×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вижте какво значи идеален секс, мнозина може би не знаят


Вижте какво значи идеален секс, мнозина може би не знаят
Изберете човека, изберете позата и най-важното - обичайте го
01 Септември 2015, Вторник, 23:14 ч.

Превърнахме си живота в оргии, тройки, четворки, продажба, сделка, само не и любов

Какво е незабравимият секс? Онзи акт, след който дори само споменът за него кара сърцето да се разтупти?

Почти всеки от нас го е изпитвал поне веднъж. Вече опознали обикновения секс, с изпитани пози и проучени ласки, не сме подозирали, че има нещо повече. Но един ден сме осъзнали, че всичко, пробвано досега, е просто изпълнение на упътване за семеен живот на почтената жена. Има и нещо друго, нещо особено, ново измерение на интимния живот. Незабравимия секс, който ще ни вълнува дори само със спомените за него.

Всеки си има своя представа за "супер". За някои дори излизането изпод одеялото е невиждан напредък, други не се притесняват да организират суинг-оргия, а трети се разтапят от нежност само от искрените ласки на любимия. Едно е общото - излизането извън рамките на рутината. Дали невероятното удоволствие е гарантирано от любовта? Кое ни осигурява незабравима наслада - обстановката, стечението на обстоятелствата, нагласата?

Еднократна любов за многократни спомени

Хубавият секс никога не е твърде много. Но сексът, който се случва само веднъж, почти гарантирано претендира за званието "идеален" в спомените ни. Разбира се това се случва при условие, че самият акт ни е бил приятен, а не когато сами бихме отказали втори такъв. Най-често този единствен път е и "първи" - след дълго въздържание, с нов партньор, с мъж, когото отдавна желаем или с човек, с когото съдбата ни разделя веднага след паметната нощ. Любовникът остава в далечното минало. Ако се срещнете пак, сигурно ще разберете, че той вече не практикува допадналите ви техники на орална любов, пък зашеметилата ви поза изобщо не му е най-любимата. Но нямате контакт с него и затова случилото се се е запечатало в паметта ви и е станало еталон за сравнение.


Как да го получите? Този сценарий е по-подходящ за необвързани хора, които са си набелязали "подходяща жертва". Пробвайте да не форсирате събитията, постарайте се да разтеглите процеса на прелъстяване за по-дълго. Важно е при това да не изгубите интереса на партньора - щом усетите нужния момент, действайте. Препоръчителен лимит - един-два пъти. На третия път приказката може да свърши, а героят да се превърне в тиква или да се замисли за сериозна връзка с вас.

Количество и качество

За никого не е тайна, че си падаме по партньори, които са готови да го правят дълго, често и винаги. Той може да не е красавец, нито да се отличава с атлетична фигура. Може да не умее да шепне мръсотии на ушенце, но ентусиазирано да се впуска във всеки един експеримент, дори ако току що сте го събудили. Сексът все пак е плод на животинския инстинкт и трябва да е до определена степен неконтролируем. Особено незабравимия секс. Ако посвещаваш цялото си тяло на процеса - изключваш мозъка. Това е правилото на хубавия секс.


Как да го получите? Темпераментните мъже са много повече, отколкото предполагате. За да ги намерите, трябва постоянно да си напомняте, че външният вид лъже. Точно затова тихите води са най-дълбоки - защото нямат външност на фотомодел и не привличат вниманието на всички желаещи. Те се раздават за онази, която е успяла да ги открие.

Любов + секс = хармония

Страхотният секс с човек, когото почти не познавате, е невероятен коктейл от страст, експерименти и безразсъдство. С любимия партньор се постига по-особена наслада, моменти на истинска близост, единство на желанията, готовност за споделяне на фантазиите. Тук тъй нареченото "качество" е много слабо зависимо от положените усилия. Определящите фактори са физика, химия, емоции. Когато двамата партньори са на една вълна, преживяването е невероятно. Истински, а не симулирани оргазми, желание не само да изпиташ удоволствие, но и да го доставиш такова на другия. Много неща могат да бъдат приятни, а емоциите варират от дълбока нежност до ръмжене и плач.


Как да го получите? Тук важат всички съвети, които касаят връзките между влюбени. Споделяйте желанията си, поддържайте интереса един към друг, живейте мирно и с разбиране към другия - сексът сам ще си дойде.

И богатите също се...

Сатенени чаршафи, розови листенца, шампанско и изглед към океана. Това не е реклама на туристическа фирма - това са съставките на идеалния секс. Може разбира се да ви се стори, че тези елементи имат доста посредствено отношение към интимността. Да, никой не се възбужда от скъпи подаръци, но еротиката е деликатна наука. Романтичната обстановка, комфортното отношение и премереното ухажване могат да ви отпуснат и да ви настроят на нужната вълна. Но да се върнем на факта, че сексът е физиологичен процес. За да изпълни функциите си качествено, човекът трябва да е най-вече здрав, сит, хидратиран, удовлетворен и затрупан с грижи и ласки. Лесно е да се каже "Забравете проблемите и не мислете за утрешния работен ден". Разсейването от тези мисли също изисква усилия. Ако няма да ви се наложи да ставате за работа, можете да се радвате на посрещане, изпращане, ухажване, угаждане... Не мислете за нищо друго, само за любовника си! Той със сигурност знае как да направи секса незабравим!

За какво говорят мъжете

Силният пол често бива обвиняван в неразумно сексуално поведение - уж желае всичко, дето мърда, пък ако не мърда, той ще го размърда, за да го пожелае. Но мъжете всъщност запомнят или много обичани, или много разкрепостени дами без комплекси, способни на безумни интимни постъпки. Може би защото дамите по-често се замислят как да организират незабравима любовна нощ не само за себе си, но и за партньора.


Супер-сексът е ярък фойерверк на фона на интимния живот и може да внесе разнообразие в рутината. Не е задължително да приключи с обещания за вечна любов - спомените ще си останат.

Иначе типичният диалог между жени е "Имаш ли схема за идеален секс?". "Да, да желая мъжа, той да има пенис с нормален размер и да не каже някоя глупост в сюблимен момент". "Само това ли?". "Ами пробвай да намериш такава комбинация!". Може би идеалният секс е уникално стечение на обстоятелствата. Ще почакаме и ще видим./woman.bg

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори