×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Флагман.БГ пита кой е рекетьорът с "такса спокойствие" по морето, д-р Митев увърта


Флагман.БГ пита кой е рекетьорът с "такса спокойствие" по морето, д-р Митев увърта
Шефът на ОДБХ-Бургас (вляво) опита да оправдае рекета, който от години се упражнява именно от колегите му в агенцията, но не успя
04 Юни 2015, Четвъртък, 13:35 ч.
Автор: Петър ПЕТРОВ, снимка: авторът

Изискванията ви нямат нищо общо с ЕС, направени са, за да се облагодетелстват определени фирми, смятат хората от бранша




Разправии на висок тон и неудобни въпроси без конкретни отговори. Така протече срещата между шефа на Областна дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Бургас д-р Георги Митев и представители на хотелиерския, ресторантьорския бизнес и концесионери на плажове.

Не сме виновни ние, виновни са предшествениците ни! С тази до болка позната теза  опита да оправдае всички неразбории в дирекцията д-р Митев, свързани с контрола в заведенията за обществено хранене. Пропускайки да спомене имената на своите предшественици - д-р Пачев от БСП и д-р Кепекова от ГЕРБ. Които продължават да са му колеги в агенцията и за които той самият отлично знае какво са вършили и на каква цена.

Митев  отказа да отговори и на важния  въпрос на репортер на Флагман.БГ: Коя е лицензираната фирма, доскоро монополист за Бургас, предлагаща услугата "обезвреждане на кухненски отпадъци"? Лицензирана ли е тя? От кого? Има ли конкурент по морето? Кой е той? И в крайна сметка не иде ли реч за откровен рекет на всеки ресторантьор, който не иска да става клиент на правилния "чистач на отпадъци".  (ВИЖ ТУК).

„Фирмите не се лицензират от БАБХ. Това дали е една, две или пет не е наш ангажимент. Ангажиментът е на собствениците на заведения как оползотворяват и съхраняват тези продукти. Аз не отговарям за това дали фирмата е една. Не е задължително да е в Бургаски окръг. Така че в България сигурно има десетки фирми, които се занимават с това нещо. Знам само, че екарисажите в страната са два”, каза за Флагман.БГ шефът на ОДБХ-Бургас от квотата на Реформаторския блок.

Въпреки че пред хотелиери и ресторантьори обяви, че иска конкретни сигнали, които да разследва, д-р Митев не пожела да коментира сигнала в прокуратурата срещу безумното изискване за обезвреждане на кухненските отпадъци. Или т. нар. "такса спокойствие”.

„Всяка година изисквате нови и нови неща. Как да ви вярваме? Изискванията нямат нищо общо с ЕС, а са направени, за да се облагодетелстват определени фирми. Има мнение, че ние сме брашнян чувал. Веднъж плащаме данък смет и втори път - за обработка на отпадъци. Това е двоен данък”, контрираха хотелиери и ресторантьори.

Д-р Митев опита да ги увери, че вече няма да бъдат рекетирани. Не успя обаче да обясни по какъв начин ще се случи това, след като по неговите думи в дирекцията ще продължат да работят същите служители, които години наред са тормозели хората, опитващи да правят бизнес, свързан с хранителни продукти по Южното Черноморие.

Това обаче си противоречи с казаното от него преди дни пред национална медия за уволнени служители в отдел "Анализ на риска" заради "такса спокойствие". Той каза, по БНР, че четирима от бургаските инспектори са освободени заради съмнения, че са обслужвали частен интерес и са оказвали натиск върху собственици на заведения.

„Първата жалба дойде от група собственици на ресторанти, които ме алармираха, че върху тях се оказва натиск от колегите. Натиск от най-различна форма, административна, включително както предписания, така и писане на актове. И нещо, което е абсолютно недоказуемо, естествено, даването на визитни картички на определени фирми, които се занимават със съхранението и преработката на такива отпадъци“, каза преди два дни д-р Матев.

Дали се притеснява от някого или нещо и тези уволнения не са само прах в очите на бизнеса очаквайте във Флагман.БГ, както и изявлението по същата тема на един от най-известните туристическия спецове за всички времена в  курорта Слънчев бряг - Веселин Налбантов.

В категории: Бизнес


26
Коментара по темата
26.
Мариана Шумова въведе фирмата
22.06.2015 23:27:15
0
9
Мариана Шумова въведе тази фирма , това е обществена тайна , но си е в системата и чака пак да и дойде време да я изпратят да внедрява нови схеми за финансови потоци. Сега се вдигна малко шум , но пак ще изкочи на хоризонта . Лилов пак ще я изпрати и като се разчуе ще разкарат някой директор ,но кадровика и курветата му ще са там . Митев е сложен там да си начеши крастата с власт , но си е корумпе .
Сега Шумова си пъли джоба на К. Андреево , но колкото и пари да има нито ще стане по- красива , умна и щастлива .
25.
Лило Николайчов
07.06.2015 14:45:40
0
10
Илиев, Илиеееев, Илиев! Службата която се нае да ръководиш е на дъното, Илиев! Директор на Областна дирекция да казва пред подчинените си:ОТ МЕН НИЩО НЕ ЗАВИСИ?! Илиев, не очистиш ли некадърниците, подлизурковците, доносниците, ибрикчиите и турските подлоги си загубен! Понеже е видно отвсякъде, че няма да направиш това, по-добре си иди сам докато е време.Иначе те чака съдбата на Моллов, а може и по-тежка понеже надеждите към тебе са по-големи. Дано да прочетеш това.
24.
христо
07.06.2015 05:28:38
0
8
Пачев докладваш ли на Професора какво пише за него и подлогите му в Бургас. Ти не беше никакъв директор. Само слушаше и изпълняваше заповедите на простата и тъпа елховска ГУЛИЯ- Шумова. Само повтаряше от мен нищо не зависи. Един председател на земеделска кооперация направи много хубаво сравнение за теб - приличаш на пумпал.
23.
Кириак Стефчов
07.06.2015 01:09:41
2
4
Като си толкова "Справедлив", защо не споменаваш нищо за подлогите на Н.Лилов в Бургас? Ще посмее ли Митев да ги разобличи, те имат достатъчно престъпления, и да ги "разкара" от службата? Няма да му стигнат силиците и куража , май...
22.
Справедлив
06.06.2015 23:43:26
3
8
Може всичко да си пишете за Митев, но той се оказа пич на място! Разкара отдел "Анализ на риска" т.е. бухалките на Моллов в Бургас, имаше куража да отстои позиция и защити достойнството на службата! Даде урок на софиянци, че не могат да си развяват коня в Бургас! Показа, че е човек с характер и защити ветеринарите! Само една му е грешката до сега не разкара Пачев, който е един търтей и никому не полезен! Не го упреквам, опитвам се да го разбера, но явно не знае, че този отдавна няма грам подкрепа в БСП, пък няма да говорим за колегите! Отговарят на поздрава му заради възпитанието си, но като отмине го пращат на най-далечното място! Така че, "Флагманци" питайте и пишете за него, той е също бухалка на Моллов!
21.
Митко
05.06.2015 21:01:38
2
9
До "знам" № 18 Стига си ръсил лъжи по адрес на Георги! Това е гнусна лъжа. Аз съм завършил с него школата за запасни офицери и го познавам достатъчно добре! Това, което пишеш е гнусна лъжа и вие (пиша го умишлено с малка буква) сте лъжец!
20.
Корупция,схеми и лъжи!
05.06.2015 19:31:33
8
12
А,защо не Митев не съкрати корумпираните?!!!Защо от отдел на риска не махна Стойков!? Затикашвили и тя е там ,та дори и Пачев!!!! Нали са били корумпирани и това беше целта на съкращенето!!!! Това ли е борбата му с корупцията на Митев! Ами Дончо и Недялкова и те изпълняваха поръчки на Шумова!!!!!! И вземат такси от обектите!
Шумова и тя си е в системата ,продължава рекета и на К.Андреево!Цялата система е гнила!!!!!
А,защо не са махнали и смахнатата Атанасова,протеже на Герб ,назначена без конкурс !!!Нима защото е много принципен Митев!!!! Не той е подлезурко,послушник на Николай Лилов от БАБХ!!!!!
Корупцията я има и ще я има и Вие,които го защитавате много добре знаете това!!!!!
Тази новата шефка на храните и тя не е света вода ненапита,тя си знае !!!!
Митев е сложен там да слуша и да изпълнява заповеди и да прикрива схеми,а ако се разчуе и не може да прикрие схеми ще го махнат ,както предшествениците му!
Той е мажатурка,жаден за власт с която да избива комплексите си!!!!
19.
Стоян
05.06.2015 16:06:53
3
13
Лъжите повече от цигaните "Флaгмaн! Знaете, че бизнесa по морето е рекетирaн от БAБХ сaмо минaлaтa годинa,2014 г. ,но вие си пишете, че е от години. Зaщо не потърсите Пaчев зa коментaр! Зaщо Вaлери Симеонов ътaкa ревностно зaщитaвaше Моллов?' Зaщо обвинявaте хорa, които не сa били служители нa ОДБХ Бургaс през 2014г. Никогa до сегa не е имaло жaлби от тези бизнес. среди срещу Контролa. Едвa през2014 летния сезон пострaдaхме. В крaйнa сметкa е вaжно дa се рaзбере, че в основaтa нa този рекет сa бившият директор ПAЧЕВ, ШУМОВA И ЗAТИКAШВИЛИ. ТОВA БЕШЕ РЪКОВОДСТВОТО ТОГAВA. КОЛКОТО И ДA НЕ ВИ СЕ ИСКA ПОДПИСA ПОД ЗAПОВЕДТA ЗA ПРОВЕРКИТЕ Е НA ПЕТЪР ПAЧЕВ!!!
18.
знам
05.06.2015 13:06:05
8
1
знам че господина митев е застрелял войник докато е бил в школа за запасни офицери по време на казармата,как е отървал затвора остава загадка....
17.
Не са компетентни
05.06.2015 12:45:58
10
4
Снощи като гледах, репортажа по телевизията относно проверките за обявяване на алергени по заведенията в Слънчев бряг много се чудих ,защо вземат интервю от Златина Недялкова ,а Андон Христов и началничката на отдела играят зад нея дръвче?Бързо се сетих- въпросът опира до компетентността.А др.Митев дори не е наясно ,че ягодите не са включени в списъка на алергените.
16.
Върбан
05.06.2015 11:00:18
6
1
Дончо,какво искат да кажат тези неблагодарници като пишат за теб?Ти пари не взимаш,те сами ти ги дават.Човек като те гледа отстрани и вижда в теб точно копие на героя на Тодор Колев от филма ОПАСЕН ЧАР.Там в една черна волга жабката не можеше да побере пачките с пари.Ти поне нямаш такива проблеми.
15.
Дон Кихот
05.06.2015 10:32:46
5
10
Преднамереността съчетана с глупост и незнание води до манипулиране на общественото мнение! Колко пъти трябва да Ви се напише, че по конкретния случай със СЖП отношение има единствено и само Петър Пачев! Това беше миналото лято. На срещата вчера в слънчев бряг повдигнахме въпроса и проблемите възникнали миналото лято! Флагман, проумейте най-после през 2014 г. имахме проблеми, а не през 2012, 2013 г.! Спрете да го замазвате и да прехвърляте проблема от болната на здравата глава! Явно искате да изкарате някой лев от Митев, както преди две години се опитахте от Кепекова! Затова писахте глупостите за виртуалните и пет апартамента нищо, че жената си живее под наем и реално има една гарсониера в Сарафово и той е на банката, тъй като е купен с ипотека. и все още е непригоден за живеене, за вояжите до Дубай нищо, че тя не и е стъпвал крака там!и ред други измишльотини!
14.
Отговаряща
05.06.2015 09:35:35
3
5
Той, Флагман.бг, може да си пита, ама кой ще му отговори...т.нар. д-р Митев ли? Пълен ташак! И той, и цялата аганция! Най-големия измамник, какво очаквате да ви отговори? Естествено, че ще увърта, нали прибира кеша. Досущ,като началника му, който го разкараха. Сега идва и на доктора реда...
13.
Питаща
05.06.2015 08:36:42
1
5
Др. Митев "каза пред БНР,че четирима от бургаските инспектори са освободени заради съмнения ,че са обслужвали частен интерес",а как ще обясни съкращаването на инспекторите в районите Карнобат,Айтос,Малко Търново,които са с над 25 години трудов стаж.Кой ще осъществява контрола в обектите от неживотински произход при положение ,че остават на работа само ветиринанарни лекари ,които следва да "осъществяват ветиринарно санитарен контрол върху продукти от животински произход при тяхния добив,преработване,съхранение ,транспортиране и крайна реализация",защото само затова са учели.
12.
доктор
05.06.2015 04:15:20
2
6
Митев, защо те изгониха от поста главен секретар на БВС?ДОКТОР
11.
POMIAR
04.06.2015 23:36:02
2
7
ПОМИЯР със самочувствие до небето.
10.
КРАДЦИ
04.06.2015 23:34:41
2
6
Костов = ДСБ = BIG крадец.
Какво се учудваме, като знаем кой им е учител. Най-големите крадци са по върховете на ДСБ. Навремето това беше една от причините да се разделят със СДС. Наглеците продължаваха с големите шепи, докато хората от СДС го караха по-спокойно и, за да лапат необезпокоявани решиха да разцепят СДС.
9.
изтрезнял
04.06.2015 23:29:54
4
8
И сигурно ще чакаш бургазлии да гласуват за теб на изборите есента. Наглец, все повече хора ви изоставят и се отдръпват от ДСБ, именно заради хора като теб ДоФторе.
8.
Maznik
04.06.2015 23:27:05
3
7
Митев е жалко подобие на човек с достойнство. Винаги ще оближе или надупи, ако има лапаница. КРАДЕЦ МРЪСЕН
7.
Питаща
04.06.2015 23:05:58
1
6
Продажници!
6.
ГЕРБ
04.06.2015 22:23:45
4
6
Е то пък страшното постче...... но определено и това й е много на тази алчна личност. Готов е да предаде всеки, само и само да е в медийното пространство, а това, че не става за нищо всички го знаем.
5.
NFSB
04.06.2015 22:20:06
2
6
Dolu toz neshtastnik! Doktor.!? Boje rekitior
4.
ДСБ
04.06.2015 20:12:39
3
7
Този Митев, е такъв мазник, че би излизъл гъза на всекиго само и само до запази постчето си. Който го познава знае, че много хора се отръпнаха от ДСБ заради него и това, че всечките трябва да си дадем гласа, а той не заслужава. Изключете го или не го подкрепяйте никога!
3.
Митев,лъжеш и мажеш!!!!
04.06.2015 19:36:01
6
21
Защо лъже и маже Митев! ?Как така е махнал хората от отдел на риска?! А,Деан Стойков защо не го е махнал нали и той беше от отдела!!!! Защото е политически обвързан с ГЕРБ!!! Той е един от най-корумпираните!!!! Обществена тайна е,че Стойков и Димо Господинов изнудват хората НАССР системите да ги пише Румяна-бивша любовница на Димо! Заяждат се искат безумни неща в обектите за да изтъкват и лансират тази,която им дава процент ! Това е Корупция !!!!
Ами Дончо и неговата руса служебна патньорка дето ходят в Сл.Бряг и никой не може да ги смени и именно те внедряваха схемата на Шумова за отпадъците?!!!
Ами Радка Атанасова назначена без конкурс уж в граничен контрол,а тя била по документи в КХ!? Оплеска вносът в ГК и я преместиха в КХ?!!! Нима е голям капацитет !Тъпа ,но с връзки, празноглава,лъжлива и миризлива!
Нима разбира повече от Галя Панайотова??!!!!
Нали щяхте да махате такива без конкурси и последно назначени но явно не важи за протежетата!!! Нима това не е корупция Митев!!!???? Ти Митев си кукла на конци,дърпат ти конците ,защото си жаден за власт и така си избиваш комплексите!!!!А ,Шумова дали е махната ,едва ли ?!!!
Къде Ви е борбата с корупцията,лъжете ,мажете ,защото сте жалки, зависими, подчинени и наведени!!!
Защо лъжеш Митев ,за да си на власт ! :)
Ами така е ще се навеждаш и ще лижеш задници ,защото си подлезурко!
В системата главен автор и инициатор на корупционните схеми е мръсника Николай Лилов ,но....държавата ни е мутренска ,а той е връзката в системата с мутрите!
2.
Георги Бакалов
04.06.2015 19:25:43
1
16
Очаквате ли от крадеца да си признае, че е крадец, ако не го улучите на място?!
ВСЕКИ КОНТРОЛЕН ОРГАН е една ЧЕРНА КАСА ЗА ВСИЧКИ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ досега!
Далаверата на инспекторите от БАБХ и нейните областни дирекции е много лесна, защото в почти 90% от обектите за производство, преработване и предлагане на храни има безброй нарушения на безброй указания, наредби, закони и европейски изисквания.Всеки знае - тъпчат ни с боклуци!
Присъствал съм на планови проверки в обекти за производство и търговия.В много от случаите не се е стигало до проверка, защото фирмаджиите веднага вадят предварително приготвената пара.
Далаверата в КЗП е по-голяма, защото "защитниците" на потребителите контролират спазването на 5 закона и от приходите в черната каса има и за управляващи, и за по-силните от опозицията.
Дамян Лазаров ( КЗП ) обслужваше 5 правителства.
Петко Николов ( КЗК ) е от 2003 г. на власт и никой до сега не го е пипнал, защото глобите за нарушаване на конкуренцията са огромни и бакшишите за всички властоимащи са огромни.НИКОЙ до този момент НЕ Е ИЗВЪРШИЛ ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ТАЗИ ОГРОМНА ДАЛАВЕРАДЖИЙНИЦА!!!
Ами Държавната комисия по хазарта?!На кой му пука какви огромни средства са в обръщение за придобиване на лицензи и решения!?
Да не говорим за ТОТО-то!
Ами НАЙ-АНТИЧОВЕШКАТА ЧЕРНА КАСА - "ЗДРАВНАТА" КАСА?!
МОНОПОЛЪТ на тази каса се брани със зъби и нокти от всички управляващи през последните 15 години, от тази каса ЛАПАТ НЕНАСИТНО не само определени управляващи кръгове, но и принципалите (общински и държавни) на лечебни заведения, както и ЛЕКАРСКИЯ ЕЛИТ!
ЛАПАТ ОТ ДЖОБА НА НАЙ-БЕДНИЯ и НАЙ-БОЛНИЯ НАРОД в Европа!!!
Мога да изброявам до безкрайност всички държавни комисии и агенции - НА КОЙ МУ ПУКА КЪДЕ ДАЛАВЕРАТА е НАЙ-ГОЛЯМА, когато ДАЛАВЕРАТА е НЕИЗБЕЖНА!!!
1.
Бургазлия
04.06.2015 17:29:52
3
15
А какво ще обясни иначе уважавания от мен др.Митев за симпатичния чичко с мазната усмивка отговарящ за С.бряг- Антон който си има ценоразпис???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята Щъркел атакува коли в Луковит: Кълве калници и сваля боята "Луковитският тенекеджия", както местните наричат птицата, е от защитен вид Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Бивш лидер на БСП се отцепи от партията и отиде в коалиция „Левицата“ Хората в този формат са доказали през годините, че могат да отстояват интереси, обяви Михаил Миков Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“  бе връчена на най-добрите в спорта Купата на Ректора в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ бе връчена на най-добрите в спорта Събитието бе открито от Ректора на Университета – проф. д-р Христо Бозов До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година До 30 април се внасят дължимите данъци върху доходите от миналата година Най-бързо и без такса плащането към НАП става чрез виртуален ПОС терминал Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Изкуствен дъжд ще спасява Добруджа от суша Операторът на летище "Щръклево" вече прави проби за "засяване" на облаци В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце В негово присъствие тя се превръща в роб и послушно кученце Развива стокхолмски синдром Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн.
Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори