×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жителите на Банево зоват НФСБ: От 3 години улиците ни са като лунен пейзаж, помогнете ни!


01 Октомври 2015, Четвъртък, 10:40 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

Хората от квартала поискаха от кандидата за кмет д-р Бойко Миразчийски аптека и по-редовно присъствие на лекар

Разкопаните улици са най-големият кошмар на жителите на бургаския квартал Банево. От 3 години вече тече изграждането на канализацията в населеното място, което обаче затруднява нормалното придвижване. От това се оплакаха жителите на квартала на среща с кандидатите за общински съветници от Националния фронт за спасение на България /НФСБ/.



Хората в Банево споделиха част от проблемите си и се надяват патриотите да работят за тяхното разрешаване.

На срещата присъстваха кандидатът за кмет на НФСБ за Бургас д-р Бойко Миразчийски, както и част от кандидат общинските съветници - водачът на листата на партията Ангел Божидаров, Георги Дражев, Ивайло Вагенщайн, Милен Ненчев, Делян Иванов и Кеворк Дадурян.

Най-големият проблем за жителите на Банево се оказаха разкопаните улици, които наподобяват на лунен пейзаж. Изграждането на канализация създава неудобства за нормалното придвижване. Освен това шумът и прахта са истинско изпитание за баневци, които вече трета година не могат да се отърват от изкопите.


Улиците са разкопани от 3 години

„Свидетели сме как за 2 месеца в Бургас се правят улици, а Банево остава на последен план. Това е недопустимо! Ще направим всичко възможно да приключи по-бързо този ремонт!“ обеща на срещата петият в листата на патриотите Милен Ненчев, който е бивш шеф на РДНСК-Бургас и е добре запознат със строителните дейности.


Георги Дражев (вляво) и Милен Ненчев

Той попита жителите дали на безработните в квартала им е предложено да работят по водния цикъл като вид компенсация. Оказа се, че е имало много желаещи мъже, които са отишли до фирмите, работещи по проекта, и са поискали да бъдат ангажирани с реконструкцията, за да могат да си осигурят доходи. Но оттам са им отказали, тъй като имали работници, оплакаха се баневци.



Истинско изпитание е за хората да вървят по разкопаните улици

Ивайло Вагенщайн, който е енергетик и е 4-ти в листата на НФСБ, обеща на хората от Банево през следващите 4 години средствата на Община Бургас да се разпределят справедливо – да не се инвестира само в центъра на областния град, но и в кварталите, както и в съставните селища.

„Съставът на следващия местен парламент така трябва да бъде подбран, че да бъдат защитени вашите интереси“, каза Вагенщайн.


Ивайло Вагенщайн

В разговора се включи и острието на предишния Общински съвет – Георги Дражев. Той каза, че е запознат с всички проблеми на Банево и не е оставил на мира съветниците за тях. Оплака се, че парите по проектите потъват в приятелски джобове, а кражбите няма как да спрат, но поне работата по обектите да се извършва качествено. Пример даде с подземния паркинг пред църквата „Св. св. Кирил и Методий“, заради който храмът почти рухна. „Можеше заради нарушенията договорът с фирмата да се прекрати, а паркингът да стане на всички бургазлии, но не поискаха разваляне на концесията. Примерите са много. Вие споделяйте с нас проблемите си, ние сме в състояние да ги раздвижим“, каза Дражев.

Той обясни, че главната цел на партията е създаване на работни места през следващия мандат, а не празни обещания, какъвто бил Индустриалният парк.

Водачът на листата Ангел Божидаров, който често организира срещи по места и е запознат с проблемите на хората, разказа за една докладна записка, входирана от тях за  Банево. Става въпрос за занемарено футболно игрище в квартала. При една от срещите преди жителите са помолили Божидаров да раздвижи нещата по ремонта му. Още за следващата сесия съветникът входирал докладна записка. Другите групи обаче гласували против и не се е приела точката.



Божидаров смята, че следващият местен парламент ще бъде много шарен и няма да има ясно очертаващо се мнозинство. Призова хората да гласуват за тях, за да може да помогнат за решаването на проблемите им.


Ангел Божидаров

Думата взе и кандидат-кметът на НФСБ д-р Бойко Миразчийски. Той по професия е хирург, дълги години е бил в управлението на МБАЛ-Бургас, както и бивш изпълнителен директор на болницата.


Д-р Бойко Миразчийски

„Аз съм постигнал всичко, за което съм мечтал – кариера, семейство, дом. Защо се кандидатирам като кмет ли? Мотивира ме поканата на НФСБ, защото това е най-патриотичната партия в България. За мен е чест да се кандидатирам. Освен всичко НФСБ е и най-бургаската партия. Почти всички представители в парламента от партията са бургазлии и защитават нашите интереси. Листата ни за общинския съвет в Бургас се състои от истински специалисти. Сред нас има бизнесмени, енергетици, инженери, икономисти, юристи. Ние обещаваме чисто и прозрачно управление“, каза д-р Бойко Миразчийски.

Гражданите споделиха проблема със здравеопазването в квартала. Те се оплакаха от липсата на аптека в Банево и поискаха по-редовно присъствие на лекар. Патриотите се ангажираха да намерят решение на всичките им проблеми.



Кандидатът за общински съветник Кеворк Дадурян пък каза, че през следващите години партията ще работи за прозрачно възлагане на обществените поръчки.


Кеворк Дадурян

В категории: Местни избори'2015


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
17
Коментара по темата
17.
ще гласувате ли? ЗА МАФИЯТА
17.10.2015 15:12:10
0
2
ДПС и БСП готвят скандално назначение в Бургас
Назначават за шеф на РДНСК човек на СКАТ




Милен Ненчев



За директор на Районна дирекция за национален строителен контрол Бургас е спряган Милен Ненчев – близък човек на олигарха Валери Симеонов. Ненчев е технически ръководител по строителните обекти на групировката СКАТ. От известно време по телевизия на Симеонов текат хвалебствени материали за бъдещия шеф на строителния контрол в морския град. В момента на поста директор е Ваня Радева. Това е жената, която така и не можа да обясни защо след всичките констатирани нарушения по строежите на шефа на СКАТ няма никакви последствия за него. Това показа зависимостта на представителите на строителния контрол от групировката СКАТ.
16.
Леле Флегаман
11.10.2015 10:40:16
0
3
Туркиня пише статия за Цигани представящисе за патриоти, голем смех сте !!!
15.
za Milen, Браво
02.10.2015 17:40:10
0
3
Жена на строителен шеф лъсна в Playboy - BurgasInfo.com
www.burgasinfo.com/news/view/49/22573
23.03.2010 г. - Съпругата на ексшефа на Регионалната дирекция за национален и строителен контрол /РДНСК/, Милен Ненчев, лъсна гола пред ...
БЛИЦ Новини - Биячът на Милен Ненчев заплашвал да ...
www.blitz.bg › Новини › Криминални
6.11.2014 г. - Биячът Васил Русев, който нападна с юмруци бившия шеф на РДНСК в Бургас Милен Ненчев в дома му, заплашвал да залее с бетон ...
Пребиха бивш шеф на РДНСК заради силна музика
flip.bg/cluster/1d8f8ecfc97c5b34f3458c0c2b4d1001
Бургас. Битов скандал между комшии завърши с жесток побой в центъра на Бургас. Бившият шеф на РДНСК в морския град Милен Ненчев и съпругата ...
Биячът на Милен Ненчев заплашвал да залее с бетон ...
bg.time.mk/.../bijacat-na-milen-nencev-zaplasval-da-zalee-s-beton-sapru...
6.11.2014 г. - Биячът Васил Русев, който нападна с юмруци бившия шеф на РДНСК в Бургас Милен Ненчев в дома му, заплашвал да залее с бетон ...
14.
zapoznat
02.10.2015 12:42:15
2
3
Milen Nen4ew e samishlenik na partiqta ot dosta wreme a obekt na kritika i razsledwaniq be negowiq naslednik w RDNSK-to Gecata Georgiew.Absoluten izmamnik e Georgiew a sega e na mqstoto na druga izmamnica Krasimira 4erkezowa :-)
13.
гтевфе
02.10.2015 09:29:54
3
5
Много ми е чудно, как господата от "НФСБ" най-нахално се подиграват с хората. Същите тези юнаци, преди по малко от 3 години всекидневно, ежечасно и с убийствена постоянност плюеха г-н Милен Ненчев. Направо го заливаха с помия, то не бяха далавери, рушвети, незаконни обекти.и.т.н. от репертоара на "СКАТ". Сега видиш ли седнали на една маса и се борят със социалната несправедливост.
Няма такова падение...... Не знам, но почвам да си мисля, че за България няма спасение, още по малко национално......???
12.
123
02.10.2015 08:09:52
1
6
На миналите избори гласувах за Валери Симеонов,но с тази кандидатура на д-р Миразчийски,категорично не.Д-р Миразчийски нищо не направи за МБАЛ,А ВИЕ ИСКАТЕ И БАНЕВО ДА ОПРАВИ.НЕ СИ ПОЗНАВАТЕ КАДРИТЕ Г-Н СИМЕОНОВ.
11.
петър дънов
02.10.2015 07:55:45
4
5
д-р Миразчийски е син на лекар лежал във затвора през социализма за вземане на подкупи и злата от бременни жени - той е бивш гинеколог бащата. Второ . уволнен дисциплинарно от две болници чрез Министър на здравеопазването от Мбал бургас и от Черноморска болница за лош менинжмънт и пушене . Приятел на братя Диневи . Не е влизал на операции от 5 години това твърдят всички негови колеги от първа хирургия от мбал бургас когато е бил зам директор . Какво о„чаквате от този човек . Валери Симеонов си плю на партията по този начин . Питайте в тези две болници за Миразчийски и ще разберете .Всичко е документирано и е все още в Министерството на здравеопазването. Лично му бе отказано да работи в мбал бургас от сегашното ръководство на мбал бургас . и това вече го е накарало да търси благинка в политическа кариера .
10.
До Лудата работа
01.10.2015 23:58:44
5
3
Това от жена си ли го знаеш ?
9.
Луда работа
01.10.2015 21:16:54
3
10
Ненчев е запознат единствено с по евтините проститутки и строителните кражби!!!
8.
Панчо
01.10.2015 21:15:56
10
7
Кево давай брат мачкай и да не ти пука!
7.
patriot
01.10.2015 20:50:34
8
7
Uspeh patrioti, izmetete Gerb ot obshtinata!!!
6.
!
01.10.2015 20:46:26
5
9
Ами да ви кажа истината - Валери го хвана шубето да загуби за трети път от Димитър Николов.
И сега праща Б отбора по селата.
5.
Смешно е
01.10.2015 20:45:38
1
9
Георги Дражев и Милен Ненчев в една листа, лелееееееееееее
4.
Пенсионер-Патриотична партия
01.10.2015 19:37:13
5
8
23 пенсионера ПАТРИОТИ на седянката ....... и като как ще завършите пътя , като го играете ПАТЕРИЦА на НИКОЛОВ и за никъв чеп не става Миразъ .
Болен ми лежи Валерко Симеонов !
3.
малко патриотче
01.10.2015 19:22:07
4
8
тати обеща да ми купи колело,АМА ДРУГ ПЪТ
2.
Номер 11
01.10.2015 18:46:31
13
10
Успех момчета!!!!!!!!
1.
Koki
01.10.2015 18:41:24
5
16
Лекар е благородна професия, но бургаски лекар си е диагноза
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори