×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Айтос Васил Едрев: Нов мандат? Трябва да видя първо одобрение от хората!


Кметът на Айтос Васил Едрев: Нов мандат? Трябва да видя първо одобрение от хората!
Ако се кандидатирам за втори мандат, отново ще избера формулата - независим, каза градоначалникът
24 Март 2015, Вторник, 21:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Искам да довърша работата си за промяна на града и тогава ще взема решение, каза градоначалникът


Имам работа, която трябва да довърша през следващите 2 месеца, да видя настроението на хората и това ще покаже дали ще се кандидатирам за втори мандат, каза кметът на Айтос Васил Едрев. На изборите през 2011 година той се кандидатира като независим, но на втори тур получи сериозна политическа подкрепа.

„Трябва да довършим храма в парк „Славеева река“, пътя до Тополица, да продължим работата по изграждането на пречиствателната станция. Има промяна в града, но трябва наистина тя да се усети и да има одобрението на гражданите. Като видя, че това се получава – ще взема своето решение“, добави градоначалникът.

Едрев е може би единственият кмет в Бургаска област срещу когото няма ясно изразена опозиция в местния парламент, нито конкретна политическа сила, която да стои монолитно зад гърба му. Още в началото на мандата в негова подкрепа се обявиха всички политически сили в местния парламент с изключение на БСП. Решенията по неговите докладни записки са приемани обикновено с мнозинство, въпреки критиките, отправяни в залата по време на сесии.

„С Общинския съвет сме имали много добър диалог. В началото може и да имало проблеми, може и ние да не сме подготвяли правилно докладните записки или пък някои от общинските съветници да са нямали опит, но вече се получи добра спойка. Няма тежка партийна опозиция. Може би това се дължи на доброто взаимодействие, на контактите, които поддържаме“, добави градоначалникът.
Той е категоричен, че ако се яви отново на изборите наесен ще избере същата формула, като тази през 2011 г. - независим.

„На този етап не сме водили разговор с политическите сили за евентуална подкрепа. Предполагам, че най-големите политически сили ще имат свои кандидати. Това е тяхно партийно решение“, каза кметът Едрев.

В Айтос със сигурност свои кандидати ще имат БСП, ГЕРБ и Патриотичния фронт, както и Реформаторския блок и АБВ, поне според заявките на представители от областните им централи. Като най-изявен оратор сред социалистите на този етап в Общинския съвет се изявява общинският им лидер Андрей Андреев, който обаче често се отплесва в идеологически изказвания. От ГЕРБ пък най-активни са Пенчо Желев и Даниел Орлов. В местния парламент в момента сериозно присъствие има и Реформаторския блок. Там като представител на Синята коалиция е бизнесменът Стоян Колев, както и лидерът на Движение България на гражданите Дамян Денев. Денев е сред най-дейните общински съветници, но самият той е заявявал, че няма амбиции да се кандидатира за кмет, а може да бъде полезен с работата си в местния парламент. Същевременно в общината набира скорост и Патриотичния фронт, които имат реален потенциал да спечелят стабилен резултат в общината, където населението е смесено. В Айтос се очертава ДПС да не излъчва свой кандидат за кмет. С гласовете от съставните селища ДПСобаче печели години наред мнозинство в местния парламент, а няма кмет, който да е избран без гласната или негласна подкрепа на партията.

В категории: Айтос


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
39
Коментара по темата
39.
Ш Ш
24.09.2015 16:39:09
0
0
Искаме Ружди за кмет, от ДПС та малко да ви поразбутаме с наши хора, местната власт ще бъде наша защото в всички случаи в парламента ще имаме болшенство, вашите хора, няма да излязат да гласуват.......................
38.
ее
07.09.2015 12:39:00
1
0
искаме работа в администрацията за нашите деца мюсюлмани които са с висше образование а работят каквото им падне, кога ........................................................................................................................................
37.
ч ч
27.08.2015 14:34:21
1
1
Не одобряваме г-жа Лалева от СОУ ХР.БОТЕВ А-с която отдавна трябваше да е пенсионерка да се бие в гърдите и да казва- близка съм с кмета, директорката ми е приятелка затова ще работя до когато си искам никой не може да ме мръдне от стола- специалист по всички въпроси е жената, не я изсрам................................
36.
ш л
27.08.2015 11:27:10
0
0
Едва ли има по голям хитрец от Вас до кога ще държите служители навършели години за пенсия на работа като например сестра Ви, Данова, Господинова, Стоянова и още много други; ами в училищата и детските градини е пълно с такива докога НАШИ И ВАШИ; за едни важат законите за други не; бъдете справедлив освободете всичко старо дайте шанс на младите не дразнете хората с това кадърни и знаещи никой не е останал ненаучен не се оправдавайте БЕЗРАМНИК има ли още ваши хора за управяне побързайте; още веднъж пенсионерите вън, това не може да се търпи повече; за едни майка за други мащеха не се подигравай с народа...........................................
35.
ф ш
27.08.2015 09:19:30
0
0
стига
34.
ф ш
27.08.2015 08:54:24
0
0
стига
33.
ф ш
27.08.2015 08:52:54
0
0
С Т И Г А
32.
без думи
26.08.2015 17:32:26
0
0
Едва ли хората са нацяло отчаяни ка то гледат каква порнография се вихри в Айтос на партийна основа
Внука на Бай ТОШО Тодор Славков с партия Напред България подкрепя десния кандидат на ГЕРБ
АБВ ПЪРВАНОВ подкрепя десния кандидат на ГЕРБ
ДПС КОЯТО Е НАЙ дясната партия и взе под обръча си послушното момченце васко под крилото на ТАТКО Доганов
Гошко и пете ЯНЕВ И лалите много ми отиват на костюма от партии който си уши Г-н Кмета васченцето
БРАВО ВАСКО САМ СИ ГО УШИ СЕГА САМО ОСТАВА ДА СИ ГО НОСИ СЪС ЗДРАВЕ
ЧЕСТИТО НА АЙТОЗЛИИ С ТАКЪВ ОГ ИЗДЕЛИЯ КМЕТ КАТО БОНИЩЕТО НА АЙТОС
31.
гербер
25.08.2015 23:27:07
0
1
Браво на Краси Енчев когато разбра какво трябва да предлага се отказа от участие в преговорите за ОИК при Кмета
Достойно каза аз няма да участвам в такъв заговор
30.
до 29
21.08.2015 14:47:17
0
0
алчно дупе кръв сере излезе от власта адиос
29.
към анонимен
13.06.2015 00:42:35
0
0
Защо не си напишете първо името, закрилнице? И на мен ми се гади от твоя приятел. Една дупка не е оправил в града.Великодушие- нещо май не си наред с главата!Благородство- къде го видя това в него.А теб като толкова много ти се работи и го даваш за пример приятеля ти от детството, ще ви пратим да белите скариди октомври, а може и на лавките да те уредим. Седнала за този дупедавец оценки да ми дава. Бог да ти е на помощ на тебе, защото скоро ще удариш фереджето с тая простота в душата си.
28.
йй
17.05.2015 23:19:24
0
0
Ей, анонимен!ТИ МАЙ СИ НАЙ- ГОЛЕМИЯ СЛЕПЕЦ С ОЧИ.
27.
анонимен
13.05.2015 23:52:18
1
4
Айтозлии, изчетох всичките ви простотии и ми се гади от вас!!!Само плюете, плюете и пак плюете....Що за злобно и комплексирано племе сте? Срамувам се , че живея с такива "хора"в един град!Познавам Едрев от дете и се застъпвам за него, че е великодушен и благороден човек!Той е ЧОВЕК на първо място за разлика от неговия предшественик например !Защо лаете все едно и също за дупките по улиците ? Вярно , в окаяно състояние са, но и те ще бъдат оправени, както е предвидено. Заслепени сте от злоба и не виждате положителните неща, който се случиха досега в Айтос благодарение на него! Накратко: на първо място са работните места - това е най - важно за хората : мастерхаус, фабриката за скариди , лафките, срещу които също се бълват отрова и жлъч...това са РАБОТНИ МЕСТА, ХЕЙ ХОРА!!!Открити са и нови спортни площадки , които също са важни поне за децата ни, зелените площи се поддържат красиви и чисти както никога досега!!! Има ли друг кмет, който е правил толкова много за града ни ?Е , да , имаме едни фонтани от предишната управа за замазване на очите на гражданите и толкова . А нещо наистина съществено и нужно на хората в този град ??? НИЩО . ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО.Със сигурност предстоят и още много добри промени за града ,но само ако разбира се сегашния кмет продължи да управлява. Аз лично ще гласувам за него отново и отново. Така че ,хора, отворете си очите за хубавите неща около вас , отворете и сърцата си за доброто, което някой прави ЗА ВАС , и не на последно място отърсете се от тази злоба , която ви кара да плюете и хулите без основание! Иначе....Бог да ви на помощ!
26.
я кротко бе - някой!
02.04.2015 12:24:59
4
4
туй че не ти са отворил парашута и не ти минал номера l общината нас ко нa засяга
25.
някой
02.04.2015 00:38:55
0
4
Чудя се и се мая!Сърцето ми затуптя.Инфаркт ще получа от тебе Васко.Как може да си толкова нагъл в изказванията си.Какви проекти ще довършваш?!Освобождавам те и марш да сееш картофи!А за настроението на хората ще ти кажа лично аз, че никой не те харесва, не те искаме, направи само бели, предаде много хора. Чудя се още как спиш с този товар на сърцето.
24.
Любомир
27.03.2015 13:58:08
1
8
Господин Едрев с това пасивно поведение относно пътищата в града не мисля че е редно да говорите за 2-ри мандат . Редно е и вие да допринесете за облика на града та поне ви запомним с нещо хубаво ! Знам че дупки се кърпят преди избори но все пак и вие живеете в този град . Засрамете се !
23.
До 18
26.03.2015 11:25:35
0
20
Много точно си го казал. Ако Едрев може да стане и да каже "ето този проект е мой" ще му се зарадвам. За съжаление дори довършването на толкова много проекти не върви нито по график нито като финансиране. Добре, че предходните Кметове оставиха нещо в процес на работа и най-важното идеи. Иначе е достъпен само, че ако отидеш на вилата му във Велинград. Абе трябва промяна, но няма кой да я направи в Айтос за съжаление !
22.
до OPI
25.03.2015 14:32:42
4
3
Opi огледай се наоколо, само ибрици нали.Бъдещето е у тях ,те ще оправят град Айтос ще цъфне, сега пак е цъфнал ама при ибриците ще връзне
21.
opi
25.03.2015 13:48:50
0
4
раздавай ибриците
20.
АЙТОЗЛИЯ
25.03.2015 13:02:21
2
21
Кмета,и нови чисти сьветници ,пьлна смяна от А до Я.
19.
ggg
25.03.2015 12:56:49
0
0
yygg
18.
??????????????
25.03.2015 10:51:05
0
27
Алоооооооооо, кмета! Кой от трите проекта е твой, че ще го довършваш?! Храма го прави църковното настоятелство, пътя Тополица - АПИ, а Пречиствателната станция министерството я даде на Айтос още прeз 2011! Май си приписваш чужди заслуги, че изборите наближават. Остава да си прибавиш за свършване и ремонта на жп линията Бургас-Пловдив! Вярно е , че си независим - нищо не зависи от теб!!!
17.
До кмета на Айтос
25.03.2015 10:44:32
0
21
Да вземете да оправите дупките над гарата посока зоопарка, точно където е автомивката, срамота, станали са като лунни кратери!!!
16.
Андреев
25.03.2015 10:32:06
14
6
Скъпи ми съграждани, не се вълнувайте. Няма спор, че всяко от спряганите имена за кмет, е достойно име. И всеки от тях носи маршалския жезъл в раницата си. Всички кандидати, в т.ч. и самия аз сме готови да направим всичко за просперитета на китното ни градче.
15.
пръц
25.03.2015 09:33:17
14
11
Този път кмета на Айтос ще е от ДПС, например Севим.
14.
Янев
25.03.2015 08:10:22
3
20
Няма да се плашиш Васко!
От последната поръчка за охрана ще ти налея 100 000 лв. за изборите.
С тях ще купиш и мангалите /опа ромите/, и баш мангала /дето е обидно за мангалите, че така го наричам/ Руменчо Хасан. Дерзай! Пак ще лапаме кинтите заедно! А другите да лапат.
13.
Гражданин
25.03.2015 08:03:59
24
11
Най-работещия, достъпен и земен Кмет на Айтос до днес! Успех Василе!
12.
д.м.
25.03.2015 08:03:12
1
17
и преди всичко КМЕТЕ, дали ще имаш одобрението на спонсорите си не забравяй да го кажеш.но така като гледам добре им се очете на всички затова и сметна палата идваха на проверка така че не се прави няма да пуснеш кокала току така
11.
кокото
25.03.2015 07:37:13
8
16
Най-откровения лъжец и нагаждач.Когато един е с подкрепата на дпс,той не е българин.Всички от милицията помнят как ръководеше.Василе,Василе,добре че все още халката ти държи,защото господарите ти вече щяха да те изгонят-да ни ги посираш по време на съвещанията/по време на акта/.
10.
кокото
25.03.2015 07:37:13
6
12
Най-откровения лъжец и нагаждач.Когато един е с подкрепата на дпс,той не е българин.Всички от милицията помнят как ръководеше.Василе,Василе,добре че все още халката ти държи,защото господарите ти вече щяха да те изгонят-да ни ги посираш по време на съвещанията/по време на акта/.
9.
do M&P
24.03.2015 23:37:34
0
4
Shte me povozite na reisa typaci.Mnogo ste prosti ,no pone ste zabavni
8.
Айтозлия
24.03.2015 23:02:45
8
11
Марш с 200 от общината!!!
7.
Ко Не
24.03.2015 22:44:01
7
12
Езрев няма шанс за нов мандат, да не се заблуждава
6.
gery
24.03.2015 21:56:47
16
9
Скромен и откровен
5.
Флекса и Ъглошлайфа
24.03.2015 21:12:53
3
6
Хитър кмет е но и за града направи ако не го изберат ще го подкрепим за кмет на Дебелт може и джипа да му дадем служебна, че с тая киа много несериозно
4.
Дон Каменте и Росен Тьпото
24.03.2015 21:08:53
1
4
до mlqkoto i rusnaka : niego biahme otvlekli predi vas,mislehme che she ima keshovitza v nego ama imashe samo 4 lv i edna fafla Troia,Rosen Tapoto iziade faflata az pradnah i si tragnahme,i go ostavigme blizo do Sekish Dere neznam kak se e pribral.
3.
mlqkoto i rusnaka
24.03.2015 21:06:51
1
4
ei kopele ako oshte vednyj komentirash taka shta povozim na Q7cata !!! na avtostop sym kachval samo shefa na chas pik diskotekata i dori go ebah v kenefite na sledvashtata vecher kat ni pokani na VIP
2.
mp
24.03.2015 20:59:57
0
3
otvliakahte ili kachihte na avtostop :) typaci
1.
mlqkoto i rusnaka
24.03.2015 20:55:22
1
5
toq bqhme go otvlekli predi 3 godini togava s rusnaka nqmaxme oshte tazi Q7 karaxme togava Opel Corsa 90 konq i go zakaraxme na 5-tiq kilometar i vyrvq posle 6km za da pristigne
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори