×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Изпълнихме патриотичния си дълг - на празника ще се поклоним пред възстановения паметник на Петрова нива


Изпълнихме патриотичния си дълг - на празника ще се поклоним пред възстановения паметник на Петрова нива
На събора разрешавам да се пуска единствено и само странджанска музика, каза градоначалникът Илиян Янчев
19 Август 2015, Сряда, 17:55 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Иван КОЛЕВ

Горд съм, че запазихме за поколенията една историческа светиня, и благодаря на дарителите

Кметът на община Малко Търново Илиян Янчев разкрива подробности за Националния възпоменателен събор, с който на 22 август в историческата местност Петрова нива ще отбележим 112-годишнина от Илинденско-Преображенското въстание /ПРОГРАМАТА ВИЖ ТУК/

- Г-н Янчев, как ще протече Националният събор на Петрова нива тази година, с какви прояви ще отбележим 112-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание?

- По традиция откриването на събора е в 19,30 часа на 22 август, в 20 часа започва заупокойната молитва в храма, която ще бъде отслужена от Негово Високо Преосвещенство Сливенския митрополит Иоаникий. След това е официалната част и приемането на тържествената заря-проверка пред паметника. В нея ще участват военни от базата в Атия, както и Духовият оркестър на Бургас.

За пореден път ще направим така, че с достойнство и чест да се отбележи 112-та годишнина от Илинденско-Преображенското въстание. Ще има възстановка на историческото събитие.
На всеки, който дойде, ще му бъде приятно да се потопи в патриотичната обстановка. За мен е гордост това, че тази година заедно с всички хора, които пристигнат на Петрова нива, ще посрещнем празника с открити лица и по-голямо настроение.

- Приключи ли ремонтът на паметника, за възстановяването на който помогнаха десетки родолюбиви българи?
- Ремонтът е приключил. Паметникът е в отлично състояние. Намерих дребни забележки, но те не касаят толкова сигурността на паметника, колкото естетиката. Договорили сме се с фирмата-изпълнител и те да бъдат отстранени.

Много съм доволен и благодаря на всички хора, които подкрепиха каузата и помогнаха с колкото средства могат, за да реставрираме паметника. Моята идея и на Общината беше именно това, както и паметникът в историческата местност да бъде запазен за поколенията. Щастлив съм, че това се случи. Въпреки всичките перипетии и трудностите, с Божията помощ и с помощта на хората, които дариха средства за една родолюбива кауза.

Благодаря и на екипа на Флагман, с който организирахме благотворителна изложба. На всички дарители огромни благодарности и прегръдки, защото без Вашата помощ това просто нямаше да се случи. В мен остана малка доза огорчение от забравянето и незачитането от страна на държавата към тези исторически събития, с които всеки българин трябва да се гордее.
Затова пък в крайна сметка сме ние – да покажем, че и днес идеята я има, и днес тази идея е свята.

- Кои са официалните лица, които очаквате за празника?

- За съжаление за пореден път това събитие се припокрива с мероприятията на връх Шипка и по-голямата част от официалните гости ще бъдат там, а не на Петрова нива. Тук ще бъде вицепрезидентът Маргарита Попова, областният управител Вълчо Чолаков, депутати и кметове.

- Колко души очаквате на събора?

- Отново за съорганизатори сме поканили да бъдат тракийските дружества в Бургас и София. Очакваме над 1500 души да се поклонят пред саможертвата на илинденци и преображенци.
Надяваме се, че хората ще се отзоват.

- По какъв начин е осигурена охраната и безопасното протичане на събора?

- Ще има представители на Жандармерията, на „Охранителна полиция” в Бургас, ще се включат още РПУ-Малко Търново и Военна полиция. Погрижили сме се за безопасното протичане на събора.

- А тази година ще бъде ли забранена чалгата, станахте нарицателно с въвеждането на тази „забрана” на събора?

- Както винаги. Не искам да се спекулира с това. Аз не забранявам чалгата да се слуша. Забранявам да се слуша на местността Петрова нива. Не може на място, където звучи химнът на Странджа, да се чуват и Азис или който и да е друг. Ние не забраняваме чалгата! На Петрова нива обаче разрешавам да се пуска единствено и само странджанска музика. Няма друга забрана. Много пъти се спекулира с това, но аз смятам, че така е редно.

- Непосредствено след събора започват летните културни празници в Малко Търново – какво да очакват посетителите тази година?

- Предстои цяла седмица с разнообразна програма. Концерт ще имат Тримата тенори, ще пее Йорданка Христова, ще има танцови състави.
За малкотърновци това стана традиция. Това са 23 поредни празници на града, през тази седмица Малко Търново наистина заприличва на това, което аз си спомням като малък – идват си близки, познати, приятели. Настроението е приповдигнато, а ние като организатори сме се постарали цяла седмица да има разнообразна програма. Ще се проведе 17-ти пленер по живопис, както 4-ти по скулптура. Тук отново ще има художници от различни краища на света, не само от страната, ще има и скулптури, които ще дълбаят камък, а творбите ще останат да красят Малко Търново.

Програмата вече е направена. Единственото ми притеснение е, че в момента читалището в Малко Търново е в ремонт по Програмата за развитие на селските райони и ако времето е дъждовно, ще ни е трудно да се организираме. Надяваме се, че това няма да се случи и ще прекараме една страхотна седмица на празниците на Малко Търново.

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
9
Коментара по темата
9.
баба jora stanisheva
21.08.2015 12:16:48
3
0
Много се радвам ,когато видя публикации оценени с минус.Това означава ,че комунистическите кретените се активират и изпълняват указанията на работодателите си.Българската нация е УНИКАЛНА С ТРИ НЕЩА: ЧАЛГА, КРАЖБИ И РУСОФИЛСТВО. Ако на българина му забраниш да краде, ти автоматично ставаш негов НАЙ-ГОЛЯМ ВРАГ. Същото важи и за останалите две - хора, които не одобряват действията на ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА РУСИЯ са смъртни врагове на русофилите.
8.
Как да си изберем кмет - наръчник на потребителя
21.08.2015 11:56:55
0
3
Томислав Дончев,вицепремиер Много българи смятат, че от него зависи всичко. “В България има двама души, от които зависи всичко – от кмета и от министър-председателя.” Реплика (вероятно с копнеж) на народен представител.

“Нищо не мога да направя. Работата ми е да съм виновен за всичко.” Реплика на кмет след приемен ден

“Къде е кметът?” Реплика на гражданин.

Инженер или бивш стопански ръководител. По-рядко юрист, по-често бивш военен или полицай. Висок, с достопочтен корем, добре сресан, с идеален ръб на панталона и бяла риза. По-често с дискретен, по-рядко с юнашки мустак.

Професионална усмивка в стил “ранния Софиянски”. В административните граници на общината винаги и навсякъде е на мястото си. Еднакво уверен е на бюрото си, респектирайки общинския съвет, наблюдавайки пълненето на дупки или гушкайки първолаци на 15 септември.

Изпускането на някоя от тези характеристики не променя субстанцията и

успешно се компенсира от

най-важното умение за

лидера – да бъде ловец

Това е архетип на български градоначалник от края на миналото и началото на новото хилядолетие. И ако в годините жителите на някои населени места леко са се обърквали и по една или друга причина са си избирали нисък и плешив градоначалник, човек на изкуството или в тежки случаи са пращали в кметския кабинет да се мъчи някоя нежна душа, в последно време нещата съвсем се объркаха.

През последното десетилетие имаме както големи и здрави мъже в ролята на безпомощни градоначалници, така и нежни фурии, (блондинки?!), които въртят администрация, бюджет, строителство със замах и успех…

Очевидно полът няма значение (или ако има, не е в полза на патриархата). Очевидно е, че и мустакът няма.

Виждал съм опитни мъже да “гълтат гипса” в кризисна ситуация, както и няма да забравя как дама с тегло под 50 кг си събу токчетата, обу туристически обувки и поведе шефа на пожарната към бедствието,

без да спира да строява

всичко живо по телефона

За да си успешен кмет в България, трябва да си супермен (супергърл). Изисква се такова съчетание от взаимноизключващи се качества, че притежанието им от един човек е антропологичен феномен (още по-притеснително е, ако е политически феномен).

Трябва да разбираш от бюджет, от образование, от социални грижи, от отбранителна и мобилизационна подготовка, от асфалт, от бетон, от дърводобив, да си мениджър, да си политик, да може да убедиш някой министър, че си прав и че нуждата ти е безспорна.
Трябва да можеш да говориш убедително на международен форум и да се разбереш с гражданин със завишена тревожност, който те е спрял на улицата. Никой не може всичко това. Затова най-важното е друго – да можеш да учиш,
да знаеш какво искаш и да го
искаш много, за
да може да
изтърпиш всичко
Трябва да можеш да не губиш мотивация дори и след незаслужена обида, да управляваш надеждата и разочарованието.
За да се ориентираме в огромното предлагане на политическия пазар, трябва да познаваме основните типове “продукти” и основните им характеристики. Чиста типология на кметовете не съществува, както не съществуват в чист вид и видовете темперамент. В повечето случаи срещаме комбинация от отделните типове – със или без доминация на един от тях.
Започваме с “класика” - има голям корем и мустаци, като и двете допринасят за авторитета му. И да не е кмет от поне 20 години, изглежда така. Говори на всички на малко име, вероятно познава лично всички в общината, дори и да е над 20 хил. души.
Институциите и редът не са без значение, но по-важни са хората и отношенията между тях.
Често е добър на
терен и със
спорна
ефективност,

когато трябва да защити позиции пред държавните институции.
Точно по причина, че е класик, модерни технологии и модерни подходи в управлението се ползват рядко. Има доверие само на финансистката Цвета и крои планове как да я задържи на работа дори и след като се пенсионира след 2 години.
Класикът не е лош вариант по дефиниция. Сещам се за класици, които въпреки липсата на модерен замах лично са вадили хора от снега зимно време.
Лош е подвидът на класика, наречен “заспа”. Води се от двата основни принципа: “Не пипай, да не се обърка нещо” и “Не може да разчиташ на човек, с когото не си изпил поне един хектолитър концентрат.”
“Хиперактивен”: Излъчва ценна енергия като ВЕИ, непрекъснато говори по 3-те си телефона дори когато говори с теб. Не може да не прави нищо, дори когато спи. Не чака хората да го поздравят, спира и прегръща гражданите по улиците. Изглежда така, сякаш освен кмет е и юрисконсулт, строителен техник, главен архитект, счетоводител. Най-много обича да дава акъл на работниците как се слагат бордюри, редят плочки, полага асфалт, как се мете, коси и т.н.
Често детайлната запознатост с всички технически процеси го лишава от възможността за стратегическа визия.
“Хитрец”: Знае заплатите на работниците във всяка фирма изпълнител. Както и каква кола си е купил собственикът , както и колко е спечелил от последната обществена поръчка. Затова с него “пазарлък” се прави трудно/лесно.
Политиката за него се свежда до пермутациите в общинския съвет. Агресивен, работи със замах.
В по-светлата си версия може да демонстрира чувствителност към болките на хората, склонен към популизъм.
“Дървен философ”: Не знае колко е бюджетът на общината, нито колко струва кубик бетон, нито каква част от местните данъци са събрани до полугодието. Роден е поне за световната политика, а като компромис – за европейската.
Обяснява всяко неблагополучие с рестрикциите в Европейския съюз или липса на достатъчна солидарност след/въпреки кризата в Гърция.
На приемен ден при оплакване от разбита улица може да преразкаже за лошата инфраструктура в Южна Италия или орязаната инвестиционна програма за Испания.
Въпреки своята “широка политическа култура” е опасен. Човекът копнее за “голямата политика” и приема кметската работа като временна утеха.
И стигаме до “идеалния”. Преди да стигнем до това да е силен политик, голям експерт или работяга, добрият градоначалник трябва да е добър човек. Да не е “отлепил” или да се е прехвърлил в лигата на специалните.

Последното е проблем не заради навирения нос, а заради загубата на чувствителност.
Едва ли бихме искали да ни управлява човек, който да приема с “професионално” съчувствие всеки проблем или болка.
Добрият политик, в това число и добрият кмет, трябва да може да се срамува. Дори и при максимум старание поводи за това винаги има. Най-тежката професионална травма на политиците е загубата на чувство за срам.
Не съм сигурен кое е по-лошо – умен и ленив или посредствен, но деен градоначалник. Сигурен съм обаче, че отстояването на тъпи решения с голямо упорство е малко по-лошо от нереализацията на някоя добра идея.

Безкрайни потребителски спорове:
Нов vs. опитен
Опитният с рутина се справя със сложни ситуации.
Познава администрацията, законите, министрите. Натрупал е много полезни умения, както и лоши навици.
След повече време, прекарано в кметския кабинет, става все по-трудно да реагира на непознати предизвикателства. Друг риск на дългото кметуване е “срастването” с администрацията и консервативното възприятие кое може и кое не може.
На някои места наричат това явление “общинясване”.
Неопитният, дори и да има визия, поне в началото няма инструментариум.
По-висока е вероятността да прави грешки или да бъде непоследователен. Наред с това новото предизвикателство предполага хъс и нови идеи.
Най-ценното качество на новия е, че не знае кое може и кое не може. По тази причина могат да се случат куп неща, които по принцип не могат.
Като цяло, ако харесвате вашия кандидат, не се притеснявайте от това, че е нов, нито че е понатрупал опит. Не това е най-важното.
Независим vs.
обвързан
През последното десетилетие нямаме избран кмет на областен град без подкрепата на национална политическа сила. “Независимите” кметове могат и да минат за чаровен феномен, но безкрайната им маневреност не се ограничава само в смяна на политическите пристрастия, а често и във всички останали решения. Да не забравяме, че политическата принадлежност освен вид негатив (предвид наивния копнеж да ни управляват не-политици експерти), е и дисциплиниращ фактор. Има кой да търси отговорност.
Експерт vs.
политик
Преди години един познат барман сподели:
– Ако знаеш как ме измами един… дойде, поиска една каса бира и каза, че ще я плати след малко.
– А ти защо му я даде?
– Ами имаше антураж, беше много мазен и добре облечен….абе беше някакъв голям мошеник….политик някакъв…
Все още битува митът за “лошия политик” и “добрия експерт”.
Поради умората от много политически разочарования хората често копнеят не за друг политик, а за човек, който не е такъв. Благоразумен професионалист, нормален човек като всички тях (каквото и да значи това).
Хубаво е един ръководител на отговорна позиция да е експерт. В местната власт огромна полза носят познанията и опитът в икономиката, правото, както и инженерните науки. Свеждането на комплексните отговорности на висшата управленска позиция само до експертиза е недопустимо подценяване на изискванията.
Добре е кметът да бъде експерт в нещо, но освен това той трябва да бъде и лидер, за да може да мотивира и показва посоката на администрацията и хората. Политиката е висше управленско умение, което съчетава уменията на мениджмънта, способността да се планира стратегически с обществената чувствителност и способност да убеждават. Слабите политици трябва да ни мотивират да търсим силни политици, а не нещо друго.
Мъж vs. Жена
Няма значение. ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ,

ВИЦЕПРЕМИЕР
7.
9879
21.08.2015 11:49:59
0
3
Бъдете спокойни, наведеняците - робски душици,мозъкът не се намира между краката.Богатство и честен труд са две неща, които се взаимоизключват.
6.
ошк-1961
20.08.2015 17:24:19
0
2
Мислех да не коментирам очевидни неща, но като се зачетох във коментарите направо ме изби откровен смях ! Нека не търсим истина там, където я няма!Един от добрите ни анализатори в областта на журналистиката пише следното : " Журналистите пишат нещо толкова подобно на истината, че хората да повярват. Те пишат своите истории по предварителни указания. Получават нареждания да извъртат и украсяват. " Напълно се съгласявам с него. В тази иначе добра журналистка, днес виждаме неуспешен опит за словесна еквилибристика.
5.
Радостина ГЕОРГИЕВА
20.08.2015 17:17:33
0
4
Споко бе пич! Кво си се развихрил! нито си единствения, нито си първият, нито пък последният кандидат за кмет.Това за мен се казва демокрация!
4.
bai mangalin
20.08.2015 16:52:09
0
3
НИК===Pen4o ne e verno ima investicia i tia e na novia boklyk/jfi ne raboti no si i;a nazna4en pirsonal i az pita;=shto ne;a edin ot nashti =;mangaliti tyren tam da leji i da ne raboti a da si vzima zaplatkata/\i shto tam nema tok -nali si ima padari tyreni
3.
Pen4o
20.08.2015 14:48:16
0
8
Браво кмете!
За първия мандат населението в общината намаля с още няколкостотин човека. През септември предстои нова масова миграция към Меден рудник.
Цели 4 години - нито едно стойностно работно място. Нито един сериозен инвеститор. Нито един продукт с етикет „произведено в Малко Търново”.
Единствен по-голям работодател- общината. На работа там- сбръчкани баби и куци дядовци. Младите- прав им път.
Много проекти – за кого? Болница без лекари, читалище без хора, няколко полуасфалтирани улици. И сметище над вододайната зона.
Давай все така!
Накрая ще останете двамата с местния Бай Ганьо подвизаващ се още като председател на РПК. Той за няколко години съсипа кооперация с 8 десетилетия история. Предстои ви по- сериозна задача- да ликвидирате общината. Не защото искате а защото друго не можете да правите.
А! Сетих се. Няма да сте само двамата. Компания ще ви прави дървеното хоро на площада.
Айде чао и много поздрави.
2.
НИК
20.08.2015 11:39:00
0
8
ПРЕКРАСНА, ПОРЪЧКОВА РЕКЛАМИРАЩА ТОЗИ КМЕТ СТАТИЯ!!! ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ КМЕТЕ!
ОТГОВОРИ ПРЕКРАСНО НА 7 ПОРЪЧКОВИ ВЪПРОСА....БРАВО!!!
АЗ ОБАЧЕ ЩЕ ВИ ЗАДАМ КМЕТЕ ОЩЕ ВЪПРОСЧЕТА....

ВЪПРОС №8...ЗАЩО Г-Н КМЕТЕ НЕ СПИРАТЕ ДА ТРЪБИТЕ ДА БЪДАТ ПУСНАТИ ТИРОВЕ ПРЕЗ "ГКПП-МАЛКО ТЪРНОВО-БУРГАС", ПРЕЗ ДВУЛЕНТОВ ПЪТ, КОЙТО Е ОСЕЯН С ОСТРИ ЗАВОИ И ПЪЛЕН С ОПАСНИ СВЛАЧИЩНИ УЧАСТЪЦИ ?

ВЪПРОС №9...КАКВО ВИ НАКАРА Г-Н КМЕТЕ ,КОГАТО ВИ ОТНЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ОБЩИНСКИТЕ ГОРИ И ПОЕ КОНТРОЛА ВЪРХУ ПРЕСТЪПНОТО ИЗСИЧАНЕТО НА СТРАНДЖА .../В ПРОТИВОРЕЧИЕ С ВСИЧКИ ДИРЕКТИВИ ПО НАТУРА 2000/ , ВИЕ ДА НАДИГАТЕ ПРОТЕСТЕН ГЛАС ПО НАЦИОНАЛНИ ТЕЛЕВИЗИ, А В МОМЕНТА ПРЕДИ ИЗБОРИ ДА СТЕ ПО-ТИХ И ОТ ГЛУХОНЕМИТЕ ПО ТАЗИ ТЕМА?... ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ВСЕ ПАК ,ЧЕ ЛИЧНО БАТЕ БОЙКО ВИ ПОТУПА ПО РАМОТО НАСКОРО...!?

ВЪПРОС №10...ДАЛИ СЕЛАТА В СТРАНДЖА И МАЛКО ТЪРНОВО СА СЕ ПРЕВЪРНАЛИ ПРЕЗ ВАШИЯ МАНДАТ В ПРЕКРАСНИ МЕСТА ЗА ЕКОТУРИЗЪМ ПРИВЛИЧАЩИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД КАКЪВ Е ПРИРОДНИЯ ПОТЕНЦИАЛ НА БЪЛГАРСКА СТРАНДЖА...?............ИЛИ СЛУЧАЙНО НЕ ТЪНАТ В РАЗРУХА, ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ ОТ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ И ТОТАЛНА ЦИГАНИЗАЦИЯ ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА УНИЩОЖАВА ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА ЕДИН ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ РАЙОНИ В ЕВРОПА???

ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРЕН Г-Н КМЕТЕ НА МАЛКО ТЪРНОВО ,ДА МИ ОТГОВОРИТЕ НА МОИТЕ САМО 3 ВЪПРОСЧЕТА!!!.....А И ЩЕ Е ХУБАВО НЯКОЙ СЛУЖИТЕЛ НА ФЛАГМАН ОФИЦИАЛНО ДА ВИ ГИ ЗАДАДЕ...ТА МОЖЕ И ДА СЕ ИЗДИГНЕ В ОЧИТЕ НА ЧИТАТЕЛИТЕ!
1.
Sunny
20.08.2015 00:09:56
7
2
Bravo, Kmete! USPEX!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори