×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Джена взе 2 бона бакшиш от мутра, после си ги изработи в леглото му


Джена взе 2 бона бакшиш от мутра, после си ги изработи в леглото му
Доста зор са видели мутрите да напъхат пачките в напращялото "портмоне"
27 Март 2015, Петък, 22:09 ч.

Певицата била леко възмутена и скрила срамната случка


Фолк певицата Джена е станала жертва на крайно унизителна и ужасна случка.
От срам и заради статуса си на популярна певица, изпълнителката е запазила в тайна инцидента и не се е обърнала към полицията.
Изпълнителката е взела 2 бона башкиш от мутра, който след това я принудил да си ги заработи в леглото.

Джена имала нощен ангажимент в ямболска дискотека, където близо 2 часа извивала глас пред пълно заведение. Във ВИП сепаретата се били разположили местни големци, които, обилно почерпени, раздавали щедри бакшиши на певачката, а от своя страна тя не спирала да поздравява патроните с хитовете си. Очевидци свидетелстват, че брюнетката е прибрала от сепарето поне 2 бона парса, тъй като мъжете не спирали да й дават петдесетачки и стотачки след всяка песен.

„Гледката беше като от зората на 90-те. Джена сякаш забрави, че е на публично участие, надуши къде са парите и не спря да се върти около сепарето, където бакшишът й се тъпчеше в деколтето. Циците й пращяха от възмалък корсет, където тя криеше стотачки“, разказват присъствали на колоритната сценка.

Липсата на опит на Джена в мутренските години обаче й се е отразила пагубно, тъй като очевидно не била запозната с правилото, че мутрите не дават даром толкова големи суми току-така, пише hotarena.net, позовавайки се на "Всеки ден".

Певицата останала след ангажимента си на масата на мафиотите, тъй като не успяла да се изтръгне от пипалата им. Озвучителят и шофьор на Джена си тръгнал към хотела, оставяйки я да разпива и да се забавлява в компанията на щедрите господа.

В разгара на купона обаче едрогърдата изпълнителка разбрала, че сиренето е с пари и бакшишът й не бил за хубавия й глас. Щедрият й спонсор успял да я завлече в хотелската си стая, където тя заработила с тялото си стотачките, които й били бутани в деколтето.

Джена е известна сред колежките си като една от най-лесните за склоняване към секс. Преди време певицата бе спрягана като държанка от депутат от ГЕРБ, който се оплака, че е пръснал по нея джип, апартамент, 20 000 лева кеш, както и оправяне на кредитите на майка й Пенка в замяна на сексуални услуги.
Политикът по-късно разбрал, че докато въртял любов с нея и пръскал хилядарки, паралелно с него тя си лягала и с други мъже, за да оправя финансовата бъркотия в живота си.

В категории: Лайфстайл


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
I write from abroad
31.07.2017 12:47:29
0
1
And I think need: peace on Earth and good among people
9.
реалист до 7
31.07.2017 00:21:50
0
3
Ти не си фолк певицата Джена, а явно си някакъв педал травестит /а с такива сега е пълно/, и не занимавай нормалните хора с изродските си истории, лъжи и глупости! Не знам има ли нещо вярно в тази статия, но изнасилването /било със заплаха, ултиматум или насилие/ е ужасно за всяка жена /дори и да е била леконравна жена, но не вярвам, че за нея е вярно /че го е правила и т.н/ писаното тук в края, че - "Политикът по-късно разбрал, че докато въртял любов с нея и пръскал хилядарки, паралелно с него тя си лягала и с други мъже, за да оправя финансовата бъркотия в живота си."/ и то предполагам за последствията в живота `и - тя /а може би и нейни роднини да страдат от това/ цял живот да носи бремето, че е била изнасилена жена и после с какво самочувствие и радост може да продължи в живота. Така, че когато пишете мислете и проявявайте човечност и съчувствие - още повече към човек от женски пол!
8.
до 7
28.03.2015 15:46:34
1
4
Джено курво умряла, прибери се на село !!!
7.
джена
28.03.2015 09:49:07
4
9
Спрете с глупостите постоянно по мой адрес и на колежки! По случайност попаднах на тоя сайт ,по-точно мой фен ми писа във фейса. Изобщо нямаше такова нещо! Нямах участие в Ямбол, а просто попаднах там. Млякото и Руснака ме бяха взели с Q7-цата и ме водиха към Грудово да ме ебът и докато шмъркахме и ги ебах стигнахме в Ямбол и там влязохме в една чалга и Руснака познаваше едни хора и седнахме при тях. И по едно време Млякото вика ай качисе да попейш ши земеш някой лев и аз нали съм лакома курва и зах да пея. Тия дет бяхме седнали при тях зеха да дават пари и аз продължих. Дон Клементе и той беше там и той докато не беше много друсан искаше да ме ебе в тоалетните обаче неможа да го дигне и продължи да друса. Като се върнах на сепарето видях, че Млякото и Руснака охраната ги беше изхвърлила щото искали да ебът единия барман и аз нямаше с ко да се прибера, а не ми се хващаше маршрутка нали бях дошла с Q7-ца. След тва единия баровец си извади хуя и аз му го лапнах щот ме е гнус да го гледам и отидохме всичките без Млякото и Руснака в стаята и ме ебаха сичките без Млякото и Руснака те ме бяха ебали преди това. Всичко е наред ама още ме боли гъзъ щото единия е бил в затвора и имаше топчета!
6.
!!!
27.03.2015 22:26:59
2
12
ей за т'ва казвам че са курви, никой чалгар да не ми се сърди !!!
5.
Бургас
27.03.2015 21:53:20
1
5
То в Ямбол мутра до мутра да се чудиш кои са.
4.
Дон Каменте -Крастника и Веско ДИЕМЕКСА
27.03.2015 21:53:05
2
1
i az biah tam v separeto,pih 20 godishno jonu yoker i shampansko don pireniom i dadoh na jena 800 evro bakshi6,posle razbrah che q ebal drug.az ne q ebah zashtoto s edni igrachi ot iambol shmarkahme piko i se ubihme mnogo.No vesko dmx-са eba ednata ohrana
3.
Георги
27.03.2015 21:44:14
3
4
Абе кой ще иска да спи с това нещо?! На нея циците ѝ са по-увиснали от нянките на дърта дойка.
2.
МУТУ С КЛАРНЕТА
27.03.2015 19:49:54
3
8
който плаща той поръчва музиката ,ко са прай на алтава тая
1.
dffj
27.03.2015 19:46:45
15
3
ei neshtasnici takiva!!!Samo mojete da si mechtaete Djena da si lqga s nqkoi za pari!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори