от партията, на която е считан за неформален лидер в града. Но както и по-рано казах, всички облаги, с които се ползва и до ден-днешен, са невъзможни без политическа протекция. Тодор Байчев охотно разпространява клеветническите му интервюта чрез личния си профил и така се обявява в негова подкрепа, за което, както споменах и по-рано, той и останалите ще си понесат съдебната отговорност. А този човек води след себе си цялото БСП, макар и на местно ниво. Срещу торопреработвателя Минчо Гроздев вече е образувано наказателно производство с граждански иск от 300 000 лв. за клевета и разпространяване на неверни обстоятелства, задето си позволи да разпространява срещу нас неверни, уронващи престижа и клеветнически твърдения. Претенцията срещу личния му юрист и общински съветник Иван Радев е в размер на 200 000 лв. Кандидатът на БСП за кмет на града Тодор Байчев, който тиражира чрез личния си фейсбук профил клеветническото интервю на Гроздев, пък ще осъмне с иск за 150 000 лв. Нека тези лица (двама от които са юристи) се научат да носят отговорност за думите и действията си, особено когато те са подсъдни. Както и преди казах - волята на собственика ни е тези пари да бъдат дарени на детски домове и заведения за възрастни хора в неравностойно положение, намиращи се на територията на община Карнобат. Защото местните хора с основание се питат как тези двама адвокати утре ще защитават интересите на града, щом не могат себе си да контролират? А относно въпроса Ви за ролята и амбициите на Гроздев - сами си отговорете как се вземат стотици декари за по два лева или за по шест лева, когато пазарната цена е в пъти по-висока? Нима тези сделки са се сключвали без знанието на тогавашния кмет Атанасов и на общинските съветници от БСП, чийто лидер сега е Тодор Байчев?  Вие как мислите, може ли това да стане без разни политици да се усукват като котараци около софрата ти?

В категории: Карнобат


76
Коментара по темата
76.
300
09.10.2015 08:17:08
6
7
Фнансов директор , консултант , може би брачен консултант , специалисти по всичко или нищо - хората от улицата разбират , не ги мислете толкова прости . Манипулатори Савоийски
75.
До 74
08.10.2015 00:41:08
1
15
Ще хвали който и да е кмет, навремето как рева с Атанасов... Сълзи, сополи, а после залепна от мазане по Димитров. Хамелеон, с цвят според парите и властта. То пък една власт, Таневаааа...
74.
Ами сега?
07.10.2015 15:51:43
0
16
Яна Танева от вестник "Кметски глас" кого трябва да хвали?
73.
Хей, Карнобат
07.10.2015 13:52:00
1
21
Изберете нов кмет, по- добре рискувайте с друго лице, с друго име, отколкото да ви лъжкундри още 4 години Димитров. Стига му толкоз. Убийте страха.
72.
До 70
07.10.2015 09:36:18
0
22
И какво ще направят тези"сериозни" бизнесмени.Може би ще задължат работниците си да гласуват за него?Ами,това ,драги е корпоративен вот,т.е купуване на гласове.Нали е много сигурен,че ще спечели,защо тогава разчита на купени гласове?Да ти кажа ли?Защото омразата към Черния е толкова огромна,че по друг начин няма да стане.Не,че и така ще стане,де ,защото хората вече прогледнаха.
71.
vada
07.10.2015 01:25:37
4
17
не е важно кой големци го подкрепят, важно е народът как ще гласува!
70.
bai bradar
06.10.2015 23:07:00
11
7
vsichki po sreozni biznesmeni v grada sa za DIMITROV ne vijdam kak moje da go smenite kato ima tolkova golqma podkrepa ot vsichki ne samo ot staikov ima i drugi golemi koito go podkrepqt no ne paradirat i pomagat s kakvoto mogat
69.
emo
06.10.2015 22:58:24
8
6
zashto se panite kmeta e qsno koi shte bade kazva se GEORGI DIMITROV chestito bati gosho
68.
До феновете на Черния
06.10.2015 20:33:09
0
20
Кметска балдъза изкупува земите на Карнобат за жълти стотинки






От продажбата общината е загубила стотици хиляди по пазарни цени

Яна Бяндова на 23 г. се сдобива еднолично с 5 апетитни общински парцела

Яна Николаева Бяндова е младо момиче, което е родено през 1990 г. Тя е сестра на снахата на кмета Георги Димитров – Калина Николаева Димитрова. В предишно разследване на Авантаж, описахме как съпругът на Яна Бяндова и баджанак на кметския син Иван Димитров – Калоян Бяндов се сдобива неправомерно с поземлен парцел в централна част на Карнобат, за да развива бизнес и търговска дейност. Статията “Община Карнобат облагодетелства с публична собственост кметски роднини” може да се прочете тук: http://avantage.bg/index.php/2014-07-06-14-22-21/1157-obshtina-karnobat-oblagodetelstva-s-publichna-sobstvenost-kmetski-rodnini?hitcount=0 В нея се разказва как кметът буквално е подарил на своя родственик държавен парцел за автомивка и заведение, за който Калоян Бяндов плаща жалката сума от около 2000 лв годишно. Сделката не е развалена въпреки изричното становище на държавата в лицето на МЗХ и Областна управа, че Димитров няма право да се разпорежда с държавен парцел, който няма валидни документи за деактуване. Вероятно става въпрос за много силно лично пристрастие, твърдят граждани, които са виждали кмета да обикаля около автомивката като истински чорбаджия.

За феновете на Георги Димитров, които биха казали, че не виждат нищо морално укоримо в това да се спекулира от поста на общински ръководител с обществени терени в полза на роднини, ще кажем, че това особено внимание към младото семейство не е прецедент.

Разследване на Авантаж установи потресаващи факти за това как младата жена на Бяндов и бълдъза на кметското семейство изведнъж забогатява и то на невръстната възраст от 23 г. Яна Бяндова, също както и съпруга си, не е имала, нито развивала някакъв бизнес, преди да получи общински подарък, нито пък има трудов стаж, за да се впусне изведнъж в крупни имотни сделки.... Сделки, но с общинско имущество.

Явно чичо Георги мисли с грижа за младите си родственици, защото като шеф на общината не пропуска да им даде шансове, които са невъзможни за обикновените хора.

Как се става земевладелец на перспективни терени без опит и стаж

На 30-ти ноември 2012 г. Георги Димитров се явява на поредното събрание на Общинския съвет в Карнобат. На него той настоява да бъде променена дотогава действащата Наредба за разпореждане с общинско имущество. Новата наредба е гласувана от съветниците и промените на Димитров минават. Следващата точка веднага е докладна на заместника му Жельо Георгиев. Той без никаква ясна мотивация предлага изведнъж общината да се освободи от няколко много перспективни свои поземлени имота в м. Дренака. Публична тайна е, че районът ще влезе в регулация и там е бъдещата зона за развитие на Карнобат в търговско и икономическо отношение. Без никаква логика Георгиев предлага, а съветниците гласуват в този район да бъдат продадени на търг общински земи. Предложените парцели са 4 за около 3.5 дка. Най-шокиращото нещо е цената на която общината предлага продажбите, а тя се движи в порядъка на 0.50 лв. квадратния метър.

Как и #КОЙ e оценил тази земя



Според гласуваната на същата сесия Наредба за придобиване, разпореждане и управление на общински имущество, при подобни разпоредителни сделки е задължително да се направи оценка “по пазарни цени” от съответните оценители, определени от ОС.

Според докладната на зам. кмета обаче цените са поне 200 пъти под пазарните. Това може да се види от елементарна справка за цените на недвижимите имоти в Интернет за същата местност: Съветниците обаче гласуват по инерция предложението общината да се отърве за без пари от едни земи. Взема се решението да бъде проведен търг. Как точно е проведен този търг и спазени ли са всички изисквания по закон, Авантаж предстои да провери най-подробно.



В крайна сметка търгът е светкавично насрочен и в рамките на 2 месеца е обявен, организиран и проведен. Всичките 4 имота са изкупени от..... съвсем младата 23 г. сестричка на кметската снаха Калина. Така на 12-ти февруари 2013 г. Яна Николаева Бяндова изведнъж се оказва горда собственичка на 4 парцела общински терени. Вероятно само тя се явява на кметския търг, защото цените не са мръднали от минималните първоначално определени от кметската администрация. Ето справката от която е видно как Бяндова буквално за жълти стотинки продобива общинските земи.



Освен това, според закона, продажната цена определя и местните данъци и такси, които трябва да заплати купувачът.

Отново след само 2 месеца експресна тръжна процедура, на бял свят като щастлив собственик на поредния терен в местността Дренака се появява, познайте #КОЙ? Ами същатата Яна Николаева Бяндова. Явно пак единствена и без конкуренция на общинския търг. Така тя попълва досегашната си колекция от 4 изключително апетитни и потенциално перспективни имоти с пети. Това, което обаче се набива на очи е, че дори и символичната цена, която е трябвало да плати за терена, на практика не е платена. Което е директно

Нарушение на решението на ОС или данъчна измама?

Сестрата на снахата на кмета плаща едва 279 лв. за 767 м2. Това е почти 2 пъти по-малко от определеното от ОС, което е нарушение на гласуваното решение. Още повече, че в официалната справка на Община Карнобат за разпоредителните сделки с недвижимо имущество е обявено официално, че земята е купена от победителката в търга Я.Н.Б. за 520 лв.



Това обаче не е краят на обогатяването на младата Яна. На 29-ти октомври 2013 г. по старата изпитана схема Жельо Георгиев внася на поредното заседание на ОС ново предожение за отърваване на общината от ценно недвижимо имущество. Отново в предложението има включен парцел в същата местност Дренака, в съседство с вече проидобитите парцели от бълдъзката. Теренът, който Жельо предлага на гласуване е с площ 0.767 дка и е оценен на първоначална тръжна цена от 520 лв.

Явно това е оценката, която е направена от Георги Димитров, защото като кмет според предложената от самия него нова Наредба, лично той е отговорен за оценките на общинското имущество и то трябва да е по “пазарни цени, но не по-ниски от данъчната му оценка”.



Освен това, според закона, продажната цена определя и местните данъци и такси, които трябва да заплати купувачът.

Отново след само 2 месеца експресна тръжна процедура, на бял свят като щастлив собственик на поредния терен в местността Дренака се появява, познайте #КОЙ? Ами същатата Яна Николаева Бяндова. Явно пак единствена и без конкуренция на общинския търг. Така тя попълва досегашната си колекция от 4 изключително апетитни и потенциално перспективни имоти с пети. Това, което обаче се набива на очи е, че дори и символичната цена, която е трябвало да плати за терена, на практика не е платена. Което е директно

Нарушение на решението на ОС или данъчна измама?

Сестрата на снахата на кмета плаща едва 279 лв. за 767 м2. Това е почти 2 пъти по-малко от определеното от ОС, което е нарушение на гласуваното решение. Още повече, че в официалната справка на Община Карнобат за разпоредителните сделки с недвижимо имущество е обявено официално, че земята е купена от победителката в търга Я.Н.Б. за 520 лв.



Това очевидно е фалшификация, защото в регистрите за сделката е записано, че е изповядана при материален интерес от едва 279 лв. Което вече прави 0.36 лв. за квадратен метър. Толкова е поискала Община Карнобат, оглавявана от кмета с име на бившия Вожд и Учител на българския народ, от младата си роднина, за да има честта да й подари поредната си поземлена собственост.



Равносметката от имотната далавера с роднинско-кметски сценарий

Равносметката е проста, дори за хора без особени познания в областта на математиката и правото. Сестрата на кметската снаха се сдобива с обща крупна собственост на 5 парцела от около 4.5 дка в най-перспективния район на Карнобат – Дренака, по пътя за гарата, където предстои да расте и да се развива града. А общината ръководена от чичо Георги услужливо решава че тези земи много й пречат, та трябва да бъдат буквално подарени. Чист късмет си е че на търга се явява Яна и печели общинските земи за общо около 2600 лв. Според изчисления на независими експерти в търговията с недвижими имоти от сделките общественият интерес е олекнал с над 300 000 лв. по пазарна стойност. Съответно това богатство е преминало неусетно чрез младата балдъзка в семейството на Георги Димитров. Дай Бож, /пардон Кмете/ всекиму!

Прокуратурата и следствието трябва да разследват въпросните сделки по няколко точки. Конфликт на интереси, необосновано ниски оценки ощетили обществения интерес с няколко стотин хиляди лева, както и умишлено прикриване на действителната цена на сделката, с цел спестяване на данъци, или пък нарушение на решение на Общинския съвет. Изобщо – отвсякъде случаят крещи за проверка и подробно разнищване по няколко члена на НК за злоупотреба със служебно положение и корупция.

Авантаж ще продължи да работи в разкриването на истината около кметските дела на Георги Димитров и останалите сделки по разпореждане, отдаване, или продажби на общински земи. Както и обществените му поръчки, изплатените средства и фирмите, които може да се окажат едни и същи в тази българска община, доминирана и контролирана по олигархичен начин.

Диляно,Дилянче ето това е човека,заради,който Миньо харчи пари излишно.
67.
ангел
06.10.2015 20:08:14
1
13
25 .10. наблежава, Тоше още малко за да ги изритаме .
66.
До 64
06.10.2015 19:57:46
0
13
Ааа,няма,няма и Минка Свирката няма да се клати,защото още на 26.10 ще го изхвърли,като вече няма да е кмет.
65.
До 41 и 43
06.10.2015 19:55:15
0
11
Абе,вие направо ме убивате.Какъв е този вашия господар.Първо подарява сградата на общината и е на загуба 78 000 лева от сделката,назначава некадърници по милост.Ами,че той голям алтруист бил тоя Миньо.Направо ме разплака.Нали сте наясно,че не ядем доматите с колците.Уволнява не некадърните ,а тези,които са проявили мозък и съвест и са отказали да бъдат купени за жълти стотинки.Като бяха некадърни защо не ги уволниха по-рано , а точно сега.То и на малките деца е ясно,ама вие си мислите ,че ни заблуждавате.А,ако все пак искате да ни убедите,че сте прави,значи некадърника е Миньо,че не може да си оправи бизнеса-губи кинти и назначава некадърници.
64.
общината
06.10.2015 19:46:43
0
10
Да се кланим на Чернилката няма ,само Минка свиркаааатаааа
63.
До 53
06.10.2015 19:45:11
0
14
Алооо,честната Марийка,нали си наясно,че пишеш глупости.Като си такъв радетел за честност и почтеност и питаш как ще му имаш доверие на Байчев като стане кмет,аз пък да ти задам съответно въпросче.Как можа 8 години да търпиш кражбите на Черния ,как търпиш сегашното нагло купуване на гласове и от Миньо, и от Тодор от Партньори?Ха отговори ми на тези питания и тогава ще приема ,че си много честен и искрено се възмущаваш.
62.
До Касабовица
06.10.2015 19:40:16
1
6
Ама,бульо,тука има няколко коментара с определено обидно съдържание.Та да питам,защо не ги триеш,а когато пишем нещо срещу някой ,който ти плаща си скъсваш задника да ги изтриваш?
61.
накратко
06.10.2015 16:10:16
1
2
НАЙ-ВЕРНИЯ Е НОМЕР 48. :)))))))
60.
Братя без Грим
06.10.2015 15:29:48
3
8
Хубава фантастика в коментарите има. На места. Много мъка и завист, много алчност и злоба човешка. Или може би карнобатска. По- просто ли е населението в тоя град или феодалите му са по- хитри от другите по Българията... Флагман да ви издаде книга с бисерите след изборите. Явно, че ще се кланяте пак на Димитров следващите 4 години....
59.
DOTUK
06.10.2015 15:20:46
0
2
НАЙ-ВЕРНИЯ Е НОМЕР 48. :)))))))
58.
тройка на разсъмване
06.10.2015 12:39:19
9
3
Няголов и Аспарух са педалчета.Правят си тройки с Пайнерчето.
57.
А?
06.10.2015 11:53:39
7
8
А кой да определя? Бумбала ли?
56.
лщргзрфшз
06.10.2015 11:35:30
7
12
Тези цигани да берат лозята, а не да определят кмета на града. М.Стайков не може да определя на хората за кого да гласуват.
55.
До Момчилов
06.10.2015 11:28:07
4
6
Тя Демокрацията не е дошла още в Карнобат . Исторически сме във феодализма, като историк трябва да го знаеш. Затова се борим за Демокрация . Ясно ли е?
54.
Момчилов
06.10.2015 11:18:52
8
10
Толкова злоба и толкова лъжи и подлости не е имало в ничия кампания в демократичната история на Карнобат.Явно Бумбала е многобуплашен,а Т.Б. е достатъчно прост и алчен за власт ,че да му се вързва.
53.
Червен некадърник и нарушител е Байчев
06.10.2015 10:47:27
8
6
ПП ГЕРБ Карнобат added 4 new photos.
5 mins

БСП в Карнобат нарушава Изборния кодекс

БСП в Карнобат системно нарушава Изборния кодекс, сигнализираха местни жители.
След като преди дни по кафенетата им раздали календарчета с лика на девойка с роза, логото на партията и номера на бюлетината, но без задължителната информация, че „купуването и продаването на гласове е престъпление”, били агитирани и в автомивка с ароматизатори, отново със същия пропуск.
„Кандидатът на БСП за кмет Тодор Байчев е юрист, а си позволява още в началото на кампанията си да не спазва законите. Как можем да му имаме доверие в бъдеще, ако започне да управлява града?”, недоволстват избиратели.
По сигнал на граждани, ГЕРБ подаде жалба в Общинската избирателна комисия в Карнобат за нарушение на чл. 183,ал.2 от Изборния кодекс. От щаба на кандидата на партията за кмет на Карнобат Владимир Крумов се надяват предизборната кампания да продължи честно и подаденият сигнал да бъде проверен.
52.
32
06.10.2015 09:55:58
7
9
Май само 32 е лицето на М.Стайков . За разлика от него М.Гроздев се показа с лично мнението , а другия се крие зад измислени лица .
51.
До 50
06.10.2015 09:42:35
2
8
Сега гонят , в момента и заплашват хората , не става въпрос за Няголов . Казват му на Алекси да ги плаши .
50.
Алекси
06.10.2015 09:25:33
9
5
Най-големия некадърник Д.Няголов сега реве,че са го изгонили от работа.Ами прост си бе човек.Не ставаш.
49.
карнобатлия
06.10.2015 08:24:15
0
16
Чак сега ли се усетихте, че няколко човека прекарват цял град. На 25 е момента да им го върнем като вземем парите и гласуваме по съвест. Аз вече се записах в савоя и да видим как ще разберат за ого гласувам. Ще пия една пещерска ракия за здравето на кмета.
48.
Карнота
06.10.2015 08:16:10
2
19
Савоя не само плаща пари . Отпреди 6 месеца са регистрирани много цигани от други краища на на страната с адрес Карнобат или селата около Карнобат.Това е организирано от Черньо , за да се гласува за него. Затова е важно всички постоянно живеещи тук да решим сами съдбата си , нека да гласуваме . Не някави цигани- копанари да решават съдбата ни
47.
до FFF
06.10.2015 07:33:56
0
13
Ако е така защо в савоя плащат? Хубавото е че все пак са се усетили и Макар да са взели парите няма да гласуват за черния.
46.
FFF
06.10.2015 01:06:10
2
10
То е ясно, че тази година всеки ще си гласува по-съвест.
45.
FFF
06.10.2015 01:06:09
1
7
То е ясно, че тази година всеки ще си гласува по-съвест.
44.
ААВ
05.10.2015 23:21:10
6
20
Аз работя в СИС и ще гласувам за Т.Байчев. Освен мен има и много други. Нали си говорим в почивките. Познаваме го и знаем че е свестен. Няма как да ни уволнят всички все някой трябва и да работи.
43.
Кви убеждения бе
05.10.2015 22:14:22
20
5
Кой от Савойя ще гласува за Тодор по убеждение бе? Да не сте сланчасали бе? Че нали баш в Савоя го знаят колко е алтав и калпав. Там го нямат за нищо. Последен парцал е в очите на цял завод. Че те след като го изритаха зрънчовците ги беше гнус на стола му да седят и го бяха оставили в него патките да мътят. Пред изкуфелите пенсионери може да му мине лафа ама в Савоя е последна измет за всички. Е, за изритания Митко Няголов Тошко беше Господ. Ама Митко го назначиха по молба на Чер Герги ама и той алтав и лабав като Тошо излезе.
42.
Do 41
05.10.2015 20:56:24
3
18
Кадърни кадри като Алекси и брат му, хи
41.
некадърници
05.10.2015 20:50:48
15
7
уволняват само за некадърност приетите по милост. който си върши работата расте в йерархията и получава бая тлъста заплата, което после харчи в местната икономика. ценните кадри никой не ги пита за кого гласуват, нито някой се интересува от убежденията им. ама ако на някой льольо дето на две магарета сламата не може да върже му изнася да се пише репресиран, да си плещи каквото ще. те пенко и тошко байчев не са единствените уволнени за некадърност от Савоя. Има още много кратуни за брулене там, ама що ли мен не ме пуснат с дългия и дебел прът. Че да бруся, че да шибам кауни мухлясали доде им дойде акъла.
40.
До 38
05.10.2015 20:31:22
0
14
Правилно,абсолютно,ама нали си наясно,че интересите са големи,защото парите,особено по европроектите са много.И да, аз също получих информация,че са започнали да уволняват работници,които не са съгласни да си продават съвестта.
39.
голям смях
05.10.2015 20:27:26
0
18
Господата Руси Петров,по-известен като племенник на Тодор от Партньори и Божил Салко ,както казахме ходиха да купуват гласове.Да,ама нещо полицията ги е сгащила и те хъката-мъката се обяснявали,че носели надниците на работниците.Бравос ,значи на такива работодатели като господина Тодор,който дори и в неделя, сън не го хваща ,за да плати на работниците си.Абе,вие за канарчета ли ни взехте.Черния му треперят гащите , чуди се как да си осигури ново мандатче и е готов на всякакви далавери.Аз,обаче питам какво ще направи полицията,след като ги е хванала.Едва ли са толкова тъпи полицаите,за да се хванат на тази въдица с надниците.Очакваме подобаващи мерки.
38.
Работодател
05.10.2015 20:19:01
6
18
Миньо е толкова работодател , колкото и собственика на кабелния завод.Който работи за него си изпълнява задълженията и той е длъжен да му плаща , без да му казва за кой да гласува. Както собственика на кабелния и той да си трае и си гласува в София, защото тук е един работодател и нищо друго .Той е задължен на работниците си , а не да ги уволнява заради различните им убеждения . Карнобат няма нужда от външна намеса , била тя и от М.Стайков. По логиката на парите, бихме предпочели да ни се меси Бил Гейтс или Зукърбърг .Но ние искаме сами да направим своя избор. Миньо , да знаеш, че хората вече влизат в Интернет и всякакви манипулации са излишни .
37.
До 32
05.10.2015 19:29:21
2
20
Абе,Карнобат откъде го измисли това за собственото име.То от километри си личи чие дело са тези писания и направо си чернее отзад.Въпросната госпожа е една маша и нищо повече.В същото време гледам,че се е издигнала и от финансов консултант е станала финансов директор.Явно това е наградата да се изтъпанчи с името си.
36.
До Касабовица
05.10.2015 19:22:18
5
17
Защо ми беше изтрит коментара за Миньо Стайков,Касабова.Защото написах.че ако няма мангизи никой няма да го брои за слива.Та той е един мафиот,съблякъл анцуга и сложил бялата якичка.Как може някой да го нарича умен,стилен,че и с финес?Та затова не знам,Касабова, къде видя нецензурни,вулгарни или обидни квалификации.Е,ако истината е нецензурна ,според теб,това е друг въпрос.Явно си прибираш паричките от всеки ,който ти плати.Няма да кажа как се нарича това,за да не ти дам повод отново да изтриеш коментара.
35.
Кмета
05.10.2015 18:52:42
2
15
Давайте хора да изберем Г.Димитров и послушковците му от общинската листа и да започне едно единодушно вдигане на ръце и масови аплодисменти-менти-менти . Явно това се иска от автора на статията ?
34.
до Диляна Гинева
05.10.2015 18:18:57
4
15
Преди интервю си Пий аперитива, че говориш глупости. Явно че не разбираш от счетоводство щом продаваш на загуба. Интересно ми е обаче как си наясно с подробности като си от Ст. Загора. Май някой местен ти пише отговорите. Кажи поне да ти сложат снимката да ти се радваме
33.
нервни състезателчета
05.10.2015 18:05:04
16
5
Ей нервни състезателчета Байчеви, нещо май ви стегна около вратлето, че почнахте да нападате жените. Като сте големи мъже що се криете зад гей-тролчета, а? Нищо, пишете на нволя, нали имате едни парички да изхарчите за интернет. Ама сетне след 25-ти ще видим кой кум кой сват и кой на бумбала брат.
32.
КАРНОБАТ
05.10.2015 17:49:51
12
9
от прочетеното до тука става ясно само едно - че тази жена Диляна Гинева е застанала със нейното име и си казва нещата а на Бумбала се е скрил и плюе от дупката си заедно с Байчо
31.
Бонбала
05.10.2015 17:46:41
2
6
Флагманчета жалки - батко ви и Вяра Петрова ще ви научат вас как се печелят избори!!!
30.
Ром_Менте
05.10.2015 17:24:18
1
22
Ще гласувам за Апаша -най-добрия работодател на циганите от Стара Загора до Черно море . Жалем жалем ...
29.
Ei Flagman
05.10.2015 17:12:14
3
5
Shto mi istrihte komentara za obratnata zahapka na Vancheto ot Sofia be? Taman da ia pratim pri karaka4anskite cigani deto Toshko sas zemiata shte gi srine. Malko ostana I te sa taman kat za neia vashlivi ovchari s S klasi
28.
При каракачаните
05.10.2015 17:08:37
10
3
Като не вървим пред нея да ходи да я праскат в Галата смръдливите каракачани. Те с пари са червиви и са мръсни гнусни цигани тамън кат за нея. Да ги почва още нощеска че до 25 ти не остана. Че после бат Минчо ще ги праска както заслужават и може да нямат пари за перхидролени шопски фръцли. Тошко като им срине миризливите краварници със земята няма да им става х.я и от обратна захапка даже. Ама още малко остана и щато им изринем каракачанските фъшкии в града ни вече няма да мирише на гнусни каракачански лайна. Гласувайте за Тошко че да разкулачим Галата!
27.
*********
05.10.2015 16:53:06
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
*********
05.10.2015 16:26:45
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
До хопа-тропа
05.10.2015 16:15:38
4
14
Не знам дали си хопа или хахо,но определено си страшно неграмотен.Ама те такива са поддръжниците на Черен Герги,защото тези,които имат мозък ще гласуват за Байчев.А що се отнася до коментарчетата не са сложни ,ами ти си прост.
24.
До 4
05.10.2015 16:11:47
3
18
Хайде,бе ,че ,ако не му купят мандата,кой ще гласува за този некадърник.И Стайков и Тодор от Партньори раздават пари,па дано стане работата.Интересното ,обаче е ,че и работниците на Миньо и циганите,които са посещавали Руси и Божил ,не са били много съгласни да подкрепят Черния.
23.
тгннк
05.10.2015 16:08:49
3
16
Черния Гошко май ще трябва с господаря си Стайков да починат следващите 4, а защо не и повече годинки от местната власт.
22.
do 17
05.10.2015 15:42:57
0
6
За коя Ваня става дума, че тук не схванахме ?
21.
За Стайков
05.10.2015 15:39:18
21
9
Само да светна на Байчев троловете, че Стайков е уважаван и желан събеседник и гост и на политици и за хора на изкуството и в България и в чужбина. Те се гордеят ако е в компанията им. Но не заради пари, а заради акъла и знанията му, и за стила и финеса който с пари не се купува но той си го има по рождении. Но пък адаша му Минчо Бумбала е резилник който всеки гледа да му вземе парите но никой не го ще за компания. Защото хората ги е срам от бруталните му изцепки и от мутренските му похвати. Там е разликата между тях и за това единия винаги ще е горе на високо а другия ще е в пилешките лайна. Единият гради, създава, плаща заплати а успехите му се виждат. Другият само краде от града от хората от общината. Краде и разсипва. Едно нещо не му е законно и читаво. И хората го знаят. Тука се дърляме 5 човека едните за Гошо другите за Тошо ама хората от града не са слепи колкото и да храчите по Стайков. Щото ако останете на Гроздев само сте жив зян. Поздрави от Стара загора и добре че овреме избягах от тоя Дремиград дето само на Бумбала кожения садо мазо ремък заслужава.
20.
А.Стамболийски
05.10.2015 15:34:46
6
19
Да кажа на госпожицата , която е финансов консултант на ГМО Топаз Мел , че в цяла Европа се тори с т. н. животински изпражнения, а за нея и управителите, както и на бившия до преди седмица кмет са нужни човешки такива, за да се вразумят . Следващият път поименно ще напиша на кой колко лайна му трябват - подарък за всички душевно болни селяни на Джеймс Баучер. Да не говорим за фиктивните бракове , дето уж са женени , пък не живеят заедно .
19.
Читател
05.10.2015 15:16:29
0
21
Коментарите тука са къде по- итересни от смотания Карнобатски глас. Бравос.
18.
Мъдър пророк
05.10.2015 15:11:25
3
22
По- добре вмирисан въздух, отколкото вмирисана душа. Айде, Гошко, иди си. С мир и любов, по свирката, по свирката...
17.
Aх тази вАНЯ
05.10.2015 14:45:46
2
18
.....Не като на госпожица Ми*че*а, чиито долни зъби стърчат с около три сантиметра пред горните и й придават вид на върколак! Не, не!..с необуздани и възпламеняващи зъби, щръкнали във всички посоки като огнени пламъци!...... Не се научи и да пише сносно тая вАНЯ. Какво пък пречи Байчев на обикновения карнобатлия , или пречи на шефа и ? Ето какво ние гражданите смятаме в този град . Той не е на кмета Димитров, Стайков -както се обича да се казва . Той е на тези , които живеят тук, той е наш и всичко друго ни обижда . За добро ще е да се променят нещата . Нали и случайния дупетат , на който лъскаш казва същото .. Не вади кирливи ризи, защото за фамилията , която ти плаща има много , не само градски легенди , а описани в националните ежедневници и криминални хроники . Пиар била уж, пък пикае права . Уди Алън е велик
16.
Дилянка до 10
05.10.2015 13:50:51
4
14
Аз ли не знам, бе, тъпако?
Александър Стамболийски е язавир, Никола Петков - улица, ама забравих в кой град, а Цанко Церковски е село, където живее наш Гошко с кака Минка . Разбрали сега ,а ?
15.
тропа хопа
05.10.2015 13:48:51
3
17
Височайша Дилянче, как ще разделите толкова много пари, че за пет се изпотрепвате, а за хиляди и кусур - живи ще се изядете. Помислете си! До 25.10!
14.
Карнобатски бяс
05.10.2015 13:46:33
1
21
И вестникът ще да го има, дай боже, без Танева. И кмет ще да има, дай боже да не е Димитров. Събудете се, карнобатлии. Време е.
13.
пипи
05.10.2015 13:30:22
11
4
До опааа:знаете ли, че вече се предлагат пари за да гласувам за другаря Т.Б.
12.
избирател
05.10.2015 13:26:42
6
17
Изобщо не разбрах срещу кого е всичко това. За това ще гласувам за Т.Байчев,който е млад и интелигентен.хахаха
11.
до 8
05.10.2015 13:21:45
3
16
Нито за Георги ще гласувам, нито за Тодор, ама като прочетох вестничето на Кеноолу - то мирише повече от лайната Бумбалски... Само простотии.
10.
Д0 6
05.10.2015 13:16:43
2
9
И дали знае кои са Александър Стамболийски, Никола Петков и Цанко Церковски
9.
смешницииииииииииии
05.10.2015 13:10:12
19
6
бат Тошко колко ли се е спекал сега като изгуби изборите хем пари на минчо ще връща хем ше го съдят. Че той 150 хилки кога е виждал накуп бе? А, сетих се. На миналите избори като му ги дадоха да пазари за Пенко гласове и той се издъни като чекия на пясък и парите разпиля и гласове йок. Ама те с бат си Пенко пари не могат свъртя добре че сега на бумбалчето апапите държат пачката пък тошето само дребни стотинки фърга тук там. Ама като се издъни на 25 ти ше връща и едрото и дребното.
8.
питам аз
05.10.2015 13:10:11
3
22
Като гледам тролоизлеянията гошко димитровски и писанията в класиката на българската журналистика, вестник " Карнобатлии за Карнобат ", иде ми да река: " На калпав изборджия Бомбала му пречи ". Какво, не е ли така ?
7.
ebati advokatite be
05.10.2015 13:05:11
11
7
da se takovate v advokatite Baychev i Radev deto ustite im pliampat kato na darta baba koga i pardi gaza. kakav advokat e Todor baichev be? Edin selski nekadarnik deto tochno Minu go izgoni ZA NEKADARNOST ot Savoia. Sashtia kato Penko Atanasov - vtoria nekadarnik propadnal deto za tri mandata deputat se varna na poleto. Che daje edni gumeni botushi niamashe pari da si kupi, a mu gi dade novia mu gospodar. Izmet chervena. Zarad takviz tapani mazni i prosti cialoto BSP se srina i stana za kashmer.
6.
Карнобатлия
05.10.2015 13:04:34
3
10
Тя тази "авторка " дали знае, че е писала " матреала ", ама нейсе !
5.
хопа тропа
05.10.2015 12:54:57
16
3
този коментар е достоен за отделна статия как тролчетата на тошко защитават бат минчо. ептен белни стана вашта работа, ама ний ше си трайкаме че нъл сме си прости. а дано сега в петък бумбалино като шари по 40 кинта на калпак тошето да се успокои, да се укроти и да почне по-кратички коментарчета да пише, че тия са тъй сложни кат че ли алберта бургаската ги е списвала.
4.
още на първи тур
05.10.2015 12:44:29
22
6
Те хората имат достатъчно мозък за да не гласуват за Байчев(бумбала).На Димитров не му трябва да си купува гласове като вас.
3.
до 2
05.10.2015 12:37:53
4
26
Едва ли Миньо ще се бръкне с толкова много пари,за да го направи пак кмет,защото по друг начин няма как да стане.Той преди 8 години без Миньо беше една плюнка,а след 8 годишно крадене хората вече не искат и да го видят.Факт е,че хората сами идват и си казват,че им плащат ,за да гласуват за него.
2.
добър ден
05.10.2015 12:32:27
23
6
Тошко Б. ще плаче на 26.10. Много пра ще има да дава.Ще му се иска часовника да се върне не с един час,а с няколко месеца,че да може да се откаже навреме.Колкото и да не ви се иска Димитров пак ще е кмет!
1.
опаааа
05.10.2015 12:25:21
2
28
Г-жо ,финансов консултант,не знам колко мирише от уж работещата торопреработвателна инсталация на Гроздев,ама от вашите поръчкови интервюта направо вони.Нали не мислите,че сме тъпи и не е ясна посоката на тези плювни.Боли ви за Минчо Гроздев и за карнобатлии,ама друг път.Идеята е да се удари Байчев,защото Г.Д вижда,че няма да му се отвори парашута и отново да краде.Освен това,парите,които раздаде вашия господар миналата седмица ще бъдат изгубени,ако не намести пак Г.Д в кметското кресло и за това също ви е яд.Така,че не говорете глупости и недейте рева на чужд гроб.Имаше време,когато хората се заблуждаваха,ама вече отмина.Много ме разсмяха воплите ви за земеделската идея,личи си стила на един мастит общественик с буквите Г.Д. Що се отнася до листата на Г.Д също може да се кажат някои неща.Първо,че трудно я заформи,защото умните хора са наясно.че господина е кауза пердута .Второ,доста от хората интересно защо придружаваха господина на международни екскурзии като служители на общината,каквито не са.Може би това беше подарък ,за да го подкрепят. Другото,което е интересно е това,че ще съдите посочените хора.Може би с тези пари ще компенсирате загубата от сградата,която "подарихте " на общината.Доколкото си спомням беше някъде около 78 000,а ще ги съдите общо за 650 000,така ,че и печалба ще реализирате и то доста добра и може и дадените пари за закупуване на гласове да избиете.А що се отнася до политиците и котараците,то господарят ви е на всяка софра и светско събитие.Хайде стига с тези лицемерни напъни,че ставате смешни.Просто приемете,че Г.Д няма да е кмет.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът е цирк – обиждат се на „копейка“ и Сорос, а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 5 души Парламентът е цирк – обиждат се на „копейка“ и Сорос, а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 5 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори