×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Казах, че ще се кандидатирам за нов мандат и започнаха жестоките удари срещу мен


Казах, че ще се кандидатирам за нов мандат и започнаха жестоките удари срещу мен
Кметът на Поморие Иван Алексиев се захвана с трудния проект за водния цикъл, който му навлече сериозни критики
03 Април 2015, Петък, 21:27 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Ако опонентите ми излязат с компромати, аз ще говоря с факти, които няма да са приятни за мнозина

Кметът на Поморие Иван Алексиев преди два месеца обяви, че ще се кандидатира отново за кмет и това активира сериозно политическите страсти в Общината. Оттогава до ден-днешен в Поморие ври и кипи. Вадят се компромати, подхвърлят се обвинения и всичко това се случва в период, в който целият град е разкопан заради проекта за воден цикъл.

- Г-н Алексиев, отправихте преди 10 дни обвинение, че ръководството на МБАЛ-Поморие източва Здравната каса. Внесохте ли вече  сигналите, които тогава обещахте - до ДАНС, прокуратура и Медицински одит?

- Направил съм го, защото имам сериозни съмнения, които са подкрепени с документи. Подробности не желая да съобщавам. Трябва да оставим на спокойствие проверяващи и компетентни органи да работят. Единствено се радвам, че главният лекар д-р Цветомир Цветков също е подал сигнал за проверка. Тоест, ние сме на едно мнение –  болницата се нуждае от сериозен одит. Най-накрая сме единни поне за едно нещо.

- Но д-р Цветков e убеден, че няма никакви нарушения. Сам подава сигнал, очаквайки да бъде оневинен и след това да заведе иск за клевета срещу Вас?

Негово право е, ако нищо не излезе, да ме съди. Но да изчакаме резултатите от проверката.

- В този ред на мисли, темата за болницата политически удар срещу Вас ли е?

- Трябва да питате д-р Цветомир Цветков и д-р Васил Костадинов (собственик на Медицинска лаборатория „Лина“, б.а.).

- Вие въз основа на кое излизате с това твърдение, че в МБАЛ-Поморие се вършат злоупотреби?

- Въз основа на доклади и констатации на проверяващите органи, които са входирани в Община Поморие. Мислите ли, че така голословно ще изляза и ще говоря, ако нямам доказателства. Има извършени одити в болницата, има доклади, които са с определени констатации, те са внесени в Общинския съвет в Поморие и оттам нататък започват комплексни проверки.

- Усеща се сериозно напрежение между Общинския съвет и управителя на болницата д-р Цветков.

- Д-р Цветков не уведомява за нищо принципала си (Общинския съвет на Поморие, б.а.). Аз се притесних, като видях, например, че нашата болница е пред фалит. Казал го е д-р Цветков пред една национална медия. Но той действа по този начин. Всичките му действия до момента не са съобразени с мнението на принципала. МБАЛ-Поморие е търговско дружество, принципал е Общинският съвет, сградният фонд е общинска собственост, а д-р Цветков е главен лекар след провеждането на конкурс и подписване на договор за управление за тригодишен период от време. Той се разпорежда с публична общинска собственост, без да му е вменено. Но дори и да има тези правомощия, той ги надвишава, защото договорът му за управление е за три години, а д-р Цветков сключва договори за пет години. Няма подобно право. Това много добре го знае, но въпреки това не е уведомявал принципала. Той сключва договори на 3 януари 2014 година и ги вписва на 4 декември 2014! Тук има едно антидатиране, което за мен не е валиден договор (визира договора за отдадените под наем помещение на Медицинска лаборатория „Лина“,б.а.). И като почнах да говоря на тази тема, да отговоря на твърдението на д-р Васил Костадинов, че не е знаел за търга! Лично аз казах на неговия представител д-р Карабаджаков, че ще има търг за помещенията, д-р Костадинов добре знаеше, но не се яви. Не го направи, защото помещението се отдава за клинико-диагностична лаборатория и фирмите, които участват, трябва да имат лиценз. В тази връзка да каже д-р Паздеров, шефът на РЗИ-Бургас, какъв е лицензът на Медицинска лаборатория „Лина“.

- Не смятате ли, че си създадохте сериозен политически опонент в лицето на д-р Васил Костадинов. Той беше много умерен по казуса с МДЛ „Лина“, а е и един от най-големите данъкоплатци в Общината, определено е човек с влияние в Поморие?

- Уважавам всеки един, който работи на територията на Поморие и си плаща данъците, но трябва да работи коректно, по правилата и по закон. Ако не работиш по този начин, съжалявам много, но... Не може да не плащаш наем за това, което използваш! Не може да използваш лиценза на МБАЛ-Поморие, защото ти нямаш такъв лиценз за клинико-диагностична лаборатория и не може в същото време да лъжеш безогледно хората, че ще закрият болницата,  ако Медицинска лаборатория „Лина“ затвори. След като се опитахме да въведем ред, започнаха с всякакви административни прийоми да се опитат да запазят помещенията си. Какъвто и административен акт да издам, се обжалва, включително и от управителя на болницата д-р Цветков. Всичко това забавя процеса във времето, но ще изчакаме решението на съда. Интересно е и как МБАЛ-Поморие подписа договор със Здравната каса, след като Медицинска лаборатория „Лина“ няма лиценз за лаборатория? Лицензът е на МБАЛ-Поморие и главният лекар без знанието на никой го е предоставил на лабораторията, чрез някакъв договор за съвместна дейност, което е абсолютно нарушение.

- Очаква се д-р Костадинов да бъде фигурата, която ще обедини всички леви партии в Община Поморие, а те имат сериозна електорална подкрепа.

- Пожелавам успех на левите партии, но преди това д-р Костадинов се предложи на десните, защото бил десен по душа. Заради това нека си направят те извода дали отива при тях заради идеята и заради това да направи нещо за Поморие, или просто иска да си спаси собствения бизнес, защото знаете, че парите нямат цвят и мирис.

- Не започна ли прекалено рано кампанията в Поморие? Вие най-добре го усещате, защото има силни удари под кръста срещу Вас, замесиха и семейството Ви.

- Опонентите ми, чиито имена аз все още не знам, защото никой от тях не е излязъл да каже, че ще се яви срещу мен на изборите, така са преценили, че трябва да действат – с невярна информация, с подмолни действия, чрез натиск на най-близките до мен. Те са си избрали тази политика, но аз вярвам, че поморийци могат да преценят кой е откровен и кой върти интригата, защото до момента се въртят само интриги. Чакам с нетърпение, за да видя кои ще са другите кандидати, който ще излязат на изборите. Единствено аз съм заявил и пак го заявявам: кандидатирам се за втори мандат и ще съм кандидат на ГЕРБ. Казах го преди два месеца и започнаха жестоките удари срещу мен.

- Г-н Алексиев, преди няколко месеца заявихте, че стоящите зад проекта „Кабланд“ подхранват опонентите Ви, за да Ви отстранят, защото сте неудобен. Заставате ли зад думите си?

- „Кабланд” е много интересна история и там има безкрайно любопитни факти. Съвсем скоро ще дойде развръзката на този казус. Ще се окаже, че някои хора, които твърдят, че едва ли не аз толерирам международни измамници, всъщност ги толерират те.

Поморие в момента е разкопано, но до 20-ина дни ще грее, обеща Иван Алексиев
- В разгара на кампанията ли ще излязат тези факти?

- Зависи от опонентите ми, ако те излязат с компромати, аз ще изляза с факти. Не искам да правя сензации, а да работя в нормална обстановка. Виждате с какви големи проекти сме се захванали – Водния цикъл, булеварда от Централната градска част до квартал „Свети Георги“. Това са все мащабни инициативи, които изискват огромен ресурс и енергия. Заради това се надявам обстановката да бъде нормална, да се явим като в белите държави на нормални избори, където ще представим програмите си и ще сме опоненти на теми: идеи, предложения, начини на решения, а не да се замеряме с компромати. Но ако наистина продължат по този начин, аз ще се позовавам на фактите такива, каквито са. Има много интересни неща. И около болницата, и около Медицинска лаборатория „Лина“, и около „Калбанд“, декапитализацията на Община Поморие – също. По тази тема някои хора май бързо забравиха, че са били в тези общински съвети. На тях ще им кажа, че архивите на Община Поморие са живи. Всичко е записано - кой как е гласувал. Поименно. Кой е кмет, кой председател на ОбС. Като казвам, че са живи, ще ви припомня, че през 2011 година, когато аз станах кмет, архивът на Общината беше пръснат по кабинети и коридори. Първото нещо, което направих, е електронна деловодна система и ремонт на покривното пространство със сертификат за архив. Заради това казах, че архивите са живи – щом намерихме плановете на лятното кино от 1978 година. Представете си от 2003 до 2011 година какви документи има останали.

- Не съжалявате ли, че точно сега реализирате проекта за Водния цикъл. Месеци преди изборите целият град е разкопан, хората не могат да стигнат до домовете си и логично са недоволни. Не беше ли по-лесно да се асфалтират два булеварда, да направите няколко градинки, да се снимате пред тях, а всичко останало да го оставите за началото на втория си мандат?

- Не, категорично. Не съжалявам, защото аз съм кмет до последния ден, в който ми изтече мандатът. Нека хората, с които изстрадахме този проект, когато излезем на избори, да си спомнят кой какво е направил за Поморие. Защото никой досега нямаше смелостта да изпълни подобен проект. Можех да направя два булеварда, два детски къта, да се снимам пред тях насред изборите и да се бия в гърдите, че правя нещо. Но за мен е много по-важно да развиваме общината в правилна посока. Кметът не е вечен. Благодарен съм на отец Иван, който ми го каза още в първия ден. Заради това утре и да ми кажат довиждане, ще си тръгна с високо вдигната глава от Общината, защото знам, че съм направил нещо за този град и ще мога да гледам поморийци в очите.

- Водили ли сте разговор за подкрепа с други партии, например Реформаторския блок?

- Все още не, защото всяка партия си работи за собствена листа и кандидат-кмет. Ясно е, че собствен кандидат ще ти донесе допълнително гласове и за листата. В това отношение още отсега аз мога да кажа, че няма да бъда в листата на ГЕРБ, а ще бъда само кандидат-кмет.

- Това означава ли, че д-р Милена Енева, председател на ОбС Поморие, ще поведе листата с общински съветници на ГЕРБ?

- Този въпрос ще бъде решен от Общинската организация на ГЕРБ.

В категории: Поморие


195
Коментара по темата
195.
аман от подивели жековиски свине
04.05.2015 17:21:35
0
0
191 незнам дали съм трол , но съм по-висок от теб , ниско късо и дебело прасе
194.
до 142
04.05.2015 17:17:44
0
0
eй 142 тикажи къде живееш пък ние ще разберем дали си купил плочките дали си ги крал щото всеки може да пише че сам си ги е слагал пред тях не се крии
193.
анхиалец
01.05.2015 08:13:12
0
1
Браво! на агентурното Ръководство
на Университет „Асен Златаров“-Бургас

Начело с агент КИРО ( Ректора проф. Петко Петков), агент МАЯ ( Зам. Ректор доц. Магдалена Миткова), агент ДРАГАЦОВ ( Зам. Ректор проф. Валентин Ненов), агент СВИЛЕН ( проф. Ованес Мекенян), агент ДИМАНА ( проф. Дияна Радойнова), агента Стойко Петров (Декан на ФТН), агента КОРИФЕАС ( доц. Милчо Скумов), агента АНТОН ( доц. Димитър Георгиев), агента Николай Милев, агента ЕГОРОВ ( доц. Петко Танев), агента КАЛИН и ОРЛИН( проф. Петко Барзов), агент ЗЛАТИНА ( доц. Хрисула Недялкова).. и..
...и десетки и стотици ЗНАЙНИ и НЕЗНАЙНИ герои, които са разкрили ДАЛАВЕРАТА с ДОГОВОРИТЕ за стажовете и те са БИЛИ ВЪРНАТИ,
както заяви в МЕДИИТЕ Проф. д-р Стойко Петров Петров, водещ функционален експерт, Факултет по технически науки, каб. 205 ОК, тел.: 056 716 723, 0888 351 183, e-mail: [email protected]

БРАВО ! ХВАЛА ! ДС не спи, а ДЕЙСТВА !
192.
Физкултурник
30.04.2015 22:19:34
0
1
Нищо лично, все пак природата се е постарала да има умни и не умни. Последните са избрани от чобанина да надзирват стадото избиратели.
Ама, на изборите есента трябва да гласувате, а не след това да псуваме, че пак сме избрали говедата с пастира.
191.
Забележете общинския трол №190
30.04.2015 22:15:05
0
1
Как защитава серсемите в общината дето пасат под ръководството на пастира-чобанин Алексиев.
То бива говеда, ама тези в общината са избрани по сой и липса на акъл.
Вкупом заедно те могат единствено да задоволяват естествените си физологични нужда в обикновен нужник с ламарина отгоре. Ха, ха, ха
190.
до 187,188,189
30.04.2015 14:53:54
1
0
То дали ще е АМИ ДА или МИ,ДА все едно и също , все простаци
189.
Кочо, на баба Кусева комшията
29.04.2015 18:23:17
0
1
Още един простак се появи във форума" следете езиковата му грамотност:
"АМИ ДА-ти кой предлагаш?, може би друг боклук или защото ти си го предложили няма да е тъкъв?
Липсата на акъл и морал е водещо начало при избора на кметския екип.
188.
до ами да
29.04.2015 09:29:00
1
0
АМИ ДА-ти кой предлагаш?, може би друг боклук или защото ти си го предложили няма да е тъкъв?
187.
ми, да
28.04.2015 21:44:51
1
2
То аслъ,само боклуци от 25 години управляват община Поморие и все отявлени комунисти с промити мозъци:
1.Михаил Щерев
2. Георги Трухчев-два мандата
3.Петър Златанотв-два мандата
3.Иван Алексиев с мерак за втори
Ами ако не махнем тунеядците от софрата, нищо добре не очаква община Поморие.
Изпратете немедлено вашите деца и внуци зад граница, докато е възможно.
Предателите на българската идея се съвкупляват с циганите и бъдещето е определено. Бягайте, докато можете!Тъжна равносметка , нали?
186.
анализатор
28.04.2015 21:39:02
0
2
ДСБ на Костов се ръководи по семеен принцип в Поморие от бащата на Япаджиева, небеизвестния квартален пияница, който яде бой при всеки удобен случай. Ако на това му викате избор, по добре е игумена на манастира да стане кмет,отколкото подобни измекяри.
185.
без въпросителни
27.04.2015 10:01:37
0
2
По-добри те отколкото гей и дустабан Жеково дуре!
184.
много въпросителни
27.04.2015 10:00:30
0
0
Какво общо има църквата и историята , а ?
183.
тримата глупаци
25.04.2015 06:49:53
1
1
Имаше на времето един популярен анимационен филм "Тримата глупаци". Водевила с тримата кметове на кея в Созопол за сетен път доказва приликата между тях и героите от анимацията.
Какви архонти са тези кметове, кой ги е удостоил, те подиграват ли се Светата църква. Ясно се личи, че тримата са котило на комунистически фамилии. Какво друго да очакваме от подобни недоразумения? Те самите се радват на своите безумни идеи, непокриващи се с историческите факти. Тралала, тралала и срамни сцени-евтини артисти от айтоския балкан.
Време е през есента да изгоним кърлежите от властта, които продължават да ни си подиграват с безумните си идеи, влачени от комунистическата ера. Езическите им ритуали са достойни за съжаление. Срам, голям срам за трите велики градове от подобни измекяри обиждащи Църквата и Историята. Позор, Позор, Позор!
182.
аман вече от наглеци
24.04.2015 08:41:37
0
2
Как пък да не кредитен милионер за сметка на другите вложители в банката ще ми го подкрепят за кмет Тръпков крадеца
181.
Мнение
23.04.2015 10:11:01
1
1
Дето е окупирал цялата главна с масите си и пише , че това му било лятната градина още отсега общинскато му е собствено, пък да не забравим че и той доста намаза от баницата на Трухчев
180.
Помо
22.04.2015 22:49:28
2
1
Тогава нека да е Гошо Тръпков или някой от Тръпковите т.е някой от Реформаторите .
179.
помо
22.04.2015 16:24:33
1
2
За кой Трухчев говорите?За този ли ,който беше 2 мандата кмет сиреч 8 години и през това време успя да събори красивото но старо читалище вместо да го реновира и съхрани ,който на мястото на лятното кино разреши да се издигне кооперация в която съвсем случайно и той живее в апартамент купен с кметската си заплата? За същият ли този Трухчев говорим който раазреши продажбата на лятно кино Яворов което на днешна дата общината откупи срещу заменка за голям парцел в солниците и съответно заради това там зелени площи няма да има? За този ли Трухчев говорите по време на което управление се взеха по 30-40% от собствениците на солници за инфраструктура ,но изведнъж след това земята беше раздадена но мой и по-мой наши хора и така нататък? СПОМНЕТЕ СИ ПОМОРИЙЦИ !
178.
ДО 173
21.04.2015 08:53:24
0
1
На кое викаш атракция на Тръпков и на Казиното масите ли , дето са завзели цялата главна?Грозота
177.
Сдружение на соларите
20.04.2015 07:52:14
0
1
Трухчев Кмет на есен .Това е доброто предложение за изборите на есен .
176.
Тя работата е ясна
19.04.2015 19:17:30
0
4
Или изяснена за изборите през есента.Отговор е: Иван Алексиев предостави на фирма на ДПС за строи детската градина в квартал "север" за 1.200.000 лв. а 20% екомисионната демек 240000 остават за ДПС подарък.
После ДПС ще издигне Юсеин Мехмед дето го свариха преди години да дои кравите на село в калта с ботуши. Той е кандидат кмет на ДПС и след балотажа с Иван Алексиев ке подари гласовете на него, като стане първи зам.кмет. Дали е истина ще разберете на есен, когато е вече късно. Не случайно ГЕРб играе с ДПС/Пеевски фирмите строят в Поморие/
Както се казва наивните поморийци ще го духат на есен след изборите.
Изход няма, българските предатели се здушиха в турците.
Да ни е хак, че не разчитаме предварително тези елементарни простаци, които си изпакоха баницата предварително.
И да псувате след това обигофрените отново ще седна на общинската трапеза.
175.
Сеирджия
19.04.2015 09:35:43
1
4
Ха Ха ХА -поредния Кунчовизъм лъсна пред Манастира -колело лилипут ,хем неудобно хем грозно .Сега че го праеме а утре че го разваляме щото е неудобно и грозно .И Св. Георги ако не е наред -баса мааму .
174.
баба Мара от сдружението "Защита на Поморие&q
19.04.2015 08:46:26
1
4
СТАНОВИЩЕ
на ланшафтен архитект Кирил Георгиев, София, ж.к. Младост,бл.232

ОТНОСНО: Въпросната композиция „Св. Георги Победоносец“ в Поморие

1. Не е обявен конкурс с условия за представяне на идейни проекти
2. Не е публикуван Протокол за определяне на изпълнителите
3. Не е обособен и одобрен проект за монтиране на статуята
4. Не е поискано становище на НИПК София
5. Не е съгласувано с органите на КАТ
6. Не е поискано санкция от Сливенската митрополия за одобрение
7. Не е публично обсъждан проекта пред гражданите на Поморие
8. Не е огласен протокол за одобрение от миряните
9. Не е взето под внимание предложението на игумена статуята да бъде монтирана на външния ъгъл на стените на манастира с поглед към града.
10. Нелепо е решението на кмета, статуята да играе ролята на стрелочник

Според компетентни автори на скулптори от страната, представения проект в читалище „Просвета 1888“ е лишен от спазване на църковните канони при изработването му.
Самата фигура на Св.Георги Победоносец“ с малка глава! е несъотносима към общия план на статуята и не предава историческата истина
Фигурата на коня не пресъздава истинския според иконите за случая
Самия змей е нещо зловещо и изработено в стил „ад хок“ какво и да стане.
А ся, га яди кифтета мълчеше, а сеги шо стана майцата- како лайно бехме, шо станахме говна не знам-ха,ха,ха!
173.
Големия
17.04.2015 17:37:38
1
3
Седни на кура ми и от там ще видиш морето .Само внимавай да не паднеш .На теб може да не ти харесва ,но за туристите това е атракция . Няма да им хареса лятото да я няма .Ако искаха ресторант в Каменар , щяха да си стоят в Каспичан .
172.
Аман
17.04.2015 10:12:53
1
0
Аз като се огледам гледам само Тръпков и Казиното дето от масите им не може да се види нито градинка , нито улица , нито пък да се мине, смотана чалга и миризми на скара това виждам всяко лято
171.
ДО 169
17.04.2015 10:09:30
1
2
169 КАЖИ КОЙ СА АПЕТИТНИТЕ ПАРЦЕЛИ НА АДАМ И КУНЧО ДЕТО СА СЕ СДОБИЛИ ИЛИ САМО ПИШЕШ КАКВОТО ТИ СКИМНИ
170.
до 169 и 166
16.04.2015 22:43:04
0
2
Тъпаци тъпи огледайте се около общината и центъра и ще разберете за кои по големи имоти от този на кунчо и адам говоря тяхното е от ден до пладне ама на тъпите реформатори во веки веков!А пред поземлената не знам кой е висял като сопол но знам кои са били вътре и точно те направиха заменките златни хотели около общината ,боклуци крадливи не пипнали работа цял живот!!!
169.
До 163
16.04.2015 19:39:41
0
2
Много си тъп . Тогава нямаше 140 мил. евра .Сега при Баничара е голямата лапачка .Видяхте ли Кумчо и Адам с какъв апетитен парцел се сдобиха .И не само те .А вие нещастници си чешете езиците .
168.
of 162
16.04.2015 11:43:07
1
1
ти,ти , ти моя любов
167.
до 164
16.04.2015 11:41:33
1
1
164 ти да не си Ванчурова дето най-много кради и прави заменки заедно с Мерджанова по времето на Трухчев
166.
стар човек
16.04.2015 07:49:13
0
3
Къде сте видели богати солари ? Газеха като жабоци по цял ден в гьола .Богати бяха собствениците на лозя , търговците .Сега станаха богати , до оня ден им течаха сополите пред поземлената комисия.
165.
Стари гърци
15.04.2015 20:58:59
1
3
Ако тъпите македонци , дошли от маината си , опожарили града се смятат за богати поморийци ,може да са ги ограбили реформаторите . То от голия какво можеш да вземеш -НИЩО .Истинските гърци собственици на имотите отдавна са в Неанхиало ограбени от македонците още тогава .
164.
Ванчурова
15.04.2015 20:25:22
1
3
Много точно написано от 163 , всичко е истина какво направиха реформаторите два мандата в мътните времена окрадаха и замениха имоти на истински стари Поморийци солари.Крадци!!!
163.
до 148
15.04.2015 16:34:37
0
2
Какъв реформаторски кмет бе ти добре ли си ,хората не искат да ги видят и чуят на предните и по предните избори се видя ,те са най-големите крадци направиха най-големите заменки,преписаха си места дето не са ги и сънували и ощетиха хора с места на стари поморийци,нищо друго не направиха и нищо не се видя .Но тяхните крадени места още никнат обекти!Вън крадливите реформатори !!!!
162.
до 161
15.04.2015 14:36:21
0
1
Позна. Аз пеех , а ти не, защото устата ти беше пълна с общински лайна. Аман от подмазвачи , които за 500 лева са готови на дудук да свирят. Взимай си келявите пари от общината и стига си чел и писал -това не е силната ти страна.
161.
от 155 да 160
15.04.2015 08:51:39
1
1
Ами ти, само ти
160.
До156
14.04.2015 21:05:23
0
1
Кой пееше тази песен ?
159.
До156
14.04.2015 21:05:23
0
1
Кой пееше тази песен ?
158.
одитор 5
14.04.2015 20:59:25
0
2
То Рамус е началото на битката за болницата и прилежащия парцел .След година до хотела на Адам ще има 2 нови хотела вместо болница .Блазе, комуто се падне! Ох мамааа лапачка...
157.
хихихи
14.04.2015 20:49:55
0
2
Голям сценарий му спретнаха на Кмета Рамус
156.
общински певец
14.04.2015 20:06:08
0
3
О-ой, Раамус, Рамус , Рамус, друже мой , как да върна пари твой....
155.
до 153
14.04.2015 16:22:35
1
2
Втория мандат на кмета на Покалие ще бъде в затвора за кражби , безстопанственост и безхаберие .
154.
!!!!!!
14.04.2015 15:52:57
2
2
който иска да излезе и да се кандидатира както направи Алексиев а не да се пишат врели-некипели за тоз и онзи само догатки на кой каквото му дошло в главата
153.
pomo
14.04.2015 11:13:48
5
2
иван алексиев има право на втори мандат след всичко което е направил
152.
Катя
12.04.2015 18:20:56
2
4
Нито алексиев нито реформатор, нито васил костадинов -кмета ще е друг
151.
бивш кмет
12.04.2015 11:51:28
2
4
Васил Костадинов се е доказъл с честноста, отговорноста и организаторските си умения!Той наистина може да направи много истински неща за нас и за Поморие!Стига вече са ни лъгали и ограбвали Помислете добре поморийци, още от сега
150.
Ние, поморийци сме като ято!
12.04.2015 08:43:54
2
5
Само доктор Васил Костадинов е единствената честна кандидатура за кмет от гражданското общество и равно отдалечена от всички политически партии!
Друга алтернатива няма!
149.
Катя
11.04.2015 17:30:19
5
2
Нито алексиев нито реформатор, кмета ще е друг
148.
СДС
11.04.2015 00:54:16
2
6
Реформаторски кмет в Поморие -там е истината . ГЕРБ ни предлага само тъпанари . Вижте юриста , вижте общинския съвет ,вижте кмета .Просто нямат кадрови потенциал .Това което ни предлагте не е Поморие -огледайте се добре .Идват избори .
147.
До 145
09.04.2015 21:03:32
1
3
Цялото това писание за простотия ми прилича на шизофрения и комплексария. По-кротко , че нема ривотрил.
146.
Аз
09.04.2015 20:58:16
2
0
От 145 до 144
145.
Аз
09.04.2015 20:56:30
3
1
Простак!!!
1. Простотията е болестно състояние на духа, при което притежателя на това състояние е напълно доволен от себе си.
2. Притежателят на това състояние се нарича простак.
3. Простотията е силно заразна.
4. Заразяването на група от хора с простотия се нарича изпростяване.
5. Масовото заразяване на хората с простотия чрез медиите се нарича опростачване.
6. Няма измислено лекарство против простотията.
7. Няма напълно излекувал се от простотия.
8. Може даден човек да прояви симптоми на простотия без да се разболее, но е малко вероятно.
9. Простотията не води никога до смъртен изход, но това не е успокояващ факт.
10. Болният от простотия никога не ползва болнични.
11. Болният от простотия никога не осъзнава своето заболяване.
12. Индивид, който генетически е наследил това заболяване се нарича биологически прост човек.
13. Простотията е непобедима.
14. Простотията в някои случаи предизвиква адмирации и симпатия.
15. В младежката възраст простотията е пример за подражание.
16. В зрялата възраст простотията е оправдание на болни амбиции
17. В старческа възраст простотията се нарича оглупяване.
18. В първия случай е тъжно, във втория е фрапиращо, в третия е смешно.
19. Въздействащата сила върви винаги в посока от простака към останалите, и никога обратно.
20. Няма регистрирана най-голяма простотия, нейните възможности са безгранични.
21. Колкото е по-голяма една простотия, толкова по-лесно може да бъде извършена.
22. Индивидуалната простотия е смешна, колективната простотия е тъжна, а простотията, облечена във власт е пагубна.
23. Простотията винаги е за сметка на другите.
144.
До 141
09.04.2015 20:26:34
2
4
Добре лижеш кметското дупе-да ти е сладко .Примести се малко и отпред .
143.
До 141
09.04.2015 20:26:34
1
3
Добре лижеш кметското дупе-да ти е сладко .Примести се малко и отпред .
142.
Набора
09.04.2015 18:41:32
2
2
нападат го кмета,ама като се замисля по читав от него не е имало до сега ,не че ще гласувам за него,няма въобще няма да гласувам за кмет на общината,щом за цигъните има нови тротоари аз аз си купих плочки за тоя пред къщи че и тротоарно право плащам да го барат
141.
До №136
09.04.2015 17:38:14
3
1
Ти плашипутарника ли си, че лаееш срещу всеки, без да знаеш защо.
Уличните псета така и лаят и край Вас.
Намерил си та и премерил. Вън от интернета парцал нещастен. С твоите вопли против кмета не си нищо освен кръгла нула. Никой не те ебава!
140.
Петър
09.04.2015 15:34:35
0
2
На първия въпрос ...
Подмяната на ВиК мрежата в някои части на града трябваше да бъде замразен за неопределен период от време. Причините се коренят в историята на града, мотива към тях е прост, без история няма бъдеще!
На втория въпрос ...
Защото се изпълнява сега, по най-безумния начин!
139.
До 135, 138
09.04.2015 15:33:54
0
2
Ами с това се стартира проекта който днес се реализира умнико!
Тези проекти не стават от вчера за днеска
138.
до 137 Петър
09.04.2015 12:58:43
0
0
и къде в този проект видя ремонт на ВиК мрежата? Това беше проект само за пречиствателната станция и беше наполовина по-евтин. и защо не се изпълни от 2009 до 2011?
137.
Петър
09.04.2015 11:01:35
1
1
До 135
Днес 13 октомври 2009 г., от 10.00 часа в залата на Община Поморие се състоя публично представяне на проект за техническа помощ „Изготвяне на инвестиционен проект за модернизация и проектиране на ПСОВ и съпътстващи съоръжения на град Поморие”.
Давам ти конкретен пример за водния цикъл!
136.
Стефка ли си или лудата с плаката
09.04.2015 08:53:53
0
4
То по твоита логика трябва да изгоним и Цветков и жена му от болницата и Христов и Христова от болницата и половинат ченгета дето жените им работят и те в полицията, че и на Костадинов жена му и тя работи в лабораторията
135.
до Петър
09.04.2015 08:44:47
2
2
По кой ноти трябва да свирят новите кметове , че затова няма кандидати?И как саботира всички проекти като Златанов нямаше и един?, пък око имаше да беше го направил а то само лапане от Иванова , Мерджанова и него
134.
Елена
09.04.2015 08:40:56
1
1
Стефке ами ти вчера беше в общината що идваш кат не ти харесва?
133.
????????????????
09.04.2015 08:37:17
0
3
Ало 111 кой е проваления туристически сезон, този дето не е дошъл ли още ?и какво работи Скакела в общината кажи?
132.
Петър
09.04.2015 07:44:12
2
4
Мераклии за Кмет няма, няма и да има като знаят какво ще ги сполети, ако не "свирят" правилните ноти. Белите, които направи този смешник, никой не може да ги поправи и за това и няма кандидати, както минали години. Преди да стане Кмет беше заместник, саботира всички проекти и това му беше основната задача, която му осигуряваше Кметския стол за да може впоследствие да осигури на "правилните" хора поръчките от тези Обществени иначе проекти!
Този хубостник може да стане и ще стане Кмет, ако продължавате да не гласувате, когато Ви се даде тази възможност.
131.
Аз
08.04.2015 21:31:07
0
2
Изненадата е приятна!!!
130.
НСО
08.04.2015 21:25:46
0
1
За сведение на всички привърженици и опоненти на партия ГЕРБ, ДПС и ........
гледайте това:
https://youtu.be/Au7ACxAwhb0
129.
До живеещите в кв."Св.Георги"
08.04.2015 20:46:38
1
4
Кметът Алексиев Ви е приготвил изненада. Сега асфалтира, обаче на есен ще копае отново, защото ще прави дъждовната канализация.
128.
До неразбрал
08.04.2015 19:25:50
0
4
скакела работи като озвучител.
127.
Изабела Анхиалска
08.04.2015 19:16:07
2
5
Ало 118 как си с примката от кмета?
Ако питат нас, доктора-сина на всеизвестния производител на вина и ракии Кольо Ментата е най добрия вариант да бъдат изгонени лапачите от общината. Последните затова искат и да го премахнат от лабораторията! ай страх има кмета от д-р Енева като конкурент за кметския стол и спешно и търси работа като главен/гладен/лекар на поликлиниката.Демек един конкурент по малко през есента.
126.
Стефка Колева
08.04.2015 19:10:41
2
7
Инфо за "запитване от №111"
Вероятно си един лизач, койт одори не си пише името, но на въпроса ти:
1.Руска Коева без образование назначена за главен експерт в деловодството, лежала за кражба в Сливенския затвор, пенсионерка но работи въпреки, че има назначен титулур
2. Всеизвестния мързел Шишмана без образование пенсионер но получава и все още заплата.Въпреки че има назначен титуляр.
3.Георги Събев.офицер от ДС пенсионер със пенсия от 750 лв и заплата от 500 лв въпреки че има назначен титуляр.
4.За сестри Япаджиеви и назначените една камара юристи дори не коментираме.
Одиторите в общината папкат и не откриват никакви нарушения.Въпреки отправените писмени сигнали.
Това какво ще рече?Мафията като октопод сърба от нашите пари, а такива като тебе серсеми с ограничен интелект имат два чипа-да серат и да плюят.Жалки твари!
125.
неразбрал
08.04.2015 18:17:11
1
10
Я пак ми кажете за Скакела . Как така работи в общината и на каква длъжност?Ако това е вярно значи наистина са ударили дъното. Ужас и безумие.
124.
111
08.04.2015 17:37:56
3
8
ИВАНЕ ,ТИ СИ МОШЕНИК И НЕКОМПЕТЕНТЕН СЕЛЯНДУР. ИСКАМ ДА ПИТАМ КОЛКО ХОРИЦА ЗАЧЕРНИ ДАНЪЧНАТА ТИ СЛУЖБИЧКА И КОЙ ЩЕ ПЛАЩА ЗА ВЕЛИКИТЕТИ ВЕЛОАЛЕИ,А ЗА ПРОВАЛЕНИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН И РАЗКОПАНИЯ ГРАД?-МНОГО ГЛУПОСТИ НАПРАВИ СРИЙ СЕ И НЕ СЕ ПОКАЗВАЙ НЕЩАСТНИК
123.
Стефка
08.04.2015 17:32:20
2
9
Скакела да не от Америка.че и назначен на заплата в Общината
122.
Pomoriec
08.04.2015 17:29:58
3
7
Общински тролове защитавайте Баничарят щото няма кой да ви вземе на работа-поради некадърност. А Шефа ви целият град го знае за 20 години служба при Дечо нищо не можа да направи от некадърност. Тогава стана политик за да краде безнаказано. Обаче да не забравя че господ връща с лихвите.
121.
tania
08.04.2015 17:25:14
6
4
До Pomorie: Защо не кажеш на теб колко ти плащат? Ясно е, че има една групичка критици, които през 2-3 минути пускат коментари с различни имена.
120.
Индира Ганди
08.04.2015 16:21:34
0
0
Не можете да си стиснете ръцете, ако сте със свити юмруци.
119.
запитване до Стефка
08.04.2015 15:10:09
4
5
Стефке, кой са бившити затворници? или само пишем за да има нещо написано
118.
помориец
08.04.2015 14:56:09
5
2
Стефке, представи се с истинското си име и направи предложение за Кмет. ,Може би искаш да стане кмет Жорко Златанов, Радева, Енева тогава града ни ще цъфне и върже. Престанете да си плюете в устите защото ставате смешни с едни и същи приказки.
117.
Софка Колева
08.04.2015 12:53:10
1
9
Адмирации за анализа какви идиоти вилнеят в общината. Ще ги оставим ли още 4 години тези нещастници бивши затворници, бивши комунисти, бивши ченгета да ни обиждат катадневно!?!?
116.
А как иначе "До Нейчо от Еркеч"
08.04.2015 12:48:46
2
7
Коментара на анонимния показва, че идиотите в общината поставени на хранилката настървено до безумие защитават олигофрена кмет!
Сигурно има защо след като се изнасят данни които могат веднага да бъдат проверени от съответните власти.
Да, ама надали казват зевзеците в Поморие и са прави.Идиота привлича идиотите в своята клетка наречена кабинет-вижте му само физиономията и ще ви стане ясно за липсата на интелект!
115.
аман от завист глупава
08.04.2015 09:05:59
4
2
Не ме обиждай не съм трол , ачовек който не е дзавистлив гледащ реално на нещата и виждам че наистина сеработи за града , защото не съм дребнава , завистрива ,комплексирана душица като теб
114.
Pomorie
08.04.2015 08:27:24
4
7
До всички тролове на кмета. Колко плаща да пишете в защита на крадеца Баничар???
113.
възрожденец
07.04.2015 20:35:40
9
5
Елате ни вижте в какво сме се превърнали, плюем всички, оплакваме се от всичко. няма уважение, чест, морал, скрити зад анонимност маскарим всеки, най-вече тези които се опитват нещо да направят. Не е важно, че се решава огромен проблем с водният цикъл, по важно е че има дупки и прах, не е важно че най сетне се прави алеята, а кой го прави, не е важно че има нова детска градина, а някой краде от проекта. господи не им се сърди те не знаят какво правят.
112.
Аз
07.04.2015 19:23:18
4
6
Ти пък за какво му се извиняваш -лизач, езиците Ви стигнаха до земята от лизане!!!
111.
аман от написани изтърканици
07.04.2015 16:39:33
5
5
Кмете извинявай да знаеш че нито един от подписаните тук не е лекар, а поредния комплексар прищяло му се да е доктор.
110.
Лекар
07.04.2015 16:26:28
2
8
Какво огромно лицемерие кмете!
Нямаме нужда от поздрав - проформа, задръж си го.Показа на всички нас какво ти е отношението към лекарите в поморие и към техния професионализам в послевдите 4-5 месеца не сме чули нищо добро за себе си.Така, че тези задължителни поздрави си ги дръж за такива като теб, които заслужават това лицемерие!
109.
Соня
07.04.2015 15:48:33
4
3
Не се чувствам измамен даже това което е написано по-долу и изобщо нописаното досега ми се струва доста глупаво, но как така за едни кабинети има търг ,а за лаборатория Лина няма , че и с претенции в кои помещения да бъдат техни след като нямат договор с общината а с д-р Цветков и как той решава да дава общински имоти под наем и се замислям кой на кого дава пари ...???
108.
Дядо Йоцо
07.04.2015 14:42:51
2
2
Ти номер 101 май не си чел достатъчно Ботев щом си мислиш , че под луди е имал точно теб и такива като теб завистливи,малоумни, комплексари.
107.
вече хората не се подвеждат от драскачи
07.04.2015 14:34:46
3
1
А ти защо пишеш от името на лекарите , а това че се чустваш измамен е благодарение на твоите интриги написани тук
106.
Благодаря
07.04.2015 14:13:01
0
7
Днес кметът ни е написал поздравителен адрес до лекарите и сестрите по случай празника им. Какво безочие.Накара ги да се чувстват като крадци а ние като измамени от тях ,а сега им честити.Ние трябва да им благодарим ,че дори и застаряващи както пишело в одита им звъним в извън работното им време,че ни лекуват ,че добри или лоши са останали в Поморие и че при спешен случай винаги търсим помощ от доктор. Благодарим
105.
ОК
07.04.2015 09:34:26
5
3
Как ми се щеше да има още само една градинка, а не водни цикли да се свързва града с квартала, кейове, паметници нова детска градина,разширяване на старата детска градина и др.,като някой простаци да строим и да облагородяваме.
104.
До Нейчо от Еркеч
07.04.2015 09:10:20
3
2
Нейчо като не ти харесват коментарите на посочените отивай си от където си. Кмета прави неща които щяхте да ги сънувате в сънищата си. На бялото никой не може да каже черно.Такива като теб с негативна позиция и нямат визия за развитието на града ни са само за съжаление.
103.
Нейчо от Еркеч
06.04.2015 23:50:57
2
7
"глас", "ром" и осталньная сволочь!
Дерзайте и защитавайте кредеца квет.Руска Коева затворничка в Сливан пенсионерка но работи.Георги Събев пенсионер с 750 лв но работи на договор с 500 лв. и още тъпанари завити като було около крадеца.
Ай сиктир-идват избори! Вън мафията от общината!
102.
До 101
06.04.2015 23:11:07
3
1
Хахаха а ти защо обсъждаш тях ,а не спориш интелигентно по темата. Май си много приказлив."Глупаците говорят,страхливците мълчат,а умните слушат".Не съм го измислил аз!
101.
До 99 и 100
06.04.2015 21:10:41
2
3
Като не харесвате мненията на пишещите защо пишете и четете?
Това е мястое за коментарии , а не за лекции как да сме позитивни и бля, бля, бля.Интелигентните хора спорят и обсъждат , на вас като ви е скучно -не участвайте. И не давайте съвети на другите какви да бъдат като инструктори от БКП.Аман от "мирни " хора-както е казал Ботев-лудите ще оправят света.Като нямаш мнение по темата сипи си вино от поморийското лозенце и лягай да сънуваш светло бъдеще!
100.
Аз
06.04.2015 20:49:19
2
3
Айде мирясахте ли вече!!!
99.
???
06.04.2015 18:38:34
4
2
Обичам да общувам с интелигентни и позитивни хора, с Вас ми е скучно. Ако имате потребност да сте зли- Ваша воля. Много време Ви отделих. Не ми благодарете. В коментарите- пълна неграмотност: до 63- поправи си правописа- ЖеляЗко, от много часове си отсъствал май...
98.
СПОМЕНИ
06.04.2015 17:44:36
2
4
Не беше ли ЕНЕВА лабораторен лекар преди години ? Май тя скапа бившата Болнична лаборатория от соц. времето .Сега иска и тая да скапа . Евала.
97.
Кмете ,Кмете пак са те подвели
06.04.2015 17:30:55
3
6
Намери си свястни юристи ,махай ги тия измислените от общината .Лина си има перфектен лиценз като фирма която извършва медико - диагностични изследвания.Болницата си има -отделение в което може да се извършва такъв вид деиност ,тоест-сертифицирано помещение което отговаря на определени изисквания .Д-р Костадинов е човека който със собствени средства ремонтира общинската развалина за да получи сертификат отделение по Клинична лаборатория .Ако Общината беше я привела в сегашния и вид ,беше закупила скъпата апаратура, беше назначила лекари и лаборанти, дилемата Лина или Рамус нямаше да е на дневен ред .
96.
помо
06.04.2015 17:17:07
1
3
Вярно е че лабораторията на Рамос от 3 години е в Поморие.Работят пенсионирана фелшерка и пенсионирана сестра и то до 12ч. Как може лаборатория да работи само 4 часа и то без специализиран персонал. А ако получим бъбречна криза в 12:05 и Рамус са си отишли кой ще ни изпрати пробата до София и тогаве вместо за 24ч ще чакаме за резултат 48ч и то ако оцелеем.
95.
До Alt
06.04.2015 15:18:18
2
6
Като си толкова наясно с всичко работи си в Рамус и се изследвай там. От 2 години е на територията на Поморие , на 40м от болницата.Какво дъвчеш за Лина, да не вземаш процент от Рамус или от кмета?Нас , гражданите на Поморие не ни интересуват вашите вражди , а коя лаборатория е по-добра за нас.
94.
ALT
06.04.2015 13:28:01
4
1
До №91 - ама не съм "повярвал глупак" - за разлика от Вас.
Може би имам поглед спрямо Лина - Татяна, Веса, Васил, Янита и т.н.
Иначе работим за благото на града и авторитета на кмета.
93.
ALT
06.04.2015 13:28:01
4
1
До №91 - ама не съм "повярвал глупак" - за разлика от Вас.
Може би имам поглед спрямо Лина - Татяна, Веса, Васил, Янита и т.н.
Иначе работим за благото на града и авторитета на кмета.
92.
болен
06.04.2015 11:34:01
1
6
Уважаеми съграждани,аз съм чест посетител на болницата и от всичко което се случва до този момент ми идва на ум ,че вместо болница и лаборатория за лекуване ще си имаме хоспис ПОСЛЕДНА ГРИЖА И морга. Защо си причиняваме това?
91.
гражданска позиция
06.04.2015 11:04:13
2
4
Алт, ти си един глупак заедно с твоята застъпничка Енева . Разбъркахте една каша от която губи само Кмета . Престанете да дразнете хората с тази никаква лаборатория Рамус дошла от майната си да разиденява гражданите на Поморие преди изборите.
90.
Истината
06.04.2015 09:02:38
3
5
Като търговец трябва да знаеш, че щом наемеш един магазин и имаш договор, едва ли някой ще тръгне да прави търг за същия магазин. Не са се явили, защото не са знаели, ако беше обратното щяха да се презастраховат. Най-важното е, че тук не става дума за магазин за сирене, а за цяло отделение. Няма как само чрез търг да пуснеш някой неизвестен да вземе отделението. Без да се интересуваш от квалификация, апаратура, вид и брой изследвания, цени. Няма как да праснеш цяло отделение под наем ей така. Пък и има един интересен момент. Според закона за здравеопазването, ако на територията на едно лечебно заведение оперира друго (в каквото ще се превърне всяка лаборатория със собствен лиценз) с общинската МБАЛ трябва да правят различни изследвания - сиреч всеки от наемателите трябва да използва лиценза на болницата, за да може да я обслужва иначе тя губи от структурата си Отделението за клинична лаборатория и Здравната каса няма как да й превежда изследванията, които се правят в нея, а тогава наемателят става частна фирма. Абе, общинари, 16 адвокати имате и един път не отоврихте Закона за лечебните заведения. Разичтате, че хората са неосведомени и ни подвеждате с дрънкания за лицензи и законови прийоми, а правите всичко възможно да махнете Лина.
89.
ALT
06.04.2015 09:02:35
6
3
д-р Карабаджаков - какъв го играе в ЛИНА? Или само разнася много поздрави на личните лекари. Защо там работят лаборанти без мед.образование, мед.сестри и 70-год.пенсионерки, разнасят се екстременти из цялата област.
88.
търговец
06.04.2015 00:06:58
5
2
Защо Лина не се явиха на търг като всичко им е наред? Всеки който се е явявал на търг знае че трябва да е ОК и с НАП и с НОЙ...да си бяха участвали за мястото както правят всички.
87.
Фен
05.04.2015 22:36:10
2
7
Нали се сещаш Кмете че този пръст с болницата и лабораторията ти го сложи ПРЕДСЕДАТЕЛКАТА а причината ще я видиш наесен .Светна ли се сега ?
86.
До 85
05.04.2015 22:14:53
0
9
ГЕРБ спечели в Поморие благодарение на негативизма натрупан през двата мандата на Златанов и очакванията за промяна .Иван олицетворяваше тази промяна към момента .Всички клоуни от групата на ГЕРБ начело с Енева влязоха благодарение на Иван ,само че ентусиазма и еофорията вече ги няма .Милена Енева кандидат за кмет-това ще разстреля ГЕРБ от упор .Бойко ако искаш да спечелим отново ,махни ги всички начело с дакторката .
85.
До 84
05.04.2015 21:43:31
2
8
1 Не можеш да спечелиш търг преди да е изтекъл договора на предния наемател ,без този договорда е изтекъл или да епрекратен по надлежния ред .2 Рамус е абсолютно неизвестна лаборатория в София ,Тук в Поморие е само пробонабирателен пункт , сиреч-разливочна .3 Набута я в града не ИВАН а Енева която сега се стяга за Кмет .
84.
ИСКАМ ОТГОВОР!
05.04.2015 21:04:16
1
2
ИСКАМ ДА МИ СЕ ОТГОВОРИ РАМУС, КОИТО СА СПЕЧЕЛИЛИ ТЪРГА И ТРЯБВА ДА СЕ НАНЕСАТ В ПОМЕЩЕНИЯТА, ИМАТ ЛИ ЛИЦЕНЗ ЗА КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ? ЗАЩО ТОЗИ ВЪПРОС ЛИПСВА?
83.
Какъв лиценз?
05.04.2015 20:55:05
3
4
ОТКРОВЕНИ ЛЪЖИ! КМЕТЪТ ПАК НЕ Е РАЗБРАЛ - НЯМА КАК ЛАБОРАТОРИЯ, КОЯТО СЕ ЯВЯВА НА ТЪРГ ДА ИМА ЛИЦЕНЗ ЗА ПОМЕШЕНИЕ, КОЕТО НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА! КМЕТЕ, СПРИ ДА ПОДВЕЖДАШ ХОРАТА!
82.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
05.04.2015 20:54:13
1
2
NIKADE NE PRO4ETOH KOSTADINOV DA E OBIAVIL 4e SE KANDIDATIRA
81.
NEMEDLENO
05.04.2015 20:40:07
0
0
DO NOMER 75 TEB DA NE TI VIKAT GEKOVOTO PRASE
80.
политолог
05.04.2015 18:41:37
1
4
През следващия мандат избрания кмет ще трябва да решава съдбата на поморийската болница за хоспитал/ пет дена преди смъртта/.
И сега се опитват да намерят някой да разпише документите, който не знае игричките на уж големите поморийски политици .
79.
браво кмете
05.04.2015 18:39:54
5
3
Златанов направи две градинки и изкара два мандата. Алексиев само до тук е направил за няколко мандата напред. Истината е една - това е кмета който не ни излъга и направи крайбрежния булевард. Това ще се помни дълго и името му ще продължава да се споменава с добро въпреки смешните опити на група нещастници да бъдат забелязани!
78.
До малоуния № 70
05.04.2015 18:23:39
2
5
Щом се шокираш , макар че съм сигурна че не знаеш смисъла на тази дума ,говори с имена и факти .Стилът ти на изразяване говори за нискограмотна неориантирана личност за която писането е самоцел .Такива са 98 % от клакьорите на кмета .
77.
До 76
05.04.2015 18:06:24
1
6
От 3 години има и друга -Рамус .Намира се до хотел Лагун на 20 м. от болницата .Проблема е че не струва и никой не ходи там .
76.
MILA
05.04.2015 17:35:57
2
3
V POMORIE TRIABVA DA IMA I DRUGI LABORATORII I KOI KADE ISKA DA HODI DA SE IZSLEDVA TOVA E DOBRE KATO IDEIA
75.
Кукувица кука, и съвсем изкука
05.04.2015 13:49:11
1
5
Немедлено в затвора, иначе казано тъпанарите ще се подиграват зад гърба ни и ще смучат нашите пари още един мандат.
Нали му вярвате че да ви ебе мамата!
74.
Диана Пеева
05.04.2015 13:45:36
4
6
Нещастници, така кмета ви играе на малкия си и се кефи че сте тъпанари.
Хак да ни е с този баничар, хак да ни е, че още вярвате на малограмотния серсемин.Дай му власт и му гледай сеира казват наште в Дъбник
73.
bravo
05.04.2015 13:16:21
6
4
Хубаво се е аргументирал Алексиев! Браво! Точно така, трябва да се работи с факти и истината ще излезе наяве. Да видим тези които клеветят, какви доказателства могат да представят.
72.
гълъбецски тарикат
05.04.2015 10:25:35
5
2
кмета ще се казва Катя Христофорова
71.
оракул
05.04.2015 08:56:27
8
7
Много завиждат някой щото знаят какво ще стане - АЛЕКСИЕВ БЕЗ БАЛОТАЖ!
70.
M. pm
05.04.2015 03:45:17
8
5
Айде стига сте ги защитавали докторите скоро ми се налагаше да ходя в болницата...еми ще ме извинявате обаче отношението от някои доктори и сестри беше толкова шокиращо... Държаха се толкова грубо и то с болни хора, немощни, възрастни.. Чак ми се дорева.. И другото което е, дори и да краде кмета както го описвате че бил нз си къв' той поне наистина направи нещо за града ни. Не си остана само с обещанията! Да с проекта за водопровода има много неудобства, да на всеки жител му е кофти и т.н. но лично на мен ми омръзна да слушам и да чета как големи мъже хленчат като малки момиченца и всеки злослови по чужд адрес.. Еми писна ми от тея хора, не от проектите които се извършват!!!
69.
ЦИМЕНТА
05.04.2015 02:02:13
0
0
Аз мислих утре да пия кафе в Поморие,ше са огледам как е хавата а у.То ся на колко минути са рейсовете , някой знае ли?
68.
UNIKALNITE KRYGOVI KRYSTOVISHTA
05.04.2015 02:00:16
2
7
vijdat se trite mu izmisleni ...... KRYGOVI krystovishta na glavniqt pyt I-9 , deto oshte nqmat Akt 16.
A bez Akt 16 se scitat NEZAKONNI I ZABRANENI ZA EKSPLOATACIQ .....
Aloooo. Apelativniqt prokuror na Burgas g-n Petrov, SAMOSEZIRAITE SE i vzemete glavite na GaidOFF i Aleksiev.
67.
потрес
04.04.2015 20:58:24
7
3
Нали протест се организираше? Бунт се вдигаше? Стояне успя ли да си преброиш привържениците? Огледа ли се в нищото - то ти е точно отражение!
66.
шизофрен
04.04.2015 20:35:28
7
4
Желязко може и да не става ама поне не се крие като Стоян. Тролът сам си задава въпроси и сам си отговаря, горкият! Да чукам на дърво...Стояне къде си?
65.
pom
04.04.2015 20:22:07
7
5
Кмете няма и да ти се покажат другите, защото са мишки. Ще изпълзят в последния момент. Но това което правиш ти се вижда. Дерзай, с теб сме!
64.
глас
04.04.2015 18:13:36
12
6
Стария нов кмет ще бъди Иван Алексиев колкото и на някои хора да им е мъчно. Всичко ще си дойде на мястото. Аз му вярвам защото каквото е обещал е изпълнил. Колкото до обвиненията всеки е невинен до доказване напротивното. Сигурно по добър кмет ще бъде Златанов, Енева и Радева.
63.
До Желяско
04.04.2015 16:31:02
3
11
Вземи се скрий. То бива бива ама такава фурнаджийска лопата като тебе не се беше показвала скоро. От Сливен ли си или от някой село около Сливен отивай и си ставай кмет там.
62.
гларус
04.04.2015 15:05:50
5
13
Поморие има проблем. И този проблем се пръкна от нищото, но се казва Желязко Атанасов. Два месеца побърка Поморие от клюки, обикаля от човек на човек, от партия в партия и накрая паркира в АБВ. Чудя му се на акъла на кмета как може да сяда на една маса с подобен индивид. Може Алексиев да има трески за дялане, но мащабът на действията му е видим. Трябва му втори мандат да продължи устремът на Поморие.
61.
до стоян
04.04.2015 15:00:58
7
2
Какво стана с протеста? Успя ли да си преброиш привържениците? Или ги агитираш с коментарите които сам си пишеш?
60.
до стоян
04.04.2015 14:52:40
5
1
А ти кой си?
59.
до 57
04.04.2015 14:42:59
3
9
Кметът е никой, че да му излизат с въпроси и да дава лъжливи отговори.Той отговаря пред прокуратурата.
58.
до 56
04.04.2015 14:34:46
11
3
точно така! единствения шанс на доктора да си лицензира лабораторията без много шум е да стане кмет. Доктор, колко даваш и аз с родата да гласувам за теб?
57.
виртуал
04.04.2015 14:29:44
5
8
Какъв е тоя стоян тончев? виртуална реалност някаква? който го е видял на живо знае що за човек е. с груб език избива меките си комплекси. защо един път не излезе пред кмета да му зададе въпросите си а?
56.
Една българка
04.04.2015 14:27:42
5
14
Спомнете си успешното управление на поморийския кмет Михаил Щерев! Преди да го изберат, имаше само апартамент. И след мандата остана само с него. Честен, принципен, знаещ, широко скроен, ерудит. Отличен администратор, който заложи в управлението си на социалната политика. След Михаил Щерев, само д-р Васил Костадинов може да промени бъдещето на община Поморие към добро. Моето семейство и приятелите ми ще гласуваме за д-р Костадинов, ако реши да се кандидатира. Той притежава пълния набор от качества, каквито имаше Михаил Щерев. Желая много здраве и успехи на уважавания от поморийци д-р Костадинов!
55.
квартален
04.04.2015 13:56:53
8
4
пак късно се събудиха платените застъпници гледам Едва сега се включват и са мъчат да си изсмучат от .... нещо + за баничката Или чак сега са се разбрали какви пари да им даде Ама ще ви излъже да знаете Хич не се хабете за него Гой е бита карта вече Разбра се
54.
от хола
04.04.2015 13:42:20
6
11
някой гледа ли последното заседанието на общинския съвет в сайта на общината? Ако сте гледали щяхте да чуете како иска да направи Алексиев - да благоустрои изцяло района на куполната гробница, да стане парк с ботаническа градина. Поиска разрешение от ОС да поиска от държавата този терен да стане ПУБЛИЧНА общинска собственост, а не държавна както е сега, а скоро държата може да я продаде и да стане частна. Алексиев иска да направи този район истинска туристическа атракция, а не както е сега - плевели и буренаци и най-голямата ни забалежителност по средата. Никой не е мислил до сега за измъчения помориец толкоа колкото "Ваньо баничката"
53.
Т.М. до 40
04.04.2015 13:39:36
3
11
На Стоян Тончев майка му осъди общината, а и се доказа, че уволнението и е незаконно. Община Поморие е канила Стоян да се яви на конкурс за работа, но той дори и това не е направил.
52.
измъчен помориец
04.04.2015 13:32:36
9
8
толкова са измъчени поморийци - имат нова канализация, крайбрежна алея, кей, обновени училища и детски градини, музеи, скоро и рибарско пристанище, лятно кино, галерия... и всичко това благодарение на Алексиев, ще имат и ще много през следащия му мандат. Никога не са се изпълнявали толкова европроекти Поморие. НИКОГА
51.
от кухнята
04.04.2015 13:20:28
4
13
Областния на ГЕРБ е отказал регистрация на И.Алексиев.Същият ще се кандидатира като независим/с крадените от нас пари/подкрепен от ДПС с обещание ако спечели изборите то предс.място в общ.съвет да го даде на турчин.Като за капак Христо Широката стана член на ДПС за да влезе като общ.съветник.Ха сега познайте за какво крадене ще става на въпрос от гърба на измъчения помориец
50.
независим
04.04.2015 13:18:00
2
8
Повече сме 49, след всички тези циркове разиграваи от общината и нейния водач Повярвай много повече сме
49.
.....
04.04.2015 13:13:28
3
11
Желязко е кварталски зет,който беше в изборния щаб на баничаря.беше му обещано,но го изиграха.сега отново Алексиев го прикотка с лъжливи обещания и отново ще го изиграят.А относно болницата Алексиев трябваше да я субсидира.Но от толкова крадене и алчност му се досвидя да дари пари(и то от нашите данъци)за здравето на поморийци.Колкото и да купува на изборите гласове-надявам се че здравомислещите българи сме повече от продажните мангали
48.
До 46
04.04.2015 13:08:45
9
8
На последното заседание на общинския съвет, на което е бил поканен управителя на болницата, на въпрос защо болницата има толкова задължения и е пред фалит отговорът бил "Щот така!". Опитват се да насаждат вина на общината за състоянието на болницата и най-нагло Цветков излиза и каза, че общината не била дала една стотинка на болницата, а миналата година само им бяха дадени 40 000 лв. да си покрият задълженията към "фаркол". А това изобщо не е работа на общината, кмета го напраи, за да не спрат доставките на лекарства. И спаси задника на Цветков. Хората си мислят, че след като болницата е общинска общината носи отговорност за свичко, а общината носи отговорност само за сградния фонд, не за дейността на управителя и лекарите. Правете си изводите какъв управител има тази болница.
47.
Питане
04.04.2015 12:56:26
1
10
Кой е Желязко Атанасов? За първи път го чувам.
46.
Аз
04.04.2015 12:54:14
11
5
Чета и не вярвам на "ушите си" , кмета бил това , кмета бил онова. Доколкото виждам има някакви хора, които са постоянно недоволни независимо кой е кмет. Всеки "гражданин" си гледа интереса. И когато се намира в трудност не търси вината в себе си, а все някой друг му е виновен. Спомням си още в началото ни бе направен светофар. Що бълвоч се изля , че не му бил мястото там, че са изпрали едни пари , че не знам си още какво. В крайна сметка катастрофите намаляха на 1-2 за 3 години от доста повече преди това.
Гледам хората коментират и тази наша болница. Доколкото разбрах имала задължения за над 100 хиляди лева и се коментира от анонимни източници , че щяла да се затваря. Това поражда няколко въпроса. Пак ли кмета го е "усвоил" тези 100 хиляди лева(въпросът беше риторичен специално за мен , но вие можете да си отговорите сами). Казаха ми и че кмета на Поморие се е застъпил за болницата и е казал , че ще направи всичко по силите си да не изчезне. Следващия ми въпрос е , колко от вас са посещавали нашата "болница"? Радвам се , че на мен не ми се е налагало , но приятели ми споделят , че им се налага да чакат пред лекарските кабинети доста време преди да бъдат приети. При положение , че лекарите си пият кафето и се веселят вътре. Имало и страхотна миризма на изгнило. Както и да е болница трябва да има , но в такъв мизерен вид ли трябва да е? Доколкото знам един човек я е управлявал тази болница дълги години. Нека той да излезе и да понесе отговорност за действията или бездействията си.
45.
хахахахах
04.04.2015 12:51:15
2
7
тоя пък Желзко кво се обажда изобщо, не може да стъпи на малки пръст на Алексиев тръгнал да му бъде коректив и да му прави оценки на управлението. сега пък ще го съветва. връщай се в сливен от където си дошъл да съветваш циганите, в поморие няма място за комплексирани некадърници
44.
До Желзко Атанасов
04.04.2015 12:46:19
2
9
Ти нали сега ще ги разрешиш проблемите на Поморие след като кмета ти позволи да влезеш в екипа му. На теб разчитаме да правиш анализ на риска за Поморие.
43.
kmeta bil ban4ar
04.04.2015 12:44:20
6
7
i kakvo kato kmeta e proizvejdal zakuski? ima ne6to sramno v tva li? ot koga da izhranva6 semeistvoto si s `4esten trud e sramno. horata, koito prodavat bani4ki sa po nis6i sy6testva ot vas li. i vie kato si pozvolqvate da govorite za semeinite otno6eniq na kmeta ste golemi moralisti li? ne6tastnici
42.
Желязко Атанасов
04.04.2015 12:42:42
4
7
Костадинов няма проблем, Поморие има проблем
41.
какъв му е проблема на костадинов
04.04.2015 12:39:08
12
7
Аз не моа да разбера какъв е проблема да има др лаборатори в поморие, да не е ЛИНА единствената, има си законови процедури, търгове, конкурси, който иска се явява. що не питахте любимия си д-р Костадинов защо не се яви на търга? не бил уведомен. другите лаборатории да не са ги уведомвали всяка по отделно. не се яви за да говори сега колко е репресиран и да деменозира кмета
40.
До 37
04.04.2015 12:33:57
11
8
Всички наивници, които четат коментари колко бил корумпиран кмета и т.н. трбва да знаят едно: видят ли думите: баничар, алкохолик, хуйбавина лападжиева, зеленчук, кунчо гайдата и т.н. ТРОЛЪТ е един и неговото име е СТОЯН ТОНЧЕВ. Уволниха майка му от общината защото правеше далавери, а и той искаше някаква службичка там и не му се получи, затова сега се изявява като трол. Той само за това става, ама не знам как не е развил шизофрения вече, сам пише...сам си отговаря
39.
До Баничарят Кмет
04.04.2015 12:29:15
7
10
всички та знаем какъв беше ве смешник.ти ли говориш за морал и ценности.докато правеше баничките женати изяде хот-доците на целият град и околията.жалко за децата които взе да ги отгледат крадец и курва.ако беше голям християнин къвто са пишеш с ония другия пияндурник отец иван никога нямаше да си оставиш семейството -БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ Си.
38.
DO 36
04.04.2015 12:28:42
4
6
to da beshe samo kostadinov, ami jelzko deto se chudeshe po cql den kakwa nerednost da si izmisli za vodniq cikyl i vsichkite kratalci kato ovce go gledaha v ochite i mu se vyzhishtavaha. horata kato sa nekompetentni ne si pravqt truda da razberat kakvo vsyshnost se sluchva i se vryzvat na takiva hitri smetkadjii
37.
До троловете
04.04.2015 12:24:38
9
4
Тролът обича да мрази, криейки се зад анонимния си хейтърски профил. А хейтърът мрази наред, срамувайки се да си признае, че реално най-дълбоко мрази себе си. Спотаен зад своята анонимност на онанист в мрака, той се самозадоволява с неистинското си аз, радвайки му се само от фалшив профил, защото не смее да се погледне в анфас. Погледне ли себе си, тролът вижда само собственото си неосъществяване.
36.
браво на кмета
04.04.2015 12:24:18
12
7
Браво на кмета! Разбира се, че ще спечели втори мандат. Той е единственият, който успя да реализира толкова много проекти. Проекти, които сега се използват от "опонентите" му, за да си прокарват интересите. Васил Костадинов е сред тях. Използва страха ви да не останете без здравеопазване, за да влезе във властта. А вие сте глупави и се хващате
35.
До троловете
04.04.2015 12:23:20
8
5
Тролът обича да мрази, криейки се зад анонимния си хейтърски профил. А хейтърът мрази наред, срамувайки се да си признае, че реално най-дълбоко мрази себе си. Спотаен зад своята анонимност на онанист в мрака, той се самозадоволява с неистинското си аз, радвайки му се само от фалшив профил, защото не смее да се погледне в анфас. Погледне ли себе си, тролът вижда само собственото си неосъществяване.
34.
лекар
04.04.2015 12:18:24
5
13
д-р Костадинов - кмет
ще гласувам за него аз моето семейство и всички мои приятели
33.
общинар
04.04.2015 12:16:16
3
11
много си прост Ванка
как се остави съветниците ти да ти икопаят....
не виждаш ли до къде те докараха
я се съвземи
Ама то вече няма смисъл те те подредиха
32.
Фирма от водният цикъл
04.04.2015 12:10:38
3
13
Еий Баничар ли си педал ли си не та знам вземи си плати фактурите от февруари щото го оставяме целият град така разкопан .
31.
въпрос
04.04.2015 11:54:30
4
13
За какви жестоки удари говори този"кмет"?Жестоки са истините, които излизат около него!А най-жестоко е, че иска да ни остави без болница, като я направи в хоспис!Това всички га прочетохме"кмете"
30.
Glarus
04.04.2015 11:03:09
4
7
Как ще пропуснат водни цикъл??? Вие луди ли сте? А можете ли да предположите каква 'парса' има за всички които се занимават със това? Става въпрос за около 100 000 000 лева!'Флагман'- е, интересен си на обществото, но-о-о вървиш по много тънък лед. Това ми идва лекичко като поръчково, за излъскване имиджа на кмета май, а? Не мога да предполагам колко са ви платили за статийката, но хората си виждат и знаят всичко. На Иванчо всичката му на ред, че вади нож на болницата!?! Ами има си поръчка ... не за първи път се правят проблеми! НА НЯКОЙ МУ ТРЯБВА и много скоро ще се разбере на кой. А Парцелчето и сградата са си доста апетитни!
29.
Glarus
04.04.2015 11:03:09
2
6
Как ще пропуснат водни цикъл??? Вие луди ли сте? А можете ли да предположите каква 'парса' има за всички които се занимават със това? Става въпрос за около 100 000 000 лева!'Флагман'- е, интересен си на обществото, но-о-о вървиш по много тънък лед. Това ми идва лекичко като поръчково, за излъскване имиджа на кмета май, а? Не мога да предполагам колко са ви платили за статийката, но хората си виждат и знаят всичко. На Иванчо всичката му на ред, че вади нож на болницата!?! Ами има си поръчка ... не за първи път се правят проблеми! НА НЯКОЙ МУ ТРЯБВА и много скоро ще се разбере на кой. А Парцелчето и сградата са си доста апетитни!
28.
Glarus
04.04.2015 11:03:09
2
9
Как ще пропуснат водни цикъл??? Вие луди ли сте? А можете ли да предположите каква 'парса' има за всички които се занимават със това? Става въпрос за около 100 000 000 лева!'Флагман'- е, интересен си на обществото, но-о-о вървиш по много тънък лед. Това ми идва лекичко като поръчково, за излъскване имиджа на кмета май, а? Не мога да предполагам колко са ви платили за статийката, но хората си виждат и знаят всичко. На Иванчо всичката му на ред, че вади нож на болницата!?! Ами има си поръчка ... не за първи път се правят проблеми! НА НЯКОЙ МУ ТРЯБВА и много скоро ще се разбере на кой. А Парцелчето и сградата са си доста апетитни!
27.
Баничар, скрий се!
04.04.2015 10:38:06
4
15
То бива да си кух, ама чак пък толкова... Хем вижда, че никой не го иска и приема на сериозно и появата му, където и да е тя, предизвиква остри реакции, което му струва много кофи с фекалии на главата, но упорито... Тъпо, ама упорито. Магаре. Треперещо от страх, стола му се клати, а в килията не е като в Гърция. Пък другите да се научат как хем да прибират парите за платени интервюта, хем да не засягат рекламодателите си. Ама то не е работа за халваджии.
26.
от 1 до 24
04.04.2015 10:36:44
9
7
...че сте платени тролове - платени сте! Ама тези дето ви плащат не ви ли направиха сценарий? Да ви дадат различни реплики поне? Защо във всяка статия едни и същи коментари има?-малко творчество проявете моля. Нека бъде по -интересно за нас читателите на коментари. Не всички пасем трева!
25.
.....
04.04.2015 10:29:29
4
13
Ударите са,защото никой не те иска бе,алкохолик.Ще гласувам за доктора с две ръце
24.
поморийка
04.04.2015 09:59:27
4
11
Иване,много си кух.Кой би оставил д-р Костадинов толкова години да има лаборатория без лиценз?Лъжи-но умерено.И след като болницата е общинска,защо не отпусна пари за тази болница?Толкова милиони открадна,че с 1-2 милиона субсидия няма да получиш финансов колапк.Отговори на поворийци с какви пари купи двата имота в Гърция?От заработеното от жена ти ли?Малко са тези които ти вярват
23.
ХЙ
04.04.2015 09:30:41
3
13
Арексиев не може да проумее какво огромно напрежение има срещу него и да е по- консенсусен и да се разбира с хората от града. А не да разчита на футболни прояви , за да си вдига рейтинга. Утре като детето на някой се разболее- няма да ходи на стадиона, а в болницата да го лекуват
22.
споделено
04.04.2015 09:18:06
4
15
ваче се чувствам супер виновна за това ,че му глсувах доверие на Алексиев!Няма да направя такава грешка отново!Мислещите Поморийци надявам се - също!
21.
AHMED DOGAN
04.04.2015 09:06:34
3
15
а ТОЗИ КРАДЕЦ ДА ХОДИ ДА СИ ПЛАЩА В ПАНДИЗА!!!
20.
морски
04.04.2015 08:45:43
2
20
Всичко започна от тази Енева и Кмета се хвана на въдицата и. Какво искате от една Общинска болница ,която работи според възможностите си и си справя на фона на другите Общински болници, които закриха много отделения. Доктори с дългогодишен опит с остаряла техника какво могат да направят повече от това. Само човек ,който си няма представа може да говори такива неща. Младите лекари заминават в чужбина вместо да си кътаме лекарите ние по всякакъв начин гледаме да ги оплюваме и да ги накараме да заминат защото на друго място ще ги лапнат като топъл хляб. На края до там ще стигнат нещата - град без Болница и Училище е град без корени.
19.
до кога
04.04.2015 08:21:36
4
15
на всички трябва да е ясно че от тези 24 000 ии всички останали проекти кмета взема проценти за да
бъдат избрани тези фирми които са
най-продажни и да пишат каквото той каже.как посмя да унижава лекарите ни и продължава да говори по техен адрес абсолютни глупости и измислици.този алексиев е болен.пазете се от него.да казваш на черното бяло е ....
18.
помориец
04.04.2015 08:13:01
2
16
Парното е работило в АГО само един защото до там е прекаран един радиатор и да се пробва дали работи. Само не стана ясно кой ще купува гориво за да проработи това парно за 800000лв И ако това е истина за тези одитори срам и позор. Да се унижават доктори които са доказали своят професионализъм по този начин е просто недопустимо. Нека този доклад да бъде качен в сайта на Общината да видим за какви "огромни кражби" става въпрос нека общественоста да бъде запозната за да си направим изводи. Но ако нещата са изопачени да се харесат на Кмета отговорност да поеме този който ги е извикал и да носи отговорност за казаните думи. Кмете набутаха те в големи интриги и .........
17.
Наблюдател
04.04.2015 07:51:34
2
21
Нека се публикува смешния одит за който плати 24 000 лева на още по смешната одиторска фирма занимаваща се със ромски проблеми .В одита на болницата няма нито една вярна дума .Според одита в Гинекология Д-р Попов и в Хирургия работят едва ли не неквалифицирани олигофрени .Факт е че в тези отделения идват да се лекуват хора даже от Бургас особено в АГО .Но в одита ударае точно срещу тях .Пациентите намалят защото собственик Общината е оставила сградата да се руши . Коридорите приличат на филм на ужасите Това което кмета направи Ремонт на парното за 800000 хил. лева до само едно отделение работи само един ден .Апаратурата се скапа и не може да се работи .Ето това са грижите на нашия кмет за здравеопазването .Хората имат нужда от грижи когато са болни - когато са здрави те сами се оправят .А ти кмете искаш от това да ги лишиш .СРАМ ......
16.
ПРОРИЦАТЕЛ
04.04.2015 07:24:37
7
11
Станете квартал на Бургас и Митака ще Ви оправи града!
15.
the pomorians
04.04.2015 04:22:04
2
22
Я кажи колко лапна от тази обществена поръчка , кмете
14.
ТЕОФАНОС ПАПАМИХАЛАИДИС ДО 12.ЖАН МАРЕ
04.04.2015 01:14:15
6
6
МРЪСНИКО ДОНОСНИК И АГЕНТ,НЕ НАМЕСВАЙ ЧЕРНЕВ,ТОЙ Е НА МНОГО ВИСОКО НИВО И МОЖЕ САМО ДА КОНСУЛТИРА БЪДЕЩИЯ КМЕТ,А И ОТ СОФИЯ НЯМА ДА ГО ПУСНАТ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЪПАНАРИ КАТО ВАС!
13.
да
04.04.2015 01:12:21
2
5
http://www.cross.bg/kameno-otgovornik-signala-1432642.html#axzz3WHpFdrcz
12.
ЖАН МАРЕ
04.04.2015 01:07:02
7
15
Ако искате Поморие да стане Европейски град,то трябва да изберем свестен кмет еродиран и културен с връзки в Европа,некорумпиран,да не е бил келнер,пиколо и баничар....Най добре ще ръководи града професор Чернев!
11.
Ближа на Пеевски и Борисов задниците
04.04.2015 01:04:19
3
17
Банчарят съм и съм посран. Изпълнявам каквото ми кажат, защото съм пробит. Хванаха ме! Не компромати, а документи имат. Ако се наложи ще жертвам Гайдата. Ченгето ме пее, но знае прекалено много и не мога да го махна. Войната също е в играта.
10.
usual
04.04.2015 00:47:02
4
18
Педерас махай се от Поморие превърна града в кочина !!!!!!!!!! Не те ли е срам бе аз ТАНК ли трябва да си купя за да карам6f в Поморие????????????
9.
цорю
03.04.2015 23:58:57
3
20
кмете,в най-важния ти град в общината след Поморие,все още спира тока,като закапе дъжд и газят кал,щото половината улици не са асфалтирани.2015 год.ЕС
За къв втори мандат говориме???
8.
помориец
03.04.2015 23:56:27
8
22
Д-р Костадинов има потенциал за кмет на гр. Поморие. Човек с доказан професионализъм и мениджърски усет.
7.
Широкия
03.04.2015 23:53:48
4
19
Кмете, слагам ти го нежно и неангажиращо. Изпотрошихме си колите, не можем да излезем от домовете си без на нагазим кал и прах, като излезем/връщаме за/от работа чакаме с часове багери, камиони, валяци, автобуси да се разминат в малоумно затворени/запречени улици....бахти организацията, бахти чудото е тоя воден цикъл.
6.
ALEKSIEV -Nezavisimiq KMETot DPS !
03.04.2015 23:50:32
3
16
KUKUNCO GGAIDOFF i BANICARQ ALEKSIEV - sa tandem za CENTRALNIA BURGASKI ZATVOR .....
I ZA KAKYV GERB NI GOVORISH, KORUMPIRAN BANICARU ??? GERB SHTE SI IMAT DRUG KANDIDAT ZA KMET, PODKREPEN ot NFSB i REFORMATORITE.
NA TEB TI OSTAVA, DA SI ot DPS KANDIDAT KMET , AKO SHTE TI E PO BEZLICNO - NEZAVISIM, PODKREPEN TVYRDO ot DPS I CIGANITE.
BEDNI MI IVANE, PYTNIKO ALEKSIEV.
5.
ЧУк
03.04.2015 23:48:17
3
15
Ще греят грозните стари постройки за които не се погрижихте,болницата също ще "грее". Пак нищо не казвате за аферата "Кабланд" (празни приказки). Нова придобивка Шкода за над 30 хиляди лева , От нашите пари , .
4.
Гладна кокошка просо сънува
03.04.2015 23:20:29
3
21
Ваньо престани да ревеш като ощипана мома,ами кажи как се замогнахте с Гайдов и други твои протежета и роднини.
3.
сем. Касабоглу
03.04.2015 23:05:33
4
23
Ей, така си прайм парички ний от кметове-некадърници...
2.
03.04.2015 22:54:18
3
15
Ако се обедини с крадливите Поморийски реформатори АУТ с голям ШУТ
1.
в
03.04.2015 22:49:27
4
15
Сложете едно видео да видим как говори дали има класа и знания --- да го сравним с европейските кметове.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори