×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каузата ми е Бургас да бъде целогодишен туристически център - ключов за цялата българска икономика


Каузата ми е Бургас да бъде целогодишен туристически център - ключов за цялата българска икономика
Атракцион като "Дисниленд" в ж.к. "Славейков" ще запълни хотелите, заведенията, ще освежи търговията, смята Живко Табаков
31 Август 2015, Понеделник, 10:36 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Бившата индустриална зона в ж.к. "Славейков" е подходяща за атракцион като "Дисниленд", водя преговори с инвеститори
- Г-н Табаков, остава по-малко от месец до началото на същинската предизборна кампания, защо се бави позицията на Реформаторския блок за начина, по който ще се явите в Бургас?

- Като общински председател на Движение България на гражданите в Бургас правя всичко възможно позицията за общо явяване на партиите от Реформаторския блок да бъде факт максимално бързо. Аз съм конструктивен човек и желанието ми е блокът да се яви на предстоящите избори като единен политически субект, с добре организирана кампания и от тези позиции да постигнем резултат, който да ни удовлетвори. Мисля, че ако подходим по този начин към кампанията и изборите имаме потенциал да постигнем по-добър резултат от БСП. Час по-скоро трябва да станем част от дневния ред на хората с предложения за решаване на конкретните им проблеми, вместо да ги занимаваме с нашите преговори и разговори. В ДБГ имаме пълна готовност за началото на кампанията и по отношение на организацията, и по отношение на посланията. Надявам се останалите партии да са работили както нас през последната година и да са в подобна кондиция.

- Продължавате ли да отстоявате тезата, че РБ трябва да има собствен кандидат за кмет на Бургас и това няма ли да създаде напрежение между партиите в блока?

- Винаги съм отстоявал тезата, че Реформаторският блок трябва да има своя програма и свой план за действие, за да може да стане реален фактор в Общинския съвет. Персонализацията на една програма и на един план за действие минава през издигането на кандидат за кмет. Разбира се това не е задължително, но е желателно. Като конструктивен човек съм склонен да изслушвам всякакви аргументи. Преди отминалите парламентарни избори, ние от ДБГ отстъпихме в името на единството и се съгласихме представител на СДС да води листата с кандидати за народни представители, въпреки че на изборите през 2013 година имахме два пъти повече гласове от СДС. И тогава и сега за мен най-важната цел е блокът да постигне максимално добър изборен резултат. Надявам се и колегите от останалите партии да проявят същата конструктивност и да работят за цялото.

- Предстои и подреждането на листата с кандидати за общински съветници, ще успеете ли да постигнете компромис?

- Нямаме друг избор. Подреждането на листата трябва да бъде такова, че всеки кандидат да даде най-доброто от себе си за цялото. Надявам се подходът да бъде такъв, а не самоцелно да защитаваме някакви тяснопартийни интереси, които едва ли ще бъдат разбрани от избирателите.

- Активно ли ще работите за преферeнциален вот?

Да и ще се постараем в Общинския съвет да има максимален брой представители на ДБГ. Казвам го, не защото искам да се състезавам с останалите партии в блока, а защото зная, че кандидатите ни ще бъдат изключително качествени и подготвени хора.

- Очаквате ли пренареждане на листата?

- Възможно и нормално ще бъде да има пренареждане при положение, че преференциалният праг за местни избори е доста нисък. Ние в Реформаторския блок сме привърженици на преференциалното гласуване и не се страхуваме от вота на избирателите.

- Вие ще участвате ли в листата и ще останете ли в Общинския съвет, ако бъдете избран?

- Като общински председател на ДБГ имам ангажимент преди всичко към местната политика и това ме задължава да участвам в листата. Разбира се, че ако избирателите ми гласуват доверие ще остана в Общинския съвет. Всичко друго би било безотговорност и подмяна на вота.

- Как ще работи РБ в бъдещия Общински съвет, ще бъдете ли част от евентуално бъдещо мнозинство заедно с ГЕРБ?

- Това зависи от изборните резултати. Моята позиция е, че управлението на Бургас е сравнително успешно, но разбира се има своите недостатъци, които трябва да бъдат коригирани в следващия мандат. Разглеждам възможността блокът да участва в евентуално мнозинство, като възможност да бъдат коригирани грешките на сегашния мандат. Не мисля, че пълното мнозинство, което имат ГЕРБ в Бургас е полезно и за града, и за тях самите. Мисля, че за да се развива успешно Бургас, трябва да има дясно управление, в което Реформаторският блок да има решаваща роля.

- Възможно ли е по общини в Бургаска област Реформаторският блок да не постигне съгласие и партиите да се явят поотделно на предстоящите избори. Ясни са споровете, които имат общинските ръководства в Приморско.... Как ще бъде решен въпросът там?

- Във всяка община има различни проблеми. Моето мнение е, че преди всичко трябва да мислим за интереса на избирателите. Ако винаги тръгваме от тази позиция съм убеден, че много по-лесно ще постигаме съгласие. Общото явяване е предизвикателство към егото на всеки от местните лидери на блока. Трябва да загърбим егото си и да оставим пазарлъците в миналото, защото нашата сила е в единството. Ако не осъзнаваме това, успехът ще е трудно постижим.

- Каква кампания очаквате, ще има ли реален сблъсък на идеи и какви ще са вашите послания към избирателите?

- Надявам се, че кампанията ще бъде толерантна и ще създаде възможности за лансиране на прагматични идеи, които да изведат Бургас на още по-високо ниво след изборите. Моята кауза след вота ще бъде да превърна развитието на туризма в един от основните приоритети за Община Бургас. Мисля, че в момента градът има всички възможности да се превърне в целогодишна туристическа дестинация, но това трябва да се осъзнае от управлението и инвестициите в създаването на туристическа инфраструктура да придобият мащаба на инвестициите в градската среда и инфраструктурата. Мечтата ми е Бургас да прерасне в основен туристически център, който да има структуроопределящо значение за цялата българска икономика. Другото ми основно занимание ще бъде свързано със създаването на квартална икономика. Трябва да мислим за икономиката на микро равнище и квартал по квартал. Аз съм от „Славейков”, познавам хората там, познавам проблемите и възможностите. В момента водя разговори за привличане на сериозни инвеститори, които имат желание да инвестират в голям туристически атракцион от типа на „Дисниленд”. Много подходящ терен за такава инвестиция е мястото на бившата индустриална зона, която в момента не се използва ефективно. Ако подобна инвестиция бъде направена, тя ще даде отражение и на запълването на легловата база на хотелите, и на ресторантьорския бизнес, и на търговията, а от там и на цялата икономика на града. Освен това, ефектът върху средата на живот в „Славейков” ще е изцяло положителен и комплексът ще придобие много по-красив вид. По същия начин работя и за останалите квартали, както и за всяко едно населено место от общината. Убеден съм, че в тази посока имаме единомислие и с  останалите колеги от Реформаторския блок.

В категории: Бургас


69
Коментара по темата
69.
trol
02.09.2015 09:45:25
1
2
Трола и той човек, що да не му харесва да има къде да води децата, а и той да се полюля малко....
68.
Интересно
02.09.2015 02:00:31
1
3
Тук виждал тролове и от едната и от другата страна.....Дори има тролове, които обвиняват другите, че са тролове хахахаха
67.
Бургазлия
02.09.2015 00:22:44
4
4
Не мога да проумея на вас що ви е?
Човекът си има идеи, има си мечти, да ги осъществи ако може...
Сега вие много знаете, все много по-добре ги разбирате нещата. Ми хайде отидете - кандидатирайте се и за общински съветници, ако ви стиска и за кметове... Ама е лесно да плюеш и да говориш ей така, за да си начешеш крастата.

Бургас е страхотен град. Не можем да отречем това, което Николов направи, но се иска и още, и още, и още. Този град трябва постоянно да се развива и такива амбициозни хора ще го направят предпочитана дестинация.

Не знам какъв ще е тоя Дисниленд, ама ако може - що да не го направи. Вие какво ще загубите? Даже ще спечелите - работа за много хора, местния бизнес с повишени обороти и т.н.
66.
догарев
01.09.2015 23:02:14
1
5
Идеята е добра, но е важно и да се представи доклад за търсенето на такъв тип атракцион!
65.
blk
01.09.2015 23:00:22
3
4
Умерено и приветливо изказване, нищо крайно и нищо излишно. Най-лошото е, че както се вижда от коментарите, пак ние, самите ние не вярваме в себе си и в възможностите на нашия хубав град!
64.
мнение
01.09.2015 20:59:33
4
3
Прочетох амбициозна статия, прочетох и българските коментари (да не кажа Бургаските коментари). Няма как да не ти стане ясно че ние сами не си позволяваме да израснем..... Не е толкова важно какво иска да направи някой, но е потресаваща простотията и злобата, която блика от повечето коментари. Човек и толкова голям, колкото са големи мечтите му, а Вие критикуващи, извадете си носа от кенефа, не всичко в този град мирише като вас, усмърдели сте се от злоба и завист. Някой пише че блоковете трябвало да се оправят, ми има саниране бе... ама ви е страх да не се прее^ете случайно..... Друг пише тротоарите...., ми те ще продължават да се правят, някой да е казал друго..... Трети пише безработица, ми такова съоражение на стотици ще даде хляб, но не... Щом не съм го казал аз, значи да се плюва. На мен ми става страшно за децата ни, за нас, какво ще правим с тази омраза и завист, къде отиваме? И все пак си мисля че не е възможно да сме толкова прости и ограничени, мисля си че пишештите отрицателни коментари, са наистина тролове и то от партии в реформаторския блок. Видяхме как си говорят лидерите им последните дни, виждам и тук какво става.... Не може обикновения бургазлия да е оскотял толкова че да не иска града му да привлича хората...
63.
Тролове
01.09.2015 18:35:22
4
6
Бая тролове е наел тоя смешко
62.
Въпроси
01.09.2015 18:27:59
4
6
Писна ми да ни замазват очите разни измислени герои и журналята да им задават куци въпроси, колкото да отбият номера.
1. Защо искаш да станеш кмет?
2. С какво мислиш, че си по-добър от останалите кандидатури? Тезата с Диневи грам дикиш няма да хване в Бургас.
3. А от сегашния кмет с какво си по-добър?
4. Защо, след като си толкова можещ и кадърен и предвид Диневи не се кандидатираш за Св.Влас или Несебър?
5. Какво конкретно ще направиш за Бургас? (С пълно изброяване от-до).
По-голяма тъпотия от този Дисниленд не бях чувал.

ХОРАТА ИСКАТ НОВИ ИНВЕСТИТОРИ, РАБОТНИ МЕСТА И ВИСОКИ ДОХОДИ! АКО НЕ ГО МОЖЕТЕ ТОВА РАЗКАРАЙТЕ СЕ ЗАВИНАГИ, ЧЕ СТЕ ВЕЧЕ ОТВРАТИТЕЛНИ!!!
61.
комшияta
01.09.2015 17:13:23
4
7
Този клоун е прислужник на братя Диневи,интересно за каква кауза ще работи.
60.
има
01.09.2015 15:24:31
6
5
има хляб в тази идея, но трябва да се работи и с Николов.
59.
pod
01.09.2015 15:23:08
5
6
Къде му е подземния град на Митето????? или океанариума ?????
Когато заговори за тях го гледахте с отворена уста и очи на зомбита, но когато някой друг събере смелост да предложи нещо нестандартно ще го удавите в плюнки. Нещастници.
58.
умници
01.09.2015 15:20:40
4
6
Много умници тук брей, брей. Ще ти докарат от 9 кладенеца вода как това нещо не може да стане. Семкаджии.
57.
sds
01.09.2015 15:09:17
1
7
СДС са пробита каца. Всичките им хора така са погълнати от идеята кой какво може да докопа, та чак става плашещо.
56.
Мостовик
01.09.2015 14:01:34
1
7
ДИСНИЛЕНД-е собственост на Шейха на КАТАР който има маааааааааааалко повече пари за изпиране от Братя Диневи и Руско Грузинските му авери другари
55.
Странджански Пехливан с Адидаслъ
01.09.2015 13:55:37
4
5
ИНТЕРЕСНО как бУРГАЗ ще СТАНЕ целогодишна АТРАКЦИЯ.Може би на склоновете на хълмовете в Меден Рудник ще открием ски курорти и лифтове или може би ще помолим НАТОиСАЩ да пръскат с С130 Херкулеси и Глобмастъри РЕДОВНОнадСтранджа иБургас задаеТОПЛОиСЛЪНЧЕВО с постоянни средногодишни температури от23градуса като на Канарските Острови
54.
viktor
01.09.2015 12:37:17
3
3
СДС ще го поставят на място. И друг път са го правили.
53.
opa
01.09.2015 11:40:20
0
3
До 49 аз изобщо не се самосъжалявам, къде го видя това не разбрах, да не всеки може да ги има зад гърба си, но пак казвам това не значи, че си кадърен и си за мястото за което се целиш. Не искам да ги имам братя Диневи зад гърба си, защото това значи, че цял живот си техен роб т.е. нямаш достойнство, не си личност, ти си една пионка, която само изпълнява и няма собствено мнение, даже решения сам не можеш да взимаш. Ако на теб ти харесва това, добре, но всяко нещо е преходно, временно, защото от толкова високо най боли като се пада. Като не си разбрал правилно това, което друг е написал не е срамно да се попита какво се има предвид, не виждам никакво самосъжаление в коментара ми. Не мисля, че това е критерий че си можещ, а че си зависим. А приоритет на един здраво мислещ и успял човек е достойнството му, така всеки ще го знае, ще чувал за него и няма да има смисъл да говори и непрекъснато да се публикуват негови интервюта.
52.
дрон
01.09.2015 11:27:56
1
9
Леко смешен агент.
51.
гето
01.09.2015 10:39:45
1
6
Пич, вашия Дисниленд е че плащате на учителките по 400 лева заплати и взимате смешни такси от родителите, вместо да ги изперете по 100 лева на месец ---- колкото би струвало ако си наемат частни учители, най малко.
Със такива ебани заплати никога няма да имате учители, вие убивате учителите и спонсорирате мързела на родителите!!!!!
50.
Xl
01.09.2015 09:04:17
4
3
Какво лошо и заплашитвлно видяхте в изказването на Табаков??? Защо да не се помисли и в друга посока? Вероятността не е голяма, но, ако стане всеки бург ще се бие в гърдите.
49.
Ти
01.09.2015 09:00:59
4
2
Само, че не всеки може да има зад гърба си Диневи. Това е приоритет на можещите. А ти "ора" продължавай да се самосъжеляваш
48.
kapitan
01.09.2015 08:56:23
2
6
Когато в ДБГ имат запек поглеждат снимката на Коцето Марков и се оправят веднага.
47.
opa
01.09.2015 08:34:46
1
12
Стига вече с този човек, освен него други няма ли, знаем че си плаща да го публикувате, но прекалявате, то според вас е най кадърния човек, нямам думи. Всеки ако има зад гърба си братя Диневи ще е кадърен и успешен. Стига вече с неговите глупости, заучени фрази и пози.
46.
Mnou si prost be ....
01.09.2015 00:10:35
0
8
KUKAVICE po Ceca Velickovic i KUNEVICE po Bace Borisov .... te tozi pic e ot partiqta na KUNEVICE .
45.
уууууу!!!
31.08.2015 23:35:10
1
10
Хей пич, първо помисли че 90% от блоковете на града се разпадат и излеждал по зле от Сирия!!!! Какъв туризъм докато вие спите и си правото чикйцици със Велика България!!!!!
44.
Нонка
31.08.2015 23:32:25
1
17
Аз ако бях на мястото на този пич щеше да ме е срам да говоря за Дисниленд, като видя че 50% от настилкоте във града са допотопни счупени тротоари и накачено незаконно със коли където нито майки могат да минат, нито деца!!!!!! Каква Европа, мръсни ментарджии!!!!!
43.
Жорж Български
31.08.2015 23:29:18
1
14
Тоя пич номер 41 е голям.
Много добре.
Наистина, общината са пълен въздух.
Как може във 21 век да не са оправили настилките и улиците на всички улици в Бургас?
Как може, 1 месец след пускането на Тройката да се окаже че тези плочки попиват мазнина и мръсотия и половината плочки изглеждат като 10 годишни!!!!
Как може да има тровене на въздуха на хората във 12 часа от Лукойл!!!
Как може да има толкова ниски такси за коли че града се напълни и не може да диша!!!!
Как може да няма полети до София поне всеки два часа!!!
Как може да има железница ама да има най убитите влакове и мръсотия!!!!
Как може да ми говорите за туризъм като вие застъпихте дори центъра с 6 етажни гета които гледаха едно в друго като Сирийски бедняци!!!!
Как може да няма напълно електронно правителво и болници!!!!
Кои сте вие, ве изроди, как си позволявате да работите толкова некадърно и да разваляте Бургас всеки ден за който ви плащаме от нашите заплати!!!!!!
42.
Томас Мор
31.08.2015 21:33:40
1
14
Много ме кефят летящи розови слонове..... :)
41.
bgman
31.08.2015 20:13:35
0
25
Съвет към всички кандидат кметове: давайте с по-прости, практични и изпълними послания, които наистина зависят от кмета, например:
1. Ще оправя уличното осветление на всички улици;
2. Ще оправя настилката на всички улици в града;
3. Ще въведа ред в приема в детските градини;
4. Ще давам повече работа на бургаски фирми, защото в тях работят хора, живеещи, плащащи данъци и харчещи парите си в Бургас;
5. Общинска полиция няма да се държат като мутри, а ще помагат на хората при нужда;
6. Общинската администрация няма да се отнася с хората като с досадници, а като с работодатели;
и т.н. и т.н.
Ама май съм гледал много филми...
40.
bgman
31.08.2015 20:06:27
1
22
Мразя комунистите, но още повече мразя популисти, които ни правят на маймуни!
1. Как ще водиш преговори с инвеститори, като Общината не притежава и кв. метър земя там?
2. Няма голям град в света, който да не е индустриален, а туристически център!
3. Коя е тая Индустриална зона, която може да разхубави Славейков? Празни са единствено "Маршал Толбухин" и "Мелницата"? Ами от там до Славейков не можеш да стигнеш! Или може би ще събори Кауфланд, Галерията и Практикер за Дисниленд???
4. Като ще говори глупости, дали се е замислял, защо няма Дисниленд в Германия, Англия, Италия??? Ами защото няма пазар за повече! Знае ли, че входа за Дисниленд е 75 евро на ден! Кой в Бургас ще ги плати??? В Бургас няма абсолютно никакви атракции, той Дисниленд ще строи?!
Сори, пичове от РБ - имах по-големи очаквания към Вас...
39.
selo
31.08.2015 19:53:52
15
2
Харен момък ми се види, а дано стигне по-далеко
38.
гонг
31.08.2015 19:52:14
17
1
Има хляб в тази идея, но едва ли ще може да е осъществи. Иначе има хъс и желание. Повече такива хора ни трябват.
37.
popa
31.08.2015 19:44:05
12
4
http://www.europapark.de/en/park/prices

Много Ви разбира фафлата на Вас... само на сезон това нещо се посещава от 5 милиона души. Сметнете по 30 - 40 евро билета... Дори и да не става дума за такива мащаби, кое му е лошото, да съберем румънци, турци, гърци и нашенци. Верна е приказката, на силе не можеш да дадеш, само мжеш да вземеш. Преди да заплюете една идея, поинтересувайте се малко и тогава говорете....
36.
luca
31.08.2015 19:00:51
0
8
haha poredniq smeshnik i gladnik,doshal da cuca.
Po malko prikazaki,kato Mitko NIkolov,pove4e rabota...
Nqma stigane!
35.
24k
31.08.2015 18:30:26
3
8
Дисни ленд на колко години е ? Направо ще ни се смеят като кажем че e нещо ново за нас . Стига!
34.
24k
31.08.2015 18:29:07
1
6
С атракциони нещата няма да се оправят . Това е ясно и на децата от детската градина . Вече е късно за това . Може би нещо свързано с култура , би било по подходящо . Аткракчиони има навсякъде ами хората нямат пари ...
33.
24k
31.08.2015 18:26:51
6
12
Аз искам да остане Димитър Николов кмет . Харесвам го .
32.
голия
31.08.2015 17:59:27
7
3
До 31, верно нема кадри, много прости бугазлийте, не се съгласяваите да ви правят, какъвто и да било ЛЕНД. Ннито го заслужавате, нито разбирате, ако такова нещо се направи, колко народ ще се изсипва тук и колко ще мръде работата.... чакаите само туроператорите да ви карат чужденците у МОЛА, че вие и без това виждате чужденец, само кога вали.....
31.
nmyteb
31.08.2015 17:19:56
1
17
Уважения към г-н Кандидат Кмета(за един ден). Но, ако това е визията му развитие на града, лошо, много лошо... Целогодишен туризъм..... това е утопия. Нито има климат, нито инфраструктура(туристическа). Нито забележителности, за кадри, да не говорим.
Относно "Странджаленд". Все едно не съм го прочел........!????? В София го играха вече тоя "ленд" нещата са ясни. Това е измама, облечена в илюзии.
30.
ok
31.08.2015 17:17:01
14
4
Като цяло добро интервю, това, че има петли, които скачат подсказва, че младежа е бръкнал на някого в ....раната. Но найсе, нека има такива хора.
29.
трол
31.08.2015 17:15:16
5
6
Четейки коментарите виждам, че повече от половината са дело само на един човек, не беше трудно да се разбере. Поне да беше писал на кирилица, че тези маймунски писания ми дойдоха в повече. Дайте повече конструктивизъм бе хора, толкова ли можете.
28.
Любопитен
31.08.2015 17:15:05
0
2
до 26-Фикрет,извън темата за кметовете е,ама да те питам-ти нали само в задния двор го вземаш,половин Шумен ти бил цепил халката,та сега лИгенди колко вървежен из кадъните си бил ти измислят,верно ли е това или само духаш да пари.
27.
Мики
31.08.2015 17:13:33
2
26
Браво Жика Дисниленд и ти да си главния Мики Маус в него Мишок с Мишока ти
26.
*********
31.08.2015 17:06:08
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Стражджански бек
31.08.2015 17:00:43
3
27
Бургас си има всичко,само дето такива седерасти и герберасти е.баха мамата на града-имаме си пристанище-опа ама то подарено на Киро Гела,имаме супервървежно летища-ама то на ТИМ,имаме рафинерия-ама тя подарена на Лукойл,имаме металургия в Дебелт-на украйнци харизана,имаме плажове-ама те на некви мутри на концеция дадени,имахме Слънчев Бряг-аре приватизация и бай Муравей и Хампарцумян раздадоха хотелите и земята,имахме стадиони-на Дражев и Събев ги подариха,к.ур бате,сега Дисниленд щели да правят,на кой бе,те половин Бургас избяга навън и тук се напълни с ямболски и сливенски цървуля....
24.
Baron Le Requirford
31.08.2015 16:59:55
8
2
SLAVEIKOV E GETO.
GETO NE MOJE DA IMA TURIZUM.
RAZRESHENIETO DA SUBORIM TEZI LAINA GETO BLOKOVE. I DA NAPRAVIM POSLEDNA MODA KUSHTI SUS ZELENINA.
23.
George Washington
31.08.2015 16:54:26
1
4
PICH, VREME E DA POCHNETE DA PUBLIKUVATE VSEKI 3 MESECA KOLKO IKONOMICHESKIA RAZTEJ NA GRADA --- IMAM CHUVSTVOTO CHE STE NEKADURNICI I NIKAKVO PROIZVOSTSVO NE MOJETE DA PRIVLICHETE.
22.
Пикасоли
31.08.2015 16:52:34
0
22
може да те вземат за клоун в дисниленд
21.
Пикасоли
31.08.2015 16:50:46
0
18
Поредния смешник
20.
plamen dimitrov
31.08.2015 16:43:26
6
2
До No 17.... Чудесно е икономиката да се развива и в Бургас, прав сте, но само за това! Никои не Ви пречи да построите няколко завода и да превърнете Бургас в център на икономическият просперитет. Можете и пристанището да купите и него да си го развиете, за Вас и за града. Но не разбирам как може да се очаква от един общински съветник, кмет или от една цяла община, да направи това. Явно живеете още в соц. миналото и затова така се изказвате. А атракцион е по силите на кадърни общинари и инвеститор, който да му повярва... така че, толкова е зле Вашето изказване Дернев, че освен плюване, по друг начин не може да се нарече. Общините не строят заводи, фабрики и квото Ви е в главата......
19.
минчо къртика
31.08.2015 16:40:01
0
16
КАК ТИ СЕ СЪБРАХА ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТИ В ГЛАВАТА ДА НЕСИ НА АМФЕТИ ДИСНИ ЛЕНД ЩЯЛ ДА ПРАВИ ОСВЕН ТИ,КМЕТА И ИЛЧО ДУГАНОВ ДА СИ ЧЕШИТЕ ГЪЗОВЕТЕ ТАМ
18.
plamen dimitrov
31.08.2015 16:29:55
3
4
Ako za niakoi hora turizam e samo plajove i slance, znachi nishto ne razbirat ot turizam. Ima mnogo nachini sezona da e mnogo po dalag i se radvam da go procheta. Tuk niakoi mnogo seriozno e mislil i tova dokazva che moje oshte mnogo da se napravi!
17.
Атанас Дернев
31.08.2015 16:29:31
1
14
"Бургас да прерасне в основен туристически център, който да има структуроопределящо значение за цялата българска икономика." Не туристически, а икономически център, един от основните двигатели на БГ икономиката- това трябва да стане Бургас. И който не го разбира, няма място на позиции, където това трябва да се отстоява. Бургазлии трябва да разберат, че държавата им е длъжна за всичките тези години на умишлено задържане на развитието на Бс-кото пристанище и от там на града и региона ни. Бс трябва да извоюва правото си на свобода в насоките и партньорите си за икономическото си развитие. То ще е от полза и за самата държава.
Такаче мислете. Подобни хора с такива възледи и нисък хоризонт на мислене, не виждащи и не разбиращи ролята на Бс- вън от политиката.
16.
...
31.08.2015 16:25:39
24
13
Митко очилцата няма да е кмет колкото и да ви се иска!Дали ще е Живко,дали някой друг няма значение но не и Митко .Разкопа града ,осра го–велоалеи,градинки хиляда глупости.То при Йоан бяхме хиляди пъти по добре.
15.
45
31.08.2015 16:22:19
2
12
PICH, ZASHTO OSHTE UNION IVKONI KARAT AVTOBUSI KOITO VECHE SE RAZPADAT. ZASHTO NE GI GLOBITE!!!!
14.
w love
31.08.2015 16:21:29
2
11
PICH, KUDE E KORABA BURGAS-ISTANBUL?????
13.
druga tema
31.08.2015 16:19:23
2
3
PICH, VZEMI POCHTI EDIN BUSINESS I GO RAZVII NA SVETOVNO NIVO, SLED TOVA MOJE DA KAJA CHE RAZBIRASH, CHE MOJE DA STROISH SVETOVEN GRAD.
12.
George Washington
31.08.2015 16:17:18
2
2
SLAVEIKOV GETO, STIAL DA PRIDOBIE PO KRASIV VID, AKO POSTROIAT DISNEYLAND, HAHAHAHAHAHA.
GETO SAMO MOJE DA SE SUBORI!!!
GETO NE MOJE DA STANE GRAD.
GETO NE MOJE DA RAJDA KRASOTA!!!!!
SUBARAI!!!!!
11.
Продажни медии
31.08.2015 16:13:43
0
10
Флагман са взели пари от този за реклама, по-очевидно не може да бъде.
10.
Rakovski
31.08.2015 16:11:49
2
5
PICH VIE OSHTE KARATE DO NAI GOLEMIA REZORT NA CHERNO MORE (SUNNY BEACH) PO 2 KIRLIVI LENTI I NIAMA METRO DO TAM!!!
9.
George Washington
31.08.2015 16:10:27
1
2
NAPRAVETE BURGAS BUSINESS CITY, NAPRAVETE DVE BUSINESS CITIES I GI SVURJETE SUS METRO SUS UNIVERSITETITE I CENTURA I LETISHTETO I GARATA!!!!
8.
Пипи Чорапчето
31.08.2015 16:08:14
0
19
"Атракцион на мястото на БИВШАТА индустриална зона"... Тъжно, господа местни управленци, тъжно...
За да се чувстват бургазлии европейци, каквито се опитвате да ни внушите, че сме - имат нужда от реална, работеща икономика, от добре платени работни места, а атракционите, господа, сами ще си ги осигурим!
7.
George Washington
31.08.2015 16:08:12
1
11
PICH GRADA E OTROVEN VSIAKA VECHER OT LUKOIL I SE DAVI OT TRAFIK -- KAKUV TURIZUM MECHTAESH?????
6.
George Washington
31.08.2015 16:05:58
4
3
PICH NAPRAVETE METRO BURGAS-SOZOPOL. OTVORETE LETOSHTETO -- MA SAMO 2 SAMOLETA DO SOFIA I CHESTO GO OTLAGAT. TOVA TRIABVA DA IMA NA CHAS.
KUDE SA ZAPADNITE INVESTITORI?????
ZASHTO ZAPADNI KADRI NE RABOTIAT VUV OBSTINATA!!!!
5.
George Washington
31.08.2015 16:04:02
2
6
A VIJDAL LI SI 6-ETAJNITE GETA NA BURGAS, BLOK VUV BLOKA GLEDA!!!!
GROZNI I GROZNI, NIKAKUV ESTETICHESKI DESIGN!!!!
NA MEN CELTA MI E DA IMA HUDOJESTVENA POLICIA!!!!!
GROZEN GRAD PRAVI GROZNI HORA~~
4.
Не
31.08.2015 16:02:35
0
28
Нелогично изказване, каква целогодишна туристическа дестинация, няма необходимата географска ширина за това, като духнат зимата ветровете. Отново неподготвено и популистично изказване. Пиар-а се издъни.
3.
SS
31.08.2015 15:55:29
0
20
Gluposti. Disney Misney. Na kakav ezik? Burgas ima nujda ot industry i proizvodstvo. Aman ot izmisleni.
2.
lalko
31.08.2015 15:49:57
1
32
Абсолютен лаладжия
1.
*********
31.08.2015 15:49:23
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът е цирк – обиждат се на „копейка“ и Сорос, а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 5 души Парламентът е цирк – обиждат се на „копейка“ и Сорос, а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 5 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори