×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Николов сам ще обяви трябва ли му трети мандат. В Бургас ГЕРБ пак ще има кмет


Димитър Николов сам ще обяви трябва ли му трети мандат. В Бургас ГЕРБ пак ще има кмет
От разговора ни с Димитър Бойчев изглежда, че засега ГЕРБ е склонна да отстъпи само Карнобат, за Руен и Сунгурларе се търси широка коалиция
05 Май 2015, Вторник, 12:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ Снимка: Иван КОЛЕВ

За Несебър още не знаем кой ще бъде наш кандидат, ясни са шест общини с успешни наши кметове


- Г-н Бойчев, необичайно тихо е в областния щаб на ГЕРБ, а местните избори чукат на вратата. Преди четири години по същото врече течаха общинските конференции, имаше номинации за кетове, съветници?

- Не е тихо, по-скоро показахме добра работа през тези четири години и заради това нямаме конкуренция. Към момента се провеждат събрания, които не са с мандат да номинират, но ще анализират ситуацията и ще посочат личности, достойни за кандидат-кметове на общини и общински съветници. С решение на Изпълнителната комисия на ГРБ – до 26 юни навсякъде в областта трябва да се проведат събрания за реални номинации. Към момента в 6 общини  имаме успешни кметове. Това не е само моето мнение. Те наистина показаха нов начин на работа по места. Има много проекти, които са реализирани и ще бъдат реализирани в управляваните от тях общини. Тези кметове ще бъдат наши кандидати. Имаме визия и за останалите общини, според мен по-актуалната тема е  подборът на общинските съветници, защото лично мое мнение е, че вече сме структура със сериозна биография, богата база кадри и трябва да се прецезират кандидатите за листите.

- Основният въпрос, който вълнува и членовете на ГЕРБ, и бургазлии, е ще се кандидатира ли отново Димитър Николов за кмет. Какви са последните ви разговори с него в тази насока?

- Най-голямото опасение на бургазлии е Димитър Николов да не се ангажира с изпълнитената власт, да не отиде в София. Според мен той ясно осъзнава тежестта на тази ситуация и необходимостта на хората в Бургас да имат кмет като него. От името на Димитър Николов  не мога да отговоря дали ще се кандидатира -  това ще е лично негово решение. Според мен той ще поеме своята отговорност и ще се аргументира.

- Кога бяха последните ви разговори с Николов в тази насока и Вие с какво впечатление оставате – ще се кандидатира ли той или по-скоро няма да се кандидатира?

- Казах, че е изключително решение на Димитър Николов – трябва ли да се кандидатира за трети мандат? Това е въпросът.

- Звучите така, сякаш Димитър Николов има други планове, с които Вие сте запознат.

- Не е така. Решението е изключително лично. Той оценя необходимостта на хората и кметът би трябвало, какъвто е нашият кмет, да гледа с визия за десетки години напред. Да осъзнава отговорността.  Николов скоро ще съобщи плановете си. Николов с неговия екип превърна Бургас в най-перспективния град в България, както за привличане на инвеститори, така и като атрактивност, жизнен стандарт. Това е благодарение на добрата работа на Общината, защото предпоставката да привличаш е не само да имаш добри намерения, да работиш, но и да създадеш подходяща бизнес среда.

- Говори се, че настоящият кмет на Бургас все повече е  притискан от политико-икономически кръгове, които му поставят непосилни финансови искания за реализацията по европейски проекти и това е причината той да се чувства отвратен, да иска да се оттегли?

- Не мога да ви отговоря на такъв въпрос. Има различни и нездрави интереси, разбира се. Димитър Николов е прозрачен в работата си. Той се справя, балансира, независимо от това колко му струва като нерви и като здраве, няма да допусне такъв натиск да повлияе върху работата на администрацията му.

- Презастраховане ли беше това социологическо проучване, което пуснахте за нагласите на бургазлии относно евентуалните кандидатури за кмет на Ивелина Василева и Иван Вълков?

- От Флагман научих, че се провежда такова социологическо допитване. Не съм в течение и нямам информация, не е възлагано от ГЕРБ. Възможно е друга политическа формация да прави допитване, което й е нужно за местния вот. Нормално е да фигурират имена от ГЕРБ.

- Г-н Бойчев, да поговорим и за останалите 12 общини. Има такива, в които победата ви изглежда сигурна, като Поморие и Созопол напр., но в други – като Несебър, ще е трудно. Там се чака думата на братя Диневи, с които вие сте в добри отношения. Водият ли се разговори да подкрепят вашия кандидат – Златко Димитров?

- Винаги съм го казвал, че от ГЕРБ сме отворени да разговаряме с всички. Братя Диневи и техния политически проект са жива структурата на територията на Община Несебър, с важно значение. Тяхното решение кого да подкрепят – ще предопредели резултата от изборите. Това е действителността в Несебър. Да, аз съм в добри отношения, говоря си с тях, но нямаме конкретно решение. За Несебър ние не знаем още кой ще бъде нашият кандидат-кмет.

- Пред кабинета ви виждаме  зам.-областният управител на Бургас Владимир Крумов, който е и лидер на ГЕРБ-Карнобат. Той ли ще е вашият кандидат-кмет в Карнобат?

- Владимир Крумов е достоен млад мъж, перспективен е.  Сигурен съм, че той ще се покаже като успешен зам.-областен управител. Най-вероятно той ще бъде евентуалния ни кандидат в Карнобат.

- Действително Крумов победи БСП два пъти в Карнобат, но това стана за европейски и парламентарни избори. Спецификата на местните избори е друга – срещу него все пак е  опитният Георги Димитров?

- Винаги съм го казвал, че действащият кмет на Карнобат Георги Димитров е успешен кмет. На успешните кметове няма как да не им оцениш работата, защото кметът е кмет на всички хора в общината. ГЕРБ не е партия, която да сочи с пръст и атакува определени управници  заради това, че не са наши представители. Напротив – Георги, казвам го и винаги съм го казвал, е успешен кмет. Лично съм заявявал и пред него, че  може да разчита на мен, на нас, на ГЕРБ. Защото работата на кмета касае живота на всички хора в Общината и не трябва да ги ощетяваме, заради това, че управлява кмет от друга партия. Но местните избори са състезание на идеи и платформи и там ще направим всичко възможно нашият кандидат да спечели. В тази връзка пак казвам: Владо е перспективно момче и бъдещето е за него.

- Как ще постъпите с кмета Иван Жабов в Средец,  там имаше сериозни разногласия, той успя да стане председател на ГЕРБ, но част от актива ви изразява недоволството срещу него?

- Да, Иван Жабов ще бъде нашият кандидат за кмет. Там, където имаме действащи кметове, те се доказаха. Оценявам, че първият мандат е най-труден. Трябва им една година, за да навлязат в работата си – да съберат екип, да почнат да пишат проекти и едва към края на третата година започва да се вижда част от свършеното в предходните години, но това е само част. За да се видят всички резултати им трябва втори мандат. В това отношение може да съм доволен от нашите кметове, които за мен са успешни и имат нашата подкрепа да продължат работата си за още 4 години.

- Приемате ли мандата на кмета на Царево Георги Лапчев за успешен? Столът му се поразклати след последните скандали с бетонирането на южните плажове.

- Еколозите по Черноморски общини винаги критикуват управниците. Но истината е, че Лапчев е амбициозен, защото той преобрази Царево и всеки може да види разликата за четири години. За мен успешният кмет е не какво казва един еколог или някой, който го критикува от опозицията, а такъв, на който може да видиш резултатите от работата му. Разбира се, че идеални хора няма, далеч съм от тази мисъл, но с работата си нашите управници, като Лапчев, показаха каква е разликата с предходните кметове.

- Има ли нужда от Вашата подкрепа един друг кмет – не толкова млад, но доказал се през многото години във властта – Панайот Рейзи?

- Щях да ви дам пример с Рейзи, че той е един кмет, който работи изключително успешно по европейските проекти. Наскоро Созопол оглави световните класации като дестинация, което е голям успех не само за града, но и за България. Всички виждат, че Созопол се развива.

- Разочарова ли ви начинът, по който бившия областен управител Константин Гребенаров си тръгна от ГЕРБ. Той е един от основателите на партията, ваш близък приятел, а сега може да излезе на изборите, подкрепен от БСП и други леви партии.

- Това е негово решение. В конкретния случай не исках да се намесвам в работата на структурата ни в Созопол, защото никога не съм го правил. Може би той си тръгна огорчен, но аз мисля, че кметът на Созопол Панайот Рейзи показа много добри резултати. Съжалявам, че между двамата не се получи синхрон през всичките тези години.

- В Руен и Сунгурларе ще разчитате ли на подкрепата на Реформаторския блок и конкретно партията на Касим Дал, която има силни позиции там?

- Отворени сме за разговор с всички десни партии. Това са много трудни общини и е ясно, че ако няма по-широка коалиция, която да застане зад единна кандидатура резултатът ще бъде същият. Въпросът е следният – нещо трябва да се промени в тези общини, защото виждаме, че през годините няма някаква промяна на живота на хората, не се вижда и работата на кметовете.

- Остава ли подкрепата към Илиян Янчев в Малко Търново, предвид това, че малко след като го обявихте, той повдигна темата за горите и с това си навлече гнева на вашия депутат Румен Желев, за когото знаем, че е с особен статут в партията?

- Според мен Илиян повдигна болна тема за обществеността. Не трябва да си заравяме главата в пясъка и да казваме, че този проблем не съществува. Категорично заставаме зад него.

- По какви правила ще бъде подредена следващата ви общинска листа в Бургас? Част от вашите настоящи съветници са абсолютно безгласни букви, друга част са неподготвени, а трети направо  вредят на ГЕРБ.

- За мен трябва да има приемственост, но и нови лица.  От младежката организация, например, където има достойни младежи, които са от доста години с нас. С това започнах, че сме една партия със сериозна биография и сериозна банка от кадри, която сега ще покажем.

- Това означава ли, че повече хора от Младежки глас и Гласът на младите – две организации, гравитиращи около ГЕРБ, ще заемат избираеми места в листата?

- На мнение съм, че трябва да има повече млади хора. Като имате предвид, че сега действащият избирателен закон дава възможност и за пренареждане на листата.

- Сам казахте, че имате голяма банка от кадри. Успявате ли да балансирате амбициите на всеки един от тях, за да не се получи това, което от години раздира БСП – непрекъснатата борба между апаратчици?

- Мисля че успяваме. Гордея се с това, но дебатът е сериозен и не виждам разногласия.

- Има ли вътрешен ропот срещу прекалено „наведеното“ ви отношение към Реформаторския блок и голямото влияние, което им позволихте – областен управител, шеф на агенция по храните...да не ги изброявам всичките.

- Винаги съм се стремял, дори когато имаше самостоятелно правителство на ГЕРБ, че преди всичко трябва да се гледа на професионализма, а не на партийната принадлежност, защото ако назначиш единствено по партийни причини една кандидатура на възлово место в държавната администрация и ако се окаже, че е неподходящ, това стократно се връща като негатив на самата партия. В тази връзка мисля, че областният управител добре се справя с работата си.

- Отчитате ли като грешки назначенията на важни административни постове, направени от периода 2009-2013 година, които сега не повторихте, както всички очакваха?

-Ние не сме идеални, допускаме и грешки. Въпросът е да се учиш от тях.

- Г-н Бойчев, вече натрупахте сериозен опит, очаквате ли да повторите добрия резултат в областта и дори да имате повече на брой кметове и общински съветници след тези местни избори?

- За Бургас мисля, че ще имаме мнозинство в Общинския съвет, както и кмет. А за областта очаквам минимум шест общински кметове. Надявам се да ги увеличим до 8 и вярвам, че можем да го постигнем.

В категории: Политика


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
45
Коментара по темата
45.
Милчо Средец
15.05.2015 13:43:39
0
0
Не слиза Бойчев на земята не иска да ни чуе нас избирателите и да ни издигне достоен кмет а иска отново да гласуваме за този пърдухал Жабов,е няма да стане 4 години му гледаме селските простотии и празните обещания той правел нещо ново,какво е това новото бе алан колъо?
44.
Петър Петров
12.05.2015 02:09:59
0
0
Г-н Бойчев я слезте на земята и говорете реални неща,с какво се доказа Иван Жабов и какъв екип създаде в Община Средец?Напротив успя да пръсне и провали всичко което бе останало от Пройков и да се обгради с верни лизачи покрай него попитайте Стоян Гюзелев със сигурност има какво да Ви каже.
43.
ай сиктир бе 42
11.05.2015 23:44:22
0
1
Стойчев освен за затвора , други предложения едва ли ще получи ! Рано или късно ще му излезат горивните и други бакии . Като мутра застанал на входа и изхода на всеки бизнес - по крадлив зам. кмет Бургас не помни . Рано или късно ще му се наложи да обяснява за богатството си
42.
Momata, Moooomata .....
07.05.2015 10:41:00
3
2
Shto da e samo Nikolov ......, kakvo mi e i na KRASIMIR STOICEV da izrastne ot zam.kmet ve4e i v KMET !

Ima si dve vishi obrazovaniq, govori perfektno cetiri ezika, naceten, ikonomist i magistyr po finansi i upravlenie, menidjmynt i marketing.

Az predlagam za kmet KRASIMIR IVANOV STOICEV.
41.
Герб Бургас
06.05.2015 13:54:48
0
14
Ние не сме срещу ГЕРБ, а срещу несебърския тарикат Димитър Бойчев! Схемаджия, подлизурко и т.н., всичките му назначени протежета на държавни служби за нищо не стават!
40.
!!!!
06.05.2015 11:25:15
8
0
До всички които са против ГЕРБ - мръсни гадни комунистически гниди, още малко и ще измрете ! А малоумните ви деца - заслужават да бъдат оставени на чопънчета - без крака и ръце ! Шибани гнуси комунисти !
39.
баджанака
06.05.2015 09:22:13
0
8
мен ме интересува дали БАЛДЪЗКАТА ще е пак в листата
38.
Избирател
06.05.2015 08:13:27
4
6
И Карнобат иска промяна г-н Бойчев. ГЕРБ е длъжна да я направи
37.
запознат
06.05.2015 00:11:55
1
6
Кмета открадна 45милиона евро от къмпинг Корал и сега ще влиза в затвора.Голям гейберастки рев ще падне.
36.
Питанка????
06.05.2015 00:03:02
1
8
Защо нищо не казваш за Приморско , ве Бойчев . Май вашия гербаджийски кмет е много смешен и се чудите , какво да го правите . Ми не се чудете , ами при животните , да им помага - все пак е ветеринар . Това му е капацитете.
35.
Гарантирано от ГЕРБ
05.05.2015 23:28:07
1
6
Тия в герб ЯВНО СА НЕРЕАЛИЗИРАНИ миньори -копаят дълбаят подземни улици подземни паркинги подземни атракционни явно в копането е парата.От2007 до2015 центъра прилича на Г и г а н т с к а Археологическа Разкопка
34.
121
05.05.2015 22:25:37
0
8
Той кмета на Карнобат е от ГЕРБ, г-н Бойчев нима забравихте?
33.
Тодор Колев
05.05.2015 21:47:33
6
3
Чета и недоумявам колко е голяма простотията на българина в случая на бургазлии. Кмета бил имал хотел и какво от това? Дайте оценка на това, което е направил за града, а не гледайте в чуждата паничка макар, че това е присъщо за нас.И спрете с тия прости коментари просто защото сами се излагате макар и да крилете имената си!
32.
1
05.05.2015 20:46:35
1
6
Г- н Бойчев, излезе и разказа пред една медия това, което чакат да чуят всички колеги журналисти в Бургас. Така става, като няма кой да му каже, че така не се прави- майка за едни, мащеха за други откъм информация
31.
1
05.05.2015 20:46:35
1
4
Г- н Бойчев, излезе и разказа пред една медия това, което чакат да чуят всички колеги журналисти в Бургас. Така става, като няма кой да му каже, че така не се прави- майка за едни, мащеха за други откъм информация
30.
3апознат
05.05.2015 20:36:26
2
11
Бойчев, нещо информацията ти не е съвсем актуална относно намеренията на братя Диневи! Ти може да се имаш с тях, но едва ли ще подкрепят кандидата на ГЕРБ в Несебър.МОРЕ се разбира много добре с Николай Димитров т.е. крадат си много добре, така че не се изказвай неподготвен !
29.
?
05.05.2015 20:30:01
5
4
Абе стига с тия допотопни плювни по кмета, стари като Троя. Защо да няма хотел и защо да не е имал земя на къмпинга? Това някакво престъпление ли е?
28.
до 25
05.05.2015 19:23:51
2
5
Кавал ще викаш на баща ти
27.
Българин
05.05.2015 18:55:26
4
10
Николов - захарният аферист е еманацията на крадливат политическа власт в България!
26.
oho boho
05.05.2015 18:53:50
4
10
Гейберастите пишат за тролове ама за къмпинг Корал и за хотел Белица на кмета мълчът като мушнати гайди.
25.
хуху
05.05.2015 18:51:10
4
8
хохо ти знаеш ли за хотел Белица дето го купил кмета бе кавал.
24.
наблюдател
05.05.2015 18:48:09
4
9
всеки който каже истината за крадливия кмет става неудобен.
23.
A
05.05.2015 18:43:29
7
4
А, троловете се събудиха от следобедния си безработен сън, затова досега бе учудващо интилигентно
22.
хохохо
05.05.2015 18:26:58
6
5
19, 20 и 21 - как ти личи, че си нещастен трол, вероятно скатаджия :D
21.
Бургазлия
05.05.2015 18:19:09
6
12
Повече за този мошенник Николов никога.Пълно разочарование.
20.
сеирджия
05.05.2015 18:16:05
4
10
я сега кмета да каже как купи хотел Белица в Приморско.170стаи за около 5-6милиона.
19.
Социалист
05.05.2015 18:07:58
4
11
Гейберастите реват че Николов ще влиза в затвора за кражбата на 45милиона от къмпинг Корал.
18.
Бург
05.05.2015 16:44:39
13
6
Бургас е сигурен за Николов и за никой друг!
17.
Ко не
05.05.2015 16:43:18
3
14
Не е зле по изборите Бойчев и депути компания малко да се заседят в Бургас, да съобщят какво смятат не само на Флагман , а въобще, че нещо много си навираха носовете и не отразяват бургазлии. Само с една приемна братче не става
16.
!
05.05.2015 16:30:04
6
7
Спасе, трябва да е той! Поне още един мандат.
15.
Спас Петров
05.05.2015 16:28:40
10
6
Има уникални сладури в тези коментари, критикувате си просто ей така, защото няма какво да правите. Този човек и партията му поне свършиха нещо, качествено за града. Няма смисъл да изброявам, хората с малко разум го виждат. Дано Димитър Николов се кандидатира, но и да не е той има и други способни кадри. Успех
14.
АВЕР НОМЕР 5
05.05.2015 16:18:50
10
11
А ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НАЙ-ВАЖНОТО ДИМИТЪР НИКОЛОВ Е СУПЕР И САМО МОЖЕ ДА МУ ДУХАТ ПРАХОЛЯКА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИb
13.
АВЕР НОМЕР 5
05.05.2015 16:16:59
8
11
А ЗАБРАВИХ ДА КАЖА НАЙ-ВАЖНОТО ДИМИТЪР НИКОЛОВ Е СУПЕР И САМО МОЖЕ ДА МУ ДУХАТ ПРАХОЛЯКА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ КАНДИДАТИ
12.
АВЕР НОМЕР 5
05.05.2015 16:16:07
1
13
ТАКА. ЗНАЧИ КМЕТОВЕТЕ СА ЯСНИ. САМО СЪВЕТНИЦИТЕ СИ ОПРАВЕТЕ, ЧЕ Е ПЪЛНО С ХОРА СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ДАЛАВЕРАДЖИИ. КАЛЧОВЦИ, БАТКОВЦИ, ОНЗИ КЛЬОЩАВИЯ АДВОКАТ ДЕТО САМО В ОБЩИНАТА СИ ОПРАВЯ ИГРИТЕ, РОДНИНИ НА ШЕФЧЕТА. МИСЛЕТЕ МАЛКО БЕ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ
11.
АВЕР НОМЕР 5
05.05.2015 16:15:14
2
11
ТАКА. ЗНАЧИ КМЕТОВЕТЕ СА ЯСНИ. САМО СЪВЕТНИЦИТЕ СИ ОПРАВЕТЕ, ЧЕ Е ПЪЛНО С ХОРА СЪС СРЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ИЛИ ДАЛАВЕРАДЖИИ. КАЛЧОВЦИ, БАТКОВЦИ, ОНЗИ КЛЬОЩАВИЯ АДВОКАТ ДЕТО САМО В ОБЩИНАТА СИ ОПРАВЯ ИГРИТЕ, РОДНИНИ НА ШЕФЧЕТА. МИСЛЕТЕ МАЛКО БЕ, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙТЕ
10.
Гражданин
05.05.2015 16:05:03
4
18
Бойчев , как може да си такъв лизач?!
Ти , който си Областен координатор на управляващата партия , със свалени гащи заявяваш , че братя Диневи - когото посочат , той ще стане кмет на Несебър. Ясно е , че вземаш някой лев от тях , но да паднеш до толкова ниско за да го обявиш публично , да игнорираш гражданите /гласоподавателите / на Несебър ,явно си пълен мишок. За това кмета на Несебър няма да е Николай Димитров , но и няма да е от ГЕРБ. Явно кмета Димитър Николов не те бръсне за слива /и правилно/ щом не смееш и дума да обелиш за неговата кандидатура. Защо не се кандидатираш ти за кмет , та да се чудим после в Несебър , кои са тези 17 човека гласували за теб.
9.
do Елина
05.05.2015 16:02:30
4
8
Елина, така не съм се смял искрено много отдавна! Виц и половина !!
8.
Мишо
05.05.2015 15:35:09
19
9
Само ГЕРБ. Успех - всички кметове да са ваши, за да има развитие във всички общини.
7.
Елина
05.05.2015 15:33:03
20
9
Ето заради такива хора и личности, ГЕРБ в Бургас е силен и направи такъв прекрасен града ни.
6.
First Bulgarian Empire
05.05.2015 15:11:04
5
19
Митко празния хуй, колко американски компании доведе във Бургас със този руски акцент? Николко. На Бургас му трябва кмет който да в живял навън, бизнесмен който да знае как да развива града интернационално.
5.
3-TI MANDAT
05.05.2015 15:07:11
17
5
ZADALJITELEN E!
NE SE PLASHI MITKO,
NIE SME S TEB.
4.
12
05.05.2015 14:02:18
3
5
- Винаги съм го казвал, че действащият кмет на Карнобат Георги Димитров е успешен кмет. На успешните кметове няма как да не им оцениш работата, защото кметът е кмет на всички хора в общината. ГЕРБ не е партия, която да сочи с пръст и атакува определени управници заради това, че не са наши представители. Напротив – Георги, казвам го и винаги съм го казвал, е успешен кмет. Лично съм заявявал и пред него, че може да разчита на мен, на нас, на ГЕРБ. Защото работата на кмета касае живота на всички хора в Общината и не трябва да ги ощетяваме, заради това, че управлява кмет от друга партия. Но местните избори са състезание на идеи и платформи и там ще направим всичко възможно нашият кандидат да спечели. В тази връзка пак казвам: Владо е перспективно момче и бъдещето е за него.
3.
Chuli-nedochuli
05.05.2015 14:00:24
6
7
Ot Flagman ne razbraha li, che nikoga ne sa zapoznati s politicheskata obstanovka i ne trqbva da se tormozqt na takava tematika. Ot Nesebar shte se puska Zlatko Dimitrov, a za razlika ot Nesebar, v Pomorie kmetat na gerb ne e siguren. Oshte tarsqt kandidat - segashniq ne go iskat.
2.
Zapoznat
05.05.2015 13:46:48
5
19
Бургас е пълен с малкотърновски странджански селяндури така че няма как да изчезне
1.
Млякото и Руснака
05.05.2015 13:27:35
11
24
gerb da izchezvat. samo bezumni proekti a grada celiq e v dupki i razbit
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори