×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

5 неща, за да сте модерни на плажа това лято


5 неща, за да сте модерни на плажа това лято
Дария Жукова, приятелката на Абрамович, със сламена чанта
28 Юни 2015, Неделя, 15:52 ч.
Източник: 24chasa.bg

Всеки, сложил ги веднъж, взема, че много се харесва.


Независимо какво ви препоръчват модните дизайнери това лято, за да се чувствате добре на плажа, едно от най-важните неща е да имате хармонично тяло. Да прилича на бутилка кока-кола - тясна талия и по-широк ханш.

Оттам нататък каквото и да облечете, е почти сигурно, че ще се харесате.

Аксесоарите, изброени по-долу, обаче са подходящи за почти всички жени, независимо от възрастта и килограмите.

Всеки, сложил ги веднъж, взема, че много се харесва.

Ето кои пет неща са достатъчни, за да сте модерни на плажа това лято.

1. Сламена чанта

Това си е стара класика в плажните чанти.

В съвременния си вариант тя преди всичко трябва да е много голяма. Ако навремето е било достатъчно да побере само хавлия и карти за белот, сега вътре се подреждат и още неща – слънцезащитният лосион, айпадът и стереослушалките бийтс.

Предимството пред платнените чанти (това лято са вариант само ако дръжките им са от въже) е, че са много по-здрави и формата им не се деформира независимо от количеството и обема на багажа.

Дария Жукова, дългогодишната приятелка на руския милиардер Роман Абрамович – собственика на “Челси”, също носи сламена чанта. Снимката е напраена в Сейнт Бартс – любимия остров на истински богатите в Карибско море.

2. Огледални очила


Певицата Риана носи огледални очила на плажа в Барбейдос

Това са слънчеви очила, които имат огледално покритие от външната си страна. Върху лицето изглеждат като две малки огледала – тренд, който се очертава хитов на плажа това лято.

Този модел е много популярен в света на екстремните спортове, защото огледалното покритие намалява количеството светлина, което преминава, с още от 10 до 60%. Именно това го прави и особено полезен аксесоар за морския бряг.

Основното предназначение на тези очила е на пясъка. В градски условия са подходящи само сред полицейциските служители в Щатите.

Голямо възхищение предизвика певицата Риана, когато преди време беше снимана със сини огледални очила с кръгла рамка на плажа в Барбейдос.

3. Биркенщок


Ортопедичните чехли биркенщок са удобни за плажа

От много отдавна марката се е превърнала в нарицателно за името им – днес в света на модата така се наричат ортопедични чехли с мека стелка и две кожени каишки отгоре. Дизайнът им е разпознаваем и това лято те са част от колекциите за топло време на всички брандове.

Това е нормкор отвсякъде, тъй като най-важното нещо в този стил е да е удобно.

Популярни са още от 90-те години. Малко по-късно - през 2002 г., американската актриса Гуинет Полтроу се разхожда по улиците на Лондон, обута в биркенщок. Папарашките снимки се публикуват в лайфстайл издания и това повишава още повече търсенето на модела. Пикът им обаче е това лято.

4. Шапка панама


Шапката панама е задължителен аксесоар за плажа

Панама е традиционна сламена шапка, измислена от местните в Еквадор.

Прави се от нишки от палмата токиля, които се сплитат. Един аксесоар може да се направи бързо, ако палмовите нишки са сухи - тогава те се сплитат лесно само за няколко часа.

Много е лека и това е едно от най-големите ѝ предимства. Другият и по-важен приоритет е, че наистина предпазва от слънце.

По принцип шапките панама се носят в светли цветове. Това лято са актуални и в червено, тъмносиньо и кафяво. Височината им е между 10 и 12 см, а периферията – около 5. На снимката е блогърката Саманта Стетлър от Флорида, която учи мода в Технологичния институт в Ню Йорк. Тя е с шапка панама и пише, че това е най-модният аксесоар на плажа това лято.

5. Кафтан


Кафтанът е номер 1 сред плажните облекла това лято

Най-общо казано, това е дълга връхна дреха, отворена отпред, с произход от Ориента. Днес е част от модерното течение бохо (от думите бохем и хипи) – един от най-актуалните стилове това лято.

Въпреки че е женска дреха, в първоначалния си вид кафтанът всъщност е създаден за мъже - обикновено се закопчава отпред, пристегнат е в кръста и е дълъг почти до земята.

Хипитата през 60-те и 70-те години вероятно поради своята слабост към източните религии правят кафтана модно облекло.

Това лято моделите имат пискюли и етнобродерии отпред.

Изработени от сатен, прозрачни материи и дори коприна – лесни за поддържане, които изглеждат страхотно и без гладене.

В категории: Лайфстайл


4
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
4
Коментара по темата
4.
Хана
29.06.2015 12:58:13
0
3
Добре,особено кафтанът ми допада.Приятна тенденция е навлизането на по-дискретни дрехи,с които дори дамата да остава през цялото време,без това излишно да прави впечатление.Далеч не всички имаме идеални тела и кожи,а принципа "не ми пука"не пасва на по-фините натури.
3.
РЕ-2
29.06.2015 09:00:02
0
2
Стар лаф.
Комбинацията от "шапка-очила-джапанки" се нарича Трикини.
"Аквариум" - 2 бири и 200гр.цаца.
2.
бургаски гларус
28.06.2015 18:07:26
0
4
Аз, чух под сурдинка,че това лято женският бански щял да бъде от три
части.Очила,шапка и джапанки.
Така се разправя,де.
Да ме извиняват дамите.
1.
!
28.06.2015 13:52:58
2
4
Барбейдос....Слънчака......Ей, олигофрени!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори