×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

МВР е плътно зад полицай Христо Иванов, блъснат от Ролс Ройс в "Елените"


МВР е плътно зад полицай Христо Иванов, блъснат от Ролс Ройс в "Елените"
Главният секретар на МВР Георги Костов потвърди информацията за изграждането на РУП в гетото на "Меден рудник"
03 Юли 2015, Петък, 08:00 ч.
Автор: Евгения ДЖАМБАЗОВА, снимка: авторът

Държавата, в лицето на съдебната система, трябва да стовари цялата си мощ върху нарушителя Красимир Антонов

-Комисар Костов, как ще коментирате инцидента с полицай Христо Иванов, който беше блъснат от Ролс Ройса на големеца Красимир Антонов във в. с. „Елените”?

-Запознат съм с този случай. МВР стои плътно зад своя служител. Надяваме се престъплението да бъде документирано. Ако се окаже, че деянието е такова, каквото нашият служител твърди, държавата в лицето на съдебната система, трябва да стовари цялата си мощ върху този нарушител, извършил престъпление. Дори квалификацията ще е по-тежка.

-Докъде стигна разследването с обира на банката в Айтос?

-Коментари по хода на разследвания няма да давам. Редно е да отправите въпросите си към Окръжна прокуратура – Бургас.

-Можете ли да се ангажирате с някаква оценка за работата на полицията в морските курорти?

-Все още натоварването по Южното Черноморие не е максимално. Към този момент, през първия месец от сезона считам, че нивото е добро и показателите са в пъти по-благоприятни в сравнение с миналата година. Засега добре се справят колегите.

-Предстои откриването на ново РУП в ж.к. "Меден рудник" в Бургас - в район, където има концентрация на ромско население.

-Да, предстои изграждането на такова в комплекс „Меден рудник”. Като теренът, който е преотреден, е в такава част, където е дислоцирано преобладаващо ромско население - без да искаме да засегнем никого.

-Кога ще бъде готова оградата по границата с Турция?

-Надявам се основната част от нея да бъде построена до края на годината. Изграждането трябва да започне в средата на месеца.

-Ще бъде ли подсилена охраната с още служители? Актуална ли е идеята и армията да помага?

-МВР е разработило и има законодателна инициатива. Основно тя се състои в това да бъде приет закон за управление при кризи, като с него да се разреши армейски части да носят бойно оръжие в тези критични зони. В момента няма такава правна възможност.

-Как върви разследването за бомбата в училището в Сунгурларе? Има ли вече заподозрени?

-Доколкото зная колегите са напреднали. Но повече информация за конкретни заподозрени лица и евентуално повдигане на обвинение трябва да получите от прокуратурата.

В интервюто са използвани въпроси и на други медии.

В категории: Крими


Флагман.БГ 2 май ще е неучебен в цялата страна 2 май ще е неучебен в цялата страна 20/04/2024, Събота 09:00 1
6
Коментара по темата
6.
Полицаят
05.07.2015 03:29:44
0
8
Помияр разказахте играта на полицията. Заради вас МВР стана най-комичната институция!!! Помияри мръсни.
5.
Hans Muller
04.07.2015 14:28:37
2
5
Някой ми беше споменал че Главния секретар бил читав човек.Да ама Не.Само вижте кой е зад него на снимката-мазното и корумпирано бившо ченге и сегашна подлога на кмета Николов-ЛУКОВ.Е сега някой да ми каже че ГЕРБ не е крило на БКП.Само бивши ченгета и настоящи крадци
4.
Da vi imam kriteriite
03.07.2015 14:26:31
0
5
Tezi ot Flagman izbiha ribata pak.. Stepenuvat prestupleniata po vajnost: purvo nqkvo PTP s koeto ni zanimavat nonstop, posle sa ubijstvata, bombite i grablivite cigani.. Neshto se strahuvat da pitat i pishat za golemite mafioti, koito vsichki gi znaem, a samo policiqta ne.
3.
RABOTIM LI?
03.07.2015 13:37:12
0
12
Monopolista na narkoticite i prostituciqta Nikolai Mechkov ot VTA s negovite limonadi Petar Biberov Kiufteto, Goshko Nagliq, Sashko Jenata, Stoqn Tenekedjiev, Rumencho i oshte ne-dotam izvestni liliputi koga shte gi priberete...te sa po-zarazni ot mangalite
2.
Тракиец анти-Руснак
03.07.2015 13:36:21
7
4
Секретаря, по добре вместо да СВ стяскаш на Флагман и да ги караш да звънят на майната си, дай по приятелски с тях, щото те ви разрешават много от престъпленията.
1.
Фасол
03.07.2015 13:31:30
8
5
ало секретаря, малко по вежливо пред Флагман, хора като тях ви плащат заплатите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ Според непотвърдена информация в джипа са превозвани мигранти Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Димитър Главчев: Няма да предлагам нов кандидат за външен министър. Това не е кастинг! Сега отговорност за българската външна политика носи този, който не подписа указа, каза служебният премиер Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици
Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори