×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Протестиращият Мартин не остана сам, но демонстрацията срещу скъпите горива се провали с гръм и трясък


Протестиращият Мартин не остана сам, но демонстрацията срещу скъпите горива се провали с гръм и трясък
Полицията намери начин как да респектира малката група протестиращи
01 Септември 2015, Вторник, 19:04 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

Шепата будни граждани не бяха допуснати до магистралата, останаха разочаровани от слабия интерес
Протестиращият срещу скъпите горива Мартин Пенчев, за който Флагман.бг писа в крайна сметка не остана сам, но въпреки това демонстрацията, която трябваше да обедини хиляди потребители се провали с гръм и трясък. Едва 50-ина души дойдоха на уреченото място – пътен възел Българово.

При това в точния час там бе само Мартин Пенчев, който бе охраняват от 20-ина полицаи, а два паяка го дебнеха дали няма да качи колата си на аутобана. Целият този цирк се отразяваше от 20-ина журналисти, в това число и всички национални медии.

„Разочарован съм. Качвам се на колата, пускам си радиото и си тръгвам“, каза в 18:05 Мартин. Минути по-късно на мястото все пак се стекоха още демонстранти. С пристигането си те обаче бяха предупредени да не паркират колите си на пътното платно. Някои от тях бяха изтикани от полицаите на около километър от мястото, което ги отказа и те си тръгнаха.



По-упоритите спряха автомобилите си на посоченото място и се събраха под виадукта на АМ „Тракия“, но след като се преброиха остана общата нагласа, че няма смисъл да предприемат каквито и да е  действия.

В социалните мрежи заявка за участие бяха декларирали хиляди, които смятаха да затворят магистралата за половин час. „Много е лесно на маса и зад клавиатура“, недоволстваха протестиращите днес.

ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО



В категории: Бургас


51
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
51
Коментара по темата
51.
М.Пенчев
06.09.2015 14:59:22
0
0
Има и друго нещо, у нас е прието, че караш ли една от трите марки в черен цвят, значи си престъпник, това няма как да се изкорени от робското съзнание на Българина. Българина не се бори, Българина не го пазят в казана на Ада, защото няма да избяга, ако се повдигне, другите ще го дръпнат обратно. Много ми е болно за целия този манталитет, но все още не съм се отказал да се боря за нормален живот в Родината.
50.
Мартин Пенчев до Реалиста
06.09.2015 14:55:15
0
3
Виж, след като съм си купил този автомобил, значи съм изкарал тези пари с работа, не съм ги откраднал или намерил на улицата. Нямам проблем да зареждам и на 3лв, но за да пълня гушата на монополистите ли??? Тая кола, която казваш, че я карат хора дето не си знаят парите е 11годишна и тия дето не си знаят парите, вечи са забравили, че са я имали, а аз тук излезнах най-големия олигарх с кола за 15.000лв! Бъркаш понятията, хората с пари..имат пари, защото си правят сметката и бачкат. Има и такива, които нямат амбиция за повече от Астра на газ и така си съществуват...всяка нова Шкода или Опел, са по-скъпи от моята "лимузина". Но има една приказка... Всичко зависи от гледната точка! Аз не съм отишъл да протестирам, защото съм си купил кола, на която не мога да наливам, а съм отишъл за подкрепя кауза, въпроса е принципен, но ето , че излезнах черен. Поради тази причина, хората,'които искат една по-добра България, ги няма на улицата! (Отказали са се, заради такива, като вас)
49.
До Мартин Пенчев
04.09.2015 19:16:44
1
1
Марто, да не ти дреме... до последно си мислех да дойда, но бях на работа и просто нямаше как точно тоя ден, чак ме беше яд. Накрая като видях кой е бил ме хвана яд още повече, че не присъствах. Един човек отиде на протест и изрази гражданска позиция, не се скри и не почна да мрънка, като всички останали и вие го изкарахте мутра, че карал коли за по 150 000 лв и че не можел да си позволи стандарта на живот. Ало, пичове? Това какво общо има с цените на горивата и с това, че плащаме най-скъпото гориво тогава, когато суровината му е най-евтина? Ето затова няма протести, а ако има те нямат ефект, защото българина е свикнал само мрънка, да плюе и да лае...
48.
Реалиста до М.Пенчев
03.09.2015 20:36:18
2
2
Мартине, ти си поредния български феномен. Караш Ауди А8, което в нормалният свят си позволяват фабриканти и банкери и търсиш да ти е евтино. Сигурно си от много малкото собственици на автомобили от този сегмент, които някога са се интересували от цената на горивата. Тези играчки си искат стандарта. Ако го нямаш тогава си е келешлък, а келешлъкът мъчи и излиза скъпо. И се надяваш някой да ти повярва и те последва, че и ги наричаш страхливци. Няма да стане, защото нито носиш смислена идея, нито вдъхваш доверие. Карай Астра и си сваляш цената на половина. И кое в България не е скъпо и не отива в ръцете на монополите? Как от мляко за 50ст. става сирене за 10 лв., или от грозде за 1 лв. става вино за 20 лв. Някой ще докаже тези производствени разходи ли? Вятър. Просто такива са правилата на играта, бедните от нищетата си да осигуряват лукса на богатите. Да им плащат скъпо за тока, за лекарствата, за субсидиите на стотина супер богати фермери и т.н.
В България има безброй неща, за които да се протестира и които отдавна са минали границите на търпимостта- баснословните разходи на политиците и тяхното безделие, огромните злоупотреби и защитните чадъри, финансовите престъпления и беззъбото правосъдие и много други дупки през които изтича националното богатство, за да се топи и гасне от мизерия българската нация, но няма нито един лидер, който да надскочи дребния си еснафски интерес, да създаде една значима за обществото идея и с лоялността си към нея да привлича последователи.
Бъди герой в собствените си очи, неразбран от "недостойната тълпа", която не те последва във великата идея: Да спестиш 5лв. от резервоара на Аудито.
47.
7777777777777777
03.09.2015 18:41:36
0
2
Георги Атанасов поздравявам те с песента изтървахме коня,коняяяяяяяяяяяяяя,Атанасов.
46.
1111
03.09.2015 18:15:46
0
3
НЯМА ЕНЕРГИЯ ЗА ПРОТЕСТ.
ЗАЩО ЛУКОЙЛА ПРОДАВА НА 1,60 В МАКЕДОНИЯ И ПРИ ТОВА СЕ ИЗНАСЯ ОТ БЪЛГАРИЯ????
НЯМАМ ДУМИ
45.
Виктор
02.09.2015 22:14:13
0
6
Българинът трябва да се обижда, да се псува, да му се обяснява колко е тъп, некадърен, нищо не става от него и т.н за да се реши да направи промяна.. Едни мишоци сме, повечето ги е страх дори да си сменят работното място колкото и лошо да се отнасят с тях.. Няма и народ.. има няколко хиляди човека и куп бездушници.. Все много знаете кое колко струва, как се купено, какъв е бизнеса и т.н.. Гледайте ваще паници.. не в чуждата.. не в паниците на българите а в тези на чужденците! Смешна работа! Стойте си на 400лв заплата и псувайте как всичко е скъпо, как няма пари!
44.
М.Пенчев до Реалиста
02.09.2015 21:59:06
1
4
1. Не е нужно да си Ванга, за да различиш боза от качествена нафта
2. Горивото не излиза от завода на 1.80!
3. Като си доволен, направи митинг в подкрепа на положението в България! (Да видим колко народ ще събереш)
4. Защо горивото у нас, ще е едно от най-скъпите в Европа?!? (при положение, че сме най-скъсаната държава в Европа)
5. Нямаме общество, нямаме свободно изразяване на гражданска позиция и никой не ни е виновен, сами сме си виновни!
6. Защо винаги търсим скрит смисъл в протестите, платени, провокатори, тролове и т.н. ?
43.
реалиста
02.09.2015 19:02:13
0
4
Не се окайвайте, отчайвайте и обиждате. Не разбрахте ли че протест не става, защото никой не знае срещу какво да протестира, освен ако не плати някоя НПО.
Висока цена на горивата - каква да бъде, колкото на бутилка минерална вода ли? Обявете ако е реалистично ще ви последват.
Лошо качество. Тонове плява се изписа за бутафорните проверки и нито ред за това кои показатели са нарушени и къде. Само Б.Б. знае че има терпентин, пък после се оказа че май било тулол, ама и двете май се продават само в аптеките, че да се чуди човек от къде ги доставят масово по бензиностанциите. Е като няма обективна аргументация се включват "екстрасенсите" които усещат качеството докато управляват автомобила си и обезателно установяват че колите им в Австрия горят по 3 на сто.
Измами в количествата: от 11 хиляди проверени колонки 0,8% с отклонения над допустимите. Че всеки който се занимава със средства за измерване знае че това е великолепен резултат. Много ме съмнява ситуацията с електромерите, водомерите и топломерите да е по-добра. Просто политиците си изиграха поредната сценка за грижа към народа на самодейно ниво, в подходящо време - седмицата когато петрола се изсипа от 60 на 40$ за барел и нямаше как горивата да не поевтинеят с някоя стотинка. А после журналистите запяха как управляващите ни оправиха.
А към онези "харамии" дето ще затварят нефтозавода: Чуйте поне Ваньо Танов, защото той отдавна мечтае да го направи. Че той каза че горивата от завода излизат на 1,80 литъра и всичко над тази цена остава за търговците. Този завод си продава горивата на борсови цени в целия свят, като не повече от 30% от производството му остават за българския пазар.
42.
М.Пенчев
02.09.2015 16:59:07
2
5
АМА КОЙ СИ ТИ , че ще искаш нещо бе ???? Къв си ти ??? Кой си ??? Като толкова искаш, няма само да лаеш АНОНИМНО тука, а ще дойдеш и ще допринесеш с каквото можеш!
41.
М.Пенчев
02.09.2015 16:57:30
1
3
В коментар 36, не виждам въпрос, но ако това е дали не съм се сетил защо няма хора, да .. защото Българина в голям процент е путьо , като теб... мишкува, мънка, стои си тихо в ъгъла и го е СТРАХ! В друга Държава, като ми кажеш, че ми е мутренски бизнеса, и не можеш да го докажеш, си в панделата, а тук дори и името те е страх да си напишеш, пък камо ли да се видим и да ми разкажеш защо ти е такова мнението за мен , без да ме познаваш, или ако ме познаваш, дай факти .. защо съм мутра и какъв ми е бизнеса???
40.
да
02.09.2015 16:54:01
2
3
Добре, искам да видя дали ще ти стиска на теб и организаторите да затворите комбината. Да видим дали народът е узрял вече да се опълчи на шепа мекерета...... Или пак Организаторите ще се изпокрият.
39.
да
02.09.2015 16:51:49
2
2
Отговори на коментар 36. Или нямаш грам мозък и се перчиш тук с мутренския си бизнес?
38.
М.Пенчев
02.09.2015 16:51:08
0
4
Когато отиваш на такова събитие, без да имаш опит.. не ти минава през акъла, че трябва да провериш дали е нагласено, как е организирано, кой стои зад събитието и т.н.

Да ви кажа честно, амбицирам се да организирам по някакъв начин , протест в който да вземат участие 100-200души, трябват ми 80-90автомобила и да затвориме главния вход на Лукойл Рафинерията и тогава поне да знам , защо ме плюят и ме изкарват такъв, какъвто не съм !
37.
М.Пенчев
02.09.2015 16:48:13
2
1
1. Не съм ходил на протест през живота си , това ми беше първия!
2. Защо никой не си показва лицето и името тук?
3. Как мога аз да знам , дали е нагласено , дали не е ? Във Фейсбук се събират 3000души за Бургас и аз отивам.. пък сме 30души!
4. Какво има да казвам за Аудито??? Не ми е даром, не съм го крал, но ми хареса , че от цена 15.000лв , стана 150.000лв!
36.
да
02.09.2015 16:28:33
1
3
И друго Пенчев- не ти ли дойде на акъла, че нарочно бе организиран протеста по този начин-всеки град сам да решава, всеки питаше кога и къде, но отговор нямаше.
Нарочно бе направено така, че да няма хора и всичко да си върви по старо му :) Ето, това беше целта.
Трябва да си малоумен за да не разбереш и да не се усетиш, че като дойде време да се пита кога и къде, всички Организатори се изпокриха.
35.
да
02.09.2015 16:23:09
2
3
Пенчев, кажи за А8 , която струва 150 000 с екстрите :) Видяхме предния път, когато беше протеста със стотинките- излязоха наяве лидерите на протеста- Герб-ери, Соросоиди. Онзи, който окупира СУ също се оказа платено мекере на ГЕРБ и Америка за България.
Сила, Америка за България, Отворено общество, Зелените--- всички са платени от САЩ и Турция.
34.
М.Пенчев
02.09.2015 16:19:57
2
5
Наивен или не, аз протестирам срещу нещо, което не ми харесва.. в случая се касае за горива...не може Бойко и Танов да ми излезнат в национален ефир и да кажат, че има картел на горивата и нищо, не може Станишев да ми се целува с Местан по телевизията... не ме вълнува кой, а какво!! Какво означава и как да тълкувам съвета на потребител "Лукчо", да съм разумен? Като заплаха, като съвет, като мнение?!? Ползвайте си ИМЕНАТА и ГОВОРЕТЕ В ПРАВ ТЕКСТ!
33.
Лукчо
02.09.2015 12:13:49
1
5
Протестърите от миналата година отново са прави. За протестър се обявава този който е : млад,красив,интелигентен,умен,софиянец,финансово обезпечен от НПО,протестира срещу правителства ,а не срещу монополите.Така че г-н Пенчев бъди разумен а не наивен
32.
М. Пенчев
02.09.2015 11:56:46
3
5
Айдеее и аз съм вече в политиката! Ура Другари! Ако се бях възползвал от поканата на СКАТ за участие в живо предаване, щях да бачкам и за Валери Симеонов...На всички анонимни мижитурки ще кажа едно: какво да направя, че в 18:00ч на 01.09 бях сам на Детелината на Магистралата? В 18:35ч бяхме около 30души...явно само платени сме били, момчетата от DRAG.BG също ли са платени??? Аман от путьовци в нета, които пишат под псевдоними и всичко ги дразни, пък самите те живеят, като паразити на гърба на хората, които се опитват да променят нещо!
31.
ПорТестант
02.09.2015 10:56:26
0
2
Тука всички карат колела бе. Къв бензин?
30.
ХАХА
02.09.2015 09:35:34
3
9
Организатори на протеста бяха компрометирани организации,обслужващи правителството на ГЕРБ.Народа не пасе трева и не се хвана на въдицата на Бойко...А тоя Мартинчо-звездата може да го назначат на позицийка в младежкото ГЕРБ или някоя друга топла службица.Темата за горивата е много голяма,но основна част от нейната тъмна страна води до Банкя и Правец и ощетява държавата с милиони,а същевременно пълни партийни каси.
29.
М.Пенчев до 25 / да
02.09.2015 09:31:06
5
7
Мий зъбките и лягай, че майка ти ще дойде и ще ти спре рутера за интернета. Ако всеки който кара кола за 10.000лв или 15.000лв е мутра, значи в България други няма. Аз заставам зад писаното тук с името си, а ти си г-н Анонимник, който е намерил мястото, където да избива комплекси. За да не ходи детето ми да изкарва пари за бала навън, аз работя 24ч/7д, а това за частните уроци не го разбрах ама карай.. Казах ти, мий зъбките и лягай, че утре трябва да ставаш рано, а може би и не трябва, сигурно си някой безделник дето космоса му е крив, защото от мързел го боли и е сърдит на всички.
28.
ЕТО НА ВИДЯ СЕ КОЛКО СМЕ СТРАХЛИВИ
02.09.2015 07:51:42
0
7
СЛЕД КАТО ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО: "Хиляди българи излизат на протест срещу високите цени и примесите в горивата" АЗ НАПИСАХ СЛЕДНИЯ КОМЕНТАР- "Хайде да видим хилядите българи !!!
В социалните мрежи всички са много велики, а когато трябва да има действия се крият като мишки.
Примери много : регистрираха се 5000 човека във Фейсбук за протест, идват 200
Такива сме, много говорим и се пъчим но сме си страхливи.
ДА ВИДИМ ДНЕС КАК ЩЕ Е.

....И ЕТО ЧЕ ИЗЛЕЗАХ ПРАВ. АБСОЛЩТНИ МИШКИ СКРИТИ ЗАД АНОНИМНОСТА НА ФЕЙСБУКА. МНОГО ГОВОРЕНЕ, РЕЗУЛТАТИ НИКАКВИ...
27.
Георги Атанасов
02.09.2015 03:01:23
4
1
Знаеш ли какво дупене ,ще ти дам бе ,сладурче. Пиши ми на лично да се разберем. Малко са ви шамарите шматки отрепани.
26.
някой
02.09.2015 01:25:40
0
1
Май ни харесва така отзад а Българи
25.
да
01.09.2015 23:37:27
6
5
Пенчев, за онова Ауди А8 с регистрация А 7080 КХ ли говориш? Че това си струва 150 000 с екстрите бе, мутро недоклатена.
24.
да
01.09.2015 23:32:04
8
3
Пенчев, за онова Ауди А8 с регистрация А 7080 КХ ли говориш? Че това си струва 150 00 с екстрите бе, мутро недоклатена.
23.
?
01.09.2015 23:28:26
1
2
Нонке? Абе три коментара и в тях "ибгазяват"? Всеки те приема за лек!
22.
Нонка
01.09.2015 23:10:13
2
9
Няма ли една транспортна фирма да осигури автобуси!!!!!
Хора организирайте се!!!!!!
Блокирай Лукойл, тези изроди ни ибгазяват и кмета мълчи като говедо!!!!!
21.
Нонка
01.09.2015 23:10:12
2
9
Няма ли една транспортна фирма да осигури автобуси!!!!!
Хора организирайте се!!!!!!
Блокирай Лукойл, тези изроди ни ибгазяват и кмета мълчи като говедо!!!!!
20.
Нонка
01.09.2015 23:10:09
2
10
Няма ли една транспортна фирма да осигури автобуси!!!!!
Хора организирайте се!!!!!!
Блокирай Лукойл, тези изроди ни ибгазяват и кмета мълчи като говедо!!!!!
19.
да
01.09.2015 23:06:31
13
5
До Пенчев тиквата... Когато децата ти отидат да изкарат пари за бала си навън, когато ти излезеш навън за да се трепеш, когато децата ти влязат в Университет без частни уроци и със собствени знания , тогава се прави на мъжкар. Ясно ли ти е?
18.
М.Пенчев / до номер 5 / да
01.09.2015 22:58:52
2
19
Като ти прочетох няколко пъти коментара, ти според мен си класическия балкански бек, който бие жена си, всяка вечер се налива и дори няма личен автомобил, не е излизал зад граница за да може да направи сравнение с положението у нас и зад граница, в същото време е най-големия дървен разбирач по всичкология и няма равен в риболова, секса и федербала! Ако бях отишъл с Ваз2107, щеше да кажеш, тоя селтак с тая лада, как е стигнал до мястото, че чак и протестира, ако бях с хеликоптер, щеше да напишеш, че работя за Пеевски и съм Трол и член на Картела или братовчед на Бойко...жалка картинка си човече!
17.
Мартин Пенчев
01.09.2015 22:52:23
1
38
За това "тежкарско" Ауди, което струва 10.000лв, съм работил, като Вол и си плащам данъците и спазвам законите, нормално е да мога и да искам нещо от тая Държава на която съм дал и давам. Не знам, защо някой олигофрен е решил, че съм мазник и се правя на "някой си" с това, че съм отишъл да протестирам за някаква кауза, заради която всъщност от 3000записани, дойдоха 20души...Българина все е недоволен и гледа в чуждото канче...жалка история сме в тая Държавица. Анонимно хейтване зад монитора е най-лесно...винаги ще се намери някой да се изсере на метеното, каквото и да направиш..
16.
Здрасти
01.09.2015 22:32:37
2
9
Продажна държава сме това е истината
15.
моисей
01.09.2015 22:27:19
3
11
Българина си остава едно страхливо копеле !!!!
14.
Не си сам
01.09.2015 21:54:53
3
4
Мартин идвам ,чакайме ,о ама то й е свършил протеста еее забравих днес в 18 часа е бил, карай нали пак ще се тагнем в фацето групaтa за протест
13.
той
01.09.2015 21:48:05
1
7
Номер 10, идиот ли си ?
12.
До 6
01.09.2015 21:47:53
0
9
Тръби може да имат, но без персонал рафинерията не може да работи.
11.
7777777777777777
01.09.2015 21:19:33
2
22
Какви протести, какви пет лева,монопола е държавен,Валенти Златев и Бойко Борисов са приятели и какво ще направите срещу държавата.
10.
До №4
01.09.2015 21:19:21
14
1
Балък, ами хайде съберете се няколко коли, с твои дружки, които са ти на акъла. Блокирайте портала до Братово. Ама си оставете на полицията данните, за да могат после пътниците от летището да имат от кого да търсят обезщетение. А и всички останали фирми... Що за тъпанр трябва да си, за да искаш да затвориш най-голямото предприятие в момента в България?
9.
77777777777777777
01.09.2015 21:14:33
4
8
Хванете Георги Атанасов съблечете го гол и го надупете към колите те сами ще спрат.
8.
xah
01.09.2015 21:05:14
2
13
napravete go v pochiven den be hora mn qsno che shte doidat poveche hora ama napravete i reklama ko si mislite che nqkoi shte doide s tabelka ne na visokite ceni
7.
Б-с
01.09.2015 20:57:45
0
13
Направете го в почивен ден,със сигурност ще има повече хпра
6.
До 4
01.09.2015 20:50:38
4
5
Да не те разочаровам, ама тръби имат чак до Пловдив, така че нищо няма да стане като се затвори завода.
5.
да
01.09.2015 20:43:44
10
5
Нормално-така наречените протести винаги се насрочват или в работен ден, или през почивните дни и то след 18:00. Другото е , че "Организаторите" не си показаха лицата и казаха всеки град да решава сам къде и в колко да прави протест... Сами си помислете.
А онзи Мартин е някакъв си мазник с тежкарско Ауди и се надува, че бил някакъв си.
За какво да ходя на такива нагласени неща? По-добре да гледам цирк Футбол, че става от време на време интересно, а от тези театри ми се реве.
4.
Че фачи
01.09.2015 20:42:49
1
18
Като сте риби тъй ще е. Дадох ви предложение трябва да се спре работата на завода не да спрете на пътя като някакви чобани с трактори на гръцката граница
Исипваме се 5000 автомобила в завода и тия 3 шибани паяка дали ще могат да се управят
3.
ДОБАВЕТЕ КОМЕНТАР
01.09.2015 20:27:59
0
8
И аз щях да отида на протеста,даже заявих участието си в фейсбук страницата,ама защо? протеста е в работно време началото на седмицата.Много хора не можаха да отидат сигурно поради същата причина.Място за спиране,в тревта щях да я паркирам.
2.
bla
01.09.2015 20:27:34
0
28
Ей затова ще ни тъпчат ! Щото само в нета сме силни,а дойде ли време да се действа никакви ни няма. Не лъвове, а мишоци, напълно заслужаващи участта си !
1.
Koki
01.09.2015 20:13:34
0
12
Гражданско общеатво ли ...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори