×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Коя зодия е най-злата усойница в семейното гнездо. Ма**а му вярно е !


Коя зодия е най-злата усойница в семейното гнездо. Ма**а му вярно е !
Ако не ви бие често и не ходи с всички съседи едновременно, не е чак толкова лоша
10 Май 2015, Неделя, 21:11 ч.

Хороскоп, който разкрива, че за която и да се ожените, все ще си патите

Коя от зодиите е най-големият душманин на семейния бюджет? Коя може да ви направи на пух и прах пред приятели, а коя е най-досадното мрънкало? Отговорите дава поредния хороскоп на тема какви са зодиите в семения живот.
Овен

Кошмари в къщата
Жената Овен е чаровна, неустоима и… непоносима. В момента, в който свържете живота си с нея, разбирате каква фатална грешка сте извършили. Прелестното витално създание постепенно става агресивно, нахално и несъобразително. Излага ви пред приятели с нетактичните си забележки. Не понася, когато я превъзхождате в нещо, дори и когато става дума за ремонта на колата. Егоцентризмът й надминава вашия, а това неимоверно дразни.

Телец

Змия удушвач
С жена Телец лесно се живее. Тя е грижовна и себеотрицателна. Но и много взискателна. Обича ли ви, ще изтрае всичките ви простотии. Това се дължи отчасти на уникалната й способност да се самозаблуждава и да си заравя главата в пясъка. Ще ви позволи да й се качите на главата, стига да не прекрачите чертата. А трябва да сте много смел или страшно глупав, за да го направите. Телецът е змия удушвач. И след като ви съсипе, ще ви забрави.

Близнак

Силфидата на зодиака
Знаете ли какво е силфида? Въздушен дух, който не може да бъде уловен дори и в името на истинската любов. Отнемеш ли му крилата - загива. Нещо такова са и жените Близнаци, само че без онази част със загиването. Ако все пак я уловите, ще разберете, че май не си е струвало. В един момент е пеперудка - бъбри и се кикоти, прелита от цвят на цвят и флиртува, в следващия се превръща в белобрад учен и чете книги за квантовата механика.

Рак

Знае ви паролата
Семейството е номер едно за нея, затова не сключвайте брак със съвсем млада жена Рак. Тя вероятно ще бъде движена от инстинкта си за гнездене, а не от любов. Щом се обвържете, ще ви обсеби. Ще иска да ви промени. Доста е злопаметна, но помни само вашите прегрешения. Така че подгответе се за дълги дни, в които не ви говори, за да ви накаже. Не вижда защо да не ви пребърква джобовете или компютъра. На бас, че ви знае всички пароли!

Лъв

Не ти късаш с нея!
Най-трудно е да скъсаш с Лъвица. Ало?! Не сте ли наясно, че с нея не може вие да скъсате? Тя казва кога и как става раздялата. Опитайте се да й биете шута и ще разберете, че тя всъщност е любовта на живота ви. И вие на нейния. Ама напоследък се била държала с вас като с кученце и се срещала с други мъже? Няма такова нещо, сторило ви се е! От любов го е правела. Има силно собственическо чувство, затова се примирете с мисълта, че сте нейна вещ.

Дева

Аптекарка, а не жена
Ако всички оплаквания от Девите бъдат записани, може да издадем двутомник. Непоносима е придирчивостта им към вас. Фактът, че са два пъти по-взискателни към себе си, не ги прави по-приятни за съжителство – напротив, от това стават по-нервни. Това, че ще живеете в аптека, може да се преглътне. Но че ще трябва да работите като чистач на тази аптека на 4-часова смяна - тя ще поеме останалите 20 часа от денонощието, ето това едва ли ще ви хареса.

Везни

Харчи много
Да бъде или да не бъде… Всъщност няма да я бъде! Вашата връзка с Везна е обречена, ако сте рационален и директен човек, който мрази увъртанията. Например Дева. Първо, Везната има склонността да се скатава. Ако нещо от домашната работа не й изнася, не очаквайте да го свърши, дори и да е обещала. Второ, много е влюбчива и нищо чудно са се окажете неизгодният ъгъл в тъпоъгълен триъгълник. И харчи много, защото обича красивите дрехи, коли и вещи.

Скорпион

Коварна пепелянка
Коварна и заядлива пепелянка е галеното име на жените Скорпиони. Дърлят се, но не от любов към спора като Водолеите, или защото обичат да мърморят като Девите и Раците. Правят го от злоба. Когато наистина искат да постигнат нещо, не мрънкат, а действат подмолно и с манипулации. Но щом я обичате, ще търпите! И няма да поглеждате към друга, защото са големи ревнивки. Какво добро да кажем за тях: верни и страстни любовници са.

Стрелец

Гърмяща змия с шизофрения
Тя няма да се прилепи към вас. Ако ви стиска да я следвате, ще ви приеме. Обича да има другари, когато скача в пропасти, язди глигани и кара ролери по релсите на влака. Ако някое от хобитата й не ви изнася, трябва само да изчакате. Жената Стрелец ги сменя като носни кърпички. Казват, че така прави и с мъжете. Опасна е като гърмяща змия с шизофрения. Добрата новина е, че не е нужно да й свирите на флейта - тя не държи да я наричате “мило” и да й гукате любовно.

Козирог

Боа, погълнала слон
Попитали жената Козирог: “Как се яде цял слон?” “Хапка по хапка”, отвърнала тя. И вас ще ви нагъне хапка по хапка. Или пък наведнъж - като боа, погълнала слон. Ако сте заможен и високопоставен мъж в разцвета на своите сили, имате шанс да станете нейна плячка. От една страна, това не е зле. Щом станете “от нейните хора”, ще попаднете под доживотната й опека. Ако не й противоречите и сте послушни, може да си живеете добре с нея.

Водолей

Ледената кралица
От любовната връзка с жена Водолей лъха хлад като от двореца на Ледената кралица. Поне в началото. Тя не се издава дори и да обича. Не понася излияния или твърде романтични лиготии. Не робува на нито едно човешко правило или табу. Изобщо - ни се води, ни се кара. Просто си върви по пътя, без да се интересува дали я следвате. Ако не сте на интелектуалното й ниво, изчезвайте, преди да ви е отръскала като нещо мръсно от дрехата си.

Риби

Русалка с отровни зъби
Най-женствените жени, най-примамливите риби в любовното море са дамите, родени под знака на Риби. Та са като русалкови вампири, които ви примамват само за да впият отровни зъби в шията ви или за да ви удавят в сълзите си. Но няма да го направят от злост, а защото са изконно нещастни. Страдат от това, че са така крехки и безпомощни, защото животът е тежък и май не ги обичате достатъчно. Но най-вече заради климата и нечистотиите на тази планета.

Днес+

В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори