×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Биячите на 3-годишния Христо били на амфетамини


Биячите на 3-годишния Христо били на амфетамини
Щом тези биячи на деца са комплексирани, то цяло едно поколение трябва да влезе в лудницата
30 Юли 2015, Четвъртък, 20:48 ч.

Александър Донков и Патрик Първев имали много комплекси и ги избивали върху детето
Бавачките-садисти, които биха 3-годишния Христо, вземали амфетамини, били тормозени в компанията си и имали много комплекси, съобщава „168 часа”, като се позовава на разкази на техни най-близки приятели.
Жестокият инцидент се разигра на 20 юли, когато стана ясно, че момченцето е било малтретирано почти до смърт. 18-годишните Александър Донков и Патрик Първев поели грижите за него две седмици преди това.

Майката на Христо - цигуларката Невена Велинска, заминала на работа в скандинавските страни. 38-годишната музикантка изкарвала прехраната си, свирейки на круизните кораби по Балтийско и Северно море. Тя се познавала с родителите на едно от момчетата - Александър. Ужасните сцени се разиграли в столичния квартал "Зона Б-19".

Жената няма близки, разделена е с бащата на Христо, затова редовно ползвала услугите на бавачки при пътуване. Тийнейджърите садисти обаче започнали да малтретират момченцето още от първия ден, показват данните на разследващите.

Христо е приет полужив в "Пирогов". Научавайки страшната вест, Невена веднага тръгва към България, а когато вижда клип как момчетата малтретират сина й, припада.

Съседи дочули викове, писъци и детски плач в деня, когато детето е прието в болницата. На вратата им позвънил единият от двамата детегледачи. Той обяснил, че Христо е получил гърч. Съседката го грабнала, понесла го на ръце и извикали линейка.

Детето е прието в болницата същата вечер в кома и е оперирано по спешност. Имало голям мозъчен хематом, с контузия и компресия на мозъка . Наложило се е лекарите да отворят главата му, за да махнат огромен съсирек. По ръцете и краката, както и в областта на шията и главата също има следи от насилие. Когато лекарите ги виждат, веднага викат следовател. В последствие става ясно, че детето е заливано с вряла вода за наказание от детегледачите си, душено е и е ритано. От няколко дни отказвало да се храни.

Съседите разказват също, че майката се грижела много добре за детето си. Талантливата цигуларка Невена Велинска-Малкия през 2012 г. се включва в благотворителния концерт за приюта на отец Иван от Нови хан. Тя свири невероятни сола и импровизации с художниците музиканти от рок група "Три и половина", звучи в дебюта им "Страсти на парцали" през 2000 г. През 2008 г. участва в концерт на Васко Кръпката в зала 1 на НДК заедно с Любомира Стойчева-Люба.

Невена е завършила Музикалната академия. В момента обаче я грозят до 3 г. затвор.

"Патрик започна да движи с нас отдавна. - разказва С. И. - Мислеше се за скинар, което няма общо с това, което се случи. За такъв искаше да се има.
Някой го доведе, вече дори не помня кой. Надъхано беше момчето, обаче си има проблеми постоянно - бият го, подиграват се с него, защото е смотан. Като седнем да пием и удари няколко питиета, започва да плаче като момиче. Пък иска да е мъж, да се доказва. Само един път съм го виждал да удари някого. Не е конфликтен, защото няма куража да ходи да направи нещо. Впоследствие гледах, че го изкараха от организацията "Кръв и чест", но те отрекоха.

Говореше се, че са гейове с Александър, но и това не е така. Патрик си има приятелка, познавам момичето. Разбрах, че нейните родители искали да я изкарат извън София при някакви роднини след инцидента с детенцето. Не я пускали да излиза. Патрик е ученик. Със Сашо са приятели от доста дълго време, засичали сме се. Той също е кротък, постоянно мълчи и е силно комплексиран. И той е на същото дередже - постоянно някой се подиграва с него. Оттам си мисля, че е станало цялото нещо. Според мен това, което се е случило, може би е заради наркотиците.

Патрик вземаше амфетамини, виждал съм го, а мисля че и Александър. От тях се избива агресия. Това според мен е едната причина, а също и тези комплекси от години да ги мачкат. Това е единственото нормално обяснение.

Познавам майката на Патрик, виждал съм я два пъти. Тя го е гонила от тях. Имат доста конфликти. Предполагам заради неговите постъпки. Прави се на някакъв келеш, неонацист, скинар.

В нашата компания обсъждаме станалото и се опитваме да проумеем защо се е случило това - какви може да са причините. Повечето момчета дават същото обяснение като моето.

Всички са ядосани за това, което се случи. Две момчета на по 18-19 години да пребият 3-годишно момче. Аз го видях 2 дни преди инцидента и
ми стана странно мъж да гледа дете. Никога обаче не съм предполагал, че някой може да направи такова нещо. Явно бързо се е разчуло."

Малкият Христо беше изписан тази сутрин от реанимацията и вече са двамата с мама в детска неврохирургия. Това съобщиха приятелите на цигуларката Невена Велинска.

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
!
31.07.2015 16:33:12
0
1
Дa, изродчетa сa, но смaчкaни от обществото, държвaносттa ни е изродскa...
A мaйкaтa?! МAЙКA!!! Коя ненормaлницa ще си остaви детето с тийнеджъри?! Тя е по- виновнa! Тяе постaвилa детето си без дa се зaмисли дори в средa опaснa зa животa му. Би трябвaло зa нея дa е по- тежко нaкaзaнието. A тези двaмa получовеци дa бъдaт реформирaни. Легион, кaзaрмa, някъде, където ще бъдaт поне полезни зa обществото, a и зa себе си.
2.
Н
31.07.2015 10:53:55
1
4
Станахме бетер американците, нищо не ги оправдава, амфетамини или друго, това са изродени от малки гадове, с вряла вода, душили го, твърдо обшеството с време да скочи и до живот без замяна да им дават за да се предотвратят бъдещи техни постъпки.
1.
DOJIVOTNA PRISADA
31.07.2015 02:24:32
0
4
ZA TEZI 4UDOVI6TA DOJIVOTNA BEZ PRAVO NÅ ZAMQNA.I DOKATO LEJAT DA IM PRI4INQVAT SA6TITE MÅ4ENIQ.TOVA SME NIE BALGARITE.NQKOI NQKOGA BE6E KAZAL;NE NAROD A MAR6A.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори