×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Минималната работна заплата в Гърция ще бъде над 800 евро
  • Днес ни очаква дъжд и по-ниски температури
  • Израел удари покрайнините на Дамаск
  • Куба обвини САЩ, че подклаждат протести в страната
  • На следващи избори ПП-ДБ няма да съществува, убедна е Мая Манолова
  • Разпитват свидетели по делото за побой срещу прокурорския син
  • Червения пират се изправя пред съда, гледат мярката му за неотклонение
  • Кирил Десподов стана футболист на годината
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Лодките на Венис Марина остават в Ропотамо, иманяри търсят съкровището на Вълчан Войвода


Лодките на Венис Марина остават в Ропотамо, иманяри търсят съкровището на Вълчан Войвода
И днес може в река Ропотамо да се видят лодките за разходки на „Венис Марина“
06 Август 2015, Четвъртък, 03:05 ч.

Дядо Яни твърдеше, че има подземна река, в която е скрито златото, но той си отиде с мечтата да го види, разказва рибарят Константин

Въпреки решението на съда от миналата седмица и днес може в река Ропотамо могат да се видят лодките за разходки на „Венис Марина“. Реката, която достига до морето, си остава апетитна хапка. Очаква се акция по принудителното изкарване на лодките, съобщава БНТ.
Разправиите за туристическите лодки не секват вече няколко години. През 2012 г. „Венис Марина“ подписа договор за предлагане на атракционните пътувания с РИСОВ – Бургас. През 2013 г. мястото попадна във фокуса на медиите, тъй като на брега на реката бяха ремонтирани и боядисвани туристически лодки, което създаде съмнения за замърсяване на Ропотамо с бои, масла и отпадъчни смеси. Година по-късно РИОСВ разтрогна договора и обяви първоначалния си конкурс за нищожен. Смениха се няколко директора на институцията, а наемателите не освободиха терена.
От фирмата съобщиха, че в края на септември е насрочено гражданско дело във Върховния касационен съд, което касае истинския спор за това законна ли е дейността на фирмата.
Днес само водните лилии от песента на Радой Ралин в изпълнение на Маргарит Николова ги няма. Опустошителното наводнение в Приморско от миналата година ги отнесе. Местните хора се надяват корените все още да ги има под водата и скоро да покажат своята красота. Живи обаче са легендите.
Вълчан Войвода е най-известният странджански хайдутин. Преданията разказват, че той е заровил част от богатствата си, придобити при обири на турската хазна край устието на река Ропотамо.
Поколение иманяри търсят съкровището му. Смята се, че то е заровено там преди около две столетия. Според опитни рибари от Приморско, обаче, то отдавна е намерено. Въпреки това ентусиасти не липсват.
Още от 1967 г. като рибар съм присъствал на търсене на злато на устието на Ропотамо, споделя Константин.
„Там живееше дядо Янис със своята бабичка. Той разправяше, че по цял ден търси съкровището на Вълчан Войвода и е сигурен, че е в нашия край. Дядото твърдеше, че има подземна река, в която е скрито златото. Той умря с мечтата да го намери“, добавя рибарят, който познава търсачите на съкровището.

В категории: Приморско


Флагман.БГ Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка 19/03/2024, Вторник 09:55 0
7
Коментара по темата
7.
...
09.09.2015 12:14:52
0
1
МИЛЮ БОТЕВ МИЛЕВ: Ей тоя министър Валентин Василев, на времето ебеше дъщеря ми и благодарение на него ми подхвърляха някоя троха хляб докато Иван Костов беше на власт (1997-2001). Така аз се правех на великия седесар, развявах синьото знаме и си въобразявах, че ме ценят заради идеите ми, а тя каква била работата... скъсваха дъщеря ми от ебане и ме тупаха по рамото: "Браво! Браво! Продължавай да се бориш за синята идея! Ние сме зад тебе и те подкрепяме!"

Милю е една мижитурка
08.09.2015 14:42:04
И аз Милю не мога да го разбера. Верно, че доста се облагодетелства покрай министър Валентин Василев, който ебеше дъщеря му, но цената която заплати беше висока. Така той показа, че няма елементарно самоуважение, защото се изплю върху себе си и пропиля авторитета на семейството си!

Мильо, мн си тъп!
08.09.2015 14:34:13
Глупак!... Заради скапаната "синя" идея продал дъщеря си на тоз... еколог ли е, водолаз ли е... еднодневка в политиката - 20 или 30 години по-стар от дъщеря му! А сега цяло Приморско му се присмива!
6.
СОУ
07.08.2015 18:10:46
0
69
P. Прокопова - Гербажиите в общината обсъждат кого да сложат за директор на училището в Приморско, поради лошата репутация на досегашния директор Стоян Налбантов - бил превърнал дирекцията на училището в бардак и ебял наред учителките си, което вече било недопустимо. Задължително условие за лицето е, да е с добро име и да не бъде свързвано впоследствие със секс-компромати, какъвто е случаят с Налбантов. За целта се проверяват със СРС-та пощата и тел. разговори на всички учители и потенциални бъдещи директори. Засега са се спрели на пом. директорката Радостина Прокопова, която като че ли минава за почтенна жена без компрометиращи връзки и развратно поведение. Засечен е един чат-диалог във фейсбук с едно нейно бивше гадже Атанас Андреев от Златитрап, обл. Пловдив. Касае се за стара връзка, когато г-жа Прокопова е въвела малолетния тогава Атанас в сексуалния живот, казвала му е кое как става... И момчето оттогава така се е влюбило в секс-учителката си, че още я преследва и й се изповядва в любов. Разбира се съветниците от ГЕРБ са на мнение, че ставало въпрос за детски и невинни игри още от времето преди "каменната ера". Всичко това е минало и е зад гърба на г-жа Прокопова, казват те. Сега тя била вече почтенна и авторитетна жена, която най-вероятно дори не прави секс. Други се съмняват, защото тя вече била в критическата, а тогава ставали най-големите изненади, можело да я удари още по-силно хормона и да засенчи Налбантов с подвизите си и да се развихри в дирекцията така както и Налбантов не е правил. Кметът Германов е силно обезпокоен да не избухне нов секс-скандал от рода на тези с директора Налбантов и Здравко Брадъра, които много опетнявали имиджа и авторитета на град Приморско. Трябвало тепърва да си изграждаме образ на град с почтени и образцови хора, хора които не правят секс и са за пример на цяла България. Такава била мечтата на кмета. За целта въпросния чат-диалог между Радостина Прокопова и Атанас Андреев е бил препрочитан много пъти и подлаган на обстоен анализ. Вижда се, че мъжът пак напира и иска от г-жа Прокопова да правят секс, но тя все още не се предава и отстоява позициите си на почтенна и целомъдрена жена в стил: "Не, не мога такива неща да правя!"... Дали ще издържи дълго време, чудят се съветниците от ГЕРБ? Защо все нямаме късмет с тези директори на училището, вайкал се кметът. Така ли не се намери някой в този град, който да не прави секс и да измие очите на образованието в града ни! Молим гражданите на Приморско да се присъединят към дискусията! Кметът Германов има нужда от вашите непредубедени и искрени мнения!
ЕТО И ЧАТ-ДИАЛОГА МЕЖДУ Р. ПРОКОПОВА И А. АНДРЕЕВ:
[1/29/2013 7:16:27 PM] bai nas bg(АТАНАС АНДРЕЕВ): ((wave))
[1/29/2013 7:17:21 PM] Radostina(РАДОСТИНА ПРОКОПОВА): здравей
АТАНАС АНДРЕЕВ: здравей и на теб как си как се чувстваш вече на 21 и няколко дни
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: същото като и на 21 без няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това е похвално значи времето не влияе на настроението и усмивката ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: имате ли сняг
АТАНАС АНДРЕЕВ: как е времето при вас
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай пращах нещо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: снега е малко, почти се стопи
АТАНАС АНДРЕЕВ: вече си мислех че те засегнах с нещо
АТАНАС АНДРЕЕВ: то и тук вече почти изчезна но вчера и днес беше доста хладничко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: тук валеше от събота с прекъсвания
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти отвори ли си фейсбука
АТАНАС АНДРЕЕВ: чакай да видя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: остави сега
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: цветето вече увяхна
АТАНАС АНДРЕЕВ: жалко аз с такъв мерак ти го подарих
АТАНАС АНДРЕЕВ: надявам се че ако му дадеш шанс и догодина пак ще те зарадва дори и за малко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами на топло толкова издържа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не посмях да го изнеса навън, като толкова си го топлил
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: какви са тия подмятания за нещо несподелено
АТАНАС АНДРЕЕВ: извинявам се че насичам ама малко съм бавен а и кат ме видят на линия и се изпонаакват да ми пишат
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защото сигурно рядко си на линия
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: свърши си разговорите ако искаш
АТАНАС АНДРЕЕВ: а китката наистина я пазих с много любов и старание
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами аз няма да говоря с никой поне не и в близките 2 часа
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто приятели от острова ме поднасят че щели да ми идват на гости
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ами стягай се за гости тогава
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз им казах че са винаги добре дошли
АТАНАС АНДРЕЕВ: похвали се нещо как я караш
АТАНАС АНДРЕЕВ: има ли нещо ново при тебе
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз вчера сефте взех заплата е не е като в англия ама като за в село бива няма да умрем от глад (facepalm)
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: при мен нищо ново – от къщи на работа, от работа в къщи
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами май тя на всякъде е една и съща за съжаление
АТАНАС АНДРЕЕВ: проверих си феиса да това което си ми писала много ме ласкае но май още съм си детски гъз в някой отношения а и май и не бързам да порасвам ако въобше успея не че много искам де
АТАНАС АНДРЕЕВ: наистина не те познавам макар че не ми пречи кой знае колко просто ме беше страх да не те засегна
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: виж, говориш с недомлъвки, ако искаш и те притеснява да сменим темата
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а за порасването – не порасвай
АТАНАС АНДРЕЕВ: не е въпроса в писането така е лесно не те гледам в очите и мога да ти пиша каквото си поискам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: явно те притеснява щом пишеш и триеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: докъде докарахте цифрофизацията
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал да те гледам в очите докато ти кажа че си първата ми илюбов и че тя не се забравя макар и сигурно да не ти пука което си е напълно в реда на нещата но на мен ми беше много даже и не мога да намеря точните думи да се изразя хем странно хем радостно че те видях виждаш ли вече съм голям човек и мога да кажа всичко не искам да те обидя с нищо но ако все пак успея ще те разбера и се извинявам за което
АТАНАС АНДРЕЕВ: малко съм по особен в някой отношения и на някой хора не им прави добро впечетление а може би и на теб след това но пък изплюх камъчето
АТАНАС АНДРЕЕВ: нямам задни мисли и никога не съм имал
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто ако много съм дрънкал било е от вълнение
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: вече имам ли думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: да
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да започна по ред
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знаех за това, мисля, че дори и тогава не си го казвал, може би от неудобство
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не си прав, че не ми пука, колкото и сурова да изглеждам съм си романтична натура и си прав за това, че първата любов не се забравя, въпреки, че и всички други след нея също не се забравят
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не разбирам, кое е по-особеното в теб
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и не разбирам какви задни мисли си решил, че ти вменявам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ти си
АТАНАС АНДРЕЕВ: е сега какво трябва да кажа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: особен си защото се притесняваш ли
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами по принцип в много малко моменти може някой да ме хване неподготвен да кажа нещо не съм и от притеснителните
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто явно при теб се случи така не съм го очаквал мислех че ще мога да кажа всичко особенно след толкова години но явно не е било така
АТАНАС АНДРЕЕВ: а съм особен или поне аз така си мисля защото все още си обичам всяко едно гадже което съм имал не се хваля и не искам да прозвучи просташко или като изхвърляне но съм такъв дори и бившата си жена въпреки че ми причини толкова болка и не знам си още какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: поддържам връзка почти с всички с едно изключение приятно ми е да знам че са добре и щастливи поне доколкото им се отдава
АТАНАС АНДРЕЕВ: каква беше фразата с цифрите аааааааа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: коя фраза
АТАНАС АНДРЕЕВ: хаиде да сменим темата че май ти дойде в повечко
АТАНАС АНДРЕЕВ: цифрофизация или нещо такова
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: дай ми думата
АТАНАС АНДРЕЕВ: ок
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: наистина ме изненада и шокира, добре, че не го сподели онази вечер
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ме обижда, напротив би трябвало да ме ласкае
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сега и аз не зная как да реагирам
АТАНАС АНДРЕЕВ: мога да си представя или поне мога да се опитам как щеше да ме изгледаш ако ти бях казал здравей обичам те и през всичките тези години през които не съм те виждал не съм преставал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: отивам да пуша и да си събера мислите
АТАНАС АНДРЕЕВ: не се тормози не искам да те разстройвам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ПРОЩАВАЙ
АТАНАС АНДРЕЕВ: НЯМАХ ЗА ЦЕЛ ДА ГО ПРАВЯ НАИСТИНА НЕ СЪМ ГИО ИСКАЛ
АТАНАС АНДРЕЕВ: мислех че ще ти стане весело или поне ще те развесели
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развесели ме, но и ме накара да се замисля…а аз си помислих, че си се разочаровал и за това не се обади няколко дни
АТАНАС АНДРЕЕВ: от какво да се разочаровам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: очевидно си порастнал повече отколкото си мислиш
АТАНАС АНДРЕЕВ: това го преживях преди доста годинки :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: извинявай!!!!!
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми се да ти кажа всичко което ми се е насъбрало наведнъж но тогава ще прозвучи наистина грубо а аз не искам такива работи
АТАНАС АНДРЕЕВ: а и ти нямаш никаква вина за да те товаря с мойте даже и не знам как да ги определя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: сигурно съм си го заслужила
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз обаче останах без цигари и сега ще видя как се справям в екстремни ситуации без тютюн :D
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: запали електронна цигара
АТАНАС АНДРЕЕВ: не си го слагай на сърце това което съм искал да ти кажа през всичкото това време ти го написах
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: боже, заприличахме на латино сапунка
АТАНАС АНДРЕЕВ: ефекта не е такъв и не ми правят кеф
АТАНАС АНДРЕЕВ: мани мани
АТАНАС АНДРЕЕВ: сега ако бяхме на по 17 щеше пеша да тръгнеш насам :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегувам се разбира се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз натам
АТАНАС АНДРЕЕВ: не бе аз натам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: да ама не сме на 17
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: и май почти не се познаваме
АТАНАС АНДРЕЕВ: поне ти дадох повод да си весела поне още един час най малко надявам се
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: може да ми държи влага около 20 години
АТАНАС АНДРЕЕВ: то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: това пък защо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: развеселяването и едно на ум
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: чакай малко науката какво общо има
АТАНАС АНДРЕЕВ: е ти пък ся много сложно го направи аз с висшата математика съм скаран
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: изтървах мисълта ти
АТАНАС АНДРЕЕВ: това едно на ум имах в предвид
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: преди това
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж не си правя майтап с теб макар попрекалих с откровенията и ми се иска малко да разсеям мъглата но явно не се получава
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: [Tuesday, January 29, 2013 8:27 PM] АТАНАС АНДРЕЕВ:
<<< то за тия работи много наука не се изисква това става в движение
АТАНАС АНДРЕЕВ: къде по точно се загуби ще ти помогна
АТАНАС АНДРЕЕВ: нещо натиснах не знам кво и това излезе
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: ха-ха
АТАНАС АНДРЕЕВ: май наистина те обидих отивам до гаража за цигари
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ми отнеме 2 минутки
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върна ли се
АТАНАС АНДРЕЕВ: не не съм тръгнал да не съм извънземно аааааааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: тук съм
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: бърз си
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами до колкото мога макар че имам доста сериозна травма в дясното коляно
АТАНАС АНДРЕЕВ: излъгах несъзнателно лявото е
АТАНАС АНДРЕЕВ: и доста честичко ми напомня за себе си
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво друго ме излъга
АТАНАС АНДРЕЕВ: абсолютно за нищо дясния крак ми е чупен но левия е по зле защото така и не отидох на лекар да ме прегледа и дано един ден да не си платя за неразумието което проявих по въпроса
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще ти се да съм те излъгал
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: за какво
АТАНАС АНДРЕЕВ: ако ще те накара да се почувстваш по добре всичко казано от мен до сега ще обявя за лъжа
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: щеше да е по-лесно
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами да ти помогна какво по точно не знаеш
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не знам дали ще се почувствам по-добре
АТАНАС АНДРЕЕВ: виж притеснявам ли те ако е така просто ми затвори никога не съм имал за цел да те обременявам с нещо или пък да те засегна ако го направиш няма да ти се разсърдя
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: престани с тези извинения, не ме притесняваш, не ме обременяваш, нито ме обижда
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: в момента от една страна ми е забавно, а от друга се чувствам отговорна и мисля, че аз трябва да се извинявам и да искам да ми простиш, но са минали страшно много години и не можем са върнем назад
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: а и не знам как да трябва да се държа от тук нататък
АТАНАС АНДРЕЕВ: точно за това исках да се въздържа от окровения но по добре че го сторих иначе щеше да ме е яд на мене си докъто съм жив
АТАНАС АНДРЕЕВ: нищо не е станало как трябва да се държиш по нататък както и до сега като с един стар познат
АТАНАС АНДРЕЕВ: не търся извинения не ми трябват няма за какво пък ти да се извиняваш аз съм си такъв груб съм в изразите но пък честичко се извинявам
АТАНАС АНДРЕЕВ: ще се питаме как е времето как са децата има ли нещо ново и так нататък не смятам че е нещо невъзможно
АТАНАС АНДРЕЕВ: бих желал сега да те погледна в очите ама си ми далечко
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо
АТАНАС АНДРЕЕВ: ами не знам винаги ми е харесвало
АТАНАС АНДРЕЕВ: просто слабост
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: благодаря на господ за разстоянията
АТАНАС АНДРЕЕВ: е това вече прозвуча грубо
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: аз също съм груба на моменти
АТАНАС АНДРЕЕВ: усетих вече
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: не ти трябва да ме гледаш сега
АТАНАС АНДРЕЕВ: аз не съм бил груб с теб или поне не съм забелязал
АТАНАС АНДРЕЕВ: може ли утре аааа
АТАНАС АНДРЕЕВ: да те гледам де :D
АТАНАС АНДРЕЕВ: шегичка
АТАНАС АНДРЕЕВ: кой знае кога ще е това утре ако го има въобще
АТАНАС АНДРЕЕВ: имаш ли време
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: защо когато стане въпрос за утре си толкова черноглед
АТАНАС АНДРЕЕВ: защото сина ми се прибра и ще ни трябват няколко минутки да сменим рутерите за да мога да се вържа с лаптопа към нета че той играе някакви странни игри
РАДОСТИНА ПРОКОПОВА: върви, аз ще пуша
5.
запознат
06.08.2015 12:02:10
2
3
Много е ин интересно таничка манолова и Анна Ковачева как се опитват да лъжат новата директорка на риосв.
4.
*********
06.08.2015 11:49:48
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
06.08.2015 10:35:40
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
06.08.2015 10:30:39
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
*********
06.08.2015 10:16:48
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази фолкаджийка се счита за много умна Тази фолкаджийка се счита за много умна Няма как да се откажа от певческата си кариера, обяви Мария  Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Христо Иванов преди последния кръг от преговори: Към момента няма съгласие за кабинет Кой ще отстъпи за Тагарев, е загадката 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане 450 пешеходци от Бургас глобени с по 20 лева за неправилно пресичане Полицаите ще патрулират на пешеходни пътеки до средата на април, изтъкна началникът на сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас Пламен Николов Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Тази учителка допусна голям гаф в "Стани богат" Все още офциално годината на основаването на България е 861-ва, изцепи се Росица Йовчева  Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Пенсионира се обичана старша медицинска сестра от УМБАЛ-Бургас Младите да знаят, че за тази професия са необходими човеколюбие, сила и огромна отговорност да се грижиш за другия, казва Нина Андонова Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Дънди в “Dancing Stars” без гащи, Валери Григоров му дал своите Бяхме Мечо и Клечо, а сега с Елена сме индийска храна и разстройство, сподели актьорът. Тя е индийската храна, а аз съм по-разстроеният, добавя той Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Живели сме в лъжа, вижте бруталните престъпления през соца Имало е случаи на ужасни провинения, но не се е знаело, заради елемента на срам, жертвата се мести в друг град и се потулва Почина уважавана учителка Почина уважавана учителка Тони Филипова беше човек с огромно сърце, обичана от ученици, родители и колеги Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Борисов атакува ПП-ДБ пред съпартийци и поп в София, те обявиха „готови сме за избори“ Бъдещето на правителството зависело от това дали "Продължаваме промяната - Демократична България" ще преодолеят личните си амбиции Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Кирил Петков и Николай Денков направили голям гаф, Румен Радев е можел да ги унижи Влизането на други хора при връчването на мандата е незаконно, коментира доц. Наталия Киселова
Едва на 42 години почина спортна звезда Едва на 42 години почина спортна звезда Новината за смъртта на Константин Колцов беше съобщена първо от руския хокеен клуб Салават Юлаев Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Овенът може да си увеличи доходите, а Лъвът да внимава с авантюрите! Хороскоп за деня – 19 март 2024, вторник Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март
Ути БЪЧВАРОВ Ути БЪЧВАРОВ Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение Виц на деня Виц на деня - Как се казват кучетата ти?
- Калвин и Клайн.
- Ама това са имена на гащи.
- Да, де - кучетата са боксери...
Виц на деня Виц на деня Мъж към жена си:
- Ти мислиш повече за своите рокли, отколкото за мен!
- Разбира се. Без теб мога да се покажа навсякъде, но без рокля...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук „Днес — това е утрешният ден, за който така сме се вълнували вчера.“
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори