×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

18-годишната Рауда избягала заради любов, не иска да се връща при родителите си


18-годишната Рауда избягала заради любов, не иска да се връща при родителите си
Снощи съобщихме, че Рауда е открита пред МОЛ Плаза в Бургас и откарана във Второ РУП, където са повикани и родителите, за да се разберат
22 Май 2015, Петък, 13:30 ч.
Източник: Труд

Бащата Али Кханса бесен, че историята с дъщеря му излиза в медиите


18-годишната абитуриентка от Бургас Рауда, за която Флагман алармира обществеността, че е в неизвестност от 15 май,  не е била отвличана, няма данни за насилие, упражнено над нея. Момичето бе намерено и върнато снощи на родителите му. Това заяви комисар Калоян Калоянов, шеф на ОД на МВР.

Рауда Кханса е от ливански произход, повече от 15 години живее със семейството си у нас. След скандал с майка си, тя избягала и дни наред не се обаждала на никого. След като разбрала, че я търсят с полиция, написала есемес на приятелката си Димитра - че е добре и че е в България. Това станало вчера следобед. Полицията я задържа пред Мол Плаза в Бургас около 19,30 часа, за което Флагман съобщи пръв.

Според първоначални данни, красивата абитуриентка имала връзка с младеж, а семейството и не одобрявало да излиза с него. Тя и приятелят й се свързали с полицаите от Второ РУП и момичето дало показания, че не е похитено, но не желае да се прибере у дома.
Днес в редакцията на Флагман.бг се обади бащата Али Кханса - в нервно разстройство и със заплахи към репортерския ни екип. Той отказа подробности за това дали абитуриентката си е у дома. Според "Труд" тя е отказала да се върне.



15
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
men
22.05.2015 21:16:13
3
7
Поредната кифла , засърбяло е и се е начесала крастата .
14.
hahhaha !
22.05.2015 18:10:50
1
10
АБЕ СМЕШНИЦИ... ХОРАТА КАЗВАТ ВЗИМАЙ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ТРИМА НЕЗАВИСИМИ ИНФОРМАТОРА ПОНЕ!!! ЗА ДА СА ВИ ВЕРНИ СМЕШНИТЕ НОВИНИ КОИТО ПИШЕТЕ....
1во да ви кажа , че второ рпу не патрулира в изгрев...и 2ро момичето е намерено пред галерия
13.
аз съм
22.05.2015 16:53:20
6
7
хахахах вярно. номер 2 много си тъп
12.
до 2. kiro
22.05.2015 16:50:58
7
7
хахахах хейтърче като някой комсумолски секретар си. колко мислиш че е похарчено за ИЗДИРВАНЕТО и? 1-2-3 стотинки за лист и ако си толкова стиснат и за мастило изчесли колко траябва за 2-3 реда, аз ще ги платя, без да познавам момичето.
11.
poznato
22.05.2015 16:41:56
6
11
Normalno da izbqga tq e musulmank priqtelq i e hrostiqnin i turcite sa taka ne razbiram tezi musulmani kakvo tolkova imat protiv hristiqnite za vrazka ko mi togava zashto majete im si hvashtat nashite balgarki bahti ne e normalno ili go priemash ili gubish bashtata i maikata sa za cql jivot no idva vreme v koeto te veche ne sa faktor kakto do 18 godishna vazrast no vinagi bi trqbvalo da pomgat a bashtai i sogorno kato e razbral e kazal ili go mahash ili ti sr mahash trqbva da e ot nashata vqra a nie jiveem v svobodna darjava chast sme ot evropeiskiq sauz ne ot na gumus sveta normalno da izbqga
10.
zapoznat
22.05.2015 16:39:31
3
7
priqtelkata i e mn gotina,Di
9.
DO KIRO
22.05.2015 16:29:41
4
5
TAPO PARCHE SI KIRE
8.
Тракийски
22.05.2015 16:15:37
3
18
Абсолютно подкрепям това, което е написала №4.
1-во . Ливанците са наследници на финикийците. Да ги наричате цигани е еквивалентно на това сега някой французин в лувъра да си каже "Ейй траките какви неща са правили, а сега са в ръцете на онези цигани" .
2-ро . 18-годишно момиче се скарва с родителите си и отива незнам си къде. По българското законодателство кой, аджеба , е виновен, че плащаме пари за издирване. Дали са мама и татко, на които им се иска дъщеря им да е пак на 15 и да правят каквото каже. Или е момичето, което е младо и емционално и им е теглило една майна?
3-то. Абе, честно, Вие друга работа нямате ли си освен да се правите на откриватели на курви и морална полиция?
4-то Флагман, благодарение на Вас нищо освен панаир не се случи от този битов проблем.

Помогнете да се намери реално липсващия човек - Димитър Спасов, като сте такива големи обществени дейци.

Коментарите ви напълно подчертават убеждението, че вече сме чалгаджийска нация. А тези хора и тяхния проблем, колкото и инфантилен да е, имат десет пъти повече основание да нарекат "цигани" половината от пишещите тук.
7.
г-н Ганьо Чорбаджийски
22.05.2015 16:09:10
3
14
и защо трябва да правите статии от личните драми на хората? нямате ли поне малко морал и чест? толкова ли сте долни,жалки и гнусни?? това да не ви е сапунен сериал да обсъждате личните проблеми на героите? вашите въшки ако ги плеснат в някой сайт как ще се почувствате ?
6.
СеЧой
22.05.2015 15:44:18
2
19
Стил "Касабова" - да опозорим всеки и всичко.
5.
айде стига де
22.05.2015 15:40:19
3
20
Ееее, голяма драма направихте. Момичето е пълнолетно като не иска да е при родителите си няма кой да я спре. Въобще не е трябвалода я връщат в семейството й. А и вие защо раздухвате случая, нито е отвлечена, нито е насилвана.
4.
потресена
22.05.2015 15:28:18
12
44
Вие добре ли сте ??? Едно младо,влюбено момиче и толкова и това,че не е от български произход НЕ променя факта,че е просто един млад ЧОВЕК !!! Красивите епитети,които използвате доказват само и единствено ограниченост и липса на възпитание ! Радвам се,че момичето е живо и здраво :)
3.
аз
22.05.2015 15:26:02
21
17
кухо парче да се ... в ...кво ни занимавате с някво ковренце.да я видя без родители как ще оцелява пубера
2.
kiro
22.05.2015 15:18:01
35
31
Бащата да плати разходите по издирване на уличницата си..!!! Да плаща мангала мръсен. Никой не е длъжен да харчи пари да търси курвентията му..!!!!!!!
1.
...
22.05.2015 15:14:40
30
19
Цигани
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори