×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обединената БСП Карнобат тръгна към изборна победа пред препълнения салон в читалище „Димитър Полянов“ (СНИМКИ И ВИДЕО)


Обединената БСП Карнобат тръгна към изборна победа пред препълнения салон в читалище „Димитър Полянов“ (СНИМКИ И ВИДЕО)
Кандидатът за кмет на Община Карнобат Тодор Байчев обедини социалистическата партия и я поведе към избори
02 Октомври 2015, Петък, 14:12 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Над 500 души присъстваха на откриването на кампанията на червения кандидат-кмет Тодор Байчев
БСП в Карнобат тръгна на избори по-обединена от всякога. Над 500 души препълниха до краен предел залата на читалище „Димитър Полянов“ снощи, за да дадат старт на предизборната кампания на кандидата за кмет Тодор Байчев и листата с общински съветници.

За да изкажат подкрепата си към Байчев в Карнобат пристигнаха и говорителят на БСП Атанас Мерджанов, депутатът Петър Кънев и областният лидер на социалистите в Бургас Николай Тишев.

„Имам една мечта!“, започна словото си кандидатът за кмет Тодор Байчев, цитирайки Мартин Лутър Кинг и продължи: „Мечтата ми е нашата община да получи такова икономическо и социално развитие, че младите хора да не желаят да я напускат, а тези, които вече са я напуснали – да се върнат в родния си град. Искам да има работа за хората. Работа за всички. И най-важното – адекватно заплащане. Знам, че можем да го постигнем. С общи усилия – вашите, моите и тези на съмишленици от листата на БСП“, каза Тодор Байчев. Той призова за подкрепа и гарантира, че ще продължи да е сред хората, така както го прави всеки ден.

Кандидатът на БСП е пълен антипод на управлявалия в последните два мандата Георги Димитров. Това очевидно се оцени и от опитни политици, които се бяха дистанцирали от местната структура.

Подобен пример е дългогодишният депутат Пенко Атанасов, който сега е в листата на БСП в Карнобат. Атанасов заема осмо място и присъствието му е изключително знаково - показва, че социалистите са обединени.

Наясно съм срещу какво и кого се изправяме. Два мандата съм бил общински съветник. Заедно с вас и тези хора, които са в листата ние ще можем да преодолеем трудностите. Успешният кмет не е нужно да е в кабинета си по цял ден. Както си казваме в Карнобат - няма нужда да разхожда костюми или да се вози в скъпата си кола. Напротив – на добрия управник мястото му е сред хората. По улиците, в парка. Знаете, че аз съм един от вас и такъв ще си остана. Подкрепете ни, за да може заедно да поведем Карнобат към едно по-добро бъдеще“, призова Тодор Байчев.  42-годишният юрист подчерта, че ще разчита на експерти, ще осигури социално и отворено към хората управление.

Говорителят на БСП и член на Националният съвет Атанас Мерджанов бе категоричен, че Карнобат се нуждае от промяна. „Няма да критикувам и хуля досегашни наши кметове. Стореното заслужава внимание, но истината е, че Карнобат се нуждае от нова енергия, нова сила, ново вдъхновение и хора, които да го управляват. Тъкмо заради това Националният съвет единодушно подкрепи кандидатурата на Тодор Байчев и листата с общински съветници“, каза Мерджанов.

Пред препълнения салон на читалището бяха представени и кандидатите за кметове на кметсва. БСП има амбициите да спечели изборите в Община Карнобат при това убедително и да има мнозинство в следващия Общински съвет.


Над 500 души застанаха зад Тодор Байчев и го подкрепиха при откриването на кампанията му в читалището в Карнобат
Вр.и.д.кмет на Община Карнобат и дългогодишен заместник на Георги Димитров - Жельо Георгиев(на преден план) бе сред гостите на форума
Говорителят на БСП Атанас Мерджанов(вляво) и Петър Кънев(до него) декларираха подкрепата си за Тодор Байчев
Появата на дългогодишния депутат Пенко Атанасов(вдясно) в листата на БСП Карнобат е знакова. Тя дава гаранции за обединението на социалистическата партия
Бившият председател на ОбС Карнобат Теодор Ченешев(на преден план) е втори в листата на БСП Карнобат
Силвия Кацарова и Искрен Пецов бяха част от програмата на официалното представяне на листата на БСП

 






54
Коментара
Флагман.БГ Откриха труп до детска ясла Откриха труп до детска ясла 29/03/2024, Петък 09:57 0
54
Коментара по темата
54.
....
15.10.2015 22:01:32
1
0
Кой го избра и го излъга тоя палячо Невен че става за общински съветник вижте го какъв е снешник без да се е погледнал в огледалото на какво прилича и се изтипосал на сцената а и също искам да попитам какъв учител е той и на кого на мухите и комарите ли ходи да маха крачолите и да се подмазва тук и там,че от някъде да изкара пари най-много 5 класа да има ще мечтае за съветник но има една българска поговорка която гласи гладна кокошка просо сънува,че и неговата работа
53.
окончателно разцепване
06.10.2015 08:47:31
2
16
БСП - Карнобат се разцепи на червени милионери и червени сиромаси...
52.
БКП
05.10.2015 13:48:02
11
13
Не разбрах кое и е обединеното на БСП Карнобат?Това,че се обедини с бумбала,В.Петрова и А.Атанасов ли?
51.
До шок и ужас
05.10.2015 13:42:16
1
14
Здравейте неми, черни кучета. Хранилката вече е празна и започвате да квичите. По-добре грухтете - ще ви приляга повече, пък и хората така ви възприемат. Хайде бягайде на коритата. Черният Юда сервира! До 25.10 келепиреца свършва!
50.
шок и ужас
05.10.2015 11:37:26
10
6
Димитров,кво става бе братче,заместника ти знакова фигура в БСП,най накрая лъсна истинската му самоличност.Ейййй,и твоята не е лесна осем години държиш змия в пазвата си,бях чувал ама не вярвах.Тц тц тц храни куче да те лае.Вземи се поослушай и за другарката В.Атанасова,че и тя май не е много стока.А и една дама имаш дето на времето предаде Атанас,сега предава теб.Комбина са с тоя хамелеон ЖГ.Успех и си отваряй очите!
49.
До 46
04.10.2015 09:38:56
1
16
Явно,че четеш публикацията,както дявола чете евангелието.То е ясно,че всичко е организирано за това човече.До там,че кмета извършва престъпление,като неправомерно отнема терен от техникума.Наглостта му стига до там,че когато директорката на техникума се противопостави,той я спука от измислени проверки и всякакъв натиск.Пък и забеляза ли скоростта,с която всичко е уредено и заметено под килима.Да,ама винаги рано или късно идва видов ден.Такъв и за Черния ще дойде,не се съмнявам.
48.
До 45
04.10.2015 09:31:53
0
15
Кой ще го духа накрая ще стане ясно много скоро.Калоянчо.Ама,ти вземи ,че си плати наемите,които и без това са смешни,а ти маса време не си го плащал.Това е безочие-наем 175,55 лева на месец и ти да се скатаваш.
47.
до питанка
04.10.2015 00:54:28
1
17
Хайде сега ми отговори. Като е Калоян Бяндов баджанак на сина на кмета защо не му се прекратява договора ща наем като не плаща???
46.
Питанка
03.10.2015 23:48:28
12
1
Хайде сега да ми отговорите каква роднинска връзка има Калоян Бяндов с кмета?И като е баджанак на сина на кмета трябва да не работи нищо в Карнобат ли?Няма по-прости хора от бумбалите.
45.
Kaloqn
03.10.2015 23:34:22
11
2
Да го духате!
44.
Удивен и втрещен
03.10.2015 21:15:17
0
20
АБВКарнобат -МС


Това не е името на поредна нова група или диджей, а политически проект ...

Миньо Стайков всячески подкрепя настоящия кмет и това е известно на всички в Карнобат. Говори се дори, че сега Стайков реди предизборната листа на АБВ, които на изборите ще подкрепят кандидатурата на Георги Димитров.

Помощта на общината е насочена предимно към един определен земеделец. Спрямо всички останали съдействието се изразява само в събиране на наеми за общинските пътища в масивите.

Кметът Георги Димитров постоянно говори за лозови масиви, които ще бъдат създадени след една, две или пет години. Но подкрепа за каквито и да е дейности получава само един земеделец - Миньо Стайков. Само преди по-малко от месец, след изключителното настояване на кмета, му бяха дадени около 1500 дка общинска земя за трайни насаждения. За да успее да го направи, кметът Димитров три пъти внася предложение в ОбС за провеждане на търгове. Три пъти общинските съветници гласуваха против, защото бяха достатъчно прозорливи да разберат, че това е поредната сделка в услуга на Миньо Стайков. Земята, която комасирана е 1500 дка, се предлагаше на търг от по няколко стотин декара, но само за трайни насаждения. Тези условия са неприемливи за дребните земеделци – те не могат да участват в такъв търг. Ясно беше,че търгът е предназначен за определен участник. Съмненията се пораждат и от факта, че тази земя е крайно неподходяща за изграждане на лозя. Очевидно този, който я наеме, няма намерение да създава лозя. Неотдавна излезе закон, според който ако се ползва в продължение на 5 години общинска или държавна земя за създаване на трайни насаждения, то тя може да бъде закупена без търг. Затова общинските съветници отхвърляха три пъти предложението. При четвъртото му поредно внасяне бяха направени редица сондажи и преговори и то се прие.

Миньо Стайков всячески подкрепя настоящия кмет и това е известно на всички в Карнобат. Говори се дори, че сега Стайков реди предизборната листа на АБВ, които на изборите ще подкрепят кандидатурата на Георги Димитров.



Взаимната подкрепа между Георги Димитров и Миньо Стайков вече е съвсем явна. Като доказателство мога да посоча следната сделка: През тази година общината закупи нова административна сграда от фирмата на Миньо Стайков за 1 млн. 800 хил. лв. , след като три години по-рано отреди отстъпено право на строеж на същата фирма върху общински терен. Стайков построи сградата на общинска земя и сега я продава на общината. Ние, жителите на града, се питаме защо, ако общината е имала нужда от административна сграда, не си я построи сама, а направи отстъпено право на строеж и после купи сградата на нереално висока за Карнобат цена?

А четейки редовете от интервюто в Авантаж http://avantage.bg/index.php/intervyu/1106-mincho-grozdev-vzaimnata-podkrepa-mezhdu-kmeta-georgi-dimitrov-i-miny се сетих и за нещо уж обратно на АБВ :

"СИС Индъстрис" е един от основните дарители на фондация "Бъдеще за България" на премиершата Елена Костова. "Дарил съм само 15 000 лв. на фондацията и то на няколко пъти. Парите са превеждани по банков път", обяснява Миню Стайков присъствието си в почетната редичка. Според официалното изявление на фондацията обаче той е бил доста по-щедър - дарил е 41 000 лв. и тонове брашно и захар.“

http://19min.bg/news/4/2626.html

И какво се оказва Иван Костов = Георги Първанов, ли ...

Както и да е бизнесът си е бизнес, дори в изборите ...

Е,Бай Ганьо и днес е жив и прави избори.Келепирец ,брате!
43.
удивен и втрещен
03.10.2015 20:58:37
0
17
Община Карнобат облагодетелства с публична собственост кметски роднини



На 08.10.2009 г. Община Карнобат публикува обява във в.“Карнобатски глас“ за публичен търг с явна наддаване за отдаване под наем терени „публична общинска собственост“ за поставяне на павилиони за стопанска дейност по реда на чл.56 от ЗУТ.

Терен ПОС с площ 100 кв.м.с 40 кв.м за заведение за бързо обслужване, 10 кв.м за складово помещение, 5 кв.м за сервизно помещение и 55 кв.м за паркинг с автомивка в кв.22 от УПИ ІІІ по плана на гр.Карнобат с базисна наемна цена 2.37 лв./кв.м за търговската площ, 0.71 лв./кв.м за складовото помещение и 0.47 лв./ кв.м за сервизното помещение и 1.30 лв./ кв.м за паркинг и автомивка. Наемната цена за месец е 175.55 лева, а за година 2094.60 лв. Истински подарък!



Няма такива цени за подобен терен, който е точно до Професионалната гимназия по селско стопанство в града и завод „Карина“АД- место което има движение на хора.
Историята на подаръка

На 29.10.2009 г. се провежда търга, който е трябвало да е с наддаване върху 175.55 лв. Такова няма и крайната цената не е мръднала от първоначалната ?

Печели фирма ЕТ „Рая-2010-Калоян Бяндов“ Не е без знаение фактът, че фирмата е регистрирана едва 10 дена преди това и няма абсолютно никаква история и дейност. Собственикът Калоян Бяндов на 25 г. също няма никакъв друг бизнес и фирми на свое име, освен гореспоменатата. Не е ясно как подобна фирма без история е отговорила на критериите за спечелване на търга, но се налага мнението, че тя е била специално регистрирана, за да вземе терена от общинския търг.
Само след 4 дни (02.11.2009 г.) кметът Георги Димитров вече е подписал заповед, която е изпратил на победителя Калоян Бяндов. За него се знае в града, че е баджанак на сина му. Тази бързина в действията на градоначалника е необичайна. Доста смущаващо е и неговото лично отношение към плановете с разпореждане на имота, като нарежда светкавично да се ремонтират бордюрите на улицата, за да стане мястото удобно за изграждане на Автомивка от баджанака.



На 25.11.2009 г. е подписан договора с Община Карнобат. От него се разбира, че са спечелени 110 кв.метра, а не както пише в обявата 100 кв.м публична общинска собственост уж.


Имотът ПОС е в района на централната улица „Москва“, която разделя на две Карнобат и е с отлично търговско местонахождение.

За същия имот от страна на Министерството на земеделието и храните е поискана справка за имота преди години, защото имало несъответсвия при съставени актове за собственост, сред които и акта за публична общинска собственост. Направена е проверка и се установява, че парцелът е бил държавен и за не е редовно деактуван като общински. Не може да се установи дали е имало необходими документи за изменение на собствеността му, поради което възниква съмнението, че актът за общинска собственост, може да е недействителен.

Същият терен е бил отразен като УПИ ІІ в кв. 22 в Акта за държавна собственост от 2000 година. Като част от него е било и заведението за бърза закуска. Интересното е, че в Министерството на земеделието и храните няма данни за направено искане от страна на намиращото се там училище за частично изменение на действащия план на ПЗ „Север“, в която се намирал обекта. Години по-късно е било одобрено УПИ ІІІ, което всъщност е отдадено под наем на ЕТ „Рая-2010-Калоян Бяндов“ за автомивка и кафе през ноември 2009 г.



И така лъсват няколко скандални факти относно размера на парцела, неговата собственост, наемната цена и конфликт на интереси по роднинска линия с кмета Георги Димитров.
МЗХ е взело категорично становище, че липсата на необходимата документация прави акта за общинска собственост на въпросния працел невалиден. Държавната институция ясно и категорично е санкционирала казуса, като е разпоредила, че е наложително отменянето на акт за частна общинска собственост, съставен от община Карнобат“. От Министерството са изпратили и нарочно писмо, което недвусмислено обяснява, че кметът Димитров се е разпоредил с терен, върху който няма никакви правомощия. Още повече, че това разпореждане има твърде много съмнителни обстоятелства, които дават основание да бъде разследван евентуален тежък конфликт на интереси и съмнения за корупция по няколко члена от НК.

Към днешна дата въпросните търговски обекти продължават да работят, а баджанакът да върти печеливш бизнес на дадения му терен срещу фантастично нищожната сума от 175 лв. на месец.

Тук все пак сме България и всеки кмет може да е нещо като местен феодал, въпреки законите и фасадата на демокрация.

От нас, от нашият избор и нашият контрол зависи дали един избран човек ще е местен феодал, действащ в своя и на родата си полза или поборник за обществените интереси на местните хора.
Очакваме след тази публикация да започне проверка и своята окончателна дума да кажат от Прокуратурата и Следствието.
Очаквайте продължение как се облагодетелстват и други роднини на кмета.

Ето това е истинското лице на господина.Това ни чака,ако пак застане на кметския пост.Ще уреди и останалите си роднини по права и съребрена линия,а за останалите СРЕДНИЯ.Ура,гласувайте за този "чист и честен"човечец,за да не остане неуреден някой роднина.
42.
питащ
03.10.2015 17:10:21
1
17
Ооооооо,Маргаритке,така ли смятате да си осигурите обществени поръчки,като купувате гласове за Черния с надеждата пак да бъде кмет.Един съвет,не се харчете,защото омразата,която си е осигурил господина е много по-силна от някакви пари.Прекалено много хора излъга,обиди,смачка ,прекалено много краде ,за да се натиска отново за поста.Откъде мислите ,че знаем за това,което правите?Ами хората,на които сте дали пари ни се обадиха.Явно са решили да вземат парите ви,а да гласуват правилно ,а не за Черния крадец.
41.
избирател
03.10.2015 16:51:32
2
19
Абе.Черния,като толкова сигурен ,че ще спечелиш,защо днес Съби Петров,известен с това.че е племенник на Тодор -Партньори и Божил Салко купуваха гласове в Калайджийската махала и раздаваха пари.Некадърник нещастен,никога,никой няма да те избере,ако не ти купят мандатче.И първия,и втория ти ги купи Миньо,ама този път няма да стане,защото ще направим всичко възможно да те изтрием от общината окончателно.
40.
Ами сега?
03.10.2015 16:46:27
1
19
Яна Танева от вестник "Кметски глас" кого трябва да хвали?
39.
мнение
03.10.2015 16:02:19
2
14
Правилно. Вземете парите на М.Стайков и се почерпете за победата на Тошко Байчев. Стига сме пращали пияни дьртаци в общината.
38.
Не се напъвайте
03.10.2015 15:16:30
3
20
Както и да се напъвате да ревете , ревът Ви ще е по- голям защото от 26.10. Т. Байчев ще е кмет. Най - после
един млад интелигентен човек с професия и визия. Успех Тошко. Младите хора в Карнобат , на които им омръзна феодалът М. Стайков да ги командва и да им диктува живота сме с теб.
37.
Ха Ха Ха за 35
03.10.2015 15:11:19
2
18
Страшна драматизация. Кой я прелъсти и кой я изостави БСП. Един нейн член в името да е на власт- Г. Димитров реши да прекрати членството си в партията - голям драматизъм.Ха-ха
36.
полицай
03.10.2015 14:31:03
4
17
Важното, е че любовника преластител беше наказан. Сега без него е по-лесно и по-хубаво
Желая успех на Т.Байчев!
35.
факт
03.10.2015 14:05:50
8
4
БСП - Карнобат е прелъстена и изоставена!!!
34.
факт 2
03.10.2015 12:48:45
2
11
Някой хора се размечтаха. Това е новото начало. Хората имат глави на раменете си. Подкупи и интриги няма да ги купят . След кадрите на мутрата Бойко Борисов в Карнобат хората няма да тръгнат.Успех на Т. Байчев. Млад, интелигентен и амбициозен за съжаление на някой хора.
33.
факт
03.10.2015 12:14:37
9
2
Това е краят на БСП - Карнобат!!!
32.
До 29
03.10.2015 11:28:10
0
12
Че кой беше този Стефан Кенов?
31.
до 26
03.10.2015 11:25:05
0
3
Тоалетната е метаефора, но Вие с "Висшия " интелект не го разбрахте , ясно. Не е длъжен човекът да се обяснява къде ходи. това е смисъла.
30.
член на ГЕРБ
03.10.2015 09:30:09
1
11
За наш срам Т.Байчев се държи както трябва и прави каквото трябва. Докато ние се мотаме изборите ще минат. Мога само да го поздравя, че е наясно какво и как да направи. Статията потвърждава, че готов за избори и вероятно ще ги спечели.
29.
хихихи
03.10.2015 08:30:05
0
13
Стефчо Кенов първо трябва да подобри рекорда от загуби на Райно Курдов и тогава ще спечели. Дерзай момче. И на тези избори ще се оакаш. Ако си забравил ще ти припомня. Преди 4 г имаше около 5%.
28.
Стефан Кенов-измислен политик
03.10.2015 08:12:41
0
12
Като не можах да спечеля нито едни избори реших че някой трябва да ми ги купи.
27.
Topaz mel
03.10.2015 07:05:16
1
15
Взимаме парите и гласуваме за Тошко - такава ни е уговорката. Ст.Кенов нека си плямпа неговото ние си знаем нашето.
26.
До 22
03.10.2015 00:59:05
1
5
Експертът май се засегна ,че го разкриха.А сравнението с ходене до тоалетна е защеметяващо.Значи по нужда е бил там ЖГ.Поздравления!:)))
25.
карнобатлия
02.10.2015 23:03:20
1
17
Виждам, че моите съграждани поумняват. Правилно. Вземете парите на тези които ви тормозят и им го върнете като гласувате за Тошката. Познавам го добре. Готин е и няма да ни излага с пиянски изцепки.
24.
възмутен
02.10.2015 21:57:54
2
17
И на работниците в Карина им дреме за кого им нареждат да гласуват.Феодалите почиват с парите на работниците в чужбина пък ние тук в гърч.Ще гласуваме за промяната за Т. Байчев млад и интелигентен човек
23.
наблюдател
02.10.2015 21:41:13
1
20
ЖИВОТНИТЕ ще изпълняват заповедите на дресьора, а хората ще гласуваме по съвест. Дреме ми че в савоя плащали.
22.
до21
02.10.2015 21:04:03
0
8
Що за тъп въпрос. А когато ходи до тоалетната трябва ли да Ви пита , че не разбрах.
21.
Персонално
02.10.2015 20:45:12
9
0
Другарю Ж.Георгиев,Вие от обединението и от експертите ли сте?Кой вятър Ви отвя там?Интересно?!
20.
бил в залата
02.10.2015 20:43:41
2
19
Много здраве на купувачите на гласове. Байчев показа как се прави кампания. Да ви видя сега какво можете. Само така и ще ги смажеш.
19.
Смях в залата
02.10.2015 20:34:05
13
2
Обединението на БСП вероятно е с калайджийската махала.а "експертите, седяха на първите редове.Познах един от тях Дончо Тъкалика. Браво.той наистина е експерт на предните избори беше с Вярка сега с БСП...Ама те експертите ви по черни от Георги, бе.Слава вам.ОБЕДИНИТЕЛИ!
18.
Позитивен
02.10.2015 20:32:02
3
16
Успех момчета и момичета от БСП.
Много сте готини . Успех
17.
До Валери
02.10.2015 20:30:20
5
6
Ми те мангалите са тъпи, прости, неграмотни и озлобени по природа . Защо се чудиш.Този го подритват отвсякъде и къде да си излее злобата -върху БСП. Явно мангала много мангизи е получил.
16.
Валери Симеонов
02.10.2015 20:25:35
1
15
Абе Вие в Карнобат . Този циганин галатински Георги как го траете . На всяко гърне мерудия пък и неграмотно пише.Да не е пи ар на Гошо Димитров. То и него излага ама нейси
15.
Успех
02.10.2015 20:22:16
3
17
Много изискано и позитивно тържествено откриване. Личи си стила , културата и класата. Успех Тошко!!
14.
впечатлен
02.10.2015 20:19:30
3
9
Явно ГЕРБ се напъват да вкарат Тошко и Гошко в интрига , та като се карат двама третия да спечели. Да ама не герберчета . Никой не се вързва.
13.
az
02.10.2015 20:04:11
7
1
Do bsp karnobat: vsi4ki znaem 4e otvorenite rabotni mesta ot bsp sa dlujni da glasuvat za tqh, samo 4e 6te doide I va6to vreme da izdete durvoto...
12.
trol
02.10.2015 19:54:21
6
3
тролчета цял град ви се смеее. говоря за троловете и на гошко и на тошко
11.
като го осъдят бонбала кво праим ве?
02.10.2015 19:27:14
10
4
кви 250 хилки ве, не четахте ле във весника че бонбала за 550 хилки ше го съдят. и сега минчо кое по напред ще вади парите за циганите или парите за съда а? ей ся му го навряха на минчо големия отзад, полвин мильон ше даде глупака му с глупак
10.
Нонке, ма
02.10.2015 19:25:39
1
7
че ти описа Гошко.
9.
Нонка
02.10.2015 19:23:17
7
5
През 1990 та комунистите плащаха на музикантите да им свирят на митинга във Карнобат, тогава имаше 400 старци а днес са едва 100. Никой който има милост към България не би гласувал за тези предатели, руски шпиони, и мафиоти!!!!
8.
Няма лошо
02.10.2015 19:21:41
2
10
Димитров плаща на друг бургаски сайт. Всеки кандидат си избира къде да му отразяват кампанията. Интересното обаче е, че сайтът който списва хваления за Гошо е много червен, много бесепарски. Кво, парите не миришат. Лично градска на Димитров го възнася, не защото е ЗА него, а защото сега е време за жътва. Впрочем, читалището беше препълнено с хора. Но в усукан Карнобат кой къде отишъл да зяпа предизборна идилия, не означава, че няма да прецака изборите. На 25 октомври ще стане ясно. Съвсем.
7.
гошо
02.10.2015 18:41:08
10
8
Флагман, нямате ли милост към демокрацията и към свободния пазар че публикувате мръсотиите на комунистическата сган от предатели!!!!!
6.
раковски
02.10.2015 18:39:48
11
7
Проста мърда Силвия Кацарова се продава за стотинки на тези които изгониха нейните род от България по време на комунистическия терор. Срам!!!!
5.
Ко?Не!
02.10.2015 18:31:42
17
8
Тошко,като поръчваш статия,да беше си огледал снимките,които пускате из сайтовете.Къде го препълни това читалище?Гледам,че има свободни места в залата....Читалището е с капацитет 320 души,тия 500 сънува ли ги???
4.
агент 007
02.10.2015 18:30:37
15
8
Т.Б. масово си пазари цигански гласове с парите на бомбала.Само че на 26 като спечели 3-то място и ще се чуди как да му ги връща.Хвалел се за сумата от 250000 лв.С тях си плаща и статиите във флагман
3.
Член
02.10.2015 18:28:06
13
6
Я да ми кажете кое и е обединеното на БСП Карнобат?Тая структура никога не е била по-зле.В залата имаше 50 члена на БСП и всичко останало бяха гости .Откакто Бомбала си я купи тази структура всичко свърши.
2.
Тракиец анти-Руснак
02.10.2015 18:23:49
10
6
Комунистите във затвора!
1.
Байчева
02.10.2015 17:27:26
15
8
Победа могат само да сънуват.С купени гласове и лъжи избори не се печелят.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна народният представител от ПП-ДБ Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Мистериозна смърт на велосипедист, намериха тялото му на пътя Българово-Айтос Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ при УМБАЛ-Бургас
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори