×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако Патриотичният фронт в Бургас изведе достоен кандидат-кмет срещу ГЕРБ, в БСП сме готови да го обсъдим


Ако Патриотичният фронт в Бургас изведе достоен кандидат-кмет срещу ГЕРБ, в БСП сме готови да го обсъдим
Областният шеф на червените в Бургас Николай Тишев потвърди, че се обсъжда вариант за д-р Васил Костадинов срещу Иван Алексиев в Поморие
Тема в развитие
Димитър Николов е сериозна кандидатура, в която е инвестирано много, но знаем как да му се противопоставим БСП даде заден за собствен кандидат-кмет, търси кой независим да изправи срещу Димитър Николов Миков неадекватен: БСП ще издигне кандидат-кмет в Бургас. Независимо дали самостоятелно (ВИДЕО) Кой ще поведе фронта "Анти Николов" наесен: Стратиева, Хайк или Вагенщайн? Георги Кадиев: БСП е в тежка идеологическа криза. Не може в Бургас да издигаме общ кандидат с патриотите АБВ, "Движение 21" и "Гергьовден" обърнаха гръб на БСП и НФСБ в Бургас, не искат общ кандидат за кмет БСП и ПФ стиснаха ръце: търсят надпартиен кмет, работлив и да не върши глупости БСП с мисия в Бургас: Клати АБВ в подкрепата за кмета на ГЕРБ Димитър Николов, дърпа ги за общ ляв кандидат БСП и АБВ се разбраха за бъдещия ОбС в Бургас, кандидатът за кмет остава неясен Вече е факт! Никой не иска да е кмет на Бургас, и Мосинов от БСП се дръпна Патриотичният фронт предлага на д-р Лорис Сайян да е кандидат-кмет на Бургас БСП-Бургас и „Движение 21“ умуват как да бутнат кмета Николов Ако Патриотичният фронт в Бургас изведе достоен кандидат-кмет срещу ГЕРБ, в БСП сме готови да го обсъдим
виж още
скрий
14 Април 2015, Вторник, 15:56 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

В началото на юни ще обявим кандидатите си за кметове, името на Евгений Мосинов е обсъждано за Бургас, но решение няма
Николай Тишев е лидерът на Столетницата, който ще  координира коалиционната политика в региона и ще тушира вътрешните междуособици в общинските организации, които със сигурност ще избухнат  скоро – след обявяване на кандидат-кметовете и подреждане на листите за общински съветници. Младият активист е в трудна ситуация. БСП е в изолация, структурите изглеждат разколебани и Левицата е на път да остане без нито един кмет в Бургаска област (изключение прави Георги Димитров в Карнобат, но той и през втория си мандат управляваше в коалиция с ГЕРБ, а сега е напълно възможно да се яви като независим, имайки предвид топлите му връзки с управляващите и в частност с кръга около Цветан Цветанов, б.а.) Ще успее ли да сe изправи БСП с достойни алтернативи и ще се превърне ли партията в реален конкурент на ГЕРБ, опитахме да разберем в разговора ни с Николай Тишев. 

- Г-н Тишев, кога БСП ще съобщи първите кандидат-кметове и водачи на листи в Бургаска област? Нямате време за губене и трябва бързо да наложите вашите кандидатури предвид особената политическа обстановка в региона и силното присъствие на ГЕРБ.

- Не изоставаме. Това, че не се чува, не значи, че не работим. Напротив - общинските структури усилено се подготвят за предстоящите местни избори. Конференциите ще приключат през май и в началото на юни ще съобщим кои ще бъдат нашите кандидат-кметове. Водачите на листи ще бъдат съобщени на малко по-късен етап.

- Да обсъдим по-конкретно общините. Ще имате ли кандидат-кмет за Община Бургас?

- Категорично в Община Бургас ще имаме кандидат-кмет. Но кой ще бъде е рано да се каже. БСП винаги е имала кандидат-кмет на Община Бургас. Този път няма да е по-различно.

- Името на общинския лидер Евгений Мосинов най-често се спряга в публичното пространство?

- Не бих желал да изземвам функциите на общинските структури, но е ясно, че общинският председател винаги е потенциален кандидат за кмет. Неговото име – на Евгений Мосинов, е обсъждано, но към момента няма решение. В Бургас ситуацията е малко по-различна заради спецификата, която има общината като областен център.

- Обмисляте ли вариант за Община Бургас да подкрепите общ кандидат с Патриотичния фронт и други опозиционни партии, така че да не изглеждате зле срещу Димитър Николов, който, между другото, още не е обявил, че иска трети мандат?

- Ако Патриотичният фронт в Бургас има кандидат, който да е безспорен, няма да е проблем неговата кандидатура да бъде разгледана на конференцията ни и ако събере необходимата подкрепа, да застанем зад нея. Проблемът е, че към момента, поне аз, не виждам такава фигура, но има още време. Готови сме да изчакаме.

- Провеждали ли сте разговори в тази насока с левите партии – АБВ и „Движение 21“ на Татяна Дончева?

- Общинското ръководство в Бургас води разговори – да се подкрепи единна кандидатура за кмет. Но не знам какво ще се случи, защото като областен лидер не се меся пряко в делата на общинската структура. Ще подкрепим други леви партии там, където не можем да издигнем самостоятелна кандидатура.  Навсякъде, където можем да застанем зад определен кандидат и където идеите за развитието на общината съвпадат, не виждам някакъв проблем да подкрепим единен кандидат-кмет, стига той да бъде сериозна алтернатива на статуквото.

- Поморие такъв пример ли е? Публична тайна е, че там се готвите да подкрепите собственика на лаборатории „Лина“ д-р Васил Костадинов, който се очертава да е кандидат на всички леви партии срещу Иван Алексиев?

- Този вариант го чувам, предстои обсъждане. Поморие е една от общините, където ще търсим единна кандидатура срещу действащия кмет Иван Алексиев.

- В Несебър Николай Димитров ли ще подкрепите? Той е от статуквото.

- Най-вероятно. Преди четири години го подкрепихме така, сега отново ще застанем зад него. Доколкото ми е известно, местната структура е на същата позиция. Надявам се този път да имаме представителство в Общинския съвет. Но дали водач ще бъде местният лидер Кирил Жеглев – не бих желал да се ангажирам.

- Трудна за БСП се очертава Община Карнобат – каква ирония само. Там настоящият кмет Георги Димитров,  общинският лидер Тодор Байчев и ексдепутатът Пенко Атанасов имат амбиции. Ще успеете ли да задоволите всички интереси, за да не се разцепи най-силната ви организация в региона?

- В Карнобат действително структурата е силна и се надявам да я опазим. Тя ще си вземе решение на конференцията и който е номиниран за кандидат-кмет на Карнобат, ще трябва да започне кампанията си. Надявам се тези, които отпаднат, да работят за нашата кандидатура, а не да я саботират или участват самостоятелно в други формати.

- Ще имате ли кандидат-кмет за Община Царево или ще подкрепите Дико Градев – харесван от партиорите, каквито призиви вече се чуват от ваши членове? В противен случай, раздробени, мощният икономичеси кръг около Георги Лапчев ще ви смаже.

- За Община Царево нашата структура не си е изяснила въпроса. Не са имали  пленум, на който да го разискват. Принципно формулата, която мисля да приложим е, ако подкрепяме кандидат, то той да е независим, а не издигнат от друга партия, защото ако е кандидат на друга политическа сила, ще работи за нейната листа.

- Да разбираме, че Дико Градев, ако желае да бъде подкрепен от БСП, ще трябва да се яви като независим?

- Това е най-добрият вариант, но не бих желал да се ангажирам с позиция, преди да съм говорил с местната структура. Искам да чуя какви са техните нагласи и тогава ще вземем решение.

- В Приморско такъв кандидат ли е Димитър Димитров, който се очаква да е независим и подкрепен от доста партии, даже такива от десния спектър?

- Поне видимо – да. Но какво ще се случи, ще коментирам след месец.

- Тихомир Янакиев ли ще бъде вашият кандидат-кмет за Созопол? Чухме, че се готвите да ударите ГЕРБ в най-слабото им място - да подкрепите бившия губернатор Константин Гребенаров като независим, ако той, разбира се, иска да участва в изборите.

-...Ако няма ясно изразена лява кандидатура, която да получи подкрепа от повече партии, ще работим за нашия кандидат Тихомир Янакиев. Преди четири години той беше кандидат-кмет, имаше много добро представяне, вкарахме трима съветници в ОбС, така че с него предстоят разговори.

- Даде ли ви Тихомир Янакиев разумно обяснение защо напуска Общинския съвет в Созопол в изборна година?

- Да. Въпреки че някои го изтълкуваха погрешно. Ние водихме този разговор и то още, когато предстоеше изборът за общински председател. Още тогава той каза, че ще напусне ОбС-Созопол, за да влезе четвъртия – който също е млад човек и трябва да натрупа опит и самочувствие.

- В Община Средец ще извадите ли силен кандидат-кмет, който да е опонент на герберовия управник Иван Жабов, към когото електоралната подкрепа не изглежда стабилна? Георги Манев – коалиционен партньор на ПФ, твърди, че там ще извадят човек, който е безапелационен победител.

- Не бих желал в аванс да съобщавам име. Първо да мине конференцията на 17-ти април, да изберем нов председател в Средец, тъй като Георги Георгиев преди 20-ина дни подаде оставка. Той реши, че е изчерпан след 16 години и е нужно да даде път на млад лидер, който да даде нов импулс. Тогава ще кажем.

- БСП отново ли ще се опре на  Стефан Бонев в Община Камено?

- Категорично г-н Бонев ще бъде нашият кандидат в Камено и мисля, че няма да има проблем да спечели . Той се доказа като добър кмет с всичко, което прави за Общината.

- Г-н Тишев, ако трябва да бъдем честни – може и да останете без нито един кмет след местните избори. Това няма как да не ви притеснява? А Вие говорите спокойно.

- Няма такава вероятност. Напротив – убеден съм, че резултатът ни, сравнен с 2011 година, ще бъде по-добър. Тогава имахме двама наши кметове (на Карнобат и Камено, б.а.) и един подкрепен от нас (на Несебър, б.а.). Работата, която ще свършим до изборите, ще бъде много, по-гъвкав е подходът ни, в крайна сметка ще сме с повече кметове и общински съветници. Убеден съм!

В категории: Политика


Флагман.БГ Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд 18/04/2024, Четвъртък 10:57 0
83
Коментара по темата
83.
FREE BULGARIA
19.04.2015 08:56:40
1
3
Комунистът е винаги комунист. Най-често той е дървен, прост и много, много лъжлив. Комунистът обикновено е бандит, терорист и манипулатор. Пример за това са реакциите под статията “Аз видях как руснаците окупираха България през 1944 година”. Те твърдят, че такава статия не е съществувала, точно така както твърдят, че Достоевски никога не е писал за руската злоба срещу българите.
82.
Касабов
18.04.2015 04:36:32
1
4
Касабоооов, прави дете на булката, чуй как плаче за...горката.
81.
Kateto
18.04.2015 01:07:22
2
6
Ох, и на моя Вальо му е малка пишката. Хич го няма нито в политиката, нито в леглото. Знае само да вика и да заплашва. Нали си е простак...Толкова години бебе правим и самоо до ушите сме стигнали. Оооох, мъка.
80.
великия пърдящ човек
16.04.2015 15:37:47
1
2
какво правите,пръдльовци.
79.
миглена дала българско дупе
15.04.2015 23:51:19
2
0
то и на касим му беше малка пишката,ама аз пак се насрах.
78.
бойко херкулесов
15.04.2015 23:49:28
1
2
къде съм тръгнал и аз с тази малка пишка
77.
пръцльо пръцлев
15.04.2015 23:38:47
1
1
аз съм по-малкото братче на пръдльо пръдлев.
76.
миглена пръдлева
15.04.2015 23:29:37
1
0
абе корман ли беше,касим ли беше,усетих рязан хуй в гъза си.усещането е все едно ти вкарват обелен банан отзад.
75.
касим взел българско дупе
15.04.2015 23:27:41
2
0
не беше корман,аз бях.
74.
миглена пръдлева
15.04.2015 23:26:17
1
1
корман ми го вкара отзад и аз взех та се насрах
73.
осман вазелинов
15.04.2015 23:25:05
1
0
ebe mi se bulgarsko dupe
72.
лапачката на курове
15.04.2015 23:14:08
1
0
обичам да се изпразват в устата ми.
71.
близачът на гъзове
15.04.2015 22:32:33
0
0
близ,близ,близ.аз ближа гъзове.близ,близ,близ.аз съм близачът на гъзове.близ,близ,близ.попаднах на засъхнало лайно.не е много приятно на вкус.
70.
луда фенка
15.04.2015 22:24:20
0
0
oooooo,ti6o.mnoo si gotin s taq brasnata glava.ste skasam,ve,sladur.ti6o,ti6ence...ste ti obliza gaza.sladur4e moe nenagledno.mnogo sam ti navita,da znae6.i v gaza davam da me ebat.
69.
къртачът на путки
15.04.2015 22:17:23
0
0
спокойно,ненаиграла се путко,за всеки влак има пътници.за всяка ненаиграла се путка има къртач на путки.
68.
ненаиграла се путка
15.04.2015 22:11:19
0
0
а мен няма ли да опънеш.
67.
на Тишев
15.04.2015 22:10:37
0
2
Г-н Тишев за Царево имате достойна кандидатура -Живко Т.,но явно Е.Мосинов отново е измислил някаква схема като поткрепите Дико Градев,който му е много близък.
66.
къртачът на путки
15.04.2015 22:09:44
0
0
да ви се похваля,преди малко наебах една.
65.
рачков
15.04.2015 22:02:57
0
0
ебе ми се ве.няма ли коя да ми пусне.
64.
рачков
15.04.2015 21:59:12
0
0
защо така бе,миме.сега бършеш чужди гъзове и ти пъхат нещо в дупето.а аз те носих на ръце.краката ти целувах.не ти ли беше добре при мен,миме.защо,любов моя.курво мръсна,ще ми изневеряваш с олигарх.бой за теб.ще ти спукам гъза от бой.
63.
олигарх
15.04.2015 21:55:11
0
0
нищо,мимето ще ти обърше гъза със столевките.аз и без това няма какво да ги правя.
62.
пръдльо пръдлев
15.04.2015 21:51:36
0
0
аз май пак се насрах.
61.
отново рачков
15.04.2015 21:21:32
0
0
мария ми изневери с олигарх.горкият аз.сега я карам на чикии.мойта пишка е голяма,неговата пишка е малка,но той е милионер,а аз съм прост водещ на просто предаване по проста телевизия.
60.
рачков
15.04.2015 21:10:07
0
0
вече съм ерген.мария се ебе сега с олигарх.той й пъха столевки в дупето и после тя му лапа малкото олигархическо пишле.
59.
султан ахмед
15.04.2015 21:06:01
0
0
много обичам надупени гяурки.а те гяурките прости и без достойство и си ги поебавам отзад.надупете се,гяурки,ахмед идва.
58.
туркоебачът на българки
15.04.2015 21:01:42
0
0
добри гяурки,давт ми да ги еба.
57.
наебан от араби
15.04.2015 20:56:58
0
0
петима араби ме наебаха в гъза,после си завряха рязаните пишки в устата ми и се изпразниха.и после ме похвалиха,че съм бил добро гяурче.
56.
лудьо лудев
15.04.2015 20:54:04
0
0
има ли луде ве ей
55.
burgazliq
15.04.2015 19:57:55
0
1
tuka samo ludi i narkomani pi6at komentarite.
54.
курчо путкокъртачев
15.04.2015 19:52:46
0
0
мишки,ще ви скъсам гъза от ебане.
53.
иван иванов
15.04.2015 19:48:41
0
0
ами смени си гащите,бе,пръдльо.
52.
пръдльо пръдлев
15.04.2015 19:40:15
0
0
въх,насрах се
51.
лютви
15.04.2015 19:34:20
0
0
дзън,дзън,дзън,идва бай ви лютви,вади рязаният хуй.
50.
гърков
15.04.2015 19:30:12
0
2
елено,моме,елено...
49.
elena
15.04.2015 19:24:49
1
3
патриотичния фронт кой ще изкарат Гърков ли?с онези идиоти Вълчев,Янков a може и Павлова отбор доказани некадърници,спонсорирани от бенката .Няма отърване от тези гниди
48.
manev
15.04.2015 19:15:43
0
4
Кой е този Манев ,че да казва каквото и да е било за Средец такива наркомани нямат право на глас
47.
гербо николов
15.04.2015 19:02:00
0
1
кви сте вий бе ей брей въх
46.
мемиш доганов местанов
15.04.2015 19:01:11
1
1
вай вай вай
45.
владо пътников
15.04.2015 18:59:59
1
1
ще ми дърпам ушите
44.
кукуригу петелев
15.04.2015 18:59:04
1
1
кудкудяк кудкудяк кудкудяк
43.
бойко велики
15.04.2015 18:58:06
1
1
герб герб герб
42.
пижо пендев
15.04.2015 18:57:12
1
3
бсп бсп бсп
41.
педро мохамедос
15.04.2015 18:53:09
1
1
плю плю плю
40.
ssssss
15.04.2015 18:27:04
1
6
идват избори бенката и манев започнаха да се облизват и този Гърков ще бъде една от жертвите.няма да позволим да ни ограбвате повече Гърков тези хора нямат скрупули ще изгориш,а за хаиса да не говорим изманик голям .С две думи горкони на нас грудовци с тези измамници
39.
'zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
15.04.2015 18:22:18
0
2
Той Гърков дете не може да си направим, на всички ни е ясно кой е оплодил жена му така наречения бъбрека
38.
е това вече е гавра и то каква
15.04.2015 15:25:00
1
3
ако се събуди дедо Благоев ще те отнесе бе човек! Ти говориш за националсоциализъм ли? или не разбрах. ай да поспиш да помислиш и утре пак да се изкажеш
37.
...
15.04.2015 15:24:40
2
2
Тази Мария предполагам е Барсалата или Божидар. И двамата са еднакво неграмотни - също като идола си.
36.
===
15.04.2015 14:41:10
1
4
Хахаха - как си личат блюдолизците на жабата - и те неграмотни и неосведомени като него !!!
35.
Ico
15.04.2015 14:38:50
1
5
Истината е следната - т.к. европарите вече ще се разпределят директно от общините Жабов/както и другите нем подобни/ имат задача "отгоре" да си осигурят втори мандат. И те са започнали да купуват гласове , заплашват с уволнения и всяват страх у някои хора. Уви - той сам си се издъни - хем некадърен , хем крадлив , няма и капчица авторитет - всяко негово изказване буди смях и срам. Дори приближените му му се подиграват.
34.
Мария
15.04.2015 14:26:11
3
4
Жабов със вас сме !!! Успех
33.
Мария
15.04.2015 14:25:58
4
3
Жабов със вас сме !!! Успех
32.
Мария
15.04.2015 14:25:57
4
3
Жабов със вас сме !!! Успех
31.
Мария
15.04.2015 14:25:56
3
3
Жабов със вас сме !!! Успех
30.
Мария
15.04.2015 14:25:40
3
5
Жабов със вас сме !!! Успех
29.
Желязка
15.04.2015 14:23:32
2
6
Палова, Янков ,Вълчев плитки Маневци това са туморни образования и трябва да бъдат махнати
28.
Силвия
15.04.2015 14:21:05
4
4
Как може да пишете само глупости и да плюете хората ,относно г-н Жабов мисля , че е най успешния кмет до сега .
27.
Жорка
15.04.2015 12:52:33
1
9
Никога не е бил избор, а натрапен отнякои местни подлоги, чрез ръководството на ГЕРБ от Бургас.
26.
Жорж Български
15.04.2015 12:38:11
0
4
Изрод, изчезни!!!
25.
Жоро
15.04.2015 12:10:10
6
6
Жабов е най добрия избор за Средец .Пожелавам му успех и само напред
24.
...
15.04.2015 11:08:34
0
6
..., а преди това бяха с Пройков, а още преди това с Ненчев.
23.
друг грудовец
15.04.2015 11:05:10
1
10
Съгласен съм, но не и с Георги Манев, Георги Вълчев или Димитър Янков - доказани предатели. Нали бяха с Жабов, а сега няколко месеца преди изборите - пак ново 20. Стига сме се връзвали с тези техни експерименти!
22.
grudovec
15.04.2015 10:05:36
1
10
Много е прав "Sofia" - ние трябва да спрем некадърните и крадливи ГЕРБери от областта - Жабов,Николов и сие ! Гласуваме ли всички против тях - има надежда за внуците ни !
21.
т
15.04.2015 09:33:37
3
4
"Бедни" ми, "бедни" Тишев.....
Ако ГЕРБ налучкат читавия кандидат и Камено ще видим през крив макарон. Къде ще спечели БСП?
Отговорът е един -никъде. До тук я докарахме. До тук я докарахте. Дерзайте!
20.
Sofia
15.04.2015 09:20:41
2
10
Защо пък чак толкова се чудите на коалиция ПФ-БСП?! Как иначе ще се смаже всемогъщата ГЕРБ - там да не мислите са все умници? И там е пълно с тъпанари, които само облагите гледат и нищо друго! Напред народе!!!
19.
Sofia
15.04.2015 09:20:40
1
6
Защо пък чак толкова се чудите на коалиция ПФ-БСП?! Как иначе ще се смаже всемогъщата ГЕРБ - там да не мислите са все умници? И там е пълно с тъпанари, които само облагите гледат и нищо друго! Напред народе!!!
18.
eкzaktno poglednato
15.04.2015 01:21:27
0
8
Както казват на Конните Надбягявания в Лондон-Заложели сте н аКуц Кон Мосинов ЯДЕ много мазно.Холестерола му е твьрде висок.Едва ли ще изкара цял мандат.
17.
Средец
14.04.2015 22:26:54
1
11
Как ГЕРБ ще се огледат за нов,та Жабов е обсебил всичко,изгони Надя Палова и остави само послушници около себе си за това ще бъде наказан с негативен вот.Четири години само софри и пиар акции е писна ни вече.
16.
бонев ще е
14.04.2015 21:06:58
2
6
като останалите партии са безпомощни и неспособни да излъчат свестен кандидат и да спечелят избори .....до пенсия ще караме, пък то не е забранено и пенсионери да са кметове, така че доживотно може да е - жив и здрав да е човека
15.
С.С
14.04.2015 20:50:31
2
10
Тишев, защо с ПФ? Какво е общото между двете партии? Или майната им на принципите? Ето затова електоратът ви се топи и отива към Атака и Влеизар Енчев. Аз също съм на прага да си хвърля партийния билет. Имах надежди в теб, но май си поредния жонгльор.
14.
Илчо Тонев
14.04.2015 20:33:34
3
11
,,Герберовия управник Жабов,, какъв управник може да е това посмешище?Доказал се за 3.5 години че е деградивен,няма нищо ново при нас,живеем от остатъците на стария Пройков.Жалко за ГЕРБ ако не се огледат за нова кандидатура ще глътнат вода.
13.
бонев -кмет
14.04.2015 19:55:40
2
6
гордостта на БСП - Камено. най-добрите
12.
стоян
14.04.2015 19:41:50
6
12
Пич сложи още един телефон пред теб, може да се обади Северна Корея за съвет.
Също, няма смисъл да слагаш вратовръзка и сако за тази снимка, направо сложи на Енерике Иглесиас парти ризата и кандидатствай за Европейски финанси да видим има ли прост човек да го излъжеш. Нямаш никаква идея колко ди назад със материала.
11.
Хм
14.04.2015 19:28:43
5
17
БСП и ПФ- очаквано смешна комбинация.
Абе тоз човек не чете ли, не слуша ли новини?
10.
Samuil + Simeon Kings of Bulgaria
14.04.2015 19:18:00
9
11
Сравнете биографията на този измекяр със биографията на David Cameron или Nicolas Sarkozy и тогава става ясно какви бастуни се опитват да се правят на политици и лидери във Бургас. Срам! Изгониха интелигенцията на града!!!! Смърт на комунистите.
9.
До 4
14.04.2015 19:17:30
3
4
Имах предвид масовото плюене :)))Тъй като това интервю е толкоз тъпо, че служи само за параван.
8.
Глас народен
14.04.2015 19:15:25
3
5
Младежите от Общинската структура на БСП В гр.Царево ,няма да подкрепят Дико Градев ,дори и като независим ,това да Ви е ясно господа .
7.
Бург USA
14.04.2015 19:13:08
7
10
Застреляй се ве, комунист гном.
6.
Baron Le Requirford
14.04.2015 19:09:08
6
20
Съжалявам те пич, мързи те да вземеш работа като нормален човек, само обикаляш партиите правиш се на палячо само и само да не работиш, да те изберат да стоиш ка стол. Смешен си. Не разбива ли че Българина е бизнесмен и капиталист. Не разбра ли че българи и гърци са алъш-вериш хора и че по тези земи живеят гора които са горди със свободата си която запаЗиха след турското и руското робство. Не разбра ли че бъдещето на Бургас може да е само във ръцете ма честни хора със бизнес опит които да са експерти и да имат опит и постижения. Скрий се някъде, че тровиш пространството, взимаш важно време, вместо теб е по добре да чуем наѝ добрия фермер на града, най добрия IT специалист, най добрия бизнес предприемач -- това е бъдещето на свободен Бургас. Сладка е свободата. Сладка и отговорна. Това е да си цивилизация.
5.
лк
14.04.2015 19:02:31
5
16
Много тъпа физиономия има този
4.
до 1
14.04.2015 19:02:01
6
11
Какво плюене? Ти прочете ли интервюто? Червените са постоянно самонаплюти!
3.
Важно!!!
14.04.2015 18:59:40
8
21
Хора българи, пазете де от тези изроди в политиката -- те нито са експерти нито могат да привличат икономика -- това са търтеи и гниди които искат да ви пият кръвта и да ви смучат от спесряванията -- това са БСП и Патриотите --- нито един от тези глупаци не спря еазбиването ма Бургаския храм или окупацията на Бургас от русо-монголслото селско робство през 1944-1989 което превърна Бургас от западна вилна зона във комунистическо гето.
Само с дясна партия, смърт на некадърните социалисти.
2.
васил коларов
14.04.2015 18:44:22
6
15
не се излагай ,като кифла на витрина ,бе . щял да подкрепя паричен фронт ,алоооооооо
1.
Радо
14.04.2015 18:44:11
8
5
ИИИИИ плюенето да започне СЕГА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Срам за ПП и ДБ - Дани Митов е от тях, дойде в ГЕРБ, за да е мост между партиите, обяви Борисов Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд Във Варна е страшно, изсипа се голям дъжд По първоначални данни няма пострадали, но из града има много наводнени пътни участъци, както и неработещи светофари Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Главчев държи Митов да стане външен министър, иначе Радев поемал отговорността Служебният премиер обаче бил винаги готов на диалог с президента Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Къде отиде след сватбата с милионера бившата на Рачков Двамата с богаташа са на сватбено пътешествие и съпругът й изобщо не се е скъпил и е избрал да заведе невестата си в един от най-хубавите и скъпарски ризорти Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Бурята събори дърво върху лек автомобил в бургаския ж.к."Изгрев" Силният вятър нанесе и други поражения в Бургас Министрите разкрачени между президентството и парламента? Министрите разкрачени между президентството и парламента? Румен Радев не хареса ограничаването и през цялото време ще показва, че тази процедура е несъстоятелна, коментира доц. Наталия Киселова Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Шофьорка на бургаско „Пежо“ изпусна завоя до жп гарата, заби се в уличен стълб Пътният инцидент стана рано тази сутрин Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров Трети опит да гледат мярката за неотклонение на Петя Банкова и Стефан Димитров  Той и бившия директор на Агенция "Митници" са обвинени за пране на пари и подкупи Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим Безсмислен ли е вотът на недоверие срещу служебното правителство? Главчев показвал, че е зависим ГЕРБ и ПП-ДБ се развеждат, има още какво да покажат и скандалите продължат, прогнозира зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Потоп в събота в Югоизточна България? Ще се повишат значително нивата на реките Валежите ще са значителни и в източните Родопи, има риск и Арда да излезе от коритото си
Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори