×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте как несебърската коалиция „ЗОРА“ разби политическия модел в България (ВИДЕО)


Вижте как несебърската коалиция „ЗОРА“ разби политическия модел в България (ВИДЕО)
Жребият отреди втората позиция в листата на адвокат Кольо Иванов(вдясно), първата е за кандидат-кмета Георги Манолов(вляво)
Тема в развитие
виж още
скрий
18 Септември 2015, Петък, 19:49 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

С теглене на жребий опозиционната политическа сила подреди листата си

По безпрецедентен за цялата политическа история на България начин несебърската коалиция „ЗОРА“ подреди листата си за общински съветници.

Днес, в 17:00 часа, в хотел „Котва“ позициите на кандидатите бяха определени чрез жребий. Имаше само две фиксирани позиции. Със своеобразна уайлд кард като кандидат-кмет на първо място бе Георги Манолов, последното 21-о по негово изрично желание бе за най-острия опозиционер в Несебър – Венелин Ташев.

„Това, което днес правим е прецедент за българския политически живот,каза преди тегленето на жребия Георги Манолов.

“Преди около година се събрахме хора с различни политически възгледи, загърбихме различията и решихме да се обединим в името на една единствена цел – участие и спечелване на местните избори. Правим го, за да предложим по-добро управление на нашата Община. Силата ни стана още по-голяма, защото веднага решихме да нямаме изявени лидери, които да решават всичко. Пример в това отношение е днешният ден – да наредим листата с жребий и чрез възможностите, които дава Изборният кодекс, всеки да се бори с преференции за общински съветник“, допълни още кандидатът за кмет на Община Несебър.

Георги Манолов няма как да не е доволен от листата на коалицията. В нея има утвърдени специалисти и млади хора със солидно образование


Местната коалиция „ЗОРА“ залага изцяло на мажоритарния избор и със сигурност 21-те кандидати ще бъдат напълно пренаредени, така, както е посочила волята на избирателя. Това е абсолютно необичаен ход в българската политика.

„Не искаме листата да се нарежда по партийни централи. Теглим жребий, за да засилим мажоритарния елемент и да вкараме най-достойните в новия общински съвет“, заяви Венелин Ташев. 

Той разкри и интересната идея. Към бъдещата група с общински съветници на коалицията да се създаде Съвет на старейшините – от всички 21 кандидати за местния парламент, с които да се обсъжда всяка една докладна и всяка законодателна инициатива. Интересен факт е, че цялата листа с кандидати изобилстваше с кадри с богата професионална биография и млади хора със солидно образование, владеещи по три или четири езика.  „Искаме да работим открито, да сме прозрачни и разчитаме на силния екип, на хората зад нас, на несебърлии“, допълни Ташев.

След тегленето на жребий второто място се падна на адв.Кольо Иванов, който е и ръководител на Местната инициативна рибарска група „Несебър-Поморие“, записала едни от най-добрите резултати в страната сред МИГ-овете. Трети пък е бившият кмет на Обзор Пейо Ганев.

Пълната листа ще бъде регистрирана утре в ОИК Несебър.


В категории: Несебър


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
13
Коментара по темата
13.
xaxa
20.09.2015 17:29:07
9
3
Zezo bijuto i toi tam :)
samo oligofreni :D
12.
бюлетин
19.09.2015 20:27:05
7
14
ВСИЧКИ КАНДИДАТ СЪВЕТНИЦИ ПРОТРИВАТ РЪЦЕ С НАДЕЖДА...КОЙ ЩЕ ВКАРА 10,8,7,6....АМА ПИЛЦИТЕ..СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН.НЯКОЙ ДА НЕ СЕ ИЗНЕНАДАТ ОТ РЕЗУЛТАТА........ПИСНА ИМ НА ХОРАТА ОТ ОБЩИНАТА...ВСЕ КАНДИДАТИ-МИЛИОНЕРИ НАРЕДЕНИ НА ОБЩИНСКАТА СОФРА С НАШИ ПАРИ.НАЙ-ЛЕСНО И СИГУРНО ИМ Е В ОБЩИНАТА КРИЗА НЯМА..
11.
Стоян Чаушев
19.09.2015 09:27:45
7
18
Като местен и като чувам по улиците коментарите Николай и Манолов ще са на балотаж. За това ние трябва да решим , кой да е .
10.
Ревизия
18.09.2015 23:13:54
3
26
Предложение-хайде да направим ревизия след изборите на имотното състояние на всички общински служители, вживяващи се в качеството си на "остриета" на сегашната власт и в момента работещи официално за по 350 лв. заплата.
Интересно ми е какво ли ще се получи .....?
Е сега разбрахте ли , защо тези "остриета" бълват небивалици в защита на своето благоденствие !?
9.
Калоян
18.09.2015 23:05:21
6
18
Браво . Пожелавам ви успех.
8.
Д. Пан-Неев Лапачев
18.09.2015 23:03:08
7
16
Колко мъка има по този свят , не е истина.
Лапачите на пици и др. тестени и не само тестени изделия от нашата община в момента са насрани от страх и треперят дори когато пишат своите коментари.
Искам , да им дам един съвет-утре не излизайте по улиците на Несебър, че от сегашното насиране, утре все още силно ще миришите.
Ама вие и така си миришите на помия и нафталин, че това сигурно няма да ви трогне.
Желая ви СБОГОМ ......
7.
независимий
18.09.2015 23:02:56
5
32
НЕ ХАРЕСВАМ СЕГАШНИЯ КМЕТ.НЕ ХАРЕСВАМ ПИЦАТА..,НЕ ХАРЕСВАМ БЛАГО И МОРЕ,НЕ ХАРЕСВАМ ВЕНКО И КОМПАНИЯ,НЕ ЗА ДРУГО АМИ ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ.КАНДИДАТА ЖОРО НА "ЗОРА"И ТОЙ Е БИЛ В УПРАВЛЕНИЕТО,КАТО ЗАМ.КМЕТ НА СЕГАШНИЯ МАЗНЬО..ПРОМЯНА ТРЯБВА."СЛУГИ МУ ТРЯБВАТ НА НАРОДА...НЕ ГОСПОДАРИ.."
6.
МУРУ КУРОВ
18.09.2015 22:45:53
14
18
Браво Венко,излагаш се според възможностите си!Пак си номер едно,отзад напред!Дребен си,ама големи глупости ръсиш!
5.
шубето е голем старх
18.09.2015 22:21:23
5
16
То шубето е голем страх !!!
Всички остриета на ДимитрOFF са тръгнали да бълват помии и да ни заливат с плиткоумните си писания.
Колкото и да не ви се иска, разберете и си го набийте в малките мозъчета, че че краят ви е НЕИЗБЕЖЕН !!!
ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ !!!
4.
Аз
18.09.2015 22:12:58
4
13
До тук от коментарите под статията не прочетох нищо конкретно - явно няма какво да се измисли "този потрива ръце - ама то това голямо провинение .... не разбрах и намека за обществените поръчки - да не би Венко да има ремонтна фирма и да прави тротоари или канализация. Като нямате какво да кажете мълчете бе! Само се излагате
3.
реалист
18.09.2015 22:10:06
9
9
Общински избори 2011 резултати:
30. КП "НОВО НАЧАЛО И СИНЯТА КОАЛИЦИЯ ЗАЕДНО С ВАС"
1. Венелин Стоянов Ташев
798 гласа 5.97% 1 общински съветник
2.
Созопол
18.09.2015 21:47:10
5
11
Еииий и ние сме лоши но вие ни биете
1.
ай стига
18.09.2015 20:38:27
15
17
Еле плаки само утайки Венко потърква ръчички за общински парички а куклата на конци Георги Манолов пляска като комсомолец на събрание и Наско тъпото там дроб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори