×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Замъкът в Равадиново бил като печатница за десетолевки, никой не давал на посетителите касов бон


Замъкът в Равадиново бил като печатница за десетолевки, никой не давал на посетителите касов бон
Служителите на замъка в Равадиново събират по 10 лева за вход, но не издават касови бонове.
05 Август 2015, Сряда, 07:47 ч.

Когато питах служителя на входа защо не получаваме касов бон, той отговори, че е много изморен и не може дори да изчисли колко ресто да ни върне, споделя възмутен гражданин

Децата ми нямаха търпение да посетят приказния замък в Равадиново, който се оказа добре работеща печатница за десетолевки, споделя Спас Йорданов от Варна. Гневното му писмо заради незаконна практика да се събират пари, без да се издава касов бон, бе прочетено в ефира на ТВ7.

"За цената на входа нямаше никакъв проблем, бях готов да платя, но в крайна сметка останах разочарован. За закупуването на четири билета не получихме нито касова бележка, нито някакъв документ, който да гарантира сигурността ни по време на разходката в замъка. Когато попитахме служителя на входа защо не получаваме касов бон, той отговори, че е много изморен и не може дори да изчисли колко ресто да ни върне. Касовият бон е проблем на НАП, но липсата на билет означава и липса на застраховка на територията на т. нар. замък“, обяснява Спас.

„По време на обиколката едно от децата ми поиска да посети тоалетната. Оказа се, че таксата е 1 лв. и тази екстра не влиза в цената на входа“, добавя възмутеният гражданин.

В категории: Созопол


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
kokoban
19.08.2015 18:20:21
0
1
Всички знаят,а и НАП,че на ден се вадят хиляди,от недаване на касов бон.И какво от това-някой да се е самосезирал-никога,докато тумпала плаща.Купена прокуратура,купени контролни органи,на всички очите са залепени с банкноти,а ушите натъпкани с пачки.
15.
bulgar
05.08.2015 20:14:19
0
15
Какъвто е Тумпала такава
ни е и държавата. Само
Измамници и лапачи.
14.
vatakodi Хаджимушмороков
05.08.2015 19:27:40
4
6
Няма да е лошо да има и един препариран ГАД ЗМЕЕВИ за да се възхищава народонаселението на този исполин на мисълта !
13.
ГАД ЗМЕЕВИ
05.08.2015 17:05:01
4
22
В ЗАМЪКА ЗА ПО ГОЛЯМА АТРАКЦИЯ МОГАТ ДА СЛОЖАТ ВОСЪЧНИТЕ ФИГУРИ НА МИТКО ОТ БУРГАС И БОЙКО ОТ БАНКЯ КАК ПОСТАВЯТ ПРЕСЕН АСФАЛТ ПО МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ , НА ТАВАНА И В КЮШЕТАТА ГЛИНЕНИ ФИГУРКИ НА РОТШИЛД И СОРОС СЪС ПО ЕДИ СЪНДЪК ЗЛАТО КАТО КАРАИБСКИ ПИРАТИ, ..........
12.
Созополски Селянин
05.08.2015 16:20:09
2
17
Тумпъла е дошъл в Созопол от Сандански или от някое село в този регион.Заедно с Крушков доста чужди места продадоха навремето,понеже созополчани не са окомуш като несебърлии или поморийци.Както казваше един мой познат тогава от страха на хората прави пари.Съдеха го по едно време,комисията Кушлев даже беше запорирала замъка,но май нищо не излезе от тази работа.
11.
....
05.08.2015 15:35:42
2
17
Не беше ли запориран този т.нар.замък? Като че нещо мътно имаше в произхода и на парите, и по строежа му, и по изпълненията на собственика му Тумпала...
10.
До Бахур
05.08.2015 14:59:03
3
48
Този селянин както го нарече ти не е СОЗОПОЛЧАНИН. Бате ти Гошо Тумпала е мутра- милиционер дошъл от Враца или по скоро от някое от Врачанските села, така че да селянин си е, но не и Созопол.
Созопол от 2 700 години си е град и на хората родени в Созопол пише гражданин а не селянин.
Вярно е че града се напълни с много селяни мислищи се за граждани, но то се вижда. ОТ СЕЛЯНИЯТА НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ....ХАЙДЕ ОСТАНЕТЕ СИ СЪС ЗДРАВЕ СЕЛЯНИ...
9.
az
05.08.2015 14:42:49
1
42
колко ограничен и прост трябва да си че да си даваш и парите за това чудо на чудесата....собственикът наистина изби рибата с тази своя идея - да построиш нещо толкова безвкусно за толкова хора без вкус.... евала!
8.
Бахур
05.08.2015 14:39:30
10
31
Тези селяни от Созопол е редно да ги пратим да копаят
Много добре ще им се отрази
Много МЪРША има в тази КЛОАКА -СОЗОПОЛ
Изкъпете се в морето около Созопол ако не вярвате
7.
Фак
05.08.2015 14:31:33
11
6
Стига със селското мислене молим
6.
LO
05.08.2015 14:28:51
2
44
Целият този т-нар- замък е незаконно функциониращ.Това е една от многото причини, поради която няма да ви издадат касов бон.
5.
Спасе от Варна
05.08.2015 14:23:43
27
14
Като не ти харесват условията, не ходи, това е частен имот, току виж някой рицар ти резнал гагаузката зелка.
4.
ПНШО КУРА
05.08.2015 14:04:01
21
8
В ЕВРОПА ИМА МОСТОВЕ И ТУНЕЛИ КОЙТО СЪЩО СЕ ЗАПЛАЩАТ И НЕ СЕ ИЗДАВА КАСОВ БОН ЕДИНИЯ ТАКЪВ ОГРОМЕН МОСТ Е В ЛОНДОН 4 ЛИРИ ЗА КРАЛИЦАТА И Bay И ТАМ ЩО НЯМА ПРОБЛЕМ ХОРАТА РАБОТЯТ НА "ЧЕЙМЕДЖЕ"
3.
Бай Пенчо
05.08.2015 13:46:01
29
15
Едно хубаво нещо ще има за гледане по черноморието ни, а то да вземе Спас от Варна да се оплаче.
2.
*********
05.08.2015 13:25:05
16
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
Спас
05.08.2015 13:24:40
17
38
Спасе, ти да не си данъчен? Що да става човека ортак с тъпата държава? А и кво му гледаш на тоя "замък"?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори