×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Симеонов: Не може повече да мълчим за зверствата в Османската империя и за геноцида!


Симеонов: Не може повече да мълчим за зверствата в Османската империя и за геноцида!
Нищо лошо няма да се признае, че действията на Османската империя са довели до унищожение не само на арменци, но и на българи, сирийци, на редица други националности, каза Валери Симеонов.
24 Април 2015, Петък, 11:39 ч.

Днес ще видите в парламента голямото ослушване на управляващите, за да не се приеме декларацията ни, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт

Ние, наследниците на бежанците, които сме сред най-потърпевшите народи от зверствата в империята, не трябва повече да мълчим и да се ослушваме, за да не ядосаме нашите съседи! Време е да признаем за жертвите на геноцида! Това каза в „Добро утро, България!“ съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов.
„Днес е трагична дата. Искам да изкажа почитта си на целия арменски арменски народ, който е бил жертва на такъв жесток геноцид, на какъвто сме били подложени и ние. Днес ще видите в парламента голямото ослушване и административните хватки, които ще бъдат прилагани от управляващите да не се приеме декларацията, за която настояваме. Много сме различни с тях. Моля се да има подкрепа, но съм скептичен“, призна патриотът.
„Нищо лошо няма да се признае, че действията на Османската империя са довели до унищожение не само на арменци, но и на българи, сирийци, на редица други националности. Ако не се направи това, означава, че все едно нищо не е станало. Не случайно половината американски щати и ЕС гласуваха такава декларация“, коментира Симеонов.
В началото на интервюто водещият му припомни думите на Павел Чернев, според който Патриотичният фронт щял да се разцепи.
„Не съм забелязал да има подобни проблеми. Отношенията ни с Красимир Каракачанов и другите колеги от ВМРО са чудесни. Подготвяме съвместните листи за изборите. Може би Чернев не се вижда в някоя листа и се е превъзбудил, но трябва него да питате за това“, заяви съпредседателят на Патриотичния фронт.
Той коментира и темата за промените в Изборния кодекс.
„За разлика от популистките партии в парламента, нашите предложения за законопроекти са изключително прецизно подготвени. Повече от 4 месеца подготвяме промените в изборното законодателство. Внимателно обмисляме всички текстове и разчитаме на подкрепа. Всички предложения са основателни и са насочени в посока изборите най-сетне да бъдат честни. Не е нужно да има референдум за това. И ГЕРБ и БСП искаха задължително гласуване. Когато обаче бе съставено 43-тото Народно събрание, изведнъж дадоха „заден“. Не може през цялата предизборна кампания да говорят, че ще има промени в тази насока и като влязат в парламента, да кажат „дайте да направим референдум“. Това е подмяна на предизборните ангажименти. Ние не можем да си позволим това. Внесли сме законопроект и ще настояваме да има задължително гласуване, защото то ще свали етническия вот и ще прати ДПС на дъното“, подчерта Валери Симеонов.
Според него, ДПС са полепнали за властта като раково образувание и мисията на патриотите е да ги изстърже от нея. Не е лесно, но промяната вече се вижда, добавя Симеонов.
Той определи НСО като държава в държавата. „Аз също съм потърпевш от тяхното мутренско поведение. Един път щяха да ме изхвърлят от пътя северно от Бяла. Те карат по-страшно и безотговорно от всяка групировка. Един джип „лети“ по средата на пътя, т.е. на осевата линия със скорост над 100 км. Всички, които са срещу него, трябва да се отбият веднага по най-бързия начин, иначе те блъска. Зад него има друг джип и чак на трето или четвърто място е колата на „Него Величество“ Доган или друг велможа. За тази служба няма закон. Не е ясно нито как се формира нейният бюджет, нито как се харчи. Всяко звено без контрол се превръща в мутренска групировка. Нека да са си звено, но с много по-малък бюджет и състав. От кого пазят Ахмед Доган, че се отпускат за него 2 млн. лева? 40 млн. лева на НСО са много за бедна държава като нашата“, коментира депутатът.
Той с неохота прие да говори и за протестите срещу министър Рашидов.
„Изместваме акцента и вместо за едно изключително полезно за България събитие, бистрим темата за двама души, които мрънкат, че не били получили пари. Някой отиде ли да ги пита по колко часа на ден работят? Вярвате ли, че хористите пеят по 8 часа. Едва ли на седмицата се събират повече от един път. Сега обаче били недоволни, че трябвало веднъж да пеят и не им платили това, което очаквали. Това е грозно! Всички само с това се занимаваме. Защо не говорим за ефекта от тази изложба и това, че се очаква поне 5% ръст на туризма от Франция?“, попита Симеонов.
Сега и срещу вас ще тръгне вълна, като тази срещу министъра на културата, заплаши водещият. Голям праз, отговори Валери Симеонов.

В категории: Политика


Флагман.БГ Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция Трус с магнитуд 4,7 разлюля Северна Турция 18/04/2024, Четвъртък 11:40 0
Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 1
5
Коментара по темата
5.
гражданин
26.04.2015 20:46:35
0
1
ЗАЩО МЪЛЧИМ ЗА ЗВЕРСТВАТА НА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ, СЪРБИЯ-ЗАЩО НЕ ГИ ПОПИТАМЕ ТЯХ??????????????????? ПРАВИМ СЕ НА ВЪЛЦИ В ОВЧА КОЖА...
4.
Доганчето
24.04.2015 21:01:17
1
2
Турция е расистка държава
3.
БайКольо
24.04.2015 20:44:11
1
4
До всички дупедавци в парламента:Вие сте срам не само за нас,но и за цяла европа.Как може масовото изтребление на евреите да е геноцид,а масовото изтребление на арменците не е геноцид?Или сте луди-неадекватни или сте чужди слуги.Това е същото ,както да казваш,че в българия е имало турско присъствие,а не турско робство.
2.
Hahah
24.04.2015 12:58:23
3
3
Vse edno televizia skat gledam
1.
уникално !!!
24.04.2015 10:14:12
1
10
СПИРАТЕ ДА ПОДКРЕПЯТЕ ТОГАВА ТОЗИ ТУРСКИ КАБИНЕТ ! СТИГА ВЕЧЕ !НЯМАЛО ИГО ИМАЛО ПРИСЪСТВИЕ СЕГА ГЕНОЦИД НЯМАЛО САМИ СЕ ИЗТРЕПАЛИ АРМЕНЦИТЕ! СТРАШНО ГНУСНА И НАГЛА ПАПЛАЧ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Съдебната реформа и промените в Конституцията били "провал" Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори