×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

След убитото дете питам: В Бургас и до Екозоната край Вая, и до тоалетната ли ще ходим с кола?


След убитото дете питам: В Бургас и до Екозоната край Вая, и до тоалетната ли ще ходим с кола?
В този участък бул. "Тодор Александров" е изключително натоварен, той води към центъра на града, както от ж.к. "Меден рудник", така и от входа от Созопол
Тема в развитие
Цигани нападнали с камъни полицаите, дошли на инцидента с малкия Страхил Ето го Даниел Катрапелов, който прегази с БМВ-то си 8-годишния Страхил Първо във Флагман.бг: Вижте БМВ-то, което уби малкия Страхил, върнала го в Бургас приятелката на шофьора - Щиляна Автобуси с роми изпращат убития на пътя Страхил, плашат със саморазправа шофьора-беглец Убиецът с БМВ-то избягал от страх да не го пребият, остава в ареста 72 часа Даниел се връщал с БМВ-то към Бургас, когато бил задържан за катастрофата на бул. "Тодор Александров" След убитото дете питам: В Бургас и до Екозоната край Вая, и до тоалетната ли ще ходим с кола? 23-годишният Даниел Катрапелов от ж.к. "Меден рудник" е шофьорът на БМВ-то, убило малкия Страхил (ОБНОВЕНА) Полицията издирва шофьора, убил 8-годишния Страхил на бул. „Тодор Александров“ Извънредно! Черно БМВ уби дете на бул. „Тодор Александров” в Бургас и избяга (СНИМКИ +18)
виж още
скрий
02 Май 2015, Събота, 21:08 ч.
Автор: Михаил ПОПОВ, „Безопасни улици за Валя”

Дали е циганче момчето няма значение, но се чудя как обикновен човек може да стигне до езерото без автомобил



Катастрофата на бул. Тодор Александров в Бургас, при която беше убит 8-годишния Страхил, днес буквално взриви общественото мнение. Детето е от ромски произход и е пресичало шестлентовото платно от намиращото се в единия край на булеварда езеро Вая към отсрещния кв. Акациите, когато автомобилът, пътуващ от ж.к „Меден рудник” към центъра на града, го е помел. В този участък ограничението е 80 км/час, няма пешеходна пътека.
Във връзка с този случай секретарят на фондация „Безопасни улици на Валя” Михаил Попов, който заема активна обществена позиция при инциденти на пътя, излезе с коментар по темата. Вижте неговата позиция:


Във връзка с прегазеното дете на околовръстното в Бургас, искам да Ви привлека вниманието към поредния проблем, свързан с безопасността по улиците в Бургас.
Прочетох доста коментари, включително и на журналисти, които задават въпроса, "Какво е правило там едно дете?". Това, че е циганче според мен няма значение, защото от тази страна на околовръстното живеят и много българи, които също пресичат там, когато искат да отидат до езерото за риба или например до Екозоната, защото просто няма предвидена никаква възможност за пресичане,  дори и до новото кръгово, нито на светофарите на другия край. Получава се нещо много странно. За да отиде човек до Екозоната, трябва да го направи с автомобил!!! Нито с обществен транспорт може, нито пеш, а с велосипед е супер опасно, заради прелитащите с висока скорост автомобили там, които често карат дори и в аварийната лента.
Що за Екозона е тогава?
В Бургас съществува една практика, когато се убие човек на пешеходна пътека, да се премахва пътеката. Интересно сега какво ли ще премахнат? Може би целият квартал там, за да не пресичат хора? А, сетих се. Може би ще сложат и там ограда от край до край, за да не пресичат?
Ок, правете каквото искате, но после не се чудете защо всички в този град се качват на коли, за да отидат дори до тоалетната! Вие просто друга възможност не им давате с всичко, което правите. И не се чудете като се увеличават инцидентите в града! А те ще се увеличават. Нито велоалеите са ви велоалеи, нито тротоарите са свободни. С нетърпение очаквам да видя и бързата автобусна линия. Дано поне това проработи!

В категории: Бургас


93
Коментара по темата
93.
до 89
12.05.2015 08:32:18
1
1
Дааааа, за съжаление е така. Не инфраструктурата, а селянията ни пречи. Щеше да е лесно иначе - сменяме кмета и готово, проблемите решени. Но не, не става така, простотията от главите си трябва да избием, да бъдем по-толерантни, по-търпеливи и по-мислещи. В противен случай ще продължават инцидентите.
92.
fenomeno
04.05.2015 13:08:59
2
5
българите сме много безотговорна общност имам шофйорска книжка имам и кола ама знаете ли какво пътувам с грацкия транспорт не защото не мога да карам а ме е шубе от тия който не могат да карат все пак живота е най скъп
а относно инцидента мога да кажа че нее само грешката на шофйора а и на община бургас там даже засичам като минават и на червено
91.
бургаско магаре
04.05.2015 08:48:28
5
0
87 нещо си се объркала. В Бургас командва МОМАТА а не прокуреатурата. Последната се подчинява безропотно на момето (Ще очаквам да ме потърсят за да представя и доказателства, ама и баща ти ще е подкупен и момата му плаща)
90.
Лелеееее
04.05.2015 07:00:18
2
9
За какво е статията, а за какво пишете??? Много е прав човека. Дано някой в тази община се замисли!
89.
минаващ
04.05.2015 05:55:28
2
5
Инцидентите в Бургас тепърва ще се увеличават... без значение кой му е кмет. Липсата на елементарна култура на движение както от страна на шофьорите, така и от страна на пешеходците не бива да се оправдава постоянно с лоша пътна инфраструктура ... още повече, че в сравнение с други градове съвсем не сме за оплакване.
88.
до 87
03.05.2015 22:39:30
6
3
Ako basta ti e prokuror zna4i na nisto ne te e nau4il.
Parvo ne moje da sadis niakoi za izrazeno mnenie po forumite i vtoro nikade v komentariite ne se spomenava za izvarseno prestaplenie deistviata na tezi sos-ptp sa zakonni no nemoralni.Pozdrav ot kolega na basta ti makar 4e me samniava 4e si ot vaprosnata fondazia
87.
Дъщеря на прокурор
03.05.2015 22:05:55
5
9
Изчетох коментарите и останах изумена. Говорих с баща ми и утре той ще сезира прокуратурата за това, което пише. Длъжен е по закон, когато има във сресдвата за масова информация данни за престъпление да го направи. А тук има две възможности. Едната е, че тази фондация и това сдружение са престъпници, а другата е, че някой се опитва да ги набеди. Така че всички, които са писали по отношение на това ще бъдат открити по IP-адресите и в най-скоро време да очакват призовки! Според това дали имат доказателства, ще бъдат призовани или като свидетели или като обвиняеми за набеждаване.
Лека вечер на всички!
86.
бургаско магаре
03.05.2015 21:32:08
1
3
Колкото и да е чудно, човека е много прав. Какво прави Момата, че и Лукчо за безопасността на улиците в града. Лятото се очаква да е по-зле. Тогава трябва и пътища да се закриват. Къде са обещаните паркинги ?? Кмета лично ни ги обеща: "МНОГОЕТАЖНИ ПАРКИНГИ"./къде отиват приходите от тая "лилава" зона - по закон те трябва да се харчат за повишаване безопасността на улиците в града. Парите се дават за огради - Ню Джърси, Хонг Хонг ... скро ще има и марка ограда "Бургас". В белите държави при толкова инциденти в един град кмета си подава оставката. Ние не сме и град вече - ние сме гето ... с огради ... и сме под ... земята. Ако пак изберем това ръководство значи си заслужаваме хала ... и ще има загинали ... и затворници ... и невъзможни еко зони без достъп ... просто защото трябва да се усвояват мъни... за ... партията. КМЕТЕ НЕ СЕ КРИИ, ИЗЛЕЗ И ПОКАЖИ, ЧЕ НЕ СИ МОМА.
85.
Леке
03.05.2015 15:00:02
5
6
Ха-ха,какви интересни неща пишат хората за тия фондациики...Надуших ги рано-рано,че са боклЮци,ама неква шматка какви реклами вкарваше...
84.
велоалея
03.05.2015 14:21:59
1
8
Да се обърне внимание на всички гумаджии и сервизи по Индустриална. Не може тротоара и велоалеята да е задръстена от коли и гуми. Преминаването е невъзможно и се слиза на улицата което е предпоставка заПТП. Нека общината да обърне внимание.
83.
въйвъйвъй.
03.05.2015 13:49:26
3
5
Само бетонни стени от двете страни на околовръстното ще решат проблема.
82.
1
03.05.2015 13:24:35
2
7
Съгласен съм когато човек пострада но е жив да се обърне към някоя фирма да му движи нещата,за което да си получи възнаграждението но да притесняваш хората в мъката им това е много долно.За това на такива като тези им казват "гробищните адвокати",а щом майката на Валя работи с такива кръвопийци като тези от SOS-ПТП губи моята подкрепа.И за да няма ти откъде си сигурна и т.н. и аз влязох в сайта им и там пише,че и щанд отворили в болницата все едно е пазар и вестник издавали
81.
123
03.05.2015 13:02:36
0
7
Напълно съм съгласна с коментара на "Царево''.Тези навъдили се фондации и др. за защита на пострадалите при ПТП..вярвайте ми са цяла мафия.Жалко, че наистина в такива тежки моменти за пострадалите,отникъде се появяват те и така заблуждават горките хора,за да спечелят те от трагедията на хората.Пиша това защото имам наблюдения от подобни истории.Не им вярвайте!!!!!!!!!!!!!
80.
царево
03.05.2015 12:49:29
1
14
На моя близка мъжа и беше убит при птп до Царево миналата година.Не мога да Ви опиша какво се случи още на погребението се домъкнаха въпросните от SOS-ПТП и почнаха да я тормозят да подписва договор с тях и наред със всичко друго постоянно даваха за пример,че работят с фондация "безопасни улици от Валя".Сигурен съм,че за всеки клиент майката на Валя взима процент и този Попов също.Кажете колко пари взимате от пострадалите под прикритието на фондациики и асоциации,защото щом взимате пари значи не помагате на хората каквато е целта на тези сдружения,а сте прикрито търговско дружество
79.
до 77 и Попов
03.05.2015 12:10:48
0
10
От какъв материал ще е оградата, ако е от железо, ще а краднат, ако е от дърво ще я вземат за печките, ако е от пластмаса пак става за вторични?
Искам да се обявя за циганин, защото правенето на деца е най-приятната и платена работа в България. Всеки месеца банкомата дава над 1000лв, ако си необразован, имаш деца и незаконна къща.
78.
Димитър
03.05.2015 12:05:21
1
11
Аман от тая фондация,като мухи на лайно са,какво толкова са направили,че да ги защитавате. Нацвъкаха пешеходни пътеки навсякъде в града и сега е даже по опасно и от преди,всеки си пресича където си иска. В конкретния случай шофьора е виновен за това,че само е избягал от мястото на ПТП,лично аз не го обвинявам за катастрофата,родителите са виновни за това,че е играло там. Имам и един въпрос към тези които защитават позицията на фондацията,какво са направили те за града,че да им слушаме мнението и техните предложения
77.
До 68
03.05.2015 11:43:22
0
7
Вярно,че и българче да беше щеше да го отнесе,но майка му на бъгарчето го е научила да не ходи на езерото през пътя.Защото може да извади късмет и да не го прегазят,но пък да се удави в езерото ако се подхлъзне и падне във водата.Затова шофьора да си понесе вината ако е бил пиян ,или друсан,или е карал със превишена скорост /над 80км./,но родителите да бъдат съдени за престъпно и безотговорно неупражняване на родителските си права и задължения.Защото според мен най-голямата вина е тяхната.При отговорно отношение като родители,това дете нямаше да е там.Попов е дал една идея за ограда в разсъжденията си.Ако изграждането е по-лесно от това да научиш ромите да спазват правилата,и ще помогне за намаляване на нарушенията, аз съм ЗА. Вечер при мокър асфалт и неработещо осветление карам с 50 и съм на тръни,защото нищо не се вижда а знам,че има нанормалници,които мислят,че като светят фаровете и виждаш на километри.Но мокрия асфалт не отразява светлината и ще го вида когато спра да видя върху какво сам минал,че колата подскочи.А,и бъди малко по-въздържан и на обиждай.
76.
Абе
03.05.2015 11:25:06
11
11
Попов,като си толкова голям специалист по движението,ами стани катаджия бе ?Какво ми скатаваш в Гранична полиция и като черна станция вземеш отношение по неща,от които разбираш толкова колкото и от водна топка.Бактън от разбивачи ,като теб.Отиваш в КАТ и се доказваш служителю на МВР
75.
Хайде стига вече
03.05.2015 11:12:56
0
12
Дете или възрастен е без значение,важно е че е нарушител на правилата за движение на пешедодци.А нарушение на това място си е чисто самоубийство-6 ленти високоскоростен път и 3 мантинели едната двойна.Отговорността едно дете да спазва правилата е на родителите,а не на общината.Вината едно 8 годишно дете да пресича 6 лентов околовръстен път пак е на родителите,и тук трябва да поработят социалните служби. А скороста и 50 км да е ограничена в пиковите часове вниманието на водачите е върху пътя и колите пред , зад и встрани от тях а не в тревните площи.Няма как да не пострада някой,който е решил да премине през толкова ленти и мантинели.Затова там трябва да се налагат глоби и то големи.Всеки ден по 15-20 човека ако изгарят с по 100лв. след 2 седмици и с въже да ги дърпаш,ще се опъват и няма да искат да минат.
74.
_nib_
03.05.2015 11:10:09
1
3
Питaш кaк дa стигнеш от точкa A доточкa Б без aвтомобил,пешa.Питaш ти и отговор не искaш.Aз ще ти отговоря.Никaк иникъде нямa дa стигнеш пер педес.Зaщото в нaшaтa шибaнa,лaйнянa държaвa,пешеходците сме излишни.Пробвaй дa се рaзходиш в морскaтa-ще те сгaзи велосипедист.Блъснaхa и убихa момиче до билaтa-зaкривa се пешеходнaтa пътекa.Нямa пътекa,нямa пешеходец,нямa проблеми.Тримa мaлоумници кaрaт с 200 претрепвaт се в дърво.Режем дърветaтa.AБСУРДИСТAН AБСОЛЮТЕН.
73.
Леке
03.05.2015 10:41:26
0
12
do 65,Кифло сбръчкана,призовах те да се спреш,сега малко да ти сипя-не ми рекламирай фондации на теритирията на България-или са перални или са пирамиди-това е факт.След като Ви засяга,как мангали имали/нямали достъп до блатото си ебете майката циганска.Що не Ви засяга как всеки един бургаски данъкоплатец има достъп до брега на Черно Море в отсега от Славянка до Корабостроителницата-цигански гета и къщи на брега на морето,ходила ли са на плаж там,от къде на къде ще го мисля мангала как да ходил да сере на брега на Вая,че и неква платена тролка в критическата ще ми прави разбор,аре хакай си го в червата.
72.
Чер Вен Пън
03.05.2015 10:35:39
4
2
Там е достатъчно широко да заобиколиш и слон...И има отлична видимост..Кара се със скорост,която ти позволява да реагираш на всичко и точка.Дете,колоездач...
71.
мирослав стойков
03.05.2015 10:32:36
3
7
Над пътя трябва да има пасарелки до екозоните-който е правил проекта на екозоните е трябвало да съобрази и това....община Бургас трябва да реши този проблем и въобще проблемите в Акациите , защото Бургас не е само морска градина , абоба , център и главна улица с площад...
70.
до 68
03.05.2015 10:30:16
1
12
повечето българи сме разумни родители и не си пускаме децата на околовръстното ! а циганите нямат никакъв контрол !
69.
do 68
03.05.2015 10:27:31
1
9
ти от къде знаеш че не може да кара ? там е нормално да се кара с по висока скорост ! не забравяйте къде е станал инцидента !
68.
Чер Вен Пън
03.05.2015 10:07:19
4
6
Детето,което го прегазиха в Панагюрище,също е било без родителски надзор...Чудя се що за малоумни добичета са седнали да защитават друго малоумно и некадърно добиче,което се качило на кола без да може да кара?!Циганче било..Сякаш говедото е избирало кого да прегази...Сякаш,ако беше българче,че нямаше да го отнесе...И го защитават..Тъпаци..Даже,отвратителни тъпаци
67.
До 58
03.05.2015 09:54:15
1
6
Ами тези дето защитават циганчетата от Победа те да защитят и тези от Възраждане.Нали така сте написали,че защитавали всички нас.
66.
Галя
03.05.2015 09:52:00
1
11
От цялата статия не разбрах, нещо умно предлага ли този г-н Попов, някакви решения? Защото смислени предложения прочетох от №45, не от него! А ако е вярно това, което пишат 21 и 24.... мнооооого жалко! Да печелиш от болката на другите е най-идиотското, което може на направиш!
65.
До лекето
03.05.2015 09:48:57
3
3
Поредното доказателство, че си неадекватен. Тази фондация и някой да я рекламира... В тази фондация са само хора, които са приели тази кауза със сърцето си, нещо, което повечето от тук писалите нямат и затова няма нужда някой да я рекламира!
Повечето коментари доказват, че хората в България нито четат, нито мислят. Човек преди да напише нещо трябва да е сигурен в това, което пише и ако не е сигурен да потърси информация за това! А тук виждам само коментари на обичайните плюещи всичко и всеки.
Пишете и коментирате написаното от Попов, а със всеки коментар доказвате, че дори не сте прочели целия текст, който е написал и въобще не сте наясно с дейността на тази фондация.
64.
Леке
03.05.2015 09:35:28
1
4
do 63,спри се,ма овца,не правиш добра реклама на тази фондация,която вероятно е замислена с благородни цели.
63.
До 61
03.05.2015 09:30:12
4
1
Не, това само доказва, че не само си леке, а си тъпоумно леке, което дори не разбира това, което чете.
62.
62
03.05.2015 09:28:50
0
5
Българите биват убивани на пешеходни пътеки докато спазват закона а циганите живеят не спазвайки никакви закони и умират не спазвайки никакви закони !!!!
61.
Леке
03.05.2015 09:19:26
1
5
до 58,Буля,не ти се получи особено добре коментара...Не съм спец по ПТП-тата,ама тоя елемент го чувам за първи път,кой защитавал,кой не-до Била няма нищо ново след гибелта на онова момиче.Днес обаче чета,как некъв се загрижил за манглите и техните вечерни разходки край т.н езето/блатото/...между другото тоя на какво безумно решение на общината се противопоставил...защитавал ми правата-че аз си имам адвокати и им плащам при нужда да ми защитават правата,не ползвам саитове за безплатна реклама.Най-ти се е получило-ЖАЛКИ СТЕ
60.
до 56
03.05.2015 09:07:42
1
12
вие циганите нещо друго освен да крадете, кълнете и да продавате децата си знаете ли ????
59.
До 58
03.05.2015 09:07:34
3
2
Нещо обаче не ви се получи в тоя форум. Очаквахте че като яхнете този нещастен инцидент и ще предизвикате масово плюене. Хората обаче разсъждават трезво, пък и казаха някои неща които трябва явно да се проверят
58.
До 51 Леке
03.05.2015 08:57:20
6
2
Ама верно си леке. Не само че се е замисли, но те са единствените, които не само предлагат решения, но и единствените, които се противопоставиха на безумното решение на общинските.
А ти какво направи, освен да плюеш тук? А хората от Възраждане къде са? Те по какъв начин ще защитят преминаването си от там? Ето затова ще продължават да трепят хора, защото всеки чака наготово. Едни хора има, които ви защитават правата и живота ви и вие ще ги изядете. ЖАЛКИ СТЕ!!!
57.
до 46
03.05.2015 08:53:13
0
11
ако някой блъсне нашите деца то ще е на пешеходна пътека а не на околовръстен път ! циганите нямат навика да възпитават, пускат децата си като добитък и това е резултата !!!!
56.
ттатож
03.05.2015 08:52:54
16
3
рак дави хване вас българите че дето ни наричате цигани дано и навас дависи случи
55.
аз
03.05.2015 08:52:39
1
6
вчера една овца с количка пресича на червено до механото,свиря й оная ме гледа и говори по телефона...
54.
не така
03.05.2015 08:52:09
1
8
Улицу за Валя и пеочие организации са ксенофобски формирования за мъст срещу всичко де що се движи на колела. Изобщо не съм съгласен с техните искания и идеи, още по-малко с начина, по който търгуват с животите на покойните си деца.
53.
az
03.05.2015 08:48:55
0
7
кога ще се научат да пресичат най-после тия мухи без глави.все карачите са виновни.детето в панагюрище защо е карало колело на главен път,къде са били родителите?
52.
k
03.05.2015 08:36:54
4
2
mangal4e li e deteto pone da ne me e qd?
51.
Леке
03.05.2015 08:30:35
1
11
Тоя спец не се замисли как хората от Възраждане ходят до Била,след като смазаха онова мониче преди седмица ,ама е много важно как кафърите ще ходят на езеро
50.
йори
03.05.2015 07:12:55
1
2
Стават инциденти.
49.
До Хаус
03.05.2015 05:26:44
4
4
Прос си като градинска лейка Хаус. Вземи да прочетеш една, две книги бре юрдек и не предизвиквай съдбата че кървави ще ги ревеш някой ден..
48.
Д-р Хаус
03.05.2015 03:44:10
10
4
Този шибек страда от мозъчни пръдни,така че не се опитва да мисли.А на тези дето постоянно повтарят,ако някой блъсне вашето дете,абе що не се еб..те майката и престанете да мислите за чуждите деца като ви липсват смислени доводи.
47.
Eeeeee
03.05.2015 02:29:03
2
7
Как се осигурява обаче тази безопастност, че не мога да се сетя или всичко е комерсиално!!??
46.
До всички коментиращи!!!
03.05.2015 02:14:16
4
13
Ако не дай си боже някой блъсне вашето дете, друга песен ще запеете. Не пишете глупости, защото цялата инициатива поета от "Безопасни улици" е поета с една единствена цел и тя е осигуряване на по добра безопасност за всички нас, човека е най-важен разберете го, не скапаната ви ламарина. Живи и здрави!
45.
дд
03.05.2015 01:16:53
2
23
ПЪРВО :ДЕТЕТО ДНЕС И ОЩЕ НЯКОЛКО ДЕЦА ХОДИХА ВЪРХУ МАНТИНЕЛАТА ПРЕДИ ИНЦИДЕНТА!
НОРМАЛНО Е ДА СТАНЕ БЕЛЯ ,ДОРИ ДА СЕ КАРА С 40км/ч.
ВТОРО:ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ ОТ 4,6 ЛЕНТОВИТЕ ПЪТИЩА , ОСВЕН НА СВЕТОФАРИТЕ!
ДАВАМ ПРИМЕР:НА МЕХАНОТО ИМА ПОДЛЕЗ ,СЛЕД 100м СВЕТОФАР С ПЕШЕХОДНА ,А КЪМ КОСМОС ИМА 3 ИЗЛИШНИ ПЪТЕКИ ,КОЙТО ВОДЯТ КЪМ КЛИНИКА БУРГАС.ПРЕД КАШМИРА СЪЩО Е ИЗЛИШНА.ИМА И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТРАПЕЗИЦА НА БИЛАТА И СВЕТОФАРА И ОТБИВКАТА И ПЪТЕКАТА.ВСИЧКО ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ И НЯМА ДА СТАВАТ ИНЦИДЕНТИ.
СТЕНАТА НА ТУНЕЛА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗКЪРТИ ОТ КЪМ ГУРКО ЗА СМЕТКА НА ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ!
А НА ТОЗИ ГОСПОДИН ЩЕ КАЖА ,ЧЕ НЕ ПЪТЕКИ ,А ОГРАДИ АКО ТРЯБВА И С ТОК ТРЯБВА ДА СЛОЖАТ НА ОКОЛОВРЪСТНОТО!!!
ДА ПОЧИВА В МИР ДЕТЕНЦЕТО !!!
ОСВЕН ШОФЬОРИТЕ ОСНОВНА ВИНА ИМА И КАТ И ОБЩИНАТА ,ЗАЩОТО ЗА ДА ГЛЕЗЯТ ГОЛЕМИТЕ ВЕРИГИ И МОЛОВЕ ,ДА ГИ БЯХА ЗАДЪЛЖИЛИ ДА СИ СЛОЖАТ ПО ЕДИН НАДЛЕЗ ИЛИ ПОДЛЕЗ!!!
44.
бургаския
03.05.2015 01:16:34
6
7
Прав сте, г-н Михаил Попов!
Дано вземат мерки тези тъпите общинари и да се спре веднъж завинаги с тези убийства на пътя!
43.
Николай
03.05.2015 00:58:44
0
11
Дали не са чакали там да трошат тролеи и автобуси мангалите черни..?
42.
до 39
03.05.2015 00:43:49
5
1
понеже явно си "умен", научи ни на акъл! колко според теб струва една пасарелка? освен това трябва да е и с асансьор за трудноподвижни хора! колко хора според теб ще я ползват? после пак ще ревете че харчат парите ви за щуротии!!!!!!
41.
Стефан
03.05.2015 00:39:53
2
17
А АЗ ИСКАМ ДА ЗАПИТАМ: ЦЕЛИЯТ ГРАД ЛИ ТРЯБВА ДА ПРЕВЪРНЕМ В ЕДНА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА? АЗ НЕ ХОДЯ ДО ТОАЛЕТНАТА С КОЛА, ГОДИПНИЯТ МИ ПРОБЕГ Е ПОД 10.000 КМ, 2/3 ОТ КОИТО СА МЕЖДУГРАДСКИ ПЪТУВАНИЯ!!! МОЖЕ ЛИ АВТОРЪТ НА СТАТИЯТА, АКО Е ПЪТУВАЛ ПРИМЕРНО ДО ГЕРМАНИЯ ДА МИ ПОСОЧИ ЦЕНТРАЛНА АРТЕРИЯ ТАМ, 6 ЛЕНТОВА ИЛИ 4 ЛЕНТОВА, КЪДЕТО НА ВСЕКИ 80-90 МЕТРА ИМА ПЕШЕХОДНИ ПЪТЕКИ? ЗА СРАВНЕНИЕ: НА ИЗТОЧНОТО ОКОЛОВРЪСТНО /Т.НАР. ПАНОРАМНО/ НА РАЗСТОЯНИЕ ОТ КРЪСТОВИЩЕТО С БУЛ. ДЕМОКРАЦИЯ ДО СТАДИОН НЕФТОХИМИК /ИЗМЕРЕНО: 7.2 км има словом и цифром: 9 пешеходни пътеки!!!!!!!!!!/ БЕЗ КОМЕНТАР!!!!!!!
40.
до 38
03.05.2015 00:37:01
4
4
Аз гледах по телевизията така казаха.Прав е 36.Това тайна ли е вече
39.
bingo
03.05.2015 00:26:57
0
11
Тук е пълно с малоумнуци, кой ви говори за пешеходна пътека бе тъпаци прости, за целта по света се правят пешеходни надлези "пасарелки" както им викат тук. Аз ли трябва да им давам ъкъл на онези празноглавци в общината, нали сме ги избрали да решават точно тези проблеми. Бургас има нужда от поне 5-6 такива надлеза и нямаше да се стига до такива нелепи инциденти като този. Ама колко ще гушнеш от такъв надлез почти нищо, друго си е някоя спортна заличка за няколко милиона.
38.
До 35 и 36
03.05.2015 00:25:01
1
4
И къде го прочете това?
37.
До 34
03.05.2015 00:23:20
3
8
Издържа се с парите от кръвнината на дъщеря й бе тъпак. Всички пари, които е взела от убийството на дъщеря й са за това. Сега ясно ли ти стана? Баси наглите тъпи, безмозъчни твари, дето има в този Бургас... Ти колко пари си дал и какво си направил за това общество, че даже и сметка се опитваш да държиш бе самогъзник? И като толкова си сигурен в това за SOS-ПТП защо не отидеш да й кажеш?
36.
до 29
03.05.2015 00:20:26
3
8
Верно бе протеста на майките беше организиран от SOS-ПТП и фондация "безопасни улици от Валя".Май нещата намирисват
35.
до 29
03.05.2015 00:20:26
2
6
Верно бе протеста на майките беше организиран от SOS-ПТП и фондация "безопасни улици от Валя".Май нещата намирисват
34.
ha ha
03.05.2015 00:11:06
1
14
И как се издържа въпросната фондация след като майката взима 400-500лв и постоянно пътува и дава интервюта из страната.Сега си направих труда да вляза в сайта на тези SOS-ПТП и е вярно,че са партньори.Как майката на починало от катастрофа дете си партнира с тези,които вадят пари от нещастието на хората или са я взели да им зарибява клиенти
33.
bobi
03.05.2015 00:09:21
2
4
Bokluk mrusen skrii se I ne ni uchi kak da si upravljavame I obezopasjavame grada. Shoseto nito e mjasto za igra nito za presichane. Zaradi takiva bokluzi kato tebe zelia grad e v zebri ostava I tam da slojat. Tolkova vreme chakahme da se otpushi taz tapa...
32.
Несебър
03.05.2015 00:07:52
1
6
В нормалните държави на такъв 6 лентов път се слага 1.5 метра ограда!

На високоростен път нямат място пешеходци - велосипедисти - мотопедисти! За тях се прави отделна лента зад стабилна висока ограда!
31.
До 27
03.05.2015 00:04:33
0
3
Всичко си има причина и хронологията за това е на стената на Попов във фейсбук. https://www.facebook.com/mihail.popov.18
30.
Аз
03.05.2015 00:03:40
1
6
И какво промениха тези фондации. Колкото и да се мъчиш не можеш да изземеш функциите на държавата, а къде е тя? Просто я няма!
29.
@
03.05.2015 00:02:39
1
4
Този протест с майките кой го организира преди 5- 6 дни?
28.
do 26
02.05.2015 23:58:55
4
4
mai ti si ot SOS PTP i sega pliues.Kaji ne pri4akvate li horata v bolnizata.Zasto vi partnira fondaziata na maikata na VALIA i zasto kato pisete 4e pomagate bezplatno posle vzimate tlast prozent ot postradalite.Istinata e 4e vsi4ki ste izmamnizi i az sam postradal ot vasite deistvia
27.
Странното е
02.05.2015 23:57:11
0
6
Дано да сте прав, ама се създава впечатление че се използва фондацията , за да се плюе общината? Защото този случай е различен- той не е в града, определено детето е изскочило внезапно и т н. И изведнъж смъртта му се яхва сякаш с определена цел, поне така звучи
26.
До 24
02.05.2015 23:50:17
7
4
Като му гледаш на този краснописа, дали може да му се вярва? Познавам хората от фондацията. Председателката и майка на Валя работи в детска градина за 4-500 лв. Ако взимаше такива пари дали щеше да го прави? Този , дето е написал това, явно е свързан с някоя конкурентна на SOS-ПТП асоциация и използва случая за да ги оплюе чрез фондацията.
25.
до 24
02.05.2015 23:44:40
2
9
Да верно е.Схемата е пострадал от каквото и да е човек чрез лекари или адвокати те убеждават,че поемат лечението и уж помощ.,в крайна сметка разписваш едни документи и те после прибират парите.За пострадалия има само едни болнични разноски.Фондацията е прикритие.И ДА ИЗВАДДЯ НАСВЕТЛО ЧОВЕКА КОЙТО Е ЗАД ФОНДАЦИЯТА ХРИСТО ШИРОКАТА И НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ
24.
До 22
02.05.2015 23:34:53
1
3
Верно ли е това, което пише 21? Ако е верно- без думи, дано да не е.
23.
123
02.05.2015 23:32:42
0
8
Жалко за детето,но няма как навсякъде да гледаш за пешеходци,все пак с 80 км секунда невнимание може да е фатална,на такива участъци гледаш колите не кой ще изкочи от храстите,билбордовете и т.н.Няма култура това е проблема иначе на всеки може да се случи за жалост :(
22.
До x 18
02.05.2015 23:26:34
3
4
Авторът е единствения в този град, който от три години не е спрял да дава предложения и решения. Явно вече много му е писнало, за да напише това. А това са го копирали от стената му във фейсбук. Като гледам постовете му преди този, бая му е писнало от идиотите от общината.
21.
da be
02.05.2015 23:26:18
7
8
Tazi fondazia e napravena samo s zel da vzimat pari ot drugi postradali ot katastrofi prodali sa se na SOS PTP i zaribiavat horata da skliu4vat dogovori s tiah i posle im pribirat obezstetenieto.jalko 4e maikata na Valia pravi pari po takav na4in ot smarta na dasteria si
20.
До 19
02.05.2015 23:26:14
4
5
Друг е въпросът че и пешеходците трябва да спазват правилата.
Иначе решението на проблема - никакви такива обходни пътища, никой да не кара коли, никакви движения никъде освен до работа и магазина за хляб пешком
19.
Подлези и Надлези трябва да има!!!!
02.05.2015 23:23:44
0
11
Ама наистина!Номер 9 е прав! Толкова много шум...и всичко 2-3 дни!
Това е околовръстен път! Какви пътеки? Да направят навсякъде ПОДЛЕЗИ И НАДЛЕЗИ!!!!!! А ДА ВИДИМ ТОГАВА, дали няма да намалеят тези прегазени пешеходци...
Друг е въпросът, че шофьорите трябва да сразват правилника!
18.
x
02.05.2015 23:18:07
3
6
Автора, виждам, че много добре умеете да хулите, но нещо не виждам да сте предложили решение на проблема?
17.
Въпрос
02.05.2015 23:12:41
2
7
Абе всички критикуващи Попов, защо не вземете да му пишете в профила като коментар под това, дето го е написал? Тук едва ли ще види какво сте написали!
https://www.facebook.com/mihail.popov.18
16.
краси
02.05.2015 23:05:46
5
7
Аз съм родом от акациите, винаги е било така пресичаш на риск за да идеш на блатото както му казваме ние,минавал съм многократно от там.за съжаление водачите вече са неконтролеруеми всеки лети с колата на баща си без да разсъждава, дали е цигане или бългърче не е важно, важно е да се опазим ние самите,защото утре може да е моето или вашето дете господа водачи.замислете де над това.
15.
Случай
02.05.2015 23:05:13
1
16
Днес си минавах по подземната улица, когато група ромки от чистотата се юрнаха и прекосиха точно пред гумите ми най- внезапно. Не знам как спрях просто
14.
До Попов
02.05.2015 23:02:31
5
7
Г-н Попов, всеки ден минавам също оттам. За щастие мое досега не съм видял никой да пресича. И г- н Попов, не се дразнете така, защо се дразните. Моля не с този тон
13.
ЛИЛИ
02.05.2015 23:01:33
6
15
ДНЕС МИНАХ ПОКРАЙ ПОДЗЕМНАТА УЛИЦА! ОТ СТРАНАТА НА "ГУРКО" КОЙ МАЛОУМНИК ГО ИЗМИСЛИ ТОВА, СЛЕД КАТО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВА ВИДИМОСТ И НЕ ЗНАЕШ ДАЛИ ИЗЛИЗА КОЛА ОТ ТУНЕЛА ИЛИ НЕ, ЧЕ ДА МИНЕШ? ТАМ НИ ЧАКАТ ТАКИВА ИНЦИДЕНТИ, ЧЕ НИ Е БЕДНА ФАНТАЗИЯТА! НЕЗАБАВНО ОБЩИНАТА ДА ВЗЕМЕ МЕРКИ, ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО!
12.
Да
02.05.2015 23:00:06
1
16
Очевидно г н Попов не сте шофьор. не може по този булевард, който не е градска улица, а ОБХОДЕН ПЪТ да се кара бавно. дори с нормална скорост, ако някой така ти изскочи на пътя, трудно ще реагираш. Пази Боже. И г-н Попов, болшинството бургазлии не спазват никакви правила. не само шофьори, но и пешеходци и майки с колички, дето много знаят. Бутат по шосето, пак повтарям, при свободни тротоари, ЗАЩО?
11.
До 9 и до 7
02.05.2015 22:59:59
2
7
Абе да не мислиш, че на автора му пука за мангалите? Не разбирам не можеш ли да прочетеш какво е написал? Там пресичат и българи. Всеки ден минавам от там по 10 пъти и почти не минава ден да не видя освен цигани и българи да пресичат. А ти бе номер 7, къде видя да иска там да има пешеходни пътеки?
10.
!23
02.05.2015 22:55:59
5
16
О да разбира се, нека направим пешеходни пътеки и на градска магистрала за да може да е удобно на тримата на ден запътили се за "екозоната".
Попов, оливаш се вече! Видяхме те и на собствените ти клипове колко спазваш правилника като шофьор, докато критикуваш другите, че го нарушават. Но тогава си замълча като нас*** и спря да коментираш.
9.
-
02.05.2015 22:52:44
3
45
Престанете да занимавате обществото с поредното хвърлило се върху колите цигане.По тъпа статия не съм чела.Там има сложена двойна мантинела,но тея безрасъдни менгета постоянно бягат и прескачат.На мен лично преди известно време тумба от 4-5 мангалчета директно ми изкачиха пред колата и само бързата ми реакция и малката скорост предотврати да не ги блъсна.И между другото ме видяха че идвам срещу тях,но си пресичаха в бързата лента и дори като стигнат до тях нарочно минах пред колата.Тази циганска напаст трябва да бъде унищожена,а не да им се дава такава гласност.....
8.
до жжжж
02.05.2015 22:51:18
3
14
След като прекалиха с безопасните улици, а проблема е сериозен, ще те помоля ТИ да го разрешиш! Дай да чуем едно компетентно мнение.
7.
До 4
02.05.2015 22:49:56
6
15
Не може по този булевард да има пешеходни пътеки, наистина градът е пълен с такива. Пешеходците пресичат непрекъснато неправилно, майки бутат колички по шосето при свободни тротоари, веси спира където свари...като н Индия. Болшинството бургазлии не спазват никакви пправила, уважаеми г- н автор и на горната статия
6.
до всички
02.05.2015 22:49:15
4
9
Абе какво е отишло да търси детето не е важно, факт, е че то го няма вече! Големите хора не могат да се опазят от тези убийци, какво остава за децата.
5.
Жжжжжжж
02.05.2015 22:48:52
2
16
Не измествайте темата, май прекалихте с популизма за тези безопасни улици, не виждате ли че такива просто няма. Проблема е много сериозен.
4.
до 1
02.05.2015 22:45:41
5
11
Ти нормален/а ли си? Как може да разсъждавате по толкова примитивен начин? От гората ли сте хванат? Я малко се дръжте като човек....
3.
До НЕstabilniq
02.05.2015 22:45:28
4
20
Попов има две коли. А ти се прегледай и научи български!
2.
гойко
02.05.2015 22:45:12
5
31
Ма той мангала направо се запътил точно към екозоната да пише есе на тема "аз съм Българче обичам нашите еко зони"
1.
stabilniq
02.05.2015 22:37:59
23
13
kakvo mi go kachvate tos sopolivec deto nqma kola i knijka. grada e pulen s peshihodni pateki na vseki 5 metra i razlegaveni peshihodci koito se mqtat pred kolite otchaqno.q vijte v koi drug grad taka skachat pred kolite da presekat
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори