×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Свещеник ще посети подводния параклис край Приморско с дъщеря си


Свещеник ще посети подводния параклис край Приморско с дъщеря си
Православен свещеник ще посети единствения подводен параклис в Европа, който се намира край Приморско. Храмът е на 8 метра под водата.
06 Август 2015, Четвъртък, 03:05 ч.

Край издълбаната в каменна плоча икона на свети Никола на 8 метра под водата, вече живее морска котка

Православен свещеник ще посети единствения подводен параклис в Европа, който се намира край Приморско. Отец Гавраил ще смени расото с водолазен костюм и ще се потопи в морските дълбини заедно с дъщеря си, съобщиха пред камерата на БНТ водолазите Теодор и Димитър, които са построили подводния параклис. Най-младият член на подводния екип Иво пък доплува до трите плочи, за да видят зрителите на националната телевизия красотата на морското дъно.
„Спускам се от 5-годишен. Под водата открих различен свят. Там съм в безтегловност. Параклисът е на около 8 метра дълбочина“, заяви Иво.
Теодор пък обясни, че идеята да направи подводния параклис възниква постепенно. „Първо имахме место, което бе добро като скална ниша. Знаем, че в района има малък параклис, който е доста стар. Свети Никола е закрилник на рибари и водолази. Така възникна идеята да се направи параклис, който да е посещаван от водолазното общество. Отделните елементи бяха направени от скулптора Никола Диков. Отец Гавраил ги освети на брега, а монтажът бе направен преди две години. Кметът на Приморско вече е бил в параклиса. Преди една седмица скулпторът също го посети“, добавя Теодор.
„Със свещеника сме се разбрали да влезе заедно с дъщеря си, която е студентка. Чака я да се върне, за да посетят параклиса през следващата седмица“, добавя водолазът.
Димитър пък съобщи, че там вече живее морска котка. Всеки ден е там, уточнява той.
Вчера до подводния параклис е слязла и чешка туристка, която е на 68-години.
Направихме го, за да може всеки, който го посети, да бъде пазен от светията и да няма инциденти във водолазния спорт, каза още Теодор.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
9
Коментара по темата
9.
...
09.09.2015 12:16:26
0
0
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: Ей тоя министър Валентин Василев, на времето ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

Милю е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 или 30 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!
8.
*********
19.08.2015 18:17:18
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
РИО
07.08.2015 17:59:59
0
64
РЕГИОНАЛЕН ИНСПЕКТОРАТ ПО ОБРАЗОВАНИЕТО - Бургас
Случки от образователната практика на Стоян Налбантов - директор на СОУ "Н. Вапцаров" Приморско

РИО - Бургас
ВИОЛЕТА ИЛИЕВА - началник РИО - Бургас
(Из "Записките на българския учител")
"... 7-8 месеца по-късно имах назначена проверка от инспектората. Аз естествено бях притеснен дали ще се представя добре. Тогава Налбантов ме успокояваше по следния начин: "Не се притеснявай! Разбери, тази инспекторка не идва при теб – тя идва при мен, за да я чукам". Т. е. проверката била фиктивна, само повод за осъществяване на любовна среща. Инспекторката се казваше ВИОЛЕТА ИЛИЕВА – специалист по професионална подготовка (понастоящем началник РИО-Бургас). За целта Налбантов състави един много сложен сценарий, по който трябвало да протече проверката: Когато инспекторката дойдела те щели да се заключат в дирекцията, той щял да я напие с алкохол, за да се поотпуснела и след това щял да я съблече и да правят секс. През това време аз трябвало да си карам часовете нормално, както винаги. Към 11 ч. след като часовете ми свършели трябвало да вляза при тях в дирекцията. Те вече щели да са свършили със секса, щели да бъдат облечени и да ме чакат, за да направим разбор на часовете ми и да попълним необходимата документация, все едно че наистина е имало проверка.
Право да си кажа, тогава му повярвах. Мислех си, че всичко ще мине така, както той го е предвидил по сценария. Дори не ме интересуваха моралните аспекти на въпроса. Единственото, което исках, беше тази жена да не влиза в часовете ми и затова искрено се надявах "сценарият" да се осъществи...
За съжаление "сценарият" не се осъществи (то кога ли съм имал късмет). Инспекторката дойде и си проведе проверката. По нищо не личеше, че проверката е фиктивна или повод за осъществяване на любовна среща. Иначе Налбантов казва, че когато останал с нея насаме в дирекцията я бил понатиснал, хванал я тук-там за тялото, но не срещнал отклик и затова я оставил. Според мен много по-вероятно е инспекторката да го е отблъснала още при първите му опити за интимен контакт. Впоследствие, когато станеше въпрос за Виолета Илиева Налбантов се опитваше да наложи мнението, че уж тя много го търсела, но той не й обръщал никакво внимание и затова тя му била обидена. Като цяло това противоречи на стандартните му коментари относно служителките от Инспектората, които общо взето звучат по следния начин: "Тази съм я чукал, а тази не съм я чукал. Тази ми се натиска, ама нямам време да й обърна внимание..." Ясно е, че между Налбантов и Илиева е нямало нищо интимно, а дори и да е имало той има някакви основания да не го разгласява."

"... Веднъж при поредното ни посещение в инспектората, Налбантов ми разказа какъв диалог е имало между него и секретарката на Пренерова (началник на инспектората по това време). Докато чакал да влезе при Пренерова, двамата със секретарката са водели разговор в кръга на шегата, дали да я вземел на работа в училището или да не я вземел. Този разговор ставал в присъствието на други две жени, които също чакали да влязат при началничката. Тогава Налбантов казал на секретарката следното: "Не мога да те взема на работа, защото освен всичко друго ще ще трябва и да те еба! Не, много сложно ще стане... Как мислиш, ще можеш ли да се справяш с моите високи изисквания?" След като чули това, другите две жени се стъписали и както той казва "направо гледали като гръмнати". Когато говореше за този случай Налбантов буквално се заливаше от смях и коментираше: "Горките жени! Какво ли са си помислили - какъв е тоя ненормалния?"(т. е. тук Налбантов прави оценка на самия себе си)...."

(Из "Записките на българския учител")
ТОТКА КАЗАКОВА - експерт по история в РИО - Бургас
"...На мероприятието в хотел “Приморец” присъствала и Тотка Казакова – експерт по история в РИО – Бургас. Присъствието на Казакова дава повод на Налбантов да се подиграва с проф. Лалков, защото последният бил имал любовна връзка с нея. Пита го: “Я разправяй, успя ли да я изчукаш? Как е, бива ли я в леглото?...” Впоследствие Налбантов разгласява за връзката на Лалков с инспекторката на всеки срещнат: “Лалков ми се похвали, че чукал Казакова... Ма голяма работа била! Страхотни минети му правила!… Ма много доволен останал от нея! Била направо върха!… Ама да не земиш да кажиш на някой, щот’ тая кат’ разбере, направо ще ма убий!” Тези, на които разказвал тази история обещавали, че няма да кажат на никой и от своя страна разгласявали историята на други като ги предупреждавали и те да не казват на никой. Така днес тази история се знае от всички и едновременно с това всички я пазят в тайна..."
--------------------
ПЕПА ЧОЧОРОВА – експерт по математика в РИО – Бургас
(текста е взет от форума на www.bourgas.org)
"...Някъде по това време се беше развихрила една буйна любовна връзка между Налбантов и една инспекторка – Пепа Чочорова, експерт по математика. Нещата са били толкова сериозни, че са се обсъждали и варианти за евентуален брак. Двамата като специалисти педагози са възнамерявали да направят една главоломна педагогическа кариера, т. е. да се издигнат високо в областта на образователната ни система с придобиване на всичките му там научни степени, звания, титли. Всеки път, когато се връщаше от Бургас, Налбантов се хвалеше с подаръците, които Чочорова му правела - вратовръзки, ризи, чорапи – толкова много го обичала и едновременно с това се чудеше как да излъже жена си, защото тя щяла да го пита откъде ги имал тези неща. В тази връзка Налбантов много се страхуваше инспекторката да не му се изсипе с куфарите си в Приморско и да поиска да се оженят веднага. Чудеше се дали ще има къде да се скрие от срам, още повече че самата инспекторка била поела ангажимента лично да разговаря с жена му и да я разубеди да се разведат.
Покрай многото си срещи с Чочорова, Налбантов обича да си спомня и разказва за една много любопитна среща, която се е осъществила в кабинета й в РИО. Още щом влязъл вътре и видял, че Чочорова е сама Налбантов заключил вратата отвътре, “награбил я” и започнал да я обладава върху бюрото й. След известно време на вратата на кабинета започнало да се чука много силно и настоятелно като някой викал отвън:"Отваряйте, знаем, че сте вътре!" Според Налбантов навън се били струпали няколко инспекторки, които сега ревнували и затова му правели мръсно. По-късно, когато Налбантов говореше за този случай, той доразви версията като си фантазираше на воля. Казваше, че докато правел секс с Чочорова, отвън в коридора другите инспекторки се били наредили на опашка и чакали с нетърпение и те да минат по реда си, дори се карали коя от тях да бъде по-напред. Разбира се и самият той не си е вярвал на тези приказки, но факт е, че той постоянно се хвали и говори подобни фантасмагории на всеки срещнат.
Явно е, че за Налбантов образователната ни система си е една чиста порнография. За него Регионалният инспекторат, който олицетворява тази система не е нищо друго освен един публичен дом пълен с леки жени..."
----------------------
СТЕФКА КОСТОВА
- експерт по немски език в РИО - Бургас (текста е взет от www.makedonija.com, форум “Култура, уметност, наука”, тема “Българското училище – днес”)
Налбантов постоянно се хвали, че е правил секс с Костова. Когато стане въпрос за проверки от инспектората той успокоява учителите по чужди езици: "Няма страшно! Тази не е опасна, защото съм я ебал." Самата Костова много ценяла Налбантов, била силно респектирана от него и едва ли не изпълнявала всичко каквото й кажел, т. е. държала се като негова подчинена..."

МАРИАНА ПАРЗУЛОВА
През периода 1997-2000 г. е отговаряла за образованието в Областната управа в Бургас. За кратко време /от 2000 до 2001 г./ е била началник на Инспектората. През пролетта на 2001 г. след поредица от скандали е сменена от Мария Жекова. През периода 1998-1999 г. преподава във филиала на бившия Славянски университет в Приморско, който се помещава в сградата на училището. По това време тя е постоянен гост в дирекцията на училището, където директорът я посреща с отворени обятия. Възможно е връзката им да е била много по-стара. Поради честите присъствия на М. П. в кабинета му директорът е принуден да я представя като проверяваща от Областната управа. След подобни "проверки" той се хвалел на някои колеги: "Аз я наебах и тя си отиде" и други неща от този род, т. е. благодарение на него "проверката" минала успешно и тя си отишла доволна от свършената работа и най-вече от секса. В подобни случаи директорът се хвалел: "При мен проблеми няма, бе! Аз инспекторките като дойдат ги наебавам и така решавам всичките проблеми - и те са доволни, и аз съм доволен, и работата върви, какво повече искаш от това?" Но много скоро тази жена започнала да му омръзва. Както е известно директорът е имал много претоварена програма. Освен М. П. той е трябвало да посреща в дирекцията и други жени, предимно две учителки - едната по български, другата по английски, които правели секс с него почти ежедневно. Налагало се да се крие от М. П. Когато тя го посещавала той я отпращал като си измислял поводи, че уж заминавал по важна работа в общината или че някъде другаде го викали по спешност. Но тя била неуморима и постоянно го преследвала. Директорът вече се чудел как да се отърве от нея. Много често, когато М. П. идвала в дирекцията с явното намерение да правят секс, директорът излизал и викал на помощ някои от колегите си учители: "Ох, елате да спасявате положението! Тази пак ми се натресе и иска да я еба." В такива случаи той вкарвал колегите си в дирекцията уж по работа и ги задържал като ги карал да пият алкохол, за да останат по дълго докато М. П. си отидела. Когато тя си отивала директорът въздъхвал с облегчение и казвал на колегите си с поучителен тон като човек, който много е живял и препатил, че нямало нищо по-страшно от това да те преследва разгонена жена.

ВЕСЕЛИН МЕТОДИЕВ
- бивш министър на образованието и науката
Налбантов и Веселин Методиев са лични приятели. Налбантов постоянно парадирал и се хвалел с това приятелство. Понякога карал Методиев, когато имал да му съобщи нещо лично, да го направи чрез Инспектората в Бургас. Тогава Методиев се обаждал на тогавашната началничка на РИО Снежана Пренерова и я карал да предаде на Налбантов някаква лична информация – примерно, че щял да идва в Приморско и искал да се види с Налбантов или Налбантов да дойдел в София за да си поговорят. Винаги, когато по някакъв повод говорел с Пренерова, Методиев я питал: “Как е Налбантов? Какво прави?” Карал я да му предаде много поздрави и т. н. С това Налбантов искал да натрие носа на Пренерова – тя трябвало да разбере, че фактически не тя командвала, а той. Пренерова от своя страна умирала от яд, че Налбантов имал такива големи връзки и много се страхувала той да не я измести от поста й.
Налбантов винаги е подчертавал, че министрите са били все негови стари приятели, на които винаги можел да разчита. Специално с В. Методиев отношенията им са били толкова близки, че заедно са сваляли мадами. Много често е разправял за един случай, когато двамата сваляли две студентки и за целта били наели хотелска стая в един хотел в Китен. Тогава министърът бил с едното момиче на едното легло, а Налбантов с другото момиче - в другото легло.
Общо взето Налбантов не останал доволен от министъра, защото бил много вързан и не можел да сваля мацки - така цялата организация на мероприятието се паднала на него. Този случай Налбантов коментирал така:
"Е как може да е толкова вързан бе, станал цял министър, а не може да наебе една путка!? Ох, докога ще съм жив да ги оправям тези некадърници, докога ще ги нося на гърба си!?..."
Той ако бил министър, какви чудеса щял да направи...
Налбантов поддържа приятелски връзки и с Румен Вълчев – бивш зам. министър на образованието. Румен Вълчев открито демонстрира неприязненото си отношение към министър Веселин Методиев, казва за него, че бил много прост, за нищо не ставал. По-късно Румен Вълчев напуска министерството. Казал на Налбантов, че повече не можел да работи с прости хора. Налбантов се съгласил с него – В. Методиев наистина за нищо не ставал - не можел да сваля мацки: “Как може да е толкова вързан бе?! Станал цял министър, а не може да наебе една путка! Аз, ако бях на негово място какви чудеса щях да направя!” и т. н. и т. н. И двамата си попаднали на любимата тема и плюели министъра…
6.
колко сте зле!!!
06.08.2015 19:10:58
0
0
Пишете разни простотии за измислени параклиси под водата и за някакви попове и дъщерите им, а криете от Приморско какво стана с делото на граничния полицай, който прегази бебе! Здравко и брат му казаха някоя и друга глупост за да го защитават и сега съжаляват за думите си, а вие угоднически триете коментарите свързани с тях... И защо криете истината! Какво толкова печелите от това?... Поне плащат ли ви като хората или е само за едни жълти стотинки?
5.
uzundvata
06.08.2015 12:17:08
0
0
колко пари се набута Сашо Брадата да намали присъдата на зет си
4.
*********
06.08.2015 11:50:48
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
06.08.2015 10:39:46
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
06.08.2015 10:38:02
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
до Флагман
06.08.2015 10:18:13
0
1
Защо криете тази статия от Приморско? Нали този полицай е от там?

НАМАЛИХА ДРАСТИЧНО ПРИСЪДАТА НА ПОЛИЦАЯ, ПРЕГАЗИЛ БЕБЕ В КРУШЕВЕЦ

Стоянов помете 11-месечната Красимира под въздействието на алкохол и наркотици

Флагман
05 Август 2015, Сряда

Коментари:

11.
Stoqn Trakiev
05.08.2015 19:02:18
Боже господи не Ви ли е срам тези ,които направихте това.Как може такова нещо как можахте да дадета такава ''Пирисъда'' После как да обичаме полицията ,ами аз ги мразя в червата всички без значение роднини ли са ми или непознати.Човек за да стане полицаи или граничен полицаи значи не става нищо от него И НЕ МОЖЕ ДРУГО ДА ПРАВИ ОСВЕН ТОВА ,КОЕТО ПРАВЯТ ДА ЗАТВАРЯТ МЛАДИ МОМЧЕТА ЗА ПО 5 ГОДИНИ ЗА ТРЕВА ИЛИ КРАЖБА ЗА НЯМА И ХИЛЯДА ЛЕВА.Срамота Вие сте мишки нямате чест и достойнство на един НАРКОМАН
10.
Баба Пена
05.08.2015 18:43:21
Много поздрави на всички близки роднини по майчина линия на т. нар. "граничен полицай" и на "съдията". Дано децата им да бъдат сполетяни от същото.
9.
Трезвомир Милиционеров
05.08.2015 18:39:07
На този капут му е достатъчно, че и за метач няма да го вземе никой. Това му стига. Най-много да събира месечни такси на някой "охраняем" паркинг
8.
За т.н."магистрати"
05.08.2015 18:22:21
Поне да установят кой какви рушвети е взел и да им сложат 10% плосък данък. Така и държавата ще има някаква полза.
7.
Nikola
05.08.2015 17:42:25
Tezi invert da si izleji prisadata,da ne uslojniava neshtata!
6.
Бургас
05.08.2015 17:40:06
Вие май се подигравате с родителите на премазано то бебенце!Нямате ли капка съвест,какво намаление на присъдата?Ако не беше пиян и дрогиран можеше да се съглася,но тази свиня убиец който е пил цяла нощ и мисли че е недосегаем и че властта е в неговите ръце много се лъже заедно с адвокатите и подкупните си прокурори!Спрете се говеда,престанете да се подигравате с хорската трагедия!Дано Бог ви накаже още по жестоко и вие да надживеете децата си в най хубавата им възраст за да разберете какво е един безотговорен пияндурник да ти убие детето!Бог да ви накаже всички които сте замесени!Този изрод няма да му простим Ей така да знаете!!!!!!!Ще си лежи колкото заслужава,никакво намаление на присъдата да не ядете дървото всички покрай него!Ще затворим всички главни артерии за движение,така да знаете!Няма да се подигравате повече с обикновените трудолюбиви и честни хора!!!!!
5.
Курти
05.08.2015 17:31:14
Ще спиш ли по спокойно сега,убиецо?Купи си свободата,но помни,че БОГ ЗАБАВЯ,НО НЕ ЗАБРАВЯ.Рано или късно ще си получиш заслуженото.
4.
!
05.08.2015 17:06:29
Дaй Боже милостивият съдия дa преживее същото!!!
Aмин!
3.
vatakodi Хаджимушмороков
05.08.2015 16:19:03
Това ли е правовата държава ?
Егати и държавата ,егати и правото!
2.
Майка
05.08.2015 16:05:46
Пиян и надрусан премазва бебе в количка на тротоара и получава седем години!!! Ако при тези обстоятелства не отсъждат максимална присъда, просто ме знам какво трябва да направи, за да получи най - строгото наказание.Защо съдията просто не го потупа по рамото и да го предупреди повече да не прави така.
Жалко за детенцето и горките родители, дано справедливостта да се въздаде свише, защото явно "правосъдната" ни система има за цел да защитава убийците.
1.
....
05.08.2015 14:52:25
Потресен съм,да пази Бог тази измислена институция да ни защитава от неправдата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори