×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Още в първия си ден започнах битка срещу отдел "Анализ на риска", сигналите срещу тях вече са в прокуратурата


Още в първия си ден започнах битка срещу отдел "Анализ на риска", сигналите срещу тях вече са в прокуратурата
Д-р Георги Митев е директор на Областната дирекция по безопасност на храните от шест месеца
24 Юни 2015, Сряда, 11:57 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Увеличихме двойно оборотите на работа, след като оглавих дирекцията, единствено това звено беше пясък в двигателя

- Д-р Митев, чувствате ли се в деликатна ситуация, след скандалите за рекет в Агенцията по храните? В този момент всеки може да се оплаче, че е изнудван, ако почнете да го проверявате щателно. Изглежда, че пипате с бели ръкавички.

- Стремим се действително да работим много внимателно. Но внимателната работа от наша страна означава спазване на буквата на закона, а не занижен брой проверки. По принцип не съм човек, който вярва в революциите. Напротив вярвам в еволюцията. Заради това се стремя да променим своя облик не революционно, а еволюционно. Относно актовете, искам да уточня нещо важно. На някой може да му впечатлението, че имаме много проверки, а малко написани наказателни постановления. Това е така, но съм на мнение, че актът е акт на слабост, акт на безсилие, последна точка в градацията. Заради това първо пишем предписания и едва когато нарушенията станат тенденциозни пристъпваме към съставянето на акт. Искаме да сме в услуга не само на потребителя, а и на бизнеса. Ние не сме репресивна служба, а контролна.

- А как предотвратявате субективния фактор на проверяващия инспектор от писане на предписания до съставянето на наказателно постановление?

-Субективният фактор не може да го изключим напълно. Единственият начин по който се опитаме да го минимизираме е да събираме колегите на съвещание и да им казваме какви са нормите. Т.е. - да въведем правила за уеднаквяването на практиките. Но мога да ви издам и една тайна - много от актовете падат в съда. Това също е вид субективизъм.

-В тази връзка впечатление ми е направило, че в последната половин година рязко е намалял броя на обжалваните актове, дори липсват. Как да го тълкуваме – че сте почнали да пишете по-малко наказателни постановления или бизнесът се отказва да ги обжалва?

- Означава, че се пишат по-читаво. Пишат се повече в буквата на закона. В момента изготвяме точен анализ, който ще е готов до дни. Имайте предвид, че нашата нейната дейност е всеобхватна.

-Ваши критици ви обвиняват затова, че сте уволнили инспекторите неживотински продукти, след като сте поели агенцията.

-С чиста съвест мога да кажа, че не съм бил ръководен от такава методологията. Други бяха принципите при съкращенията. И да изпреваря въпроса ви. Сигурно ще ме попитате за „такса спокойствие“. Истината е, че имаше отдел „Анализ на риска“, който беше извън устройствения правилник на Агенцията. За  съжаление там бяха назначени хора, които нямат необходимото образование и необходимия стаж. Те бяха назначени от бившия изпълнителен директор на Агенцията.

Веселин Налбантов(вдясно) и хотелиерите от Слънчев бряг може да са доволни - гнилата ябълка на Агенцията по храните отдел "Анализ на риска" е ликвидиран
-На негово подчинение ли бяха?

-Не, за жалост не бяха на негово подчинение, а на директора на Областната дирекция. Още от първия си ден аз поведох борба с този отдел, за да ги вкарам в законовите норми, доколкото мога. За съжаление получавах сигнали за злоупотреби точно за служители от този отдел. Дори и тази т. нар. „такса спокойствие“, която не е точно това, което тиражираха медиите, но е някакъв натиск, който вършиха служителите на този отдел.

-Подали ли сте тези сигнали в Икономическа полиция или Районна прокуратура?

-Сигналите са предадени на изпълнителният директор. Аз съм третостепенен разпоредител и спазвам субординацията. Но знам със сигурност, че прокуратурата  се занимава с тези сигнали и то в този момент.

-Какъв е бил размерът на „такса спокойствие“? До нас достигна противоречива информация – от 100 до 500 лева на месец. Твърдят го търговци, които са били изнудвани да я плащат.

- При мен не са получавани сигнали за точния размер на таксите, а само затова, че се оказва натиск. Казвали са ми в прав текст и написано в писмен вид, че са им изисквани документи, които не е в рамките на закона.

-Колко човека работиха в отдела „Анализ на риска“?

-Пет човека.

-А колко от тях оставихте на работа?

-Двама. По чисто съвпадение те са ветеринарни лекари, истината е, че за тях нямах сигнали. Казвам ви го най-откровено.

-Имате ли служител с малко име Андон, който да работи в района на Слънчев бряг. Търговци твърдят, че той е „черната каса“ на Агенцията?

-Има такъв служител.

-А той в „Анализ на риска“ ли работи?

-Не, доскоро нямах сигнали за него, но дочувам в последно време някои неща. Но трябва да ви кажа, че той не може да взема самостоятелни решения, защото няма необходимия ценз. Това, което направих аз е да прикрепя към него друг колега, който да му бъде един вид „шапка“.

-Имате ли му пълно доверение, районът е много специфичен?

-Не мога да имам пълно доверие на никого, освен на себе си, но това не е защото не съм доверчив човек, а защото смятам, че работата е много. Трябва да ви кажа, че Слънчев бряг жителите стават около 400 хил. Заведенията стават много повече отколкото са заведенията в Бургас. При всички положения двама инспектори няма как да се справят, заради това съм командировал двама от вътрешността на областта, а скоро и други двама от други дирекции също ще им помагат.

-Туристи се оплакват от съмнителното качество на хранителните продукти в ол инклузива. Какво са констатирали проверките ви?

-До този момент са направени 130 проверки на ол инклузива. Констатира се некоректна етикировка, храни с изтекъл срок на годност и проблеми проследяемост на храните. Но не това е основният проблем на Слънчев бряг, а нерегистрираните обекти. Казвам го най-отговорно. Става въпрос за временни обекти, които не се регистрират в БАБХ. Основните ни усилия ще бъдат насочени в тази посока – всички обекти да бъдат регистрирани. Те използват момента, че досега сме нямали ресурс и преживяват два месеца, докато е сезона. Трябва да знаят, че глобата за нерегистриран обект е доста голяма – започва от 2 хил.лв.

-Д-р Митев, по друга деликатна тема за потребителите. Качествени ли са хранителните продукти в големите хипермаркети? Имаме доста сигнали в тази посока.

-И ние получаваме сигнали, че невинаги са коректни към потребителите. Трябва да ви кажа, не ги защитавам ни най-малко, но при тях проследяемостта на стоката е много по-добра отколкото в малките магазини, или поне се води по-отчетливо. Мога да ви кажа какъв е резултатът от един сигнал, който е подаден във вашата медия (ВИЖ ТУК). Ние се самосезирахме и отидохме във всеки обект, който пакетира храна, защото за нас това е физическо замърсяване на хранителния продукт и издадохме предписания да прекратят да пробиват пликовете с телбод, а да ги залепват, което е елегантния и по-чист начин. Използвам възможността, за да призова гражданите да ни подават сигнали. Трябва да запазят само касовата бележка и да ни алармират. На горещите телефони всеки разговор се записва и ние сме длъжни да реагираме веднага. Аз лично съм разпоредил до края на деня да имам писмен доклад за всяка една жалба.

-Успявате ли да обработите всички сигнали, след сериозното свиване на щата?

-Успяваме, въпреки голямото съкращение. Малко по-голям проблем ни е автопарка, но смятам, че ще го разрешим.

-Прави впечатление, че не подходихте реваншистки и оставихте двама бивши директори – д-р Кепекова и д-р Пачев в ОДБХ.

-Разбира се, че не подходих реваншистки. Не съм така настроен. Още с идването си казах, че агенцията е добре работещ орган, добре работеща машина, моята първа задача бе да увелича оборотите.

По плажовете продължава да се продава царевица, въпреки забраната. Концесионерите твърдят, че нямат нищо общо
-Да използвам вашата стилистика: С колко скорости увеличихте оборите?

-Поне двойно. Смея да го твърдя. Единствено пясък в двигателя ми беше този отдел „Анализ на риска“, който не беше ясно с какво се занимава.

-Д-р Митев, извършвате ли проверки по плажните ивици? Виждам, че и тази година продават хранителни продукти необезпокоявано.

-Да, извършваме. Дори наскоро организирахме среща с концесионерите. Искаме да ги уверим, че ще работим за тях. Защото всяка една нерегламентирана продажба на какъвто и да е продукт може да доведе до хранително натравяне и проблеми за концесионера.

-А те какво ви отговарят: Че заради слаба охрана са допуснали продавачите на царевица?

-Точно това ми отговарят.

-Вярвате ли им?

-Честно казано не особено, но не мога да го докажа. Може само да пращаме инспектори, които да проверяват по плажовете.

В категории: Бургас


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
49
Коментара по темата
49.
ИСТИНАТА е една
30.06.2015 17:37:29
0
5
ОДБХ Бургас = Доньовщина, от долу до горе! БАБХ = ЛИЛОВЩИНА, ПОВСЕМЕСТНА!
48.
анонимен
29.06.2015 12:01:27
2
3
Мамка ти лъжлива д-р Митев!!!
47.
Още една истина
28.06.2015 14:43:23
0
4
Компетентни хора на съответни постове и най-вече областни директори и др. в ОДБХ изключва ибрикчии и некадърници като Лилов на ръководни постове в БАБХ. Некадърниците в БАБХ назначават и толерират некадърници и полушковци по места, за да им върви далаверата и да са осигурени техните местенца.
46.
Истината
28.06.2015 14:20:40
2
10
Нима назначението на Митев и другите преди него не е политическо?!
Той наистина е злоупотрбявал,като е бил в Поморие!
На елементарните хора не им харесва истината!
В БГ са в сила политическите назначения и се лансира наведеното ,снижено положение .Компетентността на хората е на заден план ,а ако някой се противопостави на системата го премахват и очернят.
45.
123
28.06.2015 06:52:02
4
1
Елементарни коментари, какъвто е и сайта на Касабова
44.
Така е в Бг
27.06.2015 22:19:45
2
3
В БГ ,който има намерение да краде и да се облагодетелства се занимава с политикаи се натиска да е на ръководен държавен пост.За съжаление единици са читавите в политиката.Назначенията на дитектори са само политически .Компетентността не е важна,важно е да си "наш човек" и да си послушен .Митев много искаше ръководен пост,наистина къде ли не се натиска,но нека не забравя ,че поста е ветровит .
43.
БИВШ ГЛ.СЧЕТОВОДИТЕЛ НА РВМС
27.06.2015 16:14:18
2
7
ТОВА КОЕТО ПИШЕ БАЙ ПЕТКО /4/ Е ПЪЛНА ИСТИНА ПРЕДИ 16-17 ГОДИНИ Е РАБОТИЛ В ЛЕЧЕБНИЦАТА В ПОМОРИЕ.КРАЖБИ ЗЛОУПОТРЕБИ И В КРАЙНА СМЕТКА КАКВО МУ СТОРИХА НИЩО ДОРИ СЪДИ БИВШАТА СЛУЖБА ЗА ПРОПУСНАТИ ПОЛЗИ ЧЕ СА МУ ЗАДЪРЖАЛИ НЕПРАВОМЕРНО ТРУДОВАТА КНИЖКА.ДИРЕКТОР НА СЛУЖБАТА БЕШЕ Д-Р.ИЛИЕВ ТОЙ Е ЖИВ ПИТАЙТЕ НЕГО ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ.ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА. ИДВАТ ИЗБОРИ И ТОЙ НЕ Е ТИТУЛЯР ЗА ДИРЕКТОР
42.
123
27.06.2015 06:52:09
1
1
Всяка прилика със лица и събития при изразяване на критично мнение и упражняване на свободата на слово и изразяване е напълно случайна !!
купона продалжава........
41.
Лило Николайчов
26.06.2015 22:22:05
0
2
Кажете кой се страхува от Доню и защо? Митев страхува ли се? Какво толкова знае Доню? Или и вас ви е страх? Щом ви е страх, нека Доню ви върти на малкото си пръстче, но не ми говорете за кадърни директори на ОДБХ Бургас! Пионки, мушмуроци и политически подлоги, това е истината!
40.
До грамотния № 123
26.06.2015 21:11:42
2
7
Стойков ти пък много си грамотен ! :)
Всички вземате пари и Цветелинка и Димчо и т. н.,а не трябва! Работете и си вземайте заплатката , а ако не Ви стига опитайте извън системата , не е редно да изнудвате.
39.
123
26.06.2015 20:43:35
2
3
Ех Цветелинке, стига писа глупости. Всички разбраха, че това са твои писания. Какъвто ти е начина на писане /неграмотно/, такива са и НАССР системите ти. Ама пари знаеш да прибираш и да плюеш много качествено.
38.
Емилия
26.06.2015 20:23:07
5
1
Това, което е написано от дон Кихот е абсолютно вярно! Аз също съм служител в ОДБХ - Бургас и виждам промяната в колегите. По времето на Пачев идваха всички намръщени и по лицата им се четеше "Как ще избутаме и днес деня?" Сега са МНОГО, МНОГО, МНОГО ПО-ВЕДРИ! Това е не само по лицата на ветеринарите, но и по лицата на абсолютно всички! Разбираемо е не всички да го харесват, но фактите са си факти. Напълно разбирам и плюенето на съкратените колеги. Озлобени, загубили препитанието си, но не са прави като обвиняват във всички земни и неземни грехове д-р Митев. Защо като са толкова справедливи не разкажат за "ПОДВИЗИТЕ" НА ПАЧЕВ, ЗА БЕЗУМИЯТА МУ ДОКАТО БЕШЕ ДИРЕКТОР НА ХАРТИЯ! Понеже беше много добър управленец затова му пратиха ШУМОВА тя да му върши мръсната работа и гаврата с професионализма на колегите!
37.
Корупция има и сега в БАБХ
26.06.2015 20:21:32
4
8
Ще се подаде официален сигнал и ще бъдат посочени и обекти , които са изнудвали Стойков и Господинов, по време на регистрации и одити
Не може да изнудват хората да ходят при тази самохвалка Румяна.Тази жена казва , в обектите , че щом тя ги пише ще бъдат одобрени системите, че как няма да са нали делят на половина.Наистина системите и са пълни с бисери , които скоро ще публикуваме тук. Хората трябва да имат право на избор , а не да бъдат насочвани от държавни служители . Това е същото , което е правила и Шумова.
Митев обърни им внимание , но и да не им обърнеш ще бъде подаден сигнал .Отделно хората не могат да си отчетат разходите , защото не им се издава и фактура .
36.
проверете
26.06.2015 19:12:49
1
4
Нека да се проверят предприятията за производство на храни от неживотински произход в областта на които комисията на др. Стойков е правила одит миналата година.90% са принудени да си направят нов НАССР не където решат ,а на посоченото от него място.
35.
до Дон Кихот
26.06.2015 17:53:00
1
5
Дафинке, ти май си единствения фен на д-р Митев?
34.
Знаещ
26.06.2015 10:18:58
3
7
Да, ветеринарните лекари трябва да имат индивидуален печат и номер , но да контролират предприятията за преработка на месни и млечни продукти , фермите за животни и специализираните магазини за млечни и месни продукти. Те за това са учили и са компетентни в тази област, ценза им е за това . Не може да ходят по фурни , баничарници , магазини за плод зеленчук и т. н. и да плещат глупости.
Относно Доню , той знае много и затова никой не смее да го мръдне за да не се размирише.
Миро мършата направи тази ансурдна система , дето допусна кой за какво учил не учил да контролира
Има внедряване на фирми и лица и в настоящем . Ветеринарните лекари например Димо Господинов и Деан Стойков , препоръчват услугите на Румяна , която прави НАССР и система за самоконтрол и те ги удобряват. А, ако знаете какви "бисери" пише ще се изумите. Скоо ще лъснат бисрите и тук и ще шишем и до централата на БАБХ. Това е безумие и корупционна схема . Не може държани служители - ветеринарни лекари да контролират некомпетентно предприятия за нежовотински продукти и да препоръчват лице , което да им плаща за това това лице- Румяна, която не спира да се хвали ,че била много компетентна. Когато един човек се хвали , той не е това , за което се мисли, а противоположното . А, също и госпожата да не лъжи , че е била служител на ХЕИ , а да уточнява ,че е била любовница на служител от РИОКОЗ .
Препоръчането на фирми и лица за извършване на услуги , свързани с дейността , която контролираш е КОРУПЦИЯ !
33.
Санчо Панса
26.06.2015 00:17:24
1
2
Да живее ДСБ, нашта партия любима, партия-гробокопач на България по време на прехода, а в момента партия-лизач на ОПГ герп!
32.
Дон Кихот
26.06.2015 00:08:13
7
2
Каквито и лъжи да ръсите става ясно, че д-р Митев е коректен и възпитан човек! Добър ръководител на ОДБХ Бургас! Справи се с наистина незаконния отдел "Анализ на риска". За разлика от Вас той започна битката не след като Моллов падна, а още по негово време! Не се скри и не казваше "Не знам, не знам оправяйте се"! Макар и външен за системата той бързо навлезе в законодателството относно контрол на храните и отстоява позицията си! Не се притеснява и да го прави и пред началството си в София! Хвала Докторе! Доказа, че си стабилен човек!
31.
Учуден
25.06.2015 22:57:26
5
3
Какъв Андон,каква "шапка",какъв инспектор, какви пет лева?Митев,ти или си вопиющо неграмотен или се правиш на ударен с мокър парцал по десебарската глава! Самият ти казваш,че Андон "няма необходимия ценз"?! Следователно това лице не може да извършва никакви контролни функции в системата на ОДБХ,независимо в кой отдел работи! Колеги от хранителния и ресторантьорския бранш,вас може да ви контролира само и единствено ОТОРИЗИРАН ИНСПЕКТОР, с индивидуален печат и индувидуален номер! Инспекторът, който има право да контролира трябва да е задължително висшист и то с МАГИСТЪРСКА СТЕПЕН!Защо търпите да бъдете "контролирани" и унижавани от ветеринарен фелдшер,който може да носи само чантата на ветеринарния лекар? Дайте колективно сигнал до прокуратурата или БАБХ София за тази аномалия! Не че не са на ясно,но защо си затварят очите? Отговорете си сами на този въпрос! Това е порочна практика от времето на Миро Мършата,а сега се толерира от Николай Лилов от БАБХ София! Действайте,законът и правото са на ваша страна, не оставяйте обикновени мошеници да ви унижават и рекетират! Потърсете сметка защо редица директори на ОДБХ Бургас са търпели това нарушение на закона и европейските правила за контрол???
30.
234
25.06.2015 13:24:07
3
3
Голям майтап, сложил на Андон "Шапка" - крадливата Златина. Я проверете каква къща има построена в Сарафово с инспекторска заплата.
29.
Христов
25.06.2015 12:41:05
1
4
Крадеца вика "Дръжте крадеца". Проверете великата инж. Цветелина Константинова, която преписва НАССР от интернет и ги продава за 1400лева, иначе нямаше да ми пусне обекта. Или инспектор Господинов, който има магазин и склад на едро. Това е наглост от страна на държавните служители.
28.
123
25.06.2015 11:12:04
0
2
smeshnik!!! ne znael s kvo se zanimava otdel "analiz na riska". a ostavil dvama dushi v sushtiqt tozi otdel.
27.
popov
25.06.2015 10:37:59
2
4
tova korumpirano shile mahna "analiz na riska", za da moje da krade neobezpokoqvan. pitaite go kolko obekta ima v slunchev brqg... :)
26.
Лъже и маже Митев
25.06.2015 07:56:56
5
15
Митев,многоооооо лъжеш ! Ти се намести там да лапаш .Къде ли не пробва,къде ли не лиза да се навреш някъде да лапаш.Сега лъжеш и мажеш. Не си по различен от Шумова и другите схемаджии!Кепекова не е върната все още на работа.Спечелила е първото дело ,но не се знае върховния съд дали ще я върне.Приказва едни приказки за споазумение ,но а дано ама надали е тази работа.
25.
гларус
24.06.2015 22:52:10
12
7
Другари, като видите работещ и грамотен човек не можете да си контролирате физиологичните нужди! Браво, докторе!
24.
Георги Митев
24.06.2015 20:53:37
9
7
Благодаря оценката. Ласкаете ме, очаквах по-лоши коментари, но явно се справям добре. След изборите ще съм по-добре, ще върна някои от уволнените, но сега кътам повечко рушвети за кампанията на есен, че съм обещал и на Марков дял. Ша гледам да се намърдам и общински съветник, пък тогава, ако ще и турско да става.
23.
pich
24.06.2015 20:01:06
1
2
Аз си имам връзки и всичко ми е наред! Не се обаждайте че ще ми развалите рахатлъка! Ей!!!
22.
ха,ха
24.06.2015 19:25:00
0
8
Ха ,ха по "чисто съвпадение"останали на работа ветиринарни лекари.Нямало сигнали за тях.Та нали Стойков вечно не харесва НАССР-а и праща хората да им го правят наново в точно определено място и си взема комисионната
21.
Питаща
24.06.2015 18:48:43
0
9
Др. Митев сам казва, че Андон няма необходимия ценз,тогава защо не го съкрати а махна компетентни хора с квалификация и опит.
20.
teoritik
24.06.2015 18:37:22
0
5
Имам си всички документи, кухнята ми е слънце по изискванията и точно по време на проверката...... мишка... Ееее то не беше, ама как може, ама фирми да ми пръскат абе страшна работа. Тая мишка скъпо ми излезе. Искам съвет, как мога да направя обществена проверка в мазето на тая служба скапана и ако се открие мишка, да ми върнат парите. А там мишки не може да няма!
19.
morski
24.06.2015 18:16:07
0
3
Луднах, чета и ме хваща разстройство. Са не знам от четенето ли, от царевицата ли? Нема ли кой да ми гарантира пресни плодове и зеленчуци? Аз си платих за тая царевица, мамка му! Посрахте народа и гостите на тоз кметски град.
18.
кунева
24.06.2015 17:48:46
0
6
Защо не пишете и за ДБГ бе хора и ние сме на софрата и ние Ами ,че Жиката Тъпаков е СЪВЕТНИК НА министрката на туризма бе ,не че имаме туризъм.А Жиката Тупаков е в борда на директорите на СЛЪНЧЕВ БРЯГ АД, И ПАК ТОЙ Е СЛЕДВАЩИЯ КМЕТ НА БУРГАС охооооооо
17.
живко табаков
24.06.2015 17:42:29
3
7
докторе,стигат ли ти гадните коментари от моите хора или да продължавам.Ама ха няма да ме изкаш за кандидат за кмет на РБ на Бургас,мене точно най-видния сервитъор от сервитйорите наи-видния лизач на задници и наи-великия управител на два билборда че щом ставам за съветник на министър из борда на директорите на Сл.Бряг що да не ставам за кмет на Бургас
16.
pilot
24.06.2015 17:09:09
3
5
Пилота Марков го пусна този. Защо всички тези държавни назначения трябва да са партийни челяци??? Алоооо реформаторите, нали нямаше да назначавате свои хора, като гледам какво става - областен шеф на СДС, КЗП общински председател на СДС, шеф на БАБХ - областен и общински на ДСБ, борда на болницата зам. председател на БЗНС. Айде спрете се малко. Такива големи капацитети ли сте?
15.
shefa
24.06.2015 16:57:40
1
5
Като го знам що за менажер е, майко мила. Няма ли читави хора да се сложат на тези позиции, а само парашутисти?
14.
доктор
24.06.2015 16:54:53
1
4
Докторе, кажи след като толкова време беше опозиция на Николов, кой ще издигаме от ДСБ за кмет??? Изборите идват, искаме наша кандидатура, или обърна палачинката пак???
13.
izbor
24.06.2015 16:46:59
1
5
Iskame novi izbori za predsedatel na DSB Burgas. Ne iskame Mitev. Do koga 6te go tarpim? Nali DSB sa vsi4ki 4lenove, a ne samo veterinaria i Tanq ???
12.
1200
24.06.2015 16:46:29
1
3
Вижте ми името и се сетете... Гледам за политика се коментира, поне ми кажете за коя партия ми отиват парите, може да съм симпатизант, та по малко да боли!
11.
защо
24.06.2015 16:44:07
1
6
Жоре, защо ме забрави бе. Като гледам коментарите, май не съм единственият излъган от теб. Това малко ме успокоява.
10.
вярно
24.06.2015 16:42:41
1
6
Напълно подкрепям предният коментар. Действително е така, и аз го знам от личен опит. Когато наближат избори, тоя хубавец ходи лъже и маже, обещава мило и драго, за да гласувате за него. На парламентарните избори каква агитация ми спретна. И после какво, другият измамник влезе в парламента, а този тук забрави всички, само и само той да се намърда някъде. Очаквам да тръгне преди местни избори пак да омайва хората. Лъжец долен.
9.
ДСБ
24.06.2015 16:25:27
2
7
За тоз мушенник, гласувахме първо да го изберем за общински на ДСБ - Бергас след това ни излъга за парламентарните избори, а сега предади всички, като си договаря само личните изгоди пред Марков. Гласоподаватели на ДСБ запомнете го този и никога не гласувайте за него на изборите. Той ни предаде!!!!!
8.
sol tashak
24.06.2015 16:18:12
2
7
Toq oligo e sol tashak na Koce Markov - dwamata sa drujina za lajene i mazane, krajbi i prodajbi. Kato dobyr den - gledaj slanceto.
7.
Toia li
24.06.2015 16:15:41
1
6
Тоя ли е шефа, мале, мале. Тоя, де що може да окраде ще му е малко. Искаше да се намърда като зам. областен на Бургас, не го огря, рева, рева и му дадоха агенцията. Явно за сега му е добра хапка. http://www.flagman.bg/article/71973
6.
баш мастора
24.06.2015 16:09:40
0
6
Уволнил много и увеличил оборотите - извод - "двойно повече печалба за два пъти по-малко хора". Добра аритметика ветеринарче?
5.
мазник
24.06.2015 16:07:36
0
7
Бахти мазника, сам си противоречи. уволнил маса служители /явно, които не са му удобни/ и после видиш ли нямал хора за Сл. Браяг, а оставил само Андон и шапката му, а заведения много. Ейй дофторе, да не искаш да се пенсионираш за един сезон???
4.
БАЙ ПЕТКО
24.06.2015 16:06:21
1
9
КАКВИ ХУБАВИ РАБОТИ ГОВОРИ
ТОЗ Д-р САМО НАПРАВО НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ СИГУРНО И НА НЕГО СА МУ СЛОЖИЛИ ШАПКА ЩО НЕ СЕ ПОИНТЕРИСУВАТЕ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ ЗА МИНАЛОТО НА ТОЗ ДИРЕКТОР ХУБАВЕЦ ЧЕ ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ БЕШЕ ИЗГОНЕН И ПОДСАДИМ ОТ СЪЩАТА ТАЗИ СЛУЖБА В Г-р ПОМОРИЕ ПА СЕГА СЕДНАЛ ДА ГОВОРИ КАК БОРИ КОРУПЦИЯТА МАШАЛАААА БРАВО ЕЙИИ ТАКОВА НИ Е ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ В БГ.
3.
Плажен
24.06.2015 16:05:05
0
10
Хахахах, увеличил оборотите...на рекета - да. И от къде да знае такса спокойствие,колко е...нали му се отчитат накуп.
2.
акт
24.06.2015 15:53:22
1
8
Бахти черната каса! Кво ги правят тия пари бее? Веднага махнете "шапката" на Андон че таксата стана двойна!
1.
кафенце
24.06.2015 15:33:59
1
9
Мед му капе от устата на тоя, ама що не ме питат мене?! Тази негова всеобхватна работа е само за пари и то ако може ей така, на ръка.. Абе ще дойде видов ден!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата
Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори