×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ромските махали станали автономни, евродепутат обвини ДПС за подклаждане на расизъм


Ромските махали станали автономни, евродепутат обвини ДПС за подклаждане на расизъм
Има цели села и махали в България, които са станали автономни цигански райони. Там външни хора не са добре дошли, защото се подклажда расизъм, каза Ангел Джамбазки
02 Април 2015, Четвъртък, 12:44 ч.

„Защо циганчетата в „Надежда“ не викат „Марсианците на кайма“ и защо не знаят, че са български граждани? Защото някой им е внушил, че законите важат само българите“, каза Ангел Джамбазки

Има цели села и махали в България, които са станали автономни цигански райони. Там външни хора не са добре дошли, ако не са от ДПС, от правозащитен комитет, или не са по покана. Хората там не са грамотни, но много добре са образовани за правата си. Те знаят какво да кажат на социалните, пред камерите и как да си искат придобивки, но твърдят, че законите важат за българите, а държавата е, за да им дава пари. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.
Той коментира репортажа за това как деца раждат деца на Миролюба Бенатова, който бе излъчен за първи път в предаването "ДикOFF".
Водещите и авторът на скандалното видео припомниха как деца от циганската махала в Сливен крещяха пред камерата „Българите на кайма“, а родителите им вървяха след Бенатова и й повтаряха „Бягай оттук, да не взема патлака“. Една от героините в репортажа казва за 12-годишните майки „нямат пари, но държавата нали дава!?“. Бабата на друго невръстно ромче пък казва „Законите са да се спазват от българите, а не от нас“.
„Те не знаели какво е българско гражданство ли? Тогава защо не викат „Марсианците на кайма“!? Това да не е реклама на Родопа – Смолян!? Тук става въпрос за целенасочено подклаждане на расизъм в малцинството“, подчерта Джамбазки.
Депутатът от ДПС Янко Янков пък заяви, че ситуацията в квартал „Надежда“ е такава от времето на социализма. „През 1995-1999 г. бях кмет на Сливен. Сега обстановката е същата. Тези хора са доста по-емоционални и нямат представа какво значи българин и български гражданин“, заяви народният представител. На въпроса обаче дали с колегите от партията си помага на 12-годишни момичета да мислят, че държавата е затова да им дава пари, той не отговори. Жената, която казва това, така го разбира, защото не е образована, измънка Янков.
Миролюба Бенатова обаче го прекъсна и каза, че хората в махалата са много образовани по отношение на това какви права имат. Не, те се ръководят от инстинкта, обясни бившият сливенски кмет.
„Вие сте от партия, която се нарича Движение за права и свободи. Оказваме се в ситуация, в която малцинството в територия, в която се намира само то, не спазва закона и нарушава правата на другите“, добавя водещият Виктор Николаев, а Янков твърди, че това не било вярно.
Циганите в България се използват политически от много организации, а последната от тях е ДПС, подчерта Ангел Джамбазки. След като разговорът с опонента му стана почти невъзможен заради това, че той повиши децибелите, евродепутатът го прикани да си говори на „абе“ в махалата с гласоподавателите на ДПС. Вие сте народен представител и трябва да си мерите приказките, подчерта патриотът.

В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
6
Коментара по темата
6.
DO 3
02.04.2015 19:00:24
0
1
ZABRAVI AGITKITE NA BOTEV I LOKOTO.
5.
DO 3
02.04.2015 19:00:24
0
1
ZABRAVI AGITKITE NA BOTEV I LOKOTO.
4.
kiro
02.04.2015 17:33:26
1
2
И какво ще направим - нищо !!! И да ни ебат, пак ще си мълчим. Такава мизерна нация сме си.
3.
аз
02.04.2015 10:53:10
1
6
Обединяването на феновете на Левски и ЦСКА може да ги сложи на мястото им
2.
Събуждане
02.04.2015 10:41:35
1
15
Трябва да стане както в Катуница ли,че да се събудим,...А?Там 30 год. безчинства и се мисеше за недосигаем,циганския род на мангала Цар Киро.Политиците мълчат,защото им се наливаха парички.И трябваше да си заминат нелепо две млади момчета БЪЛГАРЧЕТА че да се надигнем ,това ли отново чакаме.Там бяхте сидетели как за една нощ футболните агитки изкормиха и запалиха всичките 6 къщи на мазния мангал.Сега всичко е спокойно и кротко!!! Сами се сетете как трябва да се действа за да е мирно и кротко.
1.
джак изкормвача
02.04.2015 10:27:59
2
22
Потресен съм от това което показа Бенатова.Мръсни ,долни,жалки,човекоподобни цигански изчадия,вас правителствотот няма да ви оправи,но организираните футболни агитки,рокери,скинарите и ред други групи,ще ви натрошат точно за по-малко от час.Лежите по гръб и смучите като пиавици държавата.Крадете,убивате,безчинствате и какво ли още не.С нищо не допринасяте за тази държава.Само се множите като плъхове.Мамицата ви мръсна циганска сган.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори