×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нефтохимик се завръща на Лазур?


Нефтохимик се завръща на Лазур?
Новото ръководство на Нефтохимик ще преговаря за стадион Лазур
28 Май 2015, Четвъртък, 19:35 ч.

Отборът на Нефтохимик може да се завърне на стадион „Лазур“ от следващия сезон. За такъв вариант намекна пред TribunaBurgas.bg административният директор на клуба Николай Тодоров.

„Имаме желание да играем на „Лазур“. Всичко обаче зависи от собствениците на клуба. Надяваме се да ни бъде предложен разумен наем на съоръжението. Парите, които ще се дават за наем, мисля че ще могат да се избият с постъпления от билети и реклами на стадиона. Пак казвам, желанието на всички ни е да се завърнем на стадион „Лазур““, коментира пред TribunaBurgas.bg Николай Тодоров. Припомняме, че преди 2 години, за наем на стадиона Нефтохимик трябваше да плаща 12 хил. лв., което към настоящия момент е непосилна сума.

Николай Тодоров сподели още, че предстои провеждане на ОС на СНЦ „ФК Нефтохимик Бургас 1962″. На него трябва да се вземе решение дружеството да участва като акционер в новия обединен клуб, който ще се казва Нефтохимик. Мажоритарният дял от акциите ще остане в ръцете на основния спонсор „Бошнаков“ ЕООД.

В категории: На терена , Спорт


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
NBFC
29.05.2015 13:00:38
3
4
Ей лайна гледайте си жалкото подобие на отбор, който ще рита по селата в между трънаци и марули, и комичната агитка от 12 чонека, които мога да изброя поименно, жалкари гледайте си и най-модерния стадион на планетата земя циганморец арена и по добре отидете на ултра хипер модерния си стадион и посейте някоя друга праскова, маруля и зарзават жалкари знам ви един по един по имена ще се срещнем пак и тогава отново ще ходите с жалба в ръка при кмета ! Затова предупреждавам само веднъж затваряайте си пълните с лайта усти защото пак ще се срещнем !!!!! От днес в Бургас има саво един отбор НЕФТОХИМИК БУРГАС ИСТИНСКИЯ ОТБОР НА БУРГАС !!!!!! МАРШ ПО СЕЛАТА ИЗМЕКЯРИ !!!!!!!
15.
ФУТБОЛЕН
29.05.2015 11:15:58
2
2
Тия се взеха много насеризоно.
Щяха да пълнят стадиона с минимум10 000 човека.Последните мачове, когато играха на лазур в А група бяха пред не повече от 100 човека.Знам,че сега ще скочат да ме оборят с думи,ама вместо да си направят труда да си опреснят спомените ще изскочат 2-3 - ма да ни обяснят,колко са многобройни.хахахаха.
14.
Green Faggots
28.05.2015 23:05:35
1
4
Мажоретките,може ли да ви наемем за гейпарада?
13.
Гонзо Виелицата
28.05.2015 22:51:29
1
6
Е то щото си платихте наема последния път след като предлагахте същата схема.Или сега Тодоров ще се направи на интересен,че тези дългове нямат нищо общо.Значи ако е за името и нематериалните активи,нещата са същите.Като стане въпрос за дълговете и уговорените мачове се оказва,че нямат нищо общо.То сигурно и Николай Тодоров няма нищо общо с предишния Тодоров.
12.
Nazi
28.05.2015 22:17:57
3
6
Абе нещастници, как решихте, че ще си плащате наема от билети. Тъкмо сега гледам снимки от последния ви мач на Лазур от А група срещу Локо Сф преди да ви изритат като мръсни котета от стадиона. Трибуните се виждат отлично. Няма да си правя труда да броя заради вас, но не повече от 50-60 човека с агитки, магитки и децата дето гонят топките. То всъщност освен агитка няма пукнат човек на стадиона де. Потърсете ги в нета да си опресните малко спомените, а ако сте некадърни да боравите с гугъл, кажете да ви дам линк.
И как с тази "многобройна" публика ще си плащате наемите. Или пак кмета да ви ги плаща с нашите пари. Аз не знам има ли в града други глупаци освен него, които още да ви вярват на глупостите.
11.
аз
28.05.2015 21:54:54
1
6
Тоя от николай тодоров от къде го
извадихте бе? неговата работа все едно
бучнеш клечка -пиеш винце.щял да си плаща наема на лазур? с какво? с въшки сигурно.
10.
ВЪПРОСНИКОВ
28.05.2015 21:18:28
0
4
СТАДИОНЪТ си е стадион, но КОГА ПАК ЩЕ ИМА ФУТБОЛ в Бургас?!
Когато има а) мозъци с пари ;б) мутри с пари; в) пари без мутри?!
9.
хаааа
28.05.2015 20:45:18
4
3
Аве еййй калмуци от черноморец, кога вие сте пълнили вашия стадион с фенове бе. Само кога идват стойностни отбори и то зрителите не идват заради вас.
8.
yes
28.05.2015 20:43:05
4
5
И преди и сега стадиона е на нафтата.
7.
Blue Cheerleaders
28.05.2015 20:28:49
4
4
#6, само за това ставаме ние шараните - да цапаме анонимно във Флагман, ама в живота гледаме все надолу и въртим двулитровки по пейките, уви...
6.
Green Faggots
28.05.2015 20:17:31
4
5
Шарани,вие си знаете,че където ви барнем там ще ви извъртим свирка.
Кольо,връщай ни Лазур,че е най-подходящ за гейпарада.Сам виждаш,че по селата не срещаме необходимата нежна подкрепа.
5.
ЕЙШАРАНИМАЙКАВИШЕБА
28.05.2015 18:58:26
6
5
Шарани, добре, че е Нета, да разберем, че ви има. А, да, и жалбите до кмета!
4.
Бургас
28.05.2015 18:44:23
7
9
Добър ден, кур за мазута.
3.
В
28.05.2015 18:11:21
3
10
Откакто си замина Порточана, няма нафта, няма газ. Някакви пълни олигофрени се правят на фенове,половината не са били родени когато НАФТАТА беше НАФТАТА.
2.
Запознат
28.05.2015 17:28:12
4
14
Как ще се избият? 500 по 2 лв= 1000 лв....с тези пари, ако може да избиете наема :) Помня последно, когато играехте на този стадион по колко души имаше на мачовете. Първият 3000 и после всеки следващ с по 500 надолу. На последните срещи имаше по 300-400
1.
Kondyo
28.05.2015 17:27:07
2
13
Тия педали гнусни дето са от двата края, задръстеняци и лапачи на чужда циганска сперма, гудзили грозни, кога вие ще дадете некой лев от вас бе мазняри. кога ще си покажете дипломите . олигофрениии. Ама и кмета трябва най после да се усети и да ги отсвири, че се излага заедно с тях.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското ГЕРБ получи председателското място в РИК-Бургас, ДПС - секретарското Районната избирателна комисия ще е с четирима зам.-председатели Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Прекратиха дело за 527 лв. по давност след 17 години протакане Бавното правосъдие е равно на липса на правосъдие Кога да си мием зъбите – преди или след закуска Кога да си мием зъбите – преди или след закуска оказва се, че отговорът не еднозначен ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка ДАИ-джии отсвирват нарочно джипиеса, сами редят маршрута за книжка 26 пъти изпитващ сменил посоката, въпреки инструкциите на таблета ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? ГЕРБ готвят Фандъкова за премиер след изборите? Тя е безспорен авторитет и може да застане на върха на държавата  Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Защо трябва да накисвате съдове с пакетчета чай: Резултатите са впечатляващи Чаените торбички съдържат танин – това вещество ефективно се бори с плака и петна по съдовете 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е 1,30 лв. за яйце, не е от златна кокошка, "органично" е За сравнение - простосмъртното обикновено яйце в момента се търгува по около 60 стотинки в магазините и на пазарите ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС ГЕРБ внесоха доклада на временната комисия за "Боташ" в деловодството на НС Станков посочи, че ГЕРБ винаги е искал да освети сделката с "Боташ", докато правителството на Денков е имало 10 месеца да го освети, но не го е направило и стотици милиони са изтекли
Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия В Северна Македония тръбят: България е по-опасна от Русия 34% от анкетираните избират Сърбия, а след нея най-важен съюзник са САЩ със 17%, следват Турция с 12%, Русия с 8% и Албания с 5% Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Алек вбеси зрителите на "Ергенът" с това решение Изгони Теа, а остави Валерия, въпреки че узна истината за нея  Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба 
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори