×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

"Разцепи бамбука" и още 10 горещи секс пози за незабравимо лято /18+/


"Разцепи бамбука" и още 10 горещи секс пози за незабравимо лято /18+/
Така започва "яб юм", а останалото го оставяме на въображението ви
01 Август 2015, Неделя, 00:18 ч.

С глава над петите можете да достигнете върховно блаженство, с "майка и баща" също

1. Модифицирана мисионерска поза
"Практически всяка класическа поза може добре да се настрои, така че да възбуди жената," твърди Лиза Суит, автор на „365 сексуални тръпки”. "Всичко, което жената трябва да направи е да отключи желанието си да преследва удоволствието чрез някои простички нагаждания. Вдигането на краката, така че стъпалата й да стъпят здраво върху седалището му, ще накара пубисната му кост да се отърква повече в клитора й. Или може да вдигне високо крака — колкото по-високо ги вдига, толкова по-дълбока ще е пенетрацията към предната вагинална стена, където се намира и Г-точката."

2. По-дълбоко задно проникване
"Това движение изглежда като леко недодялано, но всяка жена може да си го нагоди, като легне по корем и остави партньора внимателно да легне върху нея," казва Суит. "Позата дава възможност за по-дълбока пенетрецията, като същевременно предизвиква искри в Г-точката и клитора."


3. Поза Прилепени лъжици
"Това гушкащо движение не е с особено добра слава по скалата на възбудата," твърди Суифт. "За да го подсили, мъжът може да плъзне пръстите си между краката на жената и да си играе с клитора й, докато я обладава отзад. Или пък самата тя може да извършва това. Стискането на бедрата ще спомогне да се подсили удоволствието."

4. Поза Яб-юм (тиб. „баща-майка”)
"Класически, мъжът сяда в поза лотус, а жената го възсяда," казват Мърк Майкълс и Патриша Джонсън, автори на „Великият секс, възпроизведен простичко. "Може да се осъществи и с кръстосани крака, но ако това предизвиква неудобство, той може да я видоизмени, като седне на стол или пък на ръба на леглото, със стъпала на пода. Това е изключително интимна поза, защото телата ви са подравнени и притиснати. Подходяща е да се гледате очи в очи и да редувате моменти на застиналост и раздвижване по време на сексуалния акт. Много хора я намират за най-ефективната поза да се изпита стимулация на Г-точката, докато осъществяват секс чрез проникване."

5. Поза Кали Асана
"Тази поза, в която ролята на жената е доминираща, е позната на мнозина — мъжът ляга по гръб, а жената го възсяда," казват Майкълс и Джонсън. "Често е изобразявана в тантричното изкуство, а корените й трябва да се търсят в дълбока древност. При нея има множество начини да се обогати както чувствеността, така и самото преживяване — клечене, коленичене, изправяне на тялото, навеждане напред или пък навеждане леко назад и коленичене на една страна, докато в това време другият крак е изправен. Разнообразието от движения също не е за пренебрегване — люлеене, търкане или подскачане — те също ще предизвикат различни усещания. Тази поза позволява и да налагаш и контролираш ритъма, както и дълбочината на проникване. За много жени тя предоставя възможно най-пряката клиторна стимулация, а освен това дава възможност и на мъжете да стимулират клитора, било то с пръсти или с вибратор."


6. Обърната ездачка
"Това не е точно традиционна поза, но на нас ни харесва да я възприемаме като вариант на Кали Асана," казват Майкълс и Джонсън. "Тя е чудесна да се разиграва срещу огледало, което ще ви даде ясна визия за това какво се случва в зоната на гениталиите, докато правите любов – нещо трудно постижимо при повечето пози. Това е и поза, при която е лесно да се стимулираш собственоръчно. Ъгълът на проникване и стимулацията, която той произвежда, също са склонни да предизвикат у партньора ви някои различни усещания. Много мъже намират „Обърната ездачка”, за изключително наситена, така че не е лоша идея да обърнете внимание как точно реагира той."

7. Изправена поза
"В тази поза той подпира гърба си на стена, така че тя да е 'отгоре’ и се притиска към него, за да проникне в нея — действието се улеснява, ако тя повдигне единия си крак," твърди Д-р Керъл Куин, щатен сексолог към Good Vibrations, секс магазин в Сан Франсиско. "С едната си ръка той може да придържа крака й вдигнат и да я прегръща с другата (като така я държи притисната към себе си и същевременно й помага да стои изправена). Ако тя извие гръб, тазовете и на двамата ще притиснат още по-плътно — тогава той ще може много по-лесно да достига гърдите й.
Предимства на позата: чудесна е за очен контакт, докосване и целуване.

Внимание: Когато желаната продължителност е постигната, повечето хора ще решат най-накрая да се отпуснат хоризонтално." Допълнителен съвет: "Когато той е по-висок, може да разтвори краката си по-широко, като така тазът му ще се нагоди към нейната височина (или пък, ако и двамата са спортни натури, би могъл да я повдигне на ръце и така да я нагоди към своята височина)," казва още тя.

8. Глава над петите
"Ето и един необичаен и отпуснат вариант на поза, при която жената е отгоре," казва Д-р Куин. "След като го възсяда, тя поставя глезените си върху раменете му и се отпуска назад, така че или ляга директно върху него (по гръб — гърбът й се пада върху бедрата му, а стъпалата й са от двете страни на лицето му) или пък е леко наклонена настрани, като така позата се доближава до варианта на слепените лъжици: Той частично се накланя към себе си, а тя се нагажда към него, така че да й е удобно. Тази поза не предоставя очен контакт, но за сметка на това предлага множество възможности за докосване, особено клиторна стимулация. Той може да използва хълбоците и Бедрата й, за да я придърпва по-близо до себе си, стига да се търсят по-енергични движения или пък по-дълбоко проникване."

9. Разцепване на бамбука
"Друга класическа тантра поза, която е нещо като вариант на мисионерската поза," казва Д-р Куин. "Тя ляга по гръб, но вместо да ляга върху нея, той коленичи с разтворени колене, така че тазът му да се сниши, за да може да проникне в нея. Тя може да се захване за бедрата му (и да използва този захват като лостов механизъм, за да се движи) — глезените й са върху раменете му или пък единият крак е сгънат, така че тя да е в състояние да отпусне крака си върху гръдния му кош и да усеща сърдечния му ритъм.

Предимства: чудесна поза за очен контакт, докосване и целуване на стъпалата и пръстите на краката."

10. Секси разрязване
"Тази поза е прекрасна за клиторна стимулация," твърди Д-р Ивон K. Фулбрайт, посланик на сексуалните взаимоотношения и благополучие към „Астроглайд”. "Първоначално жената възсяда мъжа, след което се намества между краката му (което от своя страна ще извие гърба й). Тогава той може лесно да стимулира ерогенните й зони, като така по-бързо я довежда до оргазъм."

*** Откачена бонус поза!!!

Въртящо разцепване
Трудност: 10! Само за хора в добра спортна форма и с приключенски дух!
"Гъвкавата дама ляга върху партньора си, като поставя и двата си крака между неговите," казва Д-р Фулбрайт. "После ги разтваря, като изнася единия крак напред, отпускайки половината си тежест върху коляното. Така тя може да му предложи гърдите си да ги целува и смуче, което ще окаже доста възбуждащо и за двамата." Възможно е да се наложи да направите някои упражнения за разтягане преди любовния сеанс, но със сигурност ще „вземете акъла” на партньора си...

В категории: Животът


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Ивайло Мирчев заприлича на бургаска батка Политикът шокира с новия си външен вид, стопил се е наполовина
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори