×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако БСП подкрепи независим кандидат за кмет в Карнобат, ще загубим изборите!


Ако БСП подкрепи независим кандидат за кмет в Карнобат,  ще загубим изборите!
Според общинския лидер на БСП в Карнобат Тодор Байчев в понеделник се очаква тежко решение за бъдещето на Столетницата
19 Юни 2015, Петък, 10:38 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Ако кандидатът ни е независим и ние работим за него, той за чия листа ще работи?!
-Г-н Байчев, кога ще се проведе общинската конференция, на която трябва да издигнете кандидат-кмета на партията за Карнобат?

-Всички събрания за номинации вече приключиха, имаме насрочена общинска конференция на 4 юли. Но резултати няма да съобщя, защото в понеделник ще имаме заседание на Общинския съвет на БСП в Карнобат и не е редно преди да съм ги обявил на другарите да ги разгласявам по медиите.

-Как реагира активът на БСП в Карнобат на изявлението на г-н Георги Димитров, че ще се кандидатира като независим?

-Двупосочно. Тези, които са зависими от него - мълчат, а тези които нямат нищо общо с администрацията на Общината - открито роптаят. Като цяло, ситуацията е неприятна. Самият факт, че има открити възражения срещу действията на Георги Димитров, говори достатъчно.

-А отрази ли се тази конфузна за БСП ситуация при номинациите за кмет,  като тенденция, щом не искате да кажете цифри?

-Не, защото при гласуването другарят Димитров все още не се беше обявил за независим кандидат. Така  той получи определен брой номинации от свои поддръжници, които не се знае как щяха да  гласуват при положение, че беше обявил кандидатурата си за независим по-рано. Второто – с този ход ние даваме преднина на един определено, ясно дефиниран, независим кандидат. Георги Димитров беше включен в номинациите, защото е партиен член. Бяхме взели предварително решение, че няма да имаме номинации за независим. По време на събранията наши членове попитаха дали могат да номинират хора, които не са членове на БСП. Тези предложения ги отклонихме с мотив, че избираме кандидат, който ще е наш.

-Нарушен  ли е  уставът на БСП, който не позволява на партиен член да се кандидатира като независим кандидат-кмет и като последствие той трябва да бъде изключен?

-За мен е фактическо нарушение на Устава, но ако говоря като юрист, самият акт на нарушението ще започне едва, когато се кандидатира за кмет. Това, че го е заявил не означава, че го е направил.

-Истина ли е, че сте си обещали с Георги Димитров да работите заедно - независимо кой ще бъде кандидат-кмет на БСП, в името на общата цел? Самият  Димитров в интервю за Флагман.бг преди няколко месеца се кле именно в това. Пък и през ноември 2011 г. беше категоричен, че два мандата стигат - за разумно кметувалия, разбира се.

-Така беше. Имахме разговор на тази тема и аз поех ангажимент, ако общинската структура на своята конференция реши, че Георги Димитров трябва да бъде партийният кандидат, ще отстъпя. Темата на нашия разговор беше: Който загуби да подаде ръка на спечелилия и да работим заедно, за да не се разбива структурата. С това непремерено, необяснимо за партията, действие Димитров започна разделянето на БСП в Карнобат. Не искам да прогнозирам доколко е опасно.

-Върви ли Георги Димитров по пътя на Атанас Атанасов, който след два мандата се разложи във властта и се самозабрави, обявявайки, че е станал незаменим и независим по същата тази формула?

-Не съм аз човекът, който ще го каже. Но има аналогия в анализа ви.

-Опонентите ви ще бъдат доволни - Вие от една страна като партиен, Димитров от друга като независим, подкрепян от АБВ. В крайна сметка резултатът може да е в полза на ГЕРБ. Ако, разбира се, определена част от ГЕРБ не подкрепи Димитров подмолно, както се случи с успелия чужд за ГЕРБ кандидат в Айтос през 2011 г.

- Ако БСП подкрепи независим кандидат - ние сме загубили, защото освен за кандидат-кмета,  ние трябва да работим и за листата си. Ако кандидатът ни е независим - той за чия листа ще работи?! Имам опасения, че той (Георги Димитров,б.а.) ще си работи за някаква своя листа, която няма да е на БСП. Единственият начин на излизане от ситуацията е издигане на кандидатура на БСП и работа за листата.

-В понеделник ще поискате ли от Георги Димитров да каже какви са мотивите му да се обяви за независим?

- Не знам дали г-н Димитров ще дойде. Съмнявам се. Но дали ще е с него, или без него – ще заседаваме по организационни въпроси, Общинският съвет е колективен орган. Ако г-н Димитров дойде, естествено, че ще го попитам за неговото решение. Ще е тежко. Дължи обяснения, защото решението му е политическо, а той не благоволи да запознае ръководните органи на партията. Взел го е еднолично и  ние от медиите гадаем какво го е провокирало. Това, което мога да подчертая е, че той лъже за мотива, който бе съобщен – че областният лидер Николай Тишев е обявил моята кандидатура преди общинската конференция.  По никакъв повод Николай Тишев не е споменавал моето име - че аз ще бъде кандидат-кмета на БСП, с което да се предопредели избора на общинската конференция. Напротив – винаги е бил умерен и не е вземал отношение. Моето лично мнение, подчертавам лично е, че с този ход Георги Димитров избяга от решението на конференцията.

-Цялата група на БСП не отиде на извънредното заседание на Общинския съвет в Карнобат и по този начин остави сесията без кворум. Така ли ще я карате до края на мандата?

-За другите не мога да отговарям, но за себе си имах уважителни причини. Знаете, че аз съм адвокат, имах клиенти, които бяха дошли от Пловдив и е трудно в последния момент да си отменя ангажимента. Трябва и да работя, за да си гледам семейството. Сесията беше извънредна.

В категории: Карнобат


110
Коментара по темата
110.
димо
01.07.2015 08:01:48
1
13
Крайно време е да го изметем георги от кметския стол!Стига беззакония!
109.
до уффф
26.06.2015 22:02:54
0
9
Лисицата , като не може да стигне гроздето казва, че е кисело, а ти тъй като си сам/а срещу всички, които пишат истината казваш че са злобни. Не ние не сме злобни, а хора будни, които следят какво се случва и искат промяна към по добро. Без такива като нас света нямаше да върви напред. А ти си боклук и мухльо/а и при всички случаи сега живееш под крилото на Г.Д. и си чернолизец, наясно си, че като си отиде той, си отиваш и ти. Е сбогом!
108.
зелени балкани
26.06.2015 20:51:50
1
6
до Уффф- Скъпи ми уффф,даже и не влизам в общината,камо ли да съм служител там.Навътре съм,защото виждам нещата в истинската им светлина,без да съм сложил розовите очила,както ти явно гледаш.И както виждам тези с розовите очила са страшно малко,а нали мнозинството е важно и то определя мнението.
107.
до 105
26.06.2015 14:52:56
6
1
ами като нямаш акъл, гласувай за ГЕРБ, как не ви стана ясно, че олигархичната клика е все една- ГЕРБ, БСП, ДПС, ВСЕ Е ТАЯ! ВСЕ Е РАЗГРАБНВАНЕ И ГЕНОЦИД НА БЪЛГАРИЯ! ПРОУМЕЙТЕ ГО СА ПРОМИТИТЕ СИ МОЗЪЦИ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ! БЪЛГАРИЯ УМИРА, ТЕ СЕДНАЛИ НА ПАРТИЙНИ НИВА ДА СЕ ДЪВЧАТ!
106.
уффф
26.06.2015 14:47:51
6
1
честно предавам се. То със злобни хора не може да се говори. Едно си баба знае, дно си бае. Нито съм Минка, нито съм Дафинка. Редови гражданин съм, който през последните години се кефи, че живее тук. Зелени балкани,явно си от служителите на общината, гледам те бая си навътре в нещата. Ай дай боже ти да станеш кмет, че да цъфнем и да вържем
105.
пишещ
26.06.2015 12:15:12
3
11
Аспарух не зная какво ще прави,но аз ще гласувам за ГЕРБ и против черния маймун.
104.
ха-ха-ха
26.06.2015 09:27:40
1
10
Абе ,не знам кой е този Аспарухчо,ама 103 явно е много добре запознат с предназначението на вазелина.Сигурно често го използва .
103.
Аз
25.06.2015 22:21:14
10
4
Аспарухчооооо,какво ще правиш ти красавецо след септември месец?След всички глупости които изписа?
Ще ти трябва мноооого вазелин.
102.
ели
25.06.2015 21:06:31
1
12
До 99!Никои не го иска Г Д!!На всички ни омръзна да ни лъже,манипулира,краде и прави на балами!!!!Край на своеволията на наглеца!!!
101.
зелени балкани
25.06.2015 19:19:19
1
16
Я,крайно време беше да се събудят и тролчетата.А може би са Минка или Дафинка.Ама тъй като интелекта на Дафинка е много ограничен,сигурно е другата кокона.Да сигурно има интелект любимият ви кмет,но го използва главно за своя сметка да си напълни гушката.А коментарите са такива,защото си ги е заслужил.Къде виждате цъфтяща община-в разбитите и мръсни улици,в подскачащите плочки в центъра/гордостта на кмета/,в препълнените контейнери,в миризмите с ,с които ни обгазяват от известно време/идващи неизвестно откъде/,с градската тоалетна,която глътна хиляди левове,а не работи и който има нужда бяга по кафетата,с пазара,който е нещо безмислено,но за много пари и много други "екстри" направени от скъпия ви кмет.Това,което е направено, е с пари от проекти и то само ,защото далаверата е огромна.А да не забравя-съборената сграда на стария съд ,ремонта на съблекалнята на стадиона и ред други строителни дейности ,направени от фирма,чийто собственик е криминално проявен и търсен от НАП и полицията.Защо ли точно с него играе с кмета? Въпрос без никаква трудност.До тук не виждам къде са успехите ,касаещи общината.Виж за себе си е сигурно свръхуспешен.И за това "дребните провинциалисти" повече не го искат,но не защото му завиждат,а защото им писна да ги крадат и лъжат.Като е толкова кадърен да развива собствен бизнес,ама и за това явно не става.Едно е харчиш безнаказано чужди пари,а съвсем друго да рискуваш собствени.А по въпроса с "преглъщането" се обърнете към друг по запознат с процеса за консултация!!!
100.
еха
25.06.2015 19:16:01
2
15
99 никой не иска Г>Д>, май самоти го искаш, ами като го искаш вземи си го, даром ти го даваме, бакшиш. В цялата община има само двама интелектуалци - 99 и Г.Д. Евалла, машалла, ако на това му се казва интелект, чудя се защо никой не го е видял и къде го крихте 8 години, тая чак сега, когато на Г.Д му дойде края решихте да го покажете. А Ти 99 явно от ум кипиш щом всички хора в общината/ освен Г.Д./ наричаш прости, а че и съжаляваш затова че обиждаш. Е аз не съжалявам да Ти кажа, че си Селянин/ка, тъй като съм сигурен,че си. А колкото до коментарите - на лъжец, крадец и курвар не му се полага интелигентен коментар, а само ритник. Тоя боклук Г.Д. "успя" на гърба на "простите" хора и пак те ще го смачкат, така че в момента ни залива всичката помия сътворена от Г.Д. за 8 години и не знам дали още толкова ще ни стигнат, за да се изчистим от нея.
И знаеш ли? 8 години живеем в кочина и не искаме повече да ни управлява твоя "успешен" кмет. Вземи си го!
99.
аман
25.06.2015 17:43:52
16
3
Кой казва,че хората не искат Г.Д за кмет???? Аз го искам. И знаете ли защо? Защото интелектът, знанията, които ГД притежава е не разбираем за прости хора. Съжалявам, никого не искам да обиждам, ама си вижте коментарите бе хора!Разбита община????Вие добре ли сте?Знаете ли какъв е проблемът на дребни провинциалисти като нас? Завистта и неспособността да преживеем успеха на успелите хора. Дори този успех да означава много и за нас. Не можете да го преглътнете нали? не сте имали такъв успешен кмет до сега и искате да се върнете в кочината в която живяхме допреди 8 години. Евала!
98.
ха-ха-ха
25.06.2015 14:38:44
1
12
И хиляда материала да си плати ,същата работа.Кой ще му се върже вече на лъжите?Той е толкова окакан,че няма повече накъде.Колкото и да се опитва да се изкара много кадърен и мислещ за града, свърши вече.А не,че някой и преди му е вярвал,но той мина всякакви граници и няма място повече в общината.
97.
97
25.06.2015 14:11:50
0
12
И е странна работа. Ниска безработица, а хората пак са бедни. Защото не им се плащат заплати, а подаяния. Затова и хората бягат да работят извън града. Затова и се "внасят" работници. Диви селяни от балкана колкото искаш
96.
МЕСТЕН-БЕЗИСВЕСТЕН
25.06.2015 13:48:14
0
15
докато тук си чешем езиците-нов материал си е платил Гошко и е качен в групата на Карнобат във ФБ.То се хвали,хвали-колко ниска е безработицата в града ни и ще си помисли човек ,че е трудов медиатор и работи в бюрото по труда.
95.
избирател
25.06.2015 09:45:28
0
20
Оставете на мира тоя боклук Димитров. След няколко месеца ще е само един лош спомен. Излизайте да гласуваме и М.Стайков сам ще го отсвири като види, че парите му отиват напразно.
94.
ха-ха-ха
25.06.2015 09:29:59
0
14
Не съм сигурен,че е толкова спокоен Черния,щом и от БСП го изритаха,а не се знае дали Стайков ще се намеси .А 93-ти е прав,че трябва всички да гласуваме и тогава дружно ще изметем боклука от общината.Не знам ,обаче дали и циганите ще гласуват за него,защото миналия път ги излъга и не им даде парите,които им обеща.
93.
ако
25.06.2015 07:35:44
1
16
Ако се организираме и отидем да гласуваме против Г.Димитров, Миню няма да може да ни надвие, защото има влияние, донякъде само над своите работници и циганите, а другите сме свободни гласоподаватели и сме в пъти повече от платените. Така че АТАКА!!!!!!!
92.
иван
25.06.2015 07:02:01
0
10
Миню пак ще му плати мандата,затова е толкова спокоен и сигурен наглеца!!!!
91.
ха-ха-ха
24.06.2015 19:53:10
0
20
Човек с достойнство , когато види ,че никой не го одобрява и много хора го мразят и не желаят да им бъде кмет, се оттегля и се занимава с нещо друго. Обаче достойнство и Г.Д това са коренно противоположни неща.Хората не го искат,не го искаха и този мандат,но Стайков му го купи .Сега отново се натиска на всяка цена да седне на кметския стол.Повръща ми се и съм отвратен дори от мисълта за това.Абсолютно е прав 89-ти и така мислят страшно много хора в града,но Черния толкова се е самозабравил ,че не вижда ненависта на гражданите.С всяко свое действие предизвиква все по-голямо отвращение.
90.
черньо
24.06.2015 19:01:04
0
19
черньо, черньо, отиваш си вече, дойде ти края, опитваш се да хапеш, но от яд само ставаш син-черен патлажан
89.
До избиратели
24.06.2015 16:22:09
1
23
Ясно е, че Г.Димитров не е желан не само от всички безпартийни, но и неговите съпартийци от БСП не го искат и се срамуват от него, от неговите действия. Ами то как да го харесаш и избереш това нещо - ами то не беше крадене, не беше лъгане, ходене и лизане при ГЕРБ и АБВ, а сега и независим. И за какво - за власт. Ами той за тая власт продаде и разби БСП-то, разби общината, обезлюди селата, а вече и от града много хора бягат от него и неговите действия. Той е толкова нагъл, че от плюнка не разбира, а само от кютек, така че е време да го изритаме толкова силно, че място да не може да си намери в града. Със сигурност има и такива дето му лижат черния задник, като назначените от него бездарни и тъпи близльовци, курвите и циганите.Време е вече да си вземем града от всички тия отрепки и да гласуваме за всеки друг, само не и за Георги Димитров-черния. ХОРА БДЕТЕ, ЮДА ИЗГОНЕТЕ, ЧОВЕК СИ ИЗБЕРЕТЕ , ЧЕРНИЛКАТА ЗАБРАВЕТЕ И СЛЪНЦЕТО ПОГЛЕДНЕТЕ!
88.
ха-ха-ха
24.06.2015 09:23:32
0
21
Пази боже Париж,най-много да открадне и айфеловата кула.Пък Минка ,какво ще прави?А да може да организира курсове как се ловят балъци.
87.
ali
24.06.2015 08:51:24
0
19
димитров ще падне!Стига се е подигравал с хората!Баста!!!!
86.
парижанин
24.06.2015 07:20:45
0
20
Не забравяйте да ни изпратите за зам.кмет и Минка.
85.
до бат Гого
23.06.2015 22:18:29
0
21
Само не разбрах едно? Кога ще се кандидатира като независим бат Гого?1.Преди да изгуби на конференция?
2.След като изгуби на конференция?
хахаха или
3.ще се кандидатира за кмет на Париж да им оправи малко града.
84.
зелени балкани
23.06.2015 21:36:52
0
22
Скъпи ми ,83 нещо бъркаш посоката.Аз не съм фен на БСП ,а съм против Черния.Така,че не ме интересува твоята статистика.Казах го като показател каква луда народна любов го обгражда ,явно любимия ти кмет.И ако не си Минка или Дафинка значи станахте 3-ма.
83.
До 82
23.06.2015 21:11:16
11
2
Да,те в БСП вече останаха към 180 човека.Вярвайте си ,че сте велика сила.
82.
зелени балкани
23.06.2015 21:00:45
0
21
до 81-Ти да видиш!!!И кой го иска това недоразумение.Никога не са го искали,но Стайков му купи двата мандата и ни го натрапи заради своите интереси.Иначе щеше да гледа общината през крив макарон.А що се отнася до" народната любов".тя свършва до Минка и Дафинка.Доколкото виждам от коментарите дори и неговите от БСП не искат да го видят и на снимка.87271
81.
до зелени балкани
23.06.2015 20:26:40
0
15
Ако теб те искаха както Г.Димитров никога нямаше да изоставиш общината, Минка и Дафинка. Мечтай си да се радваш като него на народната любов в Париж.
80.
зелени балкани
23.06.2015 19:26:27
0
21
Леле,ако за мен говорят по този начин като за Г.Д щях да се скрия в миша дупка.Този обаче е толкова дебелоок,че нямам думи.Как може такава наглост и безочие.Толкова се е самозабравил,че вижда,че хората не го искат и пак се натиска.Явно има още какво да се краде .Не бил още независим.Скоро ,обаче ще бъде,т.е от него нищо няма да зависи.Крайно време е да го изметем от общината.
79.
ха-ха-ха
23.06.2015 17:54:38
0
21
Е не може хем така,хем онака.Този път сам си го вкара с декларацията си,че щял да се явява като независим.Показа се обаче с истинското си лице,че на всяка цена иска да продължава да бъде кмет.Този път ще му излязат криви сметките,обаче.
78.
ПИШМЯН КОМУНИСТ
23.06.2015 17:17:34
0
21
Интересно беше да слушаме лекето Г.Димитров как обяснява, че не се отричал от думите си, но не бил още независим. Хихихи. Напълно в стила му. Хем разведен, хем се натиска при женка си, хем кръшка с Минка. Абе пълен ташак е тоя.
77.
ха-ха-ха
23.06.2015 16:51:57
0
19
Аууууууу,защо не съм бил там,за да видя този сеир.То ще да е било голямо шоу.Ама ще вземе да му стане зле и какво ще прави Минка,трябва да търси друг балък.
76.
ваш
23.06.2015 15:39:57
0
20
Ама снощи влезе много надъхан Герги и на бързо му сраха в гащите! Изпоти се и посиня -наглеца.
75.
съсед
23.06.2015 10:24:11
1
28
Наглия Г.Димитров смени водопровода само на уличката пред сина си. Хайде на бас, че сега ще бъде веднага асфалтирана, докато съседните улици не са асфалтирани от миналата година, когато ни смениха тръбите
74.
Гражданин
23.06.2015 09:07:19
19
13
Комунистите от ГЕРБ злобеят срещу комунистите от БСП , нервничат , има защо -- накрая пак ще целунат черния задник на Георги , ще го изберат за кмет с тяхната безрезервна подкрепа . Нищо ново не казваме , нали . А тия Аспарух / на бай Паруш семкаджията внука , който е вечно пиян) , Невен и Дечо откачените , Мария олигофренова -- аутсайдери и ненормалници въобще не ги отразявайте , безсмислено е .
73.
д-р В.Колев
23.06.2015 08:26:47
0
20
Георге в аптеката на бившата ти жена продават ли вазелин? Купи си веднага, нужен ти е?
72.
стига вече
23.06.2015 06:33:18
3
4
Касабова да вземе да изтрие коментарите, че ставаме за смях с тези обиди и лични нападки, в които за жалост има много верни неща.
71.
свидетел
22.06.2015 23:07:01
0
24
Вярно е. Посиня като патладжан, а очилата му се изпотиха. Даже се изкара репресиран нахалника. Хахаха. Ще яде хурката след две седмици. Гаранция!
70.
123
22.06.2015 22:46:26
0
24
Вярно ли е че комунистите са скочили на Георги тази вечер? Какво се е случило?
69.
га-га
22.06.2015 22:11:27
0
21
гошко, гошко маймуна черна, ти си черен, душата ти е черна и всичко , което пипнеш почернява.почерни цялата община, окраде всичко което можеше и не можеше, че и още искаш. абе ти наяждане нямаш ли бе - черен, лъжлив, крадлив и еблив. какво направи за 8 години- един каменен площад с тонове камъни и тракащи плочки. и ако не крадеше от всички проекти, пръста си нямаше да мръднеш, а сега имал си още много да правиш за общината- какво бе гошко? още ли има за крадене? така като гледам, остана някой и друг парцел в центъра за вземане, а проектите те в кърпа са ти вързани- все пак минка свирката свири на твоя кларинет. чакам с нетърпение 25.10. да видя как ще пребледнееш.....до избориииииии
68.
Цоко
22.06.2015 22:00:31
15
3
Тоше,Тошенце,що ти висна гагата таз вечер,ве бате?
67.
помнещ
22.06.2015 17:29:01
2
21
Гошо не му се е случвало да печели избори, защото са му ги купували
66.
Симпатизант
22.06.2015 16:55:30
16
3
Байчев няма да му е за първи път да губи избори в Карнобат,но се надяваме да е за последен.Докато при Гошо такова нещо не се е случвало.
65.
у лево
22.06.2015 15:31:24
5
17
Комунистите полудяха. Предложете Минка и Дафинка и уточнете цените в публичния дом. Истината е при Бойко бе нещастници.
64.
пленум???
22.06.2015 13:01:08
1
22
Освен М.Стаматова и П.Златанова е другият общински съветник на Г.Димитров :) Че и пленум??? Откъде ги знаете тези думички драги ми пищещи??? Да не би да сте членове на този пленум :) Г.Димитров се тресе от страх явно.
63.
До 7-ми
22.06.2015 10:37:48
4
10
Карнобатлията е прав . Балона на сегашния кмет се спука . Но да помислим и за друга съграждани -защо БСП и не ни ли стига вече толкова години , повече от половин век БСП .
62.
до всички
22.06.2015 10:24:54
3
9
Важно е да чуем решенията на пленума довечера - може да има изненади. Защо не М. Стаматова да се появи на хоризонта. Един достоен кандидат. Даже и някоя друга жена може да се кандидатира. Е тогава ще стане интересно. Бягайте мъже.
61.
жител на Карнобат
21.06.2015 20:01:17
4
7
НАЦЯЛО ИЗПРОСТЯХТЕ!ИЛИ ПИШЕТЕ НЕЩО СВЯСТНО ИЛИ СЕ РАЗКАРАЙТЕ!
60.
марихуана
21.06.2015 19:56:39
16
4
Аспарухчо,твойте джуки издуват ли се като "благодариш" на гуруто си?
59.
:)
21.06.2015 19:17:49
0
18
Чета внимателно коментарите срещу Т.Б. и стигам до извода, че са импотентни като Г.Димитров. На Минка свирката и се издуват джуките докато накара Герги да цвили от кеф.
58.
ха-ха-ха
21.06.2015 19:11:19
0
19
Абе не знам,но определено ще стане по-светло в общината като изритаме Черния.А пък "красавците" да не са опитвали Тошко или им се иска ,че говорят за гей дружинка.То наистина мерака е голямо нещо и умира последен.
57.
До кака ти Пипи
21.06.2015 19:09:53
16
5
Като е хубаво да стане манекен,а не да се опитва да става кандидат за кмет.За да си кмет не се иска хубост,а да имаш нещо в главата,но уви....
56.
кака ти Пипи
21.06.2015 18:55:26
2
17
Много си е хубаво момчето. Яд ви е че не сте като него и беснеете. С теб сме Тоше. Чакаме те в общината.
55.
Красавци
21.06.2015 18:18:58
16
5
Т.Б. си заформи страхотна гей дружинка покрай него.
54.
Аспарух
21.06.2015 18:16:12
14
3
Вижте го къв мухльо е тоя на снимката
53.
бонгур
21.06.2015 16:11:40
1
19
Имам чувството,че Г.Димитров от независим кандидат ще се стане на пенсионер от когото нищо не зависи. Хахаха.
52.
статистика
21.06.2015 15:50:06
1
15
карнобатлии са отвратени от действията на гошо затова гласа ще се даде на т.б.-поръчени проучвания!!!!!!!!!!!!!
51.
.
21.06.2015 15:43:00
6
14
Оффф за Владко никога няма да започне на чисто в общината ! Да се седи в областна и от там на струга!
50.
.
21.06.2015 15:05:12
4
15
Някой ще си гризе мадурите на 4 юли. Само не зная,как после ще обяснява защо се явява като независим,като неговите пенсии не го искат??? Аз защо да гласувам за него,а не за ГЕРБ. Подкрепете нашия Вл.Крумов и да започнем на чисто!
49.
екскурзиант
21.06.2015 13:56:31
1
19
Бате Гого чака само да кацне и започна да пише. До там ли се докара бе ахмако. Поне не го прави пред други хора. Пак ще гласуваме за Тошко. Сега поне е ясно,че сме с него и против теб. И като ходите с Минка на меден месец за сметка на общината,не взимайте хора,които разказват по телефона какво става още на момента. O revoar
48.
rafet
21.06.2015 01:01:39
16
2
bati gosho e pich moje da gi ebe zashtoto mu davat a i e napravil dostatachno mnogo za Karnobat
47.
rafet
21.06.2015 00:51:24
15
4
abe toshe nakade si tragnal i ti be carvul dolen edna jena nemoja da zadarjish kmet shte mi stavash
46.
ха-ха-ха
20.06.2015 17:53:36
0
17
До екскурзовод-много ми харесва поздрава,обаче не мисля,че Минка въобще ще е на влака.Тя вече ще е започнала да търси по-перспективен влак.Такива като нея гледат само келепира.Обаче да кажа,че съм разочарован-много слабо работят тролчетата.Вземете се активизирайте,че Черния като се върне ще ви дърпа ушичките,че не сте активни и ще вземе да ви изхвърли от общината.
45.
екскурзовод
20.06.2015 07:28:57
0
20
Поздравявам карнобатлии с песента "Черен влак се композира" от Карнобат за с.Церковски.А свирката на машиниста на влака Георги, ще надува....Минка.хахаха
44.
браточка
20.06.2015 05:47:51
0
20
Брато, браточка ;) Тошката винаги е бил пич и ще си остане такьв, а Гошката винаги е бил пиянка и ще си остане такьв. Моля те не бьркай френската любов с Минка свирката. Излагаш общината бе БРАТО.
43.
Бай Ставри
19.06.2015 23:20:23
5
16
Стефчеее,и у Соколово ли ви пуснаха интернет ,ма кака?Не си мисли,че твоя Танас е печеливш в тая ситуация.Те хората у село не го искат,той за града са стяга.
42.
Братото
19.06.2015 23:18:26
19
2
Тошко,Тошенце,ти си губещ при всички положения.И винаги си бил.....аутсайдер...
41.
ха-ха-ха
19.06.2015 22:08:25
2
17
О ,не само в Париж,а и в Германия ,и в Люксембург.Абе,въобще патрони.Бабите ,които гласуват за него трябва да научат как любимият им Гошко обикаля Европа ,а те лапат мухите.А до 39- скъпи ми 39-ти не знам какво толкова е направил,освен,че си е напълнил джоба за наша сметка,защото всички сме данъкоплатци,но само за някои са благинките,а другите духат супата.
40.
Мс
19.06.2015 21:52:29
1
20
Гадове. В Париж а? А ние тук из дупките да караме. И как само сте се подбрали бе боклуци такива. Ооооо ще дойде време за гласуване. Лошото е,че трябва да ви понасяме още няколко месеца.
39.
ss
19.06.2015 20:55:25
20
3
Стига сте плюли кмета. Добре,че беше той да ни оправи града. И да е взел нещо - полага му се. Голяма работа,че бил на екскурзия.
38.
зелени балкани
19.06.2015 20:42:58
1
20
До Другар- надявам се,че това ще им е за последно.Да видят ,че това ще им остане.То Минка щом Черния падне от стола веднага ще го изхвърли от списъка и Мургавия ще попадне в графата нежелани бройки.
37.
ха-ха-ха
19.06.2015 20:38:07
1
19
Чух аз ,че този кон ще го изритат от конюшнята,заради троянското си поведение.Ама то неговото навеждане пред Черния беше толкова яко,че ако някой му беше минал отзад щеше добре да намаже.Е на Величко вече щяха да му казват Величка,ама политиката иска жертви,пък и нали трябваше да се намери място на некадърната му,крадлива женка. А що се отнася до слабото сърце на Гошко-затова Минка е във Франция,да обмени опит във френската любов и да го дава по-лежерно ,та да не се налага Величко да го спасява.Не,че е способен ,де.
36.
другар
19.06.2015 20:38:02
0
19
това е да лягаш при млада булка-Минка ,споделя на другарите си??????ще има много пътешествия???
35.
зелени балкани
19.06.2015 20:29:25
0
18
Скъпи БСП ,ако не бяхте го кандилкали нямаше да бъде кмет и съответно да събира олигофренки около себе си.Ама то честно казано ,ако не си ологофрен,не знам как можеш да издържиш на простотиите му.Обаче освен олита има и доста труженички,които го гледат с овчи интусиазъм .Абе,какъвто кмета,такъв и антуража му.Е далеч са от класата на Минка и затова тя е в Париж,защото например Дафито не го извеждаше извън България./горката Дафи,как ли се хапе за задните части/.
34.
светулка
19.06.2015 20:21:02
0
17
Я не говорете за Минка-свирката ,че Гошко е със слабо сърце ще стане нещо и троянския кон Д-р Колев трябва да го спасява!
33.
мамина сладка
19.06.2015 20:18:49
0
20
И какво да направим като Геновата се нерви?Има много качеаствени хапчета за такива случаи.Е вярно,че ги изписват със зелена рецепта,ама то не е срамно. Друго,което може да и препоръчам е да се обърне за съвет към Минка.Убеден съм,че ще и подскаже как да си успокои нервите.Защото то си е човещинка,пък и е казано-незадоволената жена е като бомба със закъснител и не знаеш кога ще избухне.Пък и защо ли се нерви,скоро няма да е зам.кметица.
32.
бсп
19.06.2015 20:15:26
1
20
В общината има само олигофренки ,ако нямаше такива как се задържа вожда Г.Димитров
31.
служител
19.06.2015 20:08:53
1
20
Моля Ви не говорете така за кмета ,защото Мимито Генова -олигофренката става много нервна . не може да се владее и става високо напрежение в общината.
30.
зелени балкани
19.06.2015 20:06:29
0
19
До хи-хи- ами ,явно има още какво да усвоява,щом я заведоха на обмяна на опит чак в Париж.А за какво ще отговаря като зам.кметица интересно.Може би за изучаването на Кама сутра.
29.
ha-ha-ha
19.06.2015 20:02:27
0
18
Явно черния много го е страх от Байчев,защото той още не е официално обявен за кандидат-кмет ,но кметските тролчета пишат в несвяст против него.Каква ли помия ще се излее,когато го обявят официално.Ама то друго от един агент,готов да предаде и майка си ,какво да очакваш./справка-агент Вълевски/.Интересно обаче,същите тролчета не ритат срещу Владко Крумовия.Защо ли?Може би пак ще направят врътката с ГЕРБ и ще си управляват/крадат/задружно.Или за Черния, Владко е толкова слаба ракия,че дори не го слага в сметката.Черния вече веднъж си назначи една безгласна буква,пардон -съгласна от ГЕРБ/справка-Стефчето/,защо да не го направи пак.Поне така се надява.
28.
хи хи хи
19.06.2015 19:29:28
0
22
Не говорете така за Минка бе..толкова е старателна,усвоила е до съвършенство всички пози...време е да се кандидатира за зам.кметица..ще бъде седмото чудо на света..
27.
комунист
19.06.2015 18:57:36
4
21
Значи истината е само една - Георги Димитров е по-велик и от Партията. Мина това време, когато Партията беше Г.Димитров. Сега той ще е един щастлив пенсионер на село, дето си гледа внуците. Заради такива гъзолизци като прежди писащите този човечец си е повярвал, че е велик и незаменим. Няма незаменими хора. "Другаря Димитров" е минало, колко и да не му се иска.
26.
БКП
19.06.2015 18:51:24
18
5
Партията щеше да бъде вечна,ако ги нямаше такива гъзолизци като Т.Б. И Н.Т. А такива наркоманчета като Аспарухчо и Д.Няголов само им подхранват егото.
25.
25
19.06.2015 18:39:19
3
18
Георги Димитров няма какво да го обсъждате вече. Той е минало. Ако имаше малко акъл в кухата си глава щеше да се оттегли с достойнство, а сега ще гледа на другия ден след изборите като препикано мушкато. Партията е вечна, а разни шматки като Г.Димитров са миг от вечността.
24.
Кт
19.06.2015 18:25:14
18
5
Тодор Байчев не знае ли,че е обречен ,и че каквото и да се случи той няма да бъде кмет?А съпартийците му защо не го питат как харчи партийна(народна),за да плюе по конкурентите си?
23.
зелени балкани
19.06.2015 18:01:03
3
21
До Керка-критериите са наш човек,човек,който дава рушветче,човек,който може да ни свърши определена работа и все в този дух.Ако си обикновен простосмъртен просто духаш супата и гледаш европроекти през крив макарон.Не случайно Минка е на това апетитно местенце,да казва на кого -да и на кого -не,т.е -на правилните хора.
22.
ха-ха-ха
19.06.2015 17:43:41
1
22
Ааа,не знам Карнобат какъв медал ще спечели,ама Черния при всички положения ще захрани добре банковата си сметка.Пък и ,ако не е кмет нали Дулцинеята/Минка де/ ще му тегли шута и пак на Дафинкината ще трябва да кацне.
21.
керка
19.06.2015 17:03:22
2
21
Какви са критерий те за подбора -по проекта МИГ......или се избират по други ставки и ходят на гуляй и са отбор ""черен влак се композира".....
20.
до 1
19.06.2015 16:50:44
2
18
То с черния Гошо "златен медал"ще спечели
19.
До 2
19.06.2015 16:49:12
3
19
Я пак прочети тая статия, за която си дал линк! Къде пише, че Тишев или който и да е е казал кой ще е кандидатът за кмет на БСП Карнобат. Недей да спекулирташ, ей, не говори добре за теб! Това, че журналистите са го написали така, не значи, че някой го е казал. Колкото до Байчев - успех ти желая!
18.
зелени балкани
19.06.2015 16:31:26
1
23
Виждам,че има някои заблудени,които още подкрепят възмургавичкият и даже се палят в негова защита.Абе хора ,вие ненормални ли сте? Бате ви Герги се търкаля с Минка в столицата на любовта Париж ,а вие се пържите в собствен сос и мизерно съществуване.Въобще събраха се една сплотена дружинка - Черньо,Минка,Станчо/кой ли ще му надзирава работниците и може би затова вчера не можах да си купя хляб.Беше свършил,защото по-малко са произвели./,Минка Андреева и съпруг/да и носи куфара/,Румен Лефтеров/той пък девер на зам.кметицата / и други няколко знайни и видни граждани,заслужили да се отъркат в божеството.Вижда се ,че не са случайни индивиди.А сега за кметските тролчета-пишете ,че като си дойде любимеца ви ,да ви потупа по главичките,нищо ,че той си прави кефа ,пък вие го духатеГоляяяяяяям кеф!!!
17.
до 16
19.06.2015 15:57:16
1
23
Номер 16 аз имам по-добра идея. Нека длъжността кмет на Карнобат бъде наследствена. Така и останалата част от магазините по центъра ще се съберат само в едно семейство :)
16.
мнение
19.06.2015 15:52:11
2
24
Явно само Г.Димитров може да е кмет в тази община. Защо ли да правим избори тогава? Я ГЕРБ и БСП да се разпуснат и само кмета и Вичо да решават какво и кога да се случи?
15.
ха-ха-ха
19.06.2015 15:50:29
0
21
Правилно 12-ти.Тя ,ако не е Минка.....Ама защо обиждаш хората ,те не са на екскурзия,а на обмяна на опит.Жертват се ,значи за общината ,а ние ги плюем.Голям ташак!!!!!!!!!Ако не друго Минка ще усъвършенства френската любов.Това също е обмяна на опит.
14.
Въпросче
19.06.2015 15:47:06
20
6
Некадърника Т.Б.,като е много добър адвокат защо иска да става кмет?
13.
Герб
19.06.2015 15:41:37
18
6
Т.Б. И Бсп Карнобат си правят харакири.
12.
честито на печелившите
19.06.2015 15:34:32
2
21
Аааааааа моля, моля. Не така за Минка. Все пак, ако не е тя, как ще върви работата в МИГ-а? Станчо Станков няма да може да вземе нито един проект и сега нямаше да и носи куфарите на екскурзията.
11.
ха-ха-ха
19.06.2015 15:27:48
4
23
Абсолютно съм съгласен с "карнобатлия".Много бил направил за Карнобат.А защо?Защото най-големите далавери стават при европейските програми и комисионните ,които се получават са най-сочни.Не знам кой плаща за коментари,обаче Г.Д нарежда на служителите си да пишат хвалебствия иначе ще си имат проблеми. А между другото къде е сега кмета ,знаете ли? Ами обикаля Европа с Минка ,основно и 10 души за параван.С какви пари?Да не мислите,че са си ги извадили от джоба. Ако Стойков не беше платил предните избори отдавна Г.Д щеше да е история.Да,ама това костваше на общината закупуването на една абсолютно ненужна сграда за милиони,за да си плати Черния масрафа.
10.
срам за комунягите
19.06.2015 14:55:50
4
19
Баси тъпите комуняги. Чак сега ли се усетихте що за човек е Г.Димитров? Не само ви излъга, ами ви наведе и мина зад вас. хахаха. Пада ви се!
9.
карнобатлия
19.06.2015 14:27:43
3
15
Щом го защитаваш кажи кое от написаното не е вярно?
8.
Колега Даскал
19.06.2015 14:20:15
18
4
Браво,Аспарухчо,заработи си 5-те лева.Пиши тук,че за друго не ставаш(също като благодетеля сиТ.Б.)
7.
карнобатлия
19.06.2015 14:08:32
4
30
Седя и се чудя какво съществено е направил Г.Димитров за два мандата. Направи един център по проект спечелен от предния кмет А.Атанасов/плочките хлопат, фонтаните зеленясали в парка лампите и фитнес площадката натрошени/ Направи 3 игрища по европейски проект/вече разбити/. Унищожи зоопарка. Направи пазар, на който никои не продава/с кредит, който ние плащаме/. Закупиха общинска сграда за умопомрачителна сума/огромна далавера, която ние плащаме/. За спорта нищо/футбола съществува благодарение на други хора/. Няколко ремонта на училища и детски градини, но с европейско финансиране извършени "качествено"всички от фирма "Партньори". Ако греша и пропускам нещо поправете ме.
6.
05
19.06.2015 13:05:31
5
31
другаря Г.Димитров е една лъжлива фурнаджийска лопата. Гледа само собствения си интерес и ви заблуждава граждани на Карнобат. Днес казва едно, утре друго в понеделник трето. Лъже, маже, говори едно прави друго. Типичен селски тарикат. Въздух под налягане. Не става дори за селски даскал по български език и литература. БКП-то му даде сумати пари и възможности - и тях ги пропиля. Пълен некадърник.
5.
Учител-Наркоман
19.06.2015 13:02:20
25
6
Айде,Аспарухчо,давай ти си.Започвай плюенето по кмета.Нали Тодор за това ти плаща.
4.
Murjo
19.06.2015 13:00:45
14
4
Toq Tishev ne razbra li 4e e absoliuten nekadarnik.Sasipa Bsp v Burgas kakto nikoi drug dosega nemoja.Advokatcheto varvi po negoviq pat.Ama nali i toi e sashtiq nekadarnik.Nikade v Karnobat ne go iskat toi za kmet shtql da se kandidatira.Dobre 4e Dimitrov se useti navreme i se mahna ot tqh.
3.
до предния
19.06.2015 12:57:14
22
7
Естествено,че Тишев ще предложи Т.Б.,нали е от "послушковците" в партията.А такива като Димитров,които имат собствено мнение не са харесвани.
2.
БСП БУРГАС
19.06.2015 12:53:26
16
3
Ето къде Николай Тишев обявява кандидатът на БСП Карнобат:
http://e-burgas.com/archives/96623
Лъжете г-н Байчев,отново.
1.
Член на БСП
19.06.2015 12:51:08
16
12
С Тодор Байчев БСП Карнобат ще спечели тиквен медал на изборите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори