×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Порно с лесбийки? Всяка четвърта жена го гледа тайно


Порно с лесбийки? Всяка четвърта жена го гледа тайно
Ласките между жени възбуждат слабия пол до полуда
16 Юли 2015, Четвъртък, 22:57 ч.
Източник: Лайфстайл

Еротичните клипчета между жени доставя най-доброто, за което момичетата мечтаят в реалния живот. А именно - добър секс



През годините 35-годишната Карън е разбрала какво точно харесва, що се отнася до порното. Няколко пъти седмично тя се рови в порноканалите в интернет с ясната представа какво търси - лесбийки.

Карън си пада по видеоклипчета, които доставят удоволствие на всичките й сетива: две жени, които нямат "щръкнали, изкуствени цици", а вместо това изглеждат нормално ( може дори да са майки, като нея) лежат в леглото, целуват се и си доставят удоволствие.

"Приятно е и много чувствено. - признава Карън пред The Huffington Post. - Предпочитам това, което ме възбужда бързо, а то е момиче с момиче".

Карън обаче не е гей, тя е хетеро сексуална. Подобно на много момичета, които никога не са спали с жени, тя харесва да гледа лесбийско порно.

Изследване от 2014 г. направено от един от най-големите безплатни порно сайтове Pornhub съвместно с интернет сайта Buzzfeed сочи, че повечето жени, които гледат порно онлайн, търсят на ключова дума "лесбийки". 445% повече жени, отколкото мъже търсят "момиче с момиче".
Въпреки, че изследването е правено на базата на данни от Google Analytics, които не определят сексуалната ориентация на потребителите, нетипично големият брой жени, търсещи порно с момичета, сочи, че не всички от тях са с нестандартна сексуална ориентация.

Само за една година пък броят на търсещите "лесбийка прелъстява хетеро момиче" са се увеличили с 328 процента, според данните на PornHub.

"Статистиката сочи, че всеки един от трима потребители в порно сайтовете е жена. - казва секс терапевтът Кимбърли Резник Андерсън пред The Huffington Post. - Въпреки че не може да се каже какъв процент от тези жени, които търсят лесбийско порно са хетеро, цифрите са твърде високи, за да са само хомосексуални. Истината е, че все повече хетеро момичетата търсят порно с жени".

Индустрията на филмите за възрастни също си взима бележки от този факт. Тази година PornHub увеличи лесбийските клипчета с над 7 процента, като превърна тази категория в най-предпочитаната в сайта.

За много жени лесбийското порно предоставя възможност да си представят какво би било, ако правят секс с друга жена, въпреки че се възприемат като хетеро. За тях този вид порнография е просто фантазия, а не желание, което искат да осъществят.

"В интернет хората могат да изследват неща, които не е задължително да правят в реалния си живот, но с които могат да се сравняват или от които да се обучават", казва Резник Андерсън.

Така е и за 46-годишната Вики. Тя никога не е била интимна с жена в реалния живот, нито е мислила да го направи, но смята лесбийското порно за "най-добрият избор" и го гледа поне по четири пъти месечно, често със съпруга си.

Тя вече има изграден определен тип жени, които търси - слаби или не много дебели, с дълги коси. "Обичам да са с дълги нокти", казва Вики и споделя, че никога не е срещала жена в живота, към която да изпита сексуално привличане.

"Лесбийското порно е повече фантазия", допълва омъжената майка на две деца.

За други момичета, страстта към еротичните филми с жени е по-сложна. Лесбо порното им позволява да отпушат част от своята сексуална идентичност, която в други случаи ще остане скрита.

Карън, например, която е била доста консервативна в младежките си години, сега съжалява, че не е експериментирала с жени. Лесбийското порно удовлетворява любопитвството й, макар и виртуално.

"Никога не съм експериментирала, но съм мислила за това. Знам, че съм твърде нервна и срамежлива да го направя някога", казва Карън.

Спордед сексколожката Резник Андерсън желанието за секс с жени има по-малко общо със сексуалната фантазия и повече е продиктувано от факта, че лесбийките си дават повече време, така необходимо за жената, за да се възбуди. С други думи - орална любов.

"70 до 80 процента от жените са неспособни да достигнат оргазъм, докато се самозадоволяват и да гледат орална стимулация е много по-еротична за тях. В тези клипове има и повече любовна игра. Докато при нормалното порно, се преминава почти веднага към съществената част, при лесбо сцените камерата се фокусира на целувките и  стимулацията на гърдите, което е много нежно и интимно", обяснява сексоложката.

Вики пък споделя, че хетеросексуалното порно се съсредоточава предимно към проникването и така се губи отношението към жената.

"При лесбийките винаги има това, което една жена иска. Знаят как да го направят и как да те докарат до оргазъм", казва Вики и признава, че поне 90 процента от случаите, в които е достигала до оргазъм, е гледала лесбо порно.

50-годишната Хилъри пък признава, че винаги прави секс с годеника си на порно с момичета:

"Мъжете си мислят, че ако ни подадат пръст или пенис, ще полудеем от удоволствие и ще свършим. Аз показвам на годеника ми, че движението навътре-навън не работи толкова добре и че има и други части от тялото ми, освен вагината, които трябва да ухажва. Пускам му порно с жени и му казвам: "О, виж как си играят с гърдите, ако го направиш и ти, ще е добре!"

Ако хетеросексуалното порно предоставя на жените това, коите желаят най-силно - любовна игра, орален секс и момичета, които наистина получават оргазъм, а не пищят театрално, то тогава то ще бъде по-интересно за гледане, категорачни са анкетираните дами.

Докато това стане, те ще си взимат, каквото им трябва от света на лесбийките.

"Основният фокус на хетеро порното е удоволствието на мъжа и впечатлението, че той е този, който трябва да бъде задоволен. - пише 23-годишната Сара в поста си във форума на The Huffington Post. - С жените действията и движенията по време на взаимната мастурбация или оралния секс са не толкова бързи и яростни, което ми харесва".

Лесбийското порно и на нея и доставя най-доброто, за което мечтае и в реалния живот. А именно - чувство на истинско блаженство. С други думи - просто добър секс

В категории: Животът


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
*********
14.02.2021 20:47:56
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
1.
Lana
02.08.2018 18:06:14
0
0
Браво
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Пепи Еврото навремето бил шеф на Гешев – наказал го с командировка в Перник Причината за санкцията - "не подписах едно обвинение" Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Какво се случва с карнобатския земеделец, опитал да продаде дрога за 1 млн.лева на ченгета под прикритие Кирчо Делев остава в ареста  Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори