×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пенисът на мъжа е свещен, затова тези шест проблема са табу за половинката


Пенисът на мъжа е свещен, затова  тези шест проблема са табу за половинката
Не, той не си почива до вас, а се притеснява да не се изложи в леглото
28 Юни 2015, Неделя, 23:21 ч.
Източник: Космополитън

Каквито и проблеми да има, няма да ви ги довери охотно, а понякога те са сериозни и могат да разрушат връзката

Също така и лекарите казват, че някои мъже могат да изпитват дискомфорт, предизвикан от заболявания или травми, но да премълчават за това.

Травма на пениса

Не, не може да се счупи на две (ако специално не го направите), но може да бъде „изкълчен” по време на секс доста лесно: късат се връзките, свързващи мускулите на половия член с тазовите кости.

Когато такова нещо се случи, можеш да забележиш, че основата на пениса се измества от обичайното си място. По правило такива травми са резултат от бурни сексуални преживявания, когато влюбените или хората с гореща кръв използват пръстени или подобни предмети, за да удължат ерекцията. За да не се случи нещо такова, по-добре използвайте други методи, за да запазите удоволствието по-дълго и да ранообразите сексуалния си живот.

Засечка след бурен купон

Когато гаджето ти на купона се е представило като камила, опитвайки се да събере в себе си всичкия алкохол (в случай на суша?), по-нататъшните му планове за секс могат да бъдат помрачени не само за него, но и за теб.

По-скоро това ще се случи, защото алкохолът дейсва като успокояващо средство, което отслабва чувствата, включитлено и чувствата на пениса. Затова, ако планирате да го използвате след веселбата, по-добре предварително си определете допустима граница на алкохола още на ранен етап.
Топките му придобиват син оттенък

Естествено, в реалния живот топките му няма да станат сини като водни боички.

Но след дълъг секс, когато мъжът не може да свърши, може да започнат да го болят тестисите, което ще доведе до странния оттенък на достойнството му. За щастие, този проблем се решава много просто – веднага щом мъжът еякулира, всичко ще се върне отново в норма.

Пенисът му се е изкривил и го боли

Изкривяването на мъжкия полов член представлява само по себе си болест на Пейрон, причините за която и до ден днешен не са до край известни.

Наистина, съществува най-разпространена версия – патологично изменение на тъканите на пениса след травма, получена по време на секс. Лекарите предупреждават, че най-голяма опасност е позата „жената отгоре” или грубият секс.

Сърбеж в областта на пениса

Най-вероятно това е гъбична инфекция в областта на половите органи.

Най-често е причинена от потене, триене или използване на бельо от изкуствена материя. За да избегне тази неприятност, по-добре да се погрижи за елементарната хигиена, а веднага след душа да подсуши старателно мъжкото си достойнство.

Пенисът се е подул и зачервил

Когато пенисът наистина се е възпалил, причина за това може да е баланит – общ термин за всякакви възпаления на половия член.

Баланитът може да е предизвикан от заболявания, предавани по полов път, лоша хигиена и кожно раздразнение. Не бива да се пренебрегва, по-добре веднага да се обърне към лекар –специалистът ще помогне да бъде открита причината за болестта и ще даде насоки за лечение.

В категории: Животът


19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
xaxo
28.06.2015 23:29:56
0
3
След малко, най-вероятно ще напише "ПРОСТАЦИ".
18.
xaxo
28.06.2015 23:21:01
1
4
Абе,Георги стига си използвал такива сложни думи че, госпожата от половин час рови в Гугъл.
17.
Георги
28.06.2015 23:08:22
0
3
До №14. А ти за хипербола чувал ли си, или си от онези, които едва завършват и осми клас?
16.
xaxo
28.06.2015 23:02:03
0
3
Аз, от размер не се притеснявам.Ако искаш дай Skype да ти го покажа.
15.
xaxo
28.06.2015 23:02:03
0
4
Аз, от размер не се притеснявам.Ако искаш дай Skype да ти го покажа.
14.
До Гошко
28.06.2015 23:00:09
3
0
Ти путкa виждaл ли си, или сaмо легенди си чувaл тук- тaм?
Нямaм предвид ония нa които евентуaлно си плaщaт, ясно е, че ще сa вмирисaни от прекaленa употребa.
13.
...
28.06.2015 22:56:18
4
0
И кaто му видим " свещеният " проблем, мъжът стaвa тaбу зa нaс!
До Теди- не им е проблемa дa си ги покaжaт неизмитите пишки, срaм от свещеният рaзмер е, зaтовa " Хaхо" тaкa се вълнувa :).
12.
Георги
28.06.2015 22:52:23
5
6
Не, Тединце, не е от смелостта, а от половия орган. Вашият полов орган, накратко путка, е много по-склонен към гъбясване и вървящото с него зловоние на развалена копърка, сърбежи, течение. Така модерните прашки още повече способстват за появата на много възпалени и миризливи путки.
Изобщо, путката е най-гнусната клоака във вселената, а всяка носителка на тази гнила дупка особено ако е такава отворковица като тебе, заслужава да я удавят в дезинфектант.
Айде, Теди, не се занимавай с пишките, за да не им лепнеш нещо венерическо, и върви лекуваш миризливата си катерица.
11.
xaxo
28.06.2015 22:50:25
0
6
А да си развееш путката пред камера.Каква е разликата.Това че, ти плащат ли.И аз те съжалявам ако ръсаждаваш като фолкпевица.
10.
xaxo
28.06.2015 22:50:25
1
4
А да си развееш путката пред камера.Каква е разликата.Това че, ти плащат ли.И аз те съжалявам ако ръсаждаваш като фолкпевица.
9.
do 8
28.06.2015 22:49:02
1
5
Понеже мъжете били путоьовци,ти мустак и кур ли имаш,е Теди...да не си некой Теодорчо от вчерашния парад.
8.
Теди
28.06.2015 22:42:39
3
1
Тези откачалници ли ми даваш за пример? Това ли е смелост да си развееш мекия през беззащитни жени? Съжалявам те!
7.
xaxo
28.06.2015 22:38:45
3
7
За кое сте по-смели бе Теди.В морската градина е пълно ексхибиционисти развяващи миризливите си пишки.Как до сега не е изкочила една жена от храстите и да ми покаже путката си.Нали сте много смели.Айде, за да докажеш че, си много смела ти отправям предизвикателство.Утре в 10,30 се появяваш до новия паметник на Пандира, вдигаш си полата и си показваш путката на минувачите.Обаче на врата да закачиш табела "Специално за Флагман"
6.
Теди
28.06.2015 22:27:18
8
3
А ти?
5.
Любопитен
28.06.2015 22:21:17
2
7
Теди,в гъза даваш ли
4.
Теди
28.06.2015 22:13:32
9
2
Да, Гошко. Защото няма да се намери нито един мъж да се снима в реклама за миризливата си неизмита пишка! Жените сме по-смели!
3.
Георги
28.06.2015 22:01:01
3
14
Да, Теди, ама по телевизията непрекъснато вървят не реклами за възпалени пишки, а за сърбящи, течащи и миризливи путки. Как пък не си начесахте и наизмихте путките, не можах да разбера.
2.
Теди
28.06.2015 21:44:55
14
1
Това доказва за кой ли път, че мъжете са путьовци
1.
ссс
28.06.2015 20:54:44
1
6
Големи специалисти!Брей,брей!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Спад при ПП-ДБ и битка за второто място с ДПС и „Възраждане“, отчита проучване на „Тренд“ Една пета от българите изразяват одобрението си за служебния кабинет на Димитър Главчев, а 39% не го одобряват Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Християнско ли е да раздаваш парите от осигурителните вноски на хората за помощи? Дават ги на калпак и никой не знае дали тези пенсионери, които са на минимална пенсия, нямат други доходи, призна Иванка Шалапатова Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово И Общинският съвет в Бургас иска от вътрешния министър полицейски участък в кв. Сарафово Този социален проблем засяга 6 000 жители на квартала, чийто брой нараства почти двойно през летния сезон Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати
Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори