×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пикантни съвети как да правим групов секс /18+/


Пикантни съвети как да правим групов секс /18+/
С една, две или три едновременно? А дали ще се справи?
02 Август 2015, Неделя, 23:23 ч.

Наталия Кобилкина съвсем се разгони след развода и изпадна в детайлни откровения

Напоследък все по-често ми задават въпроси, свързани с тройките или груповия секс.
За двойки, които от много години живеят заедно, не искат да изневеряват на половинката си, но едновременно с това искат да пробват нещо ново - тройка е доста добър вариант.

Ако не сте готови, просто използвайте играчки, завързани очи, ръце и малко въображение.
Внимание! В момента не коментирам дали това е морално или аморално, дали е правилно или грешно. Става въпрос за личен избор, който със сигурност не е за всеки. Не казвам, че задължително трябва да го правите, за да имате разнообразие, дори по-скоро съм против такива експерименти за морални хора.
Но за хората, които имат необходимост от нови, свежи и нестандартни идеи под завивките, подготвих тази статия, която ще ви помогне, ако вие вече сте взели това решение, но не знаете как да го реализирате и имате страхове какво ще стане след това. Говорих с много двойки, които практикуват този тип секс в България и в чужбина, и ще си позволя да споделя опит от тяхната реалност.  
Правила за хубава тройка: 
1. Трябва да имате желание. Говоря, не просто да ви е интересно, а наистина да имате голямо желание за това изживяване. И двамата! Ако партньорът ви е категорично против – тройка няма да се получи. Трябва да осъзнавате и риска, на който подлагате вашите отношения.


2. Жената си избира жена, мъжът си избира мъж (в зависимост от това от какъв пол сте решили, че ще е третият човек)! Ако ще каните жена да се добави към вашата двойка – съпругата трябва да я харесва. Най-малкото, защото тя е по-активна страна в тази комбинация – тя ще целува другата жена и това трябва да ѝ бъде приятно. Най-лесният вариант е да поканите приятелка, на която имате доверие. Така ще бъдете с човек, на когото имате доверие. Въпреки че за много жени по-лесно е да го правят с непозната жена, защото така по-лесно се отпускат.
3. Мъжът избира мъж, ако той ще е третият. Най-лесният вариант е мъжът да покани своя приятел. За да позволи на приятеля си да обладава неговата жена, той трябва да има голямо самочувствие и трябва да се настрои психически за изживяването. В противен случай, може дори да се получи конфликт. Трябва изначално да го приемете като игра и да бъдете много приятелски настроени към другия мъж. Ако не ви се получава – просто не правете тройка.

4. Винаги започваме секса от своя партньор! Например, докато мъжът вече обладава съпругата си, тя започва да прави френска любов на неговия приятел. Ако пък третият човек е жена, първо мъжът трябва да проникне в своята постоянна партньорка. Тя пък може да започне да целува своята приятелка или да ѝ прави орална любов. Важно е партньорът да не се чувства изоставен.
5. Правилото "стоп"! Ако усещате, че не ви е комфортно или нещо не върви по план, винаги имате право да кажете "стоп"! И тогава всички трябва да спрат! Никой няма да ви се обиди, ако вие прекъснете цялата работа. Понякога нещо е много приятно да го фантазираш, но когато стигаш до реалността, разбираш, че фантазиите са били много по-приятни. Тогава просто се върни на фантазирането.
6. Трябва да има водещ в цялата работа. Обикновено, ако поканите друга жена, мъжът е като диригент на цялото действие. Той е този, който нежно целува едната, после втората, а след това им помага те да се целуват една друга. Той ги води под душа, казва: "изкъпи я" и наблюдава какво се случва, той помага на дамите да се отпуснат.


7. Ако в тройката има двама мъже, единият води. Жената винаги се притеснява в такава ситуация и е нормално да не проявява инициатива. Тя чака да бъде водена. Тази роля е за мъжа - той дава инструкциите, той "командва", а тя просто се отдава на усещането. И другият трябва да поема това лидерство преди да започнат. Обикновено лидерът е стабилният партньор.
8. Отпуснете се. Щом сте вече сте стигнали дотам – постарайте се максимално да се насладите. Приятно е да се отдадете на такива преживявания на луксозното място, с красиви неща около вас.  Пуснете хубава музика за фон, не хапвайте много преди това. По-добре не пийте алкохол или заложете само на малко вино и плодове.
9. Атрибутите, които ще направят тройката още по-интересна: шалче, маска за очи, вибратор за клитор или аналните вибратори за напреднали. Нека да бъдат някъде наблизо, никога не знаеш какво ще ти се прииска в цялата ситуация.

10. Интересни комбинации: прекрасен вариант е едната жена да е със завързани очи, с ръце, опряни на пода и с отворени крака. Другата жена да прави френска любов, докато партньорът ѝ обладава тази, която прави оралната любов. Друга комбинация е двете дами да се целуват, а после да си поиграят заедно с дълъг вибратор. Партньорът първо да ги наблюдава, а после да се включи. Ако е с двама мъже - жената може да бъде отгоре и да има и второ проникване, или докато тя прави орална любов, да има и вагинално проникване.
В тройката всичко трябва да бъде като игра - постоянно да има смяна, много целувки, прониквания - това е танц, който не бива да спира нито за секунда. Така че просто се отпуснете и енергията сама ще ви води. Хубаво е след това да има общ душ и отново много прегръдки и целувки. Винаги в правенето на такива неща трябва да има атмосфера на интимност, красота и любов. 
Така че, който е готов за експеримента – да дерзае. "Декамерон" и много древни гръцки митове са пълни с такива истории.
Но ако не сте готови – наслаждавайте се на моногамен, дълбок секс с партньора си, който също има своята красота.

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът 29/03/2024, Петък 11:59 0
2
Коментара по темата
2.
*********
03.08.2015 10:03:49
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
03.08.2015 08:04:32
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Кого ядоса, за да я изгонят от Ергенът Васка влезе супер драматично - маскирана като гримьорка Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Не съм подписвала пътна карта за „Турски поток“, а паметна бележка за „Балкански поток“ Ако я поискате, може би ще ви бъде предоставена, заяви бившата енергийна министърка Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" Започна трети етап от обновяването на пътя от Българово към АМ "Тракия" По-голямата част от трасето вече е обновено Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Кметът на Айтос Васил Едрев подписа договорите за 4 ключови проекта за 15 млн.лева Наред с това е спечелен и още един проект – за 1,6 млн.лева, с които ще се подмени уличното осветление в 17 населени места Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Наистина ли е на 60 години, а изглежда толкова секси в "Денсинг старс" Илияна Раева показа страхотната си фигура Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Ученици от бургаското СУ „Петко Росен“ намериха чанта с пари и я върнаха, комисар Емил Павлов ги награждава Инспектор Никола Тодоров от Второ РУ-Бургас пък призова човекът, който е загубил пари край НУМСИ „Панчо Владигеров“, да се обади в полицията Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента Депутати от „Възраждане“ в нов сблъсък с Манол Пейков, този път и в кулоарите на парламента На Цончо Ганев му изпращат от Русия специален крем от тестис на усурийски тигър, отвърна след нападки народният представител от ПП-ДБ  Слави Трифонов пребори жестоката болест Слави Трифонов пребори жестоката болест Трифонов се подложил на експериментална модерна терапия, която дала много добри резултати Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка Шеф Ангелов направи немислимото за тази участничка За пръв път даде втори шанс "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април "Приказен театър" представя "Домът на Бернарда Алба" в Бургас на 2 април Премиерният спектакъл е с два начални часа – 18.00 и 20.00 в зала „Тончо Русев“ на Дом на културата на НХК
Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството подава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори