×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Креватните подвизи на Мария Игнатова! Вижте скандалните й откровения от времето, преди да стане известна (Мъже, жени, тройки и пр.)


Креватните подвизи на Мария Игнатова! Вижте скандалните й откровения от времето, преди да стане известна (Мъже, жени, тройки и пр.)
Истинска или рекламна двойка са Мария и Рачков, питат се техни фенове
26 Юли 2015, Неделя, 22:27 ч.
Източник: Уикенд

Това са градски легенди, завиждат ми и си измислят, твърди актрисата 
Света вода ненапита, ама друг път!

Мария Игнатова може днес да изглежда невинна и мила, но преди е била опасна тигрица без задържки в леглото, узна HotArena.

Това признава самата водеща на „Господари на ефира“, която по онова време тепърва навлизала в медийния бранш.

В откровенията си в миналото блондинката дори е споделяла, че си е харесвала сексуално жени и някой ден би искала да провери как е със собствения си пол.

Дали водещата наистина си пада по лесбо ласките или само се е опитвала да привлече вниманието към себе си, едва ли ще стане ясно някога. Особено след като в последните години Игнатова е предприела стратегията да казва все по-малко и по-малко с всяко свое интервю.

В началото на телевизионния й възход обаче тя не само разголва смело душата си, но и тялото си. При това с фотосесия, специално създадена, за да я изстреля в мъжките класации. В приложения към нея Мария говори по теми, които след това повече никога не засяга –

изневери, секс, мастурбация и тройки.

Всичко започва, когато блондинката е на 29 и вече й е малко късно да се прави на невинна старлетка. Още повече, че вече е с малко дете на ръце.

В това време водещата тъкмо е станала част от екипа на „Господарите”, а името й се върти около изневярата на съпруга й с певицата Преслава. Тази слава обаче не й е достатъчна. А фактът, че не е равнопоставен партньор в тандема с Димитър Рачков, е добра причина да потърси повече внимание към себе си. И го прави със скандално интервю и фотосесия.

В него пред друг водещ и известен звезден душеприказчик – Мон Дьо Мария кокетно заявява, че е изпитвала сексуално притегляне към своя пол. Дори имала известно любопитство към тогавашните адреналинки – Жана и Яна, пише „Уикенд“. 

„Не съм опитвала все още с жена. Имам приятелки, които са сладурани. Харесвам си и двете адреналинки. Представям си една вечер с тях. А може и да ми потанцуват”, изказва се в откровението си Мария.

Нейният разказ обаче не стига само до тук. Водещата на „Господарите” не си пести думите и в темата за

първия път, в който е била с мъж.

Случката се разиграла в средата на лятото по време на ваканцията. Мария и въпросното гадже вече имали сериозни отношения, но не били стигали до края. Игнатова сама решила, че му е дошло времето да загуби девствеността си – месец преди да чукне пълнолетие. Не искала да става единствената стара мома сред приятелките си. А и нямало много смисъл да се пази повече, за това форсирала ситуацията.

„Първият път ми се стори ужасно дълго. Много неприятно, мъчително и горещо беше – в средата на лятото. Направих го съзнателно с тогавашния ми приятел”, обяснява Игнатова.

Първото й преживяване малко я огорчило, но не било причина, за да откаже мъжете в бъдеще. Дори напротив. След време благодарение на по-опитен партньор успяла за пръв път да стигне до оргазъм и да

преоткрие удоволствието от креватните ласки.

Тогава наваксала и с приключенията. Не се свенила да се сдобие с всякакви секс аксесоари, за да разнообразява любовта, макар и двамата с мъжете й рядко да стигали до подобни експерименти. Водещата имала пухчета, играчки, белезници, но всичко си седяло неразопаковано. За това пък си имала правило – никога да не прави секс за едва нощ.

„Докато се стигне до секс, аз вече съм обвързана емоционално. А това не става за една нощ. Просто не мога да правя нищо, ако не е така”, обяснява на младини водещата.

За това и десетките бизнесмени и богаташи, които я ухажвали нямали никакъв шанс да я спечелят. Мария знаела как да им се хареса, но само до там. Повече внимание не й трябвало. А и това било достатъчно за самочувствието й.

„Много влиятелни мъже са се навъртали около мен. Но не мога да говоря с имена. Политици не е имало, по-скоро бизнесмени”, оправдава се водещата, която днес вероятно горко съжалява за словоохотливостта си на младини и добавя - „В живота си съм живяла с четирима мъже, а бройката ми е 11-12”.

Според слуховете, Мария обаче е имала вземане-даване с видни политици, както и с някои мастити български олигарси. Клюката я е пращала и в обятията на банкера Левон Хампарцумян, както и в покоите на хазартния бос Васил Божков, който й подарил скъп телефон. Естествено, Мария отрича слуховете и ги нарича „нелепи градски легенди”.

В категории: Лайфстайл


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори