×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ромският тормоз в „Меден рудник“ продължава, полицаите са безсилни


Ромският тормоз в „Меден рудник“ продължава, полицаите са безсилни
Няма спасение от ромския тормоз в бургаския квартал „Меден рудник“. От видео клип се вижда как екип на МВР си тръгва от сватбата, но „музиката“ продължава.
06 Юли 2015, Понеделник, 09:17 ч.

Екипът на МВР си тръгва от сватбата, но музиката продължава, въпреки общинската наредба, забраняваща тържествата на обществени места

Няма спасение от ромския тормоз в бургаския квартал „Меден рудник“, оплака се възмутен гражданин в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.
„Музиката продължава над 5 часа, а на метри от тях се събарят къщи от махалата заради проект за път, но на ромите това не им влияе, нека сватба да има. Плачат, „валят“ клетвите и оплакванията, но всичко е само за пред камерите, а през останалото време – купон“, коментира Дренчев. Той е изпратил видео клип, за да покаже как ромите тормозят хората в района с люта чалга.
„В края на записа се вижда как екип на МВР си тръгва от сватбата, но музиката продължава, въпреки общинската наредба, забраняваща подобни мероприятия на обществени места. Сами си направете извода колко добре са си свършили работата, щом музиката все още се чува. Миналата година специално беше въведена нова наредба, която забранява сватби и всякакви други шумни мероприятия на общинска територия. При положение че къщите са незаконни, това общинска или частна собственост се води?“, пита Дренчев.
Иво Иванов пък съобщава за ромски купон, но в "Красна поляна".
„Както си лежах в почивния ден, подскочих от поредната "внезапна" сватба на братята роми. Приложено изпращам клип от 22:00 часа от улицата пред блока ми. От полицията за пореден път ни затвориха и вече никой не обръща внимание. Ако това е нормално и някой каже, че е единичен случай, с удоволствие ще го поканя да поживее за мои разноски в кв. "Красна поляна" поне за седмица.“, добавя Иванов.

В категории: Бургас


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
6
Коментара по темата
6.
Хитлер идваааа
07.07.2015 15:18:14
0
3
Всички вaв варели и на сапун :D
5.
Изяснявам за "учудващите се"
07.07.2015 10:21:27
0
3
Мили мои сънародници,я си сложете ръчичката на сърцето и се замислете върху следното!Дойде "демокрацията"и се юрнахте като отвързани несловесни/животни/да правите пари -"да оправяте деца и УНУКИ до девето коляно".Ползвахте всякакви долни и гнусни практики-купуване на цигански гласове от партии и най-вече кметове по места,с тези "цигански гласове"българи мачкаха българи и виждате резултата сега-сърдете се сами на себе си,мили българи,за корупцията ,за престъпността за всяко зло сами,което създадохте!И между другото,на каквото се кланяш,от това си поробен,Ха,сега помислете на какво се кланяте и кой ви владее и защо животът ви е АД!!!
4.
Ciganin
07.07.2015 07:54:51
2
3
Gospoda imame razreshenie ot obshtinata do 22 casa muzika moje da ima vzema se belejka predvaritelno i policaite kato doidat za tova se vrashtat poneje e razresheno ot obshtinata i nedei te da govorite i napadate na prazno zashtoto kato vidqt po mladite ce pishete taka nali na ulicata shte se skarat i shte se mrazqt tapaci.
3.
БАТИНКА
07.07.2015 06:27:35
1
8
Не знам,но бях на рожден ден в двора на един приятел и имаше музика не кой знае колко силна но както и да е идват полицаи забележки заплхи за глоби а на циганите нищо не им казват чувствам се турист в родината си...
2.
цигани мръсни
06.07.2015 17:13:46
2
17
държавата ги пази нали са електорат и по зле ще става
1.
Лоли
06.07.2015 09:18:59
5
55
А ние българите плащаме данъци да си ги отглеждаме тия паразити, да се множат, да ни тормозят, полицайте получават заплати и нареждания да не ги натискат много, няма държава или управляващите изпълняват план да изгонят и малкото останали млади българи.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори