×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Британците отново с интерес към морските имоти, търсят луксозни селски къщи


Британците отново с интерес към морските имоти, търсят луксозни селски къщи
Луксозна къща в тихо село на 7 км от Бургас привлече вниманието на престижното немско издание Bellevue, имотът ще излезе на корицата на списанието
01 Май 2015, Петък, 12:44 ч.
Автор: Лидия НИКОЛОВА

Като цяло пазарът на селски имоти в страната е слаб, но за нашия район се търсят качествени и нови сгради в близост до брега

Динамиката на пазара на селски къщи се запазва слаба, както и в края на 2014 г., отчитат от BULGARIAN PROPERTIES. Най-активните региони през изминалите месеци са Стара Загора и Велико Търново. В района на Стара Загора купувачите бяха 50% българи, а средната цена на закупените къщи е 11 100 евро. Около Велико Търново прави впечатление, че се купуват както евтини селски имоти, така и къщи висок клас на цени над 60 000 евро. Средната цена на закупените имоти около Велико Търново е 41 750 евро, а районът се радва на нарастващ интерес, както от страна на българи, така и на британци и други националности.

Средната цена на закупените в цялата страна селски къщи за първото тримесечие по данни на компанията е 18 000 евро и остава без изменение спрямо предходната година.

„Относно района на Бургас мога да споделя, че към момента се преддагат изключително качествени селски къщи, като в този случай те по-скоро се класифицират като вили или морски ваканционни имоти, тъй като морето е близо и идеята за ползването на този тип имоти много прилича или е дори идентична с тази на ваканционните апартаменти, обясни пред Флагман.БГ Полина Стойкова, изпълнителен директор на BULGARIAN PROPERTIES.

Къщи близо до Бургас привлякоха интереса и на престижни имотни издания във Великобритания и Германия и те ще бъдат включени в списания като пример за изгодни качествени имоти. Един от имотите дори може да излезе на корицата на немското списание Bellevue.

От компанията имат заявен интерес и от много британски купувачи към къщи с басейни, с минимум 2 спални, в добро състояние близо до морето. Очакват и, повишаването на търсенето на подобни имоти. Освен чужденци, подобен тип имоти привличат интереса и на българските купувачи. Техният интерес е също и към луксозни имоти на юг от Бургас - търсят се апартаменти на първа линия, както и вили в Лозенец, Созопол и други любими места за българите за отдих.

Топ комплекс е Бел Епок в Лозенец на нос Амбелиц и е точен отговор на това какво търсят българите по морето във високия клас имоти - първа линия, спокойствие, висок стандарт и качество на заобикалящата среда с цел пълноценен отдих.

В категории: Бизнес


6
Коментара
Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
6
Коментара по темата
6.
Българийо за тебе те умряха
02.05.2015 16:09:02
0
3
Чужденци изкупиха земята попита с кръвта на дедите ни,за която са си дали живота толкова много БЪЛГАРИ а сега се продава за жълти стотинки... 500 години робство, 20 години преход СРАМ !!!!
5.
До 4
02.05.2015 08:05:13
1
6
Иди в комлука там и бонус ще получиш еле по изборно време то кебапчета, кифтета и маанета...
4.
аз
02.05.2015 08:02:20
0
2
i az iskam takava ka6turka,ama nqkude iz Pirinsko,Rilsko ili rodopkso.da ne e v Burgadidasko
3.
жеко
01.05.2015 23:15:32
6
11
имотите в гърция са по изгодни в момента това го знае всяко хлапе
2.
Яйцето и кокощката с ML
01.05.2015 21:58:32
0
8
Верно ли в ??
1.
До автора
01.05.2015 21:48:56
1
13
Гладна кокошка просо сънува
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори