×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат


Излизам като кандидат за кмет на ГЕРБ в реална битка за Карнобат
Настоящият зам.областен управител на Бургас Владимир Крумов изглежда твърдо решен да победи в Карнобат
22 Август 2015, Събота, 03:21 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА Снимка Радостина ГЕОРГИЕВА

Не подценявам Георги Димитров и Тодор Байчев, но ще водя позитивна кампания


Владимир Крумов е на 32 години, с висше икономическо образование, семеен с едно дете. Общински лидер на ГЕРБ в Карнобат от 2012 г. За краткото време като водач на партията във втората по значимост община в Бургаска област, той показа, че може да печели избори за своята партия, като на последния парламентарен вот през 2014 г. превзе и самия Карнобат, считан за бастион на БСП. Владимир Крумов е зам.областен управител на Бургас.  Живее със семейството си в Карнобат и смята да остане да живее в родния си град. Както Флагман пръв и единствен засега обяви, Крумов ще е кандидатът за кмет на ГЕРБ тази есен.


- Г-н Крумов, как се отразява на самочувствието Ви поста зам.-областен управител на Област Бургас?

- В личен и професионален план – чувствам се добре и на мястото си. От осем месеца  съм на този пост. С областния управител Вълчо Чолаков сме добър екип и постигнатите резултати се виждат. Въпреки,  че не всяко наше действие влиза в обсега на медиите, уверявам ви, че в сградата на ул.”Цар Петър”1 се върши върши много работа.

- Кои са Вашите ресори?

- Ресорът, в който са съсредоточени усилията ми, е „Околна среда и води” – това е тежък ресор. Имайки предвид наводненията от 2014 и началото на 2015 г.  сме предприели редица мерки и резултатите  са видими. Оценката на областния управител за свършеното от мен е добра.

- Вие сте в политически екип и този екип е най-крехкото образувание. Не мислите ли, че мажоритарният пост е много по-стабилен?

- Да, разбира се. И схващам накъде върви разговорът ни с Флагман. Готов съм да се явя пред своите съграждани и като личност, за да премеря собствената си тежест в най-тежките избори, поемайки всички рискове – в личен, професионален и семеен план.

- Уведомихте ли Вълчо Чолаков, че Вие ще сте кандидат за кмет на ГЕРБ в Карнобат и  че трябва да организирате своята кампания? Време е. Всъщност, Вашият лидер Бойко Борисов посочи част от кандидатурите за кметове в Бургаска област, явявайки се лично в съответните общини, даже и подкрепата си за независими кандидати? Защо се бавите в Карнобат?

- Все още не е дошла предизборната кампания, не са излезли официално утвърдените кандидатури от Изпълнителната комисия на партията.  Когато излезе решението за община Карнобат, областният координатор на партията Димитър Бойчев ще го обяви  официално.

- Защо се бави обявяването на кандидатурата Ви, времето тече,  Вие изглеждате като в безтегловност, а партията Ви като в колаборация със статуквото?

- Не мисля, че е забавяне. За Сунгурларе също не е обявена, за Айтос, за Руен също. Когато излезе решението на Изпълнителната комисия, ще го чуете (интеврюто е взето в четвъртък, 20 август, б.а.).

- Можем ли да кажем, че Вие сте кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Карнобат и че ГЕРБ реално ще влезе в битка? Усещаме симулиране на опозиция за местния вот, мирише на договорка с досегашния червен кмет Георги Димитров.

- ГЕРБ със сигурност ще има кандидат за Карнобат на тези местни избори. И реална битка ще има.  ГЕРБ изгради солидна структура в Карнобат след 2011 г., когато имахме сътресения. Структурата е консолидирана, не е спряла да работи, иска да има собствен кандидат и  ще има.

- Георги Димитров започна да изтърва нервите си, губейки подкрепа в собсвената си партия, но въпреки това, известно е, че има достатъчно преброени предварително гласове, които го правят непробиваем? Струва ли си да хвърляте усилия, създавайки си куп главоболия за 4 години напред?

- Със структурата на ГЕРБ аз се виждаме почти всеки ден. Активният политически живот  на ГЕРБ-Карнобат не е спрял от 2012 г. насам – плътно всеки ден и всеки час, без значение дали работят за европейски, за парламентарни или местни избори.  Имаме материална визия за това как Карнобат може да бъде хубав европейски град в нашата държава. И ние няма да пропуснем шанса за реална битка наесен.

- Участвали ли сте до този момент в местни избори, наясно ли сте със спецификата им, нямат нищо общо с парламентарните?

- През 2011 г. бях кандидат за общински съветник и съм участвал пряко в организирането на предизборната кампания, работех сред хората, знам как се гласува на национални и местни избори, какви са нагласите, от какво зависят настроенията. 

- Нима знаете и какво ставаше в кухнята на щабовете? Как в последния момент на първия тур най-близките  на Георги Димитров гласуваха за Атанас Атанасов, за да не иде Вашата Вяра Петрова на балотаж.  А в седмицата преди втория тур Вашата ГЕРБ обяви подкрепа за Димитров срещу Атанасов?

- Не ми е известно това. Изненадан съм.

- Георги Димитров го оповести  наскоро. Това са реалностите в кухнята. Готов ли сте да поемете толкова мръсотия върху младите си рамене? Вярвате ли си, че можете да станете кмет?

- Мисля, че на този вот ние ще се явим доста по-опитни и обединени. И не бих влязъл в такива колаборации. Ще се борим за кметското място, не само за добро представяне на листата. Аз влизам  позитивно настроен. Ние имаме ясни възгледи и ясна позиция за развитие на община Карнобат и сме сигурни, че можем да го постигнем с добре изграден екип. Влизаме с ясното съзнание, че трябва да спечелим тези избори!

- Г-н Георги Димитров, с когото сме Ви виждали да се прегръщате,  до този момент търсил ли Ви е, за да предложи вариант за по-омекотена кампания?

- Не.

- За колко общински съветници ще се борите на тези избори?

- Сега имаме четири, нашата цел е минимум седем общински съветници.

- Как ще управлявате без мнозинство, ако станете кмет на Карнобат – на кои групи ще разчитате?

- Има и други политически сили, които са от семейството на ЕНП и които сигурно ще вкарат общински съветници. С  добра визия за развитието на общината, с нормални отношения,  мисля, че ще имаме достатъчно подкрепа от всички общински съветници.

- Заплаха ли е за Вас кандидатът на БСП Тодор Байчев, или смятате, че битката Ви е срещу Георги Димитров?

- Не подценявам и двамата.

- Смятате ли, че Минчо Гроздев-Бумбала продължава да трови града с фабриката си за птича тор  града? Вие сте зам.-областен управител, отговаряте за околната среда и водите?

- Нямам такива наблюдения, не съм чул и хората да се оплакват. Действително имаше преди няколко месеца  зловонна миризма. Държавата има компетентни институции, които реагираха, установили са източника и са прекратили дейността. През последните дни никой не ме е търсил по този въпрос. Живея в широкия център и съм усещал такава миризма, но вече я няма.

В категории: Карнобат


35
Коментара по темата
35.
разочарован
15.09.2015 09:05:43
2
10
Днес разбрах за пореден път ,че в Карнобат ГЕРБ е равно на Георги Димитров.Кое ми дава това основание?Ами много просто-Стефка Иванова,която в момента е зам.кмет от ГЕРБ, е водач на листата им.Това ,ако не е спазаряване,не знам как може да се нарече по друг начин.Четири години Черния си управлява заедно с ГЕРБ и макар,че госпожата беше нещо абсолютно незабележимо, все пак е човек на ГЕРБ.Явно,както и преди 4 години областния координатор Димитър Бойчев ,направи сделка с Черния,за да се намести той отново в кметския стол.Тогава възниква въпросът,каква е ролята на Владимир Крумов в пъзела?Може би ще го пуснат за парлама/той в Карнобат няма никакви шансове/и след това на балотажа ще застанат зад Черния.Този театър вече го играха между другото 2011 година и им се получи,затова и Стефка Иванова,Черния я направи зам.кмет,за да се отблагодари на герберастите.Някой ,обаче да ми каже каква я е свършила въпросната госпожа,освен да си получава заплатата,че аз нещо не се сещам.Така,че герберчета ,гласувайте и Черния пак ще затъмнява общината и ще продължи да си пълни гушата,но може би и вас допуска до някой кокъл и затова се получава тази конфигурация.Както се вижда от всеки,който не е кон с капаци Черния е готов на всичко ,за да спечели трети мандат,неговата безскрупулност е толкова голяма,че минава всякакви граници.Той дори и хората от Галата щеше да лиши от изборни секции,защото там не го понасят .И вместо този мошеник да стане клиент на прокуратурата,той се натиска за следващ мандат.МИСЛЕТЕ!!!b
34.
сей земеделецо
14.09.2015 17:20:07
0
3
Гледам БНТ в петък и не вярвам на очите си.Нашата чернилка се е наредила на сцената с други кметове от областта и държи някакъв картон.Като разбрах за какво става дума, добре,че бях седнал.Този мушмурок си беше купил наградка.Абе,то бива бива,ама чак такова безочие ,дори мен ме изненада.Да не пропусна,че едва се държеше на краката си,защото явно добре се беше запознал отблизо със земеделската си продукция. Герге,Герге какъв земеделец си ,нещастник такъв,хвалиш се с модерно земеделие.Че ти знаеш ли въобще за какво става дума,биеш се в гърдите с лозовите масиви на Стайков и мислиш,че някой ти вярва.Каквото и да правиш ще си персона нонграта след 25.10 .Мислиш си ,че Стайков ще ти купи мандата за пореден път,ама няма да стане,вече и той разбра,че никой не те иска.Смешник,получил награда за модерно земеделие .Той освен да краде и да купува хора,медии ,друго не знае,защото по друг начин няма кой да му се върже. Дори хора,които са му обещали да го подкрепят на изборите се готви да прави почетни граждани.Питам аз каква е заслугата например на Тодор Бояджиев,който е предложен за това звание,освен,че е роден в Карнобат.А ,да забравих.заслугата му е огромна.ще подкрепя кмета.Ето и секциите в Галата се опита да смени,за да не отидат жителита на квартала да гласуват,защото знае,че не искат да го гледат и на плакат,ха-ха.Да,ама не му се отвори парашута.Дано се отворят очите на карнобатлии и да изчистим общината от боклуци и задължително трябва свещеник да я освети и прогони злите сили.
33.
До 32
11.09.2015 13:47:37
0
5
Атанасов отдавна е история. Сега въпроса е да пратим теб, семейството и благодетеля ти в историята другарю Вълевски
32.
.......... до 30 и 31
11.09.2015 08:38:36
1
2
Атанасов стефа и мария златанова като ползваха служебната кола да се ветреят из Бургас задавахте ли въпроси? А къде е чисто новият Опел, който беше купен на бате ви наско? Един тъп военен ви прави на маймуни със сладки приказки, щото сигурно пенсията му е по-голяма от вашите заплати. Не е луд който яде баницата....
31.
dps
02.09.2015 20:56:22
6
2
samao atanasov pobeda
30.
пътувал до Бургас
02.09.2015 19:10:59
0
14
На 31.08 ходих до Бургас,за да си търся нов хладилник.Тъкмо се бях запътил към Айко и какво да видя-Черния и Минка Свирката излизат от магазина.Беше след обяд и се предполага ,че трябва да са на работното си място,но явно семейно обикаляха магазините.И не е прав 87,че нямаме право да коментираме личния живот на Черния,защото е публична личност и е отговорен с всички свои действия пред избирателите ,нали пак се натиска да става кмет,макар,че никой не го иска.
29.
доброжелател
30.08.2015 19:18:10
1
19
ГЕРБ много да внимават с настоящия кмет. Човека здраво се е разшетал. Учреди си казионно ВМРО само от негови хора, дърпа на своя страна и тракийското дружество. ЧЕ ако не успее да вземе кметската власт да дирижира нещата през собствените си съветници. Голям хитряга е не го подценявайте! Не забравяйте как ви извози на предните избори. Умната!
28.
до 27
27.08.2015 11:10:31
4
11
по прост коментар не съм чел
27.
Чест и Кръв до 26-ти
27.08.2015 01:05:06
11
3
С този коментар си за Нобелова награда, според мен дори не ти пука кой ще спечели изборите (ама нали съм "устат" и "всезнаещ" чякай да ги подразня днес се събудих и трябва да нахраня някой) Какво ли си казваш ХМ я да се заяда и оплюя Владимир Крумов, човек от най-низшото ядро на партия ГЕРБ преминал през всички трудности и успехи на партията, доказан заместник -областен управител познат и разпознат в цяла Бургаска област , политик до болка запознат с проблемите на местно ниво на община Карнобат, мислещ на първо време и пълен с идеи за развитие на град Карнобат ... И час два след като се събуди си каза офф какви тъпотии съм писал пак....
26.
Кръв И Чест
26.08.2015 18:43:00
6
12
Пълен паляк е тоя Владко,ако не беше топ мафиот в Бг ББ,едва ли щеше да стигне до Б-с изобщо...
25.
Да ама............
26.08.2015 15:38:54
1
5
а оня с куришките !? дет вонят че се не трае !? ...............
24.
наблюдател
25.08.2015 22:25:36
10
10
Крумов вземи им приложи Крумовите закони и тОгава ще се оправи тази община. Успех!
23.
Антоанета
25.08.2015 14:08:06
21
12
Какво сте седнали за мен да пишете бе мърди долни. То ако не съм аз наш Владко не мой връзките на обувките да си върже. И поне аз имам образование и професия и Колев също, а нашето момче с две леви ръце и стругар не стана. Добре че беше партията майка да му намери топло местенце. не че и там не му се смеят, хайде моля ви се.
22.
старшината
24.08.2015 18:19:06
4
11
тоз пък кой беше !?
21.
До 20
24.08.2015 10:55:27
4
31
Че ние какво лошо му пишем бе Антоанетке ? Да се отърве от такива като теб, иначе няма да може да върви напред.
20.
до кандидата
24.08.2015 10:51:16
14
17
Въобще не ги чети какво пишат тук. Ти знаеш и можеш! Само напред! Като станеш кмет всичките тези драскачи ще се наредят да те поздравяват и да се молят за какво ли не. Здраве и успех! С теб сме!
19.
наблюдател
23.08.2015 17:44:48
5
20
Момчето не знае защо се явява на избори. Бат Гого и В.Колев ще го направят на салата и ще го поднесат с ракийка на ГЕРБ но вече загубил изборите. Така ще трябва да започнем о т начало като БСП. Разкарай тия помияри бе момче,учи се, какво чакаш? Виж Т.Байчев как го натири оня, след изборите няма да има защо.
18.
КОЙ
23.08.2015 11:49:35
7
16
САМО АТАНАСОВ СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯШЕ НА АЛЧНИЯ КРАДЛИВ............ , ВЛАДКО И ТОЙ ЩЕ МУ ЛЕГНЕ
17.
колхозник
22.08.2015 20:03:56
7
2
до ОСМАЧЕТО

Осмаче, не съм бил нито комунист, нито седесар, нито гербераст нито никакъв от тая гадна мазна сволач. Колкото съм успял ми стига, не желая повече, дано и ти да си успял наполовината на мен - ще се радвам!
16.
другата ти леля
22.08.2015 18:59:44
1
24
Права е първата ти леля, срамове има да береш с Антоанетка, а за В Колев не се притеснявам , кой още не е разбрал ,че двамата предатели са комбина /Г. Димитров и Колев/.
15.
безплатен съвет
22.08.2015 18:00:51
5
22
Жалко е наистина , че до едно такова момче ще се наредят алчния ,злобен и морално пропаднал В. Колев и простата и елементарна Антоанетка . Жалко . Ше те провалят Владо. Карнобат не ги понася. Когато избираш хората около теб не гледай от коя партия са защото те са в тази партия от лична изгода, сигурно имате и професионалисти и уважавани хора. На такива заложи около теб.
14.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
20
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
13.
До 6
22.08.2015 16:01:20
8
8
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
12.
До 6
22.08.2015 16:01:20
7
9
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
11.
До 6
22.08.2015 16:01:16
6
9
Много точно казано.Дано много хора го проумеят.
ГЕРБ СА НОВИТЕ ДОБРЕ ПРЕКРИТИ КОМУНЯГИ.
10.
карнобатлия
22.08.2015 15:56:34
6
12
Четейки отговора на последния въпрос оставам с впечетление, че Владимир не живее в Карнобат или Бумбала ще има неговата протекция.
9.
ДО 7
22.08.2015 15:49:53
3
9
Явно не четеш статията. В нея пише роден град Карнобат. За младите съм съгласен но смятам, че миналото на един кандидат е от голямо значение.
8.
карнобатлия
22.08.2015 15:27:33
4
10
Ех,колхозник! ами всички долу- що само ГЕРБ-то нямаше някой който да не е бил-комсомолец,партиен член,земеделец.....Ти ,сигурен съм също си бил-и си бил точно неуспял -затова сега ревеш като магаре срещу тези които са те поизпреварили!
7.
жител на Карнобат
22.08.2015 15:22:41
16
11
ДО 4
АМИ ВИЕ КАТО СТЕ ОТ КАРНОБАТ -КАКВО СТЕ НАПРАВИЛИ ЗА КАРНОБАТ?!? ВАШИТЕ БЛИЗКИ,ДЕЦА И ВНУЦИ КАТО НЕ СА В КАРНОБАТ -ПО-МАЛКО КАДЪРНИ И СПОСОБНИ ОТ ДРУГИТЕ ЛИ СА -ТАМ КЪДЕТО СА СЕ УСТРОИЛИ? И НЕ Е ОТ 5-6 ГОДИНИ ,ОТ ПОВЕЧЕ Е! СТАРАТА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА Е МНОГО ВЯРНА-"ОТ КЪДЕТО ЖЕНАТА-ОТ ТАМ Е РОДАТА!" НИМА СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ КАТО Е ДОШЪЛ АТ ПО-ГОЛЕМИЯТ ГРАД В НАШИЯТ "ДРЕМИ"ГРАД Е ЗА ДА СЕ НАКАЗВА???ТОВА ЗНЧИ,ЧЕ НЕЩО МУ Е ХАРЕСАЛО,НЕЩО ГО ДЪРЖИ ТУК!ТЕ ДРУГИТЕ КАТО СА РОДЕНИ В КАРНОБАТ-КАКВО ТОЛКОВА ГИ ПРАВИ ПО-ДОБРИ ХОРА? ДАЙТЕ ШАНС НА МЛАДИТЕ,АМБИЦИОЗНИТЕ И ЧЕСТНИТЕ ХОРА! СТИГА СТЕ СЕ РОВИЛИ В МИНАЛОТО-ОТ ТОВА НЕ ВИЖДАТЕ БЪДЕЩЕТО!А,ТО Е НА МЛАДИТЕ ХОРА!ДАЙТЕ ИМ ШАНС-СТИГА С ТИЯ " НАФТАЛИРАНИ" ЧЕРВЕНИ ДРУГАРИ!
6.
колхозник
22.08.2015 15:03:43
12
25
ГЕРБ са бита карта в Карнобат . Откакто Вярка се оака в парламента и я изгониха безславно, всички разумни хора разбраха , че Герберастите са неуспелите комунистчета и комсомолски секретарчета от едно време, или техните наследници , на които им се е паднало да пооткраднат и те накрая от оглозкания кокал на народа ....! Долу ГЕРБ !!!
5.
леля ти
22.08.2015 14:51:52
6
18
Зелен си още. Ония двамата хищници ще те схрускат за десерт моето момче. Жалко,че не разбираш,че твоите хора те предават. С Антоанета, която е втори В.Колев няма да стигнеш далеч. Успех от мен.
4.
от карнобат
22.08.2015 14:19:20
5
18
Родният му град е Варна. В Карнобат живее като заврян зет от 5-6 години.
3.
Фасол
22.08.2015 11:26:06
4
10
Пич, прочети малко основателите на Америка, да се научиш на това какво е свобода да си добър държавник!!!!
2.
Sredec
22.08.2015 11:02:26
20
9
Успех Владо!
1.
Холандската Преса
22.08.2015 10:56:33
6
6
Давай пич. Строете вина със качество като Франция. Отиди там да видиш да се научиш!!!'мм
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Първо във Флагман.бг: Ясна е листата на ПП-ДБ в Бургас, има две изненади Николай Денков, а не Кирил Петков ще е водач, а третата позиция ще е за Атанас Атанасов
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори