×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Общ фронт с Дико Градев срещу непрозрачния Георги Лапчев в Царево


Общ фронт с Дико Градев срещу непрозрачния Георги Лапчев в Царево
47-годишният Дико Градев може да победи още на първи тур, заради политиката на Георги Лапчев да облагодетелства икономически кръг от София
09 Април 2015, Четвъртък, 14:51 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Сигурни сме в победата още на първи тур, настоящият градоначалник да се подготвя за тежка загуба, заявиха от НФСБ

Общ фронт срещу непрозрачното и еднолично управление на настоящия кмет Георги Лапчев от ГЕРБ се подготвя в Царево с кандидатурата на бившия зам.-шеф на Районното управление "Полиция" Дико Градев, научи Флагман.бг.

47-годишният Градев се ползва с авторитет в града и ще бъде издигнат от Патриотичния фронт. Коалицията между НФСБ и ВМРО има силни позиции в най-южната морска община и има сериозен потенциал да преобърне статуквото. Очаква се именно тяхната кандидатура да успее да обедини всички политически сили срещу настоящия градоначалник Георги Лапчев, който вече заяви, че ще се бори за втори мандат.

В Царево всеки, който се опълчи срещу настоящата общинска власт, е буквално мачкан. Единовластието на Лапчев, от което се облагодателества точно определен икономически кръг, ръководен от София и защитаващ столични интереси, дават достатъчно основание на местните хора да търсят промяна, твърдят източници от Царево.

Областният лидер на НФСБ Ангел Божидаров заяви, че кандидатурата на патриотите вече е утвърдена, но не потвърди дали тя ще бъде именно на Градев. "Ще победим още на първи тур, кметът Лапчев може да се готви за загуба", каза той.

На този етап от своя страна БСП пък обмисля два варианта за свой кандидат - местен бизнесмен или уважаван учител.

Социалистите в морската община от месец умуват кой измежду шефа на пластмасовия цех Живко Тодоров и педагога и бивш председател на ОбС Дечо Градев има по-сериозен шанс.


Засега везните накланяли съм Живко Тодоров, довериха наши източници. Бизнесменът, който бе общински съветник от БСП в мандата 2007-2013 г., обаче все още имал известни резерви дали да се кандидатира за кмет. Притеснянал се най-вече заради бизнеса си, защото изборите щели да бъдат кални и евентуална загуба да има фатални последици за производството му, разкриха запознати с процесите в БСП.

Отпада кандидатурата на общинския съветник Димитър Гочев от БСП, който е възприеман за интелигентен и напорист млад човек, но все още имал върху какво да поработи за сериозната политика. Социалистите настоявали да имат свой претендент за кмет на първи тур, за да даде сила на листата им за общински съветници.

Ако се стигне до балотаж обаче - със сигурност ще подкрепят Градев, коментираха източници, запознати с политическата обстановка в общината.



В категории: Царево


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
ЧОБАНИН
11.10.2015 14:51:49
1
1
Корумпирана полицейска отрепка беше,накараха го сам да си пусне молбата за напускане!Работи за мафията и винаги ще е за нея,"НЕ прозрачния Дико Градев"!Ползва се с авторитет на палячо!Селяни....осъзнайте се!
17.
zagrijen
06.05.2015 10:36:12
4
7
diko gradev be uvolnen za zloupotreba s slujebno polojenie i zloupotreba s vlast kakvo ve kara da mislite che nqma da pravi sushtoto v obshtinata osven tova e pionka na petko arnuodov koito kato napishete carevo v google izlizat samo korupciionni shemi......
16.
diko korumpiraniq
06.05.2015 10:10:47
3
7
male male koi iska da stava kmed che toq diko gradev beshe disciplinarno uvolnen be ei q se osuznaite klalicia shte mi prai s bliznacite ot abv li det podkupvat novite pulnoletni grajdani v carevo s po 20 30 lv za da glasuvat za tqh..... maikole si ......
15.
Ta6unko- sapa
13.04.2015 15:39:40
7
9
Този Дико Градев не беше ли дясната ръка на г-н Арнаудов,същият който години наред помагаше за грандиозните кражби на общинска собственост-разбира се срещу ОПС-та и разни обекти.Познат от полицейските среди ми е споделил,че въпросния г-н Градев е символ на корупцията в техните среди и освен с бизнес с нищо друго не се е занимавал в полицията.Когато са извършвани най-големите далавери и сделки с общинска собственост г-н Градев е бил икономическа полиция.До колкото си спомням тогава ченгетата нямаха и халхабер за какво става дума...
14.
gerbadjiq
12.04.2015 15:46:20
5
4
на тия в царево им свар6и филма вси4ки ги видяха за какво стават. 1000 гласа максимум взимат в царево при последните статистики .
13.
8. запознат
10.04.2015 18:33:27
4
4
Абе не споменавай Созопол и Рейзи бе селянин прост от село царео (ургарево)......... Къде се месиш в град Созопол където има туризъм,история и т.н. !!!! Гледайте си дърводобива в село цареву и хич не споменавай повече нито град Китен , нито град Приморско нито град Созопол !!!!!!!!! ясно ли ти е бе селянин прост???????????/ стой си в циганскот село царево с бродиложските,ургарските и костийските бекове и се оправяйте с дърводобива!!!!!!!!! тъпак прост!!!!!!!!
12.
mladesh na 18 godini
10.04.2015 11:38:00
6
16
Az nqma da glasuvam za gerb !!!
11.
Стоян
10.04.2015 11:17:29
4
19
Търсете и подръжката на АБВ-Царево. Те също не са малко хора,(4.5% на последните избори), а доколкото знам няма да издигат кандидат за кмет. Направете голяма коалиция, мислете за коалиция с БСП. Само така ще спрем икономическото ограбване на Царево. Погледнете търговете, направени, за жълти стотинки, направени за "наши" хора. Кажете всичко това на обществото. Искайте "Обединен Фронт за Царево". Лапчев, който прави САМО козметични промени в Царево, трябва да се спре. Кликата около него да бъде минало.
10.
Теленор 0898
10.04.2015 08:04:42
7
12
Как сте ургарски селяни които се мислите за граждани на измисленото село царево????
Как е дърводобива ви?
По скачане населено място от село царево няма никъде другаде по морето..... Само цигани,баири,сняг,селяни и никакъв туризъм... По добре се заличено от картата...
9.
георги
10.04.2015 06:55:17
6
13
браВо г-н Градев 6те помагаме ти знае6 как се први има6 информация за жси4ки време е да си ходят тия .СТига 3 4овека са крали и онба6исствали в Царево.
8.
запознат
09.04.2015 21:23:07
3
6
Да се готви и Рейзито.
7.
сеирджия
09.04.2015 21:18:36
5
19
на тези избори герб на много места ще ядат дървото.не става само с крадене.
6.
наблюдател
09.04.2015 20:52:35
3
8
Ако дебелия от НФСБ е казал че ще спечелят-значи ще стане.Помня как точно предвиди развитието на изборите в Черни връх.Балотажа и подкрепата на социалистите.Даже каза и бройките на гласовете.
5.
Jitel
09.04.2015 20:25:39
11
15
Успех , Бате Дико . Не ги слушай хейтърите !
4.
Чичо Манчо
09.04.2015 20:13:17
3
16
Нико Тупарев и сие дърпат конците на Лапчев
3.
zvezdelin
09.04.2015 19:58:45
13
18
Това беше най корумпираното ченге в Царево .Добре че го изгониха от полицията, сега кмет ще става.....!!!!!!17 гласа
2.
адреналин
09.04.2015 19:26:16
15
13
колкото успяха в бургас с николов,толкова ше успеят и в царево......
1.
оазис
09.04.2015 17:57:50
10
13
Кмет като мед.Много бързо свършиха парите от пенсионирането
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори