×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъже, вижте как да я подлудите в леглото! /18+/


Мъже, вижте как да я подлудите в леглото! /18+/
Тя ви чака, тя е готова за вас, а вие?
27 Март 2015, Петък, 23:09 ч.

Най-разтърсващ е вагиналният оргазъм, но трябва доста да се потрудите

Да накараш партньорката си да достига до вагинален оргазъм означава само едно – перфектен сексуален живот. Защото отдавна е доказано, че именно този вид екстаз е силен стимул за още и още секс. Преди време се е смятало, че много малко жени могат да го изпитат, но последните проучвания и теории разбиха на пух и прах тези безсмислици. Браво!



Истината е, че всяка жена може да достигне до вагинален оргазъм. Истина е, че той е многократно по-приятен от клиторния. Истина е, че се случва малко по-трудно, но с правилните насоки може да се превърне в неизменна част от сексуалните ви контакти. Как? Запознайте се с няколко съвета, които и двамата партньори трябва да запомнят добре.



Като за начало, поработете върху психическата нагласа. Защото оргазмът (от който и да е вид) не бива да бъде цел! Целта е удоволствието. Съсредоточите ли се върху оргазъма, почти сигурно е, че няма да го изпитате. След това идват времето и мястото – ако партньорите са притеснени или разсеяни, екстазът непременно ще им бяга. Но до тук с психиката, нека минем към същинската част.



Забравете за стимулирането на клитора по време на секс. Тактиката е точно обратната – тези работи се правят преди половия контакт. Галете с пръсти и език клитора, но не й позволявайте да свърши. Силната възбуда е от решаващо значение за вагиналния оргазъм. Ако си свършите добре предварителната работа, много малко след самото проникване ще доведете партньорката си до желания връх.



Важна е позата! Има една хитринка, която много ще ви помогне. При мисионерската поза, сложете под дупето на партньорката една по-твърда възглавница и тогава започнете акта. Как ще помогне това? Опитайте и сами ще ни благодарите за съвета. :)



Ако се наложи, използвайте лубрикант. Мъчите ли се на сухо, до никъде няма да стигнете. Дори болезненото усещане може да помрачи желанието за секс и у двама ви.



Пробвайте различни ъгли на проникване и различна сила на натиска. Някои точки във влагалището имат нужда от по-силен натиск. Само че не го правете изведнъж, защото може да предизвикате болка. Просто постепенно увеличавайте силата на проникване и следете реакцията на половинката. Ако я чуете лудо да крещи, че иска още и да не спирате, или пък ви притиска по-силно до себе си, значи сте на прав път.



И нещо, което много двойки пренебрегват - устата не е само за ядене! Мръсните думички по време на секс не са мръсни, а направо вълшебни. Не забравяйте, че на първо място оргазмът идва от мозъка!



Има и още един ход, който включва откриване и стимулиране на G-точката, но отсега ви казваме, че е рисков. Защото, ако се вглъбите прекалено в това да я търсите и да налучквате, дали сте успели, може да прецакате цялата атмосфера. Но все пак, опитайте – тя се намира на 2-3 см. от входа на влагалището и представлява лека овална издатина.



За подобаващ финал, ще наблегнем отново на най-важното – спрете с акцентите върху клитора по време на акта! След клиторния оргазъм, повечето жени изпитват свръх чувствителност на мястото и не желаят да бъдат докосвани. По този начин ентусиазмът им да продължат със секса намалява. Докато след вагиналния оргазъм, всяко проникване във влагалището става много по-приятно. А това е предпоставка за още един и още един, и още един оргазъм. Не се шегуваме! Съвсем спокойно можете да я зарадвате с множествени оргазми! Всъщност това е и тяхната тайна.



Е, както виждате, не е чак толкова голяма философия прословутият вагинален оргазъм. Така че, нищо не ви пречи да направите секса много по-вълнуващ, а и по-запомнящ се.



2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
фен
27.03.2015 21:54:23
1
1
eeee bravo be
1.
Бургазлия
27.03.2015 20:42:04
2
5
Браво! Ей такива статии само да пишете!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори