×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

НФСБ вади млада надежда за кмет на Айтос, ДПС издига кандидат в последния момент


НФСБ вади млада надежда за кмет на Айтос, ДПС издига кандидат в последния момент
Общинският съветник Севим Али (трети отляво надясно) най-вероятно ще бъде регистриран в последния момент като кандидат за кмет на ДПС в Айтос
21 Септември 2015, Понеделник, 11:05 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Бивш кадър на ДПС атакува с ромска листа на ЩИТ Общинския съвет


НФСБ залага на млада надежда за кмет на Община Айтос. Партията е регистрирала Диян Тодоров, който до момента не е участвал в политическия живот на общината, за участие в предстоящите местни избори. Той е и водач на листата с кандидати за общински съветници на патриотите. В Айтос ВМРО-БНД участва със самостоятелна листа, в чието чело е местният лидер Галина Димитрова.

 В последните дни преди да изтече крайния срок за регистрация на кандидатите – 22 септември, и ДПС реши да издигне свой кандидат за кмет, въпреки че месеци наред партията даваше сигнали, че ще участва в изборите само с листа. Утре, вероятно минути преди 18 часа, в ОИК се очаква да бъде регистриран като кандидат за кмет Севим Али – едно от ключовите лица на партията в Айтос и досегашен общински съветник. „ С издигането на своя кандидатура ДПС се опитва да си осигури отново мнозинство в Общинския съвет”, коментират в политическите среди в Айтос. В общината ДПС от години е с най-многолюдна група в Общинския съвет и играе стратегическа роля при вземането на решения и решаване на изборни резултати. Очаква се листата да я поведе лидерът Ружди Хасан, който досега беше и председател на ОбС-Айтос.
Наплив от кандидати за кметове и общински съветници отчитат политически наблюдатели в Айтос.

Бивш кадър на ДПС – Байчо Байчев, който напусна преди 4 години ДПС, сформира ромска листа, с която атакува бъдещия Общински съвет. Той е водач на листата на партия „ЩИТ”, в която са включени предимно жители на ромската махала в града.
Кандидатура за кмет извади и партия „Напред България”. С изборната битка се впуска кредитния инспектор Рада Стоянова.
Все още продължава регистрацията на кандидатите в ОИК. Припомняме, че основните имена в битката за кмет се очертават на настоящия кмет Васил Едрев, който е издигнат от ГЕРБ за втори мандат, Стоян Колев от Реформаторския блок, Андрей Андреев от БСП, Диян Тодоров от НФСБ. Възможно е в състезанието да се впусне и бившия кмет и ексобщински съветник Ивелин Йорданов, който пък регистрира в ОИК партия „Нова алтернатива”, но все още не е подал конкретни имена с кандидати за местната власт.

В категории: Айтос


16
Коментара по темата
16.
Патриот
03.10.2015 12:46:54
3
8
Да обобщим кой стои зад Васил Едрев според данните изнесени досега:
Кютюка - осъждан лихвар с адвокат жената на областния лидер на ГЕРБ; продължава дейността си под една или друга форма, без да се притеснява много от властите в държавата
Деян Господинов - осъждан за кражба на храни за деца от детска градина пред гладните години, доскоро от БСП Айтос, бивш човек на Георги Михов, който го сложи на лидерското място в Айтос, адвокат на делото му за кражбата е бил Бисер Демирев,по-късно печално известен като нотариуса създал схемите на лихварите в града.Родителите на Господинов са на работа в общината!
Ружди Хасан - агент "Наско" - бивш партиец преди '89 г., излязъл със статия в печата тогава колко са доволни турците, че имената им са сменени, човек с много тъмна репутация и в основата на много финансови афери в града, с връзки в турската мафия и нейни капитали тук
Христина Стоилова - безскрупулен, мазен човек, интригант в максимална степен, с брат-събирач на лихви за Кютюка; има данни за това, че е в бизнеса с оправяне на дела чрез съдийката Мария Джанкова и нейния съпруг, прокуратурата и полицията в Айтос
Георги Янев - мутреещ охранител, който стана известен с пикантни снимки на гениталиите си във фейсбук; дрогира се и шофира така; брутално същество, беше наръгал малкия Казак пред десетки хора в центъра на Айтос, но нищо не му се случи; охраняващ огромна част от общинските имоти
Тотко Щерионов - човек с печална известност на ограбил горското стопанство
Ще добавя и нотариуса Бисер Демирев - човек стоящ зад всички схеми на Кютюка и Феим Мурадов, човека изобретил всички лихварски схеми в този град.Няма нещо в Айтос,което да не минава без негова намеса.Негови са съда,прокуратурата и полицията.В момента е подал жалба против избора на две нови нотариуски и така Айтос още доста време няма да има по-голям избор на кантори за сделки.

Боклук до боклука, айтозлии!
Затова хубаво си опичайте акъла на изборите и докажете на тази банда, че трябва да се съобразяват с вас!
Искате ли разбити пътища и коли то дайте на тази шайка власт и те ще ви ограбят бъдещето с некадърност да се справят със задачите и пристрастрастени към кражбата.
как искате нешо да се случи нещо в града след 4 години разруха а не сън както при Врабчев той поне нещо остави след себе си
не позволявайте тази шайка да яхне Айтос и бъдещето на нашите деца

НЕПРЕМЕННО ГЛАСУВАЙТЕ АЙТОЗЛИИ 2015 г е годината в която Айтос трябва да промени курса
15.
Ха!
28.09.2015 11:14:51
2
7
Значи все пак Иван Иванов е толкова замесен, че се наложи да махнете хвалебствената статия за Стоян Колев и този бивш "авторитет".
Очакваме още статии с негово участие.
14.
обожателка
23.09.2015 20:21:56
14
4
севим али кмет
13.
фен
23.09.2015 20:21:15
14
4
севим али номер 1
12.
обожател
23.09.2015 18:18:00
4
7
Млада, млада, колко млада надежда да е? По-млада и по-красива надежда от Мария Джанкова не е и не може да бъде! Тя е най-красивата и най-младата жена в Айтос!
11.
до 9 и 10 или Стоян
22.09.2015 18:02:12
12
0
Само Стоян става.
10.
raztresen
22.09.2015 11:44:09
1
1
ot vsako durvo svirka ne stava.muka,muka,muka.alo psihoto kude e?
9.
raztresen
22.09.2015 11:44:08
0
1
ot vsako durvo svirka ne stava.muka,muka,muka.alo psihoto kude e?
8.
До Стоян Колев
21.09.2015 23:29:40
7
9
И тук ли твоите тролове,Стояне?
7.
до 6
21.09.2015 23:17:41
2
4
май ти и коментар 1 сте един човек и това е някой фен на ивелин
6.
До: Стоян Колев
21.09.2015 22:46:46
5
12
Стига си писал глупости! Разбери веднъж за винаги,КМЕТ НЯМА КАК ДА СТАНЕШ !!!
5.
do alireza
21.09.2015 22:33:54
5
5
ивелин ще се пребори с дпс сйде не ме размивайте пошскоро обратноро с дпс ще е
4.
до 1
21.09.2015 21:57:55
3
9
що така,бе резичка
що излъгахте човека
3.
наблюдател
21.09.2015 21:55:44
9
4
В Айтос имали и мозък.Досега наплив от пенсионери и еничари за кметове.Най-накрая един млад.
2.
Ников
21.09.2015 21:46:12
6
7
Добре че емегрирах в САЩ. Като гледам Айтос няма скоро да се оправи. Тези българи с турско самосъзнание ще завзеат власта. Ако можех да гласувам щяй да подкрепя някой от кандодатите балгари. Успех на всички
1.
Алиреза
21.09.2015 21:32:56
14
10
Става все по-интересно. Уж Хафъзов беше обещал на Едрев, че няма да имат кандидат и в последния момент - ХОП СЕВИМ АЛИ! Ама добре го изиграхме.

Едрев дали се притеснява? Може и да го излъжем и да не му налеем 2-3 села. Той в града повече от 800 гласа не може да докара. Дори и с купуване в махалата.

Дано Ивелин Йорданов да не се кандидатира, че ще ни обърка плана. Само той може да се пребори с ДПС и уредените гласове на Едрев.

Ще ви предложим отново филма с балотажа и етническият вот. Да изберете конската глава с бенката.

Така, както сме я замислили Севим Али и Васил Едрев ще са на балотаж. Призовавам всички българи да подкрепят нашият кандидат - Севим Али. Поне ДПС да си завземе общината. И без това в общинският съвет доминираме в последните 12 години и управляваме общината.

Мили българи и без това сте малцинство. Ние ще управляваме общината и ще завземем града. Ще завземем и държавата. Стойте и гледайте как ще ви го нанижем.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори