×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Гражданската война и малките циганета, размахващи средни пръсти: Българите на кайма! Българите на сапун!


Гражданската война и малките циганета, размахващи средни пръсти: Българите на кайма! Българите на сапун!
За етническата, битова, циганска престъпност. За фалшивото им образование. За житейската и трудова непригодност на обитателите на циганските автономни райони в държавата ни
31 Март 2015, Вторник, 18:00 ч.
Автор: Ангел ДЖАМБАЗКИ за Lentata.com

По следите на една от най-младите родилки в махалата, иронично наречена „Надежда“, или войната, която няма да видите осъдена от саксиените „правозащитници“

Гражданската война, водена със средствата на битовата етническа циганска престъпност, получи своя лозунг. Получи своя девиз. Политическо изражение.

Репортаж на Миролюба Бенатова, по следите на една от най-младите родилки в сливенската циганска махала, иронично наречена „Надежда“.

По-право - циганската автономия, наречена „Надежда“.

Показателно и недвусмислено отношение на населението от автономията, към „пришълците“ с камерата. Които са дошли „неканени“. И ходят по „техните“ улици. Без да искат разрешение. От „местните“.

Много ясно се откроиха основните „тези“ за обитателите на автономията, цитирам :

„Я напуснете квартала, да не взема патлака“.

„Нямаме средства да гледаме толкова деца, ама тя държавата нали затова дава пари“.

„Правим деца, защото няма с какво да се занимаваме“.

„За българите трябва да важи закона“.

Наглост, дебелоочие, вулгарност, простащина, неуважение към обществото.

И най-важният, най-показателният момент – тълпа малки циганета, момичета и момчета, които показваха средни пръсти и, каквото там имат, и крещяха „Българите на кайма“, и „Българите на сапун“.

Толкоз. За всички, които си навират главата в задника и се правят, че няма „цигански“ проблем в държавата. За тези, които твърдят, че ние сме „расисти“ и „ксенофоби“, защото говорим за този проблем.

За етническата, битова, циганска престъпност. За фалшивото им образование. За житейската и трудова непригодност на обитателите на циганските автономни райони в държавата ни. За това, че те наричат педофилията си „традиция“. И продължават да я практикуват масово.

Затова, че законите на Република България очевАдно не важат на територията на циганските автономии.

За това, че някой е разказал на „бъдещето на нацията“, което се кривеше и жестикулираше вулгарно, брутално и невъзпитано, че българите трябва да се правят на кайма. Защото надали това изречение са го чули и видели от „сексовете“(цитат), които гледат по цял ден, защото „нямат какво да правят“. По думите на една от родилите на 14 години.

Това значи, че в тази, вероятно и в други автономии се обсъжда възможността българите да бъдат правени на кайма и на сапун. При това от възрастни, при това в присъствието на наследниците им, горди носители на цигански практики, традиции и обичаи.

Пак повтарям този лозунг – „Българите на кайма“. Той вече е в действие. На кайма бяха направени стотици обикновени, почтени, трудолюбиви българи - възрастни хора, млади момичета, че и корави мъже, имали лошия късмет да се срещнат с представителите на автономията и техните брадви, колове и лопати. За по 5, 10, 20 лева или просто от злоба.

Какво е това? Цигански расизъм? Циганска ксенофобия? Апартейд?

Да, това. Това означава лозунгът „Българите на кайма“.

И тук очаквания въпрос – „Какво правите вие?“. В рамките на закона – предлагаме промени в Наказателен кодекс, Наказателно-процесуален кодекс, Закон за контрол над общоопасните средства, Кодекс за социално осигуряване, Семеен кодекс, ред други нормативни актове, засягащи „инвалидните“ пенсии, образованието, трудовата и образователна „повинност“ и прочее и прочее. Това е нашето законодателно предложение с цел смазване на бруталната етническа циганска престъпност.

Тези промени трябва да се приемат и приложат. Със съгласието на цялото българско общество. Всичко друго ще означава разгаряне на тлеещата гражданска война по границите на циганските автономии.

Гражданска война, която няма да чуете или видите да е осъдена от Красимир Кънев и останалите грантови и саксиени „правозащитници“. Както и няма да чуете коментар от Красимир Кънев по темата „Българите на кайма“.

Аз лично нямам съмнение какво да правя, ако някой цъфне на прага ми, с намерението да ме направи на кайма. Съветвам настоятелно, всеки, който не желае да бъде направен на кайма, да се подготви по темата.

В категории: Животът


Флагман.БГ 7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен 18/04/2024, Четвъртък 22:00 0
Това са най-трудолюбивите зодии
Това са най-трудолюбивите зодии 18/04/2024, Четвъртък 21:20 0
16
Коментара по темата
16.
гнусна сган
01.04.2015 01:35:25
1
8
Искам да екстрадират тази сган. НЕ искам децата ми да се заробват в простотия...Наскоро посетих селото в което прекарвах лятната ваканция при баба ми ... останах потресена от това което видях ... в училището имаше само цигани ама прости мангали ... които след 4 години тръгват да крадът по черноморието. Преди 10 години нямаше нито един ром там , а сега няма нито един българин ... задайте си въпроса сами КАКВО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ЧАКА ДЕЦАТА НИ?
15.
до номер5
31.03.2015 23:24:16
1
4
Защо да затриваме космоса,по добре на круиз с картонените кораби.
14.
БОЙКО
31.03.2015 18:08:14
0
11
А БЕ Я ИМ СПРЕТЕ ПОМОЩИТЕ НА ТАЯ МРЪСНА ЗГАН ДЕТО НЯМА НИКАКВИ ЗАСЛУГИ КЪМ ДЪРЖАВАТА ДА ВИДИМ ДРУГИЯ ПЪТ ТЕЗИ МАНГАЛИ ГНУСНИ ДАЛИ ЩЕ ИМАТ СИЛИ ОТ ГЛАД ДА ПОКАЗВАТ СРЕДНИ ПРЪСТИ ИЛИ ЩЕ СЕ МОЛЯТ С ДВЕТЕ РЪЦЕ ЗА ХЛЯБ МАЙКА ВИ ЦИГЪНСКА
13.
ТАНКИСТ
31.03.2015 16:52:48
2
8
ПРЕДИ ГОДИНИ КОГАТО ИМАШЕ АРМИЯ И ДЪРЖАВА И НЯМАШЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ЕДИН ОФИЦЕР БЕШЕ СРИНАЛ ЦЯЛ ЦИГАНСИ КВАРТАЛ С ТАНКА,МАЙ НЕЩО БЯХА НАПРАВИЛИ НА ДЪЩЕРЯ МУ,СЛЕД ТОВА ПОТУЛИХА СЛУЧАЯ
12.
БиБи
31.03.2015 15:30:14
0
12
На шлепове, и храна за попчетата. За има няма година, ще намалим популацията на едните, за сметка на по-доборото :)
11.
bg mafiqa
31.03.2015 15:29:30
1
7
datie eba romite otiwam s mlqkoto i rusna q7 male boi
10.
И аз
31.03.2015 14:53:15
2
15
Мисля да убивам по 1 мангал на ден :) . Ами как ще се отървем от тая напаст иначе. Политици турци и цигани се пазят заедно. А ние Българите да му мислим
9.
Аз
31.03.2015 14:41:54
1
15
Мисля да убивам по 1 мангал на ден :) . Ами как ще се отървем от тая напаст иначе. Политици турци и цигани се пазят заедно. А ние Българите да му мислим
8.
СТАРОТО
31.03.2015 14:22:41
1
12
ТРЕПИ МАНГАЛИТЕ...
7.
Менгеле
31.03.2015 14:12:17
3
11
Напалм
6.
opi
31.03.2015 14:01:40
1
22
къде е ся тоя Хафъзов дето защитава тея маймуни да каже нещо да го е.а сфинската опашка
5.
Менгеле
31.03.2015 13:52:41
1
18
Човечеството има нужда от експерименти в космоса с живи организми ...
4.
Менгеле
31.03.2015 13:52:41
0
14
Човечеството има нужда от експерименти в космоса с живи организми ...
3.
Зоро
31.03.2015 13:27:55
0
17
Всички управляващи ги свикнаха така!
Ние им плащаме сметките,даваме помощи.....
И резултата е налице.
За съжаление!
Няма да се променят нещатата!
Жалко за българския народ!
2.
аз
31.03.2015 13:18:40
8
14
Ай стига празни приказки. Мангалите ще те разкъсат. Свърши се. Това е началото на края.
1.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31.03.2015 13:15:16
0
22
МАНГАЛИТЕ НА ДРОПСЪРМА - ХРАНА ЗА КАНИБАЛИТЕ НА НЯКОЙ ОСТРОВ !!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми Това са най-трудолюбивите зодии Това са най-трудолюбивите зодии 4 зодии са много упорити, дават всичко от себе си в работата Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук
Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори