×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Отново закопчаха каналджии край Малко Търново, опитали да прекарат 19 бежанци с лъскаво БМВ


Отново закопчаха каналджии край Малко Търново, опитали да прекарат 19 бежанци с лъскаво БМВ
Трафикантите са многократно осъждани за взломни кражби
10 Септември 2015, Четвъртък, 18:46 ч.

Имигрантите твърдели, че са сирийци, но се оказало, че са афганистанци и иракчани


Гранични полицаи задържаха трима мъже от София, опитали да прекарат 19 нелегални имигранти от границата с Турция, съобщиха от пресцентъра на Главна дирекция „Гранична полиция”.

Вчера граничен полицейски наряд от ГПУ-Малко Търново е извършил проверка на три леки автомобила „Опел“, „Рено“ и „БМВ“ със софийска регистрация. Колите са спрени на черен път в граничната зона близо до село Индже войвода, община Малко Търново.

В тях граничните полицаи са установили 14 нелегални имигранти. Близо до пътя са открити още 5 нелегални имигранти от същата група.

Всичките чужденци – 16 мъже, 2 жени и 15-годишно момче, са без документи за самоличност. Първоначално те заявили, че са сирийци, но в хода на разследването станало ясно, че сред тях има афганистанци и иракчани. Те са преминали държавната граница в района на 74 гранична пирамида.

Нелегалните имигранти са задържани, продължава установяването на самоличността им. Задържани са и шофьорите, които са от София. Граничните полицаи разкрили, че те са криминално проявени, многократно осъждани за взломни кражби. За случая е уведомена районната прокуратура.

Както Флагман.БГ вече съобщи, днес сутринта край Бургас бяха задържани над 30 бежанци.

В категории: Малко Търново


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
крушката
14.09.2015 14:04:19
0
0
Ние сме на всеки километър.Ми така е щото някой лапа разликата !Офф щях да си направя салатка от домати ама гледам, чЕ доматите в чинията на масата заедно с колците и ся трябва двойна работа да ги махам... Много щастлив.
Доста дебилна и повърхностна статия. Много далеч от същността на проблема .
6.
у4о56у
13.09.2015 10:50:33
0
2
Малко Търново.Около 9.30 часа сутринта.Някъде из предградието Бургас.Сирийски бежанец от Ангола-бял като бял хляб се качва в ниско тарифното такси по линията Малко Търново- Берлин и отсечено нарежда на водача да спре музиката на мангала гъзис в колата, защото му е забранено да слуша музиката на "неверниците" и мангалите и че такава музика не е имало по времето на пророка. Шофьорът му отвърнал:
- Нали знаеш, че по времето на пророка ви не е имало и таксита? Слизай и чакай камилата си от Багдад!..
5.
марин циганина
13.09.2015 10:21:29
0
2
Български ДУПУТАТИ отишли в индиански резерват, за да поговорят с вожда за бъдещето на България.
Индианецът изгледал бледоликите, попушил мълчаливо и мъдро казал:
- Обърнете особено внимание на нелегалните имигранти... Защото ние навремето подценихме този въпрос...
4.
Черкезовa
13.09.2015 09:34:27
0
2
Църен Ваню, нали знаеш старата българска мъдрост - работата не е заек та да избяга. Явно и ти си на този принцип щом пишеш в обедната почивка по сайтове.Предлагам след като така и така ще има референдум, вместо идиотските въпроси като "Искате ли електронно гласуване? Ние нямаме възможност за такова, но все пак си кажете каквото ви е на душата." Да зададат основния въпрос в момента: "Съгласни ли сте България да допуска легално пребиваване и транзит на сирийски, авганистански, африкански, индийски и т.н. мигранти през нашата територия?". Въпросът е изключително важен, защото идеята: "Чужденците не искат да останат тук, да ги пуснем да си вървят по пътя" е нож в собствения ни гръб. Смятате ли, че една ислямизирана Европа по никакъв начин няма да повлияе на малка България??? Не бъдете наивни!
Хората сме вид животни. Когато пуснеш един вид, които се размножава изключително бързо и се държи здраво в семейство, в ареал на животни, които не се размножават достатъчно бързо и са до голяма степен индивидуалисти, познайте кой вид след време ще остане на територията?
3.
Църен Ваню
13.09.2015 09:25:51
0
2
Номер 1,ако знаех къде си бих ти изпратил отлежала ракия,мнооооого точен коментар,хихихихихихихи
2.
sdf
12.09.2015 09:24:24
0
1
За каналджиите сега е жътвата и жънат яко! Приятен ден на нормалните българи ..

чао..
1.
Professional
11.09.2015 21:56:26
0
0
Само така. Целия тъп контингент ще се струпа в Странджа. Само ги ловете и дано съдът не ги пуска.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори