×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Англичанин засне свинщините на сънародниците си в Слънчев бряг (СНИМКИ)


Англичанин засне свинщините на сънародниците си в Слънчев бряг (СНИМКИ)
Дивотиите на туристите в Слънчев бряг нямат край
28 Юли 2015, Вторник, 17:53 ч.
Източник: blitz.bg

За някои британски тийнейджъри, почивката в Европа е ритуал и при първа възможност те трябва да се разпуснат – и то без надзор.

От сексуални актове на публични места в Магалуф, до припадъци по улиците на Агия Напа, много британски почиващи нямат никакви задръжки когато слязат от самолета за своята ваканция, информира изданието „Дейли мейл”.

Фотографът Питър Денч решил да изследва четири европейски дестинации през месец юни, които са известни със своите задвижвани от алкохол почивки, за да залови тези млади британци в пълния им блясък.

Пътувайки първо за парти столицата Сан Антонио в Ибиса, след това отправяйки се към Слънчев бряг в България, последвано от Агия Напа в Кипър и за финал Магалуф в Майорка, фотографът събрал достатъчно материал за книга с фотографии на тема „Британците в чужбина”.

Това което Денч открил е че купонджиите често си правят съмнителни татуировки, получават тен като на омар и участват в пияни партита, фиести с лодки, неонови рейв партита и скандални обиколки по кръчмите.

Неговата пълна серия от снимки на британците в пълния им вихър бе публикувана като книга с твърди корици през този месец.

Предишните му творби направиха нещо подобно, но доста по-близко до дома, разкривайки пиянските изпълнения в Англия.






В категории: Несебър


10
Коментара
Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
10
Коментара по темата
10.
Крумов
29.07.2015 18:18:00
0
3
Най-накрая един английски боклук да направи нещо полезно - да заснеме видео за боклуците на морето
9.
До Слънчо
28.07.2015 17:36:24
0
3
Алоо научи се да четеш преди да пишеш...
8.
Слънчо
28.07.2015 16:52:56
2
4
шшшш кви са тия кошчета по крайбрежна?? алоо тая снимка втората не е от слънчака там кошчета няма камоли палми по алеята !!? хахахахаха мръсна пропаганда
7.
Й
28.07.2015 16:13:40
12
3
Флагман, време е Европа да ви сложи визи, мазни курви мръсни, вие от добро не разбирате. Ходете да снимате "подвизите" на руската армия във Украйна дето уби повече славяни отколкото има в България само за една година.
6.
ГАД ЗМЕЕВИ
28.07.2015 16:02:16
1
14
ВСЕ ПАК ТОВА СА ХОРА НА ВЕЛИКА БРИТАНИЯ ПОДАННИЦИ НА НЕЙНО ВЕЛИЧЕСТВО , МАКАР ПАДНАЛИ ОТ КОНЯ , ТЕ ХРАНЯТ ХОТЕЛИЕРИ В СЛЪНЧАКА , КАКИ С КЪСИ РОКЛИ БЕЗ ГАЩИ , БАКШИШИ С КИЛОМЕТРИЧНИ СМЕТКИ , КРАДЕЦ ОТ СЕЛО ГРАДЕЦ , МУРГАВИ МОМИ С 15 РЪЦЕ КАТО БОГ ШИВА , БАРМАНИ И СЕРВИТЬОРИ С ЛЕД ОТ СВИНАРНИК И ОТЛЕЖАЛО УИСКИ В ИЗБА ОТ МЕДЕН РУДНИК , ПОЛИЦАИ КОИТО , ГИ СВАЛЯТ В НОКДАУН АКО НЕ СА ПО 15 НАКУП , ТРУДОЛЮБИВИ ЛЕЛКИ С ТАБЕЛИ ПРЕДЛАГАЩИ КВАРТИРИ ЗА 5 ЛВ НА ГАРАТА , НАРКОЗАВИСИМИ ПОРЕЩИ КАТО ТИТАНИК НОЩНО ВРЕМЕ РАЗСТОЯНИЯТА МЕЖДУ ДИСКОТЕКИТЕ В СЛЪНЧАКА И ДОСТАВЯЩИ НЕОБХОДИМОТО КОЛИЧЕСТВО МАННА НЕБЕСНА ЗА ТЕЗИ ПАДНАЛИ АНГЕЛИ .......ВПРОЧЕМ АНГЛИЙСКАТА БАБИШКЕЛА КРАЛИЦА ...... ЗНАЙ ЛИ КВИ ГИ ПОВРЪЩАТ НЕЙНИТЕ ПОДОПЕЧНИ ПИДАЛИ .........
5.
Бург USA
28.07.2015 15:57:05
13
7
Покажете Тодор Живков комуниста за да видя една истинска свиня!!!!!
4.
гошо
28.07.2015 15:54:17
4
3
А иначе се ебете на Шаде и George Michael, нали?
А кои са свините дето се ебат на Английска музика???
Българските журналисти!!!
3.
ебал съм ти руснаците кухи
28.07.2015 15:50:31
16
3
Най голямата свинщина е че цели 50 години имаше само два телевизионни канала контролирани от Москва, за всеки български роб.

И сега тези дето ги гледаха са журналисти и собственици на медия, хахахаха!
2.
Нонка
28.07.2015 15:48:01
13
15
Най големата свинщина е по средата на Тройката и се нарича Альоша. Той струва толкова много пропаднали живота и съдби, толкова много мизерство и заблуда!!!!!!! Никога града няма да забогатее със окупатори и фалшива история във сърцето си.
1.
Жорж Български
28.07.2015 15:45:13
23
3
Къде е свинщината???
Пак руска проганда правите.
Къде ще сравнявате хората който си правят веселото със свинщината на българите и руснаците, като ония дето разпродавал апартаменти дето не били негови, хаха.
Отидете да видите Англия калоава страна е и какъв е Оквфорд и Кеймбридж и след това го сравнявайте със Софийския Университет.
Вие журналистите сте цигани и руски роби.
Вие вместо да напишете статия за умните Англичани и за умните България, вие все гледате да показвате простотиите на бедните хора. Слабаци като мислене и като ориентация.
Нищо не сте направили за България, нищо!!!!!
Хубаво че съм аз да ви слагам по някой коментар на руската пропаганда.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple”
Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори