×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Велоалеите на Бургас дадоха старт на калната предизборна кампания


Велоалеите на Бургас дадоха старт на калната предизборна кампания
Това е в столицата, подобни недоразумения има и в други градове у нас, но защо „чужденците“ се подиграват на Бургас?
24 Юли 2015, Петък, 16:40 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Седемте кадъра в чуждия сайт са от едни и същи места, заснети от различни ракурси и разстояния, но носят внушение за корупция и безхаберие
По принципа на фастфууд журналистиката тези дни новинарските заглавия като тези напр.:„Цял свят се смее на велоалеите в Бургас“, „Най-популярният хумористичен сайт в света се подигра с велоалеите на Бургас“, „Милиони евро похарчени в Бургас за абсурдни велоалеи“, буквално се изгавриха с Бургас.

Повечето от медиите, които разпространяваха подигравателните снимки изобщо не се замислиха, че обслужват определен група от хора, занимаваща се с черен предизборен пиар.

Целта бе да се наложи мнение, че британски медии, видите ли, се прививали от смях на велосипедната мрежа в Бургас. Ударът срещу града ни бе тежък и незаслужен. Защото морският град е с най-голямата велосипедна мрежа в държавата. И ако някоя медия у нас бе направила подобна гадна констатация като собствен новинарски продукт – никой нямаше да й обърне внимание. Но нещата биха стояли различно, ако критиката пристигне до нас във вид на неутрална, непредубедена, международна новина – добре замислено.

Да, чуждият сайт 9gag е популярен хумористичен английски сайт. Да, в 9gag са качени снимки на бургаски велоалеи. Удобно обаче се премълчава истината, че там всеки може да си качва каквото си поиска. Решил си, че имаш смешна снимка – качваш я! На ден се публикуват десетки хиляди фотоса и всеки от тях бързо изтича в канала. А съдейки от точките, които е събрала новината за велоалеите – дори не е била в ТОП 100, нито даже в ТОП 1000 на най-четените на Острова - едва 97 точки за три дни. Лидерите за деня имат между 10 и 15 хил.точки. Но, забележете, веднъж качени в 9gag снимките бързо са видени от наблюдателно българско око и лавинообразно започват да се тиражират и споделят в български медии и от потребители в социалните мрежи.

Че сме царе на компромата спор няма – удряш по опонента там, където най-силно ще го заболи, т.е. точно в това, с което той се гордее най-много. В нашия случай това са велоалеите ни, но утре ще са новите ни автобуси.

Установихме, че седем са бургаските снимки на велоалеи в 9gag, - снимани отдалече, по два-три пъти, от различни ъгли, за да се създаде усещане за грозота и да се направи извода, че нещата масово стоят по този безобразен начин.

Заснети са в ж.к.“Меден рудник“ и по ул.“Чаталджа“ в ромския кв. Комлука. Ако трябва да бъдем честни – да, части от трасето, видно от снимките, са абсурдни. Най-малко от естетична гледна точка можеше жълтата линия на алеята към „Меден рудник“ да заобиколи стълба. При над 30 км веломрежа със сигурност има гафове. Друг е въпросът защо е спал надзорът, дали е имало и друга възможност за прокарването на трасето в определени участъци. Дали кметът ще накаже виновните за грозотата.

След „международната“ случка с велоалеите на Бургас със сигурност е светнала червената лампа на кмета Димитър Николов, че започва кална предизборна кампания.

Защото у нас има далече по-драстични случаи на грозота и абсурдни проектантски решения за велоалеи от показаното в Бургас. Ние ви даваме няколко примера с други български градове - София, Плевен, Перник и т.н.

Ето част от велоалеите в София

















Ето и велоалея в Плевен



В категории: Политика


46
Коментара по темата
46.
Smith 1
28.07.2015 21:33:14
2
2
Виж ако бутнат "паметника" на руските окупатори срещу сградата на "Здравко" може да смекча малко мнението си за некадърността на весчето, до ниво на "дреме ми на шмайзера".
45.
Smith 1
28.07.2015 21:31:11
1
9
Инче, сградата на Здравко до Хеликона си е ОК за мен. Поне има фаца! Виж на Георги ВМРО-то лайното до ултрата си е пълен кенеф и там издънката е непоправима. Няма оправдание за подобно недоразумение, колкото и пачки да са гушнали с Прасун Мосинов! Веса "архитектката" си е за бесилото, дори и само заради този соц блок, а за останалите барабонки, които нацвъка из Бургас ми се струва подходящо да я дадат за превъзпитание в ръчичките на извергите от Ислямска Държава! Надали ще се случи де, но би било поне малко справедливо!
Аз лично колкото и да се радвам за развитието на Бургас в последните години няма да гласувам с кметЯ, точно поради причина че държи тази ненаядена ямболска свиня за "главен архитект" (да си прави далаверите през фирмите на мухлясалия си мъж)!
44.
Ина Милева
27.07.2015 23:55:26
1
7
До Smith 1: а кво ще кажеш за на Здравко тъпата сграда, която надвисна на Тройката, както и тази до Ултрата??? Не чувам да обвиняваш Митко. Остави го ти Йоан, неговата свърши преди 8 години. Гледай напред, или не виждаш от сградите, които Митко разреши да се построят и да захлупят центъра...
43.
Markiz Dio Sad Dio Sad
25.07.2015 23:27:58
0
2
APROPO, LUKOV Q Q VZEMI ZADELI OSHTE EDNI - 100000 LEVA, ZA TRETOTO NAKAZATELNO CASTEN HARAKTER DELO, KOETO SI ZARABOTVASH. DRUGITE SA VNESENI V SADA NA 23.07.15g i GOLQMO RAZTOVARVANE FINANSOVO NA KABRIOTO SE ZADAVA.

ZASHTO LI !???
AMI SHTE TRQBVA DA DOKAJESH TVYRDENIQTA SI V SYDA, ce NISANA e na DOBREV. INFOTO ot PYTNA POLICIQ E , CE KOLATA E FIRMENA I NIKOGA NE BILA NA CASTNO LICE ......
42.
Markiz Dio Sad Dio Sad
25.07.2015 23:19:09
0
5
ЛУКОВ, ТИ ОТ 20.07.2015г. на ИРИНА ПЕТРОВА ЛИ СИ СЕ ПРЕКРЪСТИЛ !????
ТО, ЧЕ СИ МАСТИЯ, СИ Е ОЧЕИЗВАДНО, АМА ДА НЕ ОТРАЗИШ И ПРАВИШ РАЗЛИКА МЕЖДУ ПАРКОМЕСТА И ТРОТОАР , НАПРАВО СИ Е УНИКАЛНА ПРОСТОТИЯ.
ХАЙДЕ УТРЕ ОТИДИ ПАК ПРЕД 58 БЛОК в "СЛАВЕЙКОВ", АМА ПРЕД ВХОДОВЕТЕ, ЗА ДА ТИ ВДЕНЕ КАБРИОТО КУХО КЪДЕ Е ТРОТОАРА И ТО С ТРОТОАРНИТЕ ПЛОЧКИ, ЖЕНА ТЪПА ! СЛЕД ТОВА ОТСКОЧИ И ДО 59 БЛОК И СНИМАЙ, КАК КОМШИЙТЕ на ГЕРБЕРА ЧАВДАРОВ, СА ПАРКИРАЛИ 48 КОЛИ ТОЧНО ВЪРХУ ТРОТОАРА И ЗЕЛЕНИТЕ ПЛОЩИ, ТА ПРАТИ ПАЯКА И СНИМАЙ ВСИЧКО . ДЕЙСТВАЙ, ЧЕ НА РЗБОП-БУРГАС ИМ ТРЯБВАТ ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ОТ ТВОЯТ АЙ ПИ АДРЕС, ТЕЧЕ ВСИЧКАТА ТАЗИ КЛОАКА И СЕ ИЗЛИВА ДИРЕКТНО ВЪРХУ ИМИДЖА на ПП"ГЕРБ", А С НЕЯ ИЗТИЧАШ В КАНАЛИЗАЦИЯТА И ТИ. ТА ВЗЕМИ СЕ КРОТНИ, ЧЕ ТИ ИСТИВА МЯСТОТО В ЛИСТАТА СЪВЕТНИЦИ, А НЕ СИ ЛИ В СЪВЕТА МАЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПЪЛНИШ И МИЕШ СПРИНЦОВКИТЕ НА ДАЛАКМАНА.
41.
s a
25.07.2015 14:53:20
1
13
До 38. Магдалена Иванова: Г-жо Иванова, Бургас не е напред, нито България е, защото тази държава не цени образованите хора и експертите!
Какво е направено през последните 20 години, че да накара образованите хора, живеещи и работещи в чужбина, да се завърнат?! С какво ще привлече тази държава младите експерти, трупали опит в различни институции? Със заплащане ли? С длъжност?
Имам познати с по 5 години практики в ЕЦБ, ЕЦ в Брюксел, следвали в престижни университети и тук едва им признават дипломите! Да се върнат и да работят за 800лв, колкото една сервитьорка взима?!
Аз също няма да се върна да живея в България, нито пък синовете ми!
А относно жилищата - може би не знаете, но в Англия всяка къща над 70 години е паметник на културата. Затова жилищата са "древни", някои дори са на по 200 години.
Айде със здраве!
40.
........
25.07.2015 12:46:59
0
13
Може ли някой да ми даде разумно обяснение,защо някои от новите велоалеи са от щампован и неравен бетон? При каране по тях усещането е доста некофортно.Нали идеята на алеите е да са конфортни и да предложат по бърз начин за предвижване по тях?
39.
Ahmak
25.07.2015 10:21:39
4
11
Луков Тъпако намери си Работа , че те е яд в гъза , яд те е 100%. Стига я размотава тази снимка смешен си .
38.
Магдалена Иванова
25.07.2015 09:17:41
2
11
Като четем всички в този форум колко били образовани и все по чужбина ходят..., Бургас трябваше да е много напред с такива достойни висшисти и експерти! Но уви науката ги е научила само на злобарщина и късогледство. Винаги, за всяка държава има нещо комично. И на повечето българи, им е смешно за лочещите като свине от буркани британци и ужасно хвърлянето им от терасите. Виждала съмкъде живеят- с мишки в древните жилища, някои без прозорци и т.н. А че тук велоалеите на места изглеждат по този начин- това си е от простотията родна пак- замазали работниците и си отишли на топло вкъщи.
37.
Имам мнение
25.07.2015 08:49:49
9
22
МАлоумни гербаджии стига сте въртели едни и същи плочи.
Почват да хвалят кмета колко бил добър и като извадиш факти какъв некадърник е в действителност почват да повтарят ама Йоан беше по-лош.
Истината е една кмета не се справя добре с парите,а парите които минаха през Бургас трябваше да сме град за чудо и приказ.
Дали сте платени или малоумни за мен е без значение кмeтът си купи хотел Белица в Приморско със 170 стаи ,а вие продължавайте да повтаряте "евала кмете"!
36.
Христо Ботев
25.07.2015 07:50:06
3
8
То от отвратителни нарушители като този не можеш да ползваш нито алеи за велосипедисти, нито тротоара

http://prikachi.com/images.php?images/965/8256965y.jpg
35.
Smith 1
25.07.2015 07:42:18
11
15
Абе чукундури странджански, червен йоанчо (дето осра центъра с разрешения за 7-8 етажни блокове без места за паркиране, ама това е друга тема) като не направи и 5 см алеи не ревахте, сега гороломно се пъчите по форумите, че някой друг чукундур като вас си е оставил простотията на асфалта! Ами нормално е да има такива издънки - вижте колко прост народ населява тази страна! Нима някой с повече от 5 грама мозък може да очаква, че холандци ще дойдат да му построят алея тук, на наакаиня задник? Плащате миниатюрни данъци, като мишки сте в сравнение с Европейците, ама претенциите ви се разшириха по-бързо от вселената. Долни червени боклуци!
34.
s a
25.07.2015 01:45:37
5
59
Г-н Колев, Вие се броите за журналист, нали? Един професионален съвет - преди да напишете и ред, направете едно проучване за това, кето пишете!!!
Няма нищо "европейско" в тези велоалеи, освен финансирането!
Аз съм урбанист, завършил съм в Барселона и от 17 години работя в различни държави - Испания, Белгия , Холандия, Германия, Франция. Ако си мислите, че улиците на кой да е град в тези държави, са по-широки от българските - жестоко се лъжете! Напротив - в доста случаи са и по-тесни! Оправдания от типа "няма място" са селяндурски! Велоалеите СЕ ПРОЕКТИРАТ И ИЗГРАЗДАТ ЗА СМЕТКА НА АВТОМОБИЛНИЯ ТРАФИК!!! Запомнете го и си го набийте в главата!
Не върху тротоари!
Ако си направите труда да поровите из нет-а, ще откриете, че преди половин година, Париж затвори за коли 4 от 6 ленти на един от най-големите си булеварди! Автомобилният трафик в Париж за последните 2 години е спаднал почти с 20%, ръстът при велосипедния е 35%, при градски транспорт - 15% суха статистика!
Ако пак си направите труда да прочетете няколко закона, ще откриете че тези велоалеи са АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННИ! Тези алеи са ПРОЕКТИРАНИ И ИЗПЪЛНЕНИ в нарушение на няколко нареби за Пътно-транспортно строителство, в които ясно е указано как се проектират и изпълняват велоалеи, на няколко члена от ЗУТ, на ЗДПП (закон за движение по пътищата) и на европейско споразумение, ратифицирано от България!
Да правите сравнения от типа "ама и в София и в Плевен е така" е крайно непрофесионално!
Защо се изграждат алеи върху пътното платно, а не върху тротоари:
1. Избягват се инциденти с пешеходци, които са най-уязвими участници в движението;
2. Увеличава се скоростта на велосипедиста;
3. Ограничава се автомобилното движение за сметка на градски транспорт и вело такъв;
4. Намаляне на автомобилния трафик води до намаляне изхвърлянето на финни прахови частици и парникови газове (още едно ратифицирано споразумение!)
Причини в България велоалеите да не се правят както в другите държави:
1. Ограничаването на автомобилния тарфик,ще лиши кметове и политици от "ценни" гласове!
2. ПАРИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗРАЗХОДЯТ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!
Статията Ви, г-н Колев, показва две неща - че сте политически г**олизец и че си нямате и най-малка предства за какво пишете и как стоят нещата!
33.
original
25.07.2015 00:28:59
4
3
Staritr kuneta iskat pak vlastta.vednaga pozbavam duretata
32.
ПЕШО КУРА
24.07.2015 23:48:03
2
8
ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА "КУЦАНКА"
31.
от Бургас
24.07.2015 23:04:45
2
29
Какъв "европейски облик", бе градски 22. Ти ходил ли си някога в европейски град да видиш истински велоалеи и да ги сравниш с този ташак при нас.
И няма нужда да ми сравнявате с София, Плевен или Перник, защото и тамошните лапачи не са по-малко гладни от нашите бургаски. Като гледам какво "усвояване" е паднало по тази европейска програма, представям си какво е по другите, по-скрити от очите на обществото
30.
един
24.07.2015 22:51:08
0
16
ФлЕгман говори за фастфууд журналистиката, леле боже!
29.
Lek
24.07.2015 22:20:43
2
30
А , в морската няма място за пешеходците и малките деца са в постоянна опасност от засилени или разсеяни колоездачи? Беля ли пак чакаме да стане та тази простотия да се оправи. Грам не ми пука кой ще е кое е в момента и кой е бил кмет ОПРАВЕТЕ МОРСКАТА !
28.
bingo
24.07.2015 22:09:22
2
30
КОЛЕВ, КОЛЕВ, КОЛЕВ, Ако вие журналистите не бяхте такива гъзолизци, такива снимки въобще нямаше да има къде да ги направим. Тези снимки вие трябва да ги правите и разпространявате за да бъдат нашите алеи като тези в западна Европа, но каквито са ни журналистите такива са ни и алеите, и улиците, и всичко. Вие забравяте, че една медия за да бъде уважавана трябва да задава неудобни въпроси, и да критикува управляващите винаги когато има за какво. За контрола по качеството на изпълнение много хора в общината взимат заплати, а тези снимки означават, че не са си свършили работата за която им се плаща. След всеки изпълнен проект кмета се гневи че има много некачествено извършени дейности. Аз не искам кмет, който се гневи, а който уволнява защото тук се харчат милиони и е недопустимо да ми се оправдават по този начин.
27.
Бай Хуй
24.07.2015 21:29:53
13
11
Колко много платени тролове. Ужас!

Тази пък пачавра Нонка, сме я били срамели по Европата! Буахахахаха..Нонке, курвите като теб срама нямат!

Като не ви харесва, станете кметове и направете града по - хубав.
26.
Имам мнение
24.07.2015 21:28:38
4
42
Здраво крадене на евро пари е падало.
Изграждане на велоалеи не означава да намажеш с боя тротоарите.Велосипедистите могат да си карат по тротоарите и без тази боя.
На ул."ген. Гурко" например са сбутали пешеходците и велосипедистите и никой не спазва очертанията заради тясното пространство пешеходците ходят по разчертаната велоалея.Да бяха направили велоалеята по европейски образец върху улицата,но пусто как да се лишат от 50 места за синя зона.
В Бургас всичко е пародия и фасада.Ако ние сме най-добрият град за живеене в България помагайте на децата си да емигрират.
25.
Позната Тръпка
24.07.2015 21:27:30
2
25
Може и компромат да е, но Вие бихте ли ПЛАТИЛИ за подобни вело алеи?
Сигурно на кмета като дойдат майстори да му боядисват стените цапат и тавана с боя и така ги оставя, плаща си и майсторите заминават? Така се случва в града, дано като прави ремонти в тях (всяка година прави) не се случва същото
24.
milena
24.07.2015 21:13:35
15
4
Mnogo e prav avtorat idvat izbori i pochnaha da vadqt ochi
23.
petar
24.07.2015 21:10:17
18
10
Mnogo ste zle veloaleite sa super. V cqla bg nqma po dobro mqsto za jiveene ot burgas no e palno s maloumni selqni
22.
Бургазлия
24.07.2015 21:07:05
11
26
С велоалеите на Бургас има проблем. На места са тесни, другате си пречат с пешеходци, на трето място пък колите решават, че трябва да спират върху тях, на четвърто свършат на неподходящи места. Но проблеми има във всеки град. Трябва история на градоустройството, а не хаотични действия. Бургас се опитва да направи нещо, но ще трябват още много години. Велоалеите са добър пример в това отношение. Създават европейски облик на града ни и толкова по-жалко, че не искате да го проумеете. Самият факт че говорим за велоалеи, а не за дупки по булевардите говори, че Бургас вече е на друго ниво в своето развитие и това трябва да го оценим.
21.
Петко
24.07.2015 21:00:29
4
20
Интересно само кой спретна това компроматче на кмета. Скатаджиите нямат потенциал, БСП също. Някой друг обаче умно го изигра и сега много го боли. В неделя ще го дават и по Нова Телевизия.
20.
Ahmak
24.07.2015 20:49:22
4
6
Да ви с*ра на велоалеите , да ви с*ра на пред Изборните кампаний . МИШКИИИИИИИИ ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИИТЕ ! И за Балъка с псевдонима на Ботев , вземи го смени , че истинския Ботев се върти в гроба от зган като тебе !
19.
Ahmak
24.07.2015 20:49:21
4
9
Да ви с*ра на велоалеите , да ви с*ра на пред Изборните кампаний . МИШКИИИИИИИИ ВЗЕМЕТЕ СЕ СКРИИТЕ ! И за Балъка с псевдонима на Ботев , вземи го смени , че истинския Ботев се върти в гроба от зган като тебе !
18.
Ангел Божидаров
24.07.2015 20:48:50
3
29
Браво г-н Колев.Скоро не бях виждал такова навеждане.Явно някои дадоха старт на паричната кампания.
17.
mima petrova
24.07.2015 20:43:57
15
10
Освен това на странджанските селяни все нещо им е накриво... айде у лево
16.
mima petrova
24.07.2015 20:40:48
29
13
Велоалеите на Бургас са най-много като дължина и са много удобни. Другото са празни приказки! Всеки ден карам поне по 10 км и нямам никакви проблеми.
15.
Никодим
24.07.2015 20:35:23
12
7
Какви бургазлии тези са от Ямбол Сливен и Странджа. Бургазлии си харесваме града,защото обикаляме, виждаме и сравняваме. А тези по дефоулт критикуват.
14.
Никодим
24.07.2015 20:35:23
15
13
Какви бургазлии тези са от Ямбол Сливен и Странджа. Бургазлии си харесваме града,защото обикаляме, виждаме и сравняваме. А тези по дефоулт критикуват.
13.
Тодор Пеев
24.07.2015 20:32:07
24
18
Само идиот не би забелязал че Бургас се променя. А платените хейтърчета могат да си плюят тук колкото си искат. Но да не забравят че бургазлии помнят какво беше преди
12.
Христо Ботев
24.07.2015 20:23:37
3
10
Ами от Милчо Добрев нарушителя, който паркира върху тротоарите не могат да се движат велосипедисти и пешеходци да не говорим за детски колички на майки с деца, виж снимката:
http://prikachi.com/images.php?images/965/8256965y.jpg
11.
Алисия Вартерес
24.07.2015 20:07:12
5
20
Преди време арменеца от Скат журналиста беше се накокошинил и беше направил няколко интересни материала за тъй наречените ни велоалеи в нашия си Бургас но Киворка не съм го мярка скоро на екрана?!?!Дejствително с тия учертания и нямането на места на вървящи и майки с колички ще стане някой кофти инцидент.Ха дано не ни глобят от Европата от тая цялата лапаница и простотия а кметчето да се залавя за бачкане и да ги праща да си оправят бакиите!!!!!!
10.
Курт
24.07.2015 20:04:02
7
42
Няма нормални велоалеи в Бургас и само ограничен човек не би го видял и признал. А какво ще кажете за осветлението в морската градина? От пантеона към флората по тъмно светлината от тея неправилно поставени /неправилно изчислени/ лампи е такава, че някой ако ти удари шамар не можеш да го разпознаеш после. А да не говорим , че от моста към бункера въобще липсва осветление. По Богориди обърнете внимание, че осветлението е само и единствено от частните заведения, магазини, светещи реклами. Новите плочки по Александровска и Тройката хлопат като стъпиш. Няма да ми стигне цял ден да изброявам безумните проекти и нескопосаното им изпълнение! И това кметче, този повярвал в себе си Хари Потър има наглостта да се пъчи. Толкова пари му минаха през ръцете за нищо. Е, за неговия джоб не говорим.
9.
Ей
24.07.2015 19:52:17
4
25
Митя направи велоалеи до казаните за буклук.Ще вземе да пострада някой гласоподавател от ромеите...мангалите.Идват избори парс трябеа да се усвоява....краде....де
8.
До жорж б..
24.07.2015 19:51:11
1
8
Ти се уригна и повърна, за такава издънка при доблест и достойнство минималното е да се извинят, а не да пускат провокираща статия и обвинения за черен пияр, нещастна държава.
7.
sad
24.07.2015 19:32:20
14
14
Боже колко е глупав този народ. Не виждате ли че велоалеите са от София.
6.
ърни Турос
24.07.2015 19:03:57
6
11
Не ми защитавайте убитаците!!!
5.
гошо
24.07.2015 19:02:31
5
22
Чакам виновнкика да се извини на града и на Европа!!!!!! Селяци!!!!!!
Срам ме е от вас. Ако така ни представяте пред света как си прибирате парите?!!!!'
Защо не осъдим Общината?

Браво Флагман благодаря че сигнализирахте!!!!
4.
Бург 2030
24.07.2015 18:57:24
2
24
Кои сте вие ве манафи прости, как не ви е срам да строите така!!!!!'
3.
явор
24.07.2015 18:56:27
5
32
Еба си малоумниците.
Представи си какво правят във болниците и хирургичното.
Представи си как тези убиват България и си прибират пачките под масата.
Еба си гадните изроди.
2.
Нонка
24.07.2015 18:54:11
7
38
Как не ви е срам, общината???
Кой одобри и подписа за турското изпълнение на тези безумици??!
Как не ви е срам да ни излагате!!!!
Каква корупция и неотговорност!!!!
Няма да престана да пиша докато не седните да наемите професионалисти, ами не на путката ви лелина, тъпаци, срам че е от вас!!!! Защо ме срамите назапад???!!
1.
Жорж Български
24.07.2015 18:50:45
13
30
Еба си колко сте слаби като изпълнители, хората от Европа ви дали парите на данъкоплатците.
Как може такова тъпо изпълнение. Как можете да грозите Бургас така??? Извинете се, и го направете като най добрите, смайте ги, нека да пишат само комплименти!!!!
Кмете, давай, уволнявай виновните, взимай само експерти, защо не наемате някой от холанслите компании да ебаз нали искаме да имаме най добрите настилки и лампи в града??? Ето това са Холандците!!!' Моля хора, не оставяйте кмета и общината да СВ подиграват. Искате най хубавото качество!!! Дръжте ги отговорни!! Май ни трябва Европейски кмет, а!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори