×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джет състезание край Приморско събира фенове на екстремния спор


17 Август 2015, Понеделник, 18:27 ч.

Черешката на тортата в надпреварата ще бъде Лора Караджова


Тази събота (22 август) от 10.00 часа на плаж „Перла” край Приморско ще бъде даден старт на трети кръг от Републиканското първенство по джет.  JET SKI COMPETITION 2015 се провежда под патронажа на кмета на община Приморско д-р Димитър Германов.

Състезатели от цялата страна ще премерят сили в престижното морско състезание, което вече е утвърдено събитие в спортния календар на община Приморско. Всяка година стотици фенове се събират на плажа край града, за да станат част от екстремната надпревара. Тази година участниците ще мерят сили в категориите прав джет (jet ski), седнал джет (runabout) до 200 и над 200 конски сили.

Джет - стартът ще бъде даден от кмета Германов, а водещ на състезанието ще е най-екстремният български телевизионен  ас и актьор Атанас Михайлов. Черешката на тортата в надпреварата ще бъде Лора Караджова. Дъщерята на легендарния рок-изпълнител от група „Сигнал” Данчо Караджов ще се погрижи за доброто настроение на всички. Зад пулта ще застане DJ Vladislav Rashkov, който ще миксира със зареждаща музика.

Адреналин, музика, красиви жени, награди и много други изненади обещават организаторите на всеки, който посети JET SKI COMPETITION 2015 в Приморско.

Всички желаещи да се включат в надпреварата могат да се запишат на тел. 0887 722 633 – Тодор Костов, или на място в деня на състезанието.

В категории: Приморско


3
Коментара
Флагман.БГ Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина 19/03/2024, Вторник 08:30 0
Флагман.БГ Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция 19/03/2024, Вторник 08:11 0
3
Коментара по темата
3.
...
09.09.2015 12:13:52
0
0
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: Ей тоя министър Валентин Василев, на времето ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

Милю е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 или 30 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!
2.
Мильо
02.09.2015 12:40:52
0
4
МИЛЬО БОТЕВ:
На времето около Приморско беше пусто място - само храсталаци, скали и тук там дървета. Ние бяхме момченца и дето се вика там играехме, криехме се по храстите и правехме чикии... Тогава през 1961 г. Антон Югов беше министър председател и дойде на посещение в Приморско. Разкарваше се по улиците с местните партийци и разпитваше кое какво е. Разгледа и полуострова и каза, че там трябвало да се застрои. И наистина след това много неща се построиха. А сега тия от Бургас не са стъпили в Приморско и само се правят на загрижени за нас. А иначе устите им големи: ама европейски проекти имало за нас, ама това щели да правят, онова щели... дрън-дрън. Въздух под налягане.

МИЛЬО БОТЕВ:
Преди работех в станцията на Енергото и там имаше един шофьор, ама голям сексманиак беше, само путки му бяха в главата. Веднъж кара камиона и аз съм вътре и той като видя някаква жена на улицата и като проточи врат през страничния прозорец да я разглежда и не гледа накъде кара, за малко да блъсне колата. Изнервих се и му викам да гледа къде кара, ибах го в ненормалния човек, за едното нищо да катастрофираме!...
После къде набара една камериерка и ми вика, дай да я чукаме заедно. Аз се дърпах, ама той бил сигурен че е навита и така стана. Успя да я придума да дойде в една стая на хотела. А аз стоя в съседната стая и ги слушам през терасата как се чукат - оня я бичи като невидял, леглото скърца и ще се счупи от клатене, а мебелите наоколо скачат и се тресат, че чак страх ме хваща. Къде съм тръгнал аз да се меря с него. После той дойде при мен и ми вика: Отивай, твой ред е! Отивам аз при нея и почвам уж да я еба, ама треперя и ме е страх да не се изложа. А тя лежи неподвижна като дърво и явно нищо не усеща - ни ебане, ни хуй. То и аз нищо не усещах, щото путката й станала на кофа - оня преди мен доста я разширил и тя сега ми прави луфтове. Траеше ме жената докато й се лигавех, че най-накрая й писна и ми рече: Я го извикай пак оня, че да усетя хуй като хуй, друго си е да ми я разпори по шевовете, че твойта малка пишка само дрънчи като лъжичка в голяма тенджера!... Срам голям! Извиках го оня и той само това чака и продължи ебането на втория тур. Слушам ги аз пак как се клатят и си викам, що ми трябваше тоз резил, къде съм тръгнал с таз малка пишка!...

Васко Минета
16.01.2014 11:08:36
Не разбирам защо някои хора се обиждат за това че съм казал как Митко Ото и Мильо Ботев правели чикии на един педофил от Приморско. Самите те са ми го разправяли този случай в кръга на майтапа и много сме се смели след това. Даже веднъж Митко Ото го срещнал тоз педофил на улицата и му казал: "Хайде ако няма кой, ние с Мильо пак да ти направим една чикия!"... И оня потънал в земята от срам и почнал да шикалкави: " Айде стига де, тогава сме били деца и не знаехме какво правим"... и побързал да избяга.

Васко Минета
14.01.2014 12:06:26
Ами да, помня го този случай! Двамата с Митко Ото бяхме на една съседна маса, ама той бая се беше натряскал и разправяше разни истории от миналото си. Тогава Вангелов ни извика на неговата маса и аз накарах Ото да разкаже на директора оная истории с правенето на чикии... И Митко започна: как като били с Мильо Ботев момченца някакъв тип от Приморско - педофил явно, ги бил викал в къщи и ги карал да му правят чикии. Ама Митко толкова увлекателно разправяше тая история, как двамата с Мильо действали на почивки и му лъскали на оня бастуна, а той се бил изпънал целия и се вживявал все едно че правел секс... Вангелов го слушаше зяпнал и изведнъж като се затресе от смях, щеше да падне под масата. И оттогава все като видеше Митко го викаше при себе си и го караше да разправи тая история на компанията и пак умираше от смях като слушаше.

Симеон от Писменово
26.12.2014 11:49:32
На времето Дичка (с голямата пичка) се ебеше с Мильо Ботев. Мильо се оплака, че била ненаситна и крещяла като заклана по време на ебането. Ама била ненаситна, защото не можела да се празни и така можела да издържи цял ден да я клатят и тя да иска още и още...! Затова казвах на наште момчета - барабите с които работя - че тая нива иска яка оран, по-добре да бягат от нея, че паднат ли й в ръчичките свършено е с тях - ще ги изцеди и ще им стопи лагерите... нататък пиши ги умряли!
Иначе много се разбирахме с Дичка (с голямата пичка). Директорите като идваха да я търсят, а нея я нямаше, аз я прикривах: Няма страшно, шефе, тя нашта Дичка (с голямата пичка) отиде да обере краставиците и затова я няма. После казвах на Дичка (с голямата пичка) да почерпи, щото съм я покрил. Питам я как мина брането на краставици, а тя се вайка: Кви краставици ве, Моньо, то наоколо само корнишончета и малки морковчета?!... Май намекваше за малката пишка на Мильо. Кво да прай човекът? И той много пъти се жалваше, че жена му имала големи шепи и като го хванела там и пишката му се губела в шепата й. "Не можах да си хвана някое миньонче за жена с малки пръстчета, че като ми прай чикии и инструмента ми да стърчи навън от шепата й и аз да си въобразявам, че имам голям хуй, пък то на мойта жена шепите като на бейзболни ръкавици... пишката ми се губи вътре из коридорите и после не можем я откри!" Кво да прай човекът? Казва си болката. Ама иначе дълго време си ходеха с нея. Даже Дичка (с голямата пичка) не го криеше и го заявяваше на мъжа си, че си има официален любовник и да не й търси кусур и човекът се съгласяваше. Щом е официален, вика - може, ако не е официален - не може... Абеее, образи сякакви в това ММЦ!

Мильо Ботев Милев
11.01.2014 19:45:07
Дайте да си говорим истината! Най-педераския директор на ММЦ беше Стамат Стаматов. Що пари окраде, що рушвети и комисионни взе, чак изнудваше фирмаджиите да му правят подаръци - я някой скъпа кола, я някое джипче, я някоя екскурзийка до Дубай или до Южна Африкая - че и за него че и за семейството му... или да му платят самолетните билети до Кипър да си види там авоарите в оф-шорната сметка... Майка ти да иба и боклук смотан! И тръгнал да ми се перчи насреща, защо съм бил излязъл от работа и съм отишъл до магазина за малко да си купя цигари. Че като влязах в канцеларията му щях да го убия на място: "Слушай бе - викам му - фашист със фашист, майка ти ше иба в гъза ше иба, я да мълчиш, че жив няма да излезеш оттука..." Кат котенце ме гледаше след това и ме заобикаляше кат ме види на пътя! Една убита путка беше той, а го направили директор... Пуууууу!

ВАСКО МИНЕТА:
Имаше при нас едно момченце - Митето от някакво село - от Ургари ли беше, от Кости ли, не помня. Още си беше захлупено и малко за хуя вързано, ама веднъж хвана и то една мадама да я чука. На другия ден питахме: Мите, кво направи, наеба ли я тая? А то момченцето мига на парцали и целия се изчерви. Ужас! Успокоихме го, кажи сега какво стана и то ни разправи. Направило й два тека, щото само това може момчето - какво друго - и решил да си подремне, ама оная иска още и му се изрепчила: "Ама Митьо, само това ли беше?!?!?!... И Митето не знае какво да отговори, взел да пелтечи: ами, ами... Тя разбрала, че си има работа с аматьор и само махнала с ръка. Отворила си чантата и оттам извадила един голям гумен хуй. После почнала сама да си го пъха в путката, в гъза, лапала го и пак си го пъхала, ахкала, охкала, празнела се, викала от удоволствие... Оня се шашнал и си глътнал граматиката. Питаме го: Мите, ами ти какво прави през това време? - Ами нищо! - вика той - Само я гледах как си го пъха и я държах за ръката... Горкият! Стоял до нея, треперел и я гледал като шашардисан. Кога е виждал той такова чудо!!!
1.
Приморско
23.08.2015 05:20:59
0
13
СКАНДАЛНО: Приморско – раят на малолетната проституция

В последно време най-обсъжданият морски курорт в България определено е Слънчев бряг. Мненията са в двете крайности. Според едни това е „най-якото място на света“, където „купонът е брутален“. Другите естествено осъждат изключителната простотия, която се излива в едно от най-спокойните местенца по Черноморието ни… поне до преди 10-тина години. Алкохол, наркотици, секс и т.н. – това е столицата на разврата в България.
"Студентски град" на морето!
И някак си в сянката на „Слънчака“ остава едно също толкова приятно градче (поне в миналото) – ПРИМОРСКО!
„Няма вече Слънчев бряг, всички са тук“, надъхват диджеите в местните дискотеки.
И са прави… всички са в ПРИМОРСКО. Само че всички под 18 години…
Историята е следната: нощен клуб на плажа в града раздава по една безплатна бутилка уиски за първото момиче, което се пусне без горнище по водната пързалка в заведението. Условието е това да се случи след 3:15 ч.
Всяка вечер героините на тази викторина са различни, но и еднакви… поне в действията и глупостта си. Обикновено се пускат, прикрили гърдите си с ръце, взимат шишето и „кротко“ го изпиват с компанията. Една вечер обаче нещата преминават границите на този крайно неадекватен "обичай."
Около 16-годишна госпожица „печели“ наградата си. И вместо да се скрие в някой ъгъл на дискотеката, тя гордо отваря уискито, застава на мини сцена до диджея и започва да танцува, наливайки се с алкохол. Гола…
Драги читатели, това далеч не е единствената подобна история от ПРИМОРСКО. Те са безкрайно много… Картинките с надрусани, пиещи и пушещи ДЕЦА в градинката до общината в града са нещо нормално. Честно срещано по-скоро…
На никого ли не му прави впечатление това? Как така няма кой да забележи, че докато друга от дискотеките в ПРИМОРСКО празнува 17-ти рожден ден, средната възраст на „посетителите“ й е около 15… И то, защото охраните са 30-годишни бабанки!
Как и защо се случва всичко това? Къде са родителите и властите. Защо никой не взима мерки и защо ПРИМОРСКО вече е „ученическия град на проституцията в България“? Не платената проституция, МОРАЛНАТА…!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Човек на Слави е съсипан след тази новина Човек на Слави е съсипан след тази новина Борис Солитарийски буквално рухна след развода, той много страдал за проваления си брак и че не може да види детето си Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто Ротацията под въпрос заради министър Тагарев, а електоратът на ПП-ДБ се стопил с 30 на сто За какво да ходим на предсрочни избори, като картината ще е същата, пита социологът Петър Чолаков Каква е минималната заплата в Гърция Каква е минималната заплата в Гърция От 1 април става 800 евро  Маскиран обра заведение във Варна Маскиран обра заведение във Варна Откраднатите пари са около 1000 лева Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение Върнаха книги на библиотека в Русе с 50 години закъснение  Жената, която ги изпратила по пощата, пожелала анонимност. Тя признава, че постъпката й не е за пример и е написала извинение Изправят Червения пират пред съда Според съда обвиняемият е автор на множество електронни писма Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Ще има ли ротация? „Промяната“ и ГЕРБ преговорят за съдбата на сглобката до 12 часа Очаква се отговор на въпроса ще има ли правителство или предстоят извънредни парламентарни избори Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Гавриил Ловченски и варненският владика в спор за патриарх, митрополит Николай развя бялото знаме Не желая да съм кандидат за патриаршеския престол, каза духовникът от града под тепетата Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори