×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Секс тайните на скандалната полицайка Анна Витанова


Секс тайните на скандалната полицайка Анна Витанова
23 юли 2013 г. Полицайката пред Народното събрание в „нощта на белия автобус”
29 Юни 2015, Понеделник, 21:29 ч.
Източник: Шоу

От актриса и певица, през телевизионния ефир, до конен полицай, все звезда - дори на белия автобус


Хубавата Анна Витанова, която, облечена в полицейска униформа, се изтипоса на снимка във Фейсбук от протеста в Орландовци и написа "Да ни развържат ръцете", за отрицателно време се превърна в звездата на МВР. Бързо беше припомнено, че тя беше „звезда” и през 2013 г. - от „нощта с белия автобус”, когато позира уж ранена от сблъсъците с протестиращите, които усърдно налагала с палката си. Оказа се, че скандалната полицайка крие още много „малки тайни”, до които „ШОУ” се добра.

Всъщност „звездната” кариера на 37-годишната Витанова започва като подгласничка на Мис „Кюстендилска пролет” през 1994 г. Тогава тя била убедена, че прилича на  трябва да стане фолкзвезда. Амбицирана, започва да учи пеене в средното музикално училище в града, но успехът бяга от нея, въпреки че по това време праща свои демозаписи и в „Пайнер”, и в „Ара”. Опитвала да пробие в шоубизнеса дори чрез хора на босовете на ВИС братя Илиеви, но освен, че за известно време „пеела и свирила на ухо” на мутрите, друго не се случило. Или поне така говорят запознати с кариерата на полицайката в Кюстендил.

"Гласът ми беше слаб, преподавателите искаха да бъда инструменталистка, но аз се заинатих и приключих с музиката, макар да свирех дълго време на китара и пиано", разказва самата Анна. Която сменя за кратко музикалната с модната сцена. Още на конкурса за красота тя заявява, че иска да стане конен полицай, но след провала на певческата й кариера решава, че за по-сигурно трябва да учи икономика във Варненския свободен университет. И там не я свърта за дълго и става журналистка. В продължение на 9 години, от 1998 до 2007 г., хубавата Ани репортерства във военния ресор. Минава през кюстендилска кабелна телевизия "Армтекс", а после води новини в "Евроком". Там тя постоянно разказвала, че иска да стане конен полицай и да се научи да язди.

Дори си татуирала един на тайно място одумват я нейни бивши колеги-„еврокомци”.

Нейни колеги от телевизията по онова време разказват, че е била „желязна мацка”. Прекарвала повече време в барчето на медията, отколкото в нюзрума, и винаги връхлитала в студиото секунди преди ефир. При това - порядъчно „подгряла” с високоградусови напитки. „Случвало се е да води новини на литър водка, но нито веднъж не сбърка и не направи лапсус! Беше желязна!”, разказват те.

С днешна дата Витанова твърди, че деветте години в телевизията й носят повече лоши спомени, отколкото щастливи мигове. В същото време обаче те й дават свободен достъп до мечтата на живота й - МВР.

За кожата на няколко полицаи

- Аз съм имала само една любов в живота! - споделила една баба пред внучка си.

- И коя е тя?

- Моряците, бабе, моряците!...

Като в стария виц, така и Витанова е имала само една голяма любов в живота си – главните секретари на МВР, и то най-сексапилните, подхвърлят завистливо-иронично нейни бивши колеги журналисти. Навремето тя се фукала пред тях с 2 топченгеджийски скалпа, но никой не отхвърля възможността да са и повече.

Страстта й към мъжете в униформи и към конете я отвела в школата на МВР в Пазарджик, където пък според мълвата залюбила инструктора си, а после и висш началник в Гранична полиция, където след завършването си красавицата била назначена. Междувременно успяла да предизвика скандал в Пазарджик заради „заигравка” местна мутра.

Накрая Витанова постига мечтата си и става конен полицай. Любовта обаче иска жертви - през 2009 години конят й я хвърля и тя чупи жестоко ключицата и ръката си. Ръката й е обездвижена от рамото.

След „нощта на белия автобус”, когато Анна твърдеше, че е пострадала, тя обясни: "Имаше заседания на лекарски комисии. Беше ми направен ядрено-магнитен резонанс. Сухожилията и раменната става на лявата ми ръка са травмирани, в болнични съм и се възстановявам". Оказа се обаче, че травмата й е тази от падането й от коня и вероятно е дала резонанс при претоварването на ръката няколко години по-късно. Това обяснява и защо броени дни след драматичната нощ Витанова се появи без гипс или налакътник на събора на БСП на Бузлуджа.

"Конете са страхливи животни и никога не знаеш каква ще е следващата им реакция", заявява тя след сакатлъка и се отказва от конете.

Отдавайки се на най-голямата си слабост - мъжете

Приятелките й са стреснати, а омъжените започват рязко да я избягват, особено след два случая, които бързо се разчуват. В единия тя разбила семейството на наскоро родила своя близка. Във втория се опитала да прелъсти съпруга на най-добрата си приятелка. „Тя си е такава. Не подбира особено. Стана полицай, след като „поязди” когото трябваше. Умее да върти хората, лисица в овча кожа. Много е забавна, флиртаджийка, щедра, дашна жена, обича си секса...”, така я описват бившите й колеги.

Със скандалния си пост от Орландовци Анна Витанова просто отново напомни за същността си. Приятел на фурията написа в коментар: "Искам да вляза с моите кучета за 15 минути, не повече!!!". В отговор тя му пише: "Идвай, Краси. Аз ти разрешавам :)". Снимката светкавично се разпространи в социалните мрежи и бързо след това нейният профил беше закрит.

След като медиите гръмнаха за постовете във Фейсбук, Витанова стана обект на дисциплинарна проверка в МВР. В резултат - тя може да бъде уволнена от служба заради уронване престижа на полицията. „Каквато е „щедра” обаче, нищо чудно Ани да се измъкне отново и да я видим при следваща акция на МВР в някоя точка на България”, подхвърлят нейни колеги.

В категории: Животът


5
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
5
Коментара по темата
5.
джингиби
29.06.2015 21:41:00
5
4
Еблив киликанзер,не може да ражда от аборти и свръхамбиции,....ша си прави кефа доката не я пребият като куче!
4.
123
29.06.2015 21:29:37
1
1
Тук Флагманците нямат вина, просто цитират друг вестник.
3.
какви са тия простотии бе
29.06.2015 20:59:28
4
9
вие не сте журналисти, дори жълти не сте
Всичко е една жена каза
2.
ааааассссс
29.06.2015 20:31:20
3
11
през 1994 г. Тогава тя била убедена, че прилича на фолкзвездата Анелия, че пее като Анелия и трябва да стане фолкзвезда като Анелия.
94 година Анелия е била на 9-10 години проверявайте си някои неща бе журналисти
1.
Glaruss
29.06.2015 19:10:57
1
12
"белия автолус" хахахахаха Вие сте непоправими. Амин.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори